![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Pstryku my mamy taki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zadomowienie
|
![]() Widze, ze ten kaszel tak ja bardzo meczy przy probie zasniecia i podczas spania ![]() ![]() pstryczku my tez mamy smart trike, kupilsmy Lili na roczek. Mamy taki 4 w 1 wiec troche powinna pojezdzic. Lubi baardzo. Mamy tez cos takiego po Gabi: http://www.amazon.co.uk/Scuttlebug-8...s=scramble+bug i po domu fajnie sobie na tym jezdzi i tez bardzo lubi ![]()
#754 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł kubek i miseczka - super są. Kubek załapała od razu jak jej pokazałam jak się pije, a miseczka robi szał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłyśmy z placu zabaw pod domem. takiego płaczu jeszcze nie było, w sumie to było darcie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice mają działkę w cieszynie ( ja też mam ale to na razie sama trawka i parę mikro-drzewek - to takie małe, rekreacyjne) - i tam na pewno zrobimy taką piaskownicę ![]() Misiael: biedna Mała - właśnie sobie uświadomiłam, że moja w sumie nigdy mi się nie popłakała jak wracałyśmy - pewnie wszystko przede mną ![]() -- Nie wiem już co mam jej dawać do jedzenia, żeby może zjadła.. nie mam ochoty na próby, wymyślanie, cokolwiek...;/ a przecież nie można odpuścić... Btw. widziałyście wątek "mama z niepełnosprawnością"? Napisąła do mnie autorka, chciałaby się spotkać. Czytała blog. Zastanawiam się... czy ja mam coś do przekazania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Wogole to witam Was ![]() u mnie Toska wczoraj zjadla tyle kaszy jaglanej z jablkiem ze patrzylam czy jej przypadkiem uszami nie wychodzi ![]() ![]() aaaaa mamy juz nocnik ![]() ![]()
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane;p kupiłam sobie dzis halibuta wędzonego w lidlu, czy moge dac Amelce troche? czy nie bardzo? Co do nocnika u nas. W ubraniu jak siada to jest ok. Jak zdejme jej pampersa i posadze to płacz. Chyba nie jest jeszcze gotowa hmm....
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-04-03 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
neti do k. Wrzucilam auto, jakie dostalismy od kuzynki u nas jest szal, na poczatku brykal po mieszkaniu, ale teraz wywiezlismy do rodzicow i tam sobie zwiedza podworko i psow przynajmniej sie nie boi, tylko z bezpiecznej kabiny je obserwuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | ||||||||
Raczkowanie
|
Hej
![]() Podczytuje Was na bieżąco ale czasem nie mam jak cokolwiek napisać, więc część cytatów jeszcze z wczoraj, chyba część mi ucięło: Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45864294]Dziewczyny zgubiłam ukochanego kotka Dorotki ![]() Doczytałam że udało się jakiegoś znaleźć, oby jak najszybciej doszedł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Sarah spóźnione życzenia za wczoraj! Dużo zdrówka i żebyś była szczęśliwa, czy tutaj w Polsce, czy w Niemczech ![]() ![]() Debrah a dawałaś Amelce frytki? Moja nie lubi warzyw jeść (wyjątek kiszony ogórek i surowa cukinia), a pod postacią frytek zje. Ja robię tak, że lekko podgotowuję ziemniaki pokrojone jak na frytki, do tego marchewka w paski, jakiś brokuł, kalafior, a ostatnio nawet pod taką postacią przeszła brukselka mimo że w zupie jest bllleeee. I potem układam na blaszce, smaruję oliwą, czasem jakieś zioła na to i do piekarnika, aż się trochę zrumieni. Tress dobrze, że tak się skończyło! Kiedy będziesz na kursie znowu? Znajdziesz chwilkę na spacer? ![]() Szaja, jejku ale mi przykro z powodu kotka ![]() Ania zdrówka dla Lilci! I tyle tylko pamiętam ![]() ![]() A w Netto kupiliśmy ostatnio dywanik z misiami i taką mega super hiper wypasioną karetkę. Otwiera się i w środku jest pacjent, można go leczyć i w ogóle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
misiaeel, MaJulMi, szklanka19 dziekuje Wam
![]() ![]() hope fajna ta piaskownica ![]()
#765 |
Zakorzenienie
|
Neti strasznue slony ten halibut i jednak nie dalam .. kurna neta nue mam a chcialam sohie poczytać pare rzeczy, a na tel lipa
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, nic a nic. ![]() Dziewczyny, stuknijmy ją młotkiem! Debrah, kochanie zrozum- niepełnosprawnych ruchowo kobiet jest ogrom i pewnie wiele z nich marzy o dziecku i potwornie się boi, i... zapewne nigdy się nie zdecydują z tego strachu. Ty możesz być tym motorem, bodźcem, który je popchnie do działania - to jest naprawdę BARDZO dużo. No przecież ty to wiesz... A mam pytanie - czy z okazji Dnia Mamy mogłabym z tobą wywiad zrobić i powiesić na tablicy w pracy? mam z przyjaciółką taką tablicę dla naszego zespołu do spraw integracji, na każdy znaczący dzień coś mamy, z reguły prace i zdjęcia konkursowe, a tu byś nam się wpasowała pięknie. Nie zmuszam, nie obrażę się, jeśli nie, ale zapytać mogę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ----------------- Dziewczyny, od koleżanki z pracy pożyczyłam kotka! nie to samo dziecko... banan na buzi od razu, chwyciła, przytuliła, wymemlała, usnęła spokojnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe, czy mnie by babcia zabiła, jakby zobaczyła, że Pola się obsypuje piaskiem niczym płatkami róż, a w ziemi grzebie lepiej niż zawodowa kura... Jezus ![]() Dzisiaj pospała młoda do 7, z kilkoma pobudkami w nocy. Od 9 do 11 byłyśmy na polku, Pola zasnęła mi w huśtawce, do domu wzięłam, pospała 20 minut. Więc tylko pozmywałam podłogi, ugotowałam obiad, zjadłyśmy i poszłyśmy znowu, gdzieś od 14 do 18.30 siedziałyśmy, z jedną przerwą na przewijanie i picie. Marud się zaczął dopiero o 18, ale w domu dotrzymałyśmy do 20, jeszcze mi się zerzygała połową mleka, które wypiła :/, wystraszyła się, rozpłakała strasznie i musiałam tulić, tulić, a zasnęła w dwie minuty ![]() I wychodzi ostatnia trójka, jutro chyba powinna już być ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no oczywiscie ze MUSISZ sie spotkac! ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45880899] ----------------- Dziewczyny, od koleżanki z pracy pożyczyłam kotka! nie to samo dziecko... banan na buzi od razu, chwyciła, przytuliła, wymemlała, usnęła spokojnie ![]() super! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#771 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45880899]Nie, nic a nic. ![]() Dziewczyny, stuknijmy ją młotkiem! Debrah, kochanie zrozum- niepełnosprawnych ruchowo kobiet jest ogrom i pewnie wiele z nich marzy o dziecku i potwornie się boi, i... zapewne nigdy się nie zdecydują z tego strachu. Ty możesz być tym motorem, bodźcem, który je popchnie do działania - to jest naprawdę BARDZO dużo. No przecież ty to wiesz... A mam pytanie - czy z okazji Dnia Mamy mogłabym z tobą wywiad zrobić i powiesić na tablicy w pracy? mam z przyjaciółką taką tablicę dla naszego zespołu do spraw integracji, na każdy znaczący dzień coś mamy, z reguły prace i zdjęcia konkursowe, a tu byś nam się wpasowała pięknie. Nie zmuszam, nie obrażę się, jeśli nie, ale zapytać mogę ![]() ja tylko doradzam branie zapasowych ciuchów do piaskownicy ![]() ale ogólnie halibut jest tłustą rybą ![]() ----------------- Dziewczyny, od koleżanki z pracy pożyczyłam kotka! nie to samo dziecko... banan na buzi od razu, chwyciła, przytuliła, wymemlała, usnęła spokojnie ![]() o kurczę... i co teraz zrobisz? Koleżanka nie może pożyczyć na zawsze? Cytat:
![]() ![]() ale mam lenia, od jakiś dwóch tygodni mam zamiar powystawiać buty na all ale tak mi się nie chce :/ zresztą nawet nie mam kiedy, Kuba skutecznie mi utrudnia dostęp do kompa a jak śpi to latam jak w ukropie, żeby wreszcie coś zjeść i posprzątać. Dzisiaj Kuba wykąpany na sucho :/ nie wiem czemu ale od rana leci z kranów żółta woda, taka brudna i wolałam go dziś nie kąpać a tym syfie :/ mam nadzieję, że jutro bedzie lepiej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Konto usunięte
|
Nancy, leci do nas już z Holandii kotek dla nas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
![]() ![]() ![]() A mnie mama dzis maksymalnie wkurzyła tekstem "Dlaczego pozwalasz mu kleczec na trawie? Przeciez ubranie zazieleni..." ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45869013]Noc mocno marudna a ja mało co spałam. Chmielewska kobham![/QUOTE]dobry masz gust ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Konto usunięte
|
A propos Chmielewskiej jeszcze, to kocham "Całe zdanie nieboszczyka" i Harpie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() normalnie słonce, cieniutenkie bawełniane spioszki, skarpetek juz nie zakładałam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=ezzo;45839394]Dzien dobry wszystkim
Cytat:
Znawcą nie jestem, powtarzam jedynie co gdzieś tam wyczytałąm i co skonsultowałam później na rehabilitacji - bucik, dokładniej podeszwa powinna zginać się w jednej trzeciej dlugości a nie w połowie jak ma w zwyczaju wiele bucików. Poza tym podeszwa ma być lekko podniesiona do góry w części palcowej - jeśli chodzi o pierwsze buciki. Wkładka nie musi byc jakoś super hiper wyprofilowana, a nawet nie powinna - o ile dziecko nie ma wady stopy. Np. siostrzenica TŻ i siostrzeniuec mieli super hiper mega profilowane buty bo takiego wkręta miałą ich matka - lekarka, żeby wszytsko mieli najepsze i skiutek jest taki, że obydwoje nabawili się płaskostopia. Tak więc, nie ma co przeginać też w drugą stronę.
![]() |
#777 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45880899] ja tylko doradzam branie zapasowych ciuchów do piaskownicy ![]() ----------------- Dziewczyny, od koleżanki z pracy pożyczyłam kotka! nie to samo dziecko... banan na buzi od razu, chwyciła, przytuliła, wymemlała, usnęła spokojnie ![]() No my póki co zawsze wychodzimy do takiej osiedlowej i Mała jest od razu ubrana biorąc pod uwagę że będzie w piaskownicy, a jak coś to możemy wrócić do mieszkania. Ale fakt że to dobry pomysł jakbyśmy wychodziły na dalsze spacery przy okazji których jest szansa zaliczyć piaskownicę ![]() A co do kotka to uff, dobrze że w miarę bezproblemowo poszło ze znalezieniem zastępcy. I przez to że moja nie ma jeszcze ulubionych przytulanek (ogólnie jeszcze się tak nie bawi misiami/lalami że je przytula) to dla mnie niesamowite że już w tym wieku dziecko może być aż tak przywiązane do jednej maskotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe raz po Twoich pisaninach i poznaniu Twojego poczucia humoru chciałam Ci napisać, że powinnaś czytać Chmielewską a tu masz powinnam się domyślć mam i czytałam prawie wszystko Sylwietta Autobiografia super ja teraz czytalam jak wytrzymac z mezczyzną, i cos z nowosci ale nie pamietam tytułu ale rzeczywiscie te najstarsze sa najlepsze szkoda, ze juz Jej nie ma na tym swiecie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
Pstryczku kupiłaś wtedy tą przebijankę z kulkami? Bo wymyśliłyśmy z Ewą nowe zastosowanie dla tych kulek
![]() ![]() MaJulMi smacznego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.