|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 7
Cytat:
![]() Nie sadzilam, ze az tak fajnie bedzie mi sie tym wozkiem jechalo ![]() Tylko ja jako tako nie mam porownania, bo przez miesiac jezdzilysmy tania gondola, ale z niej tez bylam zadowolona, tylko ta wielkosc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Ta, ktora podoba mi sie najbardziej: http://allegro.pl/hit-2013-uniwersal...103701042.html Taka sredniawa, ale wieksza http://allegro.pl/oryginalna-torba-b...110216514.html Duza, praktyczna, ale malo mi sie podoba http://allegro.pl/babylux-super-torb...086978457.html Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
Castia u mnie nerwy są na porządku dziennym, teraz zaczyna się ciąganie po sądach itd. Wiec chyba sobie niestety podaruję
![]() Ja juz wrocilam do swojej wagi sprzed ciąży i wcale się z tego powodu nie cieszę bo chcialam przytyć Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#3123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę. I ufanej zabawy na urodzinach koleżanki ![]() Cytat:
Cytat:
I fajnie ze z rana jednak symulowalas tylko Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Ciocie wizażowe przedstawiam Wam mojego skarbusia Stasia
WP_20140323_004.jpg WP_20140327_003.jpg |
|
|
|
#3125 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie sadzilam ze bede miala tyle radochy z wyjscia To zupelnie co innego niz ukrywanie sie z placzacym wozkiem na polnej drodze ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
za udany zakup.Mnie sie ta 2 podoba Ta ostatnia faktycznie jakas taka srednio ladna.
|
||||
|
|
|
#3126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śliczny jest!Filupka- podziwiam Cię! |
|
|
|
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie i prośbę zarazem, macie może wzory wniosku o macierzyński, dodatkowy macierzyński i rodzicielski osobno?
A ja się też córą pochwalę ;p zdjęcie naszej tygodniowej córy. Tylko nie krzyczcie, że za mała na leżaczek, tylko do zdjęcia ją tam dałam, dosłownie na chwileczkę
|
|
|
|
#3128 | |
|
Moderator
|
Ale Stas ma super fryzure
![]() Cytat:
![]() A w lezaczku trzeba dobrze glowke zabezpieczyc i mozna siedziec - Kacper od tygodnia juz korzysta i jest bardzo zadowolony
|
|
|
|
|
#3129 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Edzia kolejny ekspresowy poród. Fajnie Cytat:
Ojej to trzymam kciuki aby w końcu poleciał! A czujesz przepełniony pęcherz? Cytat:
poród nadchodzi niewątpliwie wielkimi krokami jest bliżej niż dalej. Poprawy nastroju życzę ![]() Cytat:
Kciuki aby się zebrał i szybko wyskoczył. Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 za pomocą Tapatalk 2 |
||||
|
|
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
Smaritta jaka śliczna <3
Lewek żebyś wiedziała. A strasznie chciałam przytyć bo juz od paru lat mi to nie idzie :/ Dziękuje za mile słowa o Stasiu rzęsy też ma długie po mamusi hihi ![]() Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze że też w telefonie nie można oglądać zdjęć! Mi się ostatnio nie chce włączać kompa bo dziecko się do niego pcha.
Wysłane z mojego GT-I8190 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
podeślij mi maila,to prześle wzór którym dysponuje Cytat:
![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2014-04-05 o 22:57 |
|||
|
|
|
#3133 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
heh dzieciaki soe chyba synchronizuja, jak juz zaczna to beda sie wysypywac jak grzyby po deszczu ![]() Cytat:
![]() filupka za opis dzielna kobieto Podziwiam, ze wczesniej nie poprosilas o PDAedzia a Twoj porod to chyba mega lajtowy byl ![]() ![]() Cytat:
za pozytywna wizyte i wage malej Cytat:
dla Kacperka, nie chcial jeszcze dodatkowo Ci stresu dokladac Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe jak tam Pola, pewnie juz urodzila
|
|
|
#3134 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a za per słoniku chyba bym zabiła Ela87ja miałam taką jak ta 3cia, tylko beżową i jej nienawidziłam, w sumie byłam z nią może 3 razy i wywaliłam; kup taką, która ci się podoba. BeautifulLie jest śliczny Cytat:
|
||
|
|
|
#3135 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
sliczny chlopczyk
Cytat:
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
jestem przerażona, nie wiem jak ja sobie dam radę. Kuba o wszystko płacze, przecież dzidzia nie będzie mogła spać jak on tak będzie wył, a znowu jemu nie popuszczę.
przed chwilą mąż był z nim w wc (przez sen trzeba go załatwić, żeby do łóżka nie zrobił) nie zdążył zdjąć mu spodni od pidżamy... a stał z nim przy muszli Edytowane przez olakola Czas edycji: 2014-04-06 o 00:29 |
|
|
|
#3138 |
|
Zadomowienie
|
Magduś próbowałam polubownie załatwić wszystko ale się nie dalo. Jeszcze się dowiedziałam że akt urodzenia podpisał tylko dlatego że w pracy za urodzenie dziecka dostanie 3000zl plus ok 2000 z pzu! Jestem wściekła. Synowi na alimenty taką kwotę podał że popłakać się idzie czyli 350 zl (przy zarobku mc 2200 zl) a dalej wynajmuje mieszkanie za 1300zl i mówi ze go nie stać na wiecej żeby dawać aaaaa
Olakola skąd takie problemy z Kubusiem? Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#3139 |
|
Zadomowienie
|
Mamusie co polecacie na ból gardła?
Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() BeautifulLie bo to faktycznie nie ma co się z takim patyczkowac. Mam nadzieje ze Ty z kolei kwotę podasz zawyzona? Bo sąd i tak wyposrodkuje, także podawaj na pewno wyższą niż byś faktycznie chciała. Powodzenia. Wysłane z mojego GT-I8190 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
Lewek tak podam wyzsza
nie dziekuje żeby nie zapeszać :-*Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Beautiful, Smarrita - sliczne dzieciaczki
Beautiful - trzymam kciuki za powodzenie spraw urzedowo-sadowych, oby jak najmniej nerwow Cie to kosztowalo. U mnie nadal cisza. Jutro sie chyba zabiore za mycie okien... |
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Beautifulie życzę powodzenia w sprawach sadowych. Miłej niedzieli mamuśki!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Beautiful, Smarrita - piękne maluszki. Dodatkowo Beautiful życzę powodzenia!
Również wszystkim życzę miłej niedzieli! Ela: kupuj tę czerwoną jest najładniejsza. Moja pęka w szwach tyle rzeczy tam nosimy. Zajmuje więcej miejsca niż Piotrek ![]() Teqiba gratuluję spokojnego Kacperka. Może sie przekona do wyjść na zewnątrz ![]() olakola: skąd wiesz że dzieciaki nie będą się nawzajem przekrzykiwać ![]() Castia kochana zapłać stówkę odczaruję ci dziecko Chyba nigdy nie nadrobię forum bo Piotruś ostatnio wypełnia cały nasz czas z mężem. od trzech dni przerabiamy cięzkie wieczory i nawet nie wiem czy kolkowe czy nie. spokojna matka to spokojne dziecko, więc Karmi w rękę i staram się wyluzować
|
|
|
|
#3145 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ja czasem taki halas robie ze nieboszczyka bym obudzila a Kacper tylko krzywa mine zrobi i spi dalej. Oczywiscie pod warunkiem ze bedzie zmeczony, bo jak tylko udaje ze spi to wszystko go budzi ![]() Cytat:
![]() Brak mi slow Strasznie mi przykro ze trafilas na takiego czlowieka Trzymaj sie ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- A moze Piotrus przypomnial sobie jak fajnie sie w brzuszku rozrabialo? Oby to tylko skok byl |
||
|
|
|
#3146 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Najpierw Wam poodpisuję, w dwóch podejściach .Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z tą biodacyną wiem, że nie można długo stosować i też nie widzę większych zmian, lepsze efekty daje chyba właśnie częste przemywanie i masowanie tych kanalików. Co do łuszczenia - nie wiem, zadzwoniłabym do położnej .Prawda? Zaniosłam już kolejne fotki do wywołania . Myślę ciągle tylko w jakiej formie to zrobić, podpowiecie coś?Skoro jest zasada - jedna warstwa więcej a w jednej ja chodzę to Niusi wkładam i body i pajaca. Cytat:
.Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Ale szczerze - jakoś specjalnie się tym nie przejmuję, jak odstawię słodkości i wrócę na pełne obroty - zacznę znowu pływać na basenie itp. to pewnie to zejdzie.Cytat:
dla Ciebie kochana!Cytat:
Co do drugiego - i jak tu dogodzić kobiecie? ![]() Cudo! Może skumamy nasze dzieciaczki, byłaby mega cudna para .Cytat:
Córa boska Cytat:
A ja muszę znów pochwalić Natalkę. Póki co jest prawdziwym aniołkiem. Mogę wszystko przy niej zrobić. Udzielam już normalnie lekcji, mam nawet czas na np. obejrzenie swojego ulubionego serialu, blogowanie itd. Myślę, że coraz lepiej się z Malutką rozumiemy Miłego dnia!
|
|
#3147 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3148 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro oddam do badań, na posiew, żeby się upewnić, że to nie jakaś wredna infekcja do których niestety mam skłonność.Cytat:
No i Cytat:
Na tych zdjęciach wygląda jak taki mały łobuziak, który coś kombinuje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dużo sił życzę na wieczory i trochę spokoju chociaż. My mamy dni otwarte i rodzinka przychodzi poznawać się z Kingą ![]() Wczoraj była moja mama z partnerem, dziadek, brat i ciocia (siostra babci). Niesamowite było widzieć uśmiech dziadka gdy zobaczył swoją prawnuczkę. W ostatnich latach mocno podupadł na zdrowiu i taki strasznie ponury był, ale widać dzieciątko mu poprawiło humor ![]() Młoda dostała masę prezentów, m.in. matę edukacyjną. Jak na razie kot jest nią zachwycony Dziś przychodzi mój tata, może ze swoją partnerką, i rodzice męża, a jutro chyba będę odpoczywać po tych wszystkich wizytach. No i dziś w końcu czeka nas pierwszy spacer ![]() Tak w temacie dziadków to zastanawiam się jak Kinga będzie mówiła do partnerów moich rodziców, też babciu/dziadku?? Mąż się śmieje, że skoro on musi wytrzymywać z dwoma teściowymi to inaczej nie można o nich mówić niż babciu/dziadku. Ma któraś z was taką sytuację? Jak to rozwiązałyście? |
|||||||
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Virginia - super, że rodzina zmieniła podejście
a na Ciebie napatrzeć się nie mogę - nie dość, że wyglądasz jak nastolatka, to jeszcze porażasz szczęściem, cała promieniejesz. daleko Ci do zmęczonej matki-Polki
|
|
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Śliczne dzieciaczki!!
Cytat:
Cytat:
i pewnie z tych pieniędzy nic dla Stasia nie dał.. Strasznie przykre.. Musisz walczyć o jak najwięcej dla synka. Trzymam kciuki i sił Ci wiele życzę ![]() Tantum verde spróbuj. I plukanie Gardła Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

za wizytę. I ufanej zabawy na urodzinach koleżanki 

.
No i