|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
|
|
|
#2792 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
salon Only Her na Jagiełły 3/7
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
Anesthesia a jakiego koloru będziesz miała buty do sukni?
![]() Wpadł mi taki klip https://www.youtube.com/watch?v=xH2Pa54-uIQ ... i od razu pomyślałam o Tobie bo pisałaś że kolor przewodni masz czerwony i bukiet pewnie też w tym kolorze zobacz jak fajnie jest ubrany Pan Młody- graniak ma taki coś pod granat, muchę czarną i czerwoną poszetkę
|
#2794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Say bardzo fajne te koturny! ![]() Btw ale masz kończyny! ![]() Uciekam do TŻ ale postaram się wpaść potem na chwilkę
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję kochane!
Cytat:
prosta fryzura i taka oryginalna suknia
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
say ale masz nogi!
buty pierwsza klasa! będą pięknie pasować
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
cornflower_girl
ja się właśnie boję, że jak zaczniemy zapraszać a wszyscy powyciągają na stół ciastka, to dostane ślinotoku na widok i się nie powstrzymam nie no z tym ślinotokiem żartuje, ale nie chce zeby przy mnie takie smakołyki wyciągali ![]() trzymam kciuki żeby z mieszkaniem się wszystko rozwiązało, a jakie opcje wchodzą w grę? marlenqa22 wszystkie nazwiska się odmienia. może wydają się wtedy śmieszne/dziwne, ale się odmieniają. polski język jest okrutny ![]() Le_lena ja na swoim będe mieć jedną świeżo upieczoną, i trzy ciężarne, w tym że jedna po poprawnach jedzie rodzić, mam nadzieję że dotrzyma say-hello sorry, ale jak ja mam się skupić na butach, jak patrzę na Twoje nogi i Cię przez nie nienawidze ? ![]() ijaa gratulacje kochana ! ale Ci zazdraszczam !
|
|
#2798 |
|
Wtajemniczenie
|
say świetne buciki
![]() Lecę do wyrka dziewczynki.
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
wiosnaachtoty, ysia - przykro z powodu przyjaciółek ja na weselu kuzyna byłam sama bo TŻ był w pracy w innym mieście i nie powiem że bawiłam się doskonale bo trochę się wynudziłam ale to był ich ślub i to Oni mieli się dobrze bawić i byłam bardzo szczęśliwa że mnie tam chcą dlatego przełożyłam swój wyjazd do mojego TŻ by na ich ślubie być
![]() Jednocześnie nie byłam na ślubie mojej najlepszej przyjaciółki ale tlyko dlatego że studiowałam w Łodzi a miałam tego dnia egzamin i nie miałam jak dotrzeć (u nas śluby zacyznają się do południa) a przyjaciółka ślubowała "nagle". Jednak postarałam się jak mogłam i wysłałam delegację pod kościół- moją mamę i bratową z prezentem ![]() Magheru- pomyśl że zdjęcie to jednak nie całość zresztą jak każda z nas wie są to zabobony ![]() justynkie- tak jak pisałam wyżej ja byłam sama na 2dniowym u kuzyna wynudziłam się trochę no ale to był ich dzień i kiedy tylko mogłam to się bawiłam ![]() Czarnaaa- eh.. to już wogóle wytłumaczenie z d..y U mnie okres przedślubny zamienił się w jak znaleźć pracę na już. Dziś byłam na rozmowie o staż trzymajcie kciuki by mnie wybrali miałabym dwa kroki od domu i w dodatku łatwą pracę biurową już mam czarne myśli że nie byłam zbyt dobra i w ogóle ;(A po za tym wszystkie zaproszenia TŻ już zostały wysłane zostali jego trzej kumple i ciocia i delegacja z pracy dla której muszę sama zrobić zaproszenie bo na tym które mamy zapraszamy ją na 2 dni
|
|
#2800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Iliy, dzięki wielkie za wszystkie rady!
Co do filmiku - dobrze pamiętałaś, ja też czerwień! Bardzo fajna stylizacja państwa młodych, pan młody faktycznie dobrze wygląda w granacie i do tego ta poszetka... jedynie muchę dałabym pod kolor garniaka chyba, a nie czarną Coraz więcej myślę nad granatowym garniturem zamiast czerni... No i myślę nad paznokciami... z jednej strony baaardzo pasowałyby mi czerwone, a z drugiej - uwielbiam nude i wolę chyba taki wybór na ślub, niż kolor... Więc niby wybór jasny, ale czerwień byłaby naprawdę fajnym dopełnieniem ![]() Cytat:
Jakoś Tymi Waszymi kwietniowymi ślubami się przejmuję jak nie wiem, w zasadzie to od Was zaczyna się na full cały sezon ślubny ![]() PS: Czy 220zł za grzebień, bransoletkę i kolczyki razem z wysyłką to już syndrom "padnięcia na łeb", czy nie muszę mieć wyrzutów sumienia?
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-04-07 o 21:47 |
|
|
|
|
#2801 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
niulka-mam nadzieję ze przeprawa przez wszystkie formalności pójdzie gładko ![]() Ijaa- z zakupy dla mamy Ysia – dziękuję Kasia – kolczyki na razie upatrzone, musze je zobaczyć jak prezentują się na żywo możesz zobaczyć je TUZakręcona_kropka - za naukiKaigara, Ysia – to już tak niedługo ![]() Justynkie – a co Ty na ta propozycje Tżta już doczytałam - w sumie Tż ma rację ![]() Asia – bardzo ładny komplecik iliy- my będziemy odmieniać na zaproszeniach nazwiska ![]() cornflower_girl – fajnie że z zaproszeniami dobrze poszło Może zrób sobie wolny weekend czy domowe SPA , przydałaby ci się chwila tylko dla siebie i humorek może się poprawi say-hello – butki super , a jakie nogi ![]() A u mnie ze spraw ślubnych zastój , dlatego chetnie czytam co tam u Was się dzieję Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-04-07 o 22:06 |
|
|
|
#2802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Anesthesia eee 220 zł to chyba nie tak dużo, dawaj foty Mnie przyszedł grzebyczek z ebay-a ale zostawiłam u TŻ (bo na jego adres został wysłany) ale w środę jak go odbiorę to też wrzucę fotę czekam jeszcze na kolczyki i bransoletkę
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-04-07 o 22:23 |
|
|
|
|
#2803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupilam akurat na allegro, te I lOVE MY WIFE.
|
|
|
#2804 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Wracam, ślub będzie
szkoda, że dopiero groźba wyprowadzki mojej otworzyła TŻ oczy na pewne sprawy, ale póki co walizek nie pakuję pogadaliśmy, przeprosił za co miał przeprosić, no i jest dobrze pożalę się i pochwalę w jednym, schudłam i spadają ze mnie wszystkie spodnie nadrobiłam od mojego ostatniego wpisu, więc jadę ![]() ja zawsze przed wakacjami ścinałam włosy do ramion, a w tym roku to korci mnie już, żeby to zrobić tak mi się nie chce mieć tych co mam ![]() a pytanie o zapuszczanie włosów słyszę co tydzień w pracy i tez mam dość, tak jak i długości moich kłaków Cytat:
Cytat:
mój dokładnie to samo powiedział, że po co czekać, idźmy dzisiaj ![]() Cytat:
gdzież mi ta informacja umknęła powiedz mi powiedz, jeśli możesz TAKI bukiet do TAKIEJ sukni, ja mam 168 + 6 cm obcas, blondyna, rozmiar 38 no i ile kwiatów używa się mniej więcej do takiego bukietu ![]() Cytat:
NIGDY, ALE TO NIGDY nie kupujcie łóżka z wolną przestrzenią pod nim, jak ja mam tak sprzatać to chora jestem, do tego kot i jego sierść, tragedia Cytat:
![]() Cytat:
no i do TYCH NÓG!!!! to chyba by było na tyle jeśli chodzi o cytowanie, gratuluję wszystkim załatwionych spraw, zakupów swoich i TŻtów ach i jeszcze sprawa zaproszeń, zostały nam trzy jedni znajomi, z którymi umówić się nie możemy, no i moja kuzynka, która ma focha na mnie za to, że na jej poprawinach grajek był nędzny :P ale był
|
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie zabiję Tż
![]() ![]() W tamtym roku dostaliśmy zaproszenie na ślub gdzie właśnie koleżanka odmieniła jego nazwisko i był wielce obrażony! Wmówił mi praktycznie że jego nazwiska się nie odmawia i już! I był w błędzie. Powiem mu to!
|
#2806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, że schudłaś, ale słabo, że teraz problem ze stanikiem ;/ wiesz co ja kupowałam używaną suknię, ale to jest Justin Alexander i ta halka po prostu jest wszyta tam
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie miłe słowa na temat butów i nóg
Kamilka, super, że się sprawy ułożyły
|
#2808 | |
|
Zadomowienie
|
zapomniałam o najważniejszym, DZIĘKUJĘ WAM za trzymanie kciuków, za ciepłe słowa
jesteście wspaniałe ![]() Cytat:
w mojej sukni jest jedna warstwa satyny a na niej dwie warstwy tiulu, więc ta halka musiałaby być dość sztywna, żeby to utrzymać (szczególnie tą satynę)
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wydaje mi się, że moja jest bardziej sztywna niż ta co pokazałaś i z takiego grubego naprawdę sztywnego tiulu - choć nie wiem do końca co to za materiał.nie mogę nic znaleźć podobnego na internecie. edit. eh no nie wiem, to zdjęcie jest słabe, może i coś takiego mam, chociaż naprawdę mi się wydaje, że mam sztywniejszy tiul i nie widać tego za bardzo na zdjęciu, bo tam pod tą warstwą tiulu jest chyba taka warstwa materiału jedwabiu/satyny to ja też tak mam, nie tiul mi dotyka nóg tylko taki moim zdaniem jedwabny materiał ![]() mogę zrobić zdjęcie mojej, ale będę dopiero w następnym tygodniu w domu
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-04-08 o 00:30 |
|
|
|
|
#2810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny 200 dni |
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też chce ubrać te spinki :P
|
|
#2812 |
|
Wtajemniczenie
|
Say super buty, nóg nie skomentuję bo jestem zielona z zazdrości
![]() Kamilka super że wyjasniliście wszystko, mam nadzieję że to ostatnia większa kłótnia. za spadek wagi! Ja jestem na diecie + Mel B, chciałabym żeby spadło ok 5 kg, i z 5 cm w pasie.Wczoraj zaaplikowałam sobie drugi raz paski Crest, dzisiaj zęby bolą jak nie wiem co, stosuję od 2 tyg pastę do zębów wrażliwych, jak widać niewiele to dało, mam mega dyskomfort w buzi. Widzę po dwóch aplikacjach że zniknął żółty nalot, ale na pewno nie będę codziennie nakładać tych pasków. Do rozdania zostały nam 3 zaproszenia, ale tak naprawdę to żadne. Koleżanka z Niemiec poprosiła o zdjęcie zaproszenia a wersję papierową dostanie w dniu ślubu, i tak będzie ![]() Jeden kolega został poinformowany telefonicznie, mieszka kilkadziesiąt km od nas, obiecał że nas odwiedzi po świętach to wtedy dostanie zaproszenie, ale wie o ślubie, zapisał datę, na pewno będzie. Drugi kolega pracuje w Danii, na facebooku pytaliśmy go jak mamy mu dostarczyć zaproszenie więc został już wstępnie zaproszony, a zaproszenie mam przy okazji wrzucić mu do skrzynki jak będę w pobliżu jego domu, albo damy mu jak przyjedzie na weekend do PL. Niestety nie wie czy uda mu się tak zgrać pracę żeby przylecieć. Rozumiem to bo on jest na kontrakcie, nie ma urlopu i musi się dogadać z innymi pracownikami a jeśli jemu akurat wypadnie dyżur weekendowy i nikt go nie zmieni to nie przyjedzie.
|
#2813 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wielkie dzięki za miłe słowa dotyczące moich butków!
![]() Zamawiałam z bialebuty.com łącznie z przesyłką zapłaciłam 194 zł ijaa ale super miałaś panieński! Super inicjatywa Waszych przyjaciół! ![]() Opiumalfa super zakupy dla mamy! Sukienka prześliczna, bardzo mi sie kolor podoba! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U nas niewiele z nowości, TŻ zakupił pasek do spodni i kilka dodatków, tak, ze właściwie jest już prawie cały ubrany
|
|
#2814 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda tylko, że tyle nerwów miałaś przez to i schudłaś, ale możesz jeszcze nadrobić ![]() u nas na razie cisza przed burzą, w weekend mam pierwsze egzaminy a uczelni i wszystko kręci się wokół tego. Ale od niedzieli ostro biorę się za przygotowania. Najważniejsze rzeczy już mam, zostało tylko kilka drobnych rzeczy do zrobienia, a zostało 18 dni!
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
Poratujcie mnie i wytłumaczcie mi kwestię USC i tych papierów:
bierzemy ślub, tam gdzie się urodziliśmy, więc idziemy do 'naszego' USC. Czy więc musimy osobno wyciągnąć akty urodzenia, czy wystarczy powiedzieć, że przyśliśmy po zaświadczenie o braku okoliczności wykluczających zawarcie małżeństwa i oni wszystkie dokumenty Nam wydadzą. No i jaka jest za to opłata?
|
|
#2816 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ślicznie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
takich tylko szukać ze świecą.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jakie nooooogi ![]() Cytat:
to już tak blisko ![]() Cytat:
o w ogóle filmik taki pozytywny ![]() Cytat:
tyle trzeba zapłacić za biżu.. ![]() a ja mam do Was pytanko.. wczoraj odebrałam obrączki.. i jestem zadowolona , alee mam wrażenie że moja jest gruuba.. za masywna.. obrączki robił nam złotnik na wzór obrączki z Apartu, i jest podobna tylko ta masywność.. jak myślicie? czy tylko ja mam takie dziwne odczucia..? |
||||||||
|
|
|
#2817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
anusia4u moim zdaniem bardzo ładnie wygląda na palcu, wcale nie jest masywna!
blog http://whitepointeshoes.blogspot .com Boyfriend Jeans Profil FB https://www.facebook.com/whitepointeshoes Edytowane przez ysia Czas edycji: 2014-04-08 o 08:54 |
|
|
|
|
#2818 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
do tego zaświadczenia są potrzebne akty urodzenia, ale jak to jest kiedy w tej samej miejscowości się urodziło i bierze ślub to nie mam pojęcia. W najgorszym wypadku zapłacicie 128 zł - 84 za zaświadczenie i po 22 zł za akt.Cytat:
|
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
Say
super butki, widać że wygodne ![]() Anusia4u mnie się podobają nie wyglądaja jakoś specjalnie masywnie ![]() Nasz kurs tanca wczoraj nie był zbyt fajny, raczej zrezygnujemy, jako tako z S. nam szło więc chyba będziemy uczyc sie z YT, a pani prowadząca wiedząc że więszkośc ludzi ma multisporta pomagała tylko tym parom które przed zajęciami dały kasę :/ byliśmy na discofoxie a leciała młucka z klubu :/ myślałam, że w Krk będzie lepszy poziom ...
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
130. Dni do ślubu B-)!!!! Czy polecicie mi jakiś sklep ( może być wysyłkowy) gdzie kupię ładną wąską muchę i jakieś fajne spinki? Na I LOVE MY WIFE tż się nie zgodził :'(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

są śliczne, wygodne, stabilne - i będę je miała na co dzień do latania (do jeansów super wyglądają). na fotce widać kawałek tej poprawinowej sukienki (na górze ma złote aplikacje, więc kolorystycznie wszystko pasuje)

zobacz jak fajnie jest ubrany Pan Młody- graniak ma taki coś pod granat, muchę czarną i czerwoną poszetkę 

już mam czarne myśli że nie byłam zbyt dobra i w ogóle ;(
Jakoś Tymi Waszymi kwietniowymi ślubami się przejmuję jak nie wiem, w zasadzie to od Was zaczyna się na full cały sezon ślubny
już doczytałam - w sumie Tż ma rację 

Wrzucam w załączniki moje zdobycze 
szkoda tylko, że tyle nerwów miałaś przez to i schudłaś, ale możesz jeszcze nadrobić