Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-11, 13:09   #3361
enzunio
BAN stały

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
właśnie uświadomilas mnie jak wiele mam jeszcze do zrobienia ehh, skąd masz dekoratorki do sali? w jakich kolorach bedzie przystrojenie? co na stolach?

21klaudyna ane3kaa szwagierka ze szwagrem nagrali film dla rodzicow z podziękowaniami na akrtkach, dupy nie urywało ale sie wzruszylam. film trwał 3 minuty, chodzili po miesice, parkach, fontannach i trzymali w rekach akrtki na ktorych różne rzeczy były napisane począwszy od: jedna akrtka: kochani , druga kartka: rodzice itd
trzeba bylo sie troche naczytać, polecam na białym tle wyraźne kolory jak czerwony, granatowy, mocna zieleń czy ciemny fiolet. zółtego flamastra i różowego nie bylo widac i ludzie sie glowili co tam napsiane

Szczeperka dla żony świadka!!! też bym czyniła gdyby ktoś pojawił sie w nietaktownej sukince na moim weselu!

ParisParisienne Warszawa, wesele koło Grodziska Maz. Hotel CYPRUS
Mam z Rumii czy Redy AGATADekoracje, dekoracje będę miała z białych i fioletowych eustom i amarantowych rozyczek. Do tego kryształki i pływające świece

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:12   #3362
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

rabbitka skąd te litery?? wszędzie szukam dużych! help

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:15   #3363
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Piętnaście mada faka złotych! Moje biedronkowe wino tyle kosztuje!

swiat_katarzyny - na litość boską, Ty masz Verę Wang, Ciebie się nie da przyćmić! Szwagierka musiałaby chyba przyjść z Verą Wang pod rękę żeby zrobić większe wrażenie! Nie przejmuj się!

Sama sukienka nie byłaby głupia gdyby np. miała dekolt pod szyję , w łódkę . Ale z takim cycem!

15zł powariowali

rabbitka super te Wasze zakupy sama sie zastanawiam nad literkami, ale nawet nie wiem gdzie moglibysmy je postawić

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Ysia rozwaliłas mnie na łopatki masz racje

ja jej tą kieckę wyperswaduje z głowy:brzydal: a jak mi sie nie uda to na jej ślub przyjde w mojej verze

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Z serii głupich pytań-jaką macie podeszwę w białych butach? Jasną?
Znalazłam tanie buty, ale ta podeszwa...
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-czolenka

Co myślicie?
Ja też mam taką podeszwe a buty z kolekcji ślubnej Ryłko

Cytat:
w ogole nie zamierzam jej sprzedawać to moja sukienka! będę z nią spać

Ale mam dziś lenia, nic mi sie nie chce leze w łózku w pizamie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:28   #3364
ysia
Zadomowienie

Cytat:
A to sorry Nie chciałam zgrzeszyć

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:32   #3365
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
rabbitka skąd te litery?? wszędzie szukam dużych! help
ja zamawialam z ebay ale z tej aukcji nie wysylaja do PL, Opium zamawiala stad i bardzo zadowolona byla http://slubnybazaar.pl/pl/31_oferta/...komplet_b.html

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:37   #3366
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Suknia od dziewczyny brata rzeczywiście piękna, ale nie jako gość laska by się tylko wygupiła (a przy okazji wykosztowała sie jak za ślubna )

Mnie się takie torty na stelarzach nie podobają

enzunio Twoja lista robi wrazenie

Moja przyszła teściowa jest 60letnią nauczycielką matematyki

jeśli az tak to ile placicie za korkowe?

Piękny ten fryz

polać żonie świadka

Tez racja

Te winietki to zalezy w jakiej formie bedą chociaz wydaje mi sie, ze 220 powinno być ok
A co w tym śmiesznego że jest nauczycielka matematyki?

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:44   #3367
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Mi w ogóle nie jest przykro, co więcej mamie nawet znalazłam sukienkę i kazałam kupić Mi się podoba, a ja mam tak wystawną suknię i welon że raczej każdy rozpozna Pannę Młodą

Mam orędzie do dziewczyn chętnych na rzęsy 1:1 - dzisiaj mija 14dni od zakładanie, więc zrobiłam zdjęcia porównawcze. Może nie jest już tak idealnie, parę rzęs wypadło, parę nowych wyrosło, ale efekt dalej bardzo mi się podoba i jestem zadowolona z efektu Foto w załączniku
Fajnie wyglądają po 2 tygodniach Ja w środę idę zakładać albo 1:1, albo nawet 2:1 Akurat będą święta, później majówka to myślę że się sprawdzą. Uzupełnię je i później ściągnę, aż do czasu przed ślubem, jeśli będę z nich zadowolona.

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny które wybielały paskami używałyście tych? Bo już zapomniałam
http://allegro.pl/crest-supreme-14x-...141923002.html
Używałam tych, pojawiła się nadwrażliwość, ale efekt był zauważalny.

Cytat:
jak wiecie, ja mam sukienkę bardzo mocno ecru. Dziewczyna mlodszego brata Tż dobrze ze mną żyje i wie doskonale jaką ja mam sukienkę (kolor) i pokazuje mi sukienkę, którą chce kupić na moje wesele, no kopara mi opadła.... chyba ją zabije jak w tym przyjdzie....

ja bym bardzo chciała! ale to 1000 zł 500 za film i 500 za rzutnik....
Ale laska ma tupet... Cyc na wierzchu Wynajęłabym jakiegoś kuzyna z aparatem, żeby na nią polował jak jej się wymsknie w czasie zabaw

Trochę mnie tu w tym tygodniu nie było, ale w weekend postaram się Was czytać
Stary 2014-04-11, 13:45   #3368
Magheru
Raczkowanie

Cytat:
Magheru Niedobrze, że wychodzą takie sprawy i z mamą i z TŻ-tem.
A z nazwiskami gości - to zawalił przyjaciel i wykonawca zaproszeń? Jak tak, to powinno się dać to odkręcić. Szkoda tylko, że masz więcej pracy przez to.
Przyjaciel jest grafikiem i on je projektował, a potem zlecił wykonanie komuś i ten ktoś zawalił.

W czwartek wyjeżdżam do rodziców TŻa i muszę je mieć gotowe.

Mama nadzieję, że się uda.

Grunt, że moja obrączka pasuje, a TŻ sprawdzi we wtorek.

Także zostały tylko:
- dekoracje,
- formalności,
- bukiet
- ciasta

i jesteśmy w domu.

A, nie liczyłam zapraszania gości, ale to wydaje mi się szybko pójdzie ( mam 3 dni na objechanie rodziny TŻa, bo swoich jednego dnia dam radę).

Najgorzej wkurzyłam się na kurs tańca, bo mimo, że w ofercie jest wpisane, to nie ma w programie tanga, które chcemy tańczyć na pierwszy taniec.

Zatem chyba nauka z youtube, a potem prywatne lekcje, żeby się nie ośmieszyć. Chociaż trochę suknia kiepsko, bo ukrywa stopy i nie wiem czy tango będzie wtedy równie widowiskowe.
Stary 2014-04-11, 13:51   #3369
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
A co w tym śmiesznego że jest nauczycielka matematyki?

Nic któraś z dziewczyn pisała, ze poradnie prowadziła taka starsza babka z poglądami z rodem ze średniowiecza i porównała ją do starej nauczycielki z matematyki i mi się tak skojarzyło z Teściówką

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-11, 13:58   #3370
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Nic któraś z dziewczyn pisała, ze poradnie prowadziła taka starsza babka z poglądami z rodem ze średniowiecza i porównała ją do starej nauczycielki z matematyki i mi się tak skojarzyło z Teściówką
He he dobre :p
Masakra bo za wami nadążyć...

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:59   #3371
Lg_ago
Zadomowienie

rabbitka Wasz ślub będzie mega Butonierki najlepsze !

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Ja idę jutro odebrac , dzownili , ze moja powiekszyli o pół rozmairu mam nadzieję , że już będzie dobra - aczkolwiek boję się bo ostatnio ta ja 11 była za bardzo dopasowana , 12 jak przymierzyłam była za luźna bo chodziła po palcu bez oporu więc zdecydowałam że zwiększę o pół rozmiaru
Dobrze, że o tym piszesz. Ostatnio sie zastanawiałam, czy da radę zrobić połówke rozmiaru. 12 jest mi tak na styk - boję się, że jak będzie gorąco, to jej nie założe. 13 z kolei luźna. W salonie mówiły, że 12 jest dla mnie ok. Ale jakoś tego nie czuje.
A nie wiedziałam, że można półówki. Nic mi nie zaproponowały. Teraz dzięki Tobie, wiem że się da. Dzięki

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:17   #3372
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
no to mnie też
jak wiecie, ja mam sukienkę bardzo mocno ecru. Dziewczyna mlodszego brata Tż dobrze ze mną żyje i wie doskonale jaką ja mam sukienkę (kolor) i pokazuje mi sukienkę, którą chce kupić na moje wesele, no kopara mi opadła.... chyba ją zabije jak w tym przyjdzie....

a mi się ta suknia nie podoba, i do tego mimo że ma nieduże cyce, wyglądają tu na obwiśnięte najwyzej zostanie skomentowana (że ma wiszące cycki), na Twoją korzyść no, chyba że stanik ubierze

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-11, 14:20   #3373
cornflower_girl
Zakorzenienie

swiat_katarzyny Przyjdź na jej wesele w Verze

Magheru Trzymam kciuki, żeby udało się je zrobić na czas

Co do tanga na pierwszy taniec - jeśli chcecie tańczyć to towarzyskie, to dasz radę w sukience ślubnej (nawet jak popatrzysz na Taniec z Gwiazdami, tam dziewczyny tańczyły w długich, balowych sukniach).
Argentyńskie lepiej w krótkiej, da się też zatańczyć w długiej, tylko choreografia będzie bardzo spokojna.

Raczej polecałabym Ci naukę z instruktorem (choć wiesz, małe prawdopodobieństwo, że wśród gości będzie zawodowy tancerz albo ktoś obeznany z tematem i dla nich to będzie wyglądać widowiskowo, będzie inne od oklepanego schematu)

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:28   #3374
paulinamajeczka87
Raczkowanie

Na allegro napis Love jest tani ok 20 zl z tego co pamietam

15.08.2014 r.
paulinamajeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:33   #3375
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:58   #3376
ysia
Zadomowienie

Dziewczyny, któraś z was ma suknię marki Agora? Jak u nich jest z ceną i jakością ? Bo zaczynam się powoli rozglądać za suknią do kościelnego...

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:01   #3377
cude
Zadomowienie

Kochane, proszę o szybką pomoc!!!
Zapraszamy na wesele tradycyjnie sąsiadów. Czy rodziców mojej młodszej drużbantki też mam zaprosić? Nie jesteśmy sąsiadami. Moi Rodzice żyją nimi średnio, bez zwad. Ja do nich też nic nie mam.
Nie rozważałam tej opcji, a teraz muszę szybciutko zdecydować i nie wiem

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2014-04-11 o 15:11
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:17   #3378
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Zapraszamy na wesele tradycyjnie sąsiadów. Czy rodziców mojej młodszej drużbantki też mam zaprosić? Nie jesteśmy sąsiadami. Moi Rodzice żyją nimi średnio, bez zwad. Ja do nich też nic nie mam.
myślę, ze juz sobie odpowiedzialas w pytaniu
czemu wogole wzielas ich pod uwage? skoro: nie sa sasiadami, rodzice z nimi srednio i ty tez hmm

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:33   #3379
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym nie zapraszała

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-11, 15:47   #3380
S1lc1a
Raczkowanie

Ja mam podobny problem, nie utrzymuję kontaktu z moją chrzestną, w niezbyt dobrych kontaktach jest z moimi rodzicami niby chce ją zaprosić ale dziwnie się czuję jak pomyślę że mam do niej jechać, pocztą trochę mi głupio wysyłać zaproszenie bo mieszka blisko - z reszta na tej samej ulicy co moja ciocia u której będę osobiście, jak to rozwiązać?
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:07   #3381
cornflower_girl
Zakorzenienie

cude Wydaje mi się, że nie masz obowiązku ich zapraszać. Raczej to kwestia Waszych chęci i ochoty.

S1lc1a A chcesz, żeby była na weselu? I co oznaczają te niezbyt dobre konktakty ? Jeśli to, że widują się bardzo rzadko (mogłabym się zastanowić), ale jeśli wiesz, że jest nieprzyjemnie między nią a rodzicami, zrezygnowałabym. Wiem, że ktoś Cię może odsądzać od czci i wiary, bo nie zaprosisz chrzestnej. Ja swojej nie zaprosiłam - z powodu braku kontaktu z jej strony oraz zachowania (sprawiała wiele przykrości śp. Babci, rodzicom).

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:17   #3382
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym nie zapraszała.
No i gratki obrączek

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Ja mam podobny problem, nie utrzymuję kontaktu z moją chrzestną, w niezbyt dobrych kontaktach jest z moimi rodzicami niby chce ją zaprosić ale dziwnie się czuję jak pomyślę że mam do niej jechać, pocztą trochę mi głupio wysyłać zaproszenie bo mieszka blisko - z reszta na tej samej ulicy co moja ciocia u której będę osobiście, jak to rozwiązać?

eee a musisz ją zapraszać? Bo może warto odpuścić? A jak już musisz bo wypada to ja bym chyba pojechała ( tym bardziej, że będziesz blisko) i posiedziała chwilkę pod pretekstem, że jeszcze kilka rzeczy do załatwienia jest.

Rabbitka aaaaaaaa cudne i butonierki i spinki i literki.
Literki na Wsazym stole będą?

Świat Katarzyny no to sobie piękną kieckę dziewczyna wybrała. Ciekawe czy będzie ciągle cycków szukała, jak będzie tańczyła

Co do koloru sukni gości weselnych to ja osobiści nie mam nic przeciw aby dziewczyny miały jasne kiecki, no mi to po prostu nie przeszkadza. Uważam, że i tak JA będę wyglądała wyjątkowo, po drugie wszyscy zaproszenie Nas znają więc nie pomylą, a po trzecie mam wrażenie, że goście i tak nie zwracają uwagi na stroję pozostałych gości więc dla mnie opcji w ogóle przyćmienia PM jest absurdalna.

No a ja zaraz zamawiam
-paski wybielające ( już się boje bólu zębów)
-kokardki na auto
-tablice na auto + tablice z napisem RODZICE dla moich rodziców ( mama bardzo chce)
- flamaster do pisania po aucie ( eee nie wiem czy się przyda, może tablic nie będziemy czepiać i wtedy coś napiszemy na szybie?)
-podziękowania papierowe dla rodziców
-naklejki na buty
-tabliczki na sesje poślubną
-pudełko na alkohol dla taty, który mu damy podczas podziękowań
-girlandę kryształową
No i pewnie jeszcze jakieś szpargałki o których teraz zapomniałam..

No i do ślubu 29 dni, stresu zero no i nie wiem czy to normalne?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:38   #3383
say-hello
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ja ostatnio mało piszę, ale mam mega zapieprz na uczelni i w pracy... Musicie za to wiedzieć, ze regularnie was podczytuje na telefonie

Świat Katarzyny, pomijam już kolor tej sukienki, co jest oczywistym nietaktem, ale przyjść na wesele z takim dekoltem ??? Szok! Laska chce tam facetów podrywac, popisac się cyckami, zablsysnac przed ciotkami czy jak?

Ysia, twoje posty poprawiają mi humor
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:49   #3384
Robusta
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie mogę się doszukać tej kontrowersyjnej sukienki :/ podrzucicie ??

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:54   #3385
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Ja bym nie zapraszała

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
No właśnie, z tymi chrzestnymi to różnie bywa
Ja z chrzestną mam dobry kontakt, ale z chrzestnym nie za bardzo ale i tak go bedziemy prosić bo utrzymujemy kontakt z jego rodziną, i jego mamą z którą on z rodzina mieszka, więc jakbym nie zaprosiła to mogłyby byc zgrzyty
Całej reszty z którą nie utrzymujemy kontaktu (np trzy siostry od mamy, ich dzieci z rodzinami mimo, ze mieszkają dośc blisko bo w sąsiadujących miastach) nie zapraszamy bo po co z resztą rodzina od strony mama jest taka wielka, ze by mi wyszło dodatkowo z 80 osob minimum zapraszamy tylko tych, z ktory i faktycznie utrzymujemy dobry kontakt plus mój chrzestny
Tak więc musisz sobie odpowiedz na pytanie, czy chcesz, zeby ona byla w tym dniu z Tobą? Czy jak ją zaprosisz nie bedzie napiętej atmosfery np między nią, a Twoimi rodzicami? Itd...

Niektórzy z naszej rodziny jeszcze nie wiedzą o ślubie jestem ciekawa jak zareagują a Ci co mieszkają troche dalej dowiedzą sie chyba dopiero z STD, to będą mieli zdziwko

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-11, 17:14   #3386
kiss12550
Zadomowienie

Dziewczyny wpadam tylko na moment żeby pochwalić się że Tz ma garnitur,nie jest niestety jakiś szalowy no ale Tztowi było w nim wygodnie i w sumie dobrze wyglądał. Od razu kupiliśmy cały komplet garnitur koszule spinki krawat za ok 800 zł. Garnitur jest granatowy zdjęcie wstawie w poniedziałek bo jedziemy na weekend do rodziców Tzta. Trzymajcie się ciepło i dziękuję za wszystkie kciuki, mówiłam już że jesteście Kochane ?

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 17:30   #3387
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
moja ma właśnie samą halkę i też zamierzam wziąć małe koło chyba mamy coś wspólnego może jesteśmy jakimiś siostrami , ale nie wiemy o sobie
Muszę zapytać ojca czy nie był w Twoich okolicach dwadzieścia kilka lat temu

fascinata sprawy tortu nie ustalaliśmy jeszcze ale kiedyś o tym rozmawialiśmy i mój TŻ che z masą cukrową a ja śmietanowy. Wyjdzie w praniu lub jutro bo jedziemy do cukierni

Klaudyna bez kitu, chyba chce zostać gwiazdą wieczoru! wcale się nie dziwię że się denerwujesz... trzymam kciuki żeby się ogarnęła
Chociaż suknia jest piekna!

Namisek super że udało ci się sprzedać suknię!

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Zastanawiam się też nad obrączkami. Pierścionek zaręczynowy mam z białego złota i taką też chciałam obrączkę. Ale słyszałam że "opieka" nad obrączką z białego złota jest trudna, bo lubi ciemnieć itp. No to myślałam nad złotem mieszanym, czyli biało-żółtym. Ale tu z kolei powiedziano nam że takich obrączek praktycznie nie da się np zmniejszyć Pomóżcie
Co do zmniejszania mieszanych obrączek: nam jubiler powiedział że jest ciężej ale się da My mamy własnie mieszane i pytałam o wszystko: m.in. o kolor białego złota bo w naszych kolor jest tak jakby słomkowy i jubiler powiedział że mogłoby być bielsze - dzięki rodowaniu złota - ale to z kolei niesie za sobą ryzyko wycierania się go. Z naszymi nic ma się nie dziać.

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Ogółem wyobraźcie sobie Waszą starą nauczycielkę matematyki gadającą o śluzie
O nie!!!!

Kasia ta sukienka to trochę zbyt odwazna masakra, co te baby mają w głowach

Cornflower_girl Zachowanie tej kuzynki to szczyt buractwa!
Co do sukienek to ja kupiłam na majowe weselę taką jak w załączniku i jestem z niej b. zadowolona

Rabbitka - literki super!

Ilussia ja mam podeszwę ecru

Kiss gratki za ubranei TŻ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2109_2_42.jpg (115,8 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2014-04-11 o 18:39 Powód: brak załącznika
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 17:36   #3388
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
A jak to jest z tym białym złotem? Bo słyszałam że jest rodowane albo nie rodowane. Jaka jest różnica? Nie chcę aby biała część obrączki mi zczerniała
ono nie czernieje, może się zrobić ewentualnie trochę żółte, czyli mieć swój naturalny kolor, rodowanie powoduje, że jest ono "srebrne-białe"

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
przyszly moje literki na stol z instaxem

teaz tylko musze ja pomalowac, albo na kremowy albo zlotawy

i zamowilismy spinki dla druzbow i TZta z motywem superbohaterow

i figurki lego do kwiata w butonierce, bedzie cos w tym stylu

TZ cieszy sie jak dziecko

Sent from my iPad using Tapatalk
się nie dziwię, że TŻ się cieszy, Z A J E B I A S Z C Z E
Literki też super
Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Z serii głupich pytań-jaką macie podeszwę w białych butach? Jasną?
Znalazłam tanie buty, ale ta podeszwa...
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-czolenka

Co myślicie?
nie wiem o co Ci chodzi z ta podeszwą, jest ok

Cytat:
no to mamy pierwszy trójkąt na forum
wyobraziłam sobie was w łóżku Ty, Vera i TŻ
Stary 2014-04-11, 18:05   #3389
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
przyszly moje literki na stol z instaxem

teaz tylko musze ja pomalowac, albo na kremowy albo zlotawy

i zamowilismy spinki dla druzbow i TZta z motywem superbohaterow

i figurki lego do kwiata w butonierce, bedzie cos w tym stylu

TZ cieszy sie jak dziecko

Sent from my iPad using Tapatalk
świetne literki!
ale spinki i butonierki wymiatają po prostu !!!
Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wpadam tylko na moment żeby pochwalić się że Tz ma garnitur,nie jest niestety jakiś szalowy no ale Tztowi było w nim wygodnie i w sumie dobrze wyglądał. Od razu kupiliśmy cały komplet garnitur koszule spinki krawat za ok 800 zł. Garnitur jest granatowy zdjęcie wstawie w poniedziałek bo jedziemy na weekend do rodziców Tzta. Trzymajcie się ciepło i dziękuję za wszystkie kciuki, mówiłam już że jesteście Kochane ?

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
gratuluję garnituru! czekamy na zdjęcia!

eh ja nie wiem co z tortem, dzwoniłam dziś po cukierniach. w sumie żadna mi jakaś super nie odpowiada, w każdej mówią co innego. może się wydawać, że tort mało znaczący, ale chciałabym, żeby ładnie wyglądał i smakował, a nie jakieś prehistoryczne ustrojenie. a na tej cukierni co mi zależało babka leci sobie w kulki! ciągle mi mówi, że za granicą jest i każe w inny dzień dzwonić, a jak dzwonię znowu to samo!
nie będzie tortu najwyżej ;/

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2014-04-11 o 18:09
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 18:07   #3390
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
farciara
my też płacimy za dzieci mniej (70% ceny) ale tylko do 10 roku życia. Naprawde 12 latek zje tyle co dorosły? wątpie

ja mam dziwną relacje z teściową.

Ale dekolt Ciekawe czy jej nic nie wyskoczy przy szybszych tańcach

Odnośnie teściowej : Jak kiedyś rozmawiałam z moją przez tel i powiedziała, żebym jej podała jej własny nr tel, bo jest bardzo zdenerwowana i nie pamięta ... To chyba normalne, że od razu zapytałam czy coś się stało To usłyszałam złośliwym tonem, że nie jesteśmy rodziną, więc mi nie będzie mówić co się stało... To po co mi mówi, że jest zdenerwowana? Później i tak dowiedziałam się co się stało od jej siostry.
Ale i tak zapamiętałam to sobie Bo tak to nie jesteśmy rodziną, ale jak coś chce to jaka milutka potrafi być...

Zdziwiłabyś się ile potrafi zjeść 12latek Kiedyś oglądałam jakiś program i wypowiadali się restauratorzy, że od iluś tam lat za dzieci płaci się jak za dorosłych, bo są takie dzieci które tylko skubną a są takie które jedzą jak za 2
U mnie do 3 lat jest bezpłatnie, a od 4 do 7 lat 50%. Dziecko kuzyna w tym roku kończy 8 ale powiem, że ma 7
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości