|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() Wysłane z telefonu |
|
|
|
|
#3362 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
rabbitka skąd te litery?? wszędzie szukam dużych! help
|
#3363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
15zł powariowali ![]() rabbitka super te Wasze zakupy sama sie zastanawiam nad literkami, ale nawet nie wiem gdzie moglibysmy je postawić Cytat:
Cytat:
a buty z kolekcji ślubnej Ryłko Cytat:
![]() ![]() Ale mam dziś lenia, nic mi sie nie chce leze w łózku w pizamie
|
||||
|
|
|
#3364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chciałam zgrzeszyć
|
|
#3365 |
|
Rozeznanie
|
ja zamawialam z ebay ale z tej aukcji nie wysylaja do PL, Opium zamawiala stad i bardzo zadowolona byla http://slubnybazaar.pl/pl/31_oferta/...komplet_b.html
|
#3366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#3367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w środę idę zakładać albo 1:1, albo nawet 2:1 Akurat będą święta, później majówka to myślę że się sprawdzą. Uzupełnię je i później ściągnę, aż do czasu przed ślubem, jeśli będę z nich zadowolona.Cytat:
Cytat:
![]() Trochę mnie tu w tym tygodniu nie było, ale w weekend postaram się Was czytać
|
|
|
#3368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W czwartek wyjeżdżam do rodziców TŻa i muszę je mieć gotowe. Mama nadzieję, że się uda. Grunt, że moja obrączka pasuje, a TŻ sprawdzi we wtorek. Także zostały tylko: - dekoracje, - formalności, - bukiet - ciasta i jesteśmy w domu. A, nie liczyłam zapraszania gości, ale to wydaje mi się szybko pójdzie ( mam 3 dni na objechanie rodziny TŻa, bo swoich jednego dnia dam radę). Najgorzej wkurzyłam się na kurs tańca, bo mimo, że w ofercie jest wpisane, to nie ma w programie tanga, które chcemy tańczyć na pierwszy taniec. Zatem chyba nauka z youtube, a potem prywatne lekcje, żeby się nie ośmieszyć. Chociaż trochę suknia kiepsko, bo ukrywa stopy i nie wiem czy tango będzie wtedy równie widowiskowe.
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
któraś z dziewczyn pisała, ze poradnie prowadziła taka starsza babka z poglądami z rodem ze średniowiecza i porównała ją do starej nauczycielki z matematyki i mi się tak skojarzyło z Teściówką
|
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobre :pMasakra bo za wami nadążyć... ![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#3371 | |
|
Zadomowienie
|
rabbitka Wasz ślub będzie mega
Butonierki najlepsze !Cytat:
A nie wiedziałam, że można półówki. Nic mi nie zaproponowały. Teraz dzięki Tobie, wiem że się da. Dzięki
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyzej zostanie skomentowana (że ma wiszące cycki), na Twoją korzyść no, chyba że stanik ubierze
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
swiat_katarzyny Przyjdź na jej wesele w Verze
![]() Magheru Trzymam kciuki, żeby udało się je zrobić na czas ![]() Co do tanga na pierwszy taniec - jeśli chcecie tańczyć to towarzyskie, to dasz radę w sukience ślubnej (nawet jak popatrzysz na Taniec z Gwiazdami, tam dziewczyny tańczyły w długich, balowych sukniach). Argentyńskie lepiej w krótkiej, da się też zatańczyć w długiej, tylko choreografia będzie bardzo spokojna. Raczej polecałabym Ci naukę z instruktorem (choć wiesz, małe prawdopodobieństwo, że wśród gości będzie zawodowy tancerz albo ktoś obeznany z tematem i dla nich to będzie wyglądać widowiskowo, będzie inne od oklepanego schematu)
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
Na allegro napis Love jest tani ok 20 zl z tego co pamietam
|
#3375 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, któraś z was ma suknię marki Agora? Jak u nich jest z ceną i jakością ? Bo zaczynam się powoli rozglądać za suknią do kościelnego...
|
#3377 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, proszę o szybką pomoc!!!
Zapraszamy na wesele tradycyjnie sąsiadów. Czy rodziców mojej młodszej drużbantki też mam zaprosić? Nie jesteśmy sąsiadami. Moi Rodzice żyją nimi średnio, bez zwad. Ja do nich też nic nie mam. Nie rozważałam tej opcji, a teraz muszę szybciutko zdecydować i nie wiem Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-04-11 o 15:11 |
|
|
|
#3378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czemu wogole wzielas ich pod uwage? skoro: nie sa sasiadami, rodzice z nimi srednio i ty tez hmm
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam podobny problem, nie utrzymuję kontaktu z moją chrzestną, w niezbyt dobrych kontaktach jest z moimi rodzicami niby chce ją zaprosić ale dziwnie się czuję jak pomyślę że mam do niej jechać, pocztą trochę mi głupio wysyłać zaproszenie bo mieszka blisko - z reszta na tej samej ulicy co moja ciocia u której będę osobiście, jak to rozwiązać?
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
cude Wydaje mi się, że nie masz obowiązku ich zapraszać. Raczej to kwestia Waszych chęci i ochoty.
S1lc1a A chcesz, żeby była na weselu? I co oznaczają te niezbyt dobre konktakty ? Jeśli to, że widują się bardzo rzadko (mogłabym się zastanowić), ale jeśli wiesz, że jest nieprzyjemnie między nią a rodzicami, zrezygnowałabym. Wiem, że ktoś Cię może odsądzać od czci i wiary, bo nie zaprosisz chrzestnej. Ja swojej nie zaprosiłam - z powodu braku kontaktu z jej strony oraz zachowania (sprawiała wiele przykrości śp. Babci, rodzicom).
|
#3382 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i gratki obrączek ![]() Cytat:
eee a musisz ją zapraszać? Bo może warto odpuścić? A jak już musisz bo wypada to ja bym chyba pojechała ( tym bardziej, że będziesz blisko) i posiedziała chwilkę pod pretekstem, że jeszcze kilka rzeczy do załatwienia jest. Rabbitka aaaaaaaa cudne i butonierki i spinki i literki. Literki na Wsazym stole będą? Świat Katarzyny Co do koloru sukni gości weselnych to ja osobiści nie mam nic przeciw aby dziewczyny miały jasne kiecki, no mi to po prostu nie przeszkadza. Uważam, że i tak JA będę wyglądała wyjątkowo, po drugie wszyscy zaproszenie Nas znają więc nie pomylą, a po trzecie mam wrażenie, że goście i tak nie zwracają uwagi na stroję pozostałych gości więc dla mnie opcji w ogóle przyćmienia PM jest absurdalna. No a ja zaraz zamawiam -paski wybielające ( już się boje bólu zębów) -kokardki na auto -tablice na auto + tablice z napisem RODZICE dla moich rodziców ( mama bardzo chce) - flamaster do pisania po aucie ( eee nie wiem czy się przyda, może tablic nie będziemy czepiać i wtedy coś napiszemy na szybie?) -podziękowania papierowe dla rodziców -naklejki na buty -tabliczki na sesje poślubną -pudełko na alkohol dla taty, który mu damy podczas podziękowań -girlandę kryształową No i pewnie jeszcze jakieś szpargałki o których teraz zapomniałam.. No i do ślubu 29 dni,
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
ja ostatnio mało piszę, ale mam mega zapieprz na uczelni i w pracy... Musicie za to wiedzieć, ze regularnie was podczytuje na telefonie Świat Katarzyny, pomijam już kolor tej sukienki, co jest oczywistym nietaktem, ale przyjść na wesele z takim dekoltem ??? Szok! Laska chce tam facetów podrywac, popisac się cyckami, zablsysnac przed ciotkami czy jak? Ysia, twoje posty poprawiają mi humor
|
#3384 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie mogę się doszukać tej kontrowersyjnej sukienki :/ podrzucicie
??
|
#3385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja z chrzestną mam dobry kontakt, ale z chrzestnym nie za bardzo ![]() Całej reszty z którą nie utrzymujemy kontaktu (np trzy siostry od mamy, ich dzieci z rodzinami mimo, ze mieszkają dośc blisko bo w sąsiadujących miastach) nie zapraszamy bo po co z resztą rodzina od strony mama jest taka wielka, ze by mi wyszło dodatkowo z 80 osob minimum zapraszamy tylko tych, z ktory i faktycznie utrzymujemy dobry kontakt plus mój chrzestny ![]() Tak więc musisz sobie odpowiedz na pytanie, czy chcesz, zeby ona byla w tym dniu z Tobą? Czy jak ją zaprosisz nie bedzie napiętej atmosfery np między nią, a Twoimi rodzicami? Itd... Niektórzy z naszej rodziny jeszcze nie wiedzą o ślubie jestem ciekawa jak zareagują a Ci co mieszkają troche dalej dowiedzą sie chyba dopiero z STD, to będą mieli zdziwko
|
||
|
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wpadam tylko na moment żeby pochwalić się że Tz ma garnitur,nie jest niestety jakiś szalowy no ale Tztowi było w nim wygodnie i w sumie dobrze wyglądał. Od razu kupiliśmy cały komplet garnitur koszule spinki krawat za ok 800 zł. Garnitur jest granatowy
zdjęcie wstawie w poniedziałek bo jedziemy na weekend do rodziców Tzta. Trzymajcie się ciepło i dziękuję za wszystkie kciuki, mówiłam już że jesteście Kochane ?Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3387 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fascinata sprawy tortu nie ustalaliśmy jeszcze ale kiedyś o tym rozmawialiśmy i mój TŻ che z masą cukrową a ja śmietanowy. Wyjdzie w praniu lub jutro bo jedziemy do cukierni ![]() Klaudyna bez kitu, chyba chce zostać gwiazdą wieczoru! wcale się nie dziwię że się denerwujesz... trzymam kciuki żeby się ogarnęła ![]() Chociaż suknia jest piekna! Namisek super że udało ci się sprzedać suknię! Cytat:
Cytat:
![]() Kasia ta sukienka to trochę zbyt odwazna masakra, co te baby mają w głowachCornflower_girl Zachowanie tej kuzynki to szczyt buractwa! Co do sukienek to ja kupiłam na majowe weselę taką jak w załączniku i jestem z niej b. zadowolona ![]() Rabbitka - literki super! ![]() Ilussia ja mam podeszwę ecru Kiss gratki za ubranei TŻ
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-04-11 o 18:39 Powód: brak załącznika |
|||
|
|
|
#3388 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Literki też super Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyobraziłam sobie was w łóżku Ty, Vera i TŻ
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spinki i butonierki wymiatają po prostu !!! Cytat:
![]() eh ja nie wiem co z tortem, dzwoniłam dziś po cukierniach. w sumie żadna mi jakaś super nie odpowiada, w każdej mówią co innego. może się wydawać, że tort mało znaczący, ale chciałabym, żeby ładnie wyglądał i smakował, a nie jakieś prehistoryczne ustrojenie. a na tej cukierni co mi zależało babka leci sobie w kulki! ciągle mi mówi, że za granicą jest i każe w inny dzień dzwonić, a jak dzwonię znowu to samo! ![]() nie będzie tortu najwyżej ;/
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-04-11 o 18:09 |
||
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy jej nic nie wyskoczy przy szybszych tańcach Odnośnie teściowej : Jak kiedyś rozmawiałam z moją przez tel i powiedziała, żebym jej podała jej własny nr tel, bo jest bardzo zdenerwowana i nie pamięta ... To chyba normalne, że od razu zapytałam czy coś się stało To usłyszałam złośliwym tonem, że nie jesteśmy rodziną, więc mi nie będzie mówić co się stało... To po co mi mówi, że jest zdenerwowana? Później i tak dowiedziałam się co się stało od jej siostry. Ale i tak zapamiętałam to sobie Bo tak to nie jesteśmy rodziną, ale jak coś chce to jaka milutka potrafi być... Zdziwiłabyś się ile potrafi zjeść 12latek Kiedyś oglądałam jakiś program i wypowiadali się restauratorzy, że od iluś tam lat za dzieci płaci się jak za dorosłych, bo są takie dzieci które tylko skubną a są takie które jedzą jak za 2 ![]() U mnie do 3 lat jest bezpłatnie, a od 4 do 7 lat 50%. Dziecko kuzyna w tym roku kończy 8 ale powiem, że ma 7
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

dla żony świadka!!! też bym czyniła gdyby ktoś pojawił sie w nietaktownej sukince na moim weselu!

powariowali 
sama sie zastanawiam nad literkami, ale nawet nie wiem gdzie moglibysmy je postawić
a buty z kolekcji ślubnej Ryłko 
leze w łózku w pizamie 

któraś z dziewczyn pisała, ze poradnie prowadziła taka starsza babka z poglądami z rodem ze średniowiecza i porównała ją do starej nauczycielki z matematyki 

z resztą rodzina od strony mama jest taka wielka, ze by mi wyszło dodatkowo z 80 osob minimum
wcale się nie dziwię że się denerwujesz... trzymam kciuki żeby się ogarnęła