|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Moja śpi w pizamkach. Po kąpieli zakładam skarpety, ale zdejmuje od razu gdy kładę spać. Gole stopy są przyjemne. Stopa oddycha, nic nie uciska kostki, krew swobodnie krąży. Amelka śpi przykryta ale czasem sie sama odkrywa, wystawia stopy. Jeśli jest całkiem odkryta to nakrywam troszkę, ale jeśli znowu sie odkopie to zostawiam. Najwidoczniej tak jej dobrze bo nawet jak stopy na wierzchu to są ciepłe zawsze. Nic sie dziecku nie stanie od odkrytych nóżek. Dajmy trochę wolności i swobody. Prędzej dbam o to by nie miała gołych pleców jak śpi na brzuchu. Stopkom daje spokój. Myślę ze pajace są bardziej ok niż skarpety jeśli już bo luźne. Dziecko miało jakaś krótką drzemkę to poszłam zobaczymyc czy da sie uśpić znowu. Biorę ją, przystawiam do Uu. Ciumka, po jakimś czasie zdaje sie ze śpi. Więc chce zabrać sutek. Zabieram, ona oczy zamknięte... I nagle mówi całkowicie przytomnie.. 'mama... Nie ma!" Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie dziecie przecioralo, dziewczyny, ja ogolem spokojna osoba jestem, ale dzisiaj mialam ochote wyjsc z domu i pierd...lnac drzwiami i nie wracac
Ale widze, ze nie on jeden dzisiaj. Mam dosc. Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1593 |
|
Wtajemniczenie
|
kundzia Hania jak śpi w piżamce to bez skarpetek
Lady to Pietraszko Ci daję dzisiaj popalić hje, Lenova współczuję nocek:/ a moja się obudziła z tragicznym humorem:/
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Ostatnio mnie mniej, bo troche zdradzam wizaż z muratorem ;p w nastepnym tygodniu zalewamy strop. Musze ogarnąc okna itd. Ostatnio Amelka dała mi tak popalić ze ohohoho...przed wczoraj jak kimnęłysmy o 16 to wstałysmy o 19. A dziś byłam świadkiem sytuacji: jade lewym pasem (tzn korek był mega) baba jedzie prawym pasem.. z tyłu dziecko w foteliku (ok 1.5roq) ...baba nagle zachamowała ostro... i słuchajcie.. ten fotelik nie był przypięty.. gdyby nie pasażerka z przodu, to to dziecko by wypadło razem z fotelikiem przez szybe.. ja byłam w takim szoku, normalnie nie wiem...ludzie są debilami... to samo wczoraj, jade... baba z małym dzieckiem przechodzi przed moim samochodem, nie to ze ma 20 metrów do pasów.. otworzyłam szybe, zeby ją zyebać, ale uciekła... normalnie nie mam słów...
|
|
#1595 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, pełnia się zbliża, bierzcie to pod uwagę w związku z zachowaniem dzieci. Gorsze zachowanie, gorszy sen. A niewyspane dziecko to marudne dziecko i koło zamknięte.
|
|
|
|
#1596 | |||||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
co mnie strasznie wkurza, bo chcialam ja szybko odzwyczaic, ale ona chodzi po domu szuka go i placze jak nie moze znalezc...Cytat:
Cytat:
Ja sama ciachnelam sobie maszynka na prosto 10 cm ale bardzo dobrze wygladaja, na zdrowsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bylam dzis w PUPie.. I gowno zalatwilam I nie wiem kiedy pojade znowu, bo teraz tz ma ranna zmiane a sama z mala nie wsiade nawet do tramwaju- u nas urzad jest na zadupiu gdzie jedzie 1 tramwaj. Takze za☠☠☠iscie jest nie byc ubezpieczona
|
|
#1597 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45985435]świetnie! Dorka je ok 18:30-19 , ząbki, spanie. Ale ona kaszkę. rozwaliła mnie twoja córcia ![]() e, nie jest, budziłaby się szczerze? nie mam pojęcia, ja mam obie swoje, więc mi łatwiej ostatnio w łazience awantura, bo jedna drugą chlapnie, weszłam, zapytałam, dlaczego OBIE moje córki się biją i czy łaskawie mogłyby przestać? mają się dogadać a nie skarżyć na siebie i wrzeszczeć - i wyszłam Rozwojowo dziecko do 2,5 rż nie będzie umiało się bawić z drugim - pomijam tu rodzeństwo w zbliżonym wieku, to tak trochę jak z rodzicami. Ale raczej będzie to zabawa obok, a nie razem. Bobo u nas też raz w tygodniu może, wybieram raczej te bezcukrowe. Aaaa, czasem, jak gdzieś jesteśmy w CH, to dostaje wafla z loda. pewnie, tyle, że nie wiem, czy takie małe znajdziesz no widzisz ![]() wyspane dziecko to szczęśliwe dziecko a ja obstawiam, że zwyczajnie się hałasu wystraszyła i nowej sytuacji wiesz co, ja zmielone orzechy daję do owoców, albo migdały, ale ona by chciała jak siostra chrupać właśnie rodzynki wsuwa--------------------- ja dzisiaj l4, byłam u lekarza, eleganckie zapalenie spojówek, mam oko prawe masakrycznie spuchnięte[/QUOTE] A to bym nie ryzykowała Cytat:
Cytat:
Oby kaszel przeszedł szybko Cytat:
Ale poważnie współczuję, ja czasami nie daję już rady, źle mi z tym bardzo. A nie należę do cierpliwych osób
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za odp odnosnie zabkow, widze, ze nie tylko my mamy problem...
No coz, licze, ze mu sie odmieni, bo przeraza mnie wizja czarnych, zepsutych zebpow... LITTLE, ja tez nieubezpieczona, do pupu sie zbieram i dojsc nie moge. W G.mozna zarejestrowac sie internetowo, u Ciebie tak nie ma?? KIJA i EZZO - nastepne nasze bohaterki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45989519]Dziewczyny, pełnia się zbliża, bierzcie to pod uwagę w związku z zachowaniem dzieci. Gorsze zachowanie, gorszy sen. A niewyspane dziecko to marudne dziecko i koło zamknięte.[/QUOTE]
O to to |
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? moje dziecko zachwycone karmiło dziś kaszą jaglaną..swoją lalkę. Sama nie zjadła ani trochę.
|
|
|
|
#1601 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Spadł mi wczoraj mój samsung sgs4. Wyświetlacz potłuczony, naprawa ok. 600 zł dziś jestem bez kontaktu ze światem. MASAKRA. Ja jestem od telefonu uzależniona. Kasy na to na pewno nie mam tyle. Nie macie czasem jakiegoś dobrego znajomego w serwisie Samsunga? ![]() |
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow, ja nie mam telefonu od ponad miesiąca. Zgubiłam w tłusty czwartek
|
|
|
|
#1603 |
|
Lurker ;)
|
Nawijko mozna sie zarejstrowac przez neta, tylko to bez sensu bo oni wtedy wyznaczaja termin kiedy masz sie stawic w urzedzie z dokumentami. A tak to ide kiedy ja mam na to czas, a nie kiedy oni narzuca.
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2razy "Myje zeby" Fasolek. Najwazniejsze na tym etapie jest oswojenie ze szczotka, wiec sadze, ze wystarczy. Szczotke zmieniam jak widze, ze tego wymaga. kunegunda Yae spi bez skarpetek i nie marznie nawet odkryta |
|
|
|
|
#1605 |
|
Lurker ;)
|
yellow moj tz robi takie naprawy za stowke
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45989519]Dziewczyny, pełnia się zbliża, bierzcie to pod uwagę w związku z zachowaniem dzieci. Gorsze zachowanie, gorszy sen. A niewyspane dziecko to marudne dziecko i koło zamknięte.[/QUOTE]
Powaznie mowisz? |
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy dziewczynek: byłyście już z dziećmi u fryzjera?
Nas chyba to czeka bo już się nie da ujarzmić grzywki, a spinek w domu nie toleruje.Boję się trochę że ją opitolą za bardzo i będzie jak chłopiec mały. |
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sama podciełam Amelce grzywke. Nie mam zamiaru iść do fryzjera, bo jestem pewna, ze nie da sobie nic zrobić z włosami.
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, pelnia nie pelnia spie dobrze ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Kup nozyczki i sama podetnij. Ja tak robie. Teraz zapuszczamy, bo wolalabym, wszystkie spinac w lecie. |
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Konto usunięte
|
Meneq, poważnie. Ja spię gorzej, Agatka zdecydowanie pogarsza zachowanie. Dorka bez zmian.
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy, może mamę poproszę
|
|
|
|
#1615 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Lurker ;)
|
Yellow tak Ci powiedzieli w serwisie? Ale co masz uwalone, sam digitizer czy wyswietlacz tez? Podaj mi model dokladny zaraz obczaje
|
#1617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie chciałam na Wasz temat powiedzieć to samo - kochane jesteście
![]() Elllmi już mi na dzisiaj przywiozła sukienki mimo, że wesele w czerwcu Kochana Co do pełni to ja na to nie reaguje. Szczerze? Nie wiem czy Dawid reaguje, bo nigdy nie oreintowałam jego zachowań z pełnią ale Tż ma tak, że jak księżyc by świecił przez okno to będzie lunatykował Nawijko Dawid sobie daje zęby myć, potem bierze szczoteczkę i sam kończy Debrah nie pomogę, bo ja Dawida sama jadę maszynką ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Ja sobie kupiłam ten http://www.ceneo.pl/17044412?gclid=C...FWzJtAodKysAZA w poniedziałek nowy za 149 zł i jestem wielce ucieszona. Tradycyjny, dzwoni, pisze, gra i świeci i wystarczy
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Lurker ;)
|
O kurde, to chyba jednak uwalilas wyswietlacz, bo ta szybka-digitizer cala tak tylko w srodku widzisz pekniecia? Moj tz pyta jak to zrobilas
Jednak to droga impreza, bo sam digitizer majatku nie kosztuje ale wyswietlacz
|
#1620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szybka cała a pęknięcia w środku. Dlatego mówię że drogo wyjdzie bo na gwarancję to raczej chyba nie przyjmą ![]() Hope tylko że ja kocham swój telefon miłością absulutną, oddycham dzięki niemu ogólnie to telefon wytrzymały był, kilka upadków zaliczył i nic. Ten był ostatni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

co mnie strasznie wkurza, bo chcialam ja szybko odzwyczaic, ale ona chodzi po domu szuka go i placze jak nie moze znalezc...

Zdrowka dla Kuby
do tego robota za 200zł, która zajmuje kazda wolna chwile, nauka 2 języków i wieczne kłótnie z tż.
Ale poważnie współczuję, ja czasami nie daję już rady, źle mi z tym bardzo. A nie należę do cierpliwych osób 

ale Tż ma tak, że jak księżyc by świecił przez okno to będzie lunatykował