|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
Ja bym nie zapraszała I bardzo dobrze! U mnie 43dni i też całkiem nieźle! ![]() Cytat:
![]() Co do sukienek i pastelowe i białe, ale w duże kolorowe wzory są wg. mnie ok ![]() Cytat:
Dzisiaj wręczam jedno z ostatnich zaproszeń
|
|
#3392 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Takie oto majtki z serii ślubnej dzis wyczailam w Womens Secret ( nie wiem czy ten sklep jest w Pl) ale to jest normalny sklep z bielizna
![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
nom
![]() sa takie jeszcze bez kokardki, z dziura po prostu ![]()
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Opium, haha
to chyba jakaś alegoria cnoty
|
#3397 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
a jaki jest system stosowania tych pasków? ile dni i ile przerwy? bo nie wiem właśnie kiedy zacząć stosować
![]() Cytat:
super, powodzenia!! ![]() Cytat:
a co do kiecek to pastelowe kolory są najlepsze i na wesele pasują! kwiatowe wzory są moje ukochane i jestem od nich uzależniona dlatego też uważam, że na wesele są super ![]() rabbitka pamiętam, że już kiedyś wrzucałaś te butonierki i zrobiły wielką furorę, są świetne i pozostałe zakupy też! ale będzie u Was pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super cena gdzie kupiliscie? my mamy w budzecie na sam garniak przeznaczone 1000zl plus dodatki kolejne 600-700zł wiec gdybysmy zmiescili sie ze wszystkim w tysiaku byloby extra Cytat:
bo ja od razu pomyśłałam o sikaniu, a nie tak jak Wy Odnośnie tesciowych nie wiem czy Wam kiedys pisałam. Całkiem niedawno moja tesciowa poruszyla temat dzieci, tzn jej teoretycznych wnukow. I mi mowi, ze NIE POZWALA mi teraz zajść w ciąże bo jej wnuka nie może urodzić kobieta z nadwagą ile ta kobieta mi juz krwi napsuła ![]() Z resztą nie pierwszy raz wspomina o mojej wadze (sama figury modelki nie ma), bo przeciez w zeszłym roku w wakacje jak bylam u nich sama powiedziała mi, ze TŻ jest facetem-wzrokowcem i jak nie zaczne o siebie dbac to moze sobie znaleźć inna, tzn szczuplejszą o ile gruba jestem-to fakt, to napewno nikt mi nie zarzuci, ze jestem zaniedbana Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-04-11 o 18:59 |
||
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
żeby nie robił nam konkurencji, to go nie będzie
eh ale musimy się na coś zdecydować JUŻ bo trzeba stelaż zarezerwować muszę to obgadać z Tż. i w sumie nie wiem, która cukiernia lepsza i czy na tym zwykłym stelażu, że każde piętro osobno, czy w stylu angielskim - piętro na piętrze - stelaż jest ukryty i w ogóle chciałam tort śmietanowo-owocowy, w jednej cukierni mi powiedzieli, że nie może być cały, bo ten dół wielki nie może być śmietanowy, nawet jak będą osobne piętra, a w drugiej mi powiedzieli, że może być cały śmietanowy. nie rozumiem
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
tez o tym pomyslalam
![]() Cytat:
nie pomyslalam ze to moze ulatwic sikanie geniusz jestes
|
|
|
|
|
#3401 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co przemawiałoby na korzyść tezy, że prawie nikt na te bukiety nie zwraca uwagi, więc nie trzeba się stresować. Koleżanka na wieść o wstępnie planowanej sukni zapytała mnie o dodatki i pytała też o bukiet. A ja na to - a muszę mieć bukiet? Dalej nie przywiązuję do tego większej wagi, pomyślałam sobie tylko że kwiatki mogą być jakieś jasnoróżowe. ![]() Cytat:
Cytat:
Suknia piękna, ale naprawdę nieuprzejmy plan założyć ją na czyjś ślub. ![]() Cytat:
Ale teksty. ![]() Cytat:
Coraz bardziej jestem chętna na ten zabieg.Cytat:
Cytat:
Powodzenia w realizacji planu. ![]() Rozwalające jest to wpisywanie osoby towarzyszącej i brak minimalnego wysiłku, żeby jednak wpisać dane. :/ Cytat:
(Btw pasowałyby do tej sukienki z cyckami na wierzchu, tylko sukience jeszcze trzeba kokardkę dorobić.
|
|
#3402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a daj spokój nie przejmuj się głupim gadaniem teściowej! masz się Tż podobać, a nie jej
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle najchetniej to bym przestała się całkiem do niej odzywac
|
|
|
#3404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie przychodzi do nas czesto, co uwazam za duzy plus dzwoni, pyta jak w pracy, jak kotki, co u mojej mamy, siostry itd...ale jak juz zejdzie na temat wagi albo kasy to koniec zamienia się w potwora
|
||
|
|
|
#3405 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic się nie przejmuj, choćby nie wiadomo jak się odstawiła i tak Cię nie przyćmi! Cytat:
Cytat:
Co do magisterki - znowu wyrazy współczucia... ja dlatego ślub ustawiłam pod kątem studiów, żeby nie mieć na głowie ani magisterki ani sesji, choć i teraz mi studia nieco w uciesze ślubnej przeszkadzają. Zaczynam nienawidzić mojej uczelni w tym semestrze, bo mam debilne zajęcia, rozj**** plan dnia i ani na ślubie, ani na pracy nie mogę się skupić Co do sukienki dziewczyny brata TŻ - ja nie jestem chyba aż tak rygorystyczna pod względem "niech nikt się nie waży ubierać sukni ecru", ale faktycznie, że nie powinna... Ale nie przejmuj się nic a nic, zgadzam się w 100% z Ysią, że Ciebie w Twojej Verze nikt nie przyćmi, bez dwóch zdań! ![]() Pochwal się poźniej
|
|||
|
|
|
#3406 |
|
Zadomowienie
|
pysia1987 ja bym jejpowiedziała, żeby spojrzała na siebie i ze ty masz jeszcze czas na schudnięcie, a jej wiele czasu już nie zostało...
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a teściową się nie przejmuj, skoro TŻ zdecydował się na życie z Tobą to jesteś dla niego najpiękniejsza, a z tego co piszesz to on syneczek mamusi jest i ona bez boju swojego najukochańszego dziecka nie odda
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Rabbitka Gratuluję zakupów - butonierki są genialne
![]() kiss Uważam, że to bardzo dobry wybór - krój, kolor. Jestem pewna, że Twój mężczyzna będzie wyglądał bardzo elegancko. I cena za całość świetna ![]() cashmere Wow, ładnie się uwinęliście ![]() Co dop zarwanych nocy- po pracy często jest coś do zrobienia niezwiązanego z weselem; zostaje noc - wyszukiwanie wykonawców, pisanie ofert i zapytań, ostatnio zaproszenia i wkładki informacyjne z mapką; teraz prezenty dla rodziców ![]() Lemon Sukienka z załącznika jest cudna, krój i wzór Cytat:
![]() hihihi A minimalistyczne przystrojenie (typu żywe kwiaty, wstażka)? Ciężko to skopać, a możesz wybrać smaczniejszy tort. Opium Padłam ![]() pysia Jak można takie rzeczy mówić
|
|
#3410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale spoko, juz sie nauczylam zyc z tymi tekstami
|
||
|
|
|
#3411 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3412 | ||
|
Rozeznanie
|
swiat_katarzyny - współczuję teściowej
Ja też mam obronę w tym roku i to już niebawem. Ślubujesz dopiero 16 sierpnia, więc już pewnie będziesz po obronie, prawda? Ja też czekam tylko na to aż się obronię i wtedy będę już się cieszyć w pełni, bo jak na razie to głównie myślę o obronie Cytat:
![]() kiss12550 za garnitur, czekam na fotki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3413 |
|
Rozeznanie
|
jutro idziemy na weekendowe nauki przedmałżeńskie ... mam nadzieję że to jakoś szybko minie
idziemy też jutro prosić świadka, mam nadzieję, że się zgodzi
|
|
|
|
#3414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam te buty na ślub
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4599443 6]Pysia, wybacz ze sie wtrace, ale to nie jest sposob zeby nauczyc sie zyc sz tymi tekstami
czasami trzeba troche tupnac noga niestety[/QUOTE]Kurcze, serio powinnam robić wojne? ja generalnie jestem dość wybuchową i klótliwą osoba, ale teraz na starośc juz nie mam sily na klotnie szkoda mi na to energii juz... na początku sie przejmowałam tymi tekstami, a teraz to olewam. Przewaznie mi to mowi jak nie ma ze mną Tżta bo jak on takie cos slyszy to zaraz jest awantura na co dzień nie wtrąca nam sie do życia ja do mojej mamusi dzwonie kilka razy dziennie no ale srednio co dwa tygodnie jestesmy u nich w sobote lub w niedziele na poobiedniej kawce na urodzinach mojej mamy moj Tż się lekko spił ale tak w granicach dobrego smaku (z niego to wtedy sie robi dusza towarzystwa i zartowniś ![]() to przyszla po imprezie i sie pytala czy sie na nią gniewam. No masakra jest z tą baba ![]() Ale ona ma taki charakter chyba dziedziczny bo jej mama jest podobna obydwie kierowniczki Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-04-11 o 20:39 |
|
|
|
#3417 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale tez wez namiar na to, ze kazda tesciowa inna i moja za cos takiego wojny nie robi ale inna moze
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4599515 5]moze nie wojne, ale zwrocic pare razy uwage ze nie zyczysz sobie takich komentarzy. moja mama mi kiedys powiedziala taka madra rzecz: nie bedziesz sie szanowac to inni tym bardziej nie beda Cie szanowac. pokaz Tesciowej ze sie szanujesz i nie pozwalasz sobie na takie teksty.
ale tez wez namiar na to, ze kazda tesciowa inna i moja za cos takiego wojny nie robi ale inna moze [/QUOTE]Ok, jak znow z czyms wyskoczy to sie jej postawie zobaczymy co z tego wyniknie (najwyzej pod most pójdziemy mieszkać ![]() A teraz z okazji zblizających się 500dni do ślubu to zawartość mojego ślubnego kartonu Oczywiscie suknia i welony leza u mojej psiapsióły, wiec ich na zdjeciu nie ma ale to za moment bo na ipadzie wchodzi mi tylko jeden załacznik Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-04-11 o 20:48 |
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Po kolei: pudełko na koperty i tablice rejestracyjne, STD wraz z kopertami, naszyjnik i kolczyki (zaloze albo to albo to, narazie sklaniam sie ku naszyjnikowi), podwiazka, kokardki do butow, naklejki na buty i kokardki fioletowe na wódkę, buty i ratunkowe "koszyczki" (u mnie to biale przesliczne pudełeczka po perfumach z Yves Rocher), cekinowy żakiet w razie chłodu, i wypelniacz gigant do włosów. Ach...moje cudeńka
Kocham mój kartonik Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3420 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

U mnie 43dni i też całkiem nieźle! 

zdjęcie wstawie w poniedziałek bo jedziemy na weekend do rodziców Tzta. Trzymajcie się ciepło i dziękuję za wszystkie kciuki, mówiłam już że jesteście Kochane ?

500 za film i 500 za rzutnik....

wiec gdybysmy zmiescili sie ze wszystkim w tysiaku byloby extra 
muszę to obgadać z Tż. i w sumie nie wiem, która cukiernia lepsza i czy na tym zwykłym stelażu, że każde piętro osobno, czy w stylu angielskim - piętro na piętrze - stelaż jest ukryty

sama nie wiem... czasem jej sie powie, jak czegoś szukam, że mam krzyczeć "mamo gdzie jest to i to" ale cały czas jade na Pani. 
Pochwal się poźniej