|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() Mnie się muszniki nie podobają, ale myślę, że nie są passe To zależy jak wygląda z całością. Jeśli uważasz, że wygląda dużo lepiej to z pewnością tak jest |
|
|
|
|
#3842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
[QUOTE=Szczeperka;46031002]Właśnie wróciliśmy z zakupów i Tż jest cały ubrany
/QUOTE] ![]() cudne sa Cytat:
![]() Wow!! extra!!! Ale to już?! ja jeszcze nie mam pomysłu na bramę .... ![]() |
|
|
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
Monisia05900, osobiście wzięłabym fuksję. Spytaj TŻta
![]() hihihi Elrosa, nie widziałam go wcześniej, ale zauroczył mnie totalnie!!! Grace O Malley, własnie tak robię, a gdy wciąż się nie ogarnia - jest ostro Gratuluję załatwionych spraw ![]() Lemon_Drop, gratki za obrączki! Pięknie się prezentują ![]() Zamówiliśmy dziś swoje ![]() Zajrzałam do sklepu ze ślubnymi drobiazgami, nic dla nas nie znalazłam... Dodatkowo w rossmanie napotkałam lakiery w promocyjnej cenie, więc... Jeden z nich będzie na ślub - nude.
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
margot244
ja zamawiałam, doszły mi po 4 dniach. zadnych problemów, zamawiałam jedną próbkę w sumie a pani sama wysłała mi 5 innych odcieni, dla porównania ![]() Lemon super obrączki ![]() zamówiłam buty
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne!
![]() Linaewen ja już bym nie załatwiała transportu, no bez przesady, ludziom się w tyłkach przewraca Zapewniacie nocleg a to jest duży ukłon w stronę gości.
|
#3849 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny
![]() u mnie czasu jak na lekarstwo, a to wszystko przez studia/magisterke/zaproszenia... ehhh... Cytat:
![]() a co do piosenki na pierwszy taniec... my mamy swoją wybraną, bardzo nam sie podoba, ale nie mamy zielonego pojecia jak do niej mozna zatańczyć ![]() Cytat:
do kościoła rozpuszczone, na sali około północy razem z koleżanką na pół godziny myk, i bedzie się upięcie robiłona razie na próbnej poprosze o podpiete loki - zobacze jak bede w lokach wyglądać i potem jak to upiecie wyjdzie, nie wyjdzie, zostane przy lokach ![]() gratuluje wszystkich odebranych obrączek i kupionych garnituró anesthesia - jak amelia?
|
|
#3850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam amarant więc bardzo zbliżony kolor. jest on dość wyrazisty. Linaewen ja bym nie załatwiała już dodatkowego transportu skoro załatwiasz im nocleg. Ja załatwiam transport ale nie ma noclegów. A rodzina Tż mieszka ok 30-40 km od naszej sali. Lemon_Drop bardzo ładne te obrączki ![]() ysia bardzo Ci zazdroszczę tych 12 dni
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Rety już zaraz niektóre z Was będą mężatkami! Gratuluję ![]() Cieszę się razem z Wami. Nic nie piszę bo nie mogę do siebie dojść po utracie pracy. A jak na złość rozpoczęliśmy zapraszanie, i muszę się uśmiechać i udawać że jest wszystko ok. Latam prawie codziennie na jakieś rozmowy, ale póki co nie ma nic ciekawego. Jutro idę na kolejną do miejsca gdzie bym bardzo chciała pracować, no ale zobaczymy. Wolę na spokojnie, na nic się nie nastawiać.. U mnie do ślubu jeszcze troszkę, wczoraj przyszła dekoracja na samochód z Allegro, za jedyne 32 zł ale przepiękna. Mamy pudełko na koperty- moja kuzynka mi je zrobiła i jest urocze. Jest jeszcze trochę spraw do ogarnięcia, no i ta praca.. jak ja bym chciała żeby to jakoś się ułożyło..
|
#3852 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napis bym robiła po polsku i jak i jak i jak???? ![]() Cytat:
zestaw na after idealny ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, że Cię wyratowała ![]() a gdzie kupować takowy? ![]() Cytat:
![]() piękne!!! ![]() toż to za moment, za chwilę Cytat:
|
|
#3853 |
|
Raczkowanie
|
kulbensikowa , swiat_katarzyny
KaMilka4891 super że masz już makijażystkę ![]() Szczeperka gratki garniaka ![]() Monisia05900 fuksja ysia 12 dni??? OMG!!! Ale Ci fajnie marlenqa22 z pracą na pewno Ci się ułoży tylko troszkę cierpliwości ![]() Eh... widzę że temat transportu... czuję że u mnie też będą jajka bo wstępnie mamy zarezerwowany hotel na ok 30 osób ale już mi marudzą że jak dzieci będą musieli zostawić w domu to szybko rano będą musieli wracać więc nie wiem czy nie wynajmę busa i tyle w temacie, przynajmniej będą pić ile będą chcieli ludziom to chyba nie dogodzi
|
#3854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że znajdę u nich odpowiedni odcień fioletu ja zamówiłam 7 próbek- mam nadzieje ze wszyskie wyslą
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Gratuluję wszystkich pozalatwianych spraw - ubranych TZtow, obrączek, wszystkich zmiqn kodu bi malejacej ilości DDŚ ![]() U nas w sumie ślubny zastój - czekamy na zaproszenia, kupiłam zielony parasol , za to ruszamy remontem kuchni margot244 - ja też zamawiała próbki tkanin i nie było problemu , wysłała to co chcialammi jede kolor wiecej dla porównania Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3856 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie u mnie Teściowa ma podejście takie że "jeden kawałek Ci nie zaszkodzi 2,3 kotlety na obiad też nie najgorsze jest to co wy sobie sami kupicie a nie to co ja wam dam" tak to mniej więcej wygląda:P Cytat:
![]() Cytat:
u mnie jest tradycją ze jest autobus ale są to odległości do ok 20-30 km (tak po drodze, spod kościoła spod domu pana młodego pani młodej) więc na dwa dni przywiezienie i odwiezienie wszystkich dnia peirwszego a potem drugiego wyjdzie nas ok 1200złCytat:
Dziewczyny czy to jest jakieś faux pas żeby mieć jednego dnia jeden kolor a drugiego zupełnie inny?
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-04-14 o 20:58 |
|||||
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wrzuciłam fotki z przymiarki do klubu
|
|
#3858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jezu, ale żeście znów naklepały
![]() Dziękuje za wszystko porady odnosnie barmana ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co Ci niektórzy młodzi oudzie mają w głowach ![]() Oki, nadrabiam dalej
|
|||
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie dzisiaj kolczyki
zdjęcie nie oddaje ich uroku, fajnie się błyszczą, ale ciągle zastanawiam się nad biżuterią z kryształków, więc te będą takie zapasowe
|
#3860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boże dopomóż
|
|
#3861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3863 | ||
|
Zadomowienie
|
Lg_ago, Mała Czarna, activelifestyle, Ad rem, kasia1201, An, Iliy, Kulbensikowa, Cude, Czeko, Hihihi, Cashmere, Kasia, Tysia, Mojakaren
Dziękuję dziewczyny, kochane jestescie! Normalnie latam co 10 minut i ją przymierzam![]() Waga może i tak ale coraz większy obwód już nie ![]() Cytat:
5 miesięcy brzmi taaak długo, 4 - zdecydowanie lepiej! ![]() Ja się bardzo cieszę że namówiłam TŻ na wczesniejszy rajd po jubilerach, bo w sumie od listopada-grudnia zaczęliśmy szukać i wreszcie są! Szczeperka gratki za zakupy ![]() Co do muszników: zauwazyłam że coraz mniej PM ich uzywa, ale skoro twojemu TŻ jest w nim dobrze to bym brała i niczym się nie przejmowała ![]() Cytat:
My na swięta zrobimy zakupy w jednej którą mamy na oku, potem pod koniec maja tort. Mam nadzieję że od razu pierwszy strzał będzie celny bo nie przepadam za ciastami a i próbuję zrzucić małe conieco ![]() Gratki! Koniecznie pochwal się jak przyjdą ![]() Opium majteczki hot! Kamilka - gratki za makijazystkę! ![]() Marlenqa - trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy ![]() Lexie - bardzo ładne --- Dowiedziałam się że na naszej sali trwa remont, bardzo się cieszę bo to taka typowo "balowa" sala, w kolorach złota i brzoskwini Mam nadzieję że bedzie to widoczna zmiana, już się nie mogę doczekać aż ją zobaczę. Mam nadzieję że w nast. miesiącu się uda
|
|
#3864 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Melduję tylko że żyję i nie udało mi się w tym tyg umówić na przymiarkę, dopiero za tydzień w czwartek. Padam na twarz, uciekam odpoczywać przed jutrem
|
|
|
|
#3865 |
|
Blond forever!
|
Dziewczyny, mam pytanie dotyczące piwa na poprawiny.
Planujecie mieć? Kupujecie? Bierzecie z kega z sali czy butelkowe?Jeżeli tak to ile? Bo my z znowu z TŻ do porozumienia dojść nie możemy
|
|
#3866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro nie wykorzystujemy zniżki do Pawo, to za garniakiem popatrzymy najprawdopodobniej dopiero w lipcu na spokojnie Napisałam dzisiaj maila z pytaniem kiedy wyślą, ale cisza Mam nadzieję, że jutro rano otrzymam pięknego maila z numerem przesyłki kurierskiej a jak Twoje zamówienie? Cytat:
Kamilka za MUA, bardzo ładne makijaże ma na stronie!Blondi, ja będę miała piwo też na samym weselu i kupujemy butelki Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-04-14 o 21:43 |
||
|
|
|
#3867 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo ładne
|
|
|
#3868 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj Tż przy pogrubionym moze się lekko zawahać fajny ksiadz ![]() Cytat:
nasze póki co to 1/10 waszych A myślalam ostatnio o Tobie, ze cos sie nie piszesz ![]() Cytat:
skorzystaj z rad dziewczyn, napewno pomoze Ja w szkole podstawowej na pracy technice robiłam broszkę topiąc nad ogniem stary plastikowy długopis i ten roztopiony plastik wtopił mi sie w skóre na kciuku Dodatkowo od ponad 7lat mam mega blizne na łuku brwiowym po kolczyku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie dziwie się, też bym już srała ![]() Cytat:
ja by nic nie zalatwiała, to dorosli ludzie i na poprawinach nie ma przymusu picia ![]() My załatwiamy transport z kościoła na sale i z sali do domów, ale nie mamy poprawin, ani nie zapewniamy noclegu, a goscie beda mieli do domów około 20-30km. ysia super wygladasz Cytat:
jest jedynie lekko przesuszona od klimatyzacji ale za taką cene mozna spróbować ![]() Mnie sie jakos jasny garnitur nie widzi A Twój Tż jest niepołnoletni, ze jego mama moze mu cos zabronic? bez przesady...jestesmy doroslymi ludzmi i powinna to zrozumiec ![]() Cytat:
Cytat:
i ja taką chce, ale bez warkocza bo mi do slubnego imeagu nie bedzie pasować
|
|||||||||
|
|
|
#3869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żeby sala okazała się jeszcze piękniejsza po remoncie Cytat:
Szczerze to też mam z tym problem - ja chciałabym żebyśmy mieli piwo na poprawiny (ale na sali jest tylko opcja z kega - a wiem że nie każdy potrafi go obsługiwać). Byłam barmanką ale nie będę gościom piwa lać Tż z kolei uważa że na poprawiny nie potrzeba skoro na ślubie nie było... Sama już nie wiem
|
|
|
#3870 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam, że kupię w Esotiq, niżej wstawiam łowy ![]() Przepiękne Dla mnie i mojego Tż są, ale to wasz dzień tak naprawdę Cytat:
![]() Teraz ja się chwalę dzisiejszymi poczynaniami! Wpłaciliśmy 84 zł na konto miasta w którym bierzemy ślub ![]() Kupiliśmy buty dla Tż na poprawiny, szczegół, że identyczne ma w domu, te są "nieschodzone" , ale rabat 40%, więc cena 199 zł Kupiłam sobie majteczki (stringi) na ślub (42,90), oraz komplet - stringi i biustonosz na poprawiny, cieliste bo moja sukienka jest biała i białe majciochy prześwitują przez nią (stanik 99 zł, majtki chyba też koło 45, ale nie mam rachunku, a kupowałam jeszcze kilka rzeczy - popłynęłam, ale miałam 50 zł rabatu za każde wydane 160 zł i za drugie wydane 150 zł dostałam za złotówkę maseczkę na biust o wartości 150 zł więc czuję się usprawiedliwiona)Kupilismy też gacie i skarpsy dla Tż, nie będę tu się chwalić bo nie ma czym, normalne gaie za 3 dyszki i skarpsy za całe 4,50 I na koniec pojechaliśmy do Auchan zobaczć za napijami gazowanymi, ale drogo ![]() Mamy jeszcze problem... Ciocia Tż co chwilę dzwoni i pyta czy może wziąć dzieci (11 i 6 lat), wiecie że mamy strasznie ciasno na sali... Co robić?? Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-04-14 o 21:55 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

Do tego dwie koszule i musznik z poszetką. W zasadzie skrojony na niego i bardzo elegancki 

To zależy jak wygląda z całością. Jeśli uważasz, że wygląda dużo lepiej to z pewnością tak jest 

Zapewniacie nocleg a to jest duży ukłon w stronę gości.

no tyle to ja sama potrafię! Nawet jakoś nie przygotowała włosów wcześniej. I jeszcze dodam, że jak sobie sama zakręcałam włosy to mi trzymały do następnego dnia w ładnym stanie, a te jej wypociny rozleciały mi się po 3h 

15.09.2014 
Normalnie latam co 10 minut i ją przymierzam
razem za 5 miesięcy! 

a jak Twoje zamówienie?
skorzystaj z rad dziewczyn, napewno pomoze