|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
zainspirowałaś mnie tą fotką ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam mocno za dalsze postępy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4652 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
, nie znam się na wynikach, ale trzymam kciuki za szybkie wyleczenie .
|
||
|
|
|
#4653 |
|
Zadomowienie
|
btw. 350 postów nam zostało do końca, może pomyślałybyśmy nad jakimś tytułem i prowadzącą? Malin już się chyba nie udziela, a Berenika świetnie sobie radzi
|
|
|
|
#4654 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już jesteśmy pogodzeni tżet urwał się z pracy i podwiózł mnie do domu po gimnastyce i przeszła nam złość na siebie no, ale ta nerwówka jest nam zupełnie niepotrzebna teraz![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pewnie dlatego też nie jest to standard. Także ja nie robię. Poprzednio nawet nie byłoby takiej potrzeby, bo organizm sam się oczyścił przed wyjściem z domu. Ale to różnie bywa. Także musisz sama zadecydować Mi na pewno lewatywa nie załatawiłaby sprawy na kilka dni, bo częściej chodzę do toalety. Ja nie miałam problemu z załatwieniem się - jak już to pierwszy raz tak psychicznie, na zasadzie że myślisz sobie że szwy puszczą ![]() Z tym, że ja sobie nakupowałam takich batoników pełnoziarnistych to pewnie też dlatego nie miałam problemów. Jeśli w jakimś szpitalu praktykuje się golenie to proponuję dowiedzieć się w jaki sposób jest to robione, żeby nie było to najtańszą maszynką czyli skrobaczką Ja się i tak golę i tak. Cytat:
|
||
|
|
|
#4656 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4657 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie czuje świat Cytat:
Cytat:
ze zgagą również łącze się w bólu, podobno po posiłku dobrze żuć gumę, można ssać cukierki, mleko i migdały, jeszcze w ciąży jest chyba reni lub ranigast dozwolony ale tego nie próbowałam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4658 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Dopiero niedawno wróciłam z miasta i padam... Byłam z Groszkiem u pediatry i dał nam skierowanie do chirurga, bo ma stulejkę Oczywiście po lekarzu musieliśmy zaliczyć jeszcze McDonalda, bo jakżeby inaczej No i zajechałam jeszcze do H&M zobaczyć te -20%, ale trzeba mieć wydrukowany kupon na co nie wpadłam![]() Od wczoraj mój dzidziuś też ma czkawkę Imienia też nie mamy jeszcze, dużo jest fajnych, ale jak to napisała Pater, nie ma jeszcze takiego co by nas "uderzyło" Wyciągnęłam mój stary laktator z Aventu i taki był już trochę na tym plastiku przebarwiony, z osadem. Zadzwoniłam do biura obsługi zapytać się czy można zamówić części zamienne do laktatora, a pan był taki miły, że całą tą szyję plastikową wysłał mi za darmo i już dzisiaj przyszła Kakusia Wózek sprzedany? Bardzo ładny Co do atmosfery świątecznej to właśnie może wspólne malowanie pisanek, może kolorowanki z jajkami (tak że możesz sobie potem na lodówce przywiesić taki obrazek). My jeszcze jak idziemy do święconki to Młody ma swój osobny malutki koszyczek ze słodyczami I ostatnio przyszedł z przedszkola i mówi, że trzeba gniazdko dla zajączka zrobić Sola fajnie, że wyniki w normie się utrzymują ![]() Prowansja brawa za postępy Trzymam kciuki za dalszą poprawę ![]() Berenika my właśnie mamy już pół łóżeczka pomalowane farbą Altax biały półmat (napisane jest na niej, że nadaje się do mebli dziecięcych) Ale co najmniej 3 razy trzeba będzie pomalować, żeby ładnie wyglądało. Chociaż jak Wy chcecie ciemniejszy, to może 2 wystarczą Majkela no to super wyjazd Wam się szykuje Co do x-landera to spokojnie możesz go wystawić za 600 Tyle zdążyłam zapamiętać, jak wczoraj wieczorem nadrabiałam... Wybaczcie Teraz idę się położyć, a potem nadrobię dzisiejszy dzień.Miłego popołudnia! |
|
|
|
#4659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój chyba jeszcze nie ma, albo ma niewyczuwalną ![]() ogarnęłam trochę w chacie, rozwiesiłam pranie, ale odkurzanie poczeka na tżeta niech też chłopak ma jakieś obowiązki, bo dokąd przestałam pracować dom jest na mojej głowie
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja dziś do południa byłam nie do życia, słabo mi się robiło i było mi niedobrze dopiero niedawno mi puściło.. upieklam makowca i robiłam pisanke z bratanica na jakiś konkurs do szkoły Nie dam rady Was nadrobić. Widziałam tylko, że Aldi coś nam choruje, więc szybkiego powrotu do normalnego stanu I u nas lewatywe w szpitalu robią, depiluja tez, ale ja wolę zrobić to sama, najwyżej Tż mi pomoże Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cukierki, mleko, migdały, chrupki - nic nie pomaga A co do liści malin - to pij po 36tc dla pewności Cytat:
ale pod względem sprawności trafił Nam się naprawdę porządny no-name bo po codziennym tak długim użytkowaniu jest w niezłym stanie a tapicerka to w super stanie Jeszcze nie sprzedany - w czwartek TŻ bierze go do pracy i w tamte rejony przyjeżdża małżeństwo go oglądać/kupić niech kupi bo już taki żołądek mam ściśnięty ze stresu!A chcemy kupić Graco Evo A Wy bierzcie ten wózek od koleżanki jeśli naprawdę jest w fajnym stanie, skoro i tak spacerówkę macie i jeszcze planujesz wozić w przyczepce Cytat:
myślałam jeszcze z filcu powycinać z córą jakieś zajączki albo koszyczki ![]() Też co roku ma swój koszyczek Jakaś rozdrażniona jestem i mam przez to wyrzuty sumienia, bo powinnam zająć się córką, pobawić się z Nią, a ja warczę o wszystko |
|||
|
|
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam od lekarza. Nie ma tragedii, dostałam tylko witaminę C mam jeść żurawinę suszoną i za tydzień powtórzyć badanie, powinno być okej. Bardziej zainteresowała się tym, że mam śladowe ilości białka w moczu; niby w ilościach śladowych może występować ale mam jeszcze zrobić posiew tylko uważać, żeby do próbki nie dostał się śluz bo to może stąd się zabłąkało to białko. Czyli czeka mnie jutro wycieczka do szpitala. Jestem wykończona
|
|
|
|
#4663 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Ale się dziś rozpisałyście
![]() Chodziłam sobie dzisiaj po mieście, zrobiłam zakupy.. Kupiłam sobie rajstopy ciążowe na wesele, klapki pod prysznic do szpitala, koszulę dla tżta na wesele Byłam też w dziecinnych, pooglądałam zabawki, kupiłam gąbkę do wanienki i niedrapki Weszłam też w końcu do apteki i kupiłam dobie manti.. Ciągle się męczę z tą zgagą, nie ma tragedii, ale zamiast już dawno temu kupić, to ja czekam nie wiem na co....Dowiedzieliśmy się, że zostaniemy zaproszeni na komunię mojego brata ciotecznego. Macie może jakieś pomysły na jakiś niedrogi prezent?? Cytat:
ja nie mam nic przeciwko Tylko nie wiem co na to dziewczyny ![]() Cytat:
![]() a na jakim dziale są te nakładki? Nigdy nie rzuciły mi się jakoś w oczy... I jaka jest cena i ile sztuk w opakowaniu? Cytat:
![]() a co tata lubi, jakie ma zainteresowania?? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mleczko do ciała takie płyn do kąpieli taki |
||||||||
|
|
|
#4664 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cześć!!
Melduje się po wizycie. Mam dobre i złe info. Dobre to takie, ze poskarzyłam sie Pani dr, ze nasze dziecko się ukrywa i ze od 18tc nie miałam potwierdzonej płci. Tylko wtedy raz. A tak to zawsze skulona i zacisnieta tak, ze nic nie widac... I Pani dr przylozyla głowicę USG (nie miałam miec robionego USG, chciała tylko posluchat tetna, wiec zamiast doplera wziela USG) i po 10sek mówi, Kobietka jak nic. Haha przechytrzyła małą bo ani ja ani mała nie spodziewała się podglądania więc była wypieta i rozkraczona i tym sposobem wiem, ze moje piękne Dziewczece ciuszki się nie zmarnują Ze złych to Pani dr nie jest pewna czy to moje porazenie nie jest przeciwskazaniem do porodu SN, ponieważ tak na prawde nie mamy pewnosci czym to było spowodowane. Nie mialam przeswietlenia głowy itd (bo w ciazy nie mogę mieć) i wysyła mnie na jeszcze jedna konsultacje do neurologa, bo chce mieć na piśmie czy mogę czy nie. I teraz tak dziko, bo jak sie u niej pojawiły wątpliwosci, to nawet jak neurolog powie, ze moge to i tak bede się stresowac by mi lub dziecku sie coś w czasie porodu nie stało. Jednak to masakryczny wysiłek fizyczny... A z drugiej strony, namawialyscie tu na SN i cala ciaze walczyłam z psychiką, by się przekonac, ze to bedzie dla mnie lepsze itd, wiec info, ze mozliwe CC wcale mocno mnie nie pocieszyło. Kilka miesiecy temu skakałabym z radosci, ze jest taka opcja i błagałabym neurologa by napisał, ze powinnam je mieć. Wiadomo dobro dziecka i moje najwazniejsze, wiec bedzie tak jak zalecą, ale nie mam najmiejszego zamiaru niczego lekarzowi sugerowac ani wymuszać. Ta babeczka u ktorej sie konsultowalam, powiedziala, ze ona nie widzi p-wskazań. Teraz pojde do jeszcze innego neurologa, by miec wieksza pewnosc i info z roznych zrodel. Zobaczymy... Poza tym od ostatniej wizyty przytylam 1,5kg, wiec rowne 7kg na + od początku ciazy. Mysle, ze to niezly wynik. Dziecko jak na "swój wiek" jest dosc spore, bo w 30tc miało ponad 1800g, wiec koniec z opychaniem sie putymi kaloriami. Osttanio za duzo sobie pozwalam. Ono potrzebuje substancji odzywczych a nie pustych kalorii, wiec dzis na 2. sniadanie wciagnełam koktil z banana, jablka, pomaranczy i mleka- pysznyyyy I od dzis wprowadzam koktaile do swojej diety! Owocowe i warzywne. Potrzebuje tylko jakis fajnych inspiracji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do dosmetyków- fakt! Piorunujaca ilosc alergii na pewno ma na to wpływ. Ale ta alergie tez pewnie od nadmiaru wszechobecnej chemii ;( Cytat:
Cytat:
![]() Hahahahahahaha dobre ;-)
|
|
#4665 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
pokaż się w nowej fryzurze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i oby było z porodem tak jak byś sobie życzyła No to w kwestii prowadzącej następny wątek, mogę zostać ja, ale to już od Was zależy, więc wypowiadajcie się ![]() A co do tytułu, to jak ktoś ma jakiś pomysł, niech pisze
|
|||||
|
|
|
#4666 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale blender się sprawdza dzis już piłam wodę z natką pietruszki i jabłkiem, a potem koktajl bananowo-pomarańczowy z kiwi ![]() No muszę odrobić praktyki w szkole, a dyrektorka szkoły wyjątkowo pilnuje moich godzin itd. Liczę, że jeśli w maju będzie się coś działo to może spojrzy przychylniejszym okiem. Póki co nie przeszkadza jej moja ciąża, a inni nauczyciele przecierają oczy ze zdziwienia, że ja w tak zaawansowanej ciąży muszę tam siedzieć. Na szczęście szkoła wręcz pod domem i inni nauczyciele wyrozumiali Hehe no to dobrze, że macie takie ustalenia Mój tż przełożył urlop wiec jeśli zatwierdzą to od czerwca już będzie w domku na straży gorzej jak Małemu się będzie spieszyło ![]() Cytat:
Oj masz Kobieto siłę na te ćwiczenia tylko pozazdrościć Cytat:
![]() Cytat:
![]() no z wujkiem google to trzeba ostrożnie... ja już przechodziłam wszystkie możliwe stadia rozwoju raka w różnych częściach ciała. Cud, że żyję mój nóżkami wywija ponad pępkiem albo w jego okolicach, tylko ta główka tak nisko i czułam rączki baaardzo nisko |
|||||
|
|
|
#4667 |
|
Konto usunięte
|
Swędzą mnie strasznie policzki i pieką, od czego to??
|
|
|
|
#4668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super, ze to nic aż tak poważnego i że zwykła witamina wystarczy ![]() Cytat:
no i za wagę jest godna pozazdroszczenia ![]() Co do cc to lekarze wiedzą najlepiej i trzeba im zaufać ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46046493]no to dobrze, wypoczywaj gratulacje tc pokaż się w nowej fryzurze ![]() u mnie robią lewatywę przed sn i cc. Ale jak dla mnie to lepiej. Miałam lewatywę przed pierwszym porodem i nic nie "wyciekło". Co do golenia, to ja od dłuższego czasu golę się "na ślepo" i jeszcze się nie zacięłam. Więc zamierzam się ogolić przed porodem. Nie chcę tego, co było po poprzednim porodzie, kiedy bałam się ogolić ze względu na szwy, że zaczepię jakoś, i po tygodniu jak mi te włoski odrastały, myślałam, że się zadrapię.. Jak tylko do domu wróciłam, to się ogoliłam ![]() no to dobrze, że to nic groźnego super wiadomości i oby było z porodem tak jak byś sobie życzyła No to w kwestii prowadzącej następny wątek, mogę zostać ja, ale to już od Was zależy, więc wypowiadajcie się ![]() A co do tytułu, to jak ktoś ma jakiś pomysł, niech pisze [/QUOTE]ja jestem za, możesz prowadzić wątek
|
|||
|
|
|
#4669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powtórzysz badanie i na pewno wszystko będzie ok ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46046149] Chodziłam sobie dzisiaj po mieście, zrobiłam zakupy.. Kupiłam sobie rajstopy ciążowe na wesele, klapki pod prysznic do szpitala, koszulę dla tżta na wesele Byłam też w dziecinnych, pooglądałam zabawki, kupiłam gąbkę do wanienki i niedrapki Weszłam też w końcu do apteki i kupiłam dobie manti.. Ciągle się męczę z tą zgagą, nie ma tragedii, ale zamiast już dawno temu kupić, to ja czekam nie wiem na co....Dowiedzieliśmy się, że zostaniemy zaproszeni na komunię mojego brata ciotecznego. Macie może jakieś pomysły na jakiś niedrogi prezent?? nie strasz.. ja mam ciągle taką wizję, że będzie piątek, mój tż na noc w pracy, wszyscy wokół na imprezach, a ja sama w domu.. I nie dość, że sama będę się pakować, to jeszcze będę szukać numer na taxi i potem obdzwaniać kilka różnych.. A tu skurcze... I jeszcze potem wlec te ciężkie torby po schodach na dół... ![]() [/QUOTE] Brawo za zakupy Piszecie o tej zgadze, a ja na razie nawet nie wiem co to... Mam nadzieję, że już tak zostanie ![]() Co do prezentu to niestety nie pomogę, bo też mam zawsze problemy z takimi wyborami... Najłatwiej dać kasę, ale to tanio nie wyjdzie ![]() Z porodem na pewno nie będzie tak źle trzeba być dobrej myśli, że zaczniemy rodzić w idealnych warunkach ![]() Cytat:
gratuluję ogromnie ![]() Masz rację, żeby skonsultować to wszystko z innym lekarzem, ja też bym się bała na Twoim miejscu, to jest jednak ogromny wysiłek i nie wiadomo jak może na Ciebie wpłynąć... Trudno, będzie tak jak zdecydują lekarze. musisz im zaufać ![]() Ja miałam podobnie przed okresem jak Ty, więc może faktycznie nie będą potrzebne żadne dodatkowe lewatywy, ale chyba mimo wszystko po niej będę czuła się pewniej. [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46046493] u mnie robią lewatywę przed sn i cc. Ale jak dla mnie to lepiej. Miałam lewatywę przed pierwszym porodem i nic nie "wyciekło". Co do golenia, to ja od dłuższego czasu golę się "na ślepo" i jeszcze się nie zacięłam. Więc zamierzam się ogolić przed porodem. Nie chcę tego, co było po poprzednim porodzie, kiedy bałam się ogolić ze względu na szwy, że zaczepię jakoś, i po tygodniu jak mi te włoski odrastały, myślałam, że się zadrapię.. Jak tylko do domu wróciłam, to się ogoliłam ![]() No to w kwestii prowadzącej następny wątek, mogę zostać ja, ale to już od Was zależy, więc wypowiadajcie się ![]() A co do tytułu, to jak ktoś ma jakiś pomysł, niech pisze [/QUOTE]A to się trzeba ogolić wszędzie na "0"? dopiero wtedy będzie swędziało -------------------------------- Odnośnie prowadzącej następny wątek to jestem jak najbardziej za Bereniką |
||
|
|
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46047104]Swędzą mnie strasznie policzki i pieką, od czego to??[/QUOTE]
co to może być Jak dla mnie możesz dalej prowadzić III część. Świetnie Ci to idzie. Tytuł wątku mógłby być jakiś normalny typu 'Mamusie czerwcowe" Nie wiem czemu ale drażnią mnie te rymowane które nie zawsze są do rymu. Coś kiepsko się dziś czuje. Słabo mi się robiło w ciagu dnia, nic prawie nie zrobiłam co miałam zaplanowane. Teraz mnie brzuch pobolewa a było już całkiem dobrze.
|
#4671 |
|
Raczkowanie
|
Beronika_26 świetnie Ci idzie prowadzenie wątku, jesteś bardzo aktywna, dlatego uważam, że (JEŚLI TYLKO CHCESZ, MASZ OCHOTĘ) powinnaś zostać prowadzącą kolejnej, nowej części..
Pewnie pojawią się PIERWSZE PORODY, więc ważne, by był to ktoś, kto to wszystko ogarnia, by reszta ekipy szybciutko dostała info itd. Dlatego ja na Ciebie głosuje!! Co do tytułu- nie mam najmniejszego pojęcia, więc nie pomogę. PS. Faktycznie błyskawicznie ten czas leci, dopiero co wystartowałyśmy z 2. częścią..
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46046149]
mi nie leciała ani poprzednio, ani teraz. A pokarm miałam od razu po porodzie i to dużo, więc nie masz się czym martwić ![]() [/QUOTE] Mam nadzieje, że i u mnie tak będzie ![]() Cytat:
Mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni i poród przebiegnie tak jak to sobie zaplanowałaś I zazdroszczę wagi :p Ja mam 12 na +. ![]() Cytat:
![]() Ja też jestem za Bereniką
|
||
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ![]() Ja dziś dzień na wysokich obrotach ledwo żyję, a i tak nie wykonałam planu w 100%Jutro wizyta, zajęcia w SR, a rano planuję trochę poprasować... Prowansja88 super, że poprawa po masażach i ćwiczeniach! Gratuluję potwierdzenia płci ![]() Dziewczyny, ja pokazałam ten kupon w komórce, nikt mi nie kazał go drukować, w ogóle to dziewczyna- sprzedawczyni pokazała co mam zrobić- czyli weszłam na hm.com, w zakładkę katalog, dzieci i na ostatniej stronie jest kupon. I już policzyła mi od zakupów -20 % ![]() A promocja jest chyba do piątku |
|
|
|
#4675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do golenia to powinno się być ogolonym a jeśli tego Ty nie zrobisz to w szpitalach robią ale po co odejmować cennych minut? Lepiej się przygotować i tyle.
|
|
#4676 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46046149]Ale się dziś rozpisałyście ![]() Chodziłam sobie dzisiaj po mieście, zrobiłam zakupy.. Kupiłam sobie rajstopy ciążowe na wesele, klapki pod prysznic do szpitala, koszulę dla tżta na wesele Byłam też w dziecinnych, pooglądałam zabawki, kupiłam gąbkę do wanienki i niedrapki Weszłam też w końcu do apteki i kupiłam dobie manti.. Ciągle się męczę z tą zgagą, nie ma tragedii, ale zamiast już dawno temu kupić, to ja czekam nie wiem na co....nie strasz.. ja mam ciągle taką wizję, że będzie piątek, mój tż na noc w pracy, wszyscy wokół na imprezach, a ja sama w domu.. I nie dość, że sama będę się pakować, to jeszcze będę szukać numer na taxi i potem obdzwaniać kilka różnych.. A tu skurcze... I jeszcze potem wlec te ciężkie torby po schodach na dół... [/QUOTE] za zakupy nieźle musiałaś się nachodzić! Też mam takie czarne myśli ale wtedy będę dzwonić gdzie się da... do koleżanek itd ktoś się na pewno zlituje i zabierze ciężarną taxi to dla mnie ostateczność...Cytat:
A co do konsultacji to dobrze, że chcesz to skonsultować z różnymi lekarzami. Lepiej dmuchać na zimne i przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. Każda by chciała tak jak sobie zaplanowała, a co wyjdzie to nikt do końca nie wie. Zdrowie najważniejsze Gratuluję wagi ![]() Też zaczęłam pić różne koktajle jak znajdziesz coś fajnego to podziel się ![]() Co do prowadzenia wątku to oczywiście jestem za Bereniką |
||
|
|
|
#4677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się że nie jest źle i podjadaj sobie tą żurawinę i inne kwaśne owoce Berenika mi odpowiadasz w roli prowadzącej a co do tytułu to wolę zwykłe mamusie czerwcowe 2014 od rymowanych Cytat:
![]() W temacie porodu też uważam że powinnaś zdać się na opinię neurologa i ginekologa a Tobie za zmianę nastawienia i stoczoną walkę z własnym strachem i tak należą się ogromne gratulacje Właśnie ja już zapomniałam że pierwszego dnia @ też mnie goniło do łazienki to może i teraz tak będzie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Beronika jak najbardziej !!! |
|
|
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
NecroKitty powodzenia w badaniach.Niech sie szybko to cholerstwo od Ciebie odczepi.
Prowansja super,ze masz taka niespodzianke od ginki i od Corci a co do drugiej czesci posta,dobrze ze masz to najwazniejsze zdanie w glowie: ze dla dzidziusia zrobi sie wszystko. Z dwojga zlego lepiej ta droga,niz masz sie stresowac.Ja przy pierwszym porodzie poszlam nieogolona i bez lewatywy.Obie kwetsie nie byly wymagane w innym stanie.A powiem Wam szczerze,ze ja wogole o tym nie myslalam.Chyba teraz bardziej sie stresujecie,a potem bedzie to juz chyba bardziej obojetne.Przynajmniej ja o tym nie mysle. Jestem po wizycie.Mialam jednak usg,bo bylam pierwszy raz u polskiego gina i wymagal...Jestem troche zawiedziona,bo mimo ze koles ma prywatny gabinet,to nie ma monitora dla pacjentek,wiec nie widzialam mojej Malutkiej.W kazdym razie zrobila mi niespodzianke(nawet nie wiem kiedy) i powrocila do odpowiedniej pozycji.Mam nadzieje,ze nie zrobi mi psikusa przed porodem i nie obroci sie znow. Dzis mam 31 tydz i 2 dzien i Mala ma juz 1700 g, rozwija sie prawidlowo. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- a i tez jeszcze raz powtorze,ze jestem za Berenika a tytul,moze skoro ostatnio bylo pare chetnych na zwykly i teraz ponawia sie temat,to moze tym razem niech taki bedzie.
|
#4680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super, że z małą wszystko dobrze i tak pięknie rośnie no i że jest dobrze ułożona! Teraz już tak zostanie do samego porodu, a później raz dwa i wyjdzie
Edytowane przez pater86 Czas edycji: 2014-04-15 o 20:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

zainspirowałaś mnie tą fotką 
strasznie mnie to dziwi czy to możliwe żeby był tak nisko, że AŻ tak to odczuwałam? Jutro mam wizytę rano więc i tak będę pytać, ale strach mnie oblatuje jakby to miał być jakiś zły znak
trzymam mocno
za dalsze postępy 

, nie znam się na wynikach, ale trzymam kciuki za szybkie wyleczenie

No i zajechałam jeszcze do H&M zobaczyć te -20%, ale trzeba mieć wydrukowany kupon na co nie wpadłam
dopiero niedawno mi puściło.. upieklam makowca i robiłam pisanke z bratanica na jakiś konkurs do szkoły
niech kupi bo już taki żołądek mam ściśnięty ze stresu!

co to może być