![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Uuu, Justynka właśnie wróciła do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() z czystej ciekawosci- po co wam stacjonarny? Pewnie wszyscy macie komorki? Bylam dzis w PUPie. Bardzo mila babka mnie rejestrowala ![]() ![]()
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Spałam 3 godziny
![]()
#2104 |
Zakorzenienie
|
Litlle, dużo osób dzwoni do taty na domowy, a i on jak dzwoni z Norwegii to ma dużo taniej, niż na komórkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
LITTLE...moi t. Też mają, w sumie tylko po to aby był internet, bo przecież oboje mają komórki.ale gdyby nie stacjonarny nie wygraliby wycieczki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do zmiany nazwy tablicy, to wynika to ze zmiany właściciela. Właściciel Allegro, czyli Naspers, jest również właścicielem marki OLX. Cytat:
![]() Dobrze, że to z siebie wyrzuciłaś. Twój tz powinien przeczytać tego posta ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Hahahahaha o,losie!!!!!
My tez mielismy stacjonarny jeszcze rok temu niecaly, po pierwsze byl w pakiecie, a po drugie sis M.z Anglii za grosze mogla dzwonic. Jaka polecacie farbe blond? Marzy mi sie taki chlodny odcien, ostatnio farbowalam garnierem chyba? I kolor piekny ale do pierwszego mycia ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2111 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko chodzi po pokoju z wielką papugą (pluszową) w ręku i co chwilę pokazuje mi ją, mówiąc głośno "Mama, pugaś!".
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nic madrego nie poradze, bo u nas b. podobnie jest. Ochrzan pomaga na chwile (kilka dni), chociaz (odpukac!) ostatnio nie narzekam na niego. Kuba tez wiecznie brudny. TZta denerwuje jak je i wywala na ziemie, wtedy zamiast dokonczyc karmienie to leci od razu i sciera to, co dziecko narozwalalo. Jakby to nie moglo poczekac az skonczy sie posilek ![]() Cytat:
![]() ![]() Ajlowjuuuu ![]() Tak cos czulam, ze ta zmiana nazwy tablicy to jakies szachrajstwa w zwiazku ze zmiana wlasciciela... Swoja droga - dwie paczki dzis wyslalam. little, ja z tych, co nie szukaja frajerow ![]() Macie jakis przepis na szczawiowa? ![]() Kupilam dzis swiezy szczaw i tak sie zabieram do niego od rana.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Heja!
żyje haha;p tzta kolega przyjechał zmienić mi opone, bidny nigdy nie zmieniał.. ![]() ![]() ![]() kupilam dzis Amelce w ciuchach o takie rzeczy, next, hm, reserved kids. Za 13 zl. Ten pierwszy zestaw na 3-4 lata jest;p ale no sorry;p taka cena;p zal nie wziąć, tym bardziej, że jak nówki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Na drugim widać, że już się Gwiazda brała za przymierzanie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- http://allegro.pl/3-4-l-boska-malola...148023666.html - ja pierdziu! Trochę kasy by poszło, ale na rok ubrania załatwione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Rozeznanie
|
![]() Niestety cytaty które zaznaczałam ostatnio szlag trafił... Nie pamiętam za dużo. Pamiętam że Black pytała jak Oli - chodzi sobie sam na zmianę z za paluszka albo taszczy ze sobą swój kocyk ![]() Masakra, pogoda do d.py, nastrój tak samo, niech już będzie cieplej bo chcę z domu wyjść... Dziś złożyłam drugi raz wniosek, oczywiście nie obyło się bez problemów, wczoraj czekałam na sprawdzenie i tyle było ludzi że nie zdążyłam, dziś o 8 rano już były tłumy więc też do 12 bym nie złożyła. W efekcie sprawdziłam sama posiłkując się poprzednim wnioskiem i modlę się, żebym się nie pomyliła w jakiejś bzdurze typu brak przekreślenia czy daty. W ogóle to duże zainteresowanie jest. Ostatnio w ogóle ludzi nie było. Oby do wieczora bo już nie wiem czym małego zająć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Ultra-dziękuje za wyjaśnienie
![]() ![]() Nancy- mój mąż też potrafi mnie nieźle wkurzyć w kwestii naszego syna. Ostatnio dostał z.je.bke (groziłam już nawet wyrzuceniem z domu bo emocje sięgnęły zenitu) i wziął się w garść(chociaż on twierdzi że wystarczyło powiedzieć wprost o co mi chodzi-jakby ciężko było się domyśleć że wypadałoby mi pomóc). Jak znowu podskoczy przypomnę mu tą scenke. Nie mogę powiedzieć bo jak w nocy idę robić mleko to on wstaje równocześnie ze mną (budze go oczywiście) i uspokaja małego. Ja wracam on idzie spać-ale ok,zniose to bo jak raz(pierwszy i ostatni raz) karmił małego (ostatnio o tej 4-bo ja musiałam iść do wc akurat) to go tylko rozbudził. Jak Oskar pije mleko w nocy/nad ranem to nie ma żadnego kichania,kaszlenia,pierdz enia czy gadania-musi być cicho żeby usnął już rozbudzony. A ten złamał wszystkie zasady i poszedł spać. Efekt taki że to ja usypiałam dziecko 1,5 godz. A i tak go obudził wychodząc do pracy. Także za taką pomoc ja dziękuje. Wystarczy jak uspokoi go w nocy,resztę zrobię sama. Ostatnio mój mąż nawet wymyślił że ja pójdę dopiero się myć jak mały uśnie-tylko że wtedy to już nie mam sił nawet. Powód?-bliżej nie znany,po prostu nie chce/boi się ?z nim zostać sam na sam. Nie wiem z czego to wynika? Zawsze sobie radził,no czasem nie zapanował nad sytuacją i mały nabił sobie śliwe,ale ogólnie ok. A być może zobaczył że nawet te 40 minut z Oskarem to wcale nie tak łatwo podołać-nie wiem. No i ostatnio jak poszłam się w końcu myć,wracam do pokoju bo czegoś zapomniałam,a ten go usypia... Uwaga! W śliniaku,ciuchach,nie przebranego w piżame ![]() Tłumaczenie? "poszłaś sobie w pi.z.du i nawet nie powiedziałaś czy najedzony,czy mam go przebrać... " To nie widać takich rzeczy? Looosie. Faceci czasem to naprawdę nie myślą (bo nie raz nie muszę mu mówić oczywistych rzeczy). Łatwo nie jest momentami.
#2120 |
Rozeznanie
|
W temacie tż, z moim to zwyczajowo wesoło nie ma... Ale rozwala mnie, jak w weekend kładę Młodego na drzemkę koło 10, śpi 2 godziny, potem po drzemce daję mu jeść i najczęściej wstaje król i władca, mówiąc, że mam położyć dziecko spać bo wygląda na zmęczonego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
Serek który dajecie dzieciom, z Biedry, to ten?:
https://www.google.pl/search?q=tutti...2F%3B500%3B375 Potem pocytuję i odpowiem, wieczorkiem, wybaczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Od razu sprostuje,to że usypiał go w tych ciuchach to czysto prosto ze złości na mnie. Bo ja i tak poszłam się myć a on z dzieckiem i tak musiał zostać. No ale mi na złość tym nie zrobił... Bo jak wszystko jest ok to wie że trzeba pampersa zmienić (czasem mnie upomina czy aby już nie pora
![]() ![]() Chłopy to po prostu instynktu nie mają,bo nawet moja siostrzenica umie rozpoznać czego dziecko akurat chce,a ojciec nie potrafi? :/ Idę małego kąpać.
#2123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bidaku ![]() ![]() a w ogóle patrz Nasze dzieci tak samo zaczęły chodzić ![]() ![]() Tylko pogoda du*iata, bo tak to możemy sie kiedyś umówi niech sie uczą razem :P
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-04-16 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Kupilam dzus te spodenki. Na żywo o wiele fajniejsze rozmiar 86/92 - kupilam za 6 zljak ktoras chce to pw Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2126 | |||||
Rozeznanie
|
Jak mi się chce spaaaać. Masakra. Ogarnę Mychę i idę w kimę. Umawiałam się co prawda z tz na miły wieczór, ale wygląda na to, że nie podołam
![]() Cytat:
![]() No ba! To w pewnym sensie też część mojej pracy - kto, z kim i za ile ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas jest tak, że generalnie nie mogę powiedzieć, żeby tz się Młodą nie zajmował. Kumają się nieźle, tz potrafi wszystko przy niej zrobić, więc nie narzekam. Czasami jednak coś mu się przestawia i wtedy zachowuje się jak kretyn, czym doprowadza mnie do szewskiej pasji, która to na szczęście z reguły szybko mija, bo - jak już nieraz pisałam - szkoda mi życia i czasu na takie akcje. |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawijko, kubuś jest przeeeeeeeeeeeeesłodki!
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Neti-a co w tym dziwnego? Po 19/20 pójdzie spać więc idealnie moim zdaniem. Jestem sama więc muszę to jakoś ogarnąć logistycznie. Z mężem kąpie go po 18 więc też wcześnie w miarę,ale co w tym dziwnego to nie wiem.
Jakbym go wykąpała ok 20 to usnął by mi koło 22.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.