![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię w lipcu
Ale z książek nic nie widzę dla siebie
![]()
![]() |
![]() |
#542 |
Rozeznanie
|
w takim razie byłabym zainteresowana wymianą tych rzeczy za perfumy
![]()
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
Poza tamtymi rzeczami jeszcze to
![]() 229. C-THRU Black diamond nowe-jeden psik testowy 164. NOWE kapcie - tygrysek 302. Gra skojarzeniowa dla dzieci-używana 311. czarna listonoszka
![]() |
#544 |
Rozeznanie
|
Ten biały ma kieszonki więc jakby był za duży to można włożyć wkładki ewentualnie ten https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1396626809 jest mniejszy i bardziej będzie pasował. Biały ma miękkie usztywniane miseczki a fioletowy usztywniane. Ten brązowy przesyłam Ci na manekinie oraz ten biały.
Zdjęcia są robione bez wkładek.
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-04-12 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Rozeznanie
|
bez rozciągania 62cm
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- tak wiem ![]() nie będzie za mały, jest elastyczny i rozciąga się do 92cm a jest nowy więc podczas noszenia jeszcze się rozciągnie jak to biustonosz ![]() a chciałabym jeszcze tamte rzeczy ![]()
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Rozeznanie
|
Hej, a coś za organizer do płyt, lakier Secret, pomadka Rimmel London Vintage Pink, papiloty gąbki i okulary lenonki ??
![]() |
#548 |
Zadomowienie
|
niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Wtajemniczenie
|
hej, tylko to wpadło mi w oko
NOWY komplet Walentynkowy - kominek, olejki, świecznik i podgrzewacze Mogłabym wymienić za Psie lata (praktycznie nowa) a Podpalaczkę dać gratis bo książka z tzw. odzysku .Środek jak najbardziej do czytania ale stan zewnętrzny pozostawia wiele do życzenia.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
nmiestety nic dla siebie nie widzę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 294. NOWE pończochy samonośne roz. 3/4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
Nie, pod opisem pierwszego zdjęcia wyraźnie jest napisane, że hurtowo oddam lakiery ze zdjęcia pierwszego (oprócz inglota, który już został wymieniony) i lakier wibo ze zdjęcia drugiego. Później jeszcze się upewniłam u Ciebie czy chodzi Ci o te lakiery, które chcę oddać hurtowo, czyli właśnie te o których wspomniałam.
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
95. niebieska w kwiaty, szyta po skosie, dopasowuje się do każdej figury roz.36-40 294. NOWE pończochy samonośne roz. 3/4 338. Nowa oliwka pod prysznic z olejkiem arganowym YR 99. NOWA duża kosmetyczka beżowa w grochy 303. NOWA kosmetyczka granatowa Dove 42. torba khaki 205. NOWY portfel
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
A co byś mogła za nie oddać z tego co wymieniłam?
---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Ja bym bardzo chętnie przygarnęła tą kosmetyczkę: 365. NOWA kosmetyczka szara w grochy Ewentualnie tą drugą szarą w grochy, ale chętniej tą z kwiatuszkiem ![]() I do tego np. pończochy. Mogę też za samą kosmetyczkę oddać ![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Super, pasuje mi, zapraszam na priv
![]()
![]() |
#565 |
Wtajemniczenie
|
hej kochana co z nami?
Mam da Ciebie; -miniaturę Anais - zaległą ![]() -30 ml Hajaruku w atomizerze dużym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-sea-edt.html -pietnastkę Celine tylko testowaną tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...iance-edt.html -10 ml (ok, bo testowane) w atomizerze Burberry -jakies próbeczki firmowe różne się znajdą na dopieszczenie naszej znajomosci ![]() Ja; Justyna czyli nieszczęścia cnoty-D.A.F. de Sade Rycerze-R.Waligórski -dołożę do wymianki KG 200 bezimienny oddział Luftwaffe NOWY hydrogel w kolorze fioletowym -jak masz inne to chętnie podkładki szydełkowe nowe - te błękitne kwiatuszkowe ![]() kwiatki szydełkowe, białe, ecri, beżowe jasne, błękitne, oliwkowe, różowe. piórka kolory biały ecri, oliwka róż, błękit ![]() wstążki satynowe kolory jak wyżej jeśli jeszcze znajdziesz NOWA srebrna przywieszka - kotek NOWY komplecik dla dziecka-kocyk polarowy +maskotka - idealne na prezent bez ciśnienia NOWA maszynka Gillette Fusion Mów co dodac co odjąć, co bys chciała i jak to widzisz. Dziel i rządź ![]()
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
Znaczy chcesz próbkę? spoks ale jak byś atomek czy coś przysłała byoby pieknie bo mi dziewuchy wszystko juz wyciagnęły, nie mam nic ani sztuki. Chyba że Ci w taki po olejku do ciasta wleje ale to chyba nie zabałdzoooo...
Dokładki będą ale wątpię że cokolwiek dla siebie wyhaczysz... będę dokładać - Nowy futerał na Ray Bany. - Resztkę perfum Anticipaste ale raczej dla kolekcjonerek flakonów lub takich nosów co to wszystko próbują unikatowe ![]() - eliner Evlaine testowany 2 razy - 4-5 ml w pwrfumetce oryginalnej Lady Rebel czy jakoś tak - złote nowe kolczyki na komunię dla dziewczynki ale tylko za wishowe perfumy. - pierścionek z turkusem ale duży rozmiar. I więcej już nic na razie. Więc może nie rób kfffiatuszkóf bo nie mam czym za nie zapłacić ![]() Wrzucam fotki tego co będe dokładać na wszelki wypadek jak bys chciała popatrzeć..
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, chyba że masz jakiś zapach z mojej wish?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
oj nie, oj nie... to za mało, musisz coś jeszcze wziąć. Może Masaki chcesz ta miniaturę. Należy poznać Masakiego bo wypchnął już Kenzo na amen
![]() A co do złotek to wiesz.. ja biżu mam na tony.... a żółtego złota nie trawię, tylko białe dlatego wypycham gdzie mogę. Zapach bym chciała jakiegoś Diora duszącego albo jakieś męczące kadzidła. Albo Shalimara albo Lutka. No coś w ten deseń. Na alle tez wystawiiłam, może na komunie mi zejdzie. No chyba że na sztyfty z białego złota to bym wymieniła nawet ze stratą na wadze. ![]()
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Coś za
nowy krem do depilacji Ziajja nowe miniaturki kremu Nivea obrus mokre chusteczki piórka pucharek ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bluzkę z koronką z dokładki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.