|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Wszystko zależy od kroju sukienki. Np moja suknie przyniosła mi babka w Madonnie jako propozycje że pasuje do mojej sylwetki. I jak widzę PM w internecie w rozmiarach maxi w tej sukience to naprawdę nie ujmując nikomu ale żle wyglądają . To jest bardzo delikatna sukienka - ma 2 warstwy jedna to taka satynowa jak koszula nocna a druga to warstwa koronki. nie ma nic sztywnego co by trzymało ciało w ryzach .Widać w niej każdy boczek . I nie mówię tego złośliwie ale jak ktoś ma więcej kg bardziej powinien celować w suknię które to ukryją a nie uwydatnią
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#4532 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Właśnie zakupiłam podwiązkę ślubną
![]() Do ślubu zostało 8 dni, a ja dalej nie mam:
![]() Jutro idę do fryzjera się farbować już na ślub |
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zaproszenia
W święta ruszamy! Ale mam zakaz odpakowania paczki, dopóki TŻ z pracy nie wróci Dobrze że dziś do 14
|
|
#4534 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja Cię doskonale rozumiem bo też nie czuję nazwiska TŻta, ale na szczęście on chce swoje zmienić. Ja uważam, że kobieta sama powinna decydować o tym jakie będzie nosić nazwisko, porozumienie trzeba znaleźć przy kwestii nazwiska dla dzieci. Cytat:
to już tuż-tuż |
||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
waaampirmona Witaj
Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to przesunąć termin potwierdzeń w restauracji (wg mnie jednak wczesny termin podawania liczby gości), gościom rozdać zaproszenia i powiedzieć, że termin potwierdzeń jest czerwcowy, a nie majowy (błąd w druku, błąd sali). My też mieliśmy tak wczesny termin potwierdzeń, ale udało się nam to przesunąć przed wydrukowaniem zaproszeń.Gratulacje ![]() docik Wcześnie zaczynacie - to się chwali Torba jest świetna - widać, że prezent od serca ![]() Kaigara Mam nadzieję, że z zakupami pójdzie bezproblemowo A fryzjer dobry na relaks ![]() exist Pochwal się zaproszeniami ![]() Co do kreacji wybranki Nicka - też mi się wydaje, że suknia za mała i niedopasowana do sylwetki (jakby biust miał się wylać). Pocieszające, że sławnym, bogatym i ich przyległościom też zdarzają się ślubne wpadki
|
#4536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4537 |
|
BAN stały
|
exist_ moj zdanie co do nazwiska znasz, prędzej bym zmieniła Tżta niż nazwisko pod jego naciskiem
pochwal się zaproszeniami jak Tż przyjedzie Kaigara b. ładna podwiązka, ja mam "taką se" (straszna jakaś nie jest, ale kompletnie nie mój styl ) jako coś pożyczonego od żony kuzyna, no nic, chwalić się nią publicznie nie będę, a kupować nową jak mam tą... szkoda mi kasy ![]()
|
|
|
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
cornflower_girl czyli wychodzi na to że Twoja sukienka jest śliczna
![]() exist co do podwójnego nazwiska też miałam takie myśli ale jednak będę przyjmować nazwisko męża bo oba nie zmieściły by się w PIT-a więc musi to być Wasza wspólna decyzja i będzie ok ![]() waaampirmona witaj zakrecona_kropka wszystkiego naj naj naj... w Dniu Urodzinek ![]() ilussia my mamy podobną sytuację z bratem mojego TŻ i jego wpisaliśmy pierwszego a jego narzeczoną jako drugą- mam nadzieję że się nie obrazi ![]() Sunrise28 również Wesołych Świąt i niech Cię TŻ dobrze wygrzewa abyś szybko wróciła do zdrówka ![]() docik10 ale śliczne te torby ![]() Kaigara podwiązka ![]() exist_ super że zaproszenia już macie koniecznie chwal się foto jak TŻ wróci i je odpakujecie
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-04-18 o 11:57 |
|
|
|
#4539 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, cieszę się że niedługo będzie po wszystkim, bo niesamowicie się stresuje. Nigdy w życiu nie miałam takich roztrzęsionych nerwów. Nie chodzi o samo małżeństwo, ani o narzeczonego - jego jestem pewna - ale cała ta ślubna otoczka mnie przeraża. Mam nadzieję, że moje zdrowie to wytrzyma, bo ostatnio mam problemy zdrowotne właśnie przez te nerwy. Cytat:
Ale ogólnie bardzo się cieszę, że tuż-tuż. Co do zakupów, coś powoli czuję że pójdę w ogóle bez naszyjnika, bo nic mnie nie zadowala z tego co widziałam w sklepach.Cytat:
|
|||
|
|
|
#4540 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Ja będę miała podwójne i nikogo nie pytałam o zdanie. W końcu to moje nazwisko. Chłopu jest to obojętne. Cytat:
![]() Jeszcze 3 godziny i długi weekend! Jestem tak wykończona ostatnio wszystkim, pracą, ślubem, że na pewno ten dodatkowy dzień wolnego mi się przyda. Od kilku dni to chodzę jak zombie, wczoraj zasnęłam o 19:30... Dobrze, że wyjeżdżam potem na majówkę, podładuję trochę baterie z dala od pracy i organizacji ślubu, bo już mnie to wykańcza.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2014-04-18 o 12:03 |
||
|
|
|
#4541 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze mi ze swoim, samo jego właśnie mi "nie leży", robiłabym to pod przymusem. A ja nie lubię się na coś zgadzać "bo tak się robi", albo bo ktoś inny tak chce. Ja muszę mieć decyzję podjętą zgodnie z tym co ja czuję i jak ja się odnajdę w takiej nowej sytuacji.Cytat:
A pończoch nigdy za wiele, uderzaj w dwie pary zapasowe, mi cholery lecą strasznie. Nie wiem co ja robię z nogami Cytat:
Uwaga, uwaga! Znaleźliśmy lekcje indywidualne tańca Zaczynamy od przyszłej środy
![]() Edytowane przez Grace O Malley Czas edycji: 2014-04-18 o 12:08 |
||||||||
|
|
|
#4542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede miała dwa bo tutaj w ogole sie nie zmienia nazwiska wiec mojemu było wszystko jedno.
Przyszły skarpetki dla drozbow ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4544 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
MA-SA-KRA Często w czasie pełni mam "krwawe" sny, ale aż tak to pierwszy raz
|
|
#4545 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może jesteś skrytym wilkołakiem skoro pełnia tak na ciebie działa
|
|
|
#4546 |
|
Rozeznanie
|
Obczajcie tego sprzedającego na allegro. Ma super rzeczy. Ja właśnie próbuję się na coś zdecydować. Chociaż ciągle myślę głównie o prawdziwym kwiatku we włosach.
|
|
|
|
#4547 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
widać, że zrobiła kawał dobrej roboty Z pewnością się spodobają świadkom Cytat:
Cytat:
Podwiązka bardzo ładna ![]() A my wreszcie ruszamy porządnie z zaproszeniami Jak dobrze pójdzie to rozdamy ponad 20
|
||||
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Jaka dzisiaj piękna pogoda! 8 dni! jak to zleciało! Podwiązka super ja podwiązkę mam od kuzynki ![]() Świetne skarpetaszki! ![]() Ja będę miała jedno nazwisko, TŻta ![]() Życzę wszystkich Zdrowych i Radosnych Świąt oraz Mokrego Dyngusa!
|
#4551 |
|
Rozeznanie
|
ja też biorę nazwisko TŻta.
Bo on baaaaaaardzo naciskał
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to czasami dwudaniowym, oprócz tego jakieś przekąski na zimno, a potem ciasto. Jak idziemy zapraszać i widzę na stole tylko ciasto i kawę to wręcz oddycham z ulgą, a tu się okazuje że dla niektórych to i tak za wiele. To po co w ogóle Ci goście na weselu? skoro zapraszanie ich to taka męka i młodzi robią im łaskę, że w ogóle zapraszają?
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny już teraz chciałabym Wam i Waszym najbliższym złożyć zdrowych i spokojnych świąt spędzonych wśród ukochanych osób,szczodrego zajączka i mokrego dyngusa-pamiętajcie,że to dla nas ostatnie święta jako narzeczone
![]() ps.może uda mi się jeszcze zajrzeć by być na bierząco a teraz uciekam bo Tż wraca z pracy i lecimy na zakupy
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie jestem w trakcie szukaniaMuszę się pochwalić! Zmieniliśmy godzinę śluby na 16! także jaram się jak bym zaklepała godzinę pierwszy raz Wszyscy chyba już poszli do domu bo od godziny mam spokój w pracy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4555 |
|
Raczkowanie
|
iliy - nam właśnie Pani z sali tak mówi, o tym 0,5 na głowę, że jak tyle kupimy do starczy i na wesele i poprawiny i chrzciny
ale dla mnie to jakiś szok!Sama gdybym wypiła jakieś wódki X 0,5 l to bym padła trupem, a kiedyś wypiłam 0,7 Smirnoffa Blacka i nic mi nie było! Z doświadczenia wiem, że nigdy znajomi / rodzinka po imprezach u nas nie padli po tej wódce, dlatego ją bierzemy. A skoro tak dobrze wchodzi, to chyba weźmiemi sporo więcej Liana - Twój TŻ to chyba pierwszy w tym wątku , który mówi, że "już nie ma na coś czasu" : żeby mój tak miał ![]() Widziałam, że wypowiadałyście się o tabletkach anty... ja swoje stosowałam 7 lat i odstawiłam na wiosnę 2013 - to jak mnie po odstawieniu wysypało na twarzy to normalnie jakieś "niedowiary" Z idealnie gładkiej cery, zrobił mi się syf na syfie na szczęście od dwóch miesięcy jest już ładnie, ale tyle ile się namęczyłam z tym dziadostwem to tylko ja wiem ![]() Podejrzewam, że więcej tabletek brać nie będę - jeśli mają się tak na mnie odbijać. Opiumalfa - boskie skarpety ![]() A w kwestii zaproszeń - my nawet nie mamy zamówionych...ba ... nawet liste należałoby zweryfikować i ewentualnie wprowadzić poprawki... A co do samego wręczania zaproszeń, to boję się okropnie - i w rodzinie TŻta i w mojej każdy będzie chciał nas ugościć - jak znam życie. I nic nie miałabym przeciwko temu, gdyby nie to, że spore skupiska ludzi mieszkają koło siebie i pewnie na dane miasteczko/wiosnkę przeznaczymy po 1-2 dni ![]() P.S. Dostałam smsa, że jest do odbioru moja dolna bielizna ślubna! W sklepie czekają już na mnie gaciorki i pas
|
#4556 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również życzę zdrowych , pogodnych i wesołych świąt i mokrego dyngusa
![]() wypocznijcie i dużo prezentów od zajączka !!!
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny trochę mnie nie było
problemy z mieszkaniem, które wynajmujemy nie mamy prądu, tylko zimną wodę i gaz Ja też biorę nazwisko Tż-ta co prawda nie naciskał nawet mówił, że jeżeli chce mogę zostać przy swoim, ale ja chcę mieć jego Fakt faktem ma troszkę dziwne i nietypowe jak na polaka (niemieckie) ale mi się podoba Do ślubu zostało 93 dni także coraz bliżej a ja coraz bardziej chce do PL A widzę, że u Was już coraz więcej przygotowane![]() Nam zostało jeszcze bardzo dużo do kupienia, ale niestety musimy poczekać do końca czerwca ![]() Wesołych Świąt Dziewczyny dla Was i Waszych Tż-tów oraz Rodzin !!
|
#4558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie ja mam zamiar do slubu duzp schudnac, wiec mam nadzieje, ze bede max L, albo male XL, tyle ze ja mam koronkową syrenke ratuje mnie figura klepsydry nawet teraz jak waże duuuuzo za duzo to np nie mam wielkiego brzucha wszystko mi idzie w cycki i doope talia nadal jest ![]() Cytat:
![]() My własnie wrócilismy i padam bylosmy na cmentarzu u mojego Papcia i wymyłam pieknie pomnik, kupilam piękne tulipany (w Biedrońie 9szt po 5,99zl) i Tatuś ma juz ładnie na swieta ![]() Pozniej jeszcze pojechalismy na chwile do mojej mamy i na zakupy do Kauflanda, a tam kilometrowe stalam przy kasie 35 minut Teraz mam plan robić sernik bananowy juz na swieta i wycisnac sok z 5kg pomaranczy Milego popołudnia
|
||
|
|
|
#4559 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
3 dni wolnego matko już dawno mnie tak nie cieszył długi weekend. Zamierzam robić nic
|
|
#4560 | |||
|
Raczkowanie
|
Tak! Wyślę ci namiary na priv. Na wątku będę chwalić jak będę chociaż po jednej lekcji
![]() Cytat:
A odnośnie Ciebie i Twojego TŻa, to poznaliście się w Holandii czy w PL i tam razem wyjechaliście? Cytat:
mi idzie w gębę i kolejne podbródki ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

15:00

to już tuż-tuż
Torba jest świetna - widać, że prezent od serca 

już byłam u lekarza !!!!

Podwiązka bardzo ładna
na szczęście od dwóch miesięcy jest już ładnie, ale tyle ile się namęczyłam z tym dziadostwem to tylko ja wiem
matko już dawno mnie tak nie cieszył długi weekend. Zamierzam robić nic