Scent Bar LII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-23, 15:34   #2941
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Flo -super!

Niestety nie dam rady rzucić linkiem, bo na telefonie jestem, ale w gugla wrzuć ankieta poradnia genetyczna Warszawa i wypełnij rzeczoną ankietę. Wyslij na podany adres, w międzyczasie idź po skierowanie do internisty, po 2-4 tygodniach zadzwoń do Poradni, tam Ci powiedzą, czy Cię zakwalifikowanli do badań. Będą pewnie prosili również, żeby Twoja mama się zgłosiła. Moja ma już niestety tam historię, a i tak krew jej podbierali do badań...
Jeśli uda się wyizolować gen, dostaniesz terapię zapobiegawczą. Jeśli nie, będziemy razem na monografię i kolonoskopię latać...

Oświadczam uroczyście, że od dziś wróciłam na dietę, wreszcie mi zęby na to pozwalają :-D

Poza tym -łeb znów daje czadu, a dziś koncert Rojka, nie wiem, czy dam radę pójść :-(
1 O dzięki serdeczne
2
3 Mnie nos i ucho mi się zatkało się
znaczy ciśnienie
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 15:59   #2942
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
odebrałam wyniki, tsh o,958

Rejcz!?
klask i:

No i Jeszcze nie tera
Poza tym bez auta żem

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ej no bądźcie dobre koleżanki i polećcie tusz
Ciężko doradzić, inne gusta, inne rzęsy. Ja zawsze wracam do Maybelline Turbo Boost granatowe opakowanie. Ale np brązowa jest genialna, robi wszystko a czarna taka se, pogrubia i tyle. I też słabiej niż brąz.

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł joł joł news dnia !!!!
Nabyłam sukienkę na wesele... Wejszłam do sklepu założyłam i jest .
http://www.dommody.pl/bernadetta-suk...oktajlowa.html
Pasek nie jest na stałe, wystąpię w niej bez niego
I ma kieszenie

No robi wrażenie, same plusy

Cytat:
Na tym zdjęciu słabo wygląda.
Uszyta jest z gładkiej połyskliej satyny .
Teraz tylko buty
Oj tu troszku brzmi jak minus dla mnie, połyskliwe satyny kojarzą mi się z czymś już niemodnym, ale w sumie wyjściowo to chyba dobrze. No i brzmieć może jak chce, ważne jak wygląda, nie wzięłabyś gdyby nie było w dobrym guście. Fajny makowy odcień.

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Żeby nie myśleć o prawdziwych problemach, pomarudzę sobie troszkę na trywialne tematy
Otóż, z moją cerą (gwoli przypomnienia: tłustą, nierównomierny koloryt: czerwone lica, trądzik, blizny, wągry jak główka od szpilki, pory kratery, zmarchi też już) walczę bezustannie kombinuję jak koń pod górkę z coraz to innymi podkłądami, a to się ważą, a to spływają, a to podkreślają pory, wysuszenia, zmarchi no wszystko-źle-robią i tak w kółko. I tak źle i tak nie dobrze. Ciągle zanabywam nowe, i ciągle coś jest nie tak.

Aż tu nagle, ni z gruchy ni z pietruchy, zmywam dziś minerała, nakładam olej i się nie poznaję. Normalnie lepiej niż z jakimkolwiek podkładem. Oczywiście jak wychodzę na babskie to czerwień w 7/8 Dziwny jest ten świat

Także chyba teraz powinnam kupić taki podkłąd, który mi zrobi taki błysk zdrowej skóry jaki mam dziś, w te wszystkie dni kiedy go nie mam

Bo dziś to zasługa hormonów - najlepszy dzień cyklu Ach i och w głowie się przewraca

Dziękuję za uwagę.

Znalazłam kieckę dla się ale nie mogę jej chyba kupić.

http://shop.nordstrom.com/s/wayf-cre...mVtQqhQKRcM_aA

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-04-23 o 16:01
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 16:51   #2943
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Po brokułach mniemam ze to dobre wyniki

Ej no bądźcie dobre koleżanki i polećcie tusz
Eveline ostatnio, lepsze niz zielony Wibo. Tylko nie pogrubiaja za mocno.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 19:59   #2944
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Bardzo bardzo polecam

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra.html&next=1

i są tez granatowe
Taa, miałam inne z tej firmy i byłam zadowolona
Żeby tylko się w Ross ostał

Cytat:
no trochę gupio, dlatego węzmnę dwa
w innych Ci nie pomogę, bo ja astorów, lorealów, mejbelnów itp. nie uważam
eee, niektóre fajne
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ciężko doradzić, inne gusta, inne rzęsy. Ja zawsze wracam do Maybelline Turbo Boost granatowe opakowanie. Ale np brązowa jest genialna, robi wszystko a czarna taka se, pogrubia i tyle. I też słabiej niż brąz.
Pewnie że ciężko doradzić ale mnie bardziej chodzi o osypywanie się bo tego nienawidzę Ale jak pozbieram opinie i na pięć cztrey będą do doopy tzn że mnie być może też nie podpasi
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Teraz mam Gosh i jest do kitu, rzęsy mam cieniutkie i sklejone

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 20:04   #2945
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ja mam rzesy cienkie i delikatne, tusze pogrubiajace je obciazaja. Wole te wydluzajace i podkrecajace. Ten Eveline super rozdziela i nie skleja. Od poniedzialku w Rossie promocja jakby co Pisze z tel, wiec linku nie dam, to taki czarny z fioletowym napisem, na kwc ma ponad 4 gwiazdki.

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-04-23, 20:17   #2946
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

eee, niektóre fajne

Pewnie że ciężko doradzić ale mnie bardziej chodzi o osypywanie się bo tego nienawidzę Ale jak pozbieram opinie i na pięć cztrey będą do doopy tzn że mnie być może też nie podpasi

Teraz mam Gosh i jest do kitu, rzęsy mam cieniutkie i sklejone
Chodzi chyba o to, że Flo nie wspiera tych firm

2. No to przybij piatkę Dlatego wracam wciąż do Mejbelina granatowego, gdyż tylko on mi się nie osypuje. Jeszcze Rimmel Flasz ale mokry i za dużo się nabiera, może sklejać ale po czasie zwracam mu honor. Nie zasycha, nigdy .
Wszystkie Loreale i Max Factor ten grubaśny osławiony, cuda panie cuda, peany na kwc a one są imo szajskie i tandentne, znikają z oczu, karygodne jest ich osypywanie.

Polecam TE. Właśnie widzę, że oczywiście, jakże by inaczej, walnęłam się w nazwach. Nie Turbo Boost tylko Volume Express Sorki.

Sama będę kupować. Na bank Mejbelina granatowego. Plus coś nowego do testów. Zdam się an żywioł bo piszą, że obecny Rimmel Flash to kpina.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maybelline-volum-express-maskara-pogrubiajacy-tusz-do-rzes_0_b.jpg (18,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10897_250.jpg (5,6 KB, 3 załadowań)

Czas edycji: 2014-04-23 o 20:31
Stary 2014-04-23, 21:12   #2947
Parabelka
Panaroja

snad przysypiania po trzeciej kawie
Cytat:
O nie, nie chciałam tego wiedzieć... Zgadnijcie, co mi się przyśni -oko na widelcu pewnie... RTG mi telefon nie pokazuje niestety
Ale na RTG mumii też cuda wychodzą... Na przykład takie, że wiele kobiet miało połamane kości przedramion, co daje teorię,że mogły być bite, bo analogie współczesne pokazują, że w taki sam sposób pękają kości, kiedy osłania się głowę w czasie bójki. Także bardzo żałuję, że nie widzę zdjęcia, może bym się czegoś ciekawego nauczyła...
Jutro onkolog Już się stresuję tą chamską lekarką...
1.na zdjęciu stopa z ciachniętymi palcami i częściowo kośćmi śródstopia - wlazł pod jakąś piłę czy tarczę tnącą ?
2.

Cytat:
Oto owo zdj.
niezłe

Cytat:
No dobra, u onkologa było miło tym razem, więc Cię usprawiedliwiam
Nie znaleźli patogenu. I to wcale nie oznacza dobrego wyniku Lekarka mi powiedziała, że to znaczy jedynie tyle, że w tej chwili nauka nie potrafi ustalić, dlaczego wszyscy w mojej rodzinie na ten syf chorują.
Dostałam masę zaleceń, w tym zakaz używania pilsów :-(
ojoj

Cytat:
Joł joł joł news dnia !!!!
Nabyłam sukienkę na wesele... Wejszłam do sklepu założyłam i jest .
http://www.dommody.pl/bernadetta-suk...oktajlowa.html
Pasek nie jest na stałe, wystąpię w niej bez niego
I ma kieszenie

W rossie wzieli mi i wykupili róże burżuja 33

Witaj w klubie rakowych. U mnie wszyscy na raka chorują ...Najgorsze jest to że na bardzo dziedzicznego czyli rak piersi, jelita grubego, płuc , skóry ...
Zastanawiałam się czy jest jakaś możliwość żeby wcześniej to G uchwycić...
1.
2.śfinie
3. płuc się nie dziedziczy
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1. ja się boję wejść na wagę po świętach... ale pocieszam się, bo chuop też ostatnio bije rekordy
2. mnie sesa po 2-3 sesjach przestała walić indyjską toaletą
1.wagi i tak kłamio
2.mnie sesa zwykłym mydłem mydłem pachnie , całkiem przyjemnie
Cytat:

1.kiedyś był taki świetny tusz co się nazywał High Sky Curves co oczywiście po swojemu przetłumaczyłam wydłużał i podkręcał , bo mnie bez podkręcania nie da razy , rzęsy mam proste i rosnące w dół , więc niepodkręcający tusz raza mi spada cały w postaci sińców pod oczami , ale oszyfiście wypollizowali i nie ma żaden inny nie był dobry . Teraz używam Mejbilina podkręcającego , ale błyskawicznie gęstnieje , wysycha i się grudkuje i fogle takise
2.a dlaczego nie możesz ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 21:17   #2948
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Na rtg jest dlon, a nie stopa pila tarczowa sobie obciachal.

Ja sie przekonalam, ze do cienkich i delikatnych rzes najlepsze sa szczoteczki silikonowe. Mam ten zolty Maybelline Colloseum z normalna szczoteczka, beznadziejny jest.

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2014-04-23 o 21:19
Stary 2014-04-23, 21:18   #2949
Betty83
Zakorzenienie

znad mordogwałtek

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2.mnie sesa zwykłym mydłem mydłem pachnie , całkiem przyjemnie

1.kiedyś był taki świetny tusz co się nazywał High Sky Curves co oczywiście po swojemu przetłumaczyłam wydłużał i podkręcał , bo mnie bez podkręcania nie da razy , rzęsy mam proste i rosnące w dół , więc niepodkręcający tusz raza mi spada cały w postaci sińców pod oczami , ale oszyfiście wypollizowali i nie ma żaden inny nie był dobry . Teraz używam Mejbilina podkręcającego , ale błyskawicznie gęstnieje , wysycha i się grudkuje i fogle takise
ad. 2. ale chyba nie ten olejek?

ad.1. ten też pamiętam
Stary 2014-04-23, 21:25   #2950
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Na rtg jest dlon, a nie stopa pila tarczowa sobie obciachal.
ojtam , w sumie podobne - i tu dwie kości długie i tu , i tu drobne kostki i tu , i tu długie śródręcze i tu śródstopie fakt że coś mi kostka nie pasowała , ale uznałam że to projekcja AP i po urazie więc skrót optyczny

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
ad. 2. ale chyba nie ten olejek?

ad.1. ten też pamiętam
1.a nie , ja o mydełku , olejek mam Orientany i pachnie migdałem z kokosem a ten dobry jest ? Bo jak tak to bym se może zanabyła uważam , że skutek działania powinien być taki , że jak na zdjęciu na opakowaniu - użyjesz raz-dwa razy i takie wuosy od razu wyrastają na mydele też taki obrazek jest ,a nie rosną tak , oszujstfo
2.właśnie to ten był doskonały , dlaczeeego ach dlaczeeeego

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 21:25   #2951
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
ojtam , w sumie podobne - i tu dwie kości długie i tu , i tu drobne kostki i tu , i tu długie śródręcze i tu śródstopie fakt że coś mi kostka nie pasowała , ale uznałam że to projekcja AP i po urazie więc skrót optyczny
No jednak nadgarstek rozni sie od stawu skokowego Ja normalnie co dyzur to nowe ciekawostki Chyba w przychodni bym sie zanudzila.
Od 19 maja ide na 2 tyg rehabilitacji i L4, mam szanse schudnac

Stary 2014-04-23, 21:39   #2952
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1.a nie , ja o mydełku , olejek mam Orientany i pachnie migdałem z kokosem a ten dobry jest ? Bo jak tak to bym se może zanabyła uważam , że skutek działania powinien być taki , że jak na zdjęciu na opakowaniu - użyjesz raz-dwa razy i takie wuosy od razu wyrastają na mydele też taki obrazek jest ,a nie rosną tak , oszujstfo
2.właśnie to ten był doskonały , dlaczeeego ach dlaczeeeego
1. no niestety efektu z obrazka nie uzyskałam. dla mnie świetny do skóry głowy, na długość wolę winogronowy lub mixa. wzmacnia i hamuje wypadanie, za cenę trudnego do usunięcia zapachu indyjskiej toalety

2. zmowa

tak mi się przypomniał świąteczny dialog
siedzę przy barze czekając na TZ, wpada nie za bardzo lubiany znajomy (taki człowiek z lasu, co rzucił wszystko i wyprowadził się w bieszczady, niezbyt czysty i woniejący fajkami i %)
przysiadł się i coś mamrocze pod nosem patrząc na mnie
ja: słucham?
dalej w oczach oczekiwanie na odpowiedź
ja: możesz powtórzyć, bo nie słyszałam?
znowu coś wymamrotał
ja: dalej nie rozumiem co do mnie mówisz
przysuwam się, żeby w końcu usłyszeć
on: czemu jesteś smutna?
ja: ja nie jestem smutna tylko głucha!
pół knajpy:
Stary 2014-04-23, 21:54   #2953
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Na tym zdjęciu słabo wygląda.
Uszyta jest z gładkiej połyskliej satyny .
Teraz tylko buty

Ładna
Też szłabym bez paska. Z paskiem to trochę jak skrzyżowanie niby orientu z prezentem Choć zależy też, jak wygląda na człowieku, a nie na manekinie.

Na Tobie pewnie super wygląda

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Flo :gratki:

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Widzę Tru
Miłego wieczoru całemu Baru
Stary 2014-04-23, 22:29   #2954
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
no ale ja widziałam na ostrym dyżurze okulistycznym gościa z wbitą w oko grzałką od czajnika elektrycznego

Cytat:
No dobra, u onkologa było miło tym razem, więc Cię usprawiedliwiam
Nie znaleźli patogenu. I to wcale nie oznacza dobrego wyniku Lekarka mi powiedziała, że to znaczy jedynie tyle, że w tej chwili nauka nie potrafi ustalić, dlaczego wszyscy w mojej rodzinie na ten syf chorują.
Dostałam masę zaleceń, w tym zakaz używania pilsów :-(

Cytat:

Rejcz!?

Macham znad opanowania powodzi na klatce schodowej Piętro wyżej wziął i pękł na klatce kaloryfer i przeciekło do nas Akurat koło naszych drzwi przeciekł sufit oraz ściana no i fogle się z deka lało...Trochę nam przeciekła też ściana we mieszkaniu nad drzwiami Dobrze, że w ogóle sąsiadka zauważyła, że się leje i że ten kaloryfer nie pękł np w nocy ...
Trochę ścierania było, ale i tak mniej niż piętro wyżej...
Z pozytywów Przeszłam na Ty/zapoznałam się z sąsiadem z naprzeciwka i sąsiadką z piętra wyżej a sąsiad z drugiego końca korytarza (taki troszkę starszy Pan) wyczyścił nam okno balkonowe pobrudzone przez gołębie ( tak przy okazji jak podłogę ścierał z nami). No i jeszcze sąsiad z naprzeciwka zaprosił nas do siebie na piątek w celu "poznania się" Już kiedyś z Tżtem rozmawiał na ten temat, że trzeba się poznać, no i wreszcie dzięki powodzi... (wprowadzili się ze żona i didem trochę po nas, ale w sumie to ich za bardzo nie znamy pozostałych z piętra znamy o wieleee lepiej )
Powodzie zbliżają
A taka senna do domu wracałam, jakieś pół godz przed tym wydarzeniem, no to się rozbudziłam
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:19   #2955
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

a Tobie nie za dobrze?

Cytat:

Cytat:

siedzę przy barze czekając na TZ, wpada nie za bardzo lubiany znajomy (taki człowiek z lasu, co rzucił wszystko i wyprowadził się w bieszczady, niezbyt czysty i woniejący fajkami i %)
znowu coś wymamrotał
pół knajpy:

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Macham znad opanowania powodzi na klatce schodowej Piętro wyżej wziął i pękł na klatce kaloryfer i przeciekło do nas Akurat koło naszych drzwi przeciekł sufit oraz ściana no i fogle się z deka lało...Trochę nam przeciekła też ściana we mieszkaniu nad drzwiami Dobrze, że w ogóle sąsiadka zauważyła, że się leje i że ten kaloryfer nie pękł np w nocy ...
Z pozytywów Przeszłam na Ty/zapoznałam się z sąsiadem z naprzeciwka i sąsiadką z piętra wyżej a sąsiad z drugiego końca korytarza (taki troszkę starszy Pan) wyczyścił nam okno balkonowe pobrudzone przez gołębie ( tak przy okazji jak podłogę ścierał z nami). No i jeszcze sąsiad z naprzeciwka zaprosił nas do siebie na piątek w celu "poznania się" Już kiedyś z Tżtem rozmawiał na ten temat, że trzeba się poznać, no i wreszcie dzięki powodzi... (wprowadzili się ze żona i didem trochę po nas, ale w sumie to ich za bardzo nie znamy pozostałych z piętra znamy o wieleee lepiej )
Powodzie zbliżają
A taka senna do domu wracałam, jakieś pół godz przed tym wydarzeniem, no to się rozbudziłam

dobrze że były jakieś pozytywy tej powodzi

Znad niedoczasu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 11:57   #2956
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Oj tu troszku brzmi jak minus dla mnie, połyskliwe satyny kojarzą mi się z czymś już niemodnym, ale w sumie wyjściowo to chyba dobrze. No i brzmieć może jak chce, ważne jak wygląda, nie wzięłabyś gdyby nie było w dobrym guście. Fajny makowy odcień.

Wiem bo błysk pogrubia i uwydatnia Ale ten na szczęście nie

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Żeby nie myśleć o prawdziwych problemach, pomarudzę sobie troszkę na trywialne tematy
Otóż, z moją cerą (gwoli przypomnienia: tłustą, nierównomierny koloryt: czerwone lica, trądzik, blizny, wągry jak główka od szpilki, pory kratery, zmarchi też już) walczę bezustannie kombinuję jak koń pod górkę z coraz to innymi podkłądami, a to się ważą, a to spływają, a to podkreślają pory, wysuszenia, zmarchi no wszystko-źle-robią i tak w kółko. I tak źle i tak nie dobrze. Ciągle zanabywam nowe, i ciągle coś jest nie tak.

Aż tu nagle, ni z gruchy ni z pietruchy, zmywam dziś minerała, nakładam olej i się nie poznaję. Normalnie lepiej niż z jakimkolwiek podkładem. Oczywiście jak wychodzę na babskie to czerwień w 7/8 Dziwny jest ten świat

[QUOTE=rachell111;46142902]O to super jak tego dokonałaś?

Cytat:
Bo dziś to zasługa hormonów - najlepszy dzień cyklu Ach i och w głowie się przewraca

AAAAAA mi taką zdrową cerę robi rimmel

Cytat:

Dlaczego nie?
Stary 2014-04-24, 12:00   #2957
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

No i Jeszcze nie tera
Poza tym bez auta żem

samochody zawsze się psują w najmniej pożądanym momencie

b. fajna kiecka

Cytat:

eee, niektóre fajne
nie wątpię

Cytat:
znowu coś wymamrotał
pół knajpy:

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Też szłabym bez paska. Z paskiem to trochę jak skrzyżowanie niby orientu z prezentem Choć zależy też, jak wygląda na człowieku, a nie na manekinie.

Flo :gratki:
ad1.

ad2.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

dobry

ale nerwowy, o 15 Fanaberia pod nóż idzie, otorbiały sutek będziemy wycinać, tzn. wet będzie, kciuki za dziecko moje mile widziane

Drogi baru, jakie to są buty na teraz???,
do bojówek potrzebuję, teraz jeszcze w buciorach wojasowych biegam, ale już mi za gorąco , a eccowe adidasy zniszczone i ciut za sportowe brak mi pomysłu na obóf

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
z eveline używam to białe mazidło pod tusz, fajne

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 12:01   #2958
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Taa, miałam inne z tej firmy i byłam zadowolona
Żeby tylko się w Ross ostał
A ja nie byłam z tej firmy zadowolona , wszyskie produkty jakie miałam były beznadziejne jeśli chodzi o osypywanie się . A ten smołki to jakiś cud jest ..
Stary 2014-04-24, 12:02   #2959
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Drogi baru, jaki to są buty na teraz???,
do bojówek potrzebuję, teraz jeszcze w buciorach wojasowych biegam, ale już mi za gorąco , a eccowe adidasy zniszczone i ciut za sportowe brak mi pomysłu na obóf
Hmm, klasyczne trampki Oprócz trampek, glanów i wojskowych "nie widzę" do bojówek inszego obuwia.
A ja w tym roku pafonuję i noszę czarne rajstopy + piptoły/sandały. Ale nie do bojówek, wiadomo, tylko do kiecek. W tym roku legginsy idą w odstawkę.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 12:07   #2960
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
znowu coś wymamrotał
pół knajpy:

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Ładna

[COLOR=silver]Na Tobie pewnie super wygląda
Tol takie seksi może w samą kokardkę się ubiorę kiedyś w alkowie

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:

Powodzie zbliżają
Apokalipsa

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:

dobry

ale nerwowy, o 15 Fanaberia pod nóż idzie, otorbiały sutek będziemy wycinać, tzn. wet będzie, kciuki za dziecko moje mile widziane

do bojówek potrzebuję, teraz jeszcze w buciorach wojasowych biegam, ale już mi za gorąco , a eccowe adidasy zniszczone i ciut za sportowe brak mi pomysłu na obóf[COLOR=silver]

:
1 Trzymam z całej siły
2 T trampki ?
Stary 2014-04-24, 12:20   #2961
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

1 Trzymam z całej siły
2 T trampki ?
podziękuję później

no trampki rozważam, ale boję się że ta guma będzie mi "odpiekać" stopy a wrażliwe dość mam i muszę uważać

oblukałam właśnie ecco, drogo jak diabli, a modele jak dla niemieckiej emerytki

28.05.2010
Stary 2014-04-24, 12:27   #2962
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
podziękuję później

no trampki rozważam, ale boję się że ta guma będzie mi "odpiekać" stopy a wrażliwe dość mam i muszę uważać

oblukałam właśnie ecco, drogo jak diabli, a modele jak dla niemieckiej emerytki
Do bojówek nosiłam czasem szmaciane baleriny takie bardziej sportowe
Stary 2014-04-24, 12:31   #2963
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

dobrze że były jakieś pozytywy tej powodzi

Cytat:

Apokalipsa
Mówisz?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 12:42   #2964
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
3. płuc się nie dziedziczy
A byłam pewna że tak
Stary 2014-04-24, 12:45   #2965
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Hmm, klasyczne trampki Oprócz trampek, glanów i wojskowych "nie widzę" do bojówek inszego obuwia.
A ja w tym roku pafonuję i noszę czarne rajstopy + piptoły/sandały. Ale nie do bojówek, wiadomo, tylko do kiecek. W tym roku legginsy idą w odstawkę.
więc jednak

to ide oglądać
ale że conversy? długie, krótkie? czarne?
o bosz ale to skomplikowane

edit: i drogie

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2014-04-24 o 12:51
Stary 2014-04-24, 12:46   #2966
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
więc jednak

to ide oglądać

http://niespodzianka.pl/Prezent/1099...-Baleriny.html

2 w1

Wojskowe w moro s brylantem

http://olx.pl/oferta/militarne-baler...7-ID339vz.html

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-04-24 o 12:48
Stary 2014-04-24, 12:48   #2967
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

No więc jeśli to tusz chodzi to kocham Rimmela, tzn szczteczkę kocham ale tuszu fajnego znaleźć nie mogę.

Dziń dbry

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 12:51   #2968
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
O to super jak tego dokonałaś?
AAAAAA mi taką zdrową cerę robi rimmel

Dlaczego nie?
1 i 2 - dziś już norma

3. bo ni mom czym zapłacić, czyt formy płatności oraz mam wątpliwości czy dosyłają do Polski?
Cytat:

1. na bank będzie dobrze Czuję to

2. No właśnie ja nigdy nie mam butów na teraz tzw wiosnę. Kocham botki ale za cipeło, a baleriny uważam only latem, bo teraz musiałabym do nich wkładać rajtki i to mi jakoś fuble (do botków to soinnego ) Spodni nei naszam więc i te lordsy vel slippersy odpadajo. Przeleciałam z Mam pierdyliard obuwniczych i wynika z tego że muszę chodzić na sportowo w adidasach aż nadejdzie lato
Do bojówek nie mam bladego pojęcia co, nei naszam Ale wizualizuję sobie problem, i zaiste jest poważny albo za ciepło albo bessęsu.

Czas edycji: 2014-04-24 o 13:01
Stary 2014-04-24, 12:53   #2969
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No więc jeśli to tusz chodzi to kocham Rimmela, tzn szczteczkę kocham ale tuszu fajnego znaleźć nie mogę.

Dziń dbry
Rimmele też mi się osypują

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
1 i 2 - dziś już norma

3. bo ni mom czym zapłacić, czyt formy płatności oraz mam wątpliwości czy dosyłają do Polski?
A no jasne nigdy nie robiłam zakupów ciuchowych zagranicznych przez neta , boję się
Stary 2014-04-24, 12:56   #2970
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
to ide oglądać

edit: i drogie
Balerinki to ZŁO i powinny zniknąć z powierzchni ziemi
Chociaż te trampko-balerinki pomysłowe, jak spodnie je zakryją to spoko.
E tam zaraz conversy, conversy z bazaru złe?
Mi się podobają dłuższe i czarne ale jeśli spod nogawki nie widać to po co się męczyć w długich.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości