|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
2 3 Mnie nos i ucho mi się zatkało się znaczy ciśnienie |
|
|
|
|
#2942 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i:No i Jeszcze nie tera Poza tym bez auta żem Ciężko doradzić, inne gusta, inne rzęsy. Ja zawsze wracam do Maybelline Turbo Boost granatowe opakowanie. Ale np brązowa jest genialna, robi wszystko a czarna taka se, pogrubia i tyle. I też słabiej niż brąz. Cytat:
No robi wrażenie, same plusy ![]() ![]() Cytat:
tu troszku brzmi jak minus dla mnie, połyskliwe satyny kojarzą mi się z czymś już niemodnym, ale w sumie wyjściowo to chyba dobrze. No i brzmieć może jak chce, ważne jak wygląda, nie wzięłabyś gdyby nie było w dobrym guście. Fajny makowy odcień.---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Żeby nie myśleć o prawdziwych problemach, pomarudzę sobie troszkę na trywialne tematy Otóż, z moją cerą (gwoli przypomnienia: tłustą, nierównomierny koloryt: czerwone lica, trądzik, blizny, wągry jak główka od szpilki, pory kratery, zmarchi też już) walczę bezustannie kombinuję jak koń pod górkę z coraz to innymi podkłądami, a to się ważą, a to spływają, a to podkreślają pory, wysuszenia, zmarchi no wszystko-źle-robią i tak w kółko. I tak źle i tak nie dobrze. Ciągle zanabywam nowe, i ciągle coś jest nie tak. Aż tu nagle, ni z gruchy ni z pietruchy, zmywam dziś minerała, nakładam olej i się nie poznaję. Normalnie lepiej niż z jakimkolwiek podkładem. Oczywiście jak wychodzę na babskie to czerwień w 7/8 Dziwny jest ten świat ![]() Także chyba teraz powinnam kupić taki podkłąd, który mi zrobi taki błysk zdrowej skóry jaki mam dziś, w te wszystkie dni kiedy go nie mam Bo dziś to zasługa hormonów - najlepszy dzień cyklu Ach i och w głowie się przewraca ![]() Dziękuję za uwagę. ![]() Znalazłam kieckę dla się ale nie mogę jej chyba kupić. ![]() http://shop.nordstrom.com/s/wayf-cre...mVtQqhQKRcM_aA Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-23 o 16:01 |
||
|
|
|
#2943 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Eveline ostatnio, lepsze niz zielony Wibo. Tylko nie pogrubiaja za mocno.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2944 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby tylko się w Ross ostał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak pozbieram opinie i na pięć cztrey będą do doopy tzn że mnie być może też nie podpasi![]() Cytat:
|
|
#2945 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam rzesy cienkie i delikatne, tusze pogrubiajace je obciazaja. Wole te wydluzajace i podkrecajace. Ten Eveline super rozdziela i nie skleja. Od poniedzialku w Rossie promocja jakby co
Pisze z tel, wiec linku nie dam, to taki czarny z fioletowym napisem, na kwc ma ponad 4 gwiazdki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No to przybij piatkę ale po czasie zwracam mu honor. Nie zasycha, nigdy . Wszystkie Loreale i Max Factor ten grubaśny osławiony, cuda panie cuda, peany na kwc a one są imo szajskie i tandentne, znikają z oczu, karygodne jest ich osypywanie. ![]() Polecam TE. Właśnie widzę, że oczywiście, jakże by inaczej, walnęłam się w nazwach. Nie Turbo Boost ![]() Sama będę kupować. Na bank Mejbelina granatowego. Plus coś nowego do testów. Zdam się an żywioł bo piszą, że obecny Rimmel Flash to kpina.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-23 o 20:31 |
|
|
|
|
#2947 | |||||
|
Panaroja
|
snad przysypiania po trzeciej kawie
![]() Cytat:
2. niezłe ![]() Cytat:
Cytat:
2.śfinie ![]() 3. Cytat:
![]() 2.mnie sesa zwykłym mydłem mydłem pachnie , całkiem przyjemnie Cytat:
wydłużał i podkręcał , bo mnie bez podkręcania nie da razy , rzęsy mam proste i rosnące w dół , więc niepodkręcający tusz raza mi spada cały w postaci sińców pod oczami , ale oszyfiście wypollizowali i nie ma ![]() żaden inny nie był dobry . Teraz używam Mejbilina podkręcającego , ale błyskawicznie gęstnieje , wysycha i się grudkuje i fogle takise ![]() 2.a dlaczego nie możesz ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2948 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na rtg jest dlon, a nie stopa
pila tarczowa sobie obciachal.Ja sie przekonalam, ze do cienkich i delikatnych rzes najlepsze sa szczoteczki silikonowe. Mam ten zolty Maybelline Colloseum z normalna szczoteczka, beznadziejny jest.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2014-04-23 o 21:19 |
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
znad mordogwałtek
![]() Cytat:
![]() ad.1. ten też pamiętam
|
|
#2950 |
|
Panaroja
|
ojtam , w sumie podobne - i tu dwie kości długie i tu , i tu drobne kostki i tu , i tu długie śródręcze i tu śródstopie
fakt że coś mi kostka nie pasowała , ale uznałam że to projekcja AP i po urazie więc skrót optyczny ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- 1.a nie , ja o mydełku , olejek mam Orientany i pachnie migdałem z kokosem a ten dobry jest ? Bo jak tak to bym se może zanabyła uważam , że skutek działania powinien być taki , że jak na zdjęciu na opakowaniu - użyjesz raz-dwa razy i takie wuosy od razu wyrastają ![]() 2.właśnie to ten
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2951 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja normalnie co dyzur to nowe ciekawostki Chyba w przychodni bym sie zanudzila.Od 19 maja ide na 2 tyg rehabilitacji i L4, mam szanse schudnac
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. zmowa ![]() tak mi się przypomniał świąteczny dialog siedzę przy barze czekając na TZ, wpada nie za bardzo lubiany znajomy (taki człowiek z lasu, co rzucił wszystko i wyprowadził się w bieszczady, niezbyt czysty i woniejący fajkami i %) przysiadł się i coś mamrocze pod nosem patrząc na mnie ja: słucham? dalej w oczach oczekiwanie na odpowiedź ja: możesz powtórzyć, bo nie słyszałam? znowu coś wymamrotał ja: dalej nie rozumiem co do mnie mówisz przysuwam się, żeby w końcu usłyszeć on: czemu jesteś smutna? ja: ja nie jestem smutna tylko głucha! pół knajpy:
|
|
#2953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ładna Też szłabym bez paska. Z paskiem to trochę jak skrzyżowanie niby orientu z prezentem Choć zależy też, jak wygląda na człowieku, a nie na manekinie.Na Tobie pewnie super wygląda ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Flo :gratki: ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Widzę Tru Miłego wieczoru całemu Baru
|
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Macham znad opanowania powodzi na klatce schodowej Piętro wyżej wziął i pękł na klatce kaloryfer i przeciekło do nas Akurat koło naszych drzwi przeciekł sufit oraz ściana no i fogle się z deka lało...Trochę nam przeciekła też ściana we mieszkaniu nad drzwiami Dobrze, że w ogóle sąsiadka zauważyła, że się leje i że ten kaloryfer nie pękł np w nocy ... ![]() Trochę ścierania było, ale i tak mniej niż piętro wyżej... Z pozytywów Przeszłam na Ty/zapoznałam się z sąsiadem z naprzeciwka i sąsiadką z piętra wyżej ). No i jeszcze sąsiad z naprzeciwka zaprosił nas do siebie na piątek w celu "poznania się" pozostałych z piętra znamy o wieleee lepiej )Powodzie zbliżają A taka senna do domu wracałam, jakieś pół godz przed tym wydarzeniem, no to się rozbudziłam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobrze że były jakieś pozytywy tej powodzi ![]() Znad niedoczasu
|
||
|
|
|
#2956 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem bo błysk pogrubia i uwydatnia Ale ten na szczęście nie ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
[QUOTE=rachell111;46142902]O to super jak tego dokonałaś? Cytat:
AAAAAA mi taką zdrową cerę robi rimmel Cytat:
|
||||
|
|
|
#2957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze się psują w najmniej pożądanym momencie ![]() b. fajna kiecka nie wątpię ![]() Cytat:
Cytat:
ad2. dobry ale nerwowy, o 15 Fanaberia pod nóż idzie, otorbiały sutek będziemy wycinać, tzn. wet będzie, kciuki za dziecko moje mile widziane ![]() Drogi baru, jakie to są buty na teraz???, do bojówek potrzebuję, teraz jeszcze w buciorach wojasowych biegam, ale już mi za gorąco , a eccowe adidasy zniszczone i ciut za sportowe brak mi pomysłu na obóf---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2959 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Oprócz trampek, glanów i wojskowych "nie widzę" do bojówek inszego obuwia.A ja w tym roku pafonuję i noszę czarne rajstopy + piptoły/sandały. Ale nie do bojówek, wiadomo, tylko do kiecek. W tym roku legginsy idą w odstawkę. |
|
|
|
|
#2960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
2 T trampki ? |
||||
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
podziękuję później
![]() no trampki rozważam, ale boję się że ta guma będzie mi "odpiekać" stopy a wrażliwe dość mam i muszę uważaćoblukałam właśnie ecco, drogo jak diabli, a modele jak dla niemieckiej emerytki
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mówisz? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ide oglądać ale że conversy? długie, krótkie? czarne? o bosz ale to skomplikowane ![]() edit: i drogie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-04-24 o 12:51 |
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://niespodzianka.pl/Prezent/1099...-Baleriny.html 2 w1 ![]() Wojskowe w moro s brylantem http://olx.pl/oferta/militarne-baler...7-ID339vz.html Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-24 o 12:48 |
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
No więc jeśli to tusz chodzi to kocham Rimmela, tzn szczteczkę kocham ale tuszu fajnego znaleźć nie mogę.
Dziń dbry
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. bo ni mom czym zapłacić, czyt formy płatności oraz mam wątpliwości czy dosyłają do Polski? Cytat:
na bank będzie dobrze 2. No właśnie ja nigdy nie mam butów na teraz tzw wiosnę. Kocham botki ale za cipeło, a baleriny uważam only latem, bo teraz musiałabym do nich wkładać rajtki i to mi jakoś fuble (do botków to soinnego ) Spodni nei naszam więc i te lordsy vel slippersy odpadajo. Przeleciałam z Mam pierdyliard obuwniczych i wynika z tego że muszę chodzić na sportowo w adidasach aż nadejdzie lato Do bojówek nie mam bladego pojęcia co, nei naszam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-24 o 13:01 |
||
|
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2970 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Chociaż te trampko-balerinki pomysłowe, jak spodnie je zakryją to spoko. E tam zaraz conversy, conversy z bazaru złe? Mi się podobają dłuższe i czarne ale jeśli spod nogawki nie widać to po co się męczyć w długich. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

klask i:
Jeszcze nie tera

tu troszku brzmi jak minus dla mnie, połyskliwe satyny kojarzą mi się z czymś już niemodnym, ale w sumie wyjściowo to chyba dobrze.
No i brzmieć może jak chce, ważne jak wygląda, nie wzięłabyś gdyby nie było w dobrym guście. Fajny makowy odcień.
Normalnie lepiej niż z jakimkolwiek podkładem. Oczywiście jak wychodzę na babskie to czerwień w 7/8
Dziwny jest ten świat 
Ach i och w głowie się przewraca 

żaden inny nie był dobry . Teraz używam Mejbilina podkręcającego , ale błyskawicznie gęstnieje , wysycha i się grudkuje i fogle takise 

a ten dobry jest ? Bo jak tak to bym se może zanabyła 

na bank będzie dobrze