Olejki do włosów

Dabur Sesa Oil Olejek pielęgnacyjny do włosów

Sesa Olejek Do Włosów Sesa 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 243 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 17:01
    Prawdziwa magia dla włosów!
    Testowałam już wiele olejków do włosów, ale Dabur Sesa Oil to absolutny hit, do którego będę wracać. Od pierwszego użycia wiedziałam, że to coś wyjątkowego – bogaty, ziołowy skład, intensywne działanie i efekty, które naprawdę widać. Olejek ma dość intensywny zapach, typowy dla ajurwedyjskich kosmetyków, ale dla mnie to znak, że kryje się w nim cała moc naturalnych składników. Już po pierwszym użyciu moje włosy były bardziej miękkie, błyszczące i nawilżone. Regularne stosowanie sprawiło, że przestały się łamać, stały się mocniejsze i wyraźnie zdrowsze. Największym plusem jest to, jak dobrze wpływa na skórę głowy – koi, nawilża i wspomaga porost włosów. Po kilku tygodniach zauważyłam wysyp nowych baby hair, a moje włosy zaczęły rosnąć szybciej i mniej wypadać. To produkt, który naprawdę działa i daje długofalowe efekty. Jeśli szukasz olejku, który dogłębnie odżywi włosy, wzmocni je i przyspieszy ich wzrost, Dabur Sesa Oil to najlepszy wybór.
  • 30 marca 2025 o 17:46
    mój ziołowy wybawca
    Od kiedy zaczęłam używać Dabur Sesa Oil, moje włosy naprawdę się poprawiły. Stały się bardziej odżywione i nawilżone, a do tego nabrały pięknego blasku. Miałam dość suche i zniszczone włosy, a teraz wyglądają na zdrowsze i silniejsze. Ten olejek działa naprawdę regenerująco, a moje włosy są teraz bardziej elastyczne i miękkie w dotyku. Co mnie bardzo cieszy, Dabur Sesa Oil również przyspieszył wzrost moich włosów. Zauważyłam, że zaczęły rosnąć szybciej, a także stały się mocniejsze i bardziej odporne na łamanie. To dla mnie ogromny plus, bo od jakiegoś czasu starałam się znaleźć sposób na szybszy wzrost włosów, a ten olejek zdecydowanie mi w tym pomógł. Bardzo cenię sobie wygodne opakowanie z aplikatorem, bo nakładanie olejku na włosy jest proste i precyzyjne. Dzięki pipetce mogę równomiernie rozprowadzić produkt, nie marnując go. To dla mnie duży plus, szczególnie kiedy zależy mi na tym, by olejek trafił na skórę głowy. Jeśli chodzi o zapach, to ma intensywny, ziołowy aromat, który początkowo jest dość wyraźny, ale po chwili staje się subtelniejszy. Mimo że nie każdemu taki zapach może odpowiadać, ja akurat go lubię – czuję, że to naturalny produkt. Dabur Sesa Oil ma również świetny wpływ na wypadanie włosów. Zauważyłam, że moje włosy stały się mocniejsze i zdrowsze. Cieszę się, że w końcu trafiłam na produkt, który skutecznie wspomaga zdrowie moich włosów. Jeśli chodzi o cenę w stosunku do jakości, olejek jest naprawdę przystępny. Biorąc pod uwagę jego naturalny skład i świetne działanie, to produkt, który naprawdę warto mieć w swojej pielęgnacji. Jest wydajny i długo wystarcza, a efekty widać po kilku użyciach, więc to zdecydowanie opłacalna inwestycja. Podsumowując, Dabur Sesa Oil to naturalny olejek, który odżywia, regeneruje, przyspiesza wzrost i poprawia kondycję moich włosów. Dzięki wygodnemu opakowaniu, dobremu działaniu oraz przystępnej cenie, na pewno będę go używać dalej. Jeśli szukasz skutecznej pielęgnacji włosów, polecam go z całego serca! :)
  • 27 czerwca 2024 o 8:35
    Idealny do skóry głowy
    Ten olejek używam regularnie do olejowania skóry głowy. Sprawia, że włosy mniej wypadają i pojawia się dużo baby hair. Ma piękny zapach (jestem zakochana w indyjskich olejach). Próbowałam olejować nim włosy ale moje go nie zaakceptowały. Mimo to nadal go używam ale już nie na całe włosy i jestem zachwycona efektem.
    Zalety:
    • Działanie (zatrzymanie wypadania włosów i baby hairy)
  • 27 kwietnia 2024 o 20:52
    Używam od wielu lat!
    Pierwszą butelkę tego olejku kupiłam chyba z 12-13 lat temu(!). Od zawsze borykałam się z wypadaniem włosów i poniekąd przez to stałam się włosomaniaczką, szukającą idealnych produktów dla moich włosów. Mam włosy cienkie, delikatne, z tendencja do przetłuszczania się u nasady i do wypadania. Do tego moje włosy regularnie co 4 miesiące farbuje na blond, więc tym bardziej wymagają odpowiedniej pielęgnacji. Na ten olejek wpadłam na którymś z forum (już nie pamiętam na jakim) i zachęciły mnie do niego pozytywne opinie. Jeśli chodzi o konsystencję, to ona jest dla mnie w porządku - olej jest płynny (zawsze przed użyciem wstrząsam butelką) i łatwo nakłada się na włosy (nie jest tak tępy jak np. olej rycynowy). Opakowanie też zwyczajne - ja zwykle kupuje poj. 200ml i przy regularnym stosowaniu (1xtydzień) wystarcza mi na ok 9-12 miesięcy. Stosowanie: zawsze stosuję tą samą procedurę: moczę włosy, osuszam delikatnie ręcznikiem i nakładam olej. Wmasowuję od skóry głosy i przez całą długość. Czasem stosuje jeszcze taki zwykły masażer do skóry głowy z hebe, żeby olej lepiej się wchłonął. Spinam włosy i zostawiam na ok. 1h. Następnie dokladnie zmywam olej i nakładam maskę - najczęściej Garnier z serii hair food - na całe włosy i też trzymam ok. 1h. Po tym czasie zmywam wszystko dokładnie i nie myje już szamponem. Po prostu susze włosy. Oczywiście wyglądają trochę tłustawo, ale robie to wszystko np. w sobotę lub niedzielę, gdzie mniej wychodzę z domu, żeby nie straszyć ludzi ;). Następnego dnia myje włosy juz normalnie szamponem. Efekt: od lat bardzo dobry! oczywiście włosy tuż po zastosowaniu są tłustawe i olej zostawia zapach, ale jak następnego dnia umyje włosy, widać, że są błyszczące, odżywione, nawilżone i wyglądają zdrowo. Jestem bardzo zadowolona z efektu jaki daje stosowanie Sesy i polecam każdemu komu zależy na zdrowych, wypielęgnowanych włosach. Co do wypadania - ja stosuje kilka rzeczy (szampon, pije pokrzywę, biorę biotyne itd.) więc nie wiem do końca jaki ma udział w tym olej, ale nie zauważyłam zwiększonego wypadania włosów.
    Zalety:
    • odżywia i nawilża włosy
    • regeneruje i nabłyszcza włosy
    • widać efekty przy regularnym stosowaniu
    • nie powoduje wypadania włosów
    Wady:
    • nie lubię jego zapachu, ale za tak dobre działanie, można ten zapach zaakceptować
    Agafii
    15 kwietnia 2024 o 23:55
    Oczekiwałam wiele
    Ten produkt kupiłam, kiedy rozpoczynałam świadomą pielęgnacje swoich włosów. Miał dać mi wiele. Przede wszystkim je zagęścić, nawilżyć, zregenerować, nadać blasku i wzmocnić. Niestety, nie polubiliśmy się. Zużyłam go z trudem. Może to ze względu na konsystencję? Niekiedy produkty potrafi zastygnąć i tworzy się wtedy coś na wzór oleju kokosowego i należy go podgrzać, aby powrócił do pierwotnej, olejowej formy. Olejek jest bardzo tłusty i miałam wrażenie, że zamiast wnikać we włosy to tylko je oblepiał. Do tego okropnie pachniał, jednak byłam na to przygotowana, bo czytałam takie komentarze. Niestety, nie wniósł wiele do mojej pielęgnacji. Minus za opakowanie, z którego po prostu wylewa się produkt, a nie dozuje.