Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz nowy! - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-23, 22:42   #751
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
Ja kupiłam ten korektor poczatkowo pod oczy (mam odcień 04) i z czystej ciekawości zamaskowałam nim naczynka - efekt piorunujący! Zrobił to, czego nie udało się jak dotąd żadnemu zielonemu korektorowi. Miałam osławiony Magic Concealer Heleny Rubinstein i nawet w połowie nie dorównał temu z Nyxa, jeśli chodzi o cienie pod oczami.

Wersję dla naczynek testowałam też kiedyś i to jest bardzo intensywna zieleń, świetnie kryje ale trzeba ją wklepać i przykryć podkładem, wtedy nie przebija.

Dziś jest -20% w D. i chyba kliknę zieloną wersję.

Aaa i lepiej maskuje,kiedy nie nanosi się go od razu na skórę, tylko np. na przegub ręki i stamtąd pod oczy/na policzki. Pewnie to przez ogrzanie na skórze

Kicha bo mialam dzis do pracy na 14 i nie mialam jak isc sprawdzic odcieni a teraz jest ta znizka
No a w ciemno nie bede kupowac no trudno ale te 29zl to tez nie jakis koszmar wiec kiedys sie skusze.
Wyprobuje wszystko byle tylko zakryc te moje rumience ktore czasem mi wyskakuja i bardzo irytuja
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 22:43   #752
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Cytat:
Napisane przez macka Pokaż wiadomość
Albo kupić za niecałe 10 zl ten z Lovely - do testów i nauki ;-)

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
faktycznie, racja

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 22:55   #753
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Rossmann - promocje -40%%%

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Hihi, look na matrioszkie?
ehem i potem jak wychodziłam z rossa to chowałam głowę żeby czasem nikt nie pomyślał, że mnie np. facet bije czy coś i piszę całkiem serio a tak się napaliłam na ten kolor z racji dobrych opinii właśnie:P kolejnym numerem, który ew.byłby godnym zastępca nr 34 miał być 33 i co - naładowany brokatem Trzeba przetestować na skórze, bo te róże zupełnie inaczej wyglądają na twarzy

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;46150634]ja kupiłam ten bronzer lovely sunny powder, mój pierwszy bronzer, nie podoba mi się w nim brokat a tak to odcień fajny, a jestem dość blada [/QUOTE]
Ładnie wygląda latem na ramionach i dekolcie - dodaje nieco glow i ociepla
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 23:01   #754
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
ehem i potem jak wychodziłam z rossa to chowałam głowę żeby czasem nikt nie pomyślał, że mnie np. facet bije czy coś i piszę całkiem serio a tak się napaliłam na ten kolor z racji dobrych opinii właśnie:P kolejnym numerem, który ew.byłby godnym zastępca nr 34 miał być 33 i co - naładowany brokatem Trzeba przetestować na skórze, bo te róże zupełnie inaczej wyglądają na twarzy

-
Ta, yhym
O kurde, to nie ten wątek, nikt nie wie o co kaman

Ja kiedyś miałam ochotkę na róż z Bourjois, trochę się nawet nimi maziałam, ale tyle tych kolorów, że się zdecydować nie mogłam... One się różnią wykończeniami?
I nie wiem co by pasowało dla mnie, Towarzyszka Niedoli narobiła mi smaku na jakiś brzoskwiniowy, ciepły odcień...
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 23:40   #755
Michelle_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Dziewczyny zastanawiam sie nad "czekoladka" bourjois i nie wiem co zrobic brac czy nie brac? Doradzcie
ja kupiłam i jestem baaardzo zadowolona
Michelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 23:48   #756
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ta, yhym

Ja kiedyś miałam ochotkę na róż z Bourjois, trochę się nawet nimi maziałam, ale tyle tych kolorów, że się zdecydować nie mogłam... One się różnią wykończeniami?
I nie wiem co by pasowało dla mnie, Towarzyszka Niedoli narobiła mi smaku na jakiś brzoskwiniowy, ciepły odcień...
A no tak...wizażanki nie mają tż-ów tylko urojenia wyimaginowani faceci się nie liczą ale fakt nie ten wątek:P

Hadi, może wypróbuj nr 41 healthy mix (taka nazwa, nie chodzi mi o podkład:P ) On jest taki ciepły właśnie, nad nim też się zastanawiałam Nie jest jednak rozświetlający. A róże z Bourjois mają właśnie różne wykończenia
Stary 2014-04-23, 23:53   #757
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
A no tak...wizażanki nie mają tż-ów tylko urojenia wyimaginowani faceci się nie liczą ale fakt nie ten wątek:P

Hadi, może wypróbuj nr 41 healthy mix (taka nazwa, nie chodzi mi o podkład:P ) On jest taki ciepły właśnie, nad nim też się zastanawiałam Nie jest jednak rozświetlający. A róże z Bourjois mają właśnie różne wykończenia
Zerknę, ale nie na tej promo
Muszę zmęczyć mojego Lovely, do nauki.
Stary 2014-04-23, 23:55   #758
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Pozwólcie, że się tak offtopowo wyśmieję
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 00:04   #759
MadameDoux
Raczkowanie

Ja swoje zakupy zrobiłam w małym mieście, pierwszego dnia promocji, niedługo po otwarciu sklepu i o dziwo ledwo się dopchałam oO Ale za to kupiłam:
- L'Oreal Glam Bronze Duo Sun dla blondynek 101,
- L'Oreal Lumi Magique baza rozświetlająca,
- Bourjois róż nr 54,
- Bourjois Healthy Mix Light Beige.
Wzięłam jeszcze flat topa z EcoTools, a jutro lecę po korektor Lumi Magique, podkład Max Factor i True Match. Za tydzień mam w planach L'Oreal Million Lashes So Couture, bo jest to mój KWC Wezmę też chyba Telescopica, bo całkiem dobrze mi się nim malowało No, i na koniec zostaną mi pomadki Rimmel by Kate Moss. Następne moje wejście na dział kolorówki to chyba będzie po wakacjach
MadameDoux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 00:04   #760
niegramatyczna
Raczkowanie

Dziewczyny, powiedzcie mi - Healthy Mix ciemnieje? Jak długo utrzymuje się na skórze mieszanej? Jakie krycie? Wart wydania tych 30zł, czy lepiej zainwestować w coś lepszego?
niegramatyczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 00:09   #761
zuz123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niegramatyczna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi - Healthy Mix ciemnieje? Jak długo utrzymuje się na skórze mieszanej? Jakie krycie? Wart wydania tych 30zł, czy lepiej zainwestować w coś lepszego?
Za 30 zł to warto Nie ciemnieje, ładnie pachnie i naturalnie wygląda na twarzy.

wymiana
zuz123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 00:15   #762
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość

Cytat:
U mnie nie ciemnieje (a np. Wake me up z Rimmela utlenia się). Mam skórę suchą, ale uważam, że na mieszanej ten podkład też świetnie się sprawdzi Polecam, bo daje naprawdę fajny efekt na skórze, czuje się to nawilżenie

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Luzik
Stary 2014-04-24, 00:16   #763
MadameDoux
Raczkowanie

Cytat:
Mogę Ci powiedzieć, bo zdążyłam już go ponosić na twarzy Nałożyłam o 14, zmywałam po 23 - utrzymał się ładnie, był nałożony w zasadzie na gołą skórę, punktowo krem nawilżający, bo suche skórki-.- Co do koloru - mi nie przyciemniał. Plus to też ładny zapach Ja co prawda wolę L'Oreala True Match, ten kupiłam, bo chciałam wypróbować coś nowego, ale nie żałuję.
MadameDoux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 00:23   #764
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Widzę po avie, że się identyfikujesz ze "świnkami z Wizażu" --> Forever alone

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Ja też mam HM, ale wzięłam trochę ciemniejszy, żeby mu innym, jaśniejszym, krycie poprawić
Stary 2014-04-24, 00:23   #765
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Widzę po avie, że się identyfikujesz ze "świnkami z Wizażu" --> Forever alone
Kim/czym są "świnki z wizażu"? bo ja tu nowa
Stary 2014-04-24, 00:52   #766
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Kim/czym są "świnki z wizażu"? bo ja tu nowa
Już jasne?
Stary 2014-04-24, 08:01   #767
Asiuchal
Zakorzenienie

Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ...

Dzewczyny, sprawdzcie na rossnecie ceny podkladow. Pokazuje ceny regularne, czyzby promocja sie skonczyla?

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2014-04-24 o 08:36
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:25   #768
One_LoVe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Dzewczyny, sprawdzcie na rossnecie ceny podkladow. Pokazuje ceny regularne, czyzby promoc sie skonczyla?
a ja jeszcze nie byłam, specjalnie zostawiłam wizytę w Rossmannie na piątek. Może jakiś błąd jest na stronie.

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:35   #769
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez One_LoVe Pokaż wiadomość
a ja jeszcze nie byłam, specjalnie zostawiłam wizytę w Rossmannie na piątek. Może jakiś błąd jest na stronie.

Oby.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:54   #770
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ..

Cytat:
Podkłady AA są potwornie pomarańczowe, na przykład. Nie wiem jak najjaśniejsze kolory.

Tylko ja zauważyłam, że wiele dziewczyn deklaruje się jako "żółte" (nie neguję), ale, śledząc różne wątki i wypowiedzi, widzę, że często znajdują odpowiednie odcienie, w drogerii i nierzadko w np. Maybelline, które dla mnie jest ewidentnie różowe.
bo żółte jest popularne ale fakt faktem dużo osób myśli że jeśli skóra nie wpada w różowe tony to są żółte, a zazwyczaj są neutralne.

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
Tak,badania robię regularnie i wszystko jest ok.
Od dziecka nie jem mięsa i muszę kontrolować często krew

Widocznie masz dużo różowych tonów
Ja dalej sądzę, że w Rossmanie jest tylko jeden w miarę żółty podkład

Też zauważyłam to zjawisko. Dlatego właśnie za mega żółte podkłady uchodzą np. HM i Revlon (i jak wiemy, niesłusznie )

Pytałam o róż,bo byłam ciekawa bardzo jaki kolor współgra Ci z karnacją. Ja używam zawsze brzoskwiniowych/złotych odcieni różu, albo tylko bronzera. Może skuszę się kiedyś na taki wściekły pink

I jeszcze zapytam, bom szczęsliwa,że znalazłam kogoś ze swoją przypadłością - pasują Ci ciepłe kolory cieni/kredek do oczu? Nie potrafię tego pojąć, bo podkład/puder/róż muszę mieć w ciepłej tonacji, to gdy mam ciepły brąz na powiekach wyglądam na chorą Też tak masz?
Przyłącze się do kółka żółtości ja niestety szarych cieni nie mogę używać, ciepłe brązy, brzoskwnie złota to się najlepiej sprawdza, a przy szarych odcieniach brązu wyglądam na chorą, tylko permament taupe mi pasuje wzglęnie z takich odcieni.

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Może ktoś wie, gdzie w wawie można jeszcze kupić Bourjois Helathy Mix 52? Bo na bielanach nie ma szaf boujrois.
52 była wczoraj na stokłosach ale nie wiem czy z klasycznej wersji czy z serum. 51 wymiecione.

Cytat:
Napisane przez alex24112 Pokaż wiadomość
Właśnie ja też się zastanawiam, ale z drugiej strony nie wiem czy to nie bez sensu wydane pieniądze, bo kocham inglota i lubię jasne cienie z my secret z tych tańszych, ale niestety nie ma ich w rossmanie.
Swoją drogą, gdyby zrobili promocję -49% w inglocie to nie wyszłabym bez połowy ich oferty cieni

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Ooo, kupiłabym manhattanu któryś cień z Intense Effect. Moja koleżanka ma jakiś złoty odcień, przecudownie na niej wygląda.
ja mam intense effect taki jasny różowy ale nie mój odcień więc leży nieuzywany, ale jak dla mnie to zbyt metaliczne one są

co do inglota to przeszłam się wczoraj po jakiegoś cielaka bo mam jeden z byt wpadajacy w róż jak dla mnie, jeden zbyt wpadajacy w szarość , a trzeci jest bardziej cytrynowy niż żółtawy i z przerazeniem stwierdziłam, ze nic juz dla mnie nie ma z cielaków;( mam nadzieje, ze ta wyspa była poprostu słabo wyposażona i muszę do sklepu pójsć

Cytat:
Ta, yhym

Rose Mandarin jest brzoskwniniowy
i tak różnią sie wykończeniami, są matowe i "błyszcząc" , na skóze oba wykończenia są bardzo subtelne. Rose Mandarin jest matem, Healthy Mix jest bardziej stonowany i mniej brzoskwiniowy też matowy.

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Dzewczyny, sprawdzcie na rossnecie ceny podkladow. Pokazuje ceny regularne, czyzby promocja sie skonczyla?
wszystko wykupili
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 09:02   #771
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli myslisz ze on sie skonczy to jestes w bledzie
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 09:19   #772
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Już jasne?
Teraz już tak
Stary 2014-04-24, 09:31   #773
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
i tak różnią sie wykończeniami, są matowe i "błyszcząc" , na skóze oba wykończenia są bardzo subtelne. Rose Mandarin jest matem, Healthy Mix jest bardziej stonowany i mniej brzoskwiniowy też matowy.

Te kolorki brzmią tak obiecująco, że pierwszy raz cieszę się z tego, że nie mam pieniędzy

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Jesli myslisz ze on sie skonczy to jestes w bledzie
Stary 2014-04-24, 09:36   #774
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
też się podpinam nie miałam nigdy bronzera, zawsze się obawiałam, że mam za jasną karnację, no ale ponoć bladolice też mogą i czy ten bronzer się nada na początek? :P
i ile kosztuje po przecenie, bo nie widzę na rossnecie.
Ja też mam jasną karnację przykładowo podkład Bourjois 123 mi pasuje ale brązerów mam sporo. Wszystko kwestia wprawy . Czekoladką na pewno można sobie zrobić krzywdę, jest mocno napigmentowana ale jak trochę się z nią pobawisz to się nauczysz, jak ze wszystkim Przyda się jakiś puchaty pędzel i lekka ręka .

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
U mnie wyglądał tak, jakby mi koś przyłożył w twarz Chyba idealnie naśladuje naturę:P
ostro !

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 10:11   #775
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:

Te kolorki brzmią tak obiecująco, że pierwszy raz cieszę się z tego, że nie mam pieniędzy

ja stałam wczoraj nad 34 ale rozsadek zwyciężył, po pierwsze raczej za dużo różu w nim, po drugie leci do mnie róż z sisley kupiony na limango ze zniżką -50zł, po trzecie nie podobają mi się opakowania burżuja, po 4 męczę inny róż ostatnio namiętnie
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 10:29   #776
sarssa
Zadomowienie

Cytat:
Dziwna sprawa... To może Ty masz chłodny brąz oczu?
W zasadzie to nie wiem, mam prawie czarne

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
A co myślicie o różach Bourjois? Na prawdę takie fajne czy po prostu kultowe to wypada mieć? Nie umiem wybrać koloru dla siebie.Z wszystkimi innymi firmami nie ma problemu a przy tych stoję, testuję i nigdy nie mogę zdecydować Może coś poradzicie? Dla bladej brunetki jakiś pewniak?
Jeśli lubisz brzoskiwniowe odcienie, toładny jest 32 Ambre D'or,taki bursztynowo-złoty,z delikatną poświatą. Ostatnio smaruję się bronzerem Soleil de tan i bourjois fajnie się z nim komponuje, ożywia twarz. No ale tutrzeba lubić takie złotawe róże

I btw - czy w Rossmanie dostanę ten róż w odcieniu Lune D'or nr 35? Nigdzie go nie widziałam.

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Dziewczyny zastanawiam sie nad "czekoladka" bourjois i nie wiem co zrobic brac czy nie brac? Doradzcie
Moim zdaniem nawet za te 30zł nie warto, ona jest taka ceglasto-ruda z tego, co pamiętam.

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Kicha bo mialam dzis do pracy na 14 i nie mialam jak isc sprawdzic odcieni a teraz jest ta znizka
No a w ciemno nie bede kupowac no trudno ale te 29zl to tez nie jakis koszmar wiec kiedys sie skusze.
Wyprobuje wszystko byle tylko zakryc te moje rumience ktore czasem mi wyskakuja i bardzo irytuja
Spróbuj kiedyś przy okazji, NYX jest niesamowity.

Cytat:
bo żółte jest popularne ale fakt faktem dużo osób myśli że jeśli skóra nie wpada w różowe tony to są żółte, a zazwyczaj są neutralne.

Przyłącze się do kółka żółtości ja niestety szarych cieni nie mogę używać, ciepłe brązy, brzoskwnie złota to się najlepiej sprawdza, a przy szarych odcieniach brązu wyglądam na chorą, tylko permament taupe mi pasuje wzglęnie z takich odcieni.

Witaj
Jakiego podkładu używasz?
Może używałaś odcienia Rattan DW ?
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 10:35   #777
oriane
Rozeznanie

Czy w rossmannie można dostać puder sypki l'oreal true match lub w kulkach bronzujący? W jednym sprawdzałam i mają nową szafę i nie ma Nie wiem czy ten produkt jest w ogóle w sprzedaży jeszcze, ale z -49% bardzo bym chciała, żeby był
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 10:35   #778
ANUSIA023
Rozeznanie

Cytat:
Ja kupiłam we wtorek Healthy Mix 53 , nigdy go nie miałam , cere mam mieszaną/tłustą , uważam że za 30zł warto, fajnie się rozprowadza , ładnie pachnie,nie czuc go na twarzy, kryje dobrze ale mniej jak L'oreal true match , na lato jak najbardziej
ANUSIA023 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 10:39   #779
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ja się wczoraj wybrałam specjalnie po ten róż. To była jedyna rzecz jaką chciałam kupić na tej promocji kosmetyków do twarzy. I nie kupiłam. Upaćkałam się testerami i się zawiodłam. Chciałam jakiś drobinkowy, drobinki nie przenosiły się na skórę, twarde strasznie, ciężko rozetrzeć. Gdyby kosztował 15 zł w cenie regularnej to jeszcze, ale róż za 50 zł... Moje oczekiwania go przerosły.
Stary 2014-04-24, 10:43   #780
teklaem
Raczkowanie

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ..

Cytat:

52 była wczoraj na stokłosach ale nie wiem czy z klasycznej wersji czy z serum. 51 wymiecione.

ja mam intense effect taki jasny różowy ale nie mój odcień więc leży nieuzywany, ale jak dla mnie to zbyt metaliczne one są

co do inglota to przeszłam się wczoraj po jakiegoś cielaka bo mam jeden z byt wpadajacy w róż jak dla mnie, jeden zbyt wpadajacy w szarość , a trzeci jest bardziej cytrynowy niż żółtawy i z przerazeniem stwierdziłam, ze nic juz dla mnie nie ma z cielaków;( mam nadzieje, ze ta wyspa była poprostu słabo wyposażona i muszę do sklepu pójsć

wszystko wykupili
a próbowałaś 355? On jest moim ideałem jeśli chodzi o cieliste cienie, jest neutralny ale ma żółty ton (nie to co 353, który niby jest neutralny ale jak dla mnie ma zdecydowany różowy ton i nie noszę go solo nigdy, jedynie jako cień bazowy się u mnie sprawdza, bo 355 używam tylko solo )
teklaem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości