|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Cytat:
Kicha bo mialam dzis do pracy na 14 i nie mialam jak isc sprawdzic odcieni a teraz jest ta znizka No a w ciemno nie bede kupowac no trudno ale te 29zl to tez nie jakis koszmar wiec kiedys sie skusze. Wyprobuje wszystko byle tylko zakryc te moje rumience ktore czasem mi wyskakuja i bardzo irytuja
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Cytat:
|
|
|
#753 |
|
summer vibes;)
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
ehem
i potem jak wychodziłam z rossa to chowałam głowę żeby czasem nikt nie pomyślał, że mnie np. facet bije czy coś i piszę całkiem serio Trzeba przetestować na skórze, bo te róże zupełnie inaczej wyglądają na twarzy![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;46150634]ja kupiłam ten bronzer lovely sunny powder, mój pierwszy bronzer, nie podoba mi się w nim brokat [/QUOTE]Ładnie wygląda latem na ramionach i dekolcie - dodaje nieco glow i ociepla
|
|
|
|
#754 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O kurde, to nie ten wątek, nikt nie wie o co kaman ![]() Ja kiedyś miałam ochotkę na róż z Bourjois, trochę się nawet nimi maziałam, ale tyle tych kolorów, że się zdecydować nie mogłam... One się różnią wykończeniami? I nie wiem co by pasowało dla mnie, Towarzyszka Niedoli narobiła mi smaku na jakiś brzoskwiniowy, ciepły odcień... |
|
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#756 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
wyimaginowani faceci się nie licząHadi, może wypróbuj nr 41 healthy mix (taka nazwa, nie chodzi mi o podkład:P ) On jest taki ciepły właśnie, nad nim też się zastanawiałam |
|
|
|
|
#757 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Muszę zmęczyć mojego Lovely, do nauki. |
|
|
|
|
#758 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
Ja swoje zakupy zrobiłam w małym mieście, pierwszego dnia promocji, niedługo po otwarciu sklepu i o dziwo ledwo się dopchałam oO Ale za to kupiłam:
- L'Oreal Glam Bronze Duo Sun dla blondynek 101, - L'Oreal Lumi Magique baza rozświetlająca, - Bourjois róż nr 54, - Bourjois Healthy Mix Light Beige. Wzięłam jeszcze flat topa z EcoTools, a jutro lecę po korektor Lumi Magique, podkład Max Factor i True Match. Za tydzień mam w planach L'Oreal Million Lashes So Couture, bo jest to mój KWC Wezmę też chyba Telescopica, bo całkiem dobrze mi się nim malowało No, i na koniec zostaną mi pomadki Rimmel by Kate Moss. Następne moje wejście na dział kolorówki to chyba będzie po wakacjach
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi - Healthy Mix ciemnieje? Jak długo utrzymuje się na skórze mieszanej? Jakie krycie? Wart wydania tych 30zł, czy lepiej zainwestować w coś lepszego?
|
|
|
|
#761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#762 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Luzik
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nałożyłam o 14, zmywałam po 23 - utrzymał się ładnie, był nałożony w zasadzie na gołą skórę, punktowo krem nawilżający, bo suche skórki-.- Co do koloru - mi nie przyciemniał. Plus to też ładny zapach Ja co prawda wolę L'Oreala True Match, ten kupiłam, bo chciałam wypróbować coś nowego, ale nie żałuję.
|
|
|
|
|
#764 |
|
Konto usunięte
|
Widzę po avie, że się identyfikujesz ze "świnkami z Wizażu"
--> Forever alone ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Ja też mam HM, ale wzięłam trochę ciemniejszy, żeby mu innym, jaśniejszym, krycie poprawić |
|
|
|
#765 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ...
Dzewczyny, sprawdzcie na rossnecie ceny podkladow. Pokazuje ceny regularne, czyzby promocja sie skonczyla?
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2014-04-24 o 08:36 |
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#770 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ..
Cytat:
ale fakt faktem dużo osób myśli że jeśli skóra nie wpada w różowe tony to są żółte, a zazwyczaj są neutralne.Cytat:
ja niestety szarych cieni nie mogę używać, ciepłe brązy, brzoskwnie złota to się najlepiej sprawdza, a przy szarych odcieniach brązu wyglądam na chorą, tylko permament taupe mi pasuje wzglęnie z takich odcieni.Cytat:
Cytat:
co do inglota to przeszłam się wczoraj po jakiegoś cielaka bo mam jeden z byt wpadajacy w róż jak dla mnie, jeden zbyt wpadajacy w szarość , a trzeci jest bardziej cytrynowy niż żółtawy i z przerazeniem stwierdziłam, ze nic juz dla mnie nie ma z cielaków;( mam nadzieje, ze ta wyspa była poprostu słabo wyposażona i muszę do sklepu pójsć ![]() Cytat:
i tak różnią sie wykończeniami, są matowe i "błyszcząc" , na skóze oba wykończenia są bardzo subtelne. Rose Mandarin jest matem, Healthy Mix jest bardziej stonowany i mniej brzoskwiniowy też matowy. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli myslisz ze on sie skonczy to jestes w bledzie
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te kolorki brzmią tak obiecująco, że pierwszy raz cieszę się z tego, że nie mam pieniędzy |
|
|
|
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyda się jakiś puchaty pędzel i lekka ręka .---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
||
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#776 | ||||
|
Zadomowienie
|
W zasadzie to nie wiem, mam prawie czarne
![]() Cytat:
![]() I btw - czy w Rossmanie dostanę ten róż w odcieniu Lune D'or nr 35? Nigdzie go nie widziałam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jakiego podkładu używasz? Może używałaś odcienia Rattan DW ?
|
||||
|
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
Czy w rossmannie można dostać puder sypki l'oreal true match lub w kulkach bronzujący? W jednym sprawdzałam i mają nową szafę i nie ma
Nie wiem czy ten produkt jest w ogóle w sprzedaży jeszcze, ale z -49% bardzo bym chciała, żeby był
|
|
|
|
#778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wczoraj wybrałam specjalnie po ten róż. To była jedyna rzecz jaką chciałam kupić na tej promocji kosmetyków do twarzy. I nie kupiłam. Upaćkałam się testerami i się zawiodłam. Chciałam jakiś drobinkowy, drobinki nie przenosiły się na skórę, twarde strasznie, ciężko rozetrzeć. Gdyby kosztował 15 zł w cenie regularnej to jeszcze, ale róż za 50 zł... Moje oczekiwania go przerosły.
|
|
|
|
#780 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ..
Cytat:
)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

Może coś poradzicie? Dla bladej brunetki jakiś pewniak?