|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Slodki Pietraszek
Intryguje mnie strasznie osoba po prawej stronie, nie moge poskladac w calosc czesci ciala ![]() ![]() I w tle małż pracoholik?
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale hola hola... trzeba miec fb przeciez
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-04-24 o 22:20 |
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez na to zwrocilam uwage
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Lady boski jest
I jak Debrah mówi wyślij
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2737 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() No i miałam się wczoraj jeszcze odezwać ale Mała zaczęła się wiercić i poszłam się z nią położyć. U nas po Świętach ok, u teściów byliśmy na kilka h w sobotę, było nawet znośnie Reszta czasu u moich rodziców, zamontowaliśmy piaskownicę i prawie całą niedzielę spędziliśmy na dworze, było cudownie ![]() Co nieco się poodnoszę: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż teraz jak już tak ciepło to nawet jak jej założę opaskę a ona ją zdejmie to się nie przejmuję. Ale jak mocno wieje zimniejszym wiatrem, to tak jak piszę, odczekuję chwilę.Cudna A przy okazji po raz kolejny widzę że dziaciaczki, które mają więcej włosków od razu doroślej wyglądają. Cytat:
Będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tym dotykaniem klaty przy tańcu to lepiej się przyznaj z kogo czerpie inspiracje ![]() U nas zawsze po kąpieli było pobudzenie na jakieś 2h ale ostatnio od kąpieli do snu mija max godzina, która zlatuje na ubraniu, umyciu ząbków, ja jeszcze dzwonię do mamy i wtedy się usypiamy. Ezzo, cieszę się że w Akademii Wam się podobało, nam pewnie zejdzie zanim się wybierzemy ale będziemy że warto zobaczyć. |
||||||
|
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;> Cytat:
haahaha jaki słodziak ! My już nie spimy od 6.20 ;p tzt nas obudził. Dziś lejemy strop Moja kumpela dziś urodziła! bidna miala termin... 1. na 2 kwietnia a 2. na 23kwietnia. No i dziś jest maleństwo A i wczoraj oglądałam zdjęcia maluszków w k. jak wrzucałyśmy zdjęcia po urodzeniu... i oczywiscie --> Marsii, super że wypoczeliście!
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka. mialam nastawony dzis budzik na 5.55 (+ 5 minut na lezenie
![]() a mlody wstal chwile po 6 wiec w sumie dobrze ze mialam taka wczesniejsza pobudke bo na spokojnie szczelilam sobie mejkapsa teraz tylko sniadanko i moge leciec ![]() Cytat:
teraz na szczescie troche mu przeszlo bo juz tego brzudalstwa nie podaje ale bylo nieciekawie swego czasu
|
|
|
|
|
#2740 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W kąpieli ostatnio chce szybko wychodzić, nie lubi mycia głowy od dwóch tygodni. Wyciągam, zajmuje czymś rączki, wycieram, pudruję, kładę, ubieram; wszystko to robię w łazience na podłodze. Potem ja robie mleczko a ona u kogoś na kolanach-jak mam taką możliwość oczywiście; wkłądam do łóżeczka, witaminki, mleko, myje buzię, kremuję. jak padnięta to usypia, ale odkąd super jej idzie wstawanie i stanie w łóżeczku, to milino razy wstaje-siada, pstryka karuzelą, ale max do 20:50, potem gasze światło, włączam kołysankę i usypiamy. O 21 śpi. Cytat:
Cytat:
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
pstryczku my bedziemy brac slub co prawda w sobote, ale o 9.00. iffwka idealna jest Oliwka, ze tak szybko zasypia nancy u nas czasami jest placz podczas i po kapieli ze zmeczenia lub jesli tz za bardzo sie Yae psoci. Ostatnio wlosy cale w pianie stylizuje w przedziwne ksztalty. Naturalnie ucieka podczas ubierania bez wzgledu na zmeczenie. kunegunda 2 razy: rano i wieczorem Yae przez dluzszy czas wcale nie przybierala, ale przez ostatnie kilka tygodni idzie jak burza: tydzien - 100g! Wazy 9,2 kg i mimo ze na siatce jest na 50 centylu, to wsrod znajomych rowiesnikow jest ... najwieksza! Dzis nalot t. - chyba chce sprawdzic jak dajemy sobie rade bez tz, ktory wyjechal na konferencje. Dzis rowniez zaczepila mnie na spacerze mama, jak sie okazalo styczniowa '13 i od slowa do slowa okazalo sie, ze nasi tz razem pracuja. Teraz bedziemy razem na spacery chodzic. Wiecie jaka jest ostatnio ulubiona pozycja Yae? Staje na czworakach, glowe opiera na podlodze i wyciaga jedna noge do tylu. I tak nawet na spacerze.ImageUploadedByWizaz Forum1398409281.611584.jpg |
|
|
|
#2742 | |
|
Wtajemniczenie
|
ajm sory że tak na szybko i bez odnoszenia ale...
jesteśmy chore dostałyśmy syrop na kaszel i przespała całą noc ale dziś to dramat przy czym zazwyczaj ma jedną w okolicach 11.i znów zostaniemy sami na weekend, bez lekarza itd ![]() nawijko - ja zapisałam Anię do żłobka jak byłam w 4 miesiącu ciąży ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- aaa pstryczku - ja też biorę ślub w czwartek to tyle, że to Boże Ciało będzie godzina 12, podobno też to jest wcześnie w pozostałej części Polski, prawda to?? bo na Śląsku to raczej standardzik ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Si, w tle malz pracoholik, z boku pani t. na dole czarne nogi zlewaja sie z drzwiami, potem tunika, i trzyma lokiec na przedramieniu opiera glowe o reke ![]() Nocka nieco lepsza, padl o 18.30 w tej chustawce :p bez kolacji, bez zmiany pampka, taki zuczek padniety. Zjadl kolacje o polnocy, potem pobudka na wode o 4 gdzies, wstal o 6.30 swiezy jak skowronek dalej kaszle ![]() W ogole mega wkurzona jestem na ta moja prace z grupa biegowa, takie cyrki ze masakra, mam ochote rzucic to w pierony i nie miec problemow Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Ewulka gratulacje za sesje!!! i zdrowka dla was ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2744 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana
![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla koleżanki !! Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka !!!
|
|||
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, naprawde na Slasku to normalne???
my mielismy slub o 15.30 bodajze za to kuzynka nad morzem 3 lata temu o.... 17.30 chyba zalezy od kosciola, ksiedza, terminow kiedy dokladnie macie slub? I w ktorym kosciele? ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Heja...potem nadrobie bo teraz mam goscia...moja sis do nas przyjechała...my już po szczepionce, nie było nawet placzu...tylko chwilowy jęk
mamy wzrostu 83cm i UWAGA ważymy 13kg.... także ten...ale dzis nie usłyszałam od pani pielęgniarki ze za duzo wazy i będzie miał krzywe nóżki![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Silver mam nadzieję, że ta lekarka się nie myliła ![]() Marsi niezły aparat z Leosia ![]() Neti Antonio musi być niezłym klocuszkiem ![]() To teraz coś Wam powiem... Jestem w ciąży. W Wielką Sobotę zrobiłam dwa testy, obydwa pozytywne. Wczoraj byłam u lekarza i tu nie wiadomo - na razie jest sam pęcherzyk, nie ma zarodka. Być może jest to wczesna ciąża, a być może.... Muszę poczekać dwa tygodnie i wtedy będzie już wszystko wiadomo. Kurcze, Iffonka coś się nie odzywa. Wyjechała gdzieś? |
|
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
ewik gratulacje!! Trzymam kciuki teraz!! U Was juz wszystko ok?
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Raz lepiej, raz gorzej. Mąż na razie jest grzeczny i oby tak zostało.
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2752 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yae niezła akrobatka ![]() Cytat:
Cytat:
dzielny chłopak i duży, ale Oli gabarytowo zbliżona ![]() Cytat:
GRATULACJE
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik, gratulacje za dwie kreseczki!!!
Dziewczyny, które korzystają z e-bay w przyszłym miesiącu siostra M. ma ślub połączony z komunią ich córki nie chcemy dawać im pieniędzy bo ile byśmy nie dali to dla nich i tak będą to groszę (rozumiecie, przelicznik) więc pomyślałam, że fajnie by było jakiś prezent - i myślimy o maszynie do chleba, i teraz tak, jest możliwość zamówienia z Polski, ale wysyłka na UK? I jaką firmę byście poleciły??? Nie wiem, jak tam wyglądają ceny, ale tak do 50 funtów maks? Da się czy nie bardzo?
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, chyba tak. Na razie się nie martwię. Będzie co ma być. Mam już cudowną, zdrową córcię i może to dlatego.
Dzięki dziewczyny meneq Domcia też tak robi, ale na dworze jeszcze jej się nie zdarzyło
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik-Gratuluje
Pewnie się boisz co? Ale wszystko będzie dobrze
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak tz zareagował? |
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Obydwoje byliśmy nieco zaskoczeni A czuję się w miarę - znowu jestem senna i znowu mnie ssie w żołądku co chwilę
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze pokaze Wam jaka fajna zjezdzalnie mamy w parku.
Yae ja uwielbia http://www.youtube.com/watch?v=z70iGhnQzMc |
|
|
|
#2760 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
pogoda piękna, więc znowu od 8 na dworze jesteśmy;p nie wiem jak moje Dziecko tyle wytrzymuje, mnie nogi bolą ![]() Lady nie mogę z Pietraszka Deli powodzenia u tego chirurga! meneq Yae jest boska a co do wagi. Hania mi istatnio tak z wagi spadła, że spodnie Jej z tyłka spadają:/ a kiedyś były takie ciasnawe. chyba przez to, że tyle biega. ewulka zdrówka! neti brawo dla dzielnego Antonia ![]() Ewik kurde musiałam dwa razy przeczytać bo jakoś tak napisałaś GRATULACJE! Zajęłaś miejsce na podium pewnie jeszcze za wcześnie, na pewno będzie wszystko dobrze
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

godzina 18.30

Zobaczymy.
także nie wiem, co w tej sytuacji robić, kaptura nie chce też nosić :/
Chociaż teraz jak już tak ciepło to nawet jak jej założę opaskę a ona ją zdejmie to się nie przejmuję. Ale jak mocno wieje zimniejszym wiatrem, to tak jak piszę, odczekuję chwilę.

ale sobie mysle - na konsolacje za wczesnie (u nas pogrzeby sa ok 13/14), na wszelkiego rodzaju pokazy garow
zblizam sie w tym zolwim tempie i co widze???????
22.05.2008
14.08.2011