Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-24, 22:17   #2731
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Slodki Pietraszek
Intryguje mnie strasznie osoba po prawej stronie, nie moge poskladac w calosc czesci ciala
I w tle małż pracoholik?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:18   #2732
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Załącznik 5661041 oto i gwiazda wieczoru godzina 18.30 poTem nastapily wielkie przenosiny do lozeczka spi dalej

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
boski!
Stary 2014-04-24, 22:19   #2733
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Hit! - weź to wyślij, chyba profil MałyArtysta na fb ma konkurs z fotkami śpiących dzieci? coś mi mignęło.
Ooo, Dżejkob pstryczkowy spiacy przy nóziach taty tez sie tam nadaje
Ale hola hola... trzeba miec fb przeciez

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2014-04-24 o 22:20
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:20   #2734
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Slodki Pietraszek
Intryguje mnie strasznie osoba po prawej stronie, nie moge poskladac w calosc czesci ciala
I w tle małż pracoholik?

tez na to zwrocilam uwage

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:21   #2735
hope01
Zakorzenienie

Lady boski jest I jak Debrah mówi wyślij

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:33   #2736
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Nancy-to jest właśnie w tym wszystkim dziwne bo przeszło samo. Już pojęcia nie mam od czego to było-może witamin mi brakowało?
Naprawdę nie wiem co o tym myśleć,ale obawiam się że przyjdzie jesień/zima to i problem wróci Zobaczymy.

Ja już po kąpieli,najedzona -wskakuje do łóżka
może to faktycznie od tego, że czegoś dodają zimą do wody?
Cytat:
Slodki Pietraszek
I w tle małż pracoholik?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:48   #2737
MaJulMi
Raczkowanie

Hej

No i miałam się wczoraj jeszcze odezwać ale Mała zaczęła się wiercić i poszłam się z nią położyć.
U nas po Świętach ok, u teściów byliśmy na kilka h w sobotę, było nawet znośnie Reszta czasu u moich rodziców, zamontowaliśmy piaskownicę i prawie całą niedzielę spędziliśmy na dworze, było cudownie

Co nieco się poodnoszę:

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
odpoczeliśmy jak diabli nie ma to jak czyste alpejskie powietrzei nadal odpoczywam bo do końca tygodnia mam urlop
czuję się dobrze, paprę razy zaliczyłam rigoletto a tak to wogóle nie czuję się jakbym była w ciąży brzuszek też jeszcze płaski jak deska

wrzucam zdjęcie do K

Ewulka lepiej idz do lekarza przed weekendem, nie ma co, u maluszka choroba szybko się rozwija
Super! A gdzie byliście, bo chyba mi umknęło??

Cytat:
Nie wiem co robić jak ona odpycha moją rękę z jedzeniem i mówi, że nie z każdym..
Może próbowałaś ale jak u mnie się tak zdarza to biorę trochę jedzenia na palec i nawet jak kręci głową to probuję jej dać na usta żeby posmakowała. I wtedy już zaczyna jeść chyba że ewidentnie jest na nie. Ale zazwyczaj pomaga jak na sam widok łyżeczki czy widelczyka jest bunt.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
mój opanował do perfekcji ściąganie czapki nawet takiej wiązanej, wczoraj idziemy, łapie się za głowę, patrzę a on na połowie głowy nie ma czapki także nie wiem, co w tej sytuacji robić, kaptura nie chce też nosić :/
U nas trzeba w takiej sytuacji odczekać chwilę żeby "zapomniała" o zabawie w zdejmowanie Chociaż teraz jak już tak ciepło to nawet jak jej założę opaskę a ona ją zdejmie to się nie przejmuję. Ale jak mocno wieje zimniejszym wiatrem, to tak jak piszę, odczekuję chwilę.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Oto dzisiejsze zdjęcia
Cudna
A przy okazji po raz kolejny widzę że dziaciaczki, które mają więcej włosków od razu doroślej wyglądają.

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Hejaz...jestem...podczytu je.ale caly dzien na dworku, więc mało czasu. Ale caly czas jestem myślami z Wami-aha i sorki za jakosc, ale niestety pod słońce tak wyszlo mi zdjecie, mąż mi w koncu zrobil plac zabaw no dla synka tez sie znalazl kawalek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super, zazdroszczę hamaka!

Cytat:
Jutro na 8 mamy MMR
Będzie dobrze

Cytat:

---------------------
Dziewczyny, tż był wczoraj z Darią na usg - prywatnie musieliśmy iść bo normalnie czeka się pół roku
I jestem w ciężkim szoku.
Nie mam pojęcia co bym zrobiła w Twojej sytuacji, pewnie teraz czekałabym co powie Wasz lekarz. Trzymam kciuki żeby obecna diagnoza się potwierdziła

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Silver to tylko sie cieszyć z takich wiadomości, oby lekarka miała rację, trzymam kciuki

a ja się muszę pochwalić
moje dziecko zaczyna gadać, tzn powtarza dużo po nas i ma z tego radoche i wogóle jest przekomiczny, kłóci się z sąsiadami stoi pod płotem i coś do nich krzyczy i macha ręką
dziś wyszła mu jedna dwójka dolna
ciągle daje mi buziaczki i głaszcze mnie po buzi (lepe też czasem sprzeda)
uwielbia tańczyć,serio, czegoś takiego jeszcze nie widziałam, ma niesamowite ruchy, ostatnio ściągnąl koszulkę i dotykał się po klacie tańcząc
mogę się patrzeć na niego godzinami, a poza tym zaczynam dostrzegać że to już chłopczyk a nie dzidziuś
przepraszam,że się rozpisałam ale ostatnio widzę takie zmiany że nie ogarniam
Brawa dla Leosia
A z tym dotykaniem klaty przy tańcu to lepiej się przyznaj z kogo czerpie inspiracje

Cytat:

jak Wasze dzieci zachowują się po kąpieli przed snem?
U nas zawsze po kąpieli było pobudzenie na jakieś 2h ale ostatnio od kąpieli do snu mija max godzina, która zlatuje na ubraniu, umyciu ząbków, ja jeszcze dzwonię do mamy i wtedy się usypiamy.

Ezzo, cieszę się że w Akademii Wam się podobało, nam pewnie zejdzie zanim się wybierzemy ale będziemy że warto zobaczyć.
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 06:54   #2738
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
chodziło mi o czas między zakończeniem kąpieli a mleczkiem/uu? Mój jest tak płaczliwy, że nie jestem w stanie go ubrać :/
to może go wcześniej kąp ;>

Cytat:
Załącznik 5661041 oto i gwiazda wieczoru godzina 18.30 poTem nastapily wielkie przenosiny do lozeczka spi dalej

haahaha jaki słodziak !

My już nie spimy od 6.20 ;p tzt nas obudził. Dziś lejemy strop:j upi: i dziś jade na wizyte do chirurga szczękowego z tztem... niech posłucha "z czym to sie je" bo łatwo powiedzieć idź i zrób sobie operacje, a to jest mega poważna operacja... tak więc sr.m w gacie na samą myśl co mi powiedzą dziś(wzieli moją dokumentacje i mają zrobić analize, jakie zeby usunąć i czy operacja dwu czy jednoszczękowa)

Moja kumpela dziś urodziła! bidna miala termin... 1. na 2 kwietnia a 2. na 23kwietnia. No i dziś jest maleństwo

A i wczoraj oglądałam zdjęcia maluszków w k. jak wrzucałyśmy zdjęcia po urodzeniu... i oczywiscie -->

Marsii, super że wypoczeliście!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:13   #2739
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka. mialam nastawony dzis budzik na 5.55 (+ 5 minut na lezenie ) ale zlapal mnie taki skurcz w nodze o 5.30 ze najlepszy budzik sie chowa
a mlody wstal chwile po 6 wiec w sumie dobrze ze mialam taka wczesniejsza pobudke bo na spokojnie szczelilam sobie mejkapsa teraz tylko sniadanko i moge leciec
Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość

Może próbowałaś ale jak u mnie się tak zdarza to biorę trochę jedzenia na palec i nawet jak kręci głową to probuję jej dać na usta żeby posmakowała. I wtedy już zaczyna jeść chyba że ewidentnie jest na nie. Ale zazwyczaj pomaga jak na sam widok łyżeczki czy widelczyka jest bunt.
oo, ja robie identycznie z lekami mlody ma lekowstret po pulneo, jak tylko widzi lyzeczke z lekiem to mi ucieka teraz na szczescie troche mu przeszlo bo juz tego brzudalstwa nie podaje ale bylo nieciekawie swego czasu

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:49   #2740
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co robić jak ona odpycha moją rękę z jedzeniem i mówi, że nie z każdym..
Debrah nie wiem jak pomóc, może niech sama próbuje jeść??
Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że wszystko ok Co do czapki to nie wiem, jak Ola ściaga opaske to albo nic z tym nie robie albo mowie, że wieje i musimy założyc, ale my w zimie miałyśmy system, że zakłada mama więc zakłada tez Ola, no i pochwalenie jak to ona ładnie wygląda powoduje, że sciaganie nastepuje baaardzo rzadko
Wiesz ona chyba ściaga bo już kilka razy bez czapki była na polu więc stwierdziła że chyba już zawsze moze bez. Do tego jak wracamy do domu to mówię: Ściągaj czapeczke i ona ściagą
Cytat:
Dziś byłam w pracy od 7.00 do 15.00 a potem od razu szłam z Darią na plac zabaw

Oto dzisiejsze zdjęcia
Piękna i jakie ma oczyska
Cytat:
dziewczyny ktora ma PSTRYCZKA i inny kubek ze słomką? Chodzi mi o porownanie,u nas Antonio nijak nie moze zalapac PSTRYCZKA...z reszta ja sama uwazam ze wcale nie tak latwo sie "to ciągnie" ...czy w innym ze slomka idzie to łatwiej ?

Jutro na 8 mamy MMR
U mnie płakała tylko w chwili wkłócia i może jeszcze z 5 minutek, na razie objawów jakichkolwiek brak.
Cytat:
Dziewczyny, tż był wczoraj z Darią na usg - prywatnie musieliśmy iść bo normalnie czeka się pół roku
I jestem w ciężkim szoku. Lekarka powiedziała że ona nie widzi tam żadnego wodonercza i tylko minimalnie lewa nerka jest większa
Niby powinnam się cieszyć ale ja raczej myślę że ona mogła jakoś niedokładnie zrobić te usg
Od urodzenia ciągle mówili nam że nerka jest dużo powiększona i że jest wodonercze. W styczniu miała robione usg i scyntygrafię nerek (bardzo dokładne badania). I stwierdzono że ma jeszcze bardziej powiększoną nerkę lewą i na dodatek trochę prawą też.
A tu nagle mówi lekarka że ona tam nic nie widzi :/ i że dziecko nie ma żdnej wady........ nie wiem komu teraz wierzyć.
2 maja idziemy do naszej lekarki z tym wynikiem i zobaczymy co powie.
Niby zdarza się że dzieci z tego wyrastają i wada sama przechodzi. Ale wg mnie jest to trochę dziwne że przez 4 miesiące taka poprawa była...
Wiesz co, zawsze warto takie "rewelacje" sprawdzić u drugiego lekarza ale ja miałam tak: najpierw niby lewa nerka powiększona, kontrola: lewa ok, prawa powiększona, kontrola: obie ok; ta sama lekarka, ten sam sprzęt....
Cytat:

jak Wasze dzieci zachowują się po kąpieli przed snem?
W kąpieli ostatnio chce szybko wychodzić, nie lubi mycia głowy od dwóch tygodni. Wyciągam, zajmuje czymś rączki, wycieram, pudruję, kładę, ubieram; wszystko to robię w łazience na podłodze.
Potem ja robie mleczko a ona u kogoś na kolanach-jak mam taką możliwość oczywiście; wkłądam do łóżeczka, witaminki, mleko, myje buzię, kremuję. jak padnięta to usypia, ale odkąd super jej idzie wstawanie i stanie w łóżeczku, to milino razy wstaje-siada, pstryka karuzelą, ale max do 20:50, potem gasze światło, włączam kołysankę i usypiamy. O 21 śpi.
Cytat:
Bosko
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
jeszcze Wam cos opowiem i spylam spaciu

Jade dzis do pracy, byla godzina 9.30
no wiec jade, jade, a ze jakas wycinka drzew, galezi czy jakos tak to zamieszanie, ruch wahadlowy i takie tam, ogolnie jechalo sie woooolno. po drodze mijam zawsze dom weselny/restauracje (dla zainteresowanych-prowadzi go bliska rodzina meza Badzi ) no i dzis zwrocilo moja uwage jakies takie lekkie zamieszanie przy tym domu ale sobie mysle - na konsolacje za wczesnie (u nas pogrzeby sa ok 13/14), na wszelkiego rodzaju pokazy garow tym bardziej wiec ocokaman zblizam sie w tym zolwim tempie i co widze???????
babeczka w bialej sukni, facet w garniaku - normalnie wesele!!!
jak zyje na tym swiecie to jeszcze czegos takiego nie widzialam
czwartek, godz 9.30 a tu witaja mloda pare chlebem i sola
Może jakiś film kręcili
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:02   #2741
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
pstryczku my bedziemy brac slub co prawda w sobote, ale o 9.00.
iffwka idealna jest Oliwka, ze tak szybko zasypia
nancy u nas czasami jest placz podczas i po kapieli ze zmeczenia lub jesli tz za bardzo sie Yae psoci. Ostatnio wlosy cale w pianie stylizuje w przedziwne ksztalty.
Naturalnie ucieka podczas ubierania bez wzgledu na zmeczenie.
kunegunda 2 razy: rano i wieczorem
Yae przez dluzszy czas wcale nie przybierala, ale przez ostatnie kilka tygodni idzie jak burza: tydzien - 100g! Wazy 9,2 kg i mimo ze na siatce jest na 50 centylu, to wsrod znajomych rowiesnikow jest ... najwieksza!
Dzis nalot t. - chyba chce sprawdzic jak dajemy sobie rade bez tz, ktory wyjechal na konferencje.
Dzis rowniez zaczepila mnie na spacerze mama, jak sie okazalo styczniowa '13 i od slowa do slowa okazalo sie, ze nasi tz razem pracuja. Teraz bedziemy razem na spacery chodzic.
Wiecie jaka jest ostatnio ulubiona pozycja Yae? Staje na czworakach, glowe opiera na podlodze i wyciaga jedna noge do tylu. I tak nawet na spacerze.ImageUploadedByWizaz Forum1398409281.611584.jpg
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:27   #2742
ewulkaaa
Wtajemniczenie

ajm sory że tak na szybko i bez odnoszenia ale...

jesteśmy chore byłam wczoraj u lekarza, osłuchowo czysto, gardło u uszy ok, nie wiadomo co to dostałyśmy syrop na kaszel i przespała całą noc ale dziś to dramat stan podgorączkowy, gile do pasa, marud okropny, właśnie ma drzemkę przy czym zazwyczaj ma jedną w okolicach 11.

i znów zostaniemy sami na weekend, bez lekarza itd

nawijko - ja zapisałam Anię do żłobka jak byłam w 4 miesiącu ciąży

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

aaa pstryczku - ja też biorę ślub w czwartek to tyle, że to Boże Ciało będzie godzina 12, podobno też to jest wcześnie w pozostałej części Polski, prawda to?? bo na Śląsku to raczej standardzik

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
nancy u nas czasami jest placz podczas i po kapieli ze zmeczenia lub jesli tz za bardzo sie Yae psoci. Ostatnio wlosy cale w pianie stylizuje w przedziwne ksztalty.
Yae przez dluzszy czas wcale nie przybierala, ale przez ostatnie kilka tygodni idzie jak burza: tydzien - 100g! Wazy 9,2 kg i mimo ze na siatce jest na 50 centylu, to wsrod znajomych rowiesnikow jest ... najwieksza!
Dzis nalot t. - chyba chce sprawdzic jak dajemy sobie rade bez tz, ktory wyjechal na konferencje.
Dzis rowniez zaczepila mnie na spacerze mama, jak sie okazalo styczniowa '13 i od slowa do slowa okazalo sie, ze nasi tz razem pracuja. Teraz bedziemy razem na spacery chodzic.
Wiecie jaka jest ostatnio ulubiona pozycja Yae? Staje na czworakach, glowe opiera na podlodze i wyciaga jedna noge do tylu. I tak nawet na spacerze.Załącznik 5661190
cudowna jest

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:32   #2743
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Slodki Pietraszek
I w tle małż pracoholik?

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

tez na to zwrocilam uwage
Si, w tle malz pracoholik, z boku pani t. na dole czarne nogi zlewaja sie z drzwiami, potem tunika, i trzyma lokiec na przedramieniu opiera glowe o reke poskladane???

Nocka nieco lepsza, padl o 18.30 w tej chustawce :p bez kolacji, bez zmiany pampka, taki zuczek padniety. Zjadl kolacje o polnocy, potem pobudka na wode o 4 gdzies, wstal o 6.30 swiezy jak skowronek dalej kaszle

W ogole mega wkurzona jestem na ta moja prace z grupa biegowa, takie cyrki ze masakra, mam ochote rzucic to w pierony i nie miec problemow az wyc mi sie chce bo nie mam pojecia co robic

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Ewulka gratulacje za sesje!!! i zdrowka dla was

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:34   #2744
MaJulMi
Raczkowanie

Witam się z rana

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
to może go wcześniej kąp ;>

haahaha jaki słodziak !

My już nie spimy od 6.20 ;p tzt nas obudził. Dziś lejemy strop:j upi: i dziś jade na wizyte do chirurga szczękowego z tztem... niech posłucha "z czym to sie je" bo łatwo powiedzieć idź i zrób sobie operacje, a to jest mega poważna operacja... tak więc sr.m w gacie na samą myśl co mi powiedzą dziś(wzieli moją dokumentacje i mają zrobić analize, jakie zeby usunąć i czy operacja dwu czy jednoszczękowa)

Moja kumpela dziś urodziła! bidna miala termin... 1. na 2 kwietnia a 2. na 23kwietnia. No i dziś jest maleństwo

A i wczoraj oglądałam zdjęcia maluszków w k. jak wrzucałyśmy zdjęcia po urodzeniu... i oczywiscie -->

Marsii, super że wypoczeliście!
Trzymam kciuki za wizyte
Gratulacje dla koleżanki !!

Cytat:
Czesc!
Wiecie jaka jest ostatnio ulubiona pozycja Yae? Staje na czworakach, glowe opiera na podlodze i wyciaga jedna noge do tylu. I tak nawet na spacerze.Załącznik 5661190
Niezła akrobatka

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ajm sory że tak na szybko i bez odnoszenia ale...

jesteśmy chore byłam wczoraj u lekarza, osłuchowo czysto, gardło u uszy ok, nie wiadomo co to dostałyśmy syrop na kaszel i przespała całą noc ale dziś to dramat stan podgorączkowy, gile do pasa, marud okropny, właśnie ma drzemkę przy czym zazwyczaj ma jedną w okolicach 11.

i znów zostaniemy sami na weekend, bez lekarza itd

nawijko - ja zapisałam Anię do żłobka jak byłam w 4 miesiącu ciąży

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

aaa pstryczku - ja też biorę ślub w czwartek to tyle, że to Boże Ciało będzie godzina 12, podobno też to jest wcześnie w pozostałej części Polski, prawda to?? bo na Śląsku to raczej standardzik

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

cudowna jest

Zdrówka !!! A co do ślubu to dla mnie 12 to baaaardzo wcześnie, ja miałam o 16:00, zazwyczaj bywam na takich w przedziale 15-17:00, gdzie jak jest o 15:00 to już mi się wydaje że wcześnie. A od 12? Jak tu się wyszykować na taką godzinę?
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:44   #2745
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ewulka, naprawde na Slasku to normalne??? my mielismy slub o 15.30 bodajze za to kuzynka nad morzem 3 lata temu o.... 17.30 chyba zalezy od kosciola, ksiedza, terminowkiedy dokladnie macie slub? I w ktorym kosciele?

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

Stary 2014-04-25, 10:00   #2746
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Heja...potem nadrobie bo teraz mam goscia...moja sis do nas przyjechała...my już po szczepionce, nie było nawet placzu...tylko chwilowy jęk

mamy wzrostu 83cm i UWAGA ważymy 13kg.... także ten...ale dzis nie usłyszałam od pani pielęgniarki ze za duzo wazy i będzie miał krzywe nóżki

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:25   #2747
Ewik86
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Ewulka, naprawde na Slasku to normalne??? my mielismy slub o 15.30 bodajze za to kuzynka nad morzem 3 lata temu o.... 17.30 chyba zalezy od kosciola, ksiedza, terminowkiedy dokladnie macie slub? I w ktorym kosciele?
U mnie śluby zdarzają się i na 19

Silver mam nadzieję, że ta lekarka się nie myliła

Marsi niezły aparat z Leosia

Neti Antonio musi być niezłym klocuszkiem

To teraz coś Wam powiem... Jestem w ciąży. W Wielką Sobotę zrobiłam dwa testy, obydwa pozytywne. Wczoraj byłam u lekarza i tu nie wiadomo - na razie jest sam pęcherzyk, nie ma zarodka. Być może jest to wczesna ciąża, a być może.... Muszę poczekać dwa tygodnie i wtedy będzie już wszystko wiadomo.

Kurcze, Iffonka coś się nie odzywa. Wyjechała gdzieś?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:29   #2748
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc!
Super akrobatka ,moj Julo tez tak robi ale nie dla zabawy ,a walczy z grawitacja moze niedlugo uda mu sie wygrac zrobie kiedys zdjecie

Cytat:
Heja...potem nadrobie bo teraz mam goscia...moja sis do nas przyjechała...my już po szczepionce, nie było nawet placzu...tylko chwilowy jęk

mamy wzrostu 83cm i UWAGA ważymy 13kg.... także ten...ale dzis nie usłyszałam od pani pielęgniarki ze za duzo wazy i będzie miał krzywe nóżki
Brawa za szczepienie ale kawał chlopa bedzie meszczyzna postawny my sie takiej wagi doczekamy moze na 3 lata

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:35   #2749
meneq
Zakorzenienie

ewik gratulacje!! Trzymam kciuki teraz!! U Was juz wszystko ok?
Stary 2014-04-25, 10:40   #2750
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
ewik gratulacje!! Trzymam kciuki teraz!! U Was juz wszystko ok?
Dzięki Raz lepiej, raz gorzej. Mąż na razie jest grzeczny i oby tak zostało.

Dominika

Alicja
Stary 2014-04-25, 10:44   #2751
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc!
Ha ha mój dzikus też tak robi
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:47   #2752
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym zasypianiem to raz lepiej raz gorzej ale ogólnie nie narzekam
Yae niezła akrobatka
Cytat:

W ogole mega wkurzona jestem na ta moja prace z grupa biegowa, takie cyrki ze masakra, mam ochote rzucic to w pierony i nie miec problemow az wyc mi sie chce bo nie mam pojecia co robic
Nie słuchaja czy co??
Cytat:

dzielny chłopak i duży, ale Oli gabarytowo zbliżona
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

To teraz coś Wam powiem... Jestem w ciąży. W Wielką Sobotę zrobiłam dwa testy, obydwa pozytywne. Wczoraj byłam u lekarza i tu nie wiadomo - na razie jest sam pęcherzyk, nie ma zarodka. Być może jest to wczesna ciąża, a być może.... Muszę poczekać dwa tygodnie i wtedy będzie już wszystko wiadomo.
Kurcze i tak spokojnie o tym mówisz....
GRATULACJE
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2014-04-25, 10:47   #2753
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ewik, gratulacje za dwie kreseczki!!!

Dziewczyny, które korzystają z e-bay
w przyszłym miesiącu siostra M. ma ślub połączony z komunią ich córki nie chcemy dawać im pieniędzy bo ile byśmy nie dali to dla nich i tak będą to groszę (rozumiecie, przelicznik) więc pomyślałam, że fajnie by było jakiś prezent - i myślimy o maszynie do chleba, i teraz tak, jest możliwość zamówienia z Polski, ale wysyłka na UK? I jaką firmę byście poleciły??? Nie wiem, jak tam wyglądają ceny, ale tak do 50 funtów maks? Da się czy nie bardzo?

Stary 2014-04-25, 10:52   #2754
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Kurcze i tak spokojnie o tym mówisz....
GRATULACJE
Spokojnie, chyba tak. Na razie się nie martwię. Będzie co ma być. Mam już cudowną, zdrową córcię i może to dlatego.

Dzięki dziewczyny

meneq Domcia też tak robi, ale na dworze jeszcze jej się nie zdarzyło

Dominika

Alicja
Stary 2014-04-25, 10:57   #2755
mala_19kw
Zakorzenienie

Ewik-Gratuluje Pewnie się boisz co? Ale wszystko będzie dobrze
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:57   #2756
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

U mnie śluby zdarzają się i na 19

Silver mam nadzieję, że ta lekarka się nie myliła

Marsi niezły aparat z Leosia

Neti Antonio musi być niezłym klocuszkiem

Kurcze, Iffonka coś się nie odzywa. Wyjechała gdzieś?
ooooo gratulacje ogromne, jak się czujesz?
I jak tz zareagował?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:00   #2757
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Ewik-Gratuluje Pewnie się boisz co? Ale wszystko będzie dobrze

Cytat:
ooooo gratulacje ogromne, jak się czujesz?
I jak tz zareagował?
Obydwoje byliśmy nieco zaskoczeni

A czuję się w miarę - znowu jestem senna i znowu mnie ssie w żołądku co chwilę

Dominika

Alicja
Stary 2014-04-25, 11:04   #2758
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, chyba tak. Na razie się nie martwię. Będzie co ma być. Mam już cudowną, zdrową córcię i może to dlatego.
Spokojnie w sensie że bez żadnej tajemnicy ekscytacji, wchodzisz i tak spokojnie
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2014-04-25, 11:14   #2759
meneq
Zakorzenienie

Jeszcze pokaze Wam jaka fajna zjezdzalnie mamy w parku.
Yae ja uwielbia
http://www.youtube.com/watch?v=z70iGhnQzMc
Stary 2014-04-25, 11:29   #2760
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

pogoda piękna, więc znowu od 8 na dworze jesteśmy;p nie wiem jak moje Dziecko tyle wytrzymuje, mnie nogi bolą

Lady nie mogę z Pietraszka boski!

Deli powodzenia u tego chirurga!

meneq Yae jest boska
a co do wagi. Hania mi istatnio tak z wagi spadła, że spodnie Jej z tyłka spadają:/ a kiedyś były takie ciasnawe. chyba przez to, że tyle biega.

ewulka zdrówka!

neti brawo dla dzielnego Antonia

Ewik kurde musiałam dwa razy przeczytać bo jakoś tak napisałaś GRATULACJE! Zajęłaś miejsce na podium pewnie jeszcze za wcześnie, na pewno będzie wszystko dobrze

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości