Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-25, 22:33   #2851
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181622]Silver, lenovo takimż: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...b-1tb-w8.bhtml dzięki Bogu są raty [/QUOTE]

Ale że co?? ja o nic nie pytałam

misiaeel, TULĘ

szklanka, za pierwsze kroczki

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-04-25 o 22:54
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 22:34   #2852
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

SIlver, Hje, no faktycznie przepraszam za pomyłkę
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 22:39   #2853
elllmi
Zakorzenienie

hej

nie ma mnie ostatnio, tylko podczytuję ile mogę, ale po prostu nie wyrabiam z czasem; jak ten kwiecień się skończy, to chyba się zapiję ze szczęścia połączenie vatów kwartalnych i pitów może człowieka do szału doprowadzić, a durny szef na dokładkę przeważył szalę i mało się dzisiaj nie pobeczałam no i z tej okazji mam w domu całą torbę papierzysk bo mi łaskawca "pozwolił" skończyć w domu, a nie zostawać po godzinach

mam nadzieję, że już niedługo będę mogła normalnie cytować i pisać z Wami

na razie zapamiętała tyle:

Ewik, ogromne gratulacje mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i się poukłada

Meneq, Yae jest genialna i taka odważna na tej zjeżdżalni tak fajnie wielkościowo macie dopasowaną tą zjeżdżalnie; u nas nie spotkałam się nigdzie z takimi małymi, wszystko jest pod większe dzieci robione

Silver
, świetnie, że tak badanie Darii wyszło, ale ja też bym się zastanawiała nad tym, bo dziwnie taka nagła poprawa mam nadzieję jednak, że jest tak, jak mówi ta babka

yyyyy....no i chyba tyle jakoś więcej mi w głowie siedziało, jak czytałam ,a teraz pustka

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Gdzie jest ELLLMI???
tuuuuuuuuuuuuuu

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 22:40   #2854
litllesweetangel
Lurker ;)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181622]Silver, lenovo takimż: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...b-1tb-w8.bhtml dzięki Bogu są raty [/QUOTE]

Cytat:
E, to ja pytałam I git, też mamy Lenovo!
Blagam tylko nie ta firma :P Widze nowy model Szajka wzielas, tego w rekach jeszcze nie mialam i w sumie raczej juz nie bede miec A Ty Hje jaki masz model? Tylko nie g580 ani g570 :P Ogolem linia G dosc gowniana jest

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 22:42   #2855
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
nie ma mnie ostatnio, tylko podczytuję ile mogę, ale po prostu nie wyrabiam z czasem; jak ten kwiecień się skończy, to chyba się zapiję ze szczęścia połączenie vatów kwartalnych i pitów może człowieka do szału doprowadzić, a durny szef na dokładkę przeważył szalę i mało się dzisiaj nie pobeczałam no i z tej okazji mam w domu całą torbę papierzysk bo mi łaskawca "pozwolił" skończyć w domu, a nie zostawać po godzinach

tuuuuuuuuuuuuuu
Ale kutasiarz Kiedyś się mu to czkawką odbije

Wywołałam wilka z lasu
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 22:43   #2856
s i l v e r
Zakorzenienie

Bokeh, ale CUDNA ta Twoja mała przyrodniczka Przepiękne zdjęcia na blogu

Lecę spać bo jutro znów do pracy. Buziaczki. Paaaaaaaaaaaa
Stary 2014-04-25, 22:44   #2857
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Blagam tylko nie ta firma :P Widze nowy model Szajka wzielas, tego w rekach jeszcze nie mialam i w sumie raczej juz nie bede miec A Ty Hje jaki masz model? Tylko nie g580 ani g570 :P Ogolem linia G dosc gowniana jest
Ej, wiesz, że nie wiem? Nie mam pojęcia, można to jakoś w nim sprawdzić?
Stary 2014-04-25, 22:48   #2858
litllesweetangel
Lurker ;)

Hje powinnas miec napisany model na bezelu(ta ramka od lcd) lub na top coverze( ta obudowa gdzie jest klawa). Mozesz rowniez spojrzec na dolna obudowe(base cover), tam masz taka biala nalepke z modelem, serialem itp

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-04-25, 22:51   #2859
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Hje powinnas miec napisany model na bezelu(ta ramka od lcd) lub na top coverze( ta obudowa gdzie jest klawa). Mozesz rowniez spojrzec na dolna obudowe(base cover), tam masz taka biala nalepke z modelem, serialem itp
Mam! B590, czyli chyba nie tak źle
Stary 2014-04-25, 22:53   #2860
MaJulMi
Raczkowanie

Witam się wieczorkiem

Ewik, gratulacje !!!

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

Kurcze, zła jestem
Przejrzałam bloga tak na szybcika: super zdjęcia i jeszcze lepszy model na nich A włoski szybko urosna

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

a moja sie 2 razy bujnie i ucieka na cos innego
U nas tak samo

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

kurcze, a po cichu liczylam ze to ja zajme to zaszczytne trzecie miejsce na podium ktoras tez tak miala?
Ja tez Ale na razie Julcia, mały ssaczek dba o brak rodzeństwa

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Zuczyslaw chory, padniety na maksa, slania sie na nozkach, ciagle spi:'(i wiecznie chce w chustawce siedziec, na drzemke o 9 zasnal w chustasce tez:'( bidok maly :'(

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Zdrówka !!

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Jechałam wczoraj z wózkiem i facet nagle stanął autem na chodniku i zaczął pisać smsa, a ja z dzieckiem mam po ulicy jeździć. Zbluzgałam, pomarudził coś, ale się cofnął. Potem wychodziłam ze sklepu i jakiś menelowaty debil prawie mnie napadł. Skręcił w moją stronę i z całej siły mnie pchnął. Oczywiście zero ludzi obok, żeby ktoś zareagował, ten widać, że szukał zaczepki, ale bałam się cokolwiek zrobić bo jeszcze bardziej bym pewnie oberwała. W głowie mi się takie coś nie mieści No i ciągle problemy z Ewą, ta zmiana ciągle jest, maść nie pomaga, wiem, że to pikuś z problemami innych, ale takie mam ciężkie dni ostatnio, że głowa boli z tego wszystkiego.

Dokładnie mam takie same odczucia. Najlepiej w ogóle z dzieckiem nie wychodzić z domu, żeby nie narażać innych na zgorszenie. Ale wtedy się okaże, że matka to nic tylko w domu siedzi, zero zainteresowań i w ogóle zdziczała od braku kontaktów społecznych

Majulmi Ewa też się wzbogaciła dzisiaj o piłkę, z Kubusiem Puchatkiem A ja chciałam sobie kupić ten płaszczyk cieniutki co był w Biedronce, ale 38 na mnie wisiało jak na strachu na wróble
Szkoda słów na tych ludzi
U nas piłka różowo-fioletowa z Myszką Minnie. A płaszczyków nie widziałam wcale.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

Klusek śpi, oczywiście umyślało mu się zbudzić podczas mojej kąpieli, a ja tego nie słyszałam tż nie mógł sobie dać rady, bo Kuba aż się zanosił

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Przeleciałam Was piąte przez dziesiąte
U nas ok wszystko. Zuzka zdrowa, od męża się nie zaraziła. Ja oczywiście w pracy , jak wracam to z Zuzią chcę spędzić czas. spacery oczywiście.
Mieszkanie zasyfione ale nie mam kiedy, nie ma siły i energi.
W pracy sajgon - normalka.
Ale na początku maja mam urlop

Buziaki dla Was
Super że Zuzia zdrowa i fajnie że będziesz miała urlop

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
moja Babcia miała udar poszła do przychodni bo się źle czuła i ciśnienie strasznie wysokie to ją do domu odesłali dopiero zadzwoniła do mojego taty i ten usłyszał Jej głos to kazał tylko drzwi otworzyć i po pogotowie zadzwonił. na szczęście już jest lepiej, leży w szpitalu.

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
to ja Wam nie pisałam ale kiedyś auto by w Nas wjechało !

Bo szłam sobie chodnikiem, i z lewej strony był wyjazd z drogi koło cmentarza na ulicę (Szklanko tam w stronę kościoła jak sie koło cmentarza idzie) No i idę a babka z lewej takim wielkim autem chciała wyjeżdzać ale patrzę, że na ulicy jada auta (czyli ona nie pojedzie) więc ide, no a ona w ogóle patrzy się gdzieś w bok w tym aucie. I nagle nic nie jechało na ulicy, ja na środku przejścia z Hanią w wózku oczywiście a ona rusza ! tylko kątem oka to zobaczyłam no i kopłam jej nogą w zderzak bo to taki jeep był i się zatrzymała, ale normalnie wiecie no aż się we mnie zagotowało....
Masakra, dobrze że nic się nie stało

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181634]Dorotka ma genialną zabawę albo opiera się o bok sofy siedząc na niej, wstaje, puszcza się i specjalnie tylkiem siada, albo mam ja ją trzymać za ręce, a ona się puszcza i klapie dupką zaciesz, że hej![/QUOTE]
Super

Coś mi poucinało chyba część cytatów ale nie pamiętam co miałam pisać.

Cały tydzień taka ładna pogoda a na weekend zapowiadają deszcze, echhh...
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 22:58   #2861
litllesweetangel
Lurker ;)

Hje juz pamietam co to za model :p One bardzo biedne byly, ale plastiki w miare ok, lepsze niz w lini G. Ale nie pamietam na co glownie przyjezdzaly Na plyte glowna chyba. Serwisowalas kiedys?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-04-25, 23:03   #2862
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Hje juz pamietam co to za model :p One bardzo biedne byly, ale plastiki w miare ok, lepsze niz w lini G. Ale nie pamietam na co glownie przyjezdzaly Na plyte glowna chyba. Serwisowalas kiedys?
Ani razu jeszcze, ale to może dlatego, że nawet roku go nie mamy?
Ale np. tylko w tamtym tygodniu Pola go zrzucała ze stołu chyba 3 razy i nic a nic się nie dzieje
I raz tż robił formata, bo nam się wirus wkradł.
Stary 2014-04-25, 23:19   #2863
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
moja Babcia miała udar poszła do przychodni bo się źle czuła i ciśnienie strasznie wysokie to ją do domu odesłali dopiero zadzwoniła do mojego taty i ten usłyszał Jej głos to kazał tylko drzwi otworzyć i po pogotowie zadzwonił. na szczęście już jest lepiej, leży w szpitalu.
O kurde :/ kciuki i dużo zdrowia dla Babci!

Cytat:
to ja Wam nie pisałam ale kiedyś auto by w Nas wjechało !

Bo szłam sobie chodnikiem, i z lewej strony był wyjazd z drogi koło cmentarza na ulicę (Szklanko tam w stronę kościoła jak sie koło cmentarza idzie) No i idę a babka z lewej takim wielkim autem chciała wyjeżdzać ale patrzę, że na ulicy jada auta (czyli ona nie pojedzie) więc ide, no a ona w ogóle patrzy się gdzieś w bok w tym aucie. I nagle nic nie jechało na ulicy, ja na środku przejścia z Hanią w wózku oczywiście a ona rusza ! tylko kątem oka to zobaczyłam no i kopłam jej nogą w zderzak bo to taki jeep był i się zatrzymała, ale normalnie wiecie no aż się we mnie zagotowało....
Jezu, co za kretynka

Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość

Szkoda słów na tych ludzi
U nas piłka różowo-fioletowa z Myszką Minnie. A płaszczyków nie widziałam wcale.
U nas Kubuś Puchatek pół wieczora był szał

Hje brawa dla Poli! Zdolna dziewczynka

Szaja u mnie też Lenovo

Little ja mam z serii G i obym nie powiedziała tego w złą godzinę, ale tfu, tfu nie narzekam, a ma już ponad 3 lata...
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 23:29   #2864
czarna1001
Raczkowanie

Witajcie

przeglądam Was na bieżąco, jednak ciężko jest się wbić. W taką pogodę spędzamy prawie cały dzień poza domem do tego dochodzą inne sprawy i tak czas leci.

Wszystkie dzieciaczki fantastyczne! a jeszcze niedawno były takie malutkie... jeszcze trochę i zaczną pyskować

Lady współczuję przeżyć w pociągu. Niestety co raz częściej spotykam się z takim zachowaniem. Dziwne, że szczególnie jest to widoczne u osób starszych. :P

Black Oliwka urocza, a jaki makolor włosów? pamiętam, że wspominałaś, ze chyba rude jak Twój mąż ale nie jestem pewna Zostały jej takie czy się zmieniają?

Meneq Yae śliczna i jaka sprytna, w Japonii place zabaw dla dzieci są chyba zupełnie inne niż w PL?

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia i zabawy

Silver życzę z całego serca aby lekarka się nie myliła!

Ewik gratulacje!
Kiedy miałaś OM? i na kiedy wyliczyłaś tp? Pytam bo mi tydzień temu też wyszły II kreseczki Myślę, że do lekarza po prostu poszłaś za szybko dlatego nie było nic więcej widać a za dwa tygodnie będzie już tykające serduszko

W ogóle bardzo dziękuję Wam, że poruszacie tu tyle tematów i powiem szczerze, że bez Waszych rad pewnie przegrzewałabym dziecko, chuchała nad nim itp
A tak patrzę jak dzieci w wózkach są poubierane, poprzykrywane grubymi kocami a mama w koszulce z krótkim. Tylko na nas dziwnie patrzą bo my z Maksiem w spodenkach i krótkich rękawkach

W ogóle czy Wasze dzieci też są tak poobijane? Moj wiecznie się wywraca a teraz biega w krótkich spoddenkach i kolana zdarte, łokcie obdarte itp. Aż się boję w maju iść na szczepienie

Pozdrawiamy Was bardzo gorąco!
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
czarna1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 23:41   #2865
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Bokeh, ale CUDNA ta Twoja mała przyrodniczka Przepiękne zdjęcia na blogu

Lecę spać bo jutro znów do pracy. Buziaczki. Paaaaaaaaaaaa
dziękuję !!

Cytat:
jakiś Ty spec

to jakie są najmniej awaryjne ? z ciekawości pytam

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna1001 Pokaż wiadomość
Witajcie

przeglądam Was na bieżąco, jednak ciężko jest się wbić. W taką pogodę spędzamy prawie cały dzień poza domem do tego dochodzą inne sprawy i tak czas leci.

Wszystkie dzieciaczki fantastyczne! a jeszcze niedawno były takie malutkie... jeszcze trochę i zaczną pyskować

Lady współczuję przeżyć w pociągu. Niestety co raz częściej spotykam się z takim zachowaniem. Dziwne, że szczególnie jest to widoczne u osób starszych. :P

Black Oliwka urocza, a jaki makolor włosów? pamiętam, że wspominałaś, ze chyba rude jak Twój mąż ale nie jestem pewna Zostały jej takie czy się zmieniają?

Meneq Yae śliczna i jaka sprytna, w Japonii place zabaw dla dzieci są chyba zupełnie inne niż w PL?

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia i zabawy

Silver życzę z całego serca aby lekarka się nie myliła!

Ewik gratulacje!
Kiedy miałaś OM? i na kiedy wyliczyłaś tp? Pytam bo mi tydzień temu też wyszły II kreseczki Myślę, że do lekarza po prostu poszłaś za szybko dlatego nie było nic więcej widać a za dwa tygodnie będzie już tykające serduszko

W ogóle bardzo dziękuję Wam, że poruszacie tu tyle tematów i powiem szczerze, że bez Waszych rad pewnie przegrzewałabym dziecko, chuchała nad nim itp
A tak patrzę jak dzieci w wózkach są poubierane, poprzykrywane grubymi kocami a mama w koszulce z krótkim. Tylko na nas dziwnie patrzą bo my z Maksiem w spodenkach i krótkich rękawkach

W ogóle czy Wasze dzieci też są tak poobijane? Moj wiecznie się wywraca a teraz biega w krótkich spoddenkach i kolana zdarte, łokcie obdarte itp. Aż się boję w maju iść na szczepienie

Ale sie sypiecie, jak grzyby po deszczu Gratulacje !
Stary 2014-04-25, 23:50   #2866
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Ewik gratulacje!

o kurde, ale macie tempo

ogromne gratulacje i trzymam kciuki, żeby wszystko szło dobrze

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 23:53   #2867
hje
Zakorzenienie

Widzę, że wszystkie chcą trafić z terminami porodów podobnymi do tych z tego wątku
Stary 2014-04-25, 23:54   #2868
nafiyqa
Zakorzenienie

Powariowaly z tymi ciazami!
Zartuje oczywiscie!

Ogromne gratulacje dziewczyny
Na pewno wszystko dobrze sie skonczy!

Szczerze mowiac tak cos czulam, ze ostatnie miejsce na podium zajmie jakas niespodzianka

PSTRYCZKU, nie sprawdzalam nawet czy wszystko sie zgadza - z przejecia oczywiscie :P na pierwszy rzut oka jest baaaaardzo okkkk :P
Prosze o info ile mam do zaplaty.

MISIA

HOPE, faktycznie dziwne zachowanie t...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 00:02   #2869
litllesweetangel
Lurker ;)

Ale Baby Boom

To chyba ja jedyna plakalabym( z rozpaczy) z powodu II

Bokeh pytasz o marke, czy model z L. ? Jesli o marke, to ja bym brala teraz HP albo Della, oczywiscie najpierw sprawdzic, na ktore modele najbardziej skarza sie klienci i tego nie brac . A jesli chodzi o L. ( ja mam netbooka, spalila mi sie w nim plyta juz raz :P) to nie bralabym zadnego Ewentualnie jakiegos ultrabooka typu Lenovo Yoga, ale one drogie ponad 4 tysie...

Majulmi tez sprawdzalam prognozy ;/ i jestem zla, tz caly tydzien mial popoludniowki, a kiedy nadchodzi weekend, nie bedzie mozna nawet wyjsc bo deszcz :/

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2014-04-26 o 00:04
Stary 2014-04-26, 04:30   #2870
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
czarna gratulacje!! Ciaze parami chodza!!
Yae jest cala w siniakach, ale podczas ostatniego szczepienia tak wywijala w gabinecie, ze lekarka nie miala watpliwosci od czego sa.
Dziekujemy za wszystkie mile slowa.
Odnosnie placu zabaw, to czasami zdarzaja sie takie, ktore sa przystosowane dla najmlodszych. Natomiast nigdzie nie ma hustawek z oparciem tylko takie, gdzie siedzi sie na desce i Yae jeszcze nie potrafi na niej utrzymac rownowagi.
fewciu jak po egzaminach?
deli jak po lekarzu?
Zdrowka dla chorych dzieci!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 07:24   #2871
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
a widzisz, kompletnie się nie zgodzę - ani HP, ani Dell - ciągle serwisowane u męża w pracy chciałam Sony Vaio, niestety albo gorsze modele od tego, co miałam, albo nie moja półka cenowa, no i sony już nie produkuje...

W pracy mam i lenovo, i delle, i acery - dell i acer dno dna, niestety :/

Cytat:
dziękuję !!

jakiś Ty spec

to jakie są najmniej awaryjne ? z ciekawości pytam

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Ale sie sypiecie, jak grzyby po deszczu Gratulacje !
a to chyba zależy ogólnie od półki cenowej i od tego, co robisz z kompem, ile on pracuje. Bo jak mi koleżanka mówi, że ma 6 lat laptopa i nic się nie dzieje, to się śmieję w głos - ona go używa wyłącznie do pisania dokumentacji do szkoły i tyle, to nie bardzo ma się jak i kiedy dziać u mnie laptoczek włączany rano, wyłączany wieczorem...

Ewik, Czarna - gratuluję z powodu planowanego przytycia
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 07:31   #2872
LadyWhisper
Zakorzenienie

Czarna ojej gratulacje wielkie!!!!!:-* i co z tym naszym wspolnym polmaratonem??? :nonono: Oczywiscie zartuje! Wielkie wielkie gratulacje pamietam jak pisalas, ze sie staracie

Dziewczyny rozlozylo cala nasza trojke. Ja gardlo zawalone goraczka katar nie z tej ziemi zuczek chyrla od samiuskiego rana, malz umiera na katar ale bez goraczki wiec jestem uprzywilejowana chociaz widze, ze wolalby byc na moim miejscu Ja juz mam dosc bo jak mnie goraczka zlapie to mnie tak lamie w krzyzu ze mam wrazenie ze umieram :'( no i sie zaczyna..... Trzymajcie kciuki za nas bo nie wiem jak przezyjeny:P

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Little ja sie z Szajka zgodze co do della, t.ma sluzbowego i muli tak, ze tragedia, a wcale malo nie kosztowal a korzysta z niego tylko w pracy.

Za to prywatne z malzem maja samsungi i sa zachwyceni, oboje po prawie 3 lata i nic sie nie dzieje, no ale my za swojego 4,5 placilismy. Tyle co za kanape Wczesniej acer i nie dotrwal nawet do splaty rat Tragedia. No ale malz bardzo eksploatuje komputery swego czasu to w ogole wylaczne nie byly przez pare miesiecy.

A sluzbowego malz ma Lenovo jakis super hiper szybki note czy cos i jest bardzo bardzo zadowolony wpina w biurze jak jest w stacje dokujaca i smiga na 30 calowym monitorze Poza tym bateria mu trzyma pieknie

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 07:46   #2873
marsi11
Zakorzenienie

Czarna- jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ja dziś śniłam która następna
cudowne wieści strasznie się cieszę

a ja się witam z rana z lekki bólem głowy, byliśmy wczoraj na imprezie i dość późno poszłam spać

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

jeju dziewczyny, obiecalam Wam że nie będę czytać takich rzeczy ale to takie straszne:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=779
jej już umarł synek na śmierć łozeczkową w wieku 4,5 miesiąca a teraz kolejnymaluszekwalczy o życie dlaczego tak jest?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:03   #2874
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

U nas pobudka o 5

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

Cytat:
przykro mi

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
No właśnie widziałam je w pepco. Chciałam Darii kupić tak do chodzenia po mieszkaniu ale nie wiem czy ich zdejmować nie będzie :/
Blanka nigdy nie zdejmuje kapci, a te jak jej spadną, to siada na pupci i próbuje zakładać

Cytat:
Ewik gratulacje!

Gratulacje ogromna!

Blanka jst cała w siniakach jak dziecko maltretowane

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
C
fewciu jak po egzaminach?
Młodzież zadowolona, słyszałam nawet kilka razy słowo "90%" Także mam nadzieję, że to co mówią to prawda
Nie zmienia to faktu, że jestem z nich dumna!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:54   #2875
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Ewik, czarna Gratulacje
Szklanko teraz doczytałam brawa za pierwsze kroczki

W k. wrzuciłam fotke mojego kowboja
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:23   #2876
litllesweetangel
Lurker ;)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46183072]a widzisz, kompletnie się nie zgodzę - ani HP, ani Dell - ciągle serwisowane u męża w pracy chciałam Sony Vaio, niestety albo gorsze modele od tego, co miałam, albo nie moja półka cenowa, no i sony już nie produkuje...

W pracy mam i lenovo, i delle, i acery - dell i acer dno dna, niestety :/

a to chyba zależy ogólnie od półki cenowej i od tego, co robisz z kompem, ile on pracuje. Bo jak mi koleżanka mówi, że ma 6 lat laptopa i nic się nie dzieje, to się śmieję w głos - ona go używa wyłącznie do pisania dokumentacji do szkoły i tyle, to nie bardzo ma się jak i kiedy dziać u mnie laptoczek włączany rano, wyłączany wieczorem...

Ewik, Czarna - gratuluję z powodu planowanego przytycia [/QUOTE]

I tu sie zgodze, komputer przede wszystkim powininen byc dobierany do swojego przeznaczenia. Ja mam netbooka, bo koszystam tylko z neta i pakietu office. Ale, ze w ciazy z nudow duzo siedzialam przed kompem, trzymalam go na koldrze to spalila sie plyta :P
I tak jak pisalam trzeba sprawdzac modele, z kazdej firmy znajda sie niedorobki
Szajka co do Vaio ciekawostka- w jednym modelu( nie pamietam ktory) byla wada fabryczna- latajace glosniki

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Czarna ojej gratulacje wielkie!!!!!:-* i co z tym naszym wspolnym polmaratonem??? :nonono: Oczywiscie zartuje! Wielkie wielkie gratulacje pamietam jak pisalas, ze sie staracie

Dziewczyny rozlozylo cala nasza trojke. Ja gardlo zawalone goraczka katar nie z tej ziemi zuczek chyrla od samiuskiego rana, malz umiera na katar ale bez goraczki wiec jestem uprzywilejowana chociaz widze, ze wolalby byc na moim miejscu Ja juz mam dosc bo jak mnie goraczka zlapie to mnie tak lamie w krzyzu ze mam wrazenie ze umieram :'( no i sie zaczyna..... Trzymajcie kciuki za nas bo nie wiem jak przezyjeny:P

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Little ja sie z Szajka zgodze co do della, t.ma sluzbowego i muli tak, ze tragedia, a wcale malo nie kosztowal a korzysta z niego tylko w pracy.

Za to prywatne z malzem maja samsungi i sa zachwyceni, oboje po prawie 3 lata i nic sie nie dzieje, no ale my za swojego 4,5 placilismy. Tyle co za kanape Wczesniej acer i nie dotrwal nawet do splaty rat Tragedia. No ale malz bardzo eksploatuje komputery swego czasu to w ogole wylaczne nie byly przez pare miesiecy.

A sluzbowego malz ma Lenovo jakis super hiper szybki note czy cos i jest bardzo bardzo zadowolony wpina w biurze jak jest w stacje dokujaca i smiga na 30 calowym monitorze Poza tym bateria mu trzyma pieknie

A ja wlasnie zaluje, ze nie wzielam takiego Della z obracana matryca Maz musi miec wlasnie jakiegos ultrabooka Super sa, ale cholerstwa drogie. I jak trafi na serwis to lipa, bo nie kazdy serwisant potrafi je dobrze zlozyc i rozlozyc Totolotek :P

Pozdrow meza, ja umieram dzis na zatoki

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-04-26, 09:46   #2877
hope01
Zakorzenienie

Czarna

Babcia TZta zmarła dziś wczesnym rankiem.
On już z tym pogodzony wieczorem przyjechał, mówi że strasznie się męczy, że umrzeć nie może, tak jakby na kogoś czekała. Woła cały czas swoją mamę. No i mi powiedział że się dziwne wrażenie miało tam u niej jakby ktoś stał obok.

Także dzisiaj będzie jeździł załatwiać, bo jej własne dzieci mają w dupie.

Dziewczyny ja wiem że to okropne to mówić w tym momencie itp... Ale ja sobie teraz nie wyobrażam co będzie. Mówię o t.
Babcia miała rentę i z tą jej rentą i tak zawsze jej brakowało.
Nie chcę mysleć jak teraz to będzie wyglądać.

Okropna jestem, wiem. Ale to przez to że ona wiecznie powtarzałą, że ona nie wiem co to będzie bez renty babki.

Po prostu nie chcę, żeby TZ wpadł na pomysł przeprowadzki tam.

Jak mnie będzie mniej w weekend, to z tego powodu.

Tymczasem ubieram Dawida i śmigamy do logopedy

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:52   #2878
mala_19kw
Zakorzenienie

Dziewczyny czy pieniądze za rozliczenie z Pit 37 i Pit/0 przychodzą osobno?
Bo dostałam kasę ale tylko to co rozliczałam się z mężem,za małego nic. Podejrzewam że złą sumę mogłam wpisać w polu z Pitu 37 i będę przeszło tysiąc do tyłu w takim razie Można się od tego jakoś odwołać? Fewciu?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:54   #2879
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka!
k. poszedl spac o 19.40 a wstalismy o 7.40
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
pstryczku mój dziadek umarł w domu ale po prostu sobie zasnął, także mama już tylko karetkę do stwierdzenia zgonu wezwała.
Jeśli wiedzą, ze umiera, bo np chorowała to czasem już lepiej nie wzywać karetki, niech sobie umrze spokojnie w domu wśród bliskich. Chyba, że cierpi..
o to, to , to, u nas wlasnie tak bylo

Cytat:
moja Babcia miała udar

jak babcia, wiadomo juz cos wiecej?

Cytat:

Znowu mamy mały postep
[/B]

to i ja sie chwale mlody naumial sie w koncu jezdzic na rowerku, odpycha sie pieknie nozkami sam! pewnego dnia pokazal na motorek ktory ma, to mu dalam (po tym jak go "schowalam" jak mlody z niego spadl i sie pierdzielnal w lepetynke), a ten sam wsiadl i ruszyl!!!!!! tak bez niczego, z dnia na dzien!

Cytat:
E, to ja pytałam I git, też mamy Lenovo!
Ja tez mam Lenovo. absolutnie nie narzekam . ja mam jakis z570

Cytat:
o jaaaaaaaaa, nastepna!!! ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

[/COLOR]jeju dziewczyny, obiecalam Wam że nie będę czytać takich rzeczy ale to takie straszne:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=779
jej już umarł synek na śmierć łozeczkową w wieku 4,5 miesiąca a teraz kolejnymaluszekwalczy o życie dlaczego tak jest?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 10:01   #2880
nafiyqa
Zakorzenienie

Ach, co to byla za noc pierwsza pobudka w lozeczku o 6:30, wzielam na uu i dokimalismy razem do 8:30

Co do lapkow i opinii o nich to chyba wszystko zalezy od tego, kto jakie mial doswiadczenia.
Ja mialam 7 lat Fujitsu Siemens (juz nie produkuja), przez wiekszosc czasu byl wlaczony calymi dniami. dopiero po 6 latach padla tasma (czyli drobna naprawa), a po 7 gniazdo zasilania.
Okazalo sie, ze kolega potrafi to zrobic i wyglada na to, ze przywroci moj ukochany sprzet do zycia, bo poki co nie mam nic

Kobieta w serwisie polecala mi to, co LITTLE - czyli Delle i HP, z Lenovo tylko niektore modele...
Ja sie nie umialam zdecydowac, wiec zostaje stacjonarny TZ :P ale brakuje mi wlasnego sprzetu, gdzie nikt mi nie brzeczy, ze zapycham zakladki ciuchami z allegro

SZAJA, tez chcialam Vaio, ale wyszlo na to, ze za te sama parametry u konkurencji placi sie mniej... Znaczek jednak troszke kosztuje :/

CZARNA, gratulacje!

LITTLE, u mnie reakcja na II bylaby podobna jak u Ciebie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2014-04-26 o 10:07
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości