|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181622]Silver, lenovo
takimż: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...b-1tb-w8.bhtml dzięki Bogu są raty Ale że co?? ja o nic nie pytałam ![]() ![]() misiaeel, TULĘ ![]() szklanka, za pierwsze kroczki
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-04-25 o 22:54 |
|
|
|
#2852 |
|
Konto usunięte
|
SIlver, Hje, no faktycznie
przepraszam za pomyłkę
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie ma mnie ostatnio, tylko podczytuję ile mogę, ale po prostu nie wyrabiam z czasem; jak ten kwiecień się skończy, to chyba się zapiję ze szczęścia połączenie vatów kwartalnych i pitów może człowieka do szału doprowadzić, a durny szef na dokładkę przeważył szalę i mało się dzisiaj nie pobeczałam no i z tej okazji mam w domu całą torbę papierzyskmam nadzieję, że już niedługo będę mogła normalnie cytować i pisać z Wami ![]() na razie zapamiętała tyle: Ewik, ogromne gratulacje Meneq, Yae jest genialna i taka odważna na tej zjeżdżalni Silver, świetnie, że tak badanie Darii wyszło, ale ja też bym się zastanawiała nad tym, bo dziwnie taka nagła poprawa mam nadzieję jednak, że jest tak, jak mówi ta babka![]() yyyyy....no i chyba tyle jakoś więcej mi w głowie siedziało, jak czytałam ,a teraz pustka![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- tuuuuuuuuuuuuuu
|
#2854 |
|
Lurker ;)
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181622]Silver, lenovo
takimż: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...b-1tb-w8.bhtml dzięki Bogu są raty Blagam tylko nie ta firma :P Widze nowy model Szajka wzielas, tego w rekach jeszcze nie mialam i w sumie raczej juz nie bede miec A Ty Hje jaki masz model? Tylko nie g580 ani g570 :P Ogolem linia G dosc gowniana jest
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś się mu to czkawką odbije Wywołałam wilka z lasu
|
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, ale CUDNA ta Twoja mała przyrodniczka
Lecę spać bo jutro znów do pracy. Buziaczki. Paaaaaaaaaaaa
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, można to jakoś w nim sprawdzić?
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Lurker ;)
|
Hje powinnas miec napisany model na bezelu(ta ramka od lcd) lub na top coverze( ta obudowa gdzie jest klawa). Mozesz rowniez spojrzec na dolna obudowe(base cover), tam masz taka biala nalepke z modelem, serialem itp
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2860 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Witam się wieczorkiem
![]() Ewik, gratulacje !!! Przejrzałam bloga tak na szybcika: super zdjęcia i jeszcze lepszy model na nich U nas tak samo ![]() Cytat:
Ale na razie Julcia, mały ssaczek dba o brak rodzeństwa ![]() Cytat:
Cytat:
U nas piłka różowo-fioletowa z Myszką Minnie. A płaszczyków nie widziałam wcale. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181634]Dorotka ma genialną zabawę albo opiera się o bok sofy siedząc na niej, wstaje, puszcza się i specjalnie tylkiem siada, albo mam ja ją trzymać za ręce, a ona się puszcza i klapie dupką zaciesz, że hej![/QUOTE]Super ![]() Coś mi poucinało chyba część cytatów ale nie pamiętam co miałam pisać. Cały tydzień taka ładna pogoda a na weekend zapowiadają deszcze, echhh... |
|||||||
|
|
|
#2861 |
|
Lurker ;)
|
Hje juz pamietam co to za model :p One bardzo biedne byly, ale plastiki w miare ok, lepsze niz w lini G. Ale nie pamietam na co glownie przyjezdzaly
Na plyte glowna chyba. Serwisowalas kiedys?
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale np. tylko w tamtym tygodniu Pola go zrzucała ze stołu chyba 3 razy i nic a nic się nie dzieje ![]() I raz tż robił formata, bo nam się wirus wkradł. |
|
|
|
|
#2863 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pół wieczora był szał ![]() Hje brawa dla Poli! Zdolna dziewczynka ![]() Szaja u mnie też Lenovo ![]() Little ja mam z serii G i obym nie powiedziała tego w złą godzinę, ale tfu, tfu nie narzekam, a ma już ponad 3 lata...
|
|||
|
|
|
#2864 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() przeglądam Was na bieżąco, jednak ciężko jest się wbić. W taką pogodę spędzamy prawie cały dzień poza domem do tego dochodzą inne sprawy i tak czas leci. Wszystkie dzieciaczki fantastyczne! a jeszcze niedawno były takie malutkie... jeszcze trochę i zaczną pyskować ![]() Lady współczuję przeżyć w pociągu. Niestety co raz częściej spotykam się z takim zachowaniem. Dziwne, że szczególnie jest to widoczne u osób starszych. :P Black Oliwka urocza, a jaki makolor włosów? pamiętam, że wspominałaś, ze chyba rude jak Twój mąż ale nie jestem pewna Zostały jej takie czy się zmieniają?Meneq Yae śliczna i jaka sprytna, w Japonii place zabaw dla dzieci są chyba zupełnie inne niż w PL? ![]() Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia i zabawy Silver życzę z całego serca aby lekarka się nie myliła! Ewik gratulacje! Kiedy miałaś OM? i na kiedy wyliczyłaś tp? Pytam bo mi tydzień temu też wyszły II kreseczki Myślę, że do lekarza po prostu poszłaś za szybko dlatego nie było nic więcej widać a za dwa tygodnie będzie już tykające serduszko ![]() W ogóle bardzo dziękuję Wam, że poruszacie tu tyle tematów i powiem szczerze, że bez Waszych rad pewnie przegrzewałabym dziecko, chuchała nad nim itp ![]() A tak patrzę jak dzieci w wózkach są poubierane, poprzykrywane grubymi kocami a mama w koszulce z krótkim. Tylko na nas dziwnie patrzą bo my z Maksiem w spodenkach i krótkich rękawkach ![]() W ogóle czy Wasze dzieci też są tak poobijane? Moj wiecznie się wywraca a teraz biega w krótkich spoddenkach i kolana zdarte, łokcie obdarte itp. Aż się boję w maju iść na szczepienie ![]() Pozdrawiamy Was bardzo gorąco!
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
|
|
#2865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to jakie są najmniej awaryjne ? z ciekawości pytam---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Gratulacje !
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurde, ale macie tempo ![]() ogromne gratulacje i trzymam kciuki, żeby wszystko szło dobrze
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wszystkie chcą trafić z terminami porodów podobnymi do tych z tego wątku
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Powariowaly z tymi ciazami!
![]() Zartuje oczywiscie! Ogromne gratulacje dziewczyny ![]() Na pewno wszystko dobrze sie skonczy! Szczerze mowiac tak cos czulam, ze ostatnie miejsce na podium zajmie jakas niespodzianka ![]() PSTRYCZKU, nie sprawdzalam nawet czy wszystko sie zgadza - z przejecia oczywiscie :P na pierwszy rzut oka jest baaaaardzo okkkk :P Prosze o info ile mam do zaplaty. MISIA ![]() HOPE, faktycznie dziwne zachowanie t... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2869 |
|
Lurker ;)
|
Ale Baby Boom
To chyba ja jedyna plakalabym( z rozpaczy) z powodu II Bokeh pytasz o marke, czy model z L. ? Jesli o marke, to ja bym brala teraz HP albo Della, oczywiscie najpierw sprawdzic, na ktore modele najbardziej skarza sie klienci i tego nie brac . A jesli chodzi o L. ( ja mam netbooka, spalila mi sie w nim plyta juz raz :P) to nie bralabym zadnego Ewentualnie jakiegos ultrabooka typu Lenovo Yoga, ale one drogie ponad 4 tysie...Majulmi tez sprawdzalam prognozy ;/ i jestem zla, tz caly tydzien mial popoludniowki, a kiedy nadchodzi weekend, nie bedzie mozna nawet wyjsc bo deszcz :/
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-04-26 o 00:04 |
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
czarna gratulacje!! Ciaze parami chodza!! Yae jest cala w siniakach, ale podczas ostatniego szczepienia tak wywijala w gabinecie, ze lekarka nie miala watpliwosci od czego sa. Dziekujemy za wszystkie mile slowa. Odnosnie placu zabaw, to czasami zdarzaja sie takie, ktore sa przystosowane dla najmlodszych. Natomiast nigdzie nie ma hustawek z oparciem tylko takie, gdzie siedzi sie na desce i Yae jeszcze nie potrafi na niej utrzymac rownowagi. fewciu jak po egzaminach? deli jak po lekarzu? Zdrowka dla chorych dzieci! |
|
|
|
#2871 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chciałam Sony Vaio, niestety albo gorsze modele od tego, co miałam, albo nie moja półka cenowa, no i sony już nie produkuje... W pracy mam i lenovo, i delle, i acery - dell i acer dno dna, niestety :/ Cytat:
u mnie laptoczek włączany rano, wyłączany wieczorem...Ewik, Czarna - gratuluję z powodu planowanego przytycia
|
||
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna ojej gratulacje wielkie!!!!!:-* i co z tym naszym wspolnym polmaratonem??? :nonono: Oczywiscie zartuje! Wielkie wielkie gratulacje pamietam jak pisalas, ze sie staracie
Dziewczyny rozlozylo cala nasza trojke. Ja gardlo zawalone goraczka katar nie z tej ziemi zuczek chyrla od samiuskiego rana, malz umiera na katar ale bez goraczki wiec jestem uprzywilejowana chociaz widze, ze wolalby byc na moim miejscu Ja juz mam dosc bo jak mnie goraczka zlapie to mnie tak lamie w krzyzu ze mam wrazenie ze umieram :'( no i sie zaczyna..... Trzymajcie kciuki za nas bo nie wiem jak przezyjeny:PSent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Little ja sie z Szajka zgodze co do della, t.ma sluzbowego i muli tak, ze tragedia, a wcale malo nie kosztowal a korzysta z niego tylko w pracy. Za to prywatne z malzem maja samsungi i sa zachwyceni, oboje po prawie 3 lata i nic sie nie dzieje, no ale my za swojego 4,5 placilismy. Tyle co za kanape A sluzbowego malz ma Lenovo jakis super hiper szybki note czy cos i jest bardzo bardzo zadowolony wpina w biurze jak jest w stacje dokujaca i smiga na 30 calowym monitorze Poza tym bateria mu trzyma pieknieSent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna- jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ja dziś śniłam która następna
![]() cudowne wieści strasznie się cieszę a ja się witam z rana z lekki bólem głowy, byliśmy wczoraj na imprezie i dość późno poszłam spać ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- jeju dziewczyny, obiecalam Wam że nie będę czytać takich rzeczy ale to takie straszne: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=779 jej już umarł synek na śmierć łozeczkową w wieku 4,5 miesiąca a teraz kolejnymaluszekwalczy o życie |
|
|
|
#2874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
U nas pobudka o 5 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Blanka jst cała w siniakach jak dziecko maltretowane ![]() Młodzież zadowolona, słyszałam nawet kilka razy słowo "90%" Także mam nadzieję, że to co mówią to prawda ![]() Nie zmienia to faktu, że jestem z nich dumna! |
||||
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik, czarna Gratulacje
Szklanko teraz doczytałam brawa za pierwsze kroczki W k. wrzuciłam fotke mojego kowboja
|
#2876 | |
|
Lurker ;)
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46183072]a widzisz, kompletnie się nie zgodzę - ani HP, ani Dell - ciągle serwisowane u męża w pracy
chciałam Sony Vaio, niestety albo gorsze modele od tego, co miałam, albo nie moja półka cenowa, no i sony już nie produkuje... W pracy mam i lenovo, i delle, i acery - dell i acer dno dna, niestety :/ a to chyba zależy ogólnie od półki cenowej i od tego, co robisz z kompem, ile on pracuje. Bo jak mi koleżanka mówi, że ma 6 lat laptopa i nic się nie dzieje, to się śmieję w głos - ona go używa wyłącznie do pisania dokumentacji do szkoły i tyle, to nie bardzo ma się jak i kiedy dziać u mnie laptoczek włączany rano, wyłączany wieczorem...Ewik, Czarna - gratuluję z powodu planowanego przytycia [/QUOTE]I tu sie zgodze, komputer przede wszystkim powininen byc dobierany do swojego przeznaczenia. Ja mam netbooka, bo koszystam tylko z neta i pakietu office. Ale, ze w ciazy z nudow duzo siedzialam przed kompem, trzymalam go na koldrze to spalila sie plyta :PI tak jak pisalam trzeba sprawdzac modele, z kazdej firmy znajda sie niedorobki ![]() Szajka co do Vaio ciekawostka- w jednym modelu( nie pamietam ktory) byla wada fabryczna- latajace glosniki Cytat:
A ja wlasnie zaluje, ze nie wzielam takiego Della z obracana matryca Maz musi miec wlasnie jakiegos ultrabooka Super sa, ale cholerstwa drogie. I jak trafi na serwis to lipa, bo nie kazdy serwisant potrafi je dobrze zlozyc i rozlozyc Pozdrow meza, ja umieram dzis na zatoki
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna
![]() Babcia TZta zmarła dziś wczesnym rankiem. On już z tym pogodzony wieczorem przyjechał, mówi że strasznie się męczy, że umrzeć nie może, tak jakby na kogoś czekała. Woła cały czas swoją mamę. No i mi powiedział że się dziwne wrażenie miało tam u niej jakby ktoś stał obok. Także dzisiaj będzie jeździł załatwiać, bo jej własne dzieci mają w dupie. Dziewczyny ja wiem że to okropne to mówić w tym momencie itp... Ale ja sobie teraz nie wyobrażam co będzie. Mówię o t. Babcia miała rentę i z tą jej rentą i tak zawsze jej brakowało. Nie chcę mysleć jak teraz to będzie wyglądać. Okropna jestem, wiem. Ale to przez to że ona wiecznie powtarzałą, że ona nie wiem co to będzie bez renty babki. Po prostu nie chcę, żeby TZ wpadł na pomysł przeprowadzki tam. Jak mnie będzie mniej w weekend, to z tego powodu. Tymczasem ubieram Dawida i śmigamy do logopedy
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy pieniądze za rozliczenie z Pit 37 i Pit/0 przychodzą osobno? Bo dostałam kasę ale tylko to co rozliczałam się z mężem,za małego nic. Podejrzewam że złą sumę mogłam wpisać w polu z Pitu 37 i będę przeszło tysiąc do tyłu w takim razie Można się od tego jakoś odwołać? Fewciu?
|
#2879 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
k. poszedl spac o 19.40 a wstalismy o 7.40 Cytat:
jak babcia, wiadomo juz cos wiecej? ![]() to i ja sie chwale mlody naumial sie w koncu jezdzic na rowerku, odpycha sie pieknie nozkami sam! pewnego dnia pokazal na motorek ktory ma, to mu dalam (po tym jak go "schowalam" jak mlody z niego spadl i sie pierdzielnal w lepetynke), a ten sam wsiadl i ruszyl!!!!!! tak bez niczego, z dnia na dzien! ![]() Ja tez mam Lenovo. absolutnie nie narzekam . ja mam jakis z570 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, co to byla za noc
pierwsza pobudka w lozeczku o 6:30, wzielam na uu i dokimalismy razem do 8:30 ![]() Co do lapkow i opinii o nich to chyba wszystko zalezy od tego, kto jakie mial doswiadczenia. Ja mialam 7 lat Fujitsu Siemens (juz nie produkuja), przez wiekszosc czasu byl wlaczony calymi dniami. dopiero po 6 latach padla tasma (czyli drobna naprawa), a po 7 gniazdo zasilania. Okazalo sie, ze kolega potrafi to zrobic i wyglada na to, ze przywroci moj ukochany sprzet do zycia, bo poki co nie mam nic ![]() Kobieta w serwisie polecala mi to, co LITTLE - czyli Delle i HP, z Lenovo tylko niektore modele... Ja sie nie umialam zdecydowac, wiec zostaje stacjonarny TZ :P ale brakuje mi wlasnego sprzetu, gdzie nikt mi nie brzeczy, ze zapycham zakladki ciuchami z allegro ![]() SZAJA, tez chcialam Vaio, ale wyszlo na to, ze za te sama parametry u konkurencji placi sie mniej... Znaczek jednak troszke kosztuje :/ CZARNA, gratulacje! ![]() LITTLE, u mnie reakcja na II bylaby podobna jak u Ciebie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-04-26 o 10:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

takimż:

za pierwsze kroczki 
połączenie vatów kwartalnych i pitów może człowieka do szału doprowadzić, a durny szef na dokładkę przeważył szalę i mało się dzisiaj nie pobeczałam
no i z tej okazji mam w domu całą torbę papierzysk
mam nadzieję jednak, że jest tak, jak mówi ta babka

poszła do przychodni bo się źle czuła i ciśnienie strasznie wysokie to ją do domu odesłali