|
|
#2821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Co za zeń Dobrze, że już się skończył...tak, kupiłam w Pepco, potrzebowałam takich kapciuszków na balkon, Mała mi coraz częściej ucieka, a płytki jednak zimne i często zakurzone (nie mamy daszku nad balkonem). mam nadzieję, że to ta obecna lekara miała rację i Darusia jest zdrowa! ![]() Cytat:
leży na pralce (tam ją ubieram) i merda rękoma w moich lakierach do paznkoci, potem buziaki dla rodziców i idzie do łóżeczka. Cytat:
Z mężem lepiej już? ![]() Cytat:
Cytat:
Poucinało mi cytaty |
||||
|
|
|
#2822 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
niby się nie staramy ale tak mi tęskno za brzuszkiem, że chętnie bym zobaczyła dwie kreseczki ![]() Cytat:
a co do menelka to brak mi po prostu słów :/ Cytat:
Cytat:
i za umiejętności ![]() Klusek śpi, oczywiście umyślało mu się zbudzić podczas mojej kąpieli, a ja tego nie słyszałam posprzątałam dziś chałupkę, tż wraca z pracy, widzi, że sprzątam i do mnie z tekstem "mamy mieć jakiś gości?" ![]() ale mi się chce słodkiego dwa rodzaje bonitek czają się w szafce, jak żyć?? jak żyć??
|
|||||||
|
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(my sis tam pracuje)![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, ooo, super by było!
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewik ! gratuluje, na pewno się wszystko poukłada grunt, że masz w sobie nowe życie !
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu proszę o nr konta!
Przepraszam że się nie odnoszę, czekam na TZ...Jego babcia umiera i pojechał. Dziwię się t. po księdza nie zadzwoni bo po co jak babka ma namaszczenie, po karetkę też nie "bo z wujkiem tak samo było" ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Ewik gratuluję
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi bardzo u nas jak babcia umierala, u nas wdomu, to mama tez nie wzywala ani ksiedza ani lekarza szkoda ze moja babcia nie zobaczyla Kubusia ...
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
hope strasznie mi przykro
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakona umrze to dopiero będzie cyrk. Wszyscy po niej jeżdzili bo taka była kobieta z niej... no pisałam nie raz, nie dwa. Reszta jej dzieci się nie interesuje (syn za ścianą mieszka i nie przyszedł!) i będą wielce pokazywać na pogrzebie. Oj powiedziałabym takim co myślę.. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- tzn.. mi nie musicie tak pisać. Ja do niej stosunek mam neutralny, W sensie duże złego z jej strony pamiętam, ale mam szacunek. |
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sume nie wiem jak to jest, jak sie postepuje w takich sytuacjach... napisalam jak u nas bylo. mama odmowila modlitwe, zapalila gromice i tyle... a po lekarza czy karetke naprawde nie bylo sensu dzwonic....
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
hope ale jednak to babcia Twojego tż...
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu - specjalnie dla Ciebie
![]() http://demotywatory.pl/4326691/Klasy...gimnazjalistow |
|
|
|
#2834 |
|
Konto usunięte
|
No, jestem
na nowym sprzęcie. Przeleciałam pobieżnie, nie nadrobię, nie ma szans, widzę tylko że znów dzieci kilkoro chorych - zbiorowo zdrowia życzę!
|
|
|
|
#2835 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spokojnej nocki! Cytat:
![]() Ja dzisiaj chałwę zagryzałam czekoladą o smaku brownie, a że dalej mi było mało to wsunęłam jeszcze drożdżówkę z dżemem, cynamonkę i kilka galaretek ![]() Bardzo chętnie! Cytat:
dziwne podejście z tym księdzem i karetką...
|
|||
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
pstryczku mój dziadek umarł w domu ale po prostu sobie zasnął, także mama już tylko karetkę do stwierdzenia zgonu wezwała.
Jeśli wiedzą, ze umiera, bo np chorowała to czasem już lepiej nie wzywać karetki, niech sobie umrze spokojnie w domu wśród bliskich. Chyba, że cierpi... ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2837 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że wypoczęliście ![]() ![]() Cytat:
Daria prześliczna Co do pracy - rozumiem Cytat:
Słodka jest Na pierwszym zdj podobna do taty, a na drugi do Ciebie. Tak mi się zdaje ![]() Cytat:
Zuzka w domu tak często robi . Na spacerze jeszcze się nie zdarzyło. Oglądałam filmik. Yae jest taka dojrzała. A jakie ma już włosy długie Cytat:
Gratulacje ![]() I trzymam kciuki za Was. Przeleciałam Was piąte przez dziesiąte ![]() :brzyda l:U nas ok wszystko. Zuzka zdrowa, od męża się nie zaraziła. Ja oczywiście w pracy , jak wracam to z Zuzią chcę spędzić czas. spacery oczywiście. Mieszkanie zasyfione ale nie mam kiedy, nie ma siły i energi. W pracy sajgon - normalka. Ale na początku maja mam urlop Buziaki dla Was |
|||||
|
|
|
#2838 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
moja Babcia miała udar
poszła do przychodni bo się źle czuła i ciśnienie strasznie wysokie to ją do domu odesłalia ja się cały czas pakuje bo jutro do domu jedziemy. trochę mi smutno, ale z drugiej strony stęskniłam się za Tż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za umiejętności!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
to ja Wam nie pisałam ale kiedyś auto by w Nas wjechało !
Bo szłam sobie chodnikiem, i z lewej strony był wyjazd z drogi koło cmentarza na ulicę (Szklanko tam w stronę kościoła jak sie koło cmentarza idzie) No i idę a babka z lewej takim wielkim autem chciała wyjeżdzać ale patrzę, że na ulicy jada auta (czyli ona nie pojedzie) więc ide, no a ona w ogóle patrzy się gdzieś w bok w tym aucie. I nagle nic nie jechało na ulicy, ja na środku przejścia z Hanią w wózku oczywiście a ona rusza ! tylko kątem oka to zobaczyłam no i kopłam jej nogą w zderzak bo to taki jeep był i się zatrzymała, ale normalnie wiecie no aż się we mnie zagotowało....
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy, tak.
I ja bynajmniej nie mówię że mi przykro. I że nie było mi głupio i przykro jak t. się darła na nią jeszcze w poniedziałek: zamknij się w końcu, przestań się wydzierać. Ale mnie ta baba w*rwia. No mimo że krwi mi napsuła ja na nią tak nie mówię, nie mniej nie czuję się odpowiednią osobą która powinna ją opłakiwać. Ja jej żałuję, jest mi przykro, ale nie potrafię się BARDZO smucić. Po prostu brak z nią więzi. Ale na pewno na pogrzebie będę beczeć. |
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
misiaeel strasznie Ci współczuję
tulę mocno ![]() bokeh co za lafirynda :/ ![]()
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Misiael
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, Hope, tule ;*
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#2844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja już po pracy, dziecko śpi, kolacja zjedzona i zaraz idę spać bo jutro znów do pracy
![]() Cytat:
Na 13.00 do restauracji a o 23 było już po. Ale było super. Wytańczyliśmy się że hej I teraz się cieszę że mieliśmy tylko skromny cywilny Cytat:
|
|
#2845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ta.... A jak się potem nagle obudzą, bo to ich matka była i przecież to i to dla nich jest... [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46180976]No, jestem na nowym sprzęcie.[/QUOTE]Jakimż? ![]() Cytat:
![]() Jezu, jak mnie to wkurvia! Im chyba ludzie powinni pod drzwiami umierać, żeby się zajęli! A no, to jednak jest jakiś dobry powód do powrotu ![]() Znowu mamy mały postep ![]() Na pace pamperów jest dzidziuś i Pola oczywiście do niego hihy, hahy. A tak pomyślałam, że spróbujemy i pokazuję, i mówię: "tu ma oko, tu nosek, tu buzię" itd... I tak kilka razy, a potem ja mówiłam, a ona za każdym razem w dzidziusia rączką. Nie trafiała ani razu w pożądaną część , ale jednak sam fakt, że w ogóle pokazywała... ![]() Wiem, że Wasze dzieci tak od roku robią, ale pisałam nieraz, że Pola się tym w ogóle nie interesuje, więc naprawdę, jest krok do przodu ![]() I jeszcze po kąpaniu leżałyśmy sobie na łóżku, ona pleckami wtulona, i tak dobre pół godziny, a potem jak ją miałam na rękach to się normalnie główką do mojego ramienia przytulała. A zawsze jest tak, że zwiewa mi golas, sika po domu i ją w biegu wycieram i ubieram Gdzie jest ELLLMI??? Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-04-25 o 22:27 |
|||
|
|
|
#2846 |
|
Zadomowienie
|
hope, misia
hope przepraszam, wylecialo mi z glowy ![]() bokeh co za #£$%*#!!! Bardzo dobrze zrobilas z tym zderzakiem hje super!
|
#2847 |
|
Konto usunięte
|
Silver, lenovo
takimż: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...b-1tb-w8.bhtml dzięki Bogu są raty |
|
|
|
#2848 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super że urlop będziesz miała. Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2849 |
|
Konto usunięte
|
Dorotka ma genialną zabawę
albo opiera się o bok sofy siedząc na niej, wstaje, puszcza się i specjalnie tylkiem siada, albo mam ja ją trzymać za ręce, a ona się puszcza i klapie dupką zaciesz, że hej!
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181622]Silver, lenovo
takimż: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...b-1tb-w8.bhtml dzięki Bogu są raty E, to ja pytałam I git, też mamy Lenovo! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

Dobrze, że już się skończył...

ktoras tez tak miala?
ale jakby wpadka byla to bym sie nie pogniewala 
zdrówka! 
I wszystkie inne dziewczyny też.
(my sis tam pracuje)

ja w sume nie wiem jak to jest, jak sie postepuje w takich sytuacjach... napisalam jak u nas bylo. mama odmowila modlitwe, zapalila gromice i tyle... a po lekarza czy karetke naprawde nie bylo sensu dzwonic....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)