|
|
#2941 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Ale małe usprawiedliwienie mam, bo to w 3/4 ubranka na Polę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oby mu tak zostało ![]() Cytat:
Cytat:
To takie można mieć? [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46193496] Sylwia, zacytowałam cię i sowo honoru - nie wiem, w związku z czym chciałam odpowiadać nieraz tak mam - czytam, zaznaczę wielocytowanie a potem nie pamiętam co chciałam Szaja, Ty wiesz, że ja też tak często mam? I albo wracam do tego postu, który cytuję (a potem ew. patrzę, co cytowała cytowana przeze mnie ), albo usuwam wpisdu i nie cytuję, bo nie wiem Cytat:
Już takie niemałe są ![]() Cytat:
![]() Dzień chwalenia tż Mój dziś pierwszy raz w życiu zmył podłogę (w naszym pokoju) |
|||||||||
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
a yellow mogę mieć uwagę do bloga?
Trochę źle mi się czyta (może tylko mi) tekst jak pod spodem prześwituje ta tekstura. Takie mało to czytelne, chciałam poczytać ale naprawdę nie umiem zbyt skupić wzroku. To jak już tak chwalicie, mój tż dziś pierwszy raz w życiu zmienił pieluche sam z siebie w nocy (ogólnie chyba sam z siebie pierwszy raz :P)
|
#2943 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ogromne gratulacje ![]() Cytat:
![]() tulę mocno ![]() Cytat:
padłam ![]() Cytat:
za nowe umiejętności ![]() u nas jest ostatnio faza na zabawy językiem i na chrumkanie ![]() chciałam jeszcze coś napisać o nas ale nie mam siły :/ napiszę tylko, że wstrząsnął mnie ten post, który wkleiła marsi czemu tak się dzieje ![]() ah i na spacerze widziałam dziś dzieciątko w kombinezonie zimowym :/ ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() i dla innych pomagających tż też wielkie ![]() mój dziś zrobił zupę gulaszową, rosołek na jutro dla Kuby i kurczaka pieczonego
|
||||||
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, aleśmy się zgrały
Brawa dla Twego munża
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
Meneq brawa dla tz! Deli o jaciepierdziu, masakra, ale wiesz....jak was stac i by Ci to poprawilo komfort zycia, taki psychiczny.... Wierz mi, to naprawde DUZO daje..... Ja na pierwszy rzut oka mialam malenka wade, w trakcie leczenia okazalo sie, ze jest naprawde spora i na dodatek wlasnie problemy ze zgryzem, czego wczesniej nie bylo widac. Ale jak sciagnelam aparat..... No naprawde, wierzcie mi lub nie, ale przed zalozeniem nigdy, nawet w polowie sie tak czesto nie usmiechalam :P wiem, ze to powazna operacja i w ogole, ale ja bym na Twoim miejscu ja robila Aha i u mnie po aparacie skutki uboczne w postaci wypadajacej szczeki ale wiesz, naprawde mi to nie przeszkadza, proste zeby to wszystko rekompensuja :P Nie widze zdjecia Hani Misi Iffonka gratulacje dla siostry!!!!! chyba fajnie tak w jednym czasie w ciazy byc prawda?Cos jeszcze chcialam i zapomnialam ![]() Fatalnie sie czuje, caly dzien temp w granicach 37.2 a ja taka najgorzej znosze, juz bym wolala miec te ponad 38..... A tak jest tragedia jeszcze jutro trening, musze na nim byc, dzisas, mam dosc. Mlody kaszle, malz poza bolem gardla calkiem okejSent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby czesciej mu sie zdarzalo!
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiem, że zrobiłabym to drugi raz, bo daje to niesamowity komfort psychiczny i poprawia pewność siebie. ( mówimy o przypadku jeżeli nam to przeszkadza)a co do drugiego
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miałam tylko krzywy zgryz, ale podobnie, jak Lady - zanim nie miałam aparatu, rzadko się usmiechałam, a jeśli już, to zasłaniałam usta dłonią. Nawet jak już nie nosiłam aparatu, to dobry miesiąc tak z przyzwyczajenia robiłam
|
|
|
|
#2949 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właśnie dlatego wcześniej napisałam, że wygląd jest dość roboczy na razie. Muszę usiąść i pokombinować, ale średnio się znam na css-ach i innych.
|
||
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow: zgadzam się z Bokeh - tekstura też mi bardzo przeszkadza, ale efekt by znikł jakbyś dała białą czcionkę np.
Zdjęcia są |
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Zgópłam
Szukam tego łóżka dla Poli, 3/4 takie same, a ja i tak się nie mogę zdecydować
|
|
|
|
#2952 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
teraz Dorce nie biorę, bo ledwo łazi, sama nie (pomijam wybryki u teściów w święta ) no i stopa 19 ![]() Ale dla Agatki w tym wieku już miałam. Cytat:
![]() brrr nie trawię jej Cytat:
swietny ostatni akapit ![]() Blog - to już napisaly dziewczyny wszystko Cytat:
łoooo ![]() Cytat:
a już jak jest kilkanaście stopni, ale pada deszcz... :/ Cytat:
barierka od strony głowy oczywiście. Materace bonellowe do tego braliśmy, no i długość 190cm, czyli nawet ja się mieszczę
|
||||||
|
|
|
#2953 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
Pobudka równo o 6.45 także nie tak źle ![]() ale pogoda do Cytat:
![]() Cytat:
moja jeszcze zaczęła po nas powtarzać coraz to więcej czynności. Uwielbiam jak sobie buty zakłada Cytat:
brawa dla Tż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no brawa dla kolejnego Tż ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pobudka o 7:40 - nienajgorzej
ale za to noc przespana w lozeczku od 20 do 6 bez pobudek ![]() Ja i tak sie nie wyspalam, poszlam spac po 1, bo mnie chinskie allegro wciagnelo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Dzięki dziewczyny, chyba się zdecyduje na tę operacje. Dziś jestem w 90% przekonana że chce, wczoraj było 80%. Dokładnie, ja przez moją szczene nie uśmiecham się w ogóle... zdjęcia? mało kiedy, jak już wrzucam to takie, zeby tego nie było widać. To poważna operacja, łamanie, przesuwanie kości (chirurg mówił że będzie ona trwać około 6-7 godzin, będę musiała oddać krew bo zdarzają się przypadki, że trzeba przetaczać krew) ..no ale cóż. Chce tego. Na milion procent bym żałowała, ze tego nie zrobiłam. Nie mówiłam Wam, ale raz w tygodniu chodzimy z Amelką na basen ona uwielbia a jak bawi sie z dziecmi w brodzikutzt i Amelka drzemukja ;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-04-27 o 09:58 |
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Ja mojego nie pochwale bo nie mam za co Lili mi dzisiaj urzadzila pobudke o 5!!! ) Lady zdrowiej! bokeh moja tez sie ostatnio taka zrobila, tylko przed zmiana pieluszki mi zaczela uciekac, chce, zebym ja po calym domu gonila zanim sie laskawie zgodzi na przebranie ![]() I jeszcze glupie pytanie mam Jak usuwacie te 4ki to tego pozniej nie widac Bo 4ki to tak jeszcze calkiem z przodu sa Przepraszam, nie umiem sobie tego wyobrazic
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki..ja tylko na chwilę...się przywitać i...zoabczcie jakie fajne http://allegro.pl/komin-dzianinowy-d...001339527.html
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Moj zuczek wpada ostatnio w histerie na przewijaku
Ani nie spadl mi, ani malzowi, no nie wiem co sie stalo, jak sie tylko zblizam z nim do przewijaka to histeria, wywijanie sie, wyrywanie ![]() Zrobilam dzisiaj 10km. Z goraczka. Jutro tez mam trening. I pojutrze tez Bokeh, jutro na NR jade do Kato, tzn do Parku Chorzowskiego, mialabys ochote sie przebiec? ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#2959 |
|
Zadomowienie
|
Hej
znowu widzę na uczelni wiec mam czas :Tak powiedziałem zaraz po mojej siostrze ze tez jestem w ciazy a poryczalam się bo teraz na wszystko tak reaguje ![]() Mi tez się marzy aparat na zeby ale u mnie sprawa jest taka ze ja po prostu nie mam 3 zębów do gory i reszta rozrosła się na cala szczękę przez co mam bardzo duże szpary miedzy wiekszoscia zebow. Lady czy ja dobrze rozumiem ze w jeszcze przebieranie Pietraszka na przewijały takim dla noworodka/niemowlaka?
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Przyszłam się tylko przywitać bo mam masę roboty a muszę wykorzystać czas kiedy młodzież śpi. Nadrobię was później,całuski
|
#2961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ogladalyscie kanonizacje? macie swiatelko z kosciola? ja poszlam na msze ale patrzac na pogode wzielam ze soba zwykla swieczke, taka jak sie daje na grob a ludzie mieli ze soba takie normalne swiece. przez pol mszy sie zastanawialam czy wypada podejsc z taka zwykla swieczka za 2,30 ale mowie, co tam! wazne swiatelko a nie swieca.no i koniec koncow tylko ja mialam taka zwykla swieczke ![]() ale na wyjsciu kto wygral? PSTRYCZEK a ja dumnie szlam z moja swieczka za 2,30 ![]() wystarczylo troche pomyslec
|
|||
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! O nocy nie piszę
straszna była ![]() Powiedzcie mi na szybko jak się nazywały te kapcie co Szajka polecała? Nie befado tylko ta polska firma? Uciekło mi |
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
My tez na przewijaku. Swego czasu przewijalismy sie na podlodze, ale Kuba zwiewal co sil w nogach.
A poku co jedynie przewijak jest go w stanie na chwile powstrzymac od ucieczki. Choc coraz trudniej jest i coraz dziwniejsze przedmioty dostaje w lapki ![]() PSTRYCZKU, ja nie ogladam, ale żem duma, ze Ci sie udalo zwyciezyc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jakie...
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas to samo, zawsze jakis extra hiper wypasiony gadzet w poblizu musi byc ![]() jeszcze chyba Black lemigo polecala, czy jakos tak.. |
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
To może my tez sprobujemy wrócić na przewijak bo aktualnie przewijamy się na łóżku i jest masakra.
Dziewczyny mam do odsprzedania kartę podarunkowa do Housa na kwotę 49,99 zł. Jeśli któraś była by zainteresowana to proszę o kontakt. Ja dostalam ja ze zwrotu a nie wykorzystam jej bo niestety rozmiary które tam oferują ze wzgledu na moj błogosławiony stan mnie nie interesują. Karta jest ważna jeszcze prze rok.
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46195830]
niestety norma :/ a już jak jest kilkanaście stopni, ale pada deszcz... :/ [/QUOTE] tylko, że u nas bez deszczu jakieś 20 st, nie było słońca to chyba przez to ten kombinezon ![]() Cytat:
Cytat:
pstryku trochę oglądałam ale jak Kuba zaczął wchodzić w telewizor to wyłączyłam ![]() witam się niedzielnie tż z Kubą na spacerze a ja odpoczywam w domu, coś mnie gardło boli i jakaś taka nie do życia jestem :/Kuba mi wczoraj zrobił płaczka na placu zabaw, bo nie chciałam go dać do piaskownicy (piach był mokry). Niby posadziłam go na koniku ale to nie było to. Więc poszliśmy do kulek i się nimi trochę bawił a potem wynajdywał najmniejsze kamyczki i mi je dawał, następnie wyrywał trawę i koniczyny i był zachwycony .Poza tym Kuba robi się bardziej dorosły, czasem jak coś robi to widzę, że naprawdę myśli nad czymś, dziś budował wieżę z klocków, chyba ze 4 klocki ułożył, ma też wieżę z kubków z ikei i jest szał, wkłada i układa jeden na drugim do sortera pięknie wkłada wszystkie kwadraty a jak się koło zmieści to też wsadzi do garnuszka na klocuszka też wsadza klocki tylko trzeba mu pojemnik trzymać i dawać klocki, które ma wsadzić ![]() do tego cały czas "mama" wiem, że Wasze dzieciątka robią to od stu lat ale ja i tak się tym jaram ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- a co do bucików to jak się ma rozmiarówka tych o których piszecie (lemigo i zetpol) np do befado? |
||
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piękny dzień dziś Wreszcie rodzinnie spędzony. Idziemy na drugi spacerek. A tu Nasza uciekinierka ![]() https://www.youtube.com/watch?v=oYFK...ature=youtu.be
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

Ale małe usprawiedliwienie mam, bo to w 3/4 ubranka na Polę 
na moim nowiutkim jeszcze pachnącym nowością sprzęciku unijnym który wczoraj dostałam... ale pasuje mi jednakowoż trochę popracować więc lepiej sobie pójdę 

nieraz tak mam - czytam, zaznaczę wielocytowanie a potem nie pamiętam co chciałam 
no i z tej okazji mam w domu całą torbę papierzysk