|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
u nas też niedawno było 100, a już jest 96 Zdrówka Kochana kiss12550 - najładniejsze 1 i 2, czyli kremowe i chyba srebrne i skłaniałabym się ku srebrnej wstążce, bo ożywia zaproszenie, a w przypadku kremowej jest trochę mdłe ![]() mysza93 - obrączki ![]() Cytat:
cude - suknia jest piękna ewentualnie drugiej. Trzecia kompletnie mi nie pasuje do Twojej sukni
Edytowane przez activelifestyle Czas edycji: 2014-04-28 o 22:15 |
||
|
|
|
#1142 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
mimi_77
iliy Lg_ago Lemon_Drop Ad rem activelifestyle KaEs sensuall rabbitka kiss12550 mysza93 cude Bardzo bardzo Wam dziękuję za miłe słowa!! mimi_77 U nas to zawsze przychodzą tylko na sam ślub. Nikogo się nie zaprasza na obiad. madziara889 Dla mnie to oczywiste, że chcesz wpisać imiennie taką osobę skoro mają tyle wspólnych lat za sobą. Nie widzę tu nic namolnego... gornek szczyt chamstwa:/ głowa do góry! To będzie Wasz dzień nie pozwól by ktoś Ci takim czymś zepsuł humor ;* Dotka90 Kochana spokojnie oczywiście się śmieję no ale faceci tak niestety mają... wiem po moim! Głowa do góryrabbitka no no 50dni coraz bliżej . Zdrowiej![]() mysza93 piękne, klasyczne obrączki ![]() cude Dla mnie zarówno z kwiatkami jak i bez nich było by ładnie! One się powtarzają na sukni więc nie są gigantyczną plamą w jednym miejscu. Co do ramiączek uważam tak samo. Ale masz piękną figurę
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
cude przepiękna suknia! Co to za wątpliwości w ogóle
Odprułabym tylko te kwiatki, a z ramiączkami to już w ogóle będzie przepięknie!
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładne! mamy identyczne
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
Dotka90 nic się nie martw może uda Wam się chociaż to jedno wydrukować wcześniej
w najgorszym wypadku kupić jakieś inne na szybcika ale zabijać chłopa??? Może jeszcze się przydać więc trzymam kciuki rabbitka dziękuję kochana kiss12550 dziękuję zaproszenia super foto nr 2 mysza93 gratulacje odebrania obrączek ![]() cude Nasze są troszkę inne niż te z apartu bo białe złoto na pierwszy rzut oka nawet nie widać (jakaś taka odmiana tego złota jest inna bo Nam Pani tłumaczyła ale ja się na tym kompletnie nie znam) zresztą koncepcja była inna: miały być całe z żółtego złota no ale że pierścionek zaręczynowy mam z łączonego to i obrączki TŻ wybrał łączone - niech ma ![]() Foto butów dam jak mi dojdzie ten jeden właściwy do pary ![]() Zgadzam się z Lemon ramiączka nr 3
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-04-28 o 22:20 |
|
|
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki dziś nie mam czasu nadrabiać, jutro trochę wolniejszy dzień będę miała to przysiądę do neta
![]() Tymczasem w klubie wrzuciłam fotki z próbnej fryzury. Zapraszam
|
|
#1147 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jako że z TŻ jeszcze nie tańczyłam (nie mieliśmy okazji bo na ostatnim weselu byłam sama bo TŻ wyjechał do pracy) będzie łatwiej się zgrać:PCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam zamiar zapraszać z rodzicami z tego względu że to Oni finansują moją cześć wesela to raz a dwa dziwnie bym się czuła jadąc sama do większości rodziny bo 90% ich nie zna mojego TŻ a ja mam kontakt z nimi głownie przez rodziców- czytaj nigdy sama u nich nie byłam:PCytat:
U mnie za to delegacje się zaprasza na jeden dzień wesela i to obowiązkowo delegacja przychodzi na ślub i na wesele jest 3osobowa. Cytat:
jedyne co mi przeszkadzałoby to właśnie brak ramiączek pierwsze i trzecie są boskie ![]() Cytat:
maluję się sama więc 30-40 min mi na makijaż wystarczy
|
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
Cude- mi też ramiączka z 3 zdjęcia podobają się baaardzo , suknia jest piękna ale te kwiatki mi się wgl nie widzą i ja bym je odpruła
Dzieki dziewczyny za odpowiedź w sprawie zaproszeń , własnie między tymi 2 się zastanawiam, te pierwsze momentami też wydają mi się mdłe a innym razem takie delikatne Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-04-28 o 22:36 |
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jestem padnieta po całym dniu, nadrobiłam z grubsza i ide spac
Dotka dzieki za cynk! jutro jade do rossmana ![]() Opiumalfa gfratulacje panienskiego ![]() marlenqa22 jak mnie denerwuje takie krytykowanie. w zyciu by mi nie przeszlo przez gardlo skrytykowanie wyboru PM, chociazby mi sie cos nie podobało.. Atomoowka super ze kolezanka bedzie
|
|
#1150 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie się ułożyło z koleżanką, dobrze, że to przemyślała i jednak sie pojawi powodzenia na próbnej!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kaigarawięcej szczegółów, zdjęć !!!! ![]() Opiumalfa nie chcę mówić A NIE MÓWIŁYŚMY super, że tak fajnie wszystko się ułożyło i jesteś zadowolona z panieńskiego ![]() zresztą w Barcelonie grzech byłoby nie być zadowolonym ![]() Cytat:
![]() szkoda, że ja dopiero w dniu ślubu poskładam wszystkie elementy mojej stylizacji gdzie kupujecie muchę? ![]() Dotka90 to trochę kaszana Wam wyszła ;/ Ale ja bym im powiedziała, że zapraszacie i mają termin rezerwować, a zaproszenie dostaną pocztą gratki! ale grubaśne są ![]() Cytat:
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie załapałam się ![]() Mi się najbardziej podoba nr 2 ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
Ramiączka też fajne, za to kwiaty zdecydowanie bym odpruła Kupilismy muchę dla TŻ
|
|
#1152 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O rety... też bym była za dodrukowaniem jednego innego gdzieś. Albo wystawieniem weksla na właściwe zaproszenie w przyszłości. ![]() Cytat:
I gratki 50-dniówki. Wszystkie ładne. Ja jestem fanką srebrnego, więc pewnie takie bym wzięła, ale kremowe też śliczne. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
cude ja bym kwiatki odpruła
|
#1154 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
moze dlatego, ze codziennie musialam szukac szmatki do twarzy, bo mi babcia Tżta ciagle ją gdzies wynosila i mialam dosc nie zdazylam zobaczyc efektow
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo polecam soczewki! Jeśli macie taką możliwość to na prawdę warto, no chyba żew macie problemy z suchością oka to jest problem, ale jeśli wszystko ok to jak najbardziej!
ja nosze twarde soczewki z powodu stożka rogówki, ale i tak nie zamienie ich na okulary !
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny,
wracam jako najszczęśliwsza na świecie ŻONA! Miniona sobota była przecudowna, wszystko udało się idealnie. Wczoraj odpoczywaliśmy, a dzisiaj mieliśmy caly dzień załatwiania, jeżdżenia i innych cudów. Jutro sesja, kilka spraw do załatwienia, a w środę wybywamy nad morze na przedłużony weekend. ![]() Rogal nie schodzi mi z twarzy od soboty.
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1159 |
|
Konto usunięte
|
Opium, no widzisz, nie ma tego złego ....
zazdroszczę wypadu do Barcelony Kaigara chcemy więcej! (podpinam relację pod pierwszy post) ![]() Ijaa chcemy więcej
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Przepraszam, że nie zaglądam, ale na prawdę nie mam kiedy... Chciałam serdecznie pogratulować wszystkim ŻONKOM !!! Zazdroszczę |
|
|
|
#1161 |
|
Zadomowienie
|
Cude sukienka jest bardzo ładna- ja odprułabym tego kwiatka i będzie idealnie.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1162 | |
|
Rozeznanie
|
Jestem tego samego zdania. Suknia śliczna, jeśli chcesz to możesz tego kwiatka usunąć. A ramiona boskie
Cytat:
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje wam! chyba zaczarowalyscie ten moj panienski!!
|
|
|
|
#1164 |
|
Wtajemniczenie
|
Cude, suknia sliczna, ale na odprulabym chyba kwiaty, a z ramiaczkami juz jak Ci sie podoba
![]() Ijaa, o rety! Cudownie! Czekamy niecierpliwie na obszerna relacje jak juz odpoczniesz porzadnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1165 | |||
|
Zadomowienie
|
Dla mnie te białe ciut takie zbyt zlewające się. Bardzoo ładne są te ostatnie, błękitne
Cytat:
![]() Ja, nie chwaląc sie ( ), też zawsze mam rację, choć nie zawsze chcę, żeby tak było.Cytat:
![]() Nie odpruwaj tych kwiatuszków, bo dodają sukni uroku. Te ostatnie ramiączką są super, taki efekt motyla. Nie przepadam za cienkimi ramiączkami, bo z reguły źle wyglądają, bo mocno odnzaczają się na ramionach, a te szerokie, delikatne z tiulu są super ! ![]() Cytat:
Nasza świeża żonka ![]() Czekamy na konkretną relację !
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
usuneło mi się cytowanie
w każdym razie : SUKNIA ŚLICZNA OBRĄCZKI ELEGANCKIE - KLASYKA ![]() co do delegacji - odemnie z pracy kto chce przyjdzie tylko do kościoła (ale nic nie wywieszałam, będą chcieli to zapytają :P ) a od TŻ idą z pracy 3 osoby na ślub i wesele od początku do końca. 2 facetów i kobitka u nich jest taka tradycja od X lat, więc.. ![]() ale też do tej pory spotykałam sie z tym, że delegacja przychodziłą w trakcie pili toast potem moze z 2-3 tance i wio do domku ![]() Opium zdjęcia z panieńskiego cudowne. Cieszę się bardzo, że miałaś taki wspaniały panieński! dziewczyny sie postarały i nie zapomnisz tego na pewno
|
|
|
|
#1167 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ukatrupiłabym ![]() Nr 2 ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Mam namiary na kobitkę, u której można zrobić poradnię NPR. Podobno idzie się z nią dogadać Jutro zadzwonię i się wszystkiego dowiem
|
||||
|
|
|
#1168 |
|
BAN stały
|
Cude śliczna suknia, ale ja bym ramiączek nie brała absolutnie
Dotka no co on taki nieogarnięty Mnie by teraz nie obchodziło, że on nie ma czasu! Kiss dla mnie wygrywają srebrne ![]() Cashmere jaki kolor, czarny? Przypomnij proszę ![]() My mamy dwie muchy dla tż - czarną i czarno-fioletową na "po północy". Co do soczewek ja na pewno będę miała A co do panieńskiego to NIE MAM ANI BUTÓW ANI SUKIENKI!!!! |
|
|
|
#1169 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wzięalbym 1 albo 2 ![]() Cytat:
Cytat:
też b yłam w Rossie i babki wszystkie otwierały tusze... mimo wszystko wzięłam, byłam z samego rana to może aż tak czesto nie były otwierane 9chyba że przed promo:d ) ładna sukienka ![]() Cytat:
u nas też niedawno 100.. teraz 39 ![]() Cytat:
Cytat:
ja z pracy nikogo nie prosiłam, Tż też nie
|
|||||
|
|
|
#1170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

u nas też niedawno było 100, a już jest 96
Zdrówka Kochana 

30.08.2014 
ale zabijać chłopa??? Może jeszcze się przydać
zresztą koncepcja była inna: miały być całe z żółtego złota no ale że pierścionek zaręczynowy mam z łączonego to i obrączki TŻ wybrał łączone - niech ma
maluję się sama więc 30-40 min mi na makijaż wystarczy

moze dlatego, ze codziennie musialam szukac szmatki do twarzy, bo mi babcia Tżta ciagle ją gdzies wynosila i mialam dosc