|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Nadrabiam was
![]() Pisałyście o otwartych oknach, troche miałam kiedyś szoka bo moja pediatra nawet w lutym na chorych badała przy otwartym oknie, ale kto lepiej wie jak ona ![]() Kamil siedzi przy otwartym ale na noc zamykamy, bo noce są jeszcze zimne i zmienne a my śpimy całą noc ![]() Dodaje zdjęcie Kamila w "za małym" wózku i z 2 miesiące starszym kuzynem
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Helol
Pani ja sie zgadzam z opinia odnosnie rzes, mone skurczybyki rez male krotkie,nie wywijaja sie. Bzinka widzialam zdjecia i oponie na kilmu blogach odnosnie tych skarpet efekt wow, tak ze czekam na Twoja opinie. Monia OTJ hakuna matata oznacza ze jestem ponad to co widac...a ze wizaz daje opcje nie widzenia tom zdrowsza ![]() Bylsm po zdolnosc do pracy, pani doktor pgts zdrowa Pani, cisnienie jakie wpisac,jakies dobre napisze- a cisnieniomierz lezy na stole. Nastepnie pada pytanie do kiefy byla poprzednia zdolnosc odpowiadam do X 2015 - to niech ja pielegniarki przepisza. Ku####### po co jechac przez caly Krakow .... W zlobku dzis masakra wycie i spazmy, po hodzinie mnie pani wyciagnela telefonem ze szmaciarni i siedzialam z mala w zlobku, a wpon juz na caly dzien ....
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny super się czyta jak to nasze (i inne które się balsamują
) dzieciaczki tyle potrafią Spaliśmy u moich rodziców ostatnio i Kamil rano poszedł pod pokój moich rodziców ale był zamknięty więc wrócił. Powiedziałam "idź zapukaj to baba Ci otworzy" i poszedł zapukał ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3064 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie niedopuszczalne ![]() i to nie chodzi mi o powietrze, tylko dla maluszkow powinno byc cieplo, przeciez je sie do badania rozbiera ![]() Cytat:
co to za lekarze ![]() oby bylo lepiej.. biedulka mala ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() fajniutki Kamilek pisalam niedawno jak M. kurki karmil a na spacery dopiero od niedawna chodzimy na nozkach, i M. juz zalapal co to sa buciki - M. przynies busiki - i on przynosi i rozsiada sie by mu je zalozyc, a pozniej leci pod drzwi ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Helol
Pani ja sie zgadzam z opinia odnosnie rzes, mone skurczybyki rez male krotkie,nie wywijaja sie. Bzinka widzialam zdjecia i oponie na kilmu blogach odnosnie tych skarpet efekt wow, tak ze czekam na Twoja opinie. Monia OTJ hakuna matata oznacza ze jestem ponad to co widac...a ze wizaz daje opcje nie widzenia tom zdrowsza ![]() Bylsm po zdolnosc do pracy, pani doktor pgts zdrowa Pani, cisnienie jakie wpisac,jakies dobre napisze- a cisnieniomierz lezy na stole. Nastepnie pada pytanie do kiefy byla poprzednia zdolnosc odpowiadam do X 2015 - to niech ja pielegniarki przepisza. Ku####### po co jechac przez caly Krakow .... W zlobku dzis masakra wycie i spazmy, po hodzinie mnie pani wyciagnela telefonem ze szmaciarni i siedzialam z mala w zlobku, a wpon juz na caly dzien ....
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
LunaO
dla Tz no ZEBY cie IQ pozbawiac ![]() NESTELLE - wspolczuje Kupy Buraczkowej Jak bylam mala ok 3-4 latka - to po zjedzeniu i skorzystaniu z Wc / krzyczalam na caly Dom ZE DUP....a mi pekla - wszystkich na nigi postawilam - nio ale za mala bylam by skumac 1 z 2 Dobra tez cos dla siebie zrobilam Ide dzis do kolezanki na brwi z henna i jakas semi cos tam z rzesami - obym byla Piekniejsza niz Jestem Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#3067 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ju mejd maj dej tu sie witasz z nad loda,tu Ci dupa peka...a to dopiero popoludnie
|
#3069 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Zadomowienie
|
hej
Moderna- jeszcze raz tutaj- dziekujemy za nasze roczniaki w projekcie szkoda, że nie wszystkie mamy wysłały zdjęcie roczniaka.. (można prosić zdjęcie na maila- na pamiątkę?/ aa juz mam! czytasz w moich myślach :P dzięki wielkie!) hmm niektórych dzieci nie poznaję tam :P Lunka- tak, dzieci potrafią nas naśladować albo np. chucha na ciepłe bo wie, że mama też tak robiła ale sie wczoraj męczyłam, zasnęłam koło 2 bo znowu miałam atak rwy Moderna- Ewa tez mi butki podaje do ubrania.. czasami nawet dwie pary na raz chce ubierać teraz ma fazę na zdejmowanie skarpetek i wrzucania ich za łóżko..
Edytowane przez jolanT Czas edycji: 2014-04-29 o 15:47 |
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetnie, mimo, ze grafik ze mnie kiepski, to jakos nawet wyszlo ![]() ![]() szkoda ale przypominalam jak tylko moglam, przynjamniej sie staralam ![]() hehe.. slodkie te nasze dzieci az musze zagladnac za lozko, bo szukam kilku skarpetek
|
|
#3072 |
|
Zadomowienie
|
A co to za projekt z roczniakami? ?
|
|
|
|
#3073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podejrzewasz od czego to?---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękujemy za kciuki.
Już po neurologu jestem zalamana mój swiat się zawalił. Może napisze więcej jak wrócę do domu. Jest źle tyle napisze. I mamy chora służbę zdrowia czy jakkolwiek to nazywając że nikt do tej pory nam nie pomógł... |
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
zdjecie tytulowe grupy na facebooku
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() przytulam, napisz pozniej ![]()
|
|
#3076 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3077 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
może wrzucisz też do klubu? ja juz wiem że dwie od wczoraj mam za łóżkiem ale z takiej strony, że sama tam nie dojdę bo nie mogę nic dzwigać a no rwa to nic innego jak z ciężkiej pracy, nieprawidłowego dzwigania, noszenia, przenoszenia.. niestety.. muszę zrobic prześwietlenie kręgosłupa bo prawdopodobnie dysk się przemieścił/wypadł Cytat:
napisz później! |
|||
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M. spi, pozniej zrobie inspekcje za lozkiem ![]() wrzuce do klubu
|
|
#3079 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie widze takiej opcji...Cytat:
dla Hani! kwa kwa odkwacza Krzys (w parku sie nauczyl )I odniose sie do linka o okularach i sloncu ogolnie - zgadzam sie. Cos juz gdzies, kiedys na temat czytalam, pod swoim katem, ale czlowiek to czlowiek Pomijam juz fakt, ze filtr musialby byc naprawde dobry, czyli okulary za kilka stow co najmniej, zeby tego szkodliwego nie przepuszczal do rozszerzonej przeciez dzieki ciemnym okularom zrenicy. Lepiej juz calkiem bez, to i te melanocyty sie nalapie ![]() Cytat:
Wystarcza? Podpinam sie pod pytanie ![]() Wrocilismy niedawno z parku, bylismy z nowym wiaderkiem w piaskownicy Krzys pieknie sie bawil, a jak jeden chlopiec zabral Mu lopatke, to Krzys... oddal mu tez grabki... Zero asertywnosci ![]() Na koniku tez sie pobujalismy i dreptalismy po piachu, trawie... Szkoda, ze hustawek z zabezp. tu nie ma. Wymeczony zasnal w drodze powrotnej, nadal spi w lozeczku
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Agateczka, mam dreszcze. ale trzymam kciuki i czekam na relację.
Po prostu lekarka orzekła, że mój syn jest zagadką medyczną. CPR na poziomie 41 ( Mam pełne pory... i antybiotyk.
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Panika
strasznie wysokie.. Oby antybiotyk dal rade, skad to cholerstwo..
|
#3082 |
|
Zadomowienie
|
Pani, o kurcze, no rzeczywiście bardzo dużo. .. oby szybko przeszło. ..
|
|
|
|
#3083 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jutro idę z F. na ślub cywilny i przyjęcie mam nadzieję, ze dam radę sama z nim i będzie grzeczny. Trzymajcie kciuki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekamy na więcej informacji. Może masz jakąś inną wersję, naszego można było kąpać pod prysznicem, suszyć suszarką, myć zęby i korzystać z toalety. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3084 |
|
Zadomowienie
|
Agateczka
![]() Pani ua... oby szybko przeszło... Moderna też dostałam maila. Wyszło super! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3085 |
|
MBZ♥
|
Pani, może to błąd labu? w każdym razie trzymam kciuki za Torresa
skąd takie cholerstwo się przyczepiło![]() Despa, serce się kraje ![]() Agatko, zamarłam ![]() |
|
|
|
#3086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ło matko!---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Agateczka ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- My po szczepieniu, O. zdrowa waży 10.120 i 77 wys. darcie (płacz) było przy osłuchiwaniu a podczas wkłucia nawet się nie zorientowała i było po . Kolejne szczepienie 10 czerwca.
|
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
moje rzęsy nie za specjalne dlatego od jakiegoś czasu stosuję rapidlash i powiem Wam że suuper! od kilku lat stosuję głównie Max Factor 2000 calorie , ale chętnie wypróbuję Hypnose Paniki - jaki to dokładnie???
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- dziś świnka ,odra , różyczka a potem... muszę sprawdzić...
|
#3090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

ale przypominalam jak tylko moglam, przynjamniej sie staralam 

Nie widze takiej opcji...
dla Hani!