|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2132 |
|
Konto usunięte
|
kusicie tym serum kusicie. Ale muszę być silna bo została mi 100 do dziesiątego w tym muszę internet opłacić. Tak więc nici z tego cuda.
|
|
|
|
#2133 |
|
Raczkowanie
|
Moja znajomość makijażu i kosmetyków do tego przeznaczonych jest tak niewielka, że muszę prosić o pomoc. Chciałabym wykorzystać rabat i kupić już coś na dzień matki. Pytanie tylko co.. Chciałabym zapytać o cienie, które warto kupić na -49%. Ważne by było trwałe i nie uczulały. Maskarę wypatrzyłam już na kwc, lecz z tym mam problem. Oprócz tego usta i paznokcie- co jest warte uwagi i dość uniwersalne?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny. Ta cała promocja to jakiś cyrk
![]() Byłam po odżywkę do rzęs long 4 lashes, wystałam się w kolejce i co? Nie wchodzi ze zniżką. Poszłam więc do 2go rossmanna- pytam, czy jest dostępna ta odżywka, "nie, tej nie mamy". Patrzę na półki, widzę że jest. Ponad to z oznaczeniem -49%!! Biorę więc odpowiednią (do rzęs) i zmierzam ku kasie żeby zapytać o cenę. Pani ekspedientka zapewnia mnie że produkt jest objęty promocją, ponieważ wczoraj jej koleżanka sama z niej skorzystała. Wbija na kasę i co?
|
#2135 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Cieszę się tym bardziej że poleciałam wczoraj, normalnie jako trofeum opakowanie postawię |
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
W Poznaniu szafa Saly jest w Browarze.
|
|
|
|
#2138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...kate-moss.html Moja mama jej używa, ja jej tez używam i jest super. Piękne kolory i całkiem niezła gama. Trwałe i nie sa bardzo błyszczące Co do paznokci to kto co woli jest naprawdę duży wybór ( od siebie dodam ze mi nie spodobał sie ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il-polish.html bo szybko odpryskiwal nawet te tanie wibo dłużej sie trzymały, tak w ogole to je polecam duży wybór kolorów i cena fajna)
Edytowane przez agata0212 Czas edycji: 2014-04-30 o 11:38 |
|
|
|
|
#2140 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2142 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Makeup challenge winner
|
Z R. polecałam już te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...eyeshadow.html
Ale warto tez pofatygować się do Natury po Kobo. Co do long4lashes. Najwidoczniej pracownicy podczytują ten wątek.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-30 o 11:44 |
|
|
|
#2144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zadomowienie
|
Ja tą odżywkę chciałam kupić już pierwszego dnia, ale nie wchodziły, dziewczyna powiedziała, że mają w ogóle jakieś problemy bo tusze maybelline też nie wchodziły w promocji, powiedziała że zgłosi to do centrali, ale nie wie ile czasu potrwa uzyskanie odpowiedzi. Poszłam znowu wczoraj tuż przed zamknięciem i normalnie weszło w promocji
|
|
#2146 |
|
Konto usunięte
|
Wysmarowalam mejla do centrali, zobaczymy co odpowiedzą.
|
|
|
|
#2147 |
|
Makeup challenge winner
|
Typowym przykładem jest puder Max Factor. Kiedyś może i wyróżniał się na tle innych, można było kupić tylko za granicą, albo w Pewexie, ale w chwili obecnej rynek się tak rozwinął, że nazwałabym go produktem archaicznym. Bez obrazy
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-30 o 18:10 |
|
|
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Raczkowanie
|
Wygrałyście.
Pobiegłam dziś rano do Rossmanna po odzywkę 4LL. Było chyba z 5 pudełek. Poszłam pod czytnik - normalna cena, poszłam do kasy - normalna cena. Pani ekspedientka była tak uprzejma, że zadzwoniła do centrali gdzie Pan jej powiedział, że nic nie wie o zniżce na odżywkę, więc przemiła ekspedientka napisała e-maila jeszcze "wyżej" z kodami. Byłam w R. z pół godziny i Pani powiedziała żebym nie czekała, ona odłoży mi 2 odżywki (i jedną sobie ) i powiedziała żebym przyszła przed zamknięciem drogerii, to odpowiedź na e-maila powinna już być.Ogólnie powiedziałam jej, że w innych Rossmannach odzywki można kupić ze zniżką i Pani była zdziwiona, że w niektórych drogeriach wchodzą ze zniżką, a w innych nie, bo powinno być tak samo. Także około 20 okaże się czy będę miała piękne i długi rzęsy, czy dalej moje ścinki
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Wtajemniczenie
|
W Carreforze na Kolumny.
Normalnie odechciewa mi się Was czytać, zostałam skuszona na Eveline 4d, cienie quatro i tusz Maybelline tatto. Szkoda, że ross nie ma szafy essence.. |
|
|
|
#2153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Rozeznanie
|
Dość droga ta odżywka do rzęs a skład mnie nie powalił dobrodziejstwami. nie prościej wziąć oleum ricinum i pomadke alterra dla podobnego lub lepszego efektu?
![]() Ja zakupiłam tą kredkę rozświetlająca lovely eye brightener. jest naprawdę niezła
|
#2155 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
ba nawet po paru postach o niej stwierdziłam że nie chcę i co? i 3 opakowania kupione
|
|
|
|
|
#2156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ust to wszystko zależy w jakim wieku jest Twoja mama i co lubi też, ale takie najbardziej uniwersalne są pomadki loreal caresse. Cytat:
|
||
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
To te FUSS WOHL? Takie dobre? Kupiłam 2 ale słaba promocja, tylko 1 zł mniej, za 2 dałam 7,98 zł.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#2158 |
|
Rozeznanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4624274 1]a jaką polecacie tanią odżywkę do paznokci? Mam manhattan ale to nie to.[/QUOTE]
Może ta? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...re-action.html Po rabacie będzie kosztowała naprawdę niewiele
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani pomadka alterra ani olejek rycynowy Ci takiego efektu nie da, mogą wzmocnić zagęścić rzęsy, ale aż tak na długość nie wpłyną. |
|
|
|
|
#2160 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Cieszę się tym bardziej że poleciałam wczoraj, normalnie jako trofeum opakowanie postawię