Pomadki i szminki

Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate Moss Szminka do ust

Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate Moss pomadka do ust 20 4g

Nasi użytkownicy zostawili 472 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 sierpnia 2024 o 3:11
    To naprawdę wyjątkowa szminka
    Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate Moss to jeden z tych kosmetyków, który szybko stał się moim ulubieńcem. Już od pierwszego użycia byłam zachwycona – to naprawdę wyjątkowa szminka. Kolekcja sygnowana przez Kate Moss oferuje bogaty wybór odcieni, które pozwalają znaleźć coś idealnego dla każdej z nas, od ognistej czerwieni po subtelne beże i różowe odcienie. To, co wyróżnia tę szminkę, to intensywność koloru i trwałość, którą obiecuje. Formuła wzbogacona o czarne diamenty nadaje ustom niezwykle głęboki i luksusowy kolor, a technologia Color Protect rzeczywiście sprawia, że szminka trzyma się na ustach przez długie godziny – nawet do 8 godzin. Dla mnie to ogromna zaleta, bo nie muszę ciągle poprawiać makijażu w ciągu dnia. Konsystencja szminki jest bardzo komfortowa – jest gładka i łatwa w aplikacji, co ułatwia równomierne pokrycie ust. Co więcej, mimo długotrwałego efektu, szminka nie wysusza warg, co jest dla mnie bardzo ważne. Podsumowując, Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate Moss to świetny wybór dla każdej kobiety, która chce uzyskać trwały, intensywny kolor i luksusowe wykończenie. Każdy odcień w tej kolekcji ma coś wyjątkowego, a ja zdecydowanie będę sięgać po tę szminkę na co dzień i na specjalne okazje!
  • 21 lipca 2024 o 20:04
    Pomadka o przyjemnej formule i dobrym kryciu. Niestety wysusza usta i nie jest jakoś super trwała
    Pomadkę kupiłam ho ho ho lat temu, jeszcze w czerwonej, ładniejszej (według mnie) formie opakowania. Do pewnego momentu była moim ulubionym kosmetykiem do ust, przez cudowny kolor - naturalną, lekko zgaszoną czerwień, która mega fajnie podkreślała mi usta. Posiadałam numerek 104, z tego co widzę, nie jest już dostępny. Z obecnie dostępnych najbardziej zbliżony byłby chyba 05. Najbardziej lubiłam ją przez niezwykle kremową konsystencję i mega dobre krycie. Z czasem zaczęła wysuszać mi usta, czego lekko nie mogłam przeskoczyć. Opakowanie Jak już napisałam na początku, ja do niedawna dalej posiadałam czerwoną wersję sztyftu. W mojej ocenie był piękny. Lekko matowy, cały czerwony, z czarnym napisem "Kate", zero wydziwiania, tylko naklejka z odcieniem. Mój typ wizualnie ;-) Sam sztyft działał bez zarzutu, nie zacinał się, wzorowo chronił pomadkę przed złamaniem się/wszelkimi awariami tego typu. Sam zresztą też się nie popsuł, był niezwykle trwały i solidnie wykonany. Absolutne 5/5 Konsystencja pomadki Sama formuła pomadki też była dla mnie bez zarzutu - kremowa, sunąca wręcz po ustach. Z delikatnym zapachem, w ogóle nie irytującym. Zjadając szminkę (tak, zdarza mi się to dość często) nie czułam żadnej goryczki na języku ani niczego, co mogłoby irytować. Niestety po jakimś czasie przyuważyłam pewną rzecz - wysuszanie ust, czasem nawet na wiór. Sięgałam od razu po tłustą pomadkę, żeby zniwelować to dość irytujące uczucie. Odbieram za to punkt. Wydajność Kolejny aspekt, który jest niemożliwie satysfakcjonujący. Przez bardzo dobre krycie nie potrafiłam zużyć pomadki do końca. Niestety przez upływ czasu uległa zjełczeniu i nie nadawała się już do niczego, więc musiałam ją wyrzucić. Bardzo żałuję, bo czułam do niej mega sentyment. Nie mogę dać innej oceny jak 5/5 Zgodność z opisem Rimmel'a - w tym krycie/trwałość Pomadka powinna posiadać w składzie czarne diamenty, dzięki czemu ma nadawać wargom intensywnego koloru - tutaj się zatrzymam. Tak, usta nabierały efektu wow po nałożeniu tego produktu. Wystarczyło nałożyć jedną warstwę i już czułam się usatysfakcjonowana tym, co widziałam w lusterku. Kolejna rzecz - "technologia Color Protect sprawia, że utrzymują się na nich do 8 godzin!" oj Rimmel, poleciałeś grubo. Nie ma mowy, żeby ta pomadka trzymała się ust aż 8 godzin. Tak naprawdę po godzinie już jej nie było :D zawsze czułam w tym momencie lekki zawód, bo zaraz po pomalowaniu moje usta w końcu zaczęły jakoś "istnieć", niestety jak się zawsze okazało - na krótko. Tak szczerze to kupiłam pomadkę typowo na promocji w Rossmanie, byłam mega zaciekawiona koncepcją produktu i tym słynnym podpisem "Kate" na opakowaniu :) cena nie była jakaś mega wysoka. Nie wiem czy wróciłabym do niej ponownie, może dla tego cudnego odcienia tak. Poza tym mam mocne zawahanie.
    Zalety:
    • ładne odcienie. Ja byłam fanką numerka 104
    • kremowa konsystencja, którą niesamowicie wygodnie nakładało się na usta
    • sztyft, który działa bez zarzutu. Wykonany z solidnego plastiku, który świetnie chroni samą pomadkę przed połamaniem. No i jest po prostu ładny
    • niemożliwie wydajna
    • wypada korzystnie cenowo
    • nie dostarcza goryczki na języku, pachnie lekko i w ogóle nie irytuje
    • bardzo dobre krycie już po jednej warstwie
    Wady:
    • z czasem zaczęła wysuszać usta
    • średnio tutaj z trwałością. Po godzinie było już mega słabo, ścierała się
    asia_mm
    17 czerwca 2024 o 10:29
    Naprawdę fajna
    W swojej kolekcji posiadałam dwa lub trzy kolory i byłam bardzo zadowolona z nich. Wszystkie z nich były dobrze niepigmentowane i wystarczyło jedno pociągnięcie by uzyskać pożądany kolor. Trwałość to ok. 4 godzin bez jedzenia czy picia. Później należy ponownie nałożyć produkt bo kolor po prostu sie zjada. Co do zapachu i konsystencji, bardzo lubię. Jedyny minus szminki Lasting Finish Lipstick by Kate Moss to wysuszanie ust przy dłuższym noszeniu.
    • kolory
    Wady:
    • wysuszanie ust
    Ekin88
    17 maja 2024 o 11:02
    Wieloletni ulubieniec
    Szminki Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate Moss są absolutnie fantastyczne! Mają świetny wybór kolorów, a formuła z czarnymi diamentami naprawdę nadaje intensywności koloru. Co więcej, są niesamowicie trwałe - utrzymują się na ustach przez wiele godzin, co jest świetne, zwłaszcza gdy nie ma się czasu na częste poprawki. Dodatkowo, nie potrzebuję lusterka do aplikacji, ponieważ szminka jest łatwa w użyciu i idealnie się rozprowadza. Polecam wszystkim, którzy szukają trwałej i intensywnej szminki!
    • Mega wydajna
    • Kolory
    mkvili
    26 grudnia 2022 o 2:47
    Wysokojakościowy produkt za niską cenę
    Na co dzień nie używam tego typu kosmetyków do makijażu, ale swego czasu na imprezach towarzyszyły mi dość często. Łatwo i przyjemnie nakłada się na usta, w niewielkim stopniu również je nawilża. Zdarzało się, że szminka podkreślała suche skórki, ale przy odpowiednio wypielęgnowanych ustach nie mam do niej większych zastrzeżeń. Wyjątkowo trwałe i intensywne kolory.