|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Cytat:
Proponuje dwa wyjscia: - uzywaj go jako bazy pod inne cienie (lepsza trwalosci i moze podbije Ci kolor cieni) - wypełniaj nim brwi lub zageszczaj linie rzes. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Konto usunięte
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
ale Daria Widawska ma ładną szminkę w prawie agaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moisture Renew polecam As You Want Victoria, jeśli nie boisz się odważnych kolorów ![]() ![]() ![]() Lust for blush to taki pudrowy róż zmieszany z beżem....Moim zdaniem bardzo uniwersalny ![]() Mnie tez ten colour Tatoo w kolorze permanent taupe nie odpowiadał... Byłam do niego za blada a on był dla mnie za chłodny :< Walczyłam o ten związek, próbowałam używac do brwi (za chlodny!), jako baza pod inne cienie ( mam tłuste powieki, więc mi spływał :<). Finalnie oddałam go koleżance, która ma oliwkową, ciemniejszą karnację i zielone oczy i u niej ten cień nałożony solo na powiekę, wygląda jakby miała bardzo misterny makijaż zrobiony przynajmniej trzema cieniami. A ja wyglądałam, jak mała, bezdomna narkomaneczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W trakcie promocji w Rossie dokładają towar? Czy On And Bronze też daje Ci taki efekt ciekawego makijażu podobnie jak Taupe u Twojej koleżanki? Maybelline Whisper na pewno będzie moje ! Rimmel też. Sprawdzę kolorki które poleciłaś. Dziękuje ślicznie. Edytowane przez Seph Czas edycji: 2014-04-29 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam On and on bronze i moim zdaniem jest o niebo lepszy niż taupe. Ma przyjemniejszą konsystencję, nie tworzy placków (a taupe mi robił =.=') lepiej się utrzymuje i przez to, że jest perłowy nie widać, że troszkę zbiera się w zmarszczkach powieki. Używam go solo bardzo często i sprawdza się naprawdę dobrze, a mam super tłuste powieki, więc takie kremowe cienie nałożone solo raczej się na nich nie trzymają :/ Nakładam go najwięcej w zewnętrznym kąciku i rozcieram do wewnątrz i jest cacy :3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie widzę, dlatego napisałam "rzekome", ale jednak odżywka zawiera ten składnik leku i wypada o tym wspomnieć (niektórzy panikują wg mnie) mnie nie szkodzi wcale póki co Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ---------- czarny MySecret (kwadratowe opakowanie) krycie po 1 grubszej dobrze nałożonej warstwie, nadaje się do stempli ![]() czarny Joko Find Your Colour matowy - idealne krycie i zaokrąglony szeroki pędzelek, ale nie wiem, czy jeszcze dostępny Cytat:
ogólnie nieumiejętnie użyte brązy potrafią dać spłakane, zmęczone oko i podkreślić cienie pod oczami ja też mam ciepłą jasną karnację, dlatego nie używam go solo raczej tusze Wibo i Lovely nie mają podniesionych cen, kupiłam ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-04-30 o 00:01 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1178 |
Rozeznanie
|
Ja go dziś też kupiłam, napaliłam się jak mi wczoraj dziewczyny proponowały go do brwi , ale nie wiem czy nie będzie za ciemny :/ teraz używałam kredki mannhatan brąz, a ten toupe nienaruszony wyglada ślicznie taki delikatny brąz jednak już ruszony ma tą szarośc, jutro rano ocenie czy mi pasuje czy nie .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | ||
Zakorzenienie
|
Widziałyscie już rozpiske z Hebe
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- wstawiam jakby co promocja w Hebe: -40% w dniach: 5.05 maybelline 6.05 rimmel i astor 7.05 bourjois 8.05 gosh i bell 9.05 revlon i misslyn 10-11.05 loreal |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
myslalam ze zrobia catrice i essence
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Nie ma tez L'oreal..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
to akurat jest przeciez. ostatnie dni
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
niby tak ale myslalam ze sie bardziej postaraja z uwagi na inne oferty
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gdy rzuci Ci się w oczy jakiś naturalny róż, to dawaj znać ![]() ![]() ![]() Co do Color Whisper - u mnie nie są zbyt trwałe, ale co u mnie jest trwałe? Non stop coś jem, piję, dużo gadam i pomadki u mnie są pożerane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zadomowienie
|
Nie no, zara mie coś strzeli!
![]() ![]()
#1189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jesteś pewna, że wzięłaś to do rzęs a nie do brwi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zadomowienie
|
Na stóweczkę wzięłam do rzęs.
#1191 |
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;46238465]ale Daria Widawska ma ładną szminkę w prawie agaty
![]() Mi się podoba błyszczyk Agaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
edit już doczytałam że tak:P ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Ja już wczoraj pierwszy raz posmarowałam, muszę zdjęcia porobić żeby mieć porównanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |||
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tej pomadki z Rimmela, to ja kupiłam tą w kolorze Ginger coś tam dla mamy i średnio jest z niej zadowolona. Mówi, ze ta pomadka zastyga na ustach i tworzy taką skorupkę jakby, że trochę wysusza, ale kolor ![]() ![]() Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-04-30 o 09:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Przez te promocje uzbierałam niezłą kolekcje kosmetyków kolorowych do oczu i bardzo mi sie to podoba
![]() ![]() ![]()
#1195 |
Raczkowanie
|
Dorwałam Long4Lashes, eyeliner Bourjois, tusz Lovely żółty dla siebie i koleżanki, lakier Wibo WOW glamour sand w CND dla niej i parę zwykłych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1197 |
Raczkowanie
|
To fakt, ale wiadomo z kolei, jak jest z rossnetem - wiecznie brakuje jakiegoś produktu w bazie, zostają orientacyjne ceny z KWC i innych serwisów
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja już jestem myślami przy szminkach i chcę kupić jedną, może dwie z mojej wish listy. Obecnie wygląda ona tak :
*Revlon matowa *Revlon superlustrous *Max Factor colour elixir *Astor soft sensation *Astor VIP Heidi Klum *Rimmel Moisture Renew Co do kolorów to jeszcze się waham. Czy któreś z was mają doświadczenie z nimi? Która z nich jest najtrwalsza, najlepsza? Poczytałam opinie na KWC, ale nie dają mi one dużo jeśli chcę porównać.
#1199 |
Zadomowienie
|
Ja na pewno wezmę Bourjois RE Velvet, ta boska czerwień musi być moja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do naturalnych róży to wydaje mi się ze 37 bourjois jest w porządku. Tylko że on jest niby bardzo jasny ale po aplikacji jest ciutkę ciemniejszy. Polecam jeśli jestes blada blondynką ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Właśnie tak samo u mnie. Z 22 nowe kosmetyki. Ale muszę przyznać, że moje zapasy się kończyły i chciałam coś zmienić w makijażu. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.