Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-30, 21:05   #1561
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Ja na szczęście też xD a ile Cię ten talerzyk kosztuje jeśli mogę wiedzieć?

Swoją drogą dziewczyny: ile macie dań, bo moja mama uważa, że mam jakoś zbyt mało? (nic nowego)
205zł za talerzyk w tym ciasta, owoce, mini deserki, napoje, soki i woda bez limitu, w tym dekoracja sali, stołów i krzeseł oraz śniadanie dla gości gratis
dokupuje tylko alko, tort i kwiaty
co do menuuuu
20:00 wjeżdza zupka i główne danie
23:00 drugie dnaie
02:00 trzecie danie
i tyle imporeza do 5 jest

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Doradzcie ! Mam czas do jutra. Brać ?
ładna, ale za długa
mimo wsyztsko bardziej mi sie podobalas w tamtej

gornek
madzixx88

jako, że i ja wyjezdzam zycze wam wspaniałej imprezy, łezki obołaych stóp

Panna Izabela

idąc śladami innych PMek może spotkanko? :P

Lemon_Drop
dzięki

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:06   #1562
kiss12550
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Misia-bardzo mi przykro trzymajcie się ciepło i tak jak dziewczyny mówią na razie nie podejmujcie żadnych decyzji , przemyślcie to na spokojnie

Ysia - ale chudzina z Ciebie! Ładnemu we wszystkim ładnie ale akurat ta suknia jakoś Cie chyba przytłacza
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:10   #1563
Linaewen
Zakorzenienie

Ysia, suknia jest ładna, jeśli i jej właśnie marzyłaś to super. Ale... pamiętam jak zaczęłaś przeżywać, że suknia cywilna to była ta pierwsza przyjmierzona i może to błąd. Żebyś potem nie przeżywała takich rozterek przed kościelnym.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:13   #1564
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
A ja Ci napiszę tylko słowa księdza - powiedział je do młodych, kiedy pannie młodej zmarła 2 tygodnie przed weselem babcia:
"Śmierci ani choroby się nie planuje. A Wy ślub i wesele planowaliście. Zrobicie tak, jak podpowiada Wam sumienie, ale ja wiem, że babcia chciała Waszego ślubu i błogosławi Wam z góry".
Ślub i wesele się odbyły, w mniej imprezowym klimacie, ale młodzi nic nie odwołali.
dokładnie

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:18   #1565
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Powiem tak, jak wrzucasz jakieś zdjęcia to za każdym razem zachwycasz. W tej sukni mnie nie powalasz Nie ma tego efektu wow, jak przy sukni cywilnej. Czegoś mi brakuje.
A jak Ty się czujesz?

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Doszły moje zamówione spinki... nie ma co ukrywać, są dużo ładniejsze, niż moje próby i pudełko jest urocze (na zdjęciu są trzy, bo zamawiałam razem z koleżanką )
Ale fajne ! Widać, że dobrze wykonane

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Dziewczyny poza butami potrzebuję jeszcze jednej rady. Jutro idę do księdza w sprawie dekoracji kościoła i nie wiem czy pamiętacie ma być gipsówka Chciałabym coś takiego na ławkach jak w załączniku 1. Na klęczniki dla Pary Młodej i do przewiązania na krzesła chciałam dodać po róży (zał. 2). Jeśli miałabybyć różowa to ewentualnie można by się pokuścić o ogrodzenie ławek czymś podobnym do dekoracji z załącznika 3 Nie wiem jednak czy to nie będzie przesada A jakie byście wzięły wstążki? Myslałam o koronce (zał. 4), ewentualnie o białych wstążkach, bo nie wiem czy róż by pasował pozostaje jeszcze opcja białej róży zamiast różowej... Sama już nie wiem... A może w ogóle inaczej to zrobić
Gipsówka + koronka to bardzo dobre rozwiązanie. Opcja przystrojenia ławek bukietem, ale małym z gipsówki (1) + koronka wydaje się bardzo dobra opcją Jeśli zależy Ci na zamknięciu ławek (3) - wtedy takie bukiety odpadają, wydaje mi się, że może być tego za dużo i mocno to przytłoczy całość.
W ogóle łączenie róży i gipsówki - jestem na tak, ale nie klasycznej róży, a odmiany angielskiej, podobnej do piwoni.

Najbardziej podobają mi się łączenia z piwoniami - lekkie pastelowe kolory (nie wiem czy w czasie kiedy masz ślub są jeszcze łatwo dostępne).
Albo jaskry

Wiadomo, że ja też gipsówkomania Mam już wszystko wstępnie poustalane z florystką, więc może coś podpowiem
Ja właśnie na bokach ławki mam mieć coś takiego: gipsówka + juta + koronka.

Myślałaś może o tym, żeby krzesła młodych przystroić małymi wiankami z samej gipsówki lub gipsówki połączonej z czymś zielonym?

A jeśli chodzi o girlandę, to wydaje mi się, że piękniej wygląda z samej gipsówki.

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2014-04-30 o 21:20
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:20   #1566
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny! Dawałyście może zaproszenia Waszym rodzicom? Pytam szczególnie Te, którym rodzice organizują lub pomagają zorganizować ślub. Moim zdaniem głupio zapraszać organizatorów, będą mieli przecież podziękowania, ale mój Tż uważa, że przydałoby się, bo teściowa już czeka . Swoją drogą musiałabym wszystko zmieniać, bo jest napisane: "w imieniu Rodziców i swoich" Co myślicie?
My dawaliśmy z innym tekstem. Nie było standardowo "mamy zaszczyt zaprosić". Jest kilka gotowych tekstów w necie, ja skleiłam nasz tekst z kilku gotowych i dodałam tez cos od siebie.

Cytat:
Jeśli nie będzie za długa to brać!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:23   #1567
21klaudyna
Zadomowienie

mała_czarna - rewelacyjnie to opisałaś!! Mówiłam mamie o Twoim tacie i you tube to stwierdzili że to genialny pomysł :P
Ciarki miałam jak czytałam rozbawiło mnie do łez jak zareagowałaś na punktualność męża.
Nie byłabym soba gdybym nie zapytała czy miałaś jakieś uwagi do lokalu , orkiestry i kosmetyczki ? Czekaliśmy z Tż na twoją relację jak na zbawienie:P

Ysia- moim zdaniem wyglądasz prześlicznie ! Suknia bardzo podobna do madzixx.

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
A ja Ci napiszę tylko słowa księdza - powiedział je do młodych, kiedy pannie młodej zmarła 2 tygodnie przed weselem babcia:
"Śmierci ani choroby się nie planuje. A Wy ślub i wesele planowaliście. Zrobicie tak, jak podpowiada Wam sumienie, ale ja wiem, że babcia chciała Waszego ślubu i błogosławi Wam z góry".
Ślub i wesele się odbyły, w mniej imprezowym klimacie, ale młodzi nic nie odwołali.
mimi - a ja Ci powiem słowa mojej babci, która ostatnio jak ją odwiedziłam mówi mi tak- gdybym nie dożyła slubu to żadnej żałoby macie się bawić do rana- zdrętwiałam jak to usłyszałam , babcia sie rozpłakała i ja też . Powiedziałam jej że ma szukać sukienki a nie opowiadać mi głupot
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:38   #1568
activelifestyle
Rozeznanie

Lg_ago - dziękuję za opinię jesteś wielka myślałam o dekoracji na krzesła, ale o wiankach nie pomyślałam a to jest pomysł rewelacja tak właśnie myślałam, że te girlandy z różami to będzie za dużo więc może albo z samej gipsówki albo w ogóle muszę to jeszcze raz wszystko przeanalizować
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:39   #1569
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:

Dół jest za długi i za szeroki ! To jest rybka ;D
Wiem że to jest rybka
Miałam na myśli z tym przytłaczaniem że w dole brakuje lekkości - HALKI

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:44   #1570
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Lg_ago - dziękuję za opinię jesteś wielka myślałam o dekoracji na krzesła, ale o wiankach nie pomyślałam a to jest pomysł rewelacja tak właśnie myślałam, że te girlandy z różami to będzie za dużo więc może albo z samej gipsówki albo w ogóle muszę to jeszcze raz wszystko przeanalizować
Wianki są też fajną opcją na drzwi kościoła, zwłaszcza drewnianego. Ja właśnie będę takie miała, z samej gipsówki na drzwiach.
Może ciut za dużo jest tej gipsówki - ale drzwi i ogólnie droga do kościoła piękna !

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:47   #1571
say-hello
Zakorzenienie

Hej dziewczynki przepraszam, że nie nadrabiam, ale nie mam siły. Pół dnia łaziliśmy po sklepach w poszukiwaniu butów,koszuli, krawata i innych pierdół i niestety nic nie znaleźliśmy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:47   #1572
Atomoowka
Wtajemniczenie

Zaraz będę czytałam a tymczasem póki pamiętam wrzucam fotki.
Jakiś czas temu kupiłam kokardki na klamki i kilka gadżetów, obiecałam fotki ale z czasem kiepsko, wrzucam teraz.
Fotki kokardek są z aukcji, ale z rzeczywistości wyglądają identycznie, jedyny minus to słaby tj mały przyklejak z tyłu myślę, że będę musiała jeszcze na taśmę dwustronną przymocować.

Co do panieńskiego to krótka relacja.
Po pierwsze zupełnie nic nie wiedziałam, mniej więcej znałam dzień i tyle.
W sobotę około 11-stej dostałam sms od świadkowej, że zaprasza mnie na 18-stą do siebie i że mam się nie spóźnić. Jako, że ten dzień mieliśmy zabiegany nie wiedziałam czy zdążę a i pogoda nie nastrajała do zabawy.
W domu szybko się wyszykowałam, umalowałam, wykąpałam, wysuszyłam włosy, kiecka na tyłek i lecę. Wybiegam bu deszcz leje a ja bez parasola i lekko ubrana. Wracam do domu dzwonię do taty w popłochy żeby przyjechał do mnie i zawiezie mnie do świadkowej. Był już za 10minut więc ufff zdążymy
Pod klatką zobaczyłam, że stoi moja przyjaciółka, banan wielki na twarzy.
Podchodzę a ta z tekstem " że to miała być niespodzianka i że mam wracać do auta i udawać, że jej nie widziała" Padłam.
Zaraz weszłyśmy na górę. Drzwi otwiera mi świadkowa i mówi, że niestety pogoda kiepska dziewczyny zrezygnowały, ale nie ma co się przejmować posiedzimy we 3. Mówię ok, choć na sercu zrobiło mi się przykro.
Poszłyśmy do pokoju, dostałam do założenia uszy, ogon i muszkę kota ( mam takie przezwisko kot) no i dostałam niby karniaka.
Siedzimy we 3, już mamy wypić, a tu wpada banda 15-stu bab
Ale się cieszyłam, jak dziecko skakałyśmy i przytulałyśmy się na zmianę.
Zaraz posadziły mnie na sofie i powiedziały, że mam oglądać film. No to siedzę a tam po kolei na wielkiej sofie pojedyńczo siada jeden z Naszych bardzo dobrych znajomych i mówi prosto do mnie za co mnie uwielbiają. Oczywiście gdy już myślałam, że to koniec na ekranie pojawił się mój TŻ z synkiem. Tż walnął taką przemową, że miałam świeczki w oczach ( tym bardziej, że on stroni od wyznać w ogóle o publicznych nie wspominając).
Serio zrobiło mi się tak miło, przyjemnie i ciepło na sercu że już prawie wiem co będę czuła podczas przysięgi.
Następnie już standard czyli pytania. Gra polega na tym, że każda z dziewczyn po kolei czyta mi pytanie i musiałam odpowiedzieć zgodnie z tym co kilka dni wcześniej powiedział TŻ. Na większość odpowiedziałam poprawnie więc dostałam mnóstwo prezentów ( co 3 dobre odpowiedzi losowałam sobie prezent). Potem trafiło mi się niestety kolejka złych odpowiedzi więc musiałam pić
Z prezentów to oczywiście nieśmiertelny już chyba wibrator *2, koszulkę nocną, pończochy+pas, gry erotyczne, kieliszek do wina z napisem Przyszła Panna Młoda, kieliszki do wódki z grą kurde i nie wiem co jeszcze ale było tego sporo.
Zaraz potem wjechał tort. Śliczny i pyszny. Pokryty w całości masą cukrową w kolorze mocnego różu z kwiatami, a na górze z ................ czarnym penisem całym z czekolady Fuck byłam w szoku.
No ale torcik był pycha, nie za słodki i pełen owoców tak ładnie pachniał truskawkami.
Obwieszczenie numer 368 " siadaj na krześle, zawiąż oczy i losuj z torty prezenty, tym razem takie osobiste i bardziej spersonalizowane"
Siadam, wyciągam z torby różne rzeczy ale oczu nie mogę otwierać, gdy naglę czuję że dotykam hymmmmmmmmmm męskie ciało
Tak tak śmiejcie się, miałam striptizera.
Zrobiły to małpy specjalnie bo wie, że strasznie mnie to bawi i mam niezłą bekę z panienek piszczących na widok wyginającego się naoliwionego męskiego ciała. Szczerze początkowo czułam się nieco zażenowana, ale zaraz potem miałam ubaw po pachy z tego jak bardzo im się udało ' żart"
Potańczył, porobił fotki, dał mi nawet swoją koszulkę i poszedł.
A my co? A my buty na nogi, torebki pod pachy i jedziemy.Gdzie? Ni wiem.
Pojechałyśmy to super miejsca, niby pub więc bez zbytniego tłoku,ale parkiet do tańczenia jest, muza fajna no to co? No to ruszamy pokręcić tyłeczkami.
No i resztę wieczoru spędziłam z moimi cudownymi dziewczynami tańcząc, śmiejąc się, wygłupiając, tańcząc i tańcząc raz jeszcze.
Powiem szczerze wieczór panieński bez wielkie wow dla kogoś z boku, ale dla mnie to były takie emocje, taka radość, taka euforia.
No cudnie było tymbardziej, że dawno nie miałyśmy takiego babskiego wieczoru z winem i tańcami.

A teraz foty kokardki, tabliczka na sesję zdjęciową, tablica na auto i naklejki na buty.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kokarda.jpg (19,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NB10_02.jpg (19,1 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NB13_02_1.jpg (19,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tdz1_01.jpg (28,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TT36_01.jpg (17,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NB9_02_1.jpg (20,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NB14_02_1.jpg (20,2 KB, 37 załadowań)

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:52   #1573
czekooczekolada
Zakorzenienie

hej, nie dam rady nadrobić niestety.
chcialam tylko powiedziec ze zamawiam to serum long 4 lashes i jak sie okaże klapą dla mnie to będzie bitka

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-30, 21:53   #1574
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Wianki są też fajną opcją na drzwi kościoła, zwłaszcza drewnianego. Ja właśnie będę takie miała, z samej gipsówki na drzwiach.
Może ciut za dużo jest tej gipsówki - ale drzwi i ogólnie droga do kościoła piękna !
Ogólnie kościół ma taki klimat, że jak najbardziej wszystko współgra ja też chce na drzwi kościoła właśnie, bo są duże i drewniane początkowo miało być coś takiego, ale jednak wianki są ładniejsze
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:55   #1575
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
hej, nie dam rady nadrobić niestety.
chcialam tylko powiedziec ze zamawiam to serum long 4 lashes i jak sie okaże klapą dla mnie to będzie bitka
Zacznij robić zdjęcia jak zaczniesz stosować. Porównamy!

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 101 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:59   #1576
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Stoimy ze świadkami i moimi rodzicami pod urzędem, świadkowa pyta gdzie był zderzak uderzony, a ja w sukni z welonem lecę żeby pokazać i wołam:

"PATRZY! Tu mamusia przyj***ała"!

A mamusia ze stoickim spokojem do świadka : "Tak, córka lubuje się w takiej wojskowej retoryce"

Jak do mnie dotarło co zrobiłam myślałam że się spale ze wstydu
ysia, jesteś niemożliwa uwielbiam takie laski, moja bratowa ma to samo
Cytat:

dzisiaj znalazłam na allegro buty ślubne. Obcas 5 cm. PM'ka twierdzi, że miała je tylko na ślubie i weselu, nie że nie są zniszczone. Kosztują jedyne 40 zł Co sądzicie?

całkiem niezłe! bierz!
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Enzunio, Blondi, Justynkie, Agu - świetnie się bawiłam w Waszym towarzystwie, musimy powtórzyć!

a jeśli chodzi o relację z trójmiejskiego spotkania - co tu dużo mówić, było ekstra!
ale fajnie macie że się widziałyście
Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
oj cena super

ile mniej więcej kosztują was suknie?

kurde za amiesiac mam przymairke, a tu dupa nie wymyslilam jakie rmaiaczka chce do sukni.
wstawialam juz fote swojej ale wstawie jeszcze raz
chcialam ramiaczka lekko schodzace za ramiona, ale nie wiem czy beda pasowaly
generlanie suknia trzyma sie sama w sobie dobrze,ale jakos mi tak łyso bez ramiączek i te ramiona moje duze, wygladaja jak maczugi
help
pierwsze zdjecie na modelce drugie na mnie, ale nie oceniajcie ze zle pasuje, bo rozmiar sukienki byl 34/36 mimo ze weszla to cycki wyplywaly
bo sa wieksze niz miseczkiw sukience. dlatego jest na mnie szyta
suknia super! welon też będziesz mieć w kropeczki? nie wiem czy to nie za dużo..
moja kosztowała 1900 na wyprzedaży. przed wyprzedażą 3600.
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Zaraz będę czytałam a tymczasem póki pamiętam wrzucam fotki.
Jakiś czas temu kupiłam kokardki na klamki i kilka gadżetów, obiecałam fotki ale z czasem kiepsko, wrzucam teraz.
Fotki kokardek są z aukcji, ale z rzeczywistości wyglądają identycznie, jedyny minus to słaby tj mały przyklejak z tyłu myślę, że będę musiała jeszcze na taśmę dwustronną przymocować.

Co do panieńskiego to krótka relacja.
Po pierwsze zupełnie nic nie wiedziałam, mniej więcej znałam dzień i tyle.
W sobotę około 11-stej dostałam sms od świadkowej, że zaprasza mnie na 18-stą do siebie i że mam się nie spóźnić. Jako, że ten dzień mieliśmy zabiegany nie wiedziałam czy zdążę a i pogoda nie nastrajała do zabawy.
W domu szybko się wyszykowałam, umalowałam, wykąpałam, wysuszyłam włosy, kiecka na tyłek i lecę. Wybiegam bu deszcz leje a ja bez parasola i lekko ubrana. Wracam do domu dzwonię do taty w popłochy żeby przyjechał do mnie i zawiezie mnie do świadkowej. Był już za 10minut więc ufff zdążymy
Pod klatką zobaczyłam, że stoi moja przyjaciółka, banan wielki na twarzy.
Podchodzę a ta z tekstem " że to miała być niespodzianka i że mam wracać do auta i udawać, że jej nie widziała" Padłam.
Zaraz weszłyśmy na górę. Drzwi otwiera mi świadkowa i mówi, że niestety pogoda kiepska dziewczyny zrezygnowały, ale nie ma co się przejmować posiedzimy we 3. Mówię ok, choć na sercu zrobiło mi się przykro.
Poszłyśmy do pokoju, dostałam do założenia uszy, ogon i muszkę kota ( mam takie przezwisko kot) no i dostałam niby karniaka.
Siedzimy we 3, już mamy wypić, a tu wpada banda 15-stu bab
Ale się cieszyłam, jak dziecko skakałyśmy i przytulałyśmy się na zmianę.
Zaraz posadziły mnie na sofie i powiedziały, że mam oglądać film. No to siedzę a tam po kolei na wielkiej sofie pojedyńczo siada jeden z Naszych bardzo dobrych znajomych i mówi prosto do mnie za co mnie uwielbiają. Oczywiście gdy już myślałam, że to koniec na ekranie pojawił się mój TŻ z synkiem. Tż walnął taką przemową, że miałam świeczki w oczach ( tym bardziej, że on stroni od wyznać w ogóle o publicznych nie wspominając).
Serio zrobiło mi się tak miło, przyjemnie i ciepło na sercu że już prawie wiem co będę czuła podczas przysięgi.
Następnie już standard czyli pytania. Gra polega na tym, że każda z dziewczyn po kolei czyta mi pytanie i musiałam odpowiedzieć zgodnie z tym co kilka dni wcześniej powiedział TŻ. Na większość odpowiedziałam poprawnie więc dostałam mnóstwo prezentów ( co 3 dobre odpowiedzi losowałam sobie prezent). Potem trafiło mi się niestety kolejka złych odpowiedzi więc musiałam pić
Z prezentów to oczywiście nieśmiertelny już chyba wibrator *2, koszulkę nocną, pończochy+pas, gry erotyczne, kieliszek do wina z napisem Przyszła Panna Młoda, kieliszki do wódki z grą kurde i nie wiem co jeszcze ale było tego sporo.
Zaraz potem wjechał tort. Śliczny i pyszny. Pokryty w całości masą cukrową w kolorze mocnego różu z kwiatami, a na górze z ................ czarnym penisem całym z czekolady Fuck byłam w szoku.
No ale torcik był pycha, nie za słodki i pełen owoców tak ładnie pachniał truskawkami.
Obwieszczenie numer 368 " siadaj na krześle, zawiąż oczy i losuj z torty prezenty, tym razem takie osobiste i bardziej spersonalizowane"
Siadam, wyciągam z torby różne rzeczy ale oczu nie mogę otwierać, gdy naglę czuję że dotykam hymmmmmmmmmm męskie ciało
Tak tak śmiejcie się, miałam striptizera.
Zrobiły to małpy specjalnie bo wie, że strasznie mnie to bawi i mam niezłą bekę z panienek piszczących na widok wyginającego się naoliwionego męskiego ciała. Szczerze początkowo czułam się nieco zażenowana, ale zaraz potem miałam ubaw po pachy z tego jak bardzo im się udało ' żart"
Potańczył, porobił fotki, dał mi nawet swoją koszulkę i poszedł.
A my co? A my buty na nogi, torebki pod pachy i jedziemy.Gdzie? Ni wiem.
Pojechałyśmy to super miejsca, niby pub więc bez zbytniego tłoku,ale parkiet do tańczenia jest, muza fajna no to co? No to ruszamy pokręcić tyłeczkami.
No i resztę wieczoru spędziłam z moimi cudownymi dziewczynami tańcząc, śmiejąc się, wygłupiając, tańcząc i tańcząc raz jeszcze.
Powiem szczerze wieczór panieński bez wielkie wow dla kogoś z boku, ale dla mnie to były takie emocje, taka radość, taka euforia.
No cudnie było tymbardziej, że dawno nie miałyśmy takiego babskiego wieczoru z winem i tańcami.

A teraz foty kokardki, tabliczka na sesję zdjęciową, tablica na auto i naklejki na buty.
tak sobie wyobrażam swój panieński tylko bez gościa rozbierającego się, przyjaciółka wie że nie lubię

przyszły moje ślubne buciki ale niestety za małe i idą do wymiany.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 22:08   #1577
Anesthesia
Wtajemniczenie

Atomoowka, panieński jak ta lala, spełniał chyba wszystkie warunki "regulaminowego" panieńskiego Fajnie, że tak dużo Was było, to musiała być genialna impreza!

Ysia, to Ty się musisz najlepiej czuć, 400zł to malutko, ale wg mnie w swojej "cywilnej" wyglądałaś lepiej, tą byś musiała sporo przerobić z tego, co widzę, i wydaje mi się że już lepiej dopłacić ciut więcej kasy i poszukać bardziej idealnej
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 22:12   #1578
mala_czarna_21
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny za miłe słowa

odpowiadając na Wasze pytania:
jestem niesamowicie zadowolona z lokalu, zespołu, kosmetyczki, foto i video Jedynie do fryzjerki mam uwagi poza tym wszyscy usługodawcy spisali się na medal! Nowy menago restauracji jest bardzo w porządku. Zespół sam w sobie pokazał klasę i bawili gości wspaniale aż do samego końca, mieli na uwadze nasze wskazówki

Jeśli chodzi o zabawy oczepinowe to mielismy:
1. karetę
2. taniec z gwiazdami - 4 pary, każda inny rodzaj tańca do wykonania (taniec na byku, na rurze, na lodzie i karate),
3. było przesuwanie takiego wielkiego kielicha za pomocą cebuli przywiązanej do paska od spodni,
4. było śpiewanie sto lat młodej parze kto głośniej (goście pani młodej vs goście pana młodego)
5. Gorące krzesła, czyli gra muzyka i uczestnicy spacerują wokół krzesełek (jest o 1 krzesło mniej niż gości) i jak muzyka przestaje grać, zespół mówi np "prawy męski but" i każdy z uczestników musi tego fanta przynieść tylko nie wolno swoich własnych rzeczy używać kto nie znajdzie już wolnego krzesła to odpada. Ci z zespołu mieli zastrzeżone że nie wolno im prosić o nic ostrego takiego jak noże, widelce etc. Ta zabawa zwaliła mnie z nóg ze śmiechu rekwizyty jakie były to: prawy męski but, lewy damski but, banknot, kieliszek wódki, kawałek ciasta (zjeść i zagwizdać), pasek od spodni, trawa, ścierka z kuchni, koszula, spodnie, papier toaletowy

odnosnie podziękowań dla gości to my mieliśmy paczki z ciastami każdy brał bardzo chętnie!

U nas był barman i polecam gorąco!!!!! u nas były kolejki do baru! Naprawdę był mega oblegany! u goście dziękowali nam za taką alternaywę! niepełnoletni goście też mieli uciechę z drinków bezalkoholowych

Jeśli chodzi o wódkę to w sumie kupiliśmy jej 120 butelek, wesele jednodniowe na 90 dorosłych osób i 6 niepełnoletnich. Poszło nam 90 butelek wódki ludzie się nie oszczędzali! jak ktoś się zastanawia to po naszym weselu ludzie nie wierzyli, że nic ich nie boli, nie chorują po wódce, nikt nie wymiotował, wódkę mieliśmy Bols Platinium (ten w spłaszczonej butelce) POLECAM JA I MOI GOŚCIE!!

Jak ktoś się jeszcze zastanawia nad gorącymi daniami to ja jednak polecam aby ostatnim gorącym posiłkiem był barszczyk czerwony z krokietem, może mało nowocześnie ale jak widziałam jak goście się zajadają to myślałam, ze padne naprawdę!

Jak macie jakieś pytania ta walcie śmiało

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 22:30   #1579
kasia1201
Rozeznanie

mała czarna- gratuluję pięknego ślubu, super relacja!

WSZYSTKIM PMKĄ ŻYCZĘ UDANEGO DŁUGIEGO WEEKENDU!!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 22:32   #1580
marlenqa22
Zadomowienie

mala czarna- cudowna relacja! autentycznie się popłakałam czytając ją sporo wódki poszło, ja muszę swojej dokupić bo mamy stanowczo za mało!
ysia- sukienka ładna, ale czegoś mi brakuje. Ja bym chyba jednak się wstrzymała, masz jeszcze dużo czasu, a może znajdzie się lepsza okazja

Dzisiaj byłam u teściowej i od razu zaatakowała mnie czy już znalazłam pracę i jak ja wyobrażam sobie życie z jednej wypłaty boże co za babsztyl, nie chciało mi się z nią dyskutować że nic nie znalazłam i też się martwię. Ona chyba myśli że dla mnie pasuje że zostałam bez kasy praktycznie z dnia na dzień

Z racji tego że jutro z rana wyjeżdżam z Tż i znajomymi na 4 dni nad jezioro życzę dziewczynom które mają niedługo ślub wszystkiego najlepszego. Pięknej pogody, i oby ten dzień był taki jak sobie wymarzyłyście

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 22:42   #1581
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy był tu już taki temat.. ALE co wygrawerowałyście/wygrawerujecie sobie na obrączkach?
Był, był, my mamy 'Amor omnia vincit'

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
Nie odwołujcie ślubu jeszcze sprawa nie jest przesądzona, poza tym to, że ktoś umrze nie może decydować o tym, że wy nie weźmiecie ślubu, chociaż rozumiem, że będzie ciężej się bawić.. U mnie moja mama (i tym samym chrzestna, ciocia, wujek) będą miesiąc po skończonej żałobie w dniu mojego ślubu, no i nie wiadomo czy tż nie będzie miał żałoby po dziadku/babci lub u mnie rodzina po moim stryjku... Ale nie odwołujemy wesela.

Cytat:

Panna Izabela

idąc śladami innych PMek może spotkanko? :P

Lemon_Drop
dzięki
ja jestem jak najbardziej ZA

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny za miłe słowa

jestem niesamowicie zadowolona z lokalu, zespołu, kosmetyczki, foto i video Jedynie do fryzjerki mam uwagi poza tym wszyscy usługodawcy spisali się na medal! Nowy menago restauracji jest bardzo w porządku. Zespół sam w sobie pokazał klasę i bawili gości wspaniale aż do samego końca, mieli na uwadze nasze wskazówki

Jeśli chodzi o zabawy oczepinowe to mielismy:
1. karetę
2. taniec z gwiazdami - 4 pary, każda inny rodzaj tańca do wykonania (taniec na byku, na rurze, na lodzie i karate),
3. było przesuwanie takiego wielkiego kielicha za pomocą cebuli przywiązanej do paska od spodni,
4. było śpiewanie sto lat młodej parze kto głośniej (goście pani młodej vs goście pana młodego)
5. Gorące krzesła, czyli gra muzyka i uczestnicy spacerują wokół krzesełek (jest o 1 krzesło mniej niż gości) i jak muzyka przestaje grać, zespół mówi np "prawy męski but" i każdy z uczestników musi tego fanta przynieść tylko nie wolno swoich własnych rzeczy używać kto nie znajdzie już wolnego krzesła to odpada. Ci z zespołu mieli zastrzeżone że nie wolno im prosić o nic ostrego takiego jak noże, widelce etc. Ta zabawa zwaliła mnie z nóg ze śmiechu rekwizyty jakie były to: prawy męski but, lewy damski but, banknot, kieliszek wódki, kawałek ciasta (zjeść i zagwizdać), pasek od spodni, trawa, ścierka z kuchni, koszula, spodnie, papier toaletowy

Jeśli chodzi o wódkę to w sumie kupiliśmy jej 120 butelek, wesele jednodniowe na 90 dorosłych osób i 6 niepełnoletnich. Poszło nam 90 butelek wódki ludzie się nie oszczędzali! jak ktoś się zastanawia to po naszym weselu ludzie nie wierzyli, że nic ich nie boli, nie chorują po wódce, nikt nie wymiotował, wódkę mieliśmy Bols Platinium (ten w spłaszczonej butelce) POLECAM JA I MOI GOŚCIE!!
Oooo ja pamiętam jak ostatnio tż na weselu przynosił papier, jaki dał popis, każdy jak to ogląda na płycie to płacze ze śmiechu

Ależ Wam wódki poszło.... strasznie dużo ja to chyba mam najmniej wódki na wizażu - 0,5l/parę
Nie miałaś żadnego problemu z makijażem?

Dziewczyny jakbyście natknęły się przypadkiem na takie buty, jakie chcę, to baaardzo Was proszę, dajcie cynk!

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 22:48   #1582
21klaudyna
Zadomowienie

[QUOTE=mala_czarna_21;4625 3249]dziękuję dziewczyny za miłe słowa

Jak macie jakieś pytania ta walcie śmiało [/QUOTE]

Ja oczywiście skorzystam Mega mnie cieszy że byłaś zadowolona z tego co mamy wspólne a powiedz mi manager jest nowy w związku z ciążą tej starej menagerki?
A jeszcze powiedz mi kogo miałaś jako foto ? bo video to suie domyślam że poznański po opisie
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-04-30 o 22:49
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 23:04   #1583
Atomoowka
Wtajemniczenie

Nadrobiłam ufff

Co do ceny sukienki ja mam chyba najtańszą na wątku, spośród nowych sukienek bo zapłaciłam uwaga całe 800zł.
Suknia nówka, z salonu.

Jutro temat wesela dla mnie nie istnieje, jedziemy z rana do moich rodziców i grilujemy na całego. Będzie kilka osób z rodziny więc fajnie spędzimy czas. TŻ wróci wcześniej bo ma kawalerski a ja posiedzę pewnie do wieczora.

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
http://www.galasuknieslubne.pl/charmi.php to moja, ale będzie troszkę dłuższa, tak do połowy łydki.

ysia jesli suknia podoba Ci się i właśnie tego chciałaś, a do tego możesz ja kupić za 10% to bierz! Twoja figura na pewno sie nie zmieni a Ty będziesz miała swoją wymarzoną suknię!

Paris dziękujemy za relację i czekamy na zdjęcia
Cudną masz suknie

Cytat:
Witam się z Wami jako najszczęśliwsza Żona najwspanialszego Męża!!
Mala czarna Twoja relacja mnie powaliła, tak osobista, pełna emocji. Cudnie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
A ja jak ją zobaczyłam pierwszy raz na wieszaku (moja mama ją wyciągnęła spośród innych) to pomyślałam, że ona taka nijaka, cała tiulowa, niepozorna, jakaś taka bez wyrazu, ale przymierzyłam dla świętego spokoju i co? i przepadłam idealna była, lekka, w miarę zwiewna, nie krępowała ruchów. Koronki w jednej sekundzie poszły w odstawkę
ja miałam to samo.
Na wieszaku taka o sobie zwykła kiecka ( i mam podobną trochę do Ciebie z tym, że z muślinu, ale też prosta taka)

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
2 dni do slubu :P jestem juz po paznokciach, maseczce i zglodnialam z tego wszystkiego :P wszystko juz dopięte, jeszcze jutro tylko musimy zawieźć alkohol na sale, 2 spowiedź i zostali czekanie do piątku. Dzisiaj nawet kupilam strój kąpielowy tzn Tz mi kupil, bo nic na to Korfu nie mialam :P

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk

Pokaż pazurki
No i kochana zazdroszczę Korfu, bardzooooo.
A tymczasem jeszcze 2 dni i będziesz żoną

Cytat:
Dziewczyny! Dawałyście może zaproszenia Waszym rodzicom? Pytam szczególnie Te, którym rodzice organizują lub pomagają zorganizować ślub. Moim zdaniem głupio zapraszać organizatorów, będą mieli przecież podziękowania, ale mój Tż uważa, że przydałoby się, bo teściowa już czeka . Swoją drogą musiałabym wszystko zmieniać, bo jest napisane: "w imieniu Rodziców i swoich" Co myślicie?
Teściowa dostała takie samo jak reszta gości, a moi rodzice dostali z zewnątrz takie same ale w środku osobisty tekst dla nich.

Cytat:
Powiem tak wyglądasz bardzo ładnie, ale dupy nie urywa.
Myślę, że znajdziesz coś lepszego no ale cena kusi i to bardzoo.

Cytat:

U nas nie wiadomo czy dojdzie do ślubu. Babcia TŻ dostała diagnozę - najgorsza jakiej się spodziewaliśmy... Nie będe tu pisać, domyślcie się jaka to choroba... Rokowania szczerze mówiąc dosyć beznadziejne. Nie mam na nic siły. Jak tu teraz rozwozić zaproszenia, a czas już na to. Zaczyna mi brakować sił. Sesja przede mną, ciężki czas w pracy, remont, trzeba kupić wyposażenie kuchni, sama zajmuje sie teraz ogranizacją wesela, nie widujemy się prawie wcale. I muszę być jeszcze dla niego oparciem. Tylko, że mi też już brakuje sił... Koniec offtopa. Już się nie żalę. W końcu mam 4 dni wolnego.
Kochana róbcie co czujecie tzn dajcie sobie chwilkę spokoju ( choć wiem, że przy tylu obowiązkach to trudne)
Babcia na pewno chciałaby aby ślub sie odbył.
Głowa do góry

Cytat:
Dostałam zdjęcie butów Z tego co widzę jedynie flek do wymiany, a tak wyglądają na nowe Brać?
Brać, brać.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Stary 2014-04-30, 23:19   #1584
lexie42
Zakorzenienie

Dzisiaj całkiem przypadkiem natknęłam się na reklamę sklepu z butami ślubnymi, wchodzę na stronę i znalazłam takie jak chciałam:
http://slubne-buty.pl/product_info.p...roducts_id=123
fajnie, że można sobie wybrać kolor. Są jeszcze z minimalnie wyższą platformą http://slubne-buty.pl/product_info.p...roducts_id=201
Mam tylko nadzieję, że będą te buty w sklepie stacjonarnym, bo w poniedziałek mam zamiar się tam wybrać
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 23:25   #1585
Magheru
Raczkowanie

Lusiija my mamy taką dość pokręconą sytuację. Tzn. moi rodzice finansują 1/5 kosztów, 1/2 TŻ (bez rodziców) a pozostała częśc to moje utrapienie. Zaproszenia były dla obu stron, tej samej treści:

Drodzy Rodzice
będziemy bardzo szczęśliwi wiedząc, że jesteście obok nas w tym szczególnym dla nas dniu,
kiedy to sami przed sobą, wobec Boga i osób nam bliskich
28 czerwca 2014 roku o godz. 18:00 w Kościele pw. św. Małgorzaty w ..............
przyznawać się będziemy do gotowości pójścia wspólną drogą i bycia ze sobą na zawsze.

W związku z tym, że tata wciąż jest na chemioterapii i czeka na przeszczep zrobiło to mega wrażenie i chyba tylko moja siła woli utrzymała scenę w ryzach, bo byłoby bardzo ...hm.... dramatycznie.

(w załączeniu wprawdzie zawiadomienie, ale mniej-więcej tak wyglądają te moje "wywalczone" zaproszenia)

ysia jak Ci się podoba i pasuje, bierz

mała czarna bardzo fajna relacja i mogę się założyć, że te smaczki będą wykorzystane w filmie

bardorja 28 czerwca 2014r.

A teraz zmykam, bo TŻ naburmuszony. Pewnie mu nie pasuje, że zostawiłam pakowanie jemu.

Miłego weekendu i Szczęścia Majowym PMkom!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0318.jpg (86,5 KB, 36 załadowań)
Stary 2014-04-30, 23:28   #1586
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny! trochę mnie nie było, ale spieszę z relacją
Świetna relacja Gratuluje jeszcze raz

Cytat:
Mam kawę więc mogę jechać z ostatnią częścią relacji ALE WCZESNIE BĘDĘ SIĘ CHWALIĆ : mamy podróż poślubną, 8dni na Rodos, jestem w takiej euforii że prawie obcałowałam sprzedawce w biurze podróży
Ysia Twoja relacja powoduje ból brzucha Świetnie że wam tak wszystko na luzie wyszło

Cytat:
oj cena super

ile mniej więcej kosztują was suknie?
Moja 2300 po obniżce teraz są po 3500:P Wyglądasz cudownie w swojej normalnie bombowo

P.S W życiu nie uwierzę że masz 26 l

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Witam sie z Wami w nowym watku juz jako Zonka

Ale romantycznie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Zgodnie z obietnicą zdjecie mojego sweterka, kolor przeklamamny
Co do ksztaltu to rekaw jest 3/4 całość jest do wiązania

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bardzo fajny sweterek chociaż szkoda że nie pokazałaś zdjęć na sobie

Cytat:
SOBOTA – Nasz wielki dzień
Świetne wesele i ślub no i relacja mam nadzieję że u Mnie też się wszystko tak uda

Cytat:
Jak dla mnie wyglądasz pięknie chociaż w księżniczce wyglądałaś cudownie

Cytat:
Nie wiem czy był tu już taki temat.. ALE co wygrawerowałyście/wygrawerujecie sobie na obrączkach?
My planujemy "Mamy tylko siebie.." "...wielką mamy moc" i daty żeby jak to TŻ stwierdził "była blisko jakaś ściąga rocznicowa"

Cytat:
U nas nie wiadomo czy dojdzie do ślubu. .
Trzymajcie się tam Będzie dobrze nie rezygnujcie z marzeń bo jak widać nikt tego nie chce

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

Dzisiaj byłam u teściowej i od razu zaatakowała mnie czy już znalazłam pracę i jak ja wyobrażam sobie życie z jednej wypłaty boże co za babsztyl, nie chciało mi się z nią dyskutować że nic nie znalazłam i też się martwię. Ona chyba myśli że dla mnie pasuje że zostałam bez kasy praktycznie z dnia na dzień
Teściowa nie przejmuj się nią .

U mnie ze spraw ślubnych dowiedziałam się że TŻ nawet nie poinformował kolegów że zamierza ich zaprosić na ślub(zaproszenia kupione leżą) i już nie wiemy czy jedna para na której mi zależało będzie
Stary 2014-04-30, 23:32   #1587
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ależ Wam wódki poszło.... strasznie dużo ja to chyba mam najmniej wódki na wizażu - 0,5l/parę
Nie miałaś żadnego problemu z makijażem?
makijaż miałam zrobiony perfekcyjnie !!! Koło 1 jak mnie wujek i kuzyn obtańczyli łącznie z polkami i innymi takimi to musiałam iść poprawić make up ale niestety ja mam taką skórę, że bardzo szybko się rumienię i pocę na twarzy ale i tak jestem bardzo zadowolona!

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość

Ja oczywiście skorzystam Mega mnie cieszy że byłaś zadowolona z tego co mamy wspólne a powiedz mi manager jest nowy w związku z ciążą tej starej menagerki?
A jeszcze powiedz mi kogo miałaś jako foto ? bo video to suie domyślam że poznański po opisie
nie wiem czy przez ciąże bo nic nie widać po niej a nie dopytywałam
video zgadłaś polecam!!
a foto napiszę na priv

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 00:02   #1588
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

ysia brać!!! Pewnie trzeba ją będzie dopasować do Twojej figurki ale suknia jest super tylko jak Ty się w niej czujesz, bo to jest najważniejsze i przede wszystkim ma inny krój niż miałaś do cywlinego- a o to też chodzi żeby nie była podobna???

Elrosa extra spinki

Lemon_Drop dzięki właśnie jestem już po ... eh... ale było błogo aż nie chciałam stamtąd wychodzić - relaks w spa to jest to i ten zapach balsamów i pillingów - mniam

mimi_77 nawet nie wiem co Ci napisać bardzo mi przykro ale musisz się trzymać może nie jest tak źle na jak wygląda zgadzam się z dziewczynami nie odwołujcie ślubu - babcia na pewno by tego nie chciała

activelifestyle ja bym brała te buciki, wyglądają na bardzo dobry stan - a flek to wiadoma sprawa jak były lekko używane - mnie się podobają

Atomoowka extra te pierdółki kokardy naklejki też je mam na oku Ale miałaś za☠☠☠... panieński zazdraszam
Stary 2014-05-01, 01:25   #1589
Dotka90
Zakorzenienie

Złote rady z dzisiaj:

spotkałam się z przyjaciółką, żaliłam jej się na moje zniechęcenie co do wesela, jakiś zły nastrój, stres (pisałam w klubie). Mówiłam jej, że trochę to potęguje ten wątek, bo czytam kto ile ma załatwione i mi sie czasem wydaje, że jestem w d..pie.

Przyjaciółka: przestań czytać ten wizaż!

Wieczorem wpadła do nas znajoma para, hajtali się w lipcu 2013. Pogadalismy o weselu, jak oni mieli, a co my mamy w planach itd itd.

Więc pytam:
- jakieś dobre rady dla nas macie przed tym weselem?
On: Tak! Nie róbcie tego!

To się nazywa zadowolony młody żonkoś
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 02:02   #1590
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dziewczyny mam ważne pytanie więc pisze dużymi.
Do dziewczyn wybielających zęby paskami Crest.
Dziś drugi raz założyłam pasek na wieczór. Wczoraj trochę po zdjęciu paska bolała mnie jedynka, dziś już bolą mnie ze 3 zęby. Pytanie czy Wy też tak miałyście ( wiem, że część na pewno tak). Ale czy w związku z tym ból z czasem minie czy lepiej odpuścić bo będą bolały coraz bardziej?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości