|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
nancy, teraz bedziesz dziewczyna motocyklisty
![]() ![]() Zazdroszcze spotkan z Debrah ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46262837] obie cudne Blaneczka jaka fizycznie sprawna, szok! a ty jak M. Różdżka wyglądasz [/QUOTE]phi, pzry naszej Fewci Różdzka wysiada w przedbiegach FEWCIU, Blanus super A Ty taka laska, ze dech zapiera trzymam kciuki za wszystkie wasze plany PSTRYNIU, ale cudny MiniPstryń BOKEH, przywracasz mi wiarę jakby mi sie Twoje zdjecia nie podobały to chybabym nienormalna była LAURKO, udanego wyjazdu spokojnej drogi Wszystkim światecznie grillujacym zycze dobrej pogody My w niedziele dopiero cos pokombinujemy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do spotkań to nawet nie wiesz, jak już teraz fajnie się bawią ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Misia nie obwiniaj sie trzeba miec oczy dookoła głowy, każdemu mogło sie przydarzyć dobrze ze w domu juz jesteście
Black gratulację dla Siostry Pstryniu Kubus cudowny Fewciu Blanka to mała spryciula a ty Lasencja ze fiu fiu Sylwia efekty sa ale raczej niewymierne widac ze Julo sie wzmocnił cały czas probuje siadac ale nie zawse sie udaje , po 2 wizytach u logopedy strasznie sie rozgadał i wydroslał bo uwaga na zajecia chodzi SAM z nami płakusiał i wyrywał sie, jestesmy tylko u logopedy , dogoterapii , hydromasarzu , terapi reki na reszte chodzi sam a ja patrze na karzeme jak cwiczy, no i konie zerkam ale nie stoje cały czas na ujezdzalni , a dzis był na jezdzie w terenie Pewnie po powrocie zdam szersza relacje na blogu z fotkami bo sporo ich mamy
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wez mu wystaw na all ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór!
![]() TŻ dziś ma męski wieczór, Anna zasnęła a ja wes nadrobiłam i oglądam zdjęcia. Byliśmy dzisiaj w ZOO w Czechach w Ostravie, ludziów jak mrówków przy wejściu, ale że ZOO duże to później się rozluźniło, było cuuudnie! ![]() ![]() Cytat:
super, że znów się spotkałyście! co do podkreślonego, my też mieliśmy w planach zakup, nawet już mieliśmy kaski, spodnie, kurtki itd ale zmieniliśmy plany zakupu, dwa kółka na cztery, bo zaszłam w ciążę ![]() a ostatnio mój TŻ powiedział, że już nie kupimy, bo i tak nie możemy we dwójkę jeździć. Jak zapytałam dlaczego, to opdowiedział, że Ania nie chce zostawiać Ani samej. Jak dla mnie - odpowiedź idealna ![]() Cytat:
nie mam słów, co za pacan kompletny ![]() Yellow, z całego serca i rozumu Cię podziwiam - że wytrzymujesz i dajesz radę! Cytat:
omg! ![]() co ten facet w niej widzi? i z seksu chyba nici co nie?? ![]() Cytat:
co do pogrubionego - ja też się cieszę, że zaufałam sobie i nei dałam się zwieść przytykom innych że przyzwyczajam do noszenia, bujania itd. W nosie ich miałam i cieszyłam się obecnością Anusi. A teraz ona sama pokazuje mi na łóżeczko, żebym ją tam położyła i zasypia sama ![]() ![]() Cytat:
![]() wkurza mnie to niesamowicie, jednak nie wybiaram produktów z najwyższej półki, nie szastam pieniędzmi, nie kupuję sobie 132455666767 ubrań, nie jemy w restauracjach a wciąż nam brakuje pieniędzy ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja słyszałam, że zaraża ok 2 tygodni wcześniej aniżeli wyjście ospy i w przypadku mojej kol która była w ciąży i w dniu porodu dostała ospy (pisałam kiedyś) by się to sprawdziło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wybacz, ale od ciebie też nei mogłam oderwać wzroku, JESTEŚ PIĘKNA I TAKA CHUDZIUTKA!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że już dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Ewulkaa wspaniale wyglądasz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przesadzacie troszke z tymi zachwytami nade mną
![]() ![]() Misia dobrze ze juz w domu jestescie,nie obwiniaj sie,nasze dzieci sa na etapie wszędobylstwa ![]() Nancy,Debrah zazdroszcze spotkania! Nancy ja nigdy w zyciu nie pozwole mojemu tz kupic motor ![]() ![]() Ewulka sliczne jestescie!!! ![]() Sylwia dla mnie i tak jestes najdzielniejsza mama na watku! Blancia dzisiaj caly dzien na dworze. Wieczorem po kapieli pytam ją czy idzie spac,a Ona dala buziaka tatusiowi,zrobila mu8 papa,pobiegla do pokoju,weszla sama do lozeczka,polozyla glowke na poduszce,zrobila mi papa i usnela w ciagu 4 sekund. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko chcialam slowo o tym linku z otyla kobieta,jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu?????
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ku.wa.......... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A Ty jaka laseczka ![]() ![]() Fajne WY ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas chyba nigdy tak nie będzie. Wątpię że Daria kiedykolwiek sama zaśnie ![]() --------------------------------- My dziś mieliśmy bardzo udany dzień. Byliśmy w zoo ![]() ![]() Pierwszy raz byliśmy z Darią i była zachwycona ![]() Dziewczyny jutro idę z Daria o 8.00 rano do nefrologa z tym wynikiem z usg. Ciekawa jestem co ta moja lekarka powie na ten wynik ![]() A na 14.30 do pracy idę także nie mam długiego łikendu ![]() I jeszcze fotky ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-05-01 o 21:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
silver kciuki za jutrzejszą wizytę
![]() nawijko już go wystawił ![]() i teraz dzwonią jacyś napaleńcy i smsy wysyłają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Hejos.
Usypiam... Amelka właśnie padła, moja bidulka miała dziś pierwszy wypadek... tak sie wywaliła, ze rozcieła sobie troszke dziąsełka i strasznie jej krew leciała, ręce mi się tak trzęsły, bo nie wiedziałam, czy sobie język przegryzla czy co.. ale później spojrzałam i troszeńkę ...ale aż mi słabo jak to pisze, praktycznie od 18 była przy uu, tak więc chyba se zaraz okłady zrobie na uu bo tak zostały wyciumkane ![]() Biore się za pisanie pracy;/ do jutra termimn :/ Misia, dobrze ze juz wyszłyście! ![]() Fewciu, Blaneczka slodka! ja ostatnio z Amelką zjezdzałam na zjezdzalni na basenie;p ![]() Silver, Ewulka, slooooooooooodkie te Wasze niusie <3 <3 <3
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-05-01 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zadomowienie
|
Oczywiście że pomadki to czekoladki
![]() Ewulka czemu nici z seksu, tam było bodajże napisane że się seksili 4 razy dziennie tylko się babce zrobił zator w nodze i musieli przestać. Ja się zastanawiam czy ci ludzie na pewno wiedzą na czym polega seks, może po prostu chodzi im o coś zupełnie innego tylko mylą pojęcia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Misiael- na samą myśl o szpitalu i o tym jakbym miała tam trafić z tak mobilnym dzieckiem robi mi się słabo
![]() ![]() Nigdy nie można przewidzieć co zrobi dziecko w danej chwili-one mają setki pomyśłów na sekundę. Także mocno przytulam ![]() Jutro jedziemy na zakupy,Oskar zostaje chyba w domu (aczkolwiek nie wiem czy to będzie takie łatwe bo dziś nie dawał mi wyjść z pokoju,w ogóle ginąć z jego oczu ![]() Dziewczyny od jakiegoś czasu -przeszło tygodnia- mam z małym problem. Nie wiem co jest przyczyną ale nie daje sobie z nim rady. Nie daje zmienić sobie pampersa. Nikomu. Trzeba go przewijać we dwie osoby bo inaczej się nie da. Nic nie pomaga,nawet przedmioty których nigdy jeszcze nie miał w ręku go nie interesują. Drze się jak opętany i ucieka. Taka zmiana pieluchy trwa kilka minut-boję się z nim zostać sama bo nie ogarnę go w tym temacie za chiny ludowe. Macie jakieś pomysły co może być przyczyną? Męczy mnie to już że nie daje rady z własnym dzieckiem ![]()
#3351 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoja droga obrzydzenie mnie bierze jak ogladam te zdjecia... Ojj wiem, zartuje ![]() silver, umowilas sie z ewulka co do bluzki? ![]() Piekne dzieciaczki! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Coś ty, pewnie miał ochotę i na czekoladki też, to miał dwa w jednym... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmęczona jakaś jestem. Niby byliśmy w tym ogrodzie i nawet na grillu ale co z tego, skoro jest między nami jak jest i nie cieszy mnie to wcale. Szczerze mówiąc bardziej mnie cieszy jak idę sama z Olim gdzieś, nikt nie ma humorów, pretensji, nikt nie buczy mi nad uchem... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-05-01 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze cos - niektore z Was pisaly, ze podziwiaja te, ktore przewijaja na przewijakach.
Ja z kolei podziwiam mamy przewijajace na lozkach/podlodze - jak Wam sie udaje utrzymac dziecia? Moj od razu spitala ![]() Choc super interesujaca rzecz w łapkach jest niezbedna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Rozeznanie
|
Co do przewijania - my też tylko na przewijaku, na łóżku ucieka, czasem po kąpieli udaje mi się ogarnąć go jeszcze w łazience na stojąco ale generalnie przy zmianie pieluchy jest histeria.
Nie jestem pewna, ale dziś widziałam reklamę i chyba od jutra w Auchan mają być Pampersy za 29,99 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
aga, black gratulacje dla siostr Waszych! charlizz Ola mogla sie zarazic, za ok tydzien bedziesz wiedziala na pewno nawijko Yae ucieka zawsze i wszedzie, wiec o tyle bezpieczniej, ze z podlogi nie spadnie mala wyprobuj pieluchomajtki |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
U nas nie ma problemu z przewijaniem. Zuzka leży na łóżku, nie ucieka. Czasami nogami.kopie . Także wypas mamy
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Tz w pracy, pogoda do ![]() Dziewczyny dziękuje za każde słowo pocieszenia ![]() silver śliczna Daria ![]() sylwia mnie też to bardzo zdziwiło. tylko tam było tak, że każdy lekarz miał przydzielone jedno czy dwoje dzieci i przychodził kiedy chciał ![]() ewulka śliczne jesteście ![]() fewciu nie przesadzamy ![]() Deli biedna Amelka ![]() mała powiem Ci, że jak usłyszałam, ze chodzić nie można po sali ani po korytarzu to myślałam, że się popłacze. no bo jak przetłumaczyć dziecku, że tylko łóżeczko? gdzie Ona w domu w nim siedzi może z 5 minut ![]() ![]() ![]() nawijko ja też podziwiam te mamy co radzą sobie bez przewijaka ![]()
#3360 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka!
ale sie pogoda popsula ![]() ![]() ![]() wczorajszy grill w poludnie juz w swetrach grubych a wieczornego zastapil piekarnik ![]() a teraz 4 stopnie, no cudnie poprostu ![]() bylismy wczoraj w takiej meeeega duuuuuuuuzej bawialni, suuuper bylo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wlosyyyyyyy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=YellowSheep;4626538 3] Nie jestem pewna, ale dziś widziałam reklamę i chyba od jutra w Auchan mają być Pampersy za 29,99 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.