|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46284791]Cześć
![]() Powoli wracam do żywych, chociaż jest ciężko... K w poniedziałek wraca do pracy i aż mi się chce płakać jak o tym pomyślę ![]() Malutka nam rośnie jak na drożdżach, przytyła już prawie kg ![]() Super że mała rośnie, dużo zdrówka ![]()
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46284791]Cześć ![]() Powoli wracam do żywych, chociaż jest ciężko... K w poniedziałek wraca do pracy i aż mi się chce płakać jak o tym pomyślę ![]() Malutka nam rośnie jak na drożdżach, przytyła już prawie kg ![]() fajnie, że do nas wróciłaś i jak pięknie rośnie ci córeczka! Nam Kacper kiedyś w tydzień przybrał ponad pół kg, ale teraz wiadomo przyrost masy zdecydowanie zwolnił Pradip - u nas też nieciekawa pogoda, ale na szczęście nie pływamy... fajne rzeczy dostałaś. Co do nakładek - zbiorniczków na mleko to mimo tego że nieraz po dłuższej zwłaszcza nocnej przerwie miałam mocno nabrzmiałą pierś, że aż czasem bolała to zwykłe wkładki mi wystarczały i nigdy nie przeciekły. Może ona miała tyle pokarmu co Justii, więc u mnie nic takiego by się nie przydało (nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje). Aldrin - u mnie pod koniec też raczej takie przeciąganie się czułam... wiesz co nie mogę uwierzyć że to już końcówka u was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też nie możemy uwierzyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Pradip - dlatego właśnie napisałam, że pewnie miała dużo pokarmu... jak masz to fajnie, zobaczysz czy ci się przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
Ewelika jak znajdziesz chwilkę to zmień na pierwszej stronie datę urodzenia Piotrusia na 14 kwietnia
![]() A ile twoja mała zjada mleczka? Piersią karmisz czy butelką tylko?
#4716 |
Zakorzenienie
|
Meduzka - a ile je twój Piotruś? ściągasz czy dajesz modyfikowane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() ![]() Powróciłam ![]() ![]() ![]() ![]()
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już nas przyzwyczaiłaś że na weekendy wybywasz to Cię nie szukałyśmy ![]() Dziś miałam znów cudowną noc tym razem przez męża. Poparzył sobie oczy spawając i pół nocy słuchałam jego wycia i biegałam między łóżkiem a zamrażalnikiem przynosząc mu lód, plasterki ziemniaków albo wodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza?
![]()
#4720 |
Zakorzenienie
|
Fionka - chyba wszyscy na majówce
![]() my dziś bardzo miło spędziliśmy czas. Byliśmy u znajomych na obiadku (był pyszny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj pełne ręce roboty no ale dwa ciacha upieczone. Dwie sałatki też, sos tatarski przygotowany moje ręce też pokroilam przy okazji. Jeszcze zostały przekąski z kurczaka na ciepło i koreczki ale to już męża robota. Nie będzie mnie jutro dziewczyny i pojutrze jak nie lunie deszczem to najprawdopodobniej też bo pojedziemy do zoo. Więc milych dwóch dzionkow wam życzę.
#4722 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dobrze, że to juz po tych długich weekendach, bo człowiek na zwolnieniu to jeszcze bardziej się nudzi, bo nawet na zakupy wyjśc nie można ![]() Koszyk w gemini mi wykasowali ![]() ![]() No i zrobiłam już koszyk w tym sklepie co Aldrin kupowała materacyk i sie waham czy zamawiac już czy czekac ![]() ![]() a i chciałam powiedziec, ze w tesco natknęłam się na takie krótkie topy bawelniane (biały i czarny), i są tak rewelacyjne, że już nie kupuje do karmienia miękkich ![]() ![]() Fikusek- to czekamy na zdjęcia waszej wesołej rodzinki ![]() Małgoś- to super, ze dzionek udany i , że pojadłaś takich smakowitości ![]() Aldrin, Pradip-jak tam zdrówko???jak sie czujecie??? [B]Justii-pewnie znowu aktywny weekend miałaś???jakies wycieczki, goscie???
#4723 | |||||
Zakorzenienie
|
cześć myszki moje, weekend minął czas wracać do codzienności i łóżka już przebrane oczywiście nie ja przebierałam
![]() ![]() Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46284791]Cześć Powoli wracam do żywych, chociaż jest ciężko... K w poniedziałek wraca do pracy i aż mi się chce płakać jak o tym pomyślę Malutka nam rośnie jak na drożdżach, przytyła już prawie kg [/QUOTE] tęsknimy bardzo ale nie chciałam się dopominać o Ciebie, bo rozumiem sytuację ![]() Cytat:
co to za zachcianka grillowa? ![]() fajną masz rodzinkę jak tyle rzeczy dostałaś ![]() Cytat:
![]() wiedziałyśmy że jedziesz na wieś, więc się nie martwiłyśmy a tęsknimy zawsze ![]() Cytat:
oho to poszalałaś z robotą ![]() ![]() Cytat:
mi też wykasowali koszyk w gemini jak za długo wisiał nie wiem czemu ![]() ile ci za przesyłkę policzą w tym sklepie z materacykami? bo mnie przesyłka przeraziła i zamówiłam tam tylko ten materac ![]() czuje się w miarę dobrze, chociaż mam małe problemy z toaletą i boli brzuszek ale od dzisiaj biorę się znowu za siebie i czas na sprawdzone jedzonko i wodę na czczo ![]() aha zapomniałam Wam napisać że jestem zła na rodzinkę ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zadomowienie
|
Aldrin-co do pasa to na razie nie kupuje, ale znajoma bardzo polecała, że też łagodzi ból jak tam sie wszystko schodzi na swoje miejsce
![]() Jeżeli chodzi o ten sklep to on jest w Lublinie,więc pojedziemy sobie odebrac osobiście zakupy, bo przesyłka faktycznie droga jak nie wiem ![]() pokaż kołderki i rożki i takie tam ![]() ![]() odpoczywaj, żeby brzusio bardziej nie bolał ![]() ![]() ![]() Chociaż powiem Wam, że nie wiem jak wasze chłopy, ale mój jest taki nadopiekuńczy, że ja już świra z Nim dostaje. Jak Mały się urodzi to też chyba świra dostanie ![]() A co do bólu to od paru dni mam takie chwile, że mnie tak w krzyżu boli jak na okres, hmmm ale to takie cmienie i tak się zastanawiam czy to powód do jakiegoś zmartwienia ![]()
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przyjdą to pokaże ale już Wam je kiedyś pokazywałam na all zobaczymy jakie to przyjdzie i czy warto było kupić ![]() ![]() oj tak mój też najchętniej by poszedł tylko do kościoła i do domu a może jeszcze na mecz by zdążył ![]() ![]() ![]() ![]() co do nadopiekuńczości to odkąd przyszłam ze szpitala to nie poznaje męża chyba te kilka dni rozłąki mu dobrze zrobiło bo teraz ciągle mnie tuli, całuje i skacze obok mnie ![]() mnie też boli brzuszek jak na okres i do tego w kręgosłupie w szpitalu mi powiedzieli że to właśnie te skurcze ale jak to nie regularne to nie ma się czym martwić ale jak się nasili i będzie bolało bardziej to trzeba to skonsultować z lekarzem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My cały weekend na działce, szkoda tylko, że pogoda była w kratkę, ale odpoczęliśmy i naładowaliśmy akumulatory, a po za tym wyłapałam mega doła i mam dość już ![]() ![]() Aldrin - Ja też chciałam kupić pas poporodowy, ale pytałam lekarza i położną i odradzali mi, pas podobno ładnie trzyma mięśnie, ale przez to mięśnie robią się leniwe, ale czy to prawda to nie wiem, posłuchałam lekarza i zrezygnowałam, a po za tym Ja byłam po cc więc nie chciałam rany ściskać, inaczej jest po pn. |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() Malgos ale Ci dobrze też bym chciała iśc na jakieś dobre jedzonko, bo samemu jak się zrobi to już nie to samo ![]() Aldrin ja używałam pasa, ale czy jestem zadowolona to nie wiem. Drugi raz dała bym sobie z nim spokój, bo wcale brzuszka mi nie "wchłonął" mam większy niż przed ciążą to na pewno, ale wiadomo przydało by się poćwiczyć ![]() Justii to rzeczywiście facet jest nie poważny. Coś nie macie szczęścia do ludzi. Jak tam z ćwiczeniami u Ciebie? Coś ostatnio nie mogę spać w nocy. Martwię się wszystkim zwłaszcza brakiem perspektyw na pracę. Ciągle o tym myślę, czuje się jak by na zakręcie i nie wiem w która stronę skręcić.
#4728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do pasa to tak jak mówi Justii lekarze odradzają że macica za szybko się skurcza i że mięśnie są leniwe ale właśnie ja na początku chce pas a do tego ćwiczenia nie chce zostać na samym pasie ale nie wiem czy to coś pomoże, mam nadzieję ![]() fionko a co do pracy to szukasz czegoś konkretnego czy obojętnie jaka praca Cie interesuje? cv rozsyłałaś? niestety ze znalezieniem pracy łatwo nie jest ale jak teraz pracujesz u tego kreta to może w miedzy czasie szukaj czegoś lepszego i mam nadzieję, że się trafi coś godnego uwagi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My przyciągały do siebie jełopów i tyle ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Mieliśmy niezły ubaw na działce, Marcel tak patrzył się na kominek, że nie wiedzieliśmy jak z Nim się ulokować, a jak się napatrzył na ogień to sikał jak oszalały w ciągu 4 godzin zmieniliśmy mu 6 pampersów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- 2 maja minął rok jak poczęliśmy Marcelka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ten ćwok, u którego pracuję nie daje nikomu umów, wiec i ja nie mam na co liczyć i na dodatek ma 4 sklepy i przerzuca mnie, gdzie chce na zapchaj dziurę co mnie dobija, bo ja za stara na takie głupoty jestem. Ostatnio dzwonił do mnie po 22 żebym przyszła następnego dnia do pracy na inną godzinę. Mam dosyć. Podjęłam decyzję, że szkoda mojego czasu i jeżeli w tym tygodniu nie dostanę umowy odchodzę. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4731 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chyba nie ma na co czekać choć w moim przypadku 2 razy zamawiałam z gemini i 2 razy o czymś zapominałam ![]() Oprócz tego że czuje się jak po wyścigu kolarskim na najniewygodniejszym siodełku na świecie to czuję się bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() O pasie wiem niewiele ale nawet nie zamierzam czytać i myśleć czy go chce tylko wykupuję pakiet motywacyjny u Justii i będę ćwiczyć ![]() Zachciankę spełniliśmy ![]() ![]() Prezentami od rodzinki bardzo się zdziwiłam??? Kurcze 3 tygodnie to takie nierealne... Wierze że Ci przykro ale chyba nie powinnaś złościć się na rodzinkę ze wzięli Twojego Tża na chrzestnego... Daleko te imprezy? Jesteś pewna że nie pojedziesz? I czemu piszesz że miałaś jedyną i niepowtarzalną szansę by chrzestną? Cytat:
![]() Takie bóle są raczej normalne w tym czasie ale powiedz na wizycie jak bedziesz. Cytat:
Wyobrażam siebie jak Marcel był zahipnotyzowany ogniem rozumiem go doskonale bo te mogę patrzeć się godzinami ![]() Kopiliście turystyczne łóżeczko? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam rano u lekarza i dostałam skierowanie na gps na nfz ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zadomowienie
|
zamowiłam łóżeczko, materacyk, wkład do pościeli, termometr do wody, zestaw do paznokietków, szczoteczkę i grzebyczek i prześcieradełka... bądźcie ze mnie dumne
![]() Justii-a to mały sikuś z Marcelka ![]() Fionka-bardzo dobrze, że chcesz zrezygnowac z tej pracy, bo co to za szef...niech go szlag trafi...wysyłaj cv i coś sie znajdzie ![]() Pradip-no wiem wiem, że się nie odzywałam, ale przed wczoraj wróciliśmy ze wsi, a wczoraj M miał wolne i leżeliśmy jak dwa pączki cały dzień ![]() ale, że tydzień i poród Cię może czekac??????? czy jak????
#4733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety z pracą ciężko, świetnie Cie rozumiem a jak masz się męczyć w tej pracy co teraz masz to faktycznie lepiej to olać, bo tylko nerwów szkoda na takiego gościa ![]() Cytat:
nie nie wybraliśmy wózka ![]() ale zamówione zostaną w sklepie gdyż różnicy w cenie nie ma za dużej a do tego łóżeczko się kupi, więc pani zaproponowała zniżki no ale żeby zajechać do sklepu mąż musi wcześniej skończyć a nie wiem kiedy to nastąpi ![]() no 3 tygodnie kochana a mi w sumie 2 tygodnie ![]() nie będę chrzestną bo ja nie mam rodzeństwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze tydzień????????????/ no poważnie tylko tydzień i rodzisz? o kurcze jak to leci szybko |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zadomowienie
|
Aldrin-to faktycznie też ten Twój poród zbliża sie wielkimi krokami
![]() ![]() ![]() ![]() wózki oba bardzo fajne ![]() ![]() ![]() Kurcze aż trudno mi uwierzyc, że te porody to już ![]() ![]()
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no Tobie też tego nie zostało za dużo do porodu ![]() ![]() aha dostałam paczkę ![]() ![]() ![]() ![]() zrobiłam zdjecia dla Was ale się przeraziłam strasznie sie zmieniłam po buzi i nawet nie mogę na siebie patrzeć, twarz wygląda jak pączek i jak brzuch jest ok tak twarz to porażka księżyc w pełni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od wczoraj po południu nie myślę o niczym innym tylko o jedzeniu a Ty mi tu z pączkami wyskakujesz ![]() Szyjkę mam już podobno tak miękką ze w każdej chwili może puścić ale lekarz wierzy ze za tydzień spotkamy się jeszcze na ktg ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm 30km to nie tak dużo jeśli bym się dobrze czuła to pewnie pojechałabym na te komunie... a chrzciny no cóż decyzja rodziców dziecka ale Ty zawsze możesz być ulubioną ciocią tak więc główka do góry ![]() Oj czas leci... tak sobie teraz myślę że ciąża słonic wcale nie jest taka długa ![]() Cytat:
![]() Bez kitu jeśli nie urodzę do 11.06 to choćbym miała się zakorkować nie wypuszcze małego dopóki moja teściowa nie wsiądzie do samolotu ![]() No już zaraz Wasza kolej ![]() Cytat:
![]() Zaczynam wydziwiać i zastanawiać się nad rożkiem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zadomowienie
|
Aldrin-ja się tylko zastanawiam jak ta nasza posciel będzie wyglądała po praniu
![]() ![]() wstawiaj zdjęcia ![]() ![]() Pradip- łóżeczko takie: http://sklepmati.pl/lozeczka-drewnia...k-ii-biae.html To Ty teraz jak na bombie siedzisz ![]() ![]() a tak swoją drogą to mam nadzieję, że skoro waszym porodom tak się spieszy to akcja będzie szybka i mało bolesna ![]()
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Fikusek - sto lat dla Nadii!!
Izetka - nie dziwię się, że się nudzisz może i u ciebie zaczynają się przepowiadacze śliczne łóżeczko Aldrin - szkoda, że imprezy rodzinne cię ominą, ale co zrobić ... co do pasa to nie mam zielonego pojęcia na ten temat, ale teściowa wspominała, że w ich czasach dużo kobiet nosiło takie obcisłe wysokie majtki z takim pasem - a chciałam tylko napisac, że jak znajdziesz czas i chęci na ćwiczenia to będę cię podziwiała ![]() czytając na szybko z tel miałam wrażenie, że któraś z was pisała o tym, że jak się macica obkurcza to to boli - ale chyba mi się przewidziało ![]() weszłam na zdjęcie tego Jedo i całego białego wózka to sobie nie wyobrażam ... ładny ten zielony tako wrzuć nam te zdjęcia, być może to twoje ostatnie zdjęcie z brzuszkiem Justii - co za ludzie! ale trafiacie... ale może to wszystko prowadzi do czegoś lepszego Fiona - dokładnie, jak ktoś zrobi to jest pyszne, tym bardziej że ten kolega pracuje jako kucharz więc zna się na rzeczy szkoda, że tak wyszło z tą pracą, ale co zrobić.... Pradip - hahah chciałabym widzieć minę twojej mamy jak staję u niej w drzwiach i mówię, że przysłała mnie Pani córka na kaczkę ![]() tzn, że jeszcze tydzień i rodzisz???? wrzucę wam coś do klubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |||||||
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() a tego zoo to wam zazdroszczę sama bym się wybrała ![]() Cytat:
![]() Bardzo dobrze cię rozumiem, bo sama bardzo przeżywałam święta, ale zobaczysz jak twój synek będzie na świecie wynagrodzi ci wszystkie te komunie i chrzty ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie polecam rożka, dla mnie to był zbędny wydatek, mała była włożona do niego tylko raz i teraz leży nieużywany. Ale fajnie wyglądacie ![]() ![]() ![]() Małgoś pytałaś się jaki rozmiar ubranek nosi Iga, zakładam jej 56 i 62, zależy gdzie kupiłam dany ciuszek. Bo naprawdę rozmiar, rozmiarowi nie równy, mam takie ubranka 62, które są idealne, a mam i takie że może się w nich mała utopić ![]() Meduzko karmię małą mieszanie, w sumie wypija w zależności jak bardzo jest głodna od 90 do 110. A ty jak karmisz Piotrusia? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widziałam i strasznie mi się podobacie zachustowani ![]() A i wierze że ułoży się znajomej a więc i Wam ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46315155] Już tylko tydzień? ![]() ![]() Ja jestem za Jedo ![]() ![]() Właśnie miałam podpytywać jak się sprawuje wózek? Ej nie straszcie mnie z tym tygodniem do porodu bo osiwieję NIE RODZĘ JESZCZE !!! Kachana nasza rozrabiako ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.