Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-05, 21:01   #2101
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
oj tam... moj wybral za 480zl... bez przesady
Mowilismy ze do slubu le nie wiem jak u was u mnie nie ma roznicy wielkiej[COLOR="Silver"]
wszystko zalezy od skladu - garnitury z 40% wełny zaczynaja się od 300 a końca sie na 600 zł a garniutry z 100% welny wysoko skretnej (od 120s) zaczynaja sie od 800 zł a konca na 2500 ale to wyjatki, z reguły do 1500 zł stoją... my kupilismy 100% 130s za 1100 na poprawiny bedziemy już szukac garnitutu z domieszką, za max 600 zł
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:05   #2102
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
wszystko zalezy od skladu - garnitury z 40% wełny zaczynaja się od 300 a końca sie na 600 zł a garniutry z 100% welny wysoko skretnej (od 120s) zaczynaja sie od 800 zł a konca na 2500 ale to wyjatki, z reguły do 1500 zł stoją... my kupilismy 100% 130s za 1100 na poprawiny bedziemy już szukac garnitutu z domieszką, za max 600 zł
ooo.. a jaka to roznica w praktyce??
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:06   #2103
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie tak latwo znalezc kosmetyczke dobra! w malym miasteczku..
Wiem coś o tym, byłam na próbnym w tamtym tygodniu i szukam dalej
Stary 2014-05-05, 21:07   #2104
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

marlenqa22 dekoracje super

madziara889 gratki autka jest extra

cude kurcze współczuje i wcale Ci się nie dziwie tych nerwów brak słów ...

cornflower_girl bardzo Ci dziękuję kochana za pomoc i za zainteresowanie i przde wszystkim za Twoje projekty czcionek jesteś wielka
Walc rewelacja Wam na pewno też tak się uda go zatańczyć i będziecie robić furorę na YT

Lg_ago buciki

Opiumalfa klatka na koperty a autko też niczego sobie - bardzo ładne - oryginalne

kiss12550 na zniszczone dłonie też polecam parafinę super sprawa

mimi_77 i jak zakupy agd- udane???

lexie42 buciki

madzixx88 gratulacje bycia już żoną fajnie że wszystko wyszło extra i jesteście zadowoleni czekam na foteczki

Lusiija co do kotylionów to u Nas

Jeśli chodzi o zimne ognie to zamawiacie 70 cm? Długość będzie oki?
Stary 2014-05-05, 21:12   #2105
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
ooo.. a jaka to roznica w praktyce??
garnitury z wełny 100% lepiej sie układają, nawet Tz czuł róznice gdy takie przymierzał, po prostu nie sa tak sztywne, dostsoowują sie super do sylwetki, nawet jak sie pogniotą to szybko wracają do poprzedniego stanu i do konca wesela wygląda sie super. a te z domieszkami po prostu troche bardziej sie gniota i skóra gorzej oddycha = mężczyzna się szybciej poci... im wieksza sktetność (110, 120, 130, 140s) tym szybciej wracają do poprzedniego stanu
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Wiem coś o tym, byłam na próbnym w tamtym tygodniu i szukam dalej
dlatego ja zostałam makjazystką

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o zimne ognie to zamawiacie 70 cm? Długość będzie oki?
ja zamawiam 70, palą się 2 minuty, to nie jest za krótko, a dłuższe są za długie
Stary 2014-05-05, 21:12   #2106
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Mówicie, że sery schodzą na weselach?
Ja się zastanawiam czy zostawić w menu deskę serów zachodnich z winogronami i bagietkami ? ( Nie dopytywałam jeszcze jakie tam sery będą ).

Mam makijażystkę
Dzisiaj miałam makijaż próbny i super wyszedł
rzekomo schodzą i to bardzo
poza tym u nas wesele będzie lekko podchodziło pod góralskie więc oscypki mają obecność obowiązkową

masz zdjęcia próbnego? fajnie, że sie udał

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Nie mogę się doczekać relacji

Dziewczyny ile kosztują graniaki
do ślubu na nie wymiarowego faceta:P? Bo Teściowie upierają się że " jak się nie powie że do ślubu to za 300zł kupisz" ja obstawiałam ok 1000zł
my zapłaciliśmy 800zl za niewymiarowy (super slim, praktycznie nieosiągalny w większości sklepów)

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:16   #2107
sensuall
Zadomowienie

Witam się do dłuuugim weekendzie Spróbuję Was nadrobić

nasturcja1308 piękna relacja Wszystkiego najlepszego dla Was

Cude dziękuję za nazwę użytkownika z allegro, przejrzę sobie ofertę zaproszeń

Ysia każdą Twoją relację czytam z zapartym tchem, jakbym czytała najlepszą książkę
a ta sukienka rybka którą masz szansę kupić jest pięna
brać!
ParisParisienne gratulacje ŻONO!

mala_czarna_21 jaki pięny opis sama też się wzruszyłam!

Atomoowka super panienski miałas!

mama_2010 witaj szkoda, że spóźniłam się na foto Twojej kiecki.. możesz wstawić jeszcze raz?

oluska227887 witaj

Szczeperka zazdrszczę Ci wieczoru panieńskiego!!

Udało się! nadrobiłam Was!!!!!!!!!!!!
Stary 2014-05-05, 21:17   #2108
activelifestyle
Rozeznanie

Pamiętacie jak miałam kupić buty ślubne za 40 zł? To nie kupiłam. Byłam dzisiaj przymierzyć i okazały się za duże... A były takie ładne. Niestety były sporo za duże więc nie wzięłam. Dziewczyna powiedziała mi, że kupowała je w Ptaku w zeszłym roku, więc jak nie znajdę nic u siebie w mieście to podjadę tam. A już myślałam, że będę miała buciki.... No cóż, może nie były mi przeznaczone

mama_2010 - my jeszcze nie zamawialiśmy, ale chcemy próby 585 Myśleliśmy o tej wyższej, ale chyba jednak postawimy na 585.

enzunio - jakie te utwory? Chwal się

zakrecona_kropka - osobiście bardzo lubię carlo rossi, czy jak tam się to pisze Smakuje mi białe, różowe

anka1897 - nie martw się na zapas To, że dodała takie zdjęcia nie znaczy, że tylko tak maluje. Ale najlepiej umów się tak jak mówisz i zobaczysz co i jak

namisek1990 - ja pisałam o gipsówce. Maj jest czasem gdzie się ją sieje dopiero a w sierpniu, wtedy kiedy ja jej potrzebuję jest akurat czas "zbiorów", więc będzie tania. Tak też czytałam w internecie, że lipiec i sierpień jest najtańsza, ale dziękuję, że pamiętałaś
Współczuję Ci z gośćmi nie rozumiem ich wymówek.... ja byłam kiedyś na weselu, mimo, że w poniedziałek po weselu miałam 1 dzień sesji i egzamin z matematyki nie rozumiem jak ktoś ma takie wymówki szkoda, że przyjdzie tak mało osób z Twojej rodziny... Ale jeśli ktoś miałby przyjść tylko z obowiązku to może lepiej, że go nie będzie? Nie martw się - przyjdą Ci, co im na Tobie zależy

Atomoowka - skoro wódka fajnie wygląda to nie szkoda Twojej pracy. Będzie cieszyła gości, ale i Ciebie, że tyle pracy włożyłaś, aby tak było. A to już tylko kilka dni

Lg_ago - buty

niulka_1985 - mój pozostanie bez, a najchętniej to by się pewnie z koszuli od razu rozebrał, bo on jest z tych gorącokrwistych i jest mu zawsze za gorąco, a to jeszcze sierpień będzie

madziara889 - dobrze, że pierścionek się znalazł ja też kiedyś zagubiłam i pamiętam ten stres z cenami kwiatów rzeczywiście nie jest źle Taka powiedziałbym standardowa cena

swiat_katarzyny - zapraszanie rzeczywiście męczące... my wczoraj byliśmy w 2-óch domach i to wcale nie długo, a czułam się jakbym była po całym dniu pracy w kopalni... Położyłam się i zasnęłam momentalnie czekam na zdjęcia z przymiarki

Szczeperka - gratulację udanego i szalonego panieńskiego Bardzo fajne prezenty Świadkowa zrobiła kawał dobrej roboty body świetne z jakiego sklepu? Bransoletka bardzo ładna, świadkowa będzie zadowolona

marlenqa22 - piękne pudełko

Opiumalfa - auto jest fajne, ale klatka c.u.d.n.a.

lexie42 - ładne buciki gdzie kupowałaś?

cornflower_girl - dziwne błogosławieństwo, jeszcze się z takim nie spotkałam.... my też chcieliśmy taką dekorację przy ławkach, ale ksiądz jest nie bardzo za tym pomysłem, więc raczej zrezygnujemy. Co do pustych miejsc to też to zauważyła. Nie wiem czy to jakieś zaniedbanie młodych (nie dopilnowali potwierdzeń?) czy goście powiedzieli, że przyjdą a nawalili Też mam zamiar dzwonić jeśli ktoś nie da odpowiedzi, bo nie uśmiecha mi się płacić 220 zł/os bez sensu...

madzixx88 - jeszcze raz Ci gratuluje i czekam na obszerna relację Też mamy książki i mam nadzieję, że będzie ich dużo

paula600324 - gratuluję makijażystki
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:18   #2109
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Kwaśna truskawka Jak minimalna różnica, to naprawdę mało przeszkadza
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Kwaśna truskawka a może przetopcie je? My dawaliśmy "złom" na obrączki i wyszedł taki odcień jak chcieliśmy
Cytat:
My dostalismy obraczki od dziadka i taty i je przetapiamy i z nich robimy swoje.. kolor nie ma znaczenia bo to wszystko sie farbi podobno itp.
Dzięki dziewczyny Przetapianie może i fajny pomysł, ale nie ma sensu bo obraczki pasuja na nas idealnie, kształt taki jak chcieliśmy tylko ten nieszczęsny odcień mi przy pierścionku nie pasuje ale bez niego jest dobrze. Tż przekonał mnie do tych obraczek i tak będę nosiła samą obrączkę

zaproszenia mamy juz zamówione, opłacone i czekamy aż do nas przyjdą za max 9 dni roboczych.. już nie mogę się doczekać; jak tylko je otrzymamy ruszamy z zapraszaniem gości

fryzura przy okazji komunii w rodzinie koleżanka brata mnie uczesała (miałam próbną i w niedzielę) obie opcje były prześliczne, niestety nie pomyślałam żeby zrobić zdjęcie i pochwalić się wam... ale teraz już wiem, o co mam prosić moją fryzjerkę

makijaż nie mam umówionej wizyty, nie byłam na próbnej ALE bratowa przyniosła mi zaproszenia na makijaż do douglasa ważne jeszcze pół roku także tam pójdę

dekoracja ciągle nie mam dekoratorki, bo zastanawiam się czy może dam radę sama udekorować salę i kościół (niestety mama mnie od tego odwodzi- niepotrzebny stres i nie wiadomo jak wyjdzie). Sala jest ciemna (brazowe ściany) chcę białe dekoracje z różowymi elementami (dosłownie drobiazgami) i ostatnio wpadła mi w oko gipsówka.

Kolor przewodni na początku myślałam o amarancie(takie zaproszenia zamówiliśmy), ale jednak chyba postawię na biel i akcenty różu (nie wiem czy różne odcienie czy pastelowy kolor)- buty, paznokcie, bukiet, winietki, moze serwetki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2(8).jpg (38,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18gips.jpg (53,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1337071015_7_midi_wm.jpg (37,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baby16.jpg (51,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja-sali-gipsówka-1.jpg (34,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kosciol_w_Maszewie3.jpg (52,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 012.jpg (74,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiety ślubne różyczka gałązkowa frezja goździk kremowy bukiet pastelowy bukiet Świdnica.jpg (124,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 492x295_5126403d09c9d_512640bd2db06.jpg (30,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiązanka ślubna frezje róże świdnica wrocław wałbrzych bukiet slubny .jpg (137,3 KB, 26 załadowań)
Stary 2014-05-05, 21:21   #2110
mama_2010
Raczkowanie

Dziekuje za odopowiedzi odnosnie obraczek
Lg_ago cudny kolor butow i ten polysk
madzixx88 fajnie opisalas widac, ze zadowolona jestes i goscie tez jak balowali tak dlugo
Lusiija fajne te przypinki.
sensuall prosze

Ale sie dzis wkurzylam. Mielismy pojechac z zaporszeniami i sie TZ spoznil do domu a o 20.20 nie bede chodzic ludziom po domach. Juz zlosc mi przeszla ale mialam humor ze hej

Edytowane przez mama_2010
Czas edycji: 2014-05-08 o 06:27
mama_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:28   #2111
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Rozmawiałam z osobami, które miały wkoło sztuczne ognie (1oo sztuk) podczas tańca i mówiły, że nie czuć tego zapachu.
oo, to super! bardzo bym to chciała

Madziixxxx
, cudowna zapowiedź relacji
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:29   #2112
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wybrałyście już utwór na pierwszy taniec? Bo nam się koncepcje co 5 minut zmieniają
Tak, http://www.youtube.com/watch?v=9fBv875D8PQ

Cytat:
Napisane przez mama_2010 Pokaż wiadomość
dziewczyny wiem, ze temat byl poruszany ale gdybyscie mialy ochote jeszcze raz jakie obraczki macie? Znaczy jaka proba zlota.
585

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie - po oczepinach Wasi mężowie będą zakładali jakieś inne krawaty czy pozostaną bez?
Już nie zakłada krawatu, tak samo jak Pmka weolnu

Cytat:

Dziewczynki mam pytanko!? xD
Kupujecie kotyliony czy jak to się nazywa gościom??
Nie kupujemy
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:30   #2113
Lusiija
Zadomowienie

Prowadzimy z Ttem zacieta dyskusje... Uwaza on ze ludzie nie beda chcieli nosic przypinek, lepiej kupic kotyliony... Ja uwazam ze to moze byc fajna zabawa bo kazdy napisze co bedzie chcial.. Co myslicie???
Stary 2014-05-05, 21:31   #2114
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Matko, dobę mnie nie było i tyle czytania

Dziś cały dzień spędziłam na praktykach w ośrodku terapii uzależnień i powiem Wam, że ledwo żyję mieliśmy dziś jeszcze jechać dogadać się z organista, ale nie miałam już sił :P

Atomoowka my "Heaven" Adamsa będziemy śpiewać :P dziś ustaliliśmy, że to będzie nasz popisowy numer na weselu

Czytam o Waszych perypetiach z zaproszeniem rodziny i nadziwić się nie mogę ("wyrywam zęba w poniedziałek" ha ha ha ). U nas zaproszenia jeszcze nie rozdane, a goście już dzwonią i potwierdzają przybycie

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-05, 21:33   #2115
lexie42
Zakorzenienie

activelifestyle kupiłam w tym sklepie http://slubne-buty.pl/ tylko, że stacjonarnie
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:33   #2116
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Prowadzimy z Ttem zacieta dyskusje... Uwaza on ze ludzie nie beda chcieli nosic przypinek, lepiej kupic kotyliony... Ja uwazam ze to moze byc fajna zabawa bo kazdy napisze co bedzie chcial.. Co myslicie???
ja bym sobie niczego nie przypieła
na impreze ze znajomymi - fajnie
na wieczor panienski - fajnie
na wesele? moim zdaniem bez sensu... no chyba ze robisz wesele małe, gdzie prawie wszyscy sie znają i atmosfera jest dość luźna... jakoś nie wyobrazam sobie takich przypinek na sukienkach i garniturach...

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2014-05-05 o 21:35
Stary 2014-05-05, 21:36   #2117
karolinuuusia
Zakorzenienie

wypada którejś okres na ślub? bo mi na dzień przed modlę się żeby się przesunął

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:38   #2118
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
ja bym sobie niczego nie przypieła
na impreze ze znajomymi - fajnie
na wieczor panienski - fajnie
na wesele? moim zdaniem bez sensu... no chyba ze robisz wesele małe, gdzie prawie wszyscy sie znają i atmosfera jest dość luźna... jakoś nie wyobrazam sobie takich przypinek na sukienkach i garniturach...
mama uwaza ze musza byc kotyliony wiec mialam nadzieje ze lepisze takie cos xD
Stary 2014-05-05, 21:39   #2119
madzixx88
Zakorzenienie

w klubie dodałam pierwsze zdjęcie
bukietu widać tylko kawałek, ale jak dostanę reszte zdjęć to na pewno pokażę

i dziękuję bardzo bardzo za wszystkie życzenia, miłe słowa
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:40   #2120
karolinuuusia
Zakorzenienie

Kwaśna truskawka

co to za kwiatki? są śliczne

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:40   #2121
mama_2010
Raczkowanie

Obraczki i my wybierzymy 585 albo te kolejne na 7 lub 8 co sie zaczynaja a tez sa popularne.

Zaplacilam za 2 pary butow

Jeszcze ponczochy musze kupic, przeciez bym zapomniala jak nic , gdyby nie to ze ktoras z was o nich wspomniala.

Zapomnialam o najwazniejszym, zostaly 2 miesiace

Edytowane przez mama_2010
Czas edycji: 2014-05-05 o 21:42
mama_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:41   #2122
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
mama uwaza ze musza byc kotyliony wiec mialam nadzieje ze lepisze takie cos xD
nie wiem czy to cie pocieszy, ale ja kotyliona tez bym nie przypieła, chyba ze pasowałby mi do sukienki

to nie te czasy gdzie królują kotyliony...
ja zawsze mowie mamie gdy chce przeforsować swoj pomysł, ze z całym szacunkiem, ale ty mamo juz miałas swoje wesele, swoje chce zorganizowac jak ja chcę
Stary 2014-05-05, 21:43   #2123
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, melduje, że żyje i jestem przeszczęśliwą Żoną niesamowite uczucie !!!!!

teraz kilka słów bo na pewno jesteście ciekawe a szczegółową relacja napiszę pózniej
wszystko udało się jak chcieliśmy, przestało padać na przygotowaniach i wyszło słońce ślub był piękny, tzn tak goście mówią, bo ja w tych emocjach widziałam tylko męża i księdza nie płakałam podczas przysięgi, ale głos mi drżal powiedzieliśmy ją sami, patrzyliśmy sobie głęboko w oczy i wszystko inne przestało istnieć cudowna chwila
na weselu był czad, bawiliśmy się do 6 rano, już było jasno na zewnątrz a goście na parkiecie, aż zespół podziwiał za wytrwałość bukiet miałam boski (malinowe piwonie), goście pytali co to za kwiaty, robiły wrażenie no i chwalili moją suknię i co chwile ktoś podchodził, jak pięknie razem wyglądamy
poprawiny też udane, frekwencja b.duża i do 22 tańczyliśmy a dziś powrót do rzeczywistości, dopiero wróciliśmy z hotelu książek mamy całą skrzynię

mówię Wam, to najpiękniejsze chwile życia !!!!!!!!

ale ci zazdroszcze )
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:43   #2124
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

Szczeperka - gratulację udanego i szalonego panieńskiego Bardzo fajne prezenty Świadkowa zrobiła kawał dobrej roboty body świetne z jakiego sklepu? Bransoletka bardzo ładna, świadkowa będzie zadowolona
Body jest z intimissimi

Cytat:
Moim zdaniem na wesele gdzie będą ciotki i wujkowie kotyliony czy przypinki są zbędne i jakieś takie... dziwne. Bez nich też się ludzie zapoznają ze sobą

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:47   #2125
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
I tu do dziewczyn, które są bardzo przerażone ilością rzeczy, która jest do zrobienia, dopracowania. Po całym weselu dowiedziałam się od mamy PM, że wszystko to ogromny niewypał. Trochę mnie ta opinia zdziwiła, bo większość rzeczy, na które zwracałam uwagę, nie kłuła w oczy (nawet granie orkiestry można było przeżyć, bo młodzi byli uśmiechnięci, świadkowie i starości idealnie spełniali się w swojej roli). Zdaniem mamy PM jedzenie było fatalne (bo nie takie jak w najdroższej restauracji - wg mnie idąc na wesele do remizy oczekuje się czegoś smacznego i sycącego, a nie sushi z królika z rzeźbami z owoców), źle dobrany odcień bukietu PM-ki ( na pewno na złość, bo miał być brzoskwiniowy, a wyszedł rudy wpadający w czerwień - IMO spójna paleta kolorów), auto było inne niż zamówili (właściciel auta uznał, że nie było finalnego potwierdzenia). I nikt z gości by naprawdę tego nie zauważył - tak więc nie ma czym się przejmować, jeśli nie mamy ślubów dopracowanych jak przez konsultantki, czy coś nie wypali. Goście naprawdę nie zauważą.
tez bylam na takim weselu, generlanie SERIO za całą zabawe odpwiada kapela. bylam na dwóch nalezacych do serii SŁABE, pierwsze gdzie orkiestra robila dlugie przerwy, ledwo cieple dania i róż rażący w oczy- chcialam wyjść po 22...
drugie: jedzenie fatalne, bez winietek więc błąkanie po sali, na wesele dotarło 3/4 ludzi potweirdzonych... ale kapela wymiatała!!!!!wyszłam stamtąd o 7 rano! ludzie bawili sie cudownie dzięki muzyce, nie patrzyli na wesele-plamę tylko tańcowali!!!!!!! właściwie jeśli chodiz o kapele tojedno z lepszych naktorych sie bawilam,jesli chodzi o całą reszte- bezkomentarza..

Cytat:
Dziewczyny, melduje, że żyje i jestem przeszczęśliwą Żoną niesamowite uczucie !!!!!

teraz kilka słów bo na pewno jesteście ciekawe a szczegółową relacja napiszę pózniej
wszystko udało się jak chcieliśmy, przestało padać na przygotowaniach i wyszło słońce ślub był piękny, tzn tak goście mówią, bo ja w tych emocjach widziałam tylko męża i księdza nie płakałam podczas przysięgi, ale głos mi drżal powiedzieliśmy ją sami, patrzyliśmy sobie głęboko w oczy i wszystko inne przestało istnieć cudowna chwila
na weselu był czad, bawiliśmy się do 6 rano, już było jasno na zewnątrz a goście na parkiecie, aż zespół podziwiał za wytrwałość bukiet miałam boski (malinowe piwonie), goście pytali co to za kwiaty, robiły wrażenie no i chwalili moją suknię i co chwile ktoś podchodził, jak pięknie razem wyglądamy
poprawiny też udane, frekwencja b.duża i do 22 tańczyliśmy a dziś powrót do rzeczywistości, dopiero wróciliśmy z hotelu książek mamy całą skrzynię

mówię Wam, to najpiękniejsze chwile życia !!!!!!!!
no więc juzniemoge sie doczekac swojej zabawy,zazdroszcze i serdecznie grtauluje ŻONO

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mamy dylemat.
Szukamy obrączek z żółtego złota, klasycznych. Mieliśmy zamawiać w tym tygodniu, ale rodzice przypomnieli sobie, że mają w domu obrączki sprzed X lat i chętnie odsprzedadzą(cena do uzgodnienia-podobna do sklepowych będzie- nie chcieliśmy za darmo bo współfinansują wesele). Fakt- są one na nas dobre w sumie takich szukaliśmy ale mają inny odcień złota niż zaręczynowy pierścionek, który jest jaśniejszy od obrączek i trochę mnie to razi, ale Tż i mama twierdzą, że nikt nie zwraca uwagi, bo jest mała różnica. Próba złota to 583 a w sklepach oglądaliśmy 585.
Jak uważacie, skusić się na te czy lepiej zamawiać sobie nowe?
nam rodzice chcieli dac jakies satre po babci doprzetopienia,ale oboje stwierdzilismy ze chcemy zaczac wlasna historie z wlasnymi obrączkami

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Nie mogę się doczekać relacji

Dziewczyny ile kosztują graniaki
do ślubu na nie wymiarowego faceta:P? Bo Teściowie upierają się że " jak się nie powie że do ślubu to za 300zł kupisz" ja obstawiałam ok 1000zł
mysle ze do slubu powinien byc PORZĄDNY, my mamy garnitur800, buty 200,koszula 200

Cytat:
w klubie dodałam pierwsze zdjęcie
bukietu widać tylko kawałek, ale jak dostanę reszte zdjęć to na pewno pokażę

i dziękuję bardzo bardzo za wszystkie życzenia, miłe słowa
nie ma mnie w klubie atez chce fote zoabczyc

codo przypinek i kotylionów itp NIE, NIE PRZYPIEŁABYM NICZEGO NA ŻADNYM WESELU, po to sie stroje zeby wyglądac superowo a taka 'ozdoba' zepsuje wszytsko.
takie rzeczy sa fajne na imprezach innych,na panienskim czy kawalerskim czy na grilu do śmiechu, ale na weselu?

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:47   #2126
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie dzisiaj buty takie jak w załączniku po ostatnim weselu u kuzyna stwierdziłam, że nie wytrzymam w moich szpilkach nude. Mierzyłam też z większą platformą, ale te były wygodniejsze A w sobotę mamy degustacje tortów
śliczne te buciki gdzie kupiłaś ?

my właśnie ostatnio i w ten pt mieliśmy degustacje ciast i tortów i chyba zdecydujemy się na tą 2 cukiernie smacznie i cena bardziej przystępna
Stary 2014-05-05, 21:48   #2127
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
też się modlę, bo wzięłam tabletke kilka godzin później i teraz mam cyrk...

Cytat:
nie wiem czy to cie pocieszy, ale ja kotyliona tez bym nie przypieła, chyba ze pasowałby mi do sukienki

to nie te czasy gdzie królują kotyliony...
ja zawsze mowie mamie gdy chce przeforsować swoj pomysł, ze z całym szacunkiem, ale ty mamo juz miałas swoje wesele, swoje chce zorganizowac jak ja chcę
ja muszę dopiero sprawdzić co to kotylion jestem do tyłu
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:52   #2128
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Kolejne zaproszenia rozdane dziś 3 najfajniejsze, że wszystcy potwierdzili i będą

Moja babcia jest dość specyficznym typem człowieka

Wiadomość dla wszystkich Jeśli któraś uważa, że jest coś ze mną nie tak to alarmować Jak już pisałam z enzunio, moja babcia robi straszną tajemnicę z tego, że wychodzę za mąż jak ktoś ją pyta to zbywa temat i ogólnie dziwnie się w tym temacie zachowuje... i jak już wspominałam jest dosyć dziwną kobietą... jak moja siostra cioteczna była w ciąży to też robiła z tego straszną tajemnicę, bo powiedziała, że dziecko to będzie dopiero jak się urodzi.... (jak kuzynka poinformowała, że jest w ciąży to babcia nawet użyła sformułowania, że to nie dziecko tylko gips...). Poza tym mamy u niej mieszkać po ślubie (ma 2 domy na podwórku) i z tego też tajemnicę robi ma nam kupić szafę do "nowego domu" i jak byliśmy ją oglądać, to pojechała też z nami jej koleżanka (ta sama co o ślubie nie mogła wiedzieć). Babcia jej powiedziała, że to JA chcę kupić tą szafę do swojego domu (w którym obecnie mieszkam). I jak ta pani zapytała gdzie chcę tą szafę postawić (wie gdzie mieszkam i że nie mam na nią miejsca) to już chciałam powiedzieć, że to babcia kupuje dla mnie do nowego domu to babcia przerwała mi zanim zdążyłam powiedzieć słowo, że chcę ją kupić, bo jest tania i kiedyś może gdzieś ją postawię zatkało mnie konkretnie i nie wiedziałam co powiedzieć... nie wiem może ja jestem dziwna i nie ma w zachowaniu babci nic złego.... poza tym ona wie, że ja nie mam nic przeciwko, żeby rozpowiadała o ślubie. Wręcz przeciwnie. Zawsze jak kogoś spotkam to się chwalę i czasem ktoś z rodziny dzwoni do babci i gratuluje, że wychodzą za mąż, a babcia mówi na to jedynie "...a no wychodzi. A co tam u Was?"... Przepraszam za długi wpis, ale musiałam to wylać z siebie

pysia1987 - bukiet piękny jak cena będzie dobra to brać
zachowanie babci oceniam na co najmniej dziwne- pewnie bym ją zapytała na boku czemu to tak ukrywa?
Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
MI już się martwię

Madzixx jeszcze raz gratuluję!!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:53   #2129
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
paula Sery francuskie nie każdy lubi (choć ja uwielbiam), sery wędzone i warkocze są bezpieczniejsze. Czy rezygnacja z tej opcji oznacza zamianę na coś innego?
Tak, można zamienić
Dlatego zastanawiam się jeszcze Dopytam co jest w tej desce serów.
Zastanawiam się nad sałatką grecką Ta sałatka kojarzy mi się raczej z imprezami jesienno-zimowymi

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
rzekomo schodzą i to bardzo
poza tym u nas wesele będzie lekko podchodziło pod góralskie więc oscypki mają obecność obowiązkową

masz zdjęcia próbnego? fajnie, że sie udał
Uwielbiam oscypka z żurawiną

Mam zdjęcie Miks ujęć w załączniku
Mocny ale podoba mi się Poprzedni w ogóle nie było widać
Makijażystka pytała po co chcę przedłużać rzęsy, jak swoje mam długie

Cytat:

paula600324 - gratuluję makijażystki
Dzięki
Znalazłam ją całkiem przypadkiem Oglądałam filmiki ślubne na youtube i z ciekawości wpisałam swoje miasto Wyskoczył mi jej filmik makijażu ślubnego Na szczęście miała jeszcze wolny termin
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mój.jpg (111,9 KB, 73 załadowań)
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 22:01   #2130
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Chwale się
takim samochodem będziemy jechać
my na 90% też (tylko czarnym)

Cytat:
gratuluję
Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Ja wiedziałam, że jest gdzieś w domu Tż, bo zdjęłam w łazience, jak się ubierałam, położyłam na cuchach i zapomniałam o tym. Najgorsze, że przechodziłam koło kibelka
Nie mogłam od razu go szukać, bo zorientowałam się, że go nie mam jak pojechaliśmy do baru. Teściowa szukała ale nie mogła znaleźć. Dopiero jak wróciliśmy to po % go szukałam ale znalazłam. Tż biedny cały czas mnie pocieszał, że się znajdzie
dobrze, że znalazł się

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Active

Na wejście Kanon D
Na komunię Ave Maria
I jeszcze Misja oraz Aria na str G
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości