|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedługo zbankrutuje ![]() Dziękuję za info
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
idę jutro dokupić rimmel salon pro 247 isn't she precious, bo dopiero dziś zauważyłam, że mi się kończy, a jestem zakochana w tym kolorku, jasny pastelowy róż
|
|
|
|
#3334 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=aguSxD;46317431]Ja dzis kupiłam masełko revlon w kolorze lolipop, świetne jest! Jutro jadę po drugi kolor, chciałam jakis jasny roz, najlepiej brudny. Polecacie cos? Bo nie wiem czy w tłumie bede miała cierpliwość myślec co wybrać ;D
Smooth berry
|
|
|
|
#3336 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja robiłam dziś zakupy z samego rana w Bydgoszczy przy ul. Siedleckiego. Weszłam minutę po otwarciu, a przy szafach z kolorówką już był tłok (przy promocji na podkłady tak nie było). Chciałam nawilżającą szminkę Rimmel, ale nie było kolorów, które mi się podobają. Zamiast niej kupiłam Maybelline Color Whisper Pink Possibilities. Zgodnie z planem kupiłam też 2 eliksiry L'oreal w dziennych odcieniach: Rose Finale i Nude Vibrato (mam już fuksję od jakiegoś czasu i ją uwielbiam, więc te eliksiry brałam na pewniaka, no i się nie zawiodłam). Po długich rozmyślaniach nad wyborem koloru wrzuciłam też do koszyka Bourjois Rouge Velvet Edition 07 Nude-ist.
Jak widać raczej stawiałam na dość nawilżające mazidła do ust w dziennych kolorach, bo takie produkty u mnie najszybciej się kończą. Poszalałam, bo zrobiłam sama sobie prezent na urodziny ![]() Kupiłam też w promocji maszynkę do golenia Wilkinson Intuition Sensitive (24,99 zł zamiast 39,99 zł). Czytałam jakiś czas temu o niej pochwały na jakimś blogu, więc się skusiłam, skoro promocja. A elektronicznego pilnika u mnie już nie było, a nie mam czasu biegać po innych Rossmannach
|
|
#3337 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Bydgoszczy, w jakich Rossmanach znajdę szafę Sally Hansen?
![]() dziś zaszalałam 8 lakierów i jeden żel do usuwania skórek chciałam pomadkę mayballine, ale niestety wszystkie zmacane
|
|
|
|
#3339 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam inne pytanie. Mniej więcej ile razyw roku są organizowane promocje tego typu w Rossmanie?
|
|
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3342 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
iii czasami chodzę sobie wymalowana nim po domu hahaCytat:
wpadłam po eyeliner z Maybelline ten z pędzelkiem, wszystko pachnące i pozaklejane ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3346 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wiecie może czy gdzieś w Bydgoszczy jest szafa Revlon? Pytałam w innym wątku ale tam chyba mało osób zagląda.
|
|
#3347 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#3348 |
|
Rozeznanie
|
Czy ktoś ma pomysł jak uzyskać taki piękny kolor na ustach jak Missglamorazzi? Dodam, że mam dosyć ciemny kolor ust...:/
Dodatkowo, jesli któraś z was zakupiła nowe szmineczki Astora Soft Sensation Elixir to bardzo proszę o napisanie jak się spisują, czy nie wysuszają ust, jak wygląda kolor 100 i 102
Edytowane przez Tasienkaaa Czas edycji: 2014-05-06 o 00:40 |
|
|
|
#3349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super lakiery, kupiłam na promocji w Hebe. Przede wszystkim pięknie pachną, mój pachnie różami i zapach utrzymuje się dopóki nie zmyję lakieru. |
|
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
||
|
|
|
#3351 |
|
Zadomowienie
|
Dla przestrogi jeśli ktoś będzie kupować Bourjois Velvet to przed samiutką kasą sprawdzajcie czy produkt już nie był otwierany bo niby ta plomba wygląda na solidną a okazuje się że gdy produkt już byl otwierany to wcale tego nie widać. Plomba wygląda na nietkniętą. U mnie przynajmniej tak było. Nie sprawdziłąm w sklepie i sama nie wiem w jakiej ilości zużyty jest produkt.. Wkurzona jestem nieziemsko bo ta szminka nie należy do najtańszych.
|
|
|
|
#3352 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
chorowałam na nią juz od dluższego czasu i w kooońcu jest moja szkoda że nie ma jeszcze tych nowości z Maybelline vivid coś tam, bo jakąś pomarańczkę jeszcze bym kupiła.![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-05-06 o 01:15 |
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w rosmanie pustki były
Po pomadkach Wibo testery zostały, o piaskach już nawet nie wspomnę![]() Mam nadzieję, że jutro coś dołoża
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś używał top coat z Maybelline?
|
|
|
|
#3356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już wcześniej chciałam się dowiedzieć, czy gdzieś w Bydzi albo Szczecinie mają szafę Revlon i Eveline (albo jedno z nich :P ), ale się nie dowiedziałam :/ Jeśli ktoś wie- błagam o odpowiedź
Edytowane przez Nutelka87 Czas edycji: 2014-05-06 o 07:59 |
|
|
|
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
życzę powodzenia w dostaniu, bo ja miałam duży problem
![]() ale w końcu udało mi się kupić. Warszawianki mogę zapewnić ze nie ma go w promieniu od blue city do kruczej z uwzględnieniem całej ochoty a przynajmniej taki był stan na wczorajszy wieczór. Nie wiem czy Ci ludzie nie pracują, czy co, że wszystko rano wykupują. Poszłam po południu, jak już mogłam, a tam pustki. Sporo się najeździłam, żeby kupić wszystko co chciałam. Kuszą mnie jeszcze kredki do ust z miss sporty czy miała je któraś z Was? nie znalazłam o nich wzmianek na wątku??
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro dzisiaj jest - 40 % w Hebe to wydaje mi się, że w Hebe będzie taniej, ale pewności nie mam
|
|
#3359 |
|
Wtajemniczenie
|
gdzie w Wawie znajdę Sally Hansen?
|
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które stały się posiadaczkami pilnika Fusswohl - możecie dać znać czy warto? Niestety nie działa mi wyszukiwarka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

moze podejde po 10 do tego rossa to lukne czy jeszcze sa (ale nie obiecuje, bo jak bede zawalona robota to nie na szans
Niedługo zbankrutuje 

iii czasami chodzę sobie wymalowana nim po domu haha