|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
już w desperacji poszukałam gdzieś dalej, ale w ramach mojego karnetu nie ma nigdzie indziej pilatesu w sensownych porach
![]() Cytat:
w takich momentach się cieszę że nie mam miejskiej ciepłej wody Znad kawy |
|
|
|
|
#3782 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale ciąg dalszy niespodzianek -czekam na przystanku i nie ma autobusu na jogę... A to pętla... A dostępnym nie mam szans zdążyć...
|
|
#3783 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie nieeeee - dziur w ścianie jeszcze jakieś 50 lat nie ![]() ![]() nie no luz, za kilka lat juz by można, niemniej tam akurat nie ma gdzie, w sensie przeszkadzałyby. Cytat:
To samo sobie pomyślałam już w trakcie. Miałam kompletny zawias kulinarny, brak pomysłów, wyjęłam na fali z braku laku coś trza, bo jeść się zachce next day, a że dłuuuugo leżały to myślałam, że na noc ten olej je dodatkowo zakonserwi, zapobiegnie jakimś rozkłądom gópio co nie? W sumie mogłam umyć a tak zostawiłam. Cytat:
2. no ale światło ma krótko Cytat:
dooooobre Cytat:
współczuję 2. Właśnie tak było u mnie, tak wysoki sądzie sie stało!!! Czyli to kwestia mikroklimatu. Być może uratowałaś moją reputację. Jeszcze się okaże czy jaśnie komisja w postaci jaśnie chuopina przyjmie ten argumet za wystarczający dowód. ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Murszę - tutaj masz porównanie odżywek do rzęs Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-08 o 08:26 |
|||||
|
|
|
#3784 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
Piankowe spódnice... pszepszam, ale... fubleeee
|
|
#3786 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Na dodatek dym za dymem u nas w robo, oszaleć można... Wszyscy wszystkim robią na złość -mówię o szefostwie, a my, szare myszki jesteśmy w to wciągane, choć się opieramy... No jakaś niezdrowa atmosfera. Chyba przez pogodę, czy coś...
|
|
#3787 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a proszę Cię bardzo ![]() zanabyłam takie i takie te drugie okazyjnie bo z (niewidoczną) wadą a te balerino-pantofle nie mają wysokiego zapiętka co jest moją zmorą podobno dopiero zaczynają być w Polsce popularne jestem ciekawa jak z jakością, zwłaszcza ze ścieraniem gumowej podeszwy... ale panie w sklepie mówiły że reklamacji jeszcze softinosów nie miały macałam też inne poza tymi dwoma co nabyłam, i licowe i zamszaczkowe, we wszystkich skórka miękka jak... hm... nawet nie wiem do czego to przyrównać ale z taką miękką skórą nie spotkałam się jeszcze nigdy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaak wysoki zapiętek Czyli ma to nazwę Dla mnie masakra nawet w najmiększych butach (nawet obecnych mokasynach) ale używam gąbkowych, tj sylikonowych amortyzujących podpiętek i jest bosko. Jeśli mówisz, że tutaj to zbędne, tz że to buty również na moją stopę. Też mam kościste, nagniotkowe, jakieś powyginane po latach ![]() Ja chyba wiem do jakiej skórki można tę miękkość porównać |
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł snad pokręconego rogala jak z dzieciństwa
HP jeszt plastikowy + końpot ![]() A dziś JN globalnie... ma jakaś taką kocia nutę w sobie ... ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-08 o 14:36 |
|
|
|
|
#3792 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. a widzisz, ja wolę podpiętki z korka, bo te silikonowe sprężynują od czego pięta się rusza w bucie góra dół i mnie obciera 3. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- w zalinkowanym sklepie martensowym
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle Kameno - jesteś genialna z tym Softisem, znalazłaś prawdopodobnie buty mojego życia .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-08 o 14:55 |
|
|
|
|
#3794 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A jeszcze pomysł, że mogłabym mieć buty bez konieczności wkładania podpiętków - kosmos i cud |
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chuop mi przywiózł cały plecak książek od siebie z domu (głównie starocie) i teraz mam zapas na kilka tygodni
|
|
#3796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
A mnie solarium, raz na ruski rok jednak chodziłam Weźta coś z nimi sróp ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3797 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() mi się bez podpiętków udaje, mam stare sznurowane ryłko na obcasie i też mnie nigdy nie skrzywdziły, i jeszcze takie jak mają pasek wokół kostki, wtedy tył buta inaczej się układa a brzeg jest wyżej, poza tym wrażliwym na obtarcia obszarem.
|
|
|
|
|
#3798 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ufff, nie wygrałam aukcji białych trampek
![]() Kupiłam w Naturze dwa pachnące masła do ciała, idę wąchać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to pewnie dlatego, że z kobiecymi modelami się nie dogaduję, a trampkowatość zawsze jest A o co chodzi z tymi podpiętkami? Czy to nie jest tak, że po prostu prawie każde nowe buty muszą obetrzeć, a później jest już ok? Bo jak dotąd żyłam w takim przeświadczeniu ![]() Cytat:
![]() http://fabrykaslow.com.pl/aktualnosc...nij-na-obrazek Ja generalnie nie przepadam za jej stylem, więc się nie utwierdziłam Gdyby to napisał jej mąż, to może sytuacja wyglądałaby inaczej , ale tak, to zaczekam aż się może kiedyś trafi w bibliotece albo w taniej książce...
|
||
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
fajne
nie wiem czy gratulować czy jak?
|
|
|
|
#3802 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No gratulować, na kij mi kolejne trampki i do tego całkowicie białe
Teraz z czystym sumieniem będę szukać jakiś sandałów.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3803 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3804 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Natomiast powyższy fragment nawet spoko ale kupować w ciemno chyba się boję. |
|
|
|
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
tesz fcem wygodne miękkie buty...
te pierwsze Kameny super i te trampkowe też pachnącego popołudnia całemu Baru
|
|
#3806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To muszę poszukać i zanabyc koktajlowe Na parapecie? Przed blokiem? ![]() Cytat:
![]() A ja w Biedro peeling winogronowy z Bielendy i chyba dokupię masło winogronowe Ja dziś kupiłam w CCC, tak w sumie przypadkiem ![]() Mi pachnie ![]() Mam konwalie (podeszłam do sprzedającej spytać o cenę, a Pani spojrzała w kierunku samochodu, z którego wysiadłam i powiedziała - ma Pani takich dwóch ładnych no i w sumie to szwagier kupił, bo akurat miał drobne ).A potem jeszcze dodatkowo "zanabyłam" bez Tj. znalazłam go przez przypadek w miejscu, gdzie bym się nie spodziewała ![]() Szukajcie, a znajdziecie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-05-08 o 19:45 |
||
|
|
|
#3807 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Parapet mam w sumie duży ale tam piździ i mogliby spaść na łby przechodzącym ![]() Nie za dużo tych przypadkow :coje st:
|
|
#3809 | |||
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.a podlewasz ?Cytat:
i tak nie wrzuciłam foty i i tak już zeżarte ![]() 2.no tak , ona lubi mieć długo , w cieniu nikła szansa żeby ładnie rosła 1.ich jest wiencej ![]() 2.a brrrrr , przestań ![]() i to byłoby na tyle ideu zmyć lakier i czyhać na Donatana i Cleo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się podobają, każdy kto je nasza zyskuje ode mnie dodatkowy szacunek za to że potrafi nosić białe buty i wciąż meć je białe Cytat:
Poddusiłam - i uzyskałam miękkość. Ale sedno jest takie, że jak zamarynuje w oleju to już np nie bardzo da się zrobić w panierce. No a w olej wrzuciłam, gdyż byłam przekonana, że to najlepsza konserwacja celem uniknięcia nieświeżości jeśli mięsko zbyt długo leżakowało po rozmrożeniu To było na czuja, tego nei wiem, a TO mnie najbardziej interesuje, jaka forma, skłądnik marynaty, przedłuża świeżość czyt. konserwuje mięcho gwarantując na drugi dzień że będzie ok. Bo ono po kupnie trochę leżakowało w lodówce bo o nim zapomniałam, bo miało być na grila, a na grila było co innego, no to po 2? dniach skończyło w zamrażalniku. Po rozmrożeniu też leżało długawo. Słowem chciałam ugrać jeden dodatkowy dzień świeżości. Zazwyczaj gotuję wieczorami, nocą, ale wtedy miałam totalny zawias. Czego dowodem moje zaniedbania mięsne
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

ale to zwisy
- dziur w ścianie jeszcze jakieś 50 lat nie
gópio co nie?
W sumie mogłam umyć a tak zostawiłam.
dooooobre
współczuję

:coje st:

i tak nie wrzuciłam foty