|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
![]() 2 . Njapierw potestuję Ziaje, potem zabiorę się za The Secret Soap jak się okażą za słabe. A potem zacznę się powaznie martwić. Ostatnio sypiam co dwa , trzy dni w rękawiczkach, pod rękawiczką grubaśna warstwa kremu i oleju, tylko to się nie sprawdza. Po pierwsze za gorąco mi, po drugie nie wygodnie, a po trzecie kiepsko sie podrapać gdziekolwiek. Coś tam daje to, ale za dużo zachodu.... |
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pomarańczę, ale jest sztuczna Hand Food z Soap &Glory też ma shea - i baaardzo chwalony. U mnie będzie jako nast w kolejce. http://www.sephora.com/hand-food-hand-cream-P294731 Ma chyba lepszy skład niż T SS |
|
|
|
|
#3903 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porzeczkę wybiorę
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
jest; jak za mocno słone - odmoczyć
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- to musisz wtedy dać sól ktoś chciał więcej inspiracji tajsko-indyjskich? Rakelinus? to tu, pomiędzy mnóstwem fracusko-niemieckich ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- kupuj tanie dziecinne, np to Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2014-05-10 o 20:41 |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Panaroja
|
spod nowego oleju na guowie
Cytat:
![]() 2.to jest prawidłowa odpowiedź im wyższa zawartość procentów tym ciekawsza interpretacja języka prawniczego parafinowa kuracja Bielendy http://bielenda.pl/serie/kuracja-parafinowa-rece-i-nogi Macahm wszystkim i sapdam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Dzięki
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeee, nie widzę tam tajskości? 2. Aleeeż znam lubię i używałam ale, po pierwsze primo mamy 30 kostek Arko do zużycia i jakieś zapasy mydeł w płynie - bo my uwielbiamy w płynie/żelu etc - które wciskam rozcieńczając wodą do dozownika piankowego po Bath &Body Works (które same z siebie wysuszają najbardziej ze wszystkich) Jak skończy się szit, mam w planie znów nacisnąć tam żeli/kremów myjących bez mydła, co nie wysuszają i mieć/spijać piankę Kostki uwielbiam dalej ale do ciała i do patrzenia ![]() Do stukrotnego mycia dziennie rąk preferuje szybką, miękką piankę jesteśmy już blisko końca szitowych płynnych. Te kostki małżon zużyje na kadłub. ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
przynajmniej moje dłonie---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Kto widział film "Arka Przyszłości"? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-10 o 23:54 |
||
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
macham w przelocie pomiędzy łazienką a wyrkiem
w temacie kremów do rąk - lubię Dove w takiej buraczkowej tubie i Isanę Med w bialo niebieskim dizajnie Kupiłam sukienkę żółtą komunijną, w ha emie. I teraz zajarzyłam że nie mam do niej butów, bo pudrowe nijak nie pasują a w czarnych weselno -pogrzebowych na obcasach się męczyc nie będę, już nie te lata I chyba jutro mysze jeszcze po buty lecieć jakieś o takie , tylko czemu one nie mają wkładki ze skóry albo chociaż ze szmaty Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-05-10 o 23:46 |
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
O rany tego się bałam. Masz szerszy horyzont.
Jak dla mnie prosta ale znośna i nawet nawet z przymykaniem oczu na konieczne ułomności, do przyjęcia metafora. W sensie, nic nowego we wszechświecie, ale postanowiłam oglądać film bez żaaaadncyh, ale to żaaadnych info, recenzji, sugestii etc etc. I chyba to mnie uratowało, bo jakoś budował ciekawość, mimo iż ogólny sens, znając ludzką naturę jest oczywisty dla każdego. Jak dla mnie, niezły obraz-metafora. Cytat:
Jessu jakie kupisz te buty? broncowe? żólte?inny kolor? |
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam tą. Trzeba było kupić buty dla dziecia , więc po deiszmanie weszłam do h&ma i wyszłam z kiecką. Gdyż byłam w szoku, że w takim fasonie dobrze wyglądam, kolor mnie nawet nie wkurza i materiał mimo że sztuczny. Może mi się odpodoba, albo nie będzie do niej pogody, albo butów to oddam. Póki co nieskromnie stwierdzam że jakoś na mnie lepiej mi sie podobała niż na modelce z foty
|
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za wysoka za żyrafowata za blada. Kolor włosów jedynie pasuje . Gratuluję. Czyli sandały? Te z deicha wyglądają jak połączenie rzymianek z rokiem 2056 - nigdy bym nie zwróciła na nie uwagi. Jednak każdy wie, czego szukać dla siebie, zgodnie z własnym stylem i gustem. Do tej sukienki chyba bardziej niż ok. Bardzo ciekawy i chyba przemyślany komplet. Chyba, bo się nie znam. Ale podoba misie. Ja bym szła w koturny, ale nie ja idę z komunista.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-11 o 00:27 |
|
|
|
|
#3917 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nie mam weny na pisanie w Barze... Za to mam wenę na ciuchy i dołuję się, że mnie na nic nie stać. Znaczy na te co więcej fikuśne. Lete spać bo jutro picie wina pod mostem od rana. |
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesssusicku najsłodszy my nawet an okoliczność niedzieli jako dnia który jest u nas świętym zasłonilim szyskie rolety. szaloooona
|
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://24.media.tumblr.com/e74784e7...cowro1_500.gif Przeżyłam wesele, bo zmyliśmy się o 12 winietki beznadziejnie usadzały mnie przy innym stole, ale się przesiadłam na inne wolne do siostry.Zgodnie z przewidywaniami było zastaw się a postaw się po hamerykańsku: panna młoda w ślubnej syrence z satyny, w wielkim koku i makijażem dodającym 15 lat, przejazd karetą, 4 nastoletnie druhny w identycznych kieckach w kolorze limonki, obrączki podawane przez 2 małe wystrojone dziewczynki, rozdawanie gościom w kościele kartek z tekstem Hallelujah Cohena, żeby wspólnie śpiewać młodym na koniec mszy, zespół muzyczny ściągnięty aż z Krakowa z wokalistko-tancerkami, co się przebierały co godzinę... ale przynajmniej disco polo nie grali
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupujesz w aptece glicerynę i parafinę koszt ok 6 zł Bierzesz myjesz ręce robisz delikatny peeling cukrowy, osuszasz delikatnie ręce zostwaiasz trochę wilgotne dajesz kilka kropel gliceryny i masujesz masujesz masujesz jak się trochę wchłonie zalewasz to parafiną i masujesz masujesz masujesz ew dodajesz parafiny i zakładasz worki foliowe na dłonie a na to skrpety. siedzisz z 30 min i tadam ręce powinny odratowane. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Ja wszystko rozumiem |
||
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję przeżycia
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja przed sobą
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
znad zimnej kawy i schuścia 2 kg
Cytat:
fogle to jesteśmy w szoku, bo miał być gajowym, a ten poleciał do norwegii i się wrócił zakochany, w dziewczynie ![]() plusy są takie, że za 2 tygodnie znowu leci i mamy wolną chatę
|
|
#3924 |
|
To ja :)
|
|
#3925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Glicerynę mam, kupię tylko parafinę we wtorek ![]() Gratuluję ![]() Cytat:
: Uporasz się A ja utknęłam dietowo, ale też się nie przykladam ostatnio za bardzo. Bylam z mamuśka na pogotowiu. Nie wiem, jak ona to zrobila, ale wychodowala sobie na podudziu kleszcza całkiem sporego, ze dwa dni sobie żyć tam musiał. Dziś rano go zauważyła. Wpadla w panike i chciała wyjąć. No i urwała odwlok i momentalnie zrobil się dziwny krwiako obrzęk I mi pokazuje I mowi,że jutro to chyba pojedzie do przychodn,żeby jej resztę wyjeli Ale się wkurzyłam. 15 minut wykladu na temat po co placi składkę zdrowotna, o zagrożeniach kleszczowych i żeby na mnie nie liczyla jak nie będzie mogła kubka z herbata podnieść z powodu boreliozy, skoro nie widzi problemu i może to zaczekać. W końcu wpakowalam w samochod. W szpitalu przesympayczny lekarz wyczyscił. Dostała antybiotyk, w piątek na kontrolę i być moze dalszy antybiotyk, się okaże. No i co powiedzial. Nigdy, przenigdy nie wolno samemu wyciągać nawet malutkiego. Po każdym kleszczu obowiązkowy antybiotyk. Jak tlko się wypatrzy, to albo na pogotowie albo do przychodni niech się specjalista tym zajmie. To mit, że jak się wyjmie kleszcza w ciągu 24 h od wczepienia, to nie się nie stanie, bo nigdy nie wiadomo czy kleszcz nie byl czymś zarażony, a zaraża się czlowiek od razu. A wizyta i wywlekanie jest za darmo. I ja mu wierzę. I już nigdy sama sobie kleszcza nie wywlekę
|
||
|
|
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi właśnie jeszcze 3-4 brakuje do pełni szczęścia ![]() mam na to 2 tygodnie ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
1. 2. u mnie lekarze odmówili, ex był w szpitalu i odesłali do przychodni, w przychodni nie chcieli wyjąć. ![]() mi na pierwszych koloniach tak opiekunka oderwała ledwo co wczepionego w udo (chwilę wcześniej się przechadzał po nodze), później ponad godzinę pielęgniarka i inne grzebały mi igłą w nodze, żeby każdą nóżkę wyciągnąć
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co z Ciebie zostanie![]() Dobrze że dała się namówić. Ja miałam na łydce (bo zawsze jak wchodzę w las szukam owoców ![]() Snad pracy
|
|
#3928 |
|
|
|
#3929 |
|
|
Otóż moje kothy nie dają mi dziś nic zrobić... Chciałam czytać, to nie -bawić się, albo drapać. Położyłam się, żeby drapać, to zaraz wszystkie miejsca leżące były zajęte i zostałam zepchnięta...
|
#3930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Musiałaś im czytać coś wyjątkowo nudnego
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

Ja mam pomarańczę, ale jest sztuczna

:coje st:
i jakieś zapasy mydeł w płynie - bo my uwielbiamy w płynie/żelu etc - które wciskam rozcieńczając wodą do dozownika piankowego po Bath &Body Works (które same z siebie wysuszają najbardziej ze wszystkich) Jak skończy się szit, mam w planie znów nacisnąć tam żeli/kremów myjących bez mydła, co nie wysuszają i mieć/spijać piankę 
I chyba jutro mysze jeszcze po buty lecieć jakieś