Mydła

Bambino Mydło pielęgnacyjne dla niemowląt i dzieci z lanoliną (nowa wersja)

Bambino Dla niemowląt
Bambino Mydło do Ciała dla Niemowląt i Dzieci 90g
Bambino Mydło z Lanoliną 90 g
Bambino Mydło kostka 100g

• 23 marca 2025 o 23:24
    Super
    Mydło super myje skore oraz pielęgnuje skórę mojego maluszka. Ma bardzo delikatny zapach, przyjemny. Mydlo jest tanie oraz dostępne w sklepach. Super jakość produktu. Opakowanie jest różowe takie bardzo słodkie uwielbiam takie kolory.
  • 8 marca 2025 o 11:36
    Pielęgnacja od pokoleń, więc myję nim skórę
    I jestem zadowolona jak nigdy wcześniej po stosowaniu podczas mycia dłoni i całego ciała mydła w kostce a będąc nie tak dawno w Lidlu moim oczom ukazała się promocja mydeł Bambino dostępnych za dwie sztuki w cenie jednej a były one wyeksponowane na tyle nisko że można było przeoczyć tak korzystną ofertę za tak korzystnie działający produkt myjąco pielęgnujący którym ciałka były odpowiednio traktowane kilkadziesiąt lat temu aż do dni w których zmianie ulegają jedynie szaty graficzne ale nigdy nie jakość i pewność że każde ciało będzie zadbane i skutecznie umyte każdego dnia,ja przyznaję jestem zwolenniczką kosmetyków myjących w formie płynnej lub żelowej ale chętnie wracam do klasycznych i niezaprzeczalnie najlepszych kostek którymi myję dłonie aby były miękkie i odżywione oraz skórę aby złagodzić każdy dyskomfort więc polecam jeżeli nie używacie a powinnyście bo ta klasyka która z rynku pielęgnacji nie zniknie nigdy.
    Zalety:
    • Niezbędne i bezbłędne mydło w kostce o klasycznym składzie i zastosowaniu podczas pielęgnacji każdej skóry od pokoleń
    Wady:
    • Wady?? To Bambino
  • 9 lutego 2025 o 22:15
    Klasyk
    Dobre mydełko może wysuszać. Zapach sentymentalny i delikatny. Dobra cena i łatwo dostępne. Bezpieczny skład i delikatna formuła. Jest to raczej bezpieczny wybór.
    • skład
  • 24 stycznia 2025 o 19:10
    Dla nas super
    Mydło stosuje u swoich dzieci od samego urodzenia nawet sama się myje . Skóra jest delikatna , nie przesuszona , jest lekka. Nie uczula, nie podrażnia , jest bardzo wydajne , ładnie pachnie super cena jest także mega się sprawdza
  • 21 maja 2024 o 22:21
    Ulubiony
    Mydełko które od zawsze pamiętam. Już w dzieciństwie kupowała je moja mama. Zawsze mamy je pod ręką. Stosuje się podczas codziennej pielęgnacji moich dzieci . Ładnie pachnie mimo iż jest to mydełko nie wysusza skóry. Pozostawia skórę ładnie pachnącą oraz nawilżoną. Kosztuje kilka złotych a wystarcza na ponad miesiąc. Jest łatwo dostępne oraz szybko znika z półek. Polecam <3
    • Skład
    • Dostępność
    • Przywołuje wspomnienia z dzieciństwa :)