|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Opium, Enzunio - super panieńskie
![]() Szczeperka-zawieszka śliczna! Aniuska-ta pierwsza bransoletka jest cudowna Anka - Lemon_Drop- dzięki za opinie , jutro się dowiem co i jak i mam nadzieję że bedę zadowolona KaEs- świetne buty! Zły jeż- to faktycznie sporo Ci wyszło za suknie , ja też czuję że nie zejdą mi z ceny , ale spróbować spróbuję ![]() Fajnie że sie wybawiłaś,mimo wszystko mam jednak nadzieję że Panie na naszym weselu jednak będą omijać biały kolor Panna Izabela- owocnej nauki |
|
|
|
#3002 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Musiało być świetnie.Cytat:
![]() Świetny panieński. ![]() Cytat:
Prześliczna naprawdę.Cytat:
)? Trzymam kciuki. ![]() Cytat:
I też miałam migreny.Nie chcę ich już więcej. Cytat:
Urocze zaproszenie na pizzę. ![]() Tak myślałam, że chyba ciężko się przyzwyczaić do zmiany nazwiska. ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
|
#3003 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego mam nadzieję, że na weselu jednak najwięcej będę tańczyć właśnie z TŻtem W sukni wyglądasz pięknie! Szczególnie tył i tren ma piękny Zaproszenia przepiękne! Jak na nie patrzę to aż żałuję, że z TŻtem nie zdecydowaliśmy się na własny projekt! Piękne! Cytat:
![]() Wzorowy panieński, ale musiało być ostro, skoro nie pamiętasz co i jak Lecę oglądać foty!Opium, widzę, że poprawa udana! Dziewczyny się postarały, prezenciki i urozmaicenia super! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A tak w ogóle byłyśmy dziś z mamą na Placu Żydowskim (taki targ z ciuchami itp. w Krakowie, są tam nowe rzeczy ale też masa takich sprzedawanych z rąk do rąk, od "Zwykłych" ludzi) i mama kupiła sobie bluzkę, spódnicę i szal z myślą o weselu. Szal jest mega udany i piękny - taki odcień beżowo-srebrzysto-złoty, z delikatnym wzorem różanym. Spódnica też super - czarna w białe kwiaty, trzeba nieco przerobić, ale materiał ekstra. Bluzka trochę z innej parafii i chyba jednak jej na wesele nie ubierze, ale co tam, kosztowała tylko 10zł ![]() Ja za to nie kupiłam nic, tylko z mamą na spółkę lakier z Avonu, ale zakochałam się w kolorze - niestety numerka nie ma - taki idealny mleczno-różowy, kryjący w 90%, z nutką transparentności - w coś takiego chyba będę na ślub celować, zrobiłam dziś mani i nie mogę się napatrzeć I przekłułam mojej mamie uszy Wiem, powinno się profesjonalnie, ale ja sama przekłuwałam i żyję
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-05-11 o 21:30 |
|||||
|
|
|
#3004 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa....chyba wam nie mówiłam
zdecydowałam sie, na rzucenie hormonów najbardziej boje sie jakis niespodzianek na twarzy kiedys miałam problem z trądzikiem, a teraz mam dośc gładka twarz i boje sie pogorszenia A w ogóle moja mamcia ma już sukienke na nasz slub kupiła sobie piękną koralową sukienke z koronki i do tego ecru zakiecik, wyglada oblędnie jak ja zobaczyłam ta kiecke to w zyciu bym nie powiedziala, ze to z targu, bo jest boska ![]() Cos w tym stylu jak w załaczniku tylko bez rękawów i do kolan ale kolor identyczny! (moja Mamcia ma 60lat, ale trzyma się nieżle )
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mysza dokladnie. A gdybym miala mniejsza ochote niz mam, to oj ijaa milo Cie widziec!!
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Atomoowka nasza kolejna zonko
Lusiija czerwony kolor ogólnie nie przekonuje a na halce to juz w ogole ... ale najwazniejsze zeby Tobie się podobalo ![]() mala_czarna_21 Hiszpania missmalezji moim zdaniem te niecale 1,5 cm różnicy to nie bedzie problem ![]() Aniuska18032 przepiękna suknia!!! ![]() Szczeperka sliczna zawieszka mam taka samą od TŻ tylko z zielonym kamyczkiem i do tego kolczyki ![]() Kaes swietne buciki ![]() ijaa najwazniejsze ze jestes z nami ale fajne to Wasze małżeńskie życie!
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę wiedzieć ile brałaś tabletki? I czemu zdecydowałaś się je odstawić? Ja biorę 2,5 roku, chciałam odstawić we wrześniu, po ślubie, "dla zdrowia", ale lekarz nie widzi takiej potrzeby, TŻ też mnie namawia żebym jeszcze brała, ja sama też bym chciała, ale później nie chcę sobie wyrzucać że jakieś ewentualne problemy mogą być przez te pigułki...
|
|
|
#3009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))Kurczak, za 2 tygodnie o tej porze o tej porze będę już żoną
|
|
#3010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a generalnie hormony z przerwami to juz od 9 lat ![]() Odstawiłam z kilku powodów: mam problemy z wagą, na chwilę obecną otylośc 1stopnia i lekarz powiedział, ze hormony to nie najlepsze wyjscie. Po drugie: co jaki czas mam nawroty depresji, i generalnie jestem cała czas nerwowa, stwierdzilismy z Tżtem, ze to moze wina hormonów. Po trzecie: libido zero. Po czwarte: nawet jak zajde w ciaze teraz to tragedii nie bedzie
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
Mojakaren ja mam wszystko pod czerwień wiec...
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 92 dni.
|
#3013 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, ale mało który gin powie Ci "niech pani nie bierze tabletek, bo zrujnuje to pani zdrowie". Przykre, ale tak jest.
|
#3014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzisz ja bez tabletek nie moglam fukcjonowac podczas okresu, mialam okropne bolesci i ogolem problemy, odkad biore wszystko jest super i nie mam rzadnych skutkow ubocznych ![]() Rozmawialam wlasnie z moja mame i melduje, ze zakupila sukienke w koncu! Niestety nie mam zdjec ale jest dopasowana, do kolan w kolorze pudrowy roz :Love: tata tez juz ubrany, wystapi w granatowym garniturze ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#3015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle to po ślubie pamiętałam o kilku rzeczach o których chciałam Wam powiedzieć, tak wiecie w ramach rady czy przestrogi i zamiast to cholera spisać - tylko alkohole spisałam, to po co i teraz nie pamiętam.
|
|
|
#3016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co parę ms tak mnie łapią pachwiny ze nie idzie wytrzymac z bolu ale i tak bym nie zjadła Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 90 dni.
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pysiu, to Ty faktycznie długo bierzesz, chyba im dłużej się jest na hormonach tym decyzja jest trudniejsza. U nas dziecko odkładamy na nieokreśloną przyszłość, więc mnie to najbardziej trzyma przy pigułkach.
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
anka
a ja jestem za dodawaniem zdjęcia w poście a nie jako załącznik, nie trzeba klikać żeby zobaczyć, a do tego przeglądając forum przez tapatalk widzi się zdjęcia. załączników natomiast nie widać w ogóle. dziewczyny czy to będzie taka straszna wtopa, wybierając obrączki KAŻDĄ Z INNEJ PÓŁKI ? Tz MUSi mieć klasyczną, a ja upatrzyłam sobie klasyczną ale ze ściętymi brzegami, coś tego typu : ![]() chciałam wziąć z jakimś oczkiem, ale panie mi powiedziały, że takiej obrączki ani nie zmniejszę, ani nie poszerze. więc zrezygnowałam z oczka, uwidziałam tą z tymi brzegami. tylko jak to by wyglądało, przy zwykłej klasycznej Tżtowej ? ![]() i w ogóle to dzisiaj mnie tak ksiądz Tż w☠☠☠☠ił, że myślałam że go rozniose
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn wiesz...my tez narazie nie planujemy Wiec jakby sie coś wydarzyło to nie będziemy w czarnej d... I z głodu tez nie umrzemy ![]() Ale lepiej zeby sie nie wydarzylo ![]() Zaczniemy sie starać pewnie kilka miesięcy po slubie
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-11 o 22:06 |
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Polazłam do sypialni i zaczęłam oglądać ślubne rzeczy, bo stwierdziłam, że może mi się coś przypomni i.. HA! Jedna rzecz mi się przypomniała!
![]() Wiecie co mnie wkurzało podczas wesela? Obstawiam, że byście nie zgadły. ![]() Wiecznie zaczepiający o moje włosy nad karkiem ŁAŃCUSZEK! Serio.. miałam łańcuszek taki jakby żyłkę, wiecie o co chodzi.. że, nie z oczek tylko taki ciągły i non stop jakiej pojedynce włosy wkręcały mi się w okolice zapięcia albo i gdzie indzie. Co jakiś czas musiałam gdzieś przystawać i się z tego wyplątywać bo mnie ciągnęło. Jak zdjęłam łańcuszek w pokoju po imprezie to miałam na nim dosłownie pukielek włosów. Niby pierdoła, ale wkurzająca. W tygodniu oddaję moją suknię do czyszczenia i planuję ją wystawić na sprzedaż. Pewnie łezka mi się w oku zakręci, bo.. to przecież moja jedyna, cudowna, suknia i więcej już jej nie założę, ale stwierdziłam, że jak ma marnieć w szafie tylko po to, żeby zostawić 'pamiątkę' to.. parę groszy mi się przyda, zwłaszcza, że kosztowała nie mało.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-05-11 o 22:15 |
|
|
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
czekolada to nic takiego, jeśli będziecie mieć różne modele
Ostatnio z Anką o ty dyskutowałyśmy ![]() EDIT: Choć patrząc na Twoje, to właściwie Ty na brzegach masz delikatny wzorek. My mamy same młotkowane. Ale i tak myślę, że jakoś wielkiej róznicy nie będzie
|
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
Byleby nie za późno. Moja ciocia rodzila mając 39 i 41 lat. Teraz uważa że to zbyt wielki szok. Młode matki szybciej się dostosowują do okoliczności a tutaj? Życie uporządkowane i zawsze po swojemu. Mówiła że lepiej długo się nie zastanawiać choć w tych czasach.... kiedyś mnie złapala chęć na dzidzi mialam moze z 19 lat. Teraz hmm może za 4-5 lat chyba że Bozia da szybciej
![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 90 dni.
|
#3023 |
|
Rozeznanie
|
Do nadrobienia 10 stron, ale najpierw napiszę co u mnie
![]() Od piątku rozdaliśmy 5 zaproszeń Nikt nie odmówił, tylko jedna ciocia z wujkiem powiedzieli, że nie wiedzą jak zdrowie im dopisze, ale jak dopisze to chętnie przyjdą. W piątek byliśmy też w USC. Dokumenty załatwione, teraz tylko trzeba iść do księdza, ale to dopiero jak TŻ odbierze swoją metrykę chrztu. W urzędzie było śmiesznie, bo okazało się że pan, który zajmuje się tymi zaświadczeniami ma takie samo nazwisko jak TŻ Jak zapytał, kto przyjmuje czyje nazwisko to powiedziałam, że ja biorę męża, a ten pan na to, że wcale się nie dziwi, bo to przecież piękne nazwisko ![]() Ślubujemy za 2 miesiące i 22 dni Edytowane przez activelifestyle Czas edycji: 2014-05-11 o 22:23 |
|
|
|
#3024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 90 dni.
|
|
#3025 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pudrowy róż - lepiej wybrać koloru nie mogła ![]() Cytat:
Dlaczego wtopa? Sami decydujecie o tym możecie mieć co tylko sobie zamarzycie ja osobiście nie zdecydowałabym się na inną obrączkę Ale niejednokrotnie spotkałam się, że Mąż miał zwykłą klasyczną, a żona np. całą wyszadzaną brylancikami - więc kompletnie dwie różne obrączki ![]() Mi Panie z salonu powiedziały, że z takimi brzegami też za bardzo się nie da nic zrobić tzn. każdą przeróbkę już będzie widać na takiej obrączce, bo przecież nie stopią i nie zrobią idealnie równych wyzłobień ...
|
||
|
|
|
#3026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 90 dni.
|
|
#3027 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jezeli moge cos poradzic e sensie naprawde skutecznej antykoncepcji oprcz tabletek polecam spirale
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko na zdjęciach jak to będzie wyglądać ![]() Cytat:
srebrną zgubił. dlatego nie chcemy sie wykosztowywać na jego obrączke zbytnio. KaEs no wlasnie sama sie tez zastanawiałam jak byłoby z mniejszaniem/poszerzaniem tej obrączki z tymi brzegami.. ehh sama nie wiem już co zrobić
|
|
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym tygodniu wysyłam kilka zaproszeń do rodzinki, a w weekend jedziemy rozdawać resztę i praktycznie będzie wszystko
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

musiało być super 

I też miałam migreny.
Dlatego mam nadzieję, że na weselu jednak najwięcej będę tańczyć właśnie z TŻtem

ja bym nie brała niższych butów wiedząc już jak wygląda bycie panną młodą 

najbardziej boje sie jakis niespodzianek na twarzy