|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cześć dziewczyny
![]() Atomowka- czekamy na relację, gratulacje żono Gratuluję wszystkich zakupów, wszystko widziałam, nie będę cytować bo zaraz połowę zapomnę, ale wszystko jest ładne Ja jutro idę po te buty ślubne mimo że mam już kupione ale jednak skuszę się na te co widziałam w salonie! do tego jutro pończochy i białe wsówki do włosów kupię. Jutro jedziemy z kolejnymi zaproszeniami. Jeszcze parę zostało. Miałam też 7 osób takich których nie wiedziałam czy zaprosimy bo niby daleka rodzina i słaby kontakt, miałam ich zaprosić w razie dużej odmowy ale jak już wspominałam u nas prawie nikt nie odmawia! na 215 osób mamy wstępnie ok 180-185 osób więc stwierdziłam że starczy, bo będzie jeszcze za ciasno ![]() Pojawił się temat tabletek. Ja kiedyś brałam rok czasu Cilest, ale nie wspominam tego dobrze. Przytyłam 5 kg, ciągle chodziłam głodna i zła, w dodatku ciągle miałam infekcje intymne. Teraz od jakiś 2 lat jedziemy na gumkach ale na ślub wypada mi chyba okres więc pójdę do gina i niech mi coś wypiszę, pobiorę może z rok, ale już nie Cilest. Ja dzieci chcę za 3 lata, nie spieszy mi się. Na razie instynkt macierzyński zerowy hehe, chociaż powinnam jakiś mieć, w końcu mam 27 lat..
|
#3032 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3033 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pewnie, nie ma co zapraszać takiego gościa! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i super suknia świetne! Cytat:
|
|
|
#3034 |
|
Zadomowienie
|
Odwiozłam Tż na lotnisko więc zaczynam nadrabiać forum . Tydzień mieliśmy bardzo ślubny - udało sie nam rozdać prawie wszystkie zaproszenia około 70 , resztę Tż zabrał ze sobą do UK.
Trochę sie obawiałam zapraszania czytając oforum ale na szczęście u nas było super. Wszyscy otwierali zaproszenia, oglądali je ze wszytskich stron - prawie w każdym domu uslyszaliśmy , że są bardzo ładne i oryginalne. Bylismy bardzo mile zaskoczeni bo w zasadzie , każdy był przygotowany na naszą wizytę ( oczywiście z każdym umawialiśmy się na spotkanie) więc wypilam hektolitry kaw i herbat , zjadłam tony placków i obiadów;P a Tż miał tygodniowy maraton alkoholowy :P W planach mieliśmy krótkie wizyty ale wszyscy tak nas mile przyjmowali , że cały czas byliśmy na poślizgu czasowym :P Strasznie miło było to , że nawet Ci których braliśmy pod uwagę , że ich nie będzie na weselu , albo potwierdzają albo obiecują , że na mszy na pewno będą. Wielu gości potwierdziło , od wielu usłyszeliśmy , że rezygnują z innych wesel kosztem naszego - mam nadzieję że frekwencja na weselu będzie taka jak teraz to wszyscy deklarują Rodzicom wręczyliśmy inne zaproszeniai byli mega szczęśliwi nawet teściowej , która zazwyczaj nie okazuje uczuć złamał się głos kiedy je czytała. Oprócz tego : - spisaliśmy protokół z księdzem - odebraliśmy papiery z USC - - byliśmy na jednej lekcji tańca - przełożyliśmy nagranie podziękowania dla rodziców na lipiec bo czasowo już nie daliśmy rady - byliśmy na obiedzie z tż i dekoracja w tej restauracji jest robiona przez naszą dekoratorkę właśnie w tym stylu który my będziemy mieć i jestem zachwycona - odebraliśmy obrączki i w końcu są idealne i mega wygodne - tż byl u ortodonty i 18 lipca ściąga aparat Rabbitka : czemu nie płacisz za tabletki w UK ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-05-12 o 00:10 |
|
|
|
#3035 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
wracam do Was po urlopie, mam nadzieję, że uda mi się wbić w ten wizażowy rytm I gratuluję wszystkich załatwionych spraw, zmniejszającej się liczby dni do wymarzonego ślubu i całej reszty
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2014-05-12 o 07:47 |
|
|
|
#3037 |
|
Zadomowienie
|
89 ddś !!!!
a niedawno było ponad 100 !!!!!!!!! Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 90 dni.
|
#3038 |
|
Zadomowienie
|
Czeko dla mnie to żadna wtopa, to wy je macie nosić przez całe życie, więc dobrze gdyby każdemu z was się podobała
![]() a co z księdzem? Ijaa ja mam tak za każdym razem jak chodzę w rozpuszczonych włosach dosłownie zawsze jakiś włos mi się wkręci w łancuszek i wiem jakie to jest wkurzające! ![]() activelifestyle gratki za postępy! ![]() Klaudyna wow, extra wynik z zaproszeniami!
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
4 miesiące do ślubu Wczoraj rozdaliśmy kolejne zaproszenia I mamy już potwierdzenia od niektórych osób
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jestem strasznie zmartwiona bo ide z moim kotem do weterynarza...od wczoraj sie przewraca na jeden bok, jest apatyczna, nie przychodzi się przytulać trzymajcie kciuki tak strasznie się boje
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ja jeszcze leżę, wczoraj siedziałam do północy z chłopakami, którzy nie mogli przyjść na kawalerski, były poprawiny
|
|
|
|
|
#3042 | |||
|
Raczkowanie
|
świetny panieński!
Cytat:
heheh że będę nosić takie faaajne nazwisko Cytat:
czułam się po nich bardzo dobrze, nie przytyłam i były skuteczne :PCytat:
|
|||
|
|
|
#3043 |
|
Wtajemniczenie
|
anka1897
to jest to samo co kupujesz w sklepie, tylko kupuje się w paczkach po 1000 szt chyba i potem ludzie to sprzedają ![]() tak jak mówię kupujemy od sprawdzonej osoby, przetestowaliśmy je kiedy brałam jeszcze tabletki (tak na wszelki wypadek) i jest ok ![]() a niestety prawda jest taka, że w sklepach płacimy tylko za nie ogromna marżę ... a 1zł za sztukę to bardzo atrakcyjna cena a poza tym mamy przecież na nich date ważności, i wiem że są one "świerze" bo niejednokrotnie jak Nam brakło kupiliśmy w sklepie i była taka sama. No a poza tym i tak nie zareklamujesz gumki kupionej w rossmanie ![]() Myślę, że jak są sprawdzeni dostawcy to nie ma się czego bać
|
#3044 |
|
Zadomowienie
|
swiat_katarzyny i jak po wizycie u kuzynki...?
![]() pysia trzymam kciuki Kochana! ![]() Wracam do Was po egzaminowym weekendzie. Dogadaliśmy się z proboszczem w mojej parafii i w sobotę idziemy spisać protokół
"Nie wierzę takim obrońcom przyrody, u których miłość do przyrody przeniknięta jest nienawiścią do człowieka." Edytowane przez Kishlaczkowa Czas edycji: 2014-05-12 o 10:24 |
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
U nad 40 dni do slubu!!! Powiem wam ze od wczoraj mam lekkiego stresa...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do różnych obrączek - mi się sama idea nie podoba. Bo co zrobisz gdy znajdzie się dziewczyna która będzie miała obrączkę identyczna jak Twój Tż i na tej podstawie ktoś nazwie ją jego żoną? ![]() Wow Gratulacje za tyle załatwionych spraw!12 dni zostało Stresu już nie mam, mimo że nie wszystko jest dopięte na ostatni guzik
Edytowane przez Szczeperka Czas edycji: 2014-05-12 o 10:43 |
|
|
|
|
#3047 |
|
Rozeznanie
|
Atomowka - wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
![]() Szczęścia, miłości, spełnienia marzeń ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Pozwolę sobie odpisać ![]() Bo w UK tabletki są bezpłatne
|
#3048 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W każdym razie ja nie paruję osób po obrączkach ( w zasadzie nie przywiązuje większej uwagi kto jaką obrączkę nosi ), a raczej po sposobie zachowywania, jak te osoby patrzą na siebie, okazują czułość w mniej lub bardziej bezpośredni sposób ![]() Poza tym co mnie obchodzi co jakaś obca baba/chłop sobie myśli - znajomi przecież wiedzą a poznając nowe osoby przecież się przedstawiamy. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możliwe że mój pogląd wynika z tego, że jestem bardzo spostrzegawcza i zawsze patrzę na biżuterię (bo lubię ), w tym na obrączki. Ale nie wyciągam na tej podstawie innych wniosków niż ładna/brzydka biżuteria ![]() Zrobicie jak chcecie i najważniejsze żeby Wam to odpowiadało
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dzisiaj koszmar ślubny, którego głównym motywem przewodnim było to, że miałam niewydepilowane nogi
|
|
|
|
#3051 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna.kociaczek
oczywiście, masz rację dlatego testowaliśmy ich "jakość" jeszcze jak brałam tabletki, no i dodatkowo odbieram je zawsze osobiście, u babki w domu i tez widzę co i jak wygląda
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno wróciliśmy. Dostala 4zastrzyki (w tym jest baaardzo bolesny ) z antybiotykem, sterydami i witaminami. To najprawdopodobniej cos od kręgoslupa. Trzeba ją dziś obserwować, i jak nie będzie poprawy to jutro na rtg kręgoslupa i głowy a ze ja dzis na popo do pracy ide, Tż wraca dopiero po 18 to musialam Mamusie sciągnać, zeby zaopiekowała sie dzis moim koteczkiem Dziewczyny....co można kupic Cioci i Wujkowi na 40lecie po ślubie? idziemy 8czerwca na impre
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pytanko odnośnie garnituru dla Tż-ta.
Kupowaliście garnitur z kamizelką czy bez?
|
#3054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S. Temat już był
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia, może np. bilety do teatru?
Raczej nie celowałabym w kolejne kurzołapy typu rocznicowe kieliszki itp. a taka okazja do wspólnego wyjścia jest zawsze fajna ![]() Sunrise, garnitur bez kamizelki! |
|
|
|
#3056 |
|
Rozeznanie
|
Uff, też nie chcę tej kamizelki, ale teściowa się upiera, że musi być
![]() Czyli kupujemy bez
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Sunrise, teściowa z innego pokolenia, za czasów moich rodziców, czy dziadków, garnitur tylko z kamizelką, teraz już się od tego odchodzi
![]() Nawet wczoraj rozmawiałam z dziadkiem, bo będziemy pewnie w lipcu jechać po garnitur dla niego i sam stwierdził, że bez kamizelki chce
|
|
|
|
#3058 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Alucior, ano przyznam, że tak
Skoro nawet nie widzi problemu w naszym cywilnym (a babcia widziała duży), to naprawdę nie jest źle ![]() A dziadek w listopadzie kończy 80 lat! |
|
|
|
#3060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego zapytałam Dziękuję za pomoc ![]() Ps. teściowi się pewnie nie upiecze :P
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

26.07.2014
super że tak fajnie Wam poszło i oby tak dalej

trzymajcie kciuki
tak strasznie się boje