Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-11, 23:00   #3031
marlenqa22
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cześć dziewczyny

Atomowka- czekamy na relację, gratulacje żono

Gratuluję wszystkich zakupów, wszystko widziałam, nie będę cytować bo zaraz połowę zapomnę, ale wszystko jest ładne

Ja jutro idę po te buty ślubne mimo że mam już kupione ale jednak skuszę się na te co widziałam w salonie! do tego jutro pończochy i białe wsówki do włosów kupię.

Jutro jedziemy z kolejnymi zaproszeniami. Jeszcze parę zostało.
Miałam też 7 osób takich których nie wiedziałam czy zaprosimy bo niby daleka rodzina i słaby kontakt, miałam ich zaprosić w razie dużej odmowy ale jak już wspominałam u nas prawie nikt nie odmawia! na 215 osób mamy wstępnie ok 180-185 osób więc stwierdziłam że starczy, bo będzie jeszcze za ciasno

Pojawił się temat tabletek. Ja kiedyś brałam rok czasu Cilest, ale nie wspominam tego dobrze. Przytyłam 5 kg, ciągle chodziłam głodna i zła, w dodatku ciągle miałam infekcje intymne.

Teraz od jakiś 2 lat jedziemy na gumkach ale na ślub wypada mi chyba okres więc pójdę do gina i niech mi coś wypiszę, pobiorę może z rok, ale już nie Cilest.

Ja dzieci chcę za 3 lata, nie spieszy mi się. Na razie instynkt macierzyński zerowy hehe, chociaż powinnam jakiś mieć, w końcu mam 27 lat..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 23:08   #3032
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Polazłam do sypialni i zaczęłam oglądać ślubne rzeczy, bo stwierdziłam, że może mi się coś przypomni i.. HA! Jedna rzecz mi się przypomniała!

Wiecie co mnie wkurzało podczas wesela? Obstawiam, że byście nie zgadły.
Wiecznie zaczepiający o moje włosy nad karkiem ŁAŃCUSZEK!
Dobrze, że o tym wspomniałaś! Takie łańcuszki "żmijki" czasami naprawdę potrafią dać w kość
Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dla mnie dodanie kamieni to nadal te same obrączki. Tylko żeńska i meska xD
Dokładnie to samo miałam napisać
Stary 2014-05-11, 23:25   #3033
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
super że tak fajnie Wam poszło i oby tak dalej
Ja też już nie mogę się doczekać jak zaczniemy jeździć z zaproszeniami, ale z drugiej strony boję się tych odmów a na pewno będzie sporo...
może jednak nie będzie tak dużo odmów
Cytat:
Napisane przez mama_2010 Pokaż wiadomość
hihihi mile uczucie jak sie bliscy ciesza i potwierdzaja

A ja jednak rezygnuje z tego goscia, ktorego wahalam sie czy zaprosicwczoraj zostal u nas na imprezie i to jednak przewazylo, ze nic mu nie powiemy o weselu. Juz powiedzialam do TZ zeby nie prosic go, fajny jest do czasu a pozniej typowy menel. Razem z kumplem sie dobrali a ja nie lubie takiego zachowania a moje wesele nie jest po to, zebym patrzyla na takie zachowanie i sie denerwowala. Tym bardziej, ze to nie rodzina i nie mam obowiazku zapraszac i z glowy
bardzo miło!!!
pewnie, nie ma co zapraszać takiego gościa!
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Kajam się

Super! Dobry wynik, zwłaszcza że od razu z potwierdzeniami
no poszaleliśmy
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wytzrzwieje kiedyś to będzie dobrzr

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
super panieński
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem na chwilę, żyje
Było przecudownie z małą wpadką w kościele ale o tym jak będe miała więcej czasu.
Wszyscy zadowoleni a my mega szczęśliwi i zakochani.
Zabawa trwała do 6 rano, a my z mężem właśnie spakowaliśmy torby i prezenty i czekamy na transport z sali do domu.

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
kochana zazdroszczę i gratuluję! nie mogę się doczekać relacji
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
a dziękuję

podróż poślubna była cudna! byliśmy z mężem w Hiszpanii przpiękne widoki, plaża, wspaniała architektura ! no i się opaliłam ładnie
aaa super
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie!
Mam 1parę butów obcas 2,5cala (6,35cm). Chcę kupić drugą na przebranie. przymierzałam w sklepie jedne i.. przepadłam, takie wygodne. na grubaśnym słupku, stabilne, rewelka. problem jest taki, że obcas jest 5cm.. co w takiej sytuacji z suknią? myślicie że taka różnica w obcasie ujdzie? czy już będę się potykać o suknię? :/
wydaję mi się, że to nie jest taka duża różnica
Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

Wrzucam nasze zaproszenia, z pierwszego zdjęcia wybraliśmy stronę pierwszą z naszymi imiona, strona w środku zaproszenia to ta z drugiego zdjęcia. TŻ sam zrobił daliśmy tylko do druku, no i mamy je w kwadracie dodatkowo mamy też mapki, dojdą w tym tygodniu bo zrobiliśmy je w formie wizytówek
fajne zaproszenia
i super suknia
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Kupiłam buty na poprawiny tadam:
świetne!
Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj na weselu znajomych w mieście rodzinnym mojego TŻ-a, było super, wybawiłam się i wytańczyłam w gronie fajnych ludzi.
Takie spostrzeżenie – najpopularniejszym kolorem sukienki wśród gości był biały. :P Jedna laska miała długą białą sukienkę do ziemi taką nabłyszczaną, która spokojnie mogłaby robić za ślubną. Inna z kolei miała wprawdzie nie białą, ale złotą księżniczkę. O_O Trochę przeginka. A ja grzecznie w niebieskiej. A PMka miała cudną suknię, też księżniczkę, wyglądała uroczo i nie dało się jej przyćmić, chociaż tamte laski chyba próbowały.
ojjjj to straszna lipa z tymi sukienkami

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 00:04   #3034
21klaudyna
Zadomowienie

Odwiozłam Tż na lotnisko więc zaczynam nadrabiać forum . Tydzień mieliśmy bardzo ślubny - udało sie nam rozdać prawie wszystkie zaproszenia około 70 , resztę Tż zabrał ze sobą do UK.
Trochę sie obawiałam zapraszania czytając oforum ale na szczęście u nas było super. Wszyscy otwierali zaproszenia, oglądali je ze wszytskich stron - prawie w każdym domu uslyszaliśmy , że są bardzo ładne i oryginalne. Bylismy bardzo mile zaskoczeni bo w zasadzie , każdy był przygotowany na naszą wizytę ( oczywiście z każdym umawialiśmy się na spotkanie) więc wypilam hektolitry kaw i herbat , zjadłam tony placków i obiadów;P a Tż miał tygodniowy maraton alkoholowy :P W planach mieliśmy krótkie wizyty ale wszyscy tak nas mile przyjmowali , że cały czas byliśmy na poślizgu czasowym :P
Strasznie miło było to , że nawet Ci których braliśmy pod uwagę , że ich nie będzie na weselu , albo potwierdzają albo obiecują , że na mszy na pewno będą. Wielu gości potwierdziło , od wielu usłyszeliśmy , że rezygnują z innych wesel kosztem naszego - mam nadzieję że frekwencja na weselu będzie taka jak teraz to wszyscy deklarują
Rodzicom wręczyliśmy inne zaproszeniai byli mega szczęśliwi nawet teściowej , która zazwyczaj nie okazuje uczuć złamał się głos kiedy je czytała.

Oprócz tego :
- spisaliśmy protokół z księdzem
- odebraliśmy papiery z USC -
- byliśmy na jednej lekcji tańca
- przełożyliśmy nagranie podziękowania dla rodziców na lipiec bo czasowo już nie daliśmy rady
- byliśmy na obiedzie z tż i dekoracja w tej restauracji jest robiona przez naszą dekoratorkę właśnie w tym stylu który my będziemy mieć i jestem zachwycona
- odebraliśmy obrączki i w końcu są idealne i mega wygodne
- tż byl u ortodonty i 18 lipca ściąga aparat

Rabbitka : czemu nie płacisz za tabletki w UK ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-05-12 o 00:10
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 06:16   #3035
nasturcja1308
Rozeznanie

Cześć

wracam do Was po urlopie, mam nadzieję, że uda mi się wbić w ten wizażowy rytm
I gratuluję wszystkich załatwionych spraw, zmniejszającej się liczby dni do wymarzonego ślubu i całej reszty

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 06:44   #3036
madziara889
Zakorzenienie

.

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2014-05-12 o 07:47
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 07:15   #3037
Lusiija
Zadomowienie

89 ddś !!!! a niedawno było ponad 100 !!!!!!!!!

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 90 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 07:32   #3038
Lemon_Drop
Zadomowienie

Czeko dla mnie to żadna wtopa, to wy je macie nosić przez całe życie, więc dobrze gdyby każdemu z was się podobała
a co z księdzem?

Ijaa ja mam tak za każdym razem jak chodzę w rozpuszczonych włosach dosłownie zawsze jakiś włos mi się wkręci w łancuszek i wiem jakie to jest wkurzające!

activelifestyle gratki za postępy!

Klaudyna wow, extra wynik z zaproszeniami!
Stary 2014-05-12, 08:16   #3039
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

4 miesiące do ślubu

Wczoraj rozdaliśmy kolejne zaproszenia I mamy już potwierdzenia od niektórych osób

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 08:25   #3040
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
4 miesiące do ślubu

Wczoraj rozdaliśmy kolejne zaproszenia I mamy już potwierdzenia od niektórych osób
super

Dziewczyny, jestem strasznie zmartwiona bo ide z moim kotem do weterynarza...od wczoraj sie przewraca na jeden bok, jest apatyczna, nie przychodzi się przytulać trzymajcie kciuki tak strasznie się boje

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 08:36   #3041
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
super

Dziewczyny, jestem strasznie zmartwiona bo ide z moim kotem do weterynarza...od wczoraj sie przewraca na jeden bok, jest apatyczna, nie przychodzi się przytulać trzymajcie kciuki tak strasznie się boje

A ja jeszcze leżę, wczoraj siedziałam do północy z chłopakami, którzy nie mogli przyjść na kawalerski, były poprawiny
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 09:18   #3042
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Krótka (bo też niewiele pamiętam) relacja z panieńskiego
świetny panieński!

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
W piątek byliśmy też w USC. Dokumenty załatwione, teraz tylko trzeba iść do księdza, ale to dopiero jak TŻ odbierze swoją metrykę chrztu. W urzędzie było śmiesznie, bo okazało się że pan, który zajmuje się tymi zaświadczeniami ma takie samo nazwisko jak TŻ Jak zapytał, kto przyjmuje czyje nazwisko to powiedziałam, że ja biorę męża, a ten pan na to, że wcale się nie dziwi, bo to przecież piękne nazwisko Już od piątku mój TŻ jest przeszczęśliwy, że będę nosiła jego nazwisko i ciągle mi powtarzał, jakie jest ładne i powinnam się cieszyć
ehhh Ci TŻci :P mój TŻ mówił dokładnie to samo heheh że będę nosić takie faaajne nazwisko

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Pojawił się temat tabletek. Ja kiedyś brałam rok czasu Cilest, ale nie wspominam tego dobrze. Przytyłam 5 kg, ciągle chodziłam głodna i zła, w dodatku ciągle miałam infekcje intymne.

Teraz od jakiś 2 lat jedziemy na gumkach ale na ślub wypada mi chyba okres więc pójdę do gina i niech mi coś wypiszę, pobiorę może z rok, ale już nie Cilest.
Cilest to jest jakaś masakra, ja brałam je przez rok i przytyłam 7 kg ;/ inne moje znajome też po nim przytyły.. na szczęście w porę do mnie dotarło, że to jednak po tabletkach tak przytyłam, zmieniłam tabletki na Mercilon i to był strzał w 10! czułam się po nich bardzo dobrze, nie przytyłam i były skuteczne :P

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ojejjj
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 09:55   #3043
Robusta
Wtajemniczenie

anka1897
to jest to samo co kupujesz w sklepie, tylko kupuje się w paczkach po 1000 szt chyba i potem ludzie to sprzedają
tak jak mówię kupujemy od sprawdzonej osoby, przetestowaliśmy je kiedy brałam jeszcze tabletki (tak na wszelki wypadek) i jest ok
a niestety prawda jest taka, że w sklepach płacimy tylko za nie ogromna marżę ... a 1zł za sztukę to bardzo atrakcyjna cena a poza tym mamy przecież na nich date ważności, i wiem że są one "świerze" bo niejednokrotnie jak Nam brakło kupiliśmy w sklepie i była taka sama. No a poza tym i tak nie zareklamujesz gumki kupionej w rossmanie
Myślę, że jak są sprawdzeni dostawcy to nie ma się czego bać

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 10:07   #3044
Kishlaczkowa
Zadomowienie

swiat_katarzyny i jak po wizycie u kuzynki...?

pysia trzymam kciuki Kochana!

Wracam do Was po egzaminowym weekendzie. Dogadaliśmy się z proboszczem w mojej parafii i w sobotę idziemy spisać protokół

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Edytowane przez Kishlaczkowa
Czas edycji: 2014-05-12 o 10:24
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 10:37   #3045
Opiumalfa
Zakorzenienie

U nad 40 dni do slubu!!! Powiem wam ze od wczoraj mam lekkiego stresa...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 10:41   #3046
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
mi to nie przeszkadza, bo jakby nie patrzeć, to nikt nie będzie nas łapał za palce i patrzył czy obrączki są identyczne tylko na zdjęciach jak to będzie wyglądać

musi mieć klasyczną, bo ma taką prace, że albo szybko ją zniszczy, albo jeśli będzie ją ściągał to jest prawdopodobieństwo zgubienia srebrną zgubił. dlatego nie chcemy sie wykosztowywać na jego obrączke zbytnio.

KaEs no wlasnie sama sie tez zastanawiałam jak byłoby z mniejszaniem/poszerzaniem tej obrączki z tymi brzegami.. ehh sama nie wiem już co zrobić
Ja mam obrączkę z brylantem robioną u jubilera, który mówił że można ją zmniejszac i poszerzać. Cały zabieg jest po prostu trudniejszy, ale możliwy - sieciówki zwykle odmawiają bo zabiera to zbyt dużo czasu

Co do różnych obrączek - mi się sama idea nie podoba. Bo co zrobisz gdy znajdzie się dziewczyna która będzie miała obrączkę identyczna jak Twój Tż i na tej podstawie ktoś nazwie ją jego żoną?

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Tydzień mieliśmy bardzo ślubny
Wow Gratulacje za tyle załatwionych spraw!

12 dni zostało
Stresu już nie mam, mimo że nie wszystko jest dopięte na ostatni guzik

Ignaś 11.03.2016

Edytowane przez Szczeperka
Czas edycji: 2014-05-12 o 10:43
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 10:58   #3047
Sunrise28
Rozeznanie

Atomowka - wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
Szczęścia, miłości, spełnienia marzeń

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Rabbitka : czemu nie płacisz za tabletki w UK ?
Pozwolę sobie odpisać

Bo w UK tabletki są bezpłatne
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 11:06   #3048
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Co do różnych obrączek - mi się sama idea nie podoba. Bo co zrobisz gdy znajdzie się dziewczyna która będzie miała obrączkę identyczna jak Twój Tż i na tej podstawie ktoś nazwie ją jego żoną?
Musiała by to być bardzo spostrzegawcza osoba i zawsze zwracać uwagę na obrączki, a do tego wyciągać daleko idące wnioski
W każdym razie ja nie paruję osób po obrączkach ( w zasadzie nie przywiązuje większej uwagi kto jaką obrączkę nosi ), a raczej po sposobie zachowywania, jak te osoby patrzą na siebie, okazują czułość w mniej lub bardziej bezpośredni sposób
Poza tym co mnie obchodzi co jakaś obca baba/chłop sobie myśli - znajomi przecież wiedzą a poznając nowe osoby przecież się przedstawiamy.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
anka1897
to jest to samo co kupujesz w sklepie, tylko kupuje się w paczkach po 1000 szt chyba i potem ludzie to sprzedają
tak jak mówię kupujemy od sprawdzonej osoby, przetestowaliśmy je kiedy brałam jeszcze tabletki (tak na wszelki wypadek) i jest ok
a niestety prawda jest taka, że w sklepach płacimy tylko za nie ogromna marżę ... a 1zł za sztukę to bardzo atrakcyjna cena a poza tym mamy przecież na nich date ważności, i wiem że są one "świerze" bo niejednokrotnie jak Nam brakło kupiliśmy w sklepie i była taka sama. No a poza tym i tak nie zareklamujesz gumki kupionej w rossmanie
Myślę, że jak są sprawdzeni dostawcy to nie ma się czego bać
Istotny jest też sposób przechowywania gumek i ich transport. Najlepiej kupować gumki w aptece

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 11:07   #3049
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Musiała by to być bardzo spostrzegawcza osoba i zawsze zwracać uwagę na obrączki, a do tego wyciągać daleko idące wnioski
W każdym razie ja nie paruję osób po obrączkach ( w zasadzie nie przywiązuje większej uwagi kto jaką obrączkę nosi ), a raczej po sposobie zachowywania, jak te osoby patrzą na siebie, okazują czułość w mniej lub bardziej bezpośredni sposób
Poza tym co mnie obchodzi co jakaś obca baba/chłop sobie myśli - znajomi przecież wiedzą a poznając nowe osoby przecież się przedstawiamy.

Możliwe że mój pogląd wynika z tego, że jestem bardzo spostrzegawcza i zawsze patrzę na biżuterię (bo lubię ), w tym na obrączki. Ale nie wyciągam na tej podstawie innych wniosków niż ładna/brzydka biżuteria

Zrobicie jak chcecie i najważniejsze żeby Wam to odpowiadało

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-05-12, 11:22   #3050
Dotka90
Zakorzenienie

Miałam dzisiaj koszmar ślubny, którego głównym motywem przewodnim było to, że miałam niewydepilowane nogi I że nie kupiłam sobie pończoch ani rajstop
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 11:27   #3051
Robusta
Wtajemniczenie

Justyna.kociaczek
oczywiście, masz rację dlatego testowaliśmy ich "jakość" jeszcze jak brałam tabletki, no i dodatkowo odbieram je zawsze osobiście, u babki w domu i tez widzę co i jak wygląda

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 11:31   #3052
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

A ja jeszcze leżę, wczoraj siedziałam do północy z chłopakami, którzy nie mogli przyjść na kawalerski, były poprawiny
Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość

ojejjj
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

pysia trzymam kciuki Kochana!
Dzięki Dziewczyny
Niedawno wróciliśmy. Dostala 4zastrzyki (w tym jest baaardzo bolesny ) z antybiotykem, sterydami i witaminami. To najprawdopodobniej cos od kręgoslupa. Trzeba ją dziś obserwować, i jak nie będzie poprawy to jutro na rtg kręgoslupa i głowy a ze ja dzis na popo do pracy ide, Tż wraca dopiero po 18 to musialam Mamusie sciągnać, zeby zaopiekowała sie dzis moim koteczkiem

Dziewczyny....co można kupic Cioci i Wujkowi na 40lecie po ślubie? idziemy 8czerwca na impre

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 11:50   #3053
Sunrise28
Rozeznanie

Dziewczyny pytanko odnośnie garnituru dla Tż-ta.

Kupowaliście garnitur z kamizelką czy bez?
Stary 2014-05-12, 11:54   #3054
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytanko odnośnie garnituru dla Tż-ta.

Kupowaliście garnitur z kamizelką czy bez?
Zdecydownie garnitur bez kamizelki!

P.S.
Temat już był

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-05-12, 11:55   #3055
Dotka90
Zakorzenienie

Pysia, może np. bilety do teatru? Raczej nie celowałabym w kolejne kurzołapy typu rocznicowe kieliszki itp. a taka okazja do wspólnego wyjścia jest zawsze fajna

Sunrise, garnitur bez kamizelki!
Stary 2014-05-12, 12:03   #3056
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Sunrise, garnitur bez kamizelki!
Uff, też nie chcę tej kamizelki, ale teściowa się upiera, że musi być

Czyli kupujemy bez
Stary 2014-05-12, 12:09   #3057
Dotka90
Zakorzenienie

Sunrise, teściowa z innego pokolenia, za czasów moich rodziców, czy dziadków, garnitur tylko z kamizelką, teraz już się od tego odchodzi

Nawet wczoraj rozmawiałam z dziadkiem, bo będziemy pewnie w lipcu jechać po garnitur dla niego i sam stwierdził, że bez kamizelki chce
Stary 2014-05-12, 12:14   #3058
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Nawet wczoraj rozmawiałam z dziadkiem, bo będziemy pewnie w lipcu jechać po garnitur dla niego i sam stwierdził, że bez kamizelki chce
Postępowy dziadek mój bez kamizelki sobie garnituru nie wyobraża
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 12:19   #3059
Dotka90
Zakorzenienie

Alucior, ano przyznam, że tak Skoro nawet nie widzi problemu w naszym cywilnym (a babcia widziała duży), to naprawdę nie jest źle
A dziadek w listopadzie kończy 80 lat!
Stary 2014-05-12, 12:19   #3060
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Sunrise, teściowa z innego pokolenia, za czasów moich rodziców, czy dziadków, garnitur tylko z kamizelką, teraz już się od tego odchodzi
Wiem, wiem i w sumie patrzyłam po zdjęciach kolegów, którzy się hajtnęli to aż 3 na 10 miało kamizelkę :P
Dlatego zapytałam

Dziękuję za pomoc

Ps. teściowi się pewnie nie upiecze :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości