|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Kiss suknia piękna ! Ładnie w niej wyglądasz, nie ma się czym przejmować
Efekt po dopasowaniu będzie naprawdę piękny
|
|
#3152 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mimi_77 - Gratuluję postępów z zaproszeniami ![]() kiss12550 - moje całe koronkowe kosztuje ponad 200 zł, więc myślę, że cena jest ani za wysoka, ani za niska. A tiulowe to bolerko, czy inne? |
|
|
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
Justyna.Kociaczek, Lg_ago, Dotka - dziękuje dziewczyny , takich słów było mi trzeba
|
|
|
|
#3155 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Kochane witam się po weekendzie
rozdaliśmy kolejne 4 zaproszenia, w sumie bilans wynosi 21 rozdanych na 77 takze jest źle weekendy na rozdawanie zaproszeń to szaleństwo... ogolnie wesele organizowane na odległość to szaleństwo,po co mi to było razem z obroną magisterki?! Cytat:
![]() Cytat:
fantastyczny panienski! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja bym go szybko ustawiła, jestem strasznie pyskata i niestety zawsze mowie to co myslę
|
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Wtajemniczenie
|
Z kwestii praktycznych mieliśmy 9 butelek wina, poszły tylko niecałe 3.
Whisky było 6 litrowych butelek, została Nam jedna. Nalewki robione przez moją mamę był0 5 karafek 0,7 litra, poszło tak z 1/3 tego. Koszyczki ratunkowe wszyscy chwalili, kobiety były zachwycone. Korzystali z tamponów, igły i nitki ( bratu TŻ poszły spodnie na dupie, mojej siostrze ramiączko od sukienki) z rajstop i lakieru do włosów. Menu ludzie byli zachwyceni, mówili że to rewelacyjny pomysł bo widzą kiedy co będzie i kiedy co jeść. My zamiast kwiatów chcielismy kupony lotka, na 102 kupony ( a zakładów na jednym kuponie było 5,7,10 i pojedyńcze) łączna suma za kupony 800 zł, trafiliśmy tylko 50 zł więc tutaj cienko ale lepiej i tak to niż bukiety z którymi nie mielibyśmy co zrobić. Kwiatów dostaliśmy tylko 2 bukiety, ale było chyba z 5 pojedynczych róż.( kwiaty dawane podczas życzeń w kościele). Na 92 osoby dostaliśmy 3 prezenty, choć nie mieliśmy żadnych wierszyków, że prosimy o kasę. Nie przyszły bez słowa 3 osoby, tzn jedna była w kościele ale potem gdzieś sie chyba zagubiła i już jej nie było:P W sumie może się Wam to info przyda, przy Waszych przygotowaniach.
Edytowane przez Atomoowka Czas edycji: 2014-05-12 o 20:22 |
|
|
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
kiss12550 suknia
![]() Dotka90 boziuuu ale miałaś sen ![]() Atomoowka normalnie nie zła nerwówka i TŻ musiał mieć nie ciekawą minę jak tak czekał i czekał ![]() TysiaBB1989 gratki autka jest słodki ![]() Lemon_Drop dziękuję mam nadzieję że i Wy nie długo zaczniecie bo Nam póki co idzie to jak krew z nosa
|
#3159 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Małymi kroczkami, na spokojnie poradzisz sobie ze wszystkim ![]() Cytat:
TUTAJ możesz podpatrzeć na ceny - jest wiele bolerek, może znajdziesz podobne to będziesz miała rozeznanie ![]() Atomoowka - czyli koszyczki wstawiam na pewno Jeszcze się zastanawiałam, ale upewniłaś mnie, że warto |
||
|
|
|
#3160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Atomoowkaprzydatne info
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
czekooczekolada miałam oczywiście wyskoczyć ze świetnym i odkrywczym pomysłem wypchania buta mokrą skarpetą, ale widzę, że już zastosowany i zadziałał
super! buty na pewno śliczne ![]() namisek1990 już tylko kilka dni i kolejny ślub mysza93 ładny welon! butterfly? ![]() aniuska18032 pewnie, że te buty nadadzą się na przebranie - bierz! ![]() Atomoowka historia z zapomnianym bukietem powaliła mnie na łopatki! a synek jak się sprawował? ![]() rabbitka ale fajny stanik! jesteś moim przewodnikiem w świecie biustonoszy ![]() kiss12550 śliczna suknia, bardzo ładne zdobienie gorsetu, ciekawa jestem efektu końcowego ![]() TysiaBB1989 jadę z Wami tym autem gdzieś sie chyba zagubiła i już jej nie było:Pktóraś z Was pytała o ten peeling kawitacyjny, jaki sobie zafundowałam - fajna sprawa, trwał godzinkę, było wszystko od oczyszczania przez maski, ampułki i masaże ![]() ja byłam u lokalnej, ale bardzo rekomendowanej kosmetyczki, świetna kobitka mam rozplanowane już wszystkie zabiegi łącznie z depilacjami woskiem
|
#3162 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mamy wesele w lecie, więc nawet byłoby mu za gorąco, ale szwagier tż na ślubie miał białą kamizelkę (i jak dla mnie wyglądało to kiepsko - biała koszula, biały musznik, biała błyszcząca kamizelka + czarny garniak)...Cytat:
Cytat:
![]() A egzamin z prawa zdany na 4
|
|
#3164 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Zakupiłam dzisiaj pończochy ślubne z Gatty, samonośne. Jutro z rana jadę po te buty ślubne, wieczorkiem pokażę ![]() Byłam dzisiaj z Tż zaprosić moją dobrą koleżankę ze studiów, i zonk, powiedziała mi że akurat tego dnia chajta się siostra jej męża no i muszą iść. Ale mi smutno nie jestem na nią zła ani nic, ale tak bardzo ją lubię i strasznie chciałam żeby była! ehhh i ciągle o tym myślę.Jutro idę następną koleżankę zapraszać, mam nadzieję że takiego numeru już nie będzie.. bo totalnie się załamię. Aaa i dzwonił do mnie teść! przepraszał za swoje zachowanie. Ale byłam twarda, powiedziałam że ok ale że "ma u mnie minusa" i musi teraz się trochę postarać
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
witam się po weekendzie
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odebrałam dzisiaj suknie ![]() Oglądaliśmy też salę na poprawiny, bo jednak nie robimy w domu. Przemyśleliśmy, że ponad 30 osób na 72m to troszkę za dużo Sala jest w domu kultury, może nie taka super jak w hotelu w którym mamy wesele, ale za cenę obiadu poprawionowego w hotelu dla 3 osób Czyli za wynajem sali coś z 300 zł Chyba się zdecydujemy
|
|
|
|
|
#3167 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
superCytat:
![]() i to potwierdzenie dokładnie z tego samego powodu co Ty ![]() śliczna suknia, jak będzie dopasowana to będziesz wyglądać jak księżniczka znów mnie jakaś moc opuściła, nic mi się nie chce, to chyba ta pogoda, niby ciepło i słonko a za chwilę ulewa i burza co myślicie o takim rozwiązaniu?? KLIK TŻ zamówił tablice, co prawda nie te metalowe, bo doszliśmy do wniosku, że za drogo, ale te też są spoko ![]() no i pochodziliśmy za napojami, póki co to chyba pozostaną nam promocje w marketach, bo w eurocashu i makro ceny z kosmosu... dostałam przy okazji reprymendę, że mogłabym się wziąć za zawieszki na wódkę
|
|
#3168 |
|
Raczkowanie
|
Ale u was przez weekend bylo zakupowo
![]() Atomowkabardzo fajna ta twoja relacja z lista ile czego poszlo. I tym samym jutro biore sie organizowanie listy co wlozyc do...... koszyczka w lazience nie myslalam o nim ale bedzie![]() aaa, no i pisz wlasnie jak sprawowal sie maly na weselu i jak to wygladalo
|
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
|
#3170 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Ale pewnie zrobiłabyś to samo na jej miejscu A to TŻ mu nagadał czy tak sam z siebie? ![]() karolinuuusia - pędzisz jak burza z tymi zaproszeniami Gratuluję ![]() paula600324 - pokazuj bolerko!
|
|
|
|
|
#3171 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super welon ![]() Cytat:
my zapraszamy już wszystkich, których chcemy, nawet jakbym chciała to już nie mam kogo doprosić ![]() my mamy też potwierdzenie do 1.07, ale ślub 26.07 ![]() ale akcja! dobrze, że stres Cię nie zjadł i że wszystko się udało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, że teraz trochę jestem w domu to zaproszenia ruszyły lepiej dasz radę na pewno
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
któraś ma obrączki z Apartu ? to niech pokaże
![]() mój TŻ wyczytał że podobno sa jedne z lepszych i tak się nie rysują
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2014-05-12 o 22:55 |
|
|
|
#3173 |
|
Raczkowanie
|
Mój welon ma 80cm
|
#3174 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
babka mi powiedziałą że będą ok tygodnia poźneij niż miały być, a ja jechałąm nad morze zapraszać i musiałam je mieć wcześniej ( w terminie realizacji ), no i z wielką łaską wyrobili się, przez telefon wszystko miło, fajnie, a robią co chcą!
|
|
#3176 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też miałąm koszmarek ślubny- śniło mi się, że szłam do ślubu z jednym okiem pomalowanym na niebiesko, drugim na czerwono I że byłam owinięta prześcieradłem Piękny tekst ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
bo jeśli tak, to prawdopodobnie mam te same :P A co do ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u, to nie wyobrażam sobie bez niego funkcjonowania w kuchni :P Cytat:
To Verise Parissa ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że dziewczyny mają obrączki z sieciówek (sama tak planowałam), ale jak rozeznałam się w cenach to zrezygnowałam. Mieszkam w małym mieście, a wybór obrączek był tak duży (ponad 200 modeli), że nie wiedzieliśmy na co się zdecydować. Większość mieści się w cenie do 1500 zł, a nasz budżet na nie to 2500 zł, więc sporo nam zostanie. Dodatkowo można wprowadzać swoje zmiany u jubilera i znacznie krócej się czeka Więc my na pewno zamówimy u miejscowego
|
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
aa i dziś wstąpiliśmy na naszą sale i gadaliśmy z właścicielem, nie trzeba nam dekoratorki, stół dla młodych oni ustrajają tak jak chcemy, jedyne co to kwiaty na stół mamy sobie sami załatwić jeśli chcemy
|
|
#3179 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam pobieżnie, bo jak zawsze w poniedziałki mam urwanie głowy od rana do nocy
Ech, jakaś klątwa ijaa, ja też tak mam niestety z łańcuszkami, istna masakra! Przypomniałaś mi o tym i cieszę się, że na weselu nie będę miała nic na szyi ![]() Cytat:
Ale jak mówisz, że wstępne rozbicie poskutkowało to próbuj dalej, chodź w nich dużo w domu, a jak dalej będą gniotły to sprzedasz na Allegro u kupisz nowe ![]() A przejścia z proboszczem masakryczne, co za człowiek Cytat:
Dlatego ciągle się zastanawiam, dlaczego sami nie robiliśmy zaproszeń... chyba z lenistwa ![]() Śliczny, cudowna długość i w ogóle! Och ach! Cytat:
Wg mnie i tak nikt nie zauważy przebranych butów, więc mogą wyglądać byle jak, ważne żeby wysokość obcasa się zgadzała no i wygoda przede wszystkim ![]() Atomoowka, o matko, ja bym umarła ze stresu! Jeszcze tym bardziej, że Twój biedny TŻ czekał przed ołtarzem i nie wiedział, co się dzieje! To na pewno będzie mega rodzinną anegdotką w Twojej rodzinie, a ja mam nadzieję, na pewno nie zapomnę o bukiecie
|
|||
|
|
|
#3180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe PM'ki
U mnie ostatnio jest dziwnie Chyba złapał mnie jakiś kryzys wiosenny... mam nadzieję, że minie niebawem.Jesteśmy w trakcie robienia zaproszeń - w sobotę rozdajemy pierwsze (mimo, że jeszcze ich nie mamy). Cytat:
Na pewno się przydadzą! Raz jeszcze gratuluję ![]() Cytat:
Mój jubiler nie dość, że miał nadludzką cierpliwość to pozwalał nam mieszać w obrączkach do woli. W AK nie było opcji byśmy mieli różne szerokości, a tutaj gościu stwierdził, że może nam zrobić dwie zupełnie inne bez dodatkowych kosztów. Wybraliśmy klasyczne + moja z diamentem. Mamy ok 11g złota i liczymy że będziemy musieli dopłacić jakieś 300 zł. Wybór mieli ogromny, ale postawiliśmy na klasykę.---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ja to pewnie przez pół roku będę się mylić ![]() Uwielbiam Twój podpis |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

Efekt po dopasowaniu będzie naprawdę piękny 

za rozdane/wysłane zaproszenia , a Tż chyba bardzo towarzyski 

na nic moje tłumaczenia że suknia o 3 rozmiary za duża. I tak jak byłam zachwycona suknią tak teraz mój entuzjazm zanikł , powiedzcie czy naprawdę ta suknia jest dziwna?
.

no i Tż zaczął temat tej kartki, tych nauk, czy mu to wtedy wypełni a on że nie, on mu tego nie będzie wypełniał, niech sobie sam wypełni. to Tz mówi , że on nie pamięta kiedy to robił to jak ma to uzupełnić? na co ksiądz " mnie to nie obchodzi, to nie mój problem, ja ci tego nie uzupełnie, ja cie wtedy nie uczyłem"
ja bym go szybko ustawiła, jestem strasznie pyskata i niestety zawsze mowie to co myslę

Małymi kroczkami, na spokojnie poradzisz sobie ze wszystkim 

nie jestem na nią zła ani nic, ale tak bardzo ją lubię i strasznie chciałam żeby była! ehhh
No i teraz nie wiem czy taki kurs tańca coś nam pomoże....
Ale pewnie zrobiłabyś to samo na jej miejscu