Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-13, 18:52   #3301
KaMilka4891
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

DZIEWCZYNY HELP!!!

chcę zrobić zawieszki na wódkę wymiar 5x9 cm, za tekstem chcę umieścić obrazek, coś jak znak wodny, ani word ani excel nie współpracują, macie jakiś pomysł jak to zrobić?
Stary 2014-05-13, 18:58   #3302
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Moja świadkowa będzie mieć długą ciemnoszarą sukienkę, bardzo ładna i bardzo mi pasuje jej wybór Inteweniowałabym jakby planowała iść w białej mini, ale jak ją znam to by mi nie zrobiła takiego świństwa

A dziś 11 DDŚ! Niedługo ostatnia zmiana kodu

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 18:59   #3303
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY HELP!!!

chcę zrobić zawieszki na wódkę wymiar 5x9 cm, za tekstem chcę umieścić obrazek, coś jak znak wodny, ani word ani excel nie współpracują, macie jakiś pomysł jak to zrobić?
Dlaczego nie współpracują?
Stary 2014-05-13, 19:08   #3304
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Active - podopraszamy wizażanki ucieszą się dziewczyny i nie obrażą, bo wiedzą o co chodzi
To jest świetna myśl w razie czego!

Wczoraj zaczęliśmy usadzać gości, i dopiero poczułam to co wszyscy mówili - to jest jakaś masakra Nijak nam nie wychodzi, a nie chce nikogo "uszczęśliwiać" sadząc osoby przed 30 z takimi 50+. Przez myśl mi przeszło czy może jednak nie zrezygnować z okrągłych stołów na rzecz podłużnych, ale TŻ twierdzi byśmy tego nie robili skoro wymarzyliśmy sobie te pierwsze. Sama już nie wiem co robić

jestem mamą
Stary 2014-05-13, 19:09   #3305
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Dlaczego nie współpracują?
w excelu w ogóle chyba nie ma takiej możliwości, a w wordzie jak ustawiam obraz za tekstem to nie mam samych liter tylko jakby zaznaczone na biało...
niestety nie potrafię sie posługiwać innymi programami poza officem
Stary 2014-05-13, 19:10   #3306
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
DZIEWCZYNY HELP!!!

A jak w wordzie ustawisz rozmiar 5x9 i wtedy wstawisz znak wodny odpowiedniego rozmiaru to powinno działać...
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 19:14   #3307
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dziewczyny za relację jeszcze się nie mogę zabrać jakoś. Zaraz jedziemy do świadka TŻ powspominać więc dziś też nie napiszę.

Co do wpadki z bukietem to TŻ się tak mocno nie stresował, bo ona wiedział, że ja czekam na ten bukiet a nie że uciekłam
Stresował się tylko tym, że stał sam jak palec i wszyscy wymownie na niego patrzyli.

Dziewczyny którejś obiecałam kule kwiatowe na stół Państwa Młodych że oddam po ślubie ale niestety nie będzie to możliwe, gdyż kelner bardzo chciał wziąć, a jedna sie rozwaliła bo już nad ranem nikt sie z Nimi nie cackał.

Koszyczki ratunkowe u mnie były wyposażone w rajstopy, lakier do włosów, bezbarwny lakier do paznokci, tampony, nici i igły, agrafki, wsuwki i 2 gumki do włosów, plastry i plastry żelowe na odciski, tabletki na ból głowy i na wzdęcia i to chyba tyle.

Kurde coś jeszcze miałam napisać ale już nie wiem co.
Buty ja miałam trzy pary w końcu. Filetowe ślubne i w nich byłam jakoś do 23, potem neonowe jeszcze wyższe szpilki o wiele wygodniejsze i w nich byłam do 4 rano i potem już założyłam te srebrne balerinki. O dziwo choć różnica wynosiła jakieś 5 cm sukni nie deptałam. Oproćz tego, że nad ranem zalałam się trochę barszczem jest w stanie idealnym. Jak widać więc to zmiana butów z obcasów nie płaskie nie jest taka straszna, suknia owszem wtedy była już całkiem do ziemi i szurała ale ani w chodzeniu ani w tańcu to nie przeszkadzało.
Korzystanie z toalety tez nie jest takie starszne jak myślałam, bez problemu sama sobie radziłam i jedną ręką zwijałam całą suknię nad, a drugą rękę gatki w dół.
Co do jedzenia dziewczyny nie martwcie się, my mieliśmy na stole 7 przystawek zimnych i 3 sałatki i sałatek poszło bardzo mało. Największym wzięciem cieszył się roladki z łososia z serkiem i szpinakiem, jajka faszerowane, nóżki i śledzie w dwóch smakach.
Furorę zrobiły mini kurczaczki z cieście piwnym z sosem musztardowym ( poszły praktycznie w chwilę). Sery poszły średnio, wędliny zostało sporo.
Ciasto i owoce było na oddzielnym stole, razem z kawą i herbatą i ludzie często tam gościli ale owoce zeszły raczej kiepsko.
Galaretki były w pucharkach i zostało ich bardzo dużo, ciasta natomiast zeszły w większości.

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

Atomoowka historia z zapomnianym bukietem powaliła mnie na łopatki! ale Ci zazdroszczę tego opanowania! biedny TŻ i tata
a synek jak się sprawował?
Synek bawił się świetnie, około 23 pojechał z opiekunką do domu. By bardzo grzeczny i nawet nie chciał do Nas podchodzić bo ciągle tańczyl albo się wygłupiał. Nawet jak ja do niego podchodziłam, brałam na ręcę aby potańczyć to mówił tylko mama pa pa i uciekał bawić się z dziewczynką o 5 msc młodszą od niego.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Hej kochane, przepraszam, że nie nadrabiam, ale totalnie mnie rozłożyło po panieńskim, amm gorączkę, zawalone gardło, katar, kicham - wszystko było do przewidzenia (ja jestem bardzo często chora i dlatego panieński był 3 tyg. wczesniej bym mogła odchorowac szaleństwa, także wszystko idzie zgodnie z planem).

Może teraz spróbuję troch nadrobić

EDIT: Cude na 2 dni, z tym, że mam lekki zapasik
zdrówka

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
namisek1990 zostały 4 dni do naszych ślubów
już zaraz będziecie żonami.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 19:19   #3308
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
A jak w wordzie ustawisz rozmiar 5x9 i wtedy wstawisz znak wodny odpowiedniego rozmiaru to powinno działać...
zrobiłam to w tabeli, więc w osobnej komórce nie da się zrobić osobnego znaku wodnego, wychodzi na całą tabelę w załączniku jak wygląda moja próba umieszczenia obrazu za tekstem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (16,7 KB, 73 załadowań)
Stary 2014-05-13, 19:21   #3309
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
ile macie/miałyście ciepłych dań na weselu?
U mnie jest 5 ciepłych dań + zimna płyta + stół wiejski

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
...A że Polska koło Rusi to i w Polsce musi

Dziś dzwoniłam do pracowni złotniczej w sprawie graweru. Niestety na mojej 12-stce nie będzie czytelny napis jaki chcieliśmy "Składam swe serce w Twoje ręce" i zostaje napis "Abyśmy byli jedno" Nawet nie wiecie jak się cieszę, że już 15-stego czerwca będą do odbioru obrączki Taki mały niesmak pozostał, że wyprany jako nr1 grawer się nie zmieścił, ale i tak jestem zadowolona

Szkoda że nie udało się z tym grawerem Ale dobrze że znaleźliscie inne rozwiazanie!

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
W AK nie było takiej możliwości ?? Dziwne, nam babka tam powiedziała, że można tak zrobić ale i tak wzięliśmy tą samą szerokość.
Nam tak samo, mówiła że mozna wziąc inne szerokosci, nie ma problemu.. ale mamy takie same

Cytat:
Dziewczyny, czy wy ingerujecie jakoś w strój świadkowej? Wiem, może głupie pytanie, ale jak zobaczyłam, jaką suknię chce moja, to się z lekka przeraziłam
Raczej nie, jeszcze jej nawet oficjalnie nie poprosiłam o swiadkowanie
Aby mi w jakiej mini nie wyskoczyła Ale to jej raczej powiem

Cytat:
ooo to jest pomysł ktos chętny nad morze??
A kto chętny w okolice Warszawy?
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 19:23   #3310
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
zrobiłam to w tabeli, więc w osobnej komórce nie da się zrobić osobnego znaku wodnego, wychodzi na całą tabelę w załączniku jak wygląda moja próba umieszczenia obrazu za tekstem
Podeślij mi ten Twój dokument to postaram się coś wymyślić
Stary 2014-05-13, 19:24   #3311
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Wczoraj zaczęliśmy usadzać gości, i dopiero poczułam to co wszyscy mówili - to jest jakaś masakra Nijak nam nie wychodzi, a nie chce nikogo "uszczęśliwiać" sadząc osoby przed 30 z takimi 50+. Przez myśl mi przeszło czy może jednak nie zrezygnować z okrągłych stołów na rzecz podłużnych, ale TŻ twierdzi byśmy tego nie robili skoro wymarzyliśmy sobie te pierwsze. Sama już nie wiem co robić
Też właśnie usadzam gości i się męczę My mamy stoły prostokątne a żałuję że nie okrągłe bo wydaje mi się, że okrągłe łatwiej porozsadzać. Także nie dogodzisz

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 19:26   #3312
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Mogę Ci nawet napisać godzinowo :P
19.00 obiad (rosół + drugie danie)
potem zmina płyta i ciepłe przystawki
22.00 Tort i ciasta
23.00 Kolacja (żurek po kaszubsku, flaki)
01.00 Kolacja po oczepinach ( kurczak pieczony w rosti warzywnym, golonka pieczona w piwie z kapustą)
około 02.30 barszcz z pasztecikiem
U nas praktycznie identycznie jak u Szczeperki:

18.00 obiad (rosół + drugie danie)
19.00 ciasta
20.00 lody i mrożona kawa
w między czasie zimna płyta
22. 00 tort
23.00 ciepła kolacja
02.00 druga ciepła kolacja
05. 00 ciepłe śniadanie

Nie napiszę dokładnie co wchodzi w skład dań bo nie chcę mi się szukać menu

Miałam dopiero/już 2 koszmar ślubny

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 19:46   #3313
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisz do mnie na pw - postaram się pomóc

Atomoowka - dziękuję za cenne rady małżonki - szczególnie w sprawie zmiany butów
Stary 2014-05-13, 19:48   #3314
TysiaBB1989
Rozeznanie

jaki planujecie mieć tort ? kwadratowy czy okrągły ??
Stary 2014-05-13, 19:54   #3315
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Panna Izabela - moją świadkową jest moja siostra i po jej sukienkę idziemy razem (jeszcze razem mieszkamy) Jeśli będzie ładnie wyglądać to powiem żeby brała, jeśli nie to nie. Będę jej po prostu doradzała Może zaproponuj jej żebyście poszły razem? Wtedy będziesz mogła coś poradzić
Na bank zaproponuję, choć boję się towarzystwa jej mena wtedy by na pewno wybrała nieodpowiedni ciuch

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
U mnie jest 5 ciepłych dań + zimna płyta + stół wiejski

A kto chętny w okolice Warszawy?
My mamy 5 dań (rosół/flaki, karkówka z pieczonymi ziemniakami lub frytkami i surówką, roladki plus ziemniaki zwykłe chyba i też jakaś surówka, a na koniec barszcz czerwony z pasztecikami), ale jak już pisałam rezygnujemy z 1, deser czyli lody, tort, 10 przystawek, 2 sałatki, owoce, cukierki, ciasto (chyba z 6 ) także ludzie głodni nie powinni być. Dla nas 5 dań to za dużo, bo wtedy goście nie ruszają przystawek wcale.

A kto chętny z Wawy na co ??

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 19:59   #3316
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
w wordzie zrób tam działa
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 20:13   #3317
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
my okrągły

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-13, 20:52   #3318
Lemon_Drop
Zadomowienie

Kamilka niestety nie pomogę, sama chciałam coś podobnego zrobić na winietkach ale skapitulowałam i będzie obrazek obok
A może zamiast robić w tabeli podziel kartkę na kolumny i wtedy da radę? Tak sobie głośno myślę, nie wiem czy to zadziała

Cashmere trzymam kciuki, żeby udało wam się dobrze usadzić gości może nie dogodzicie wszystkim ale trudno - coś za coś. Sama narzekałam ostatnio że koleżanka nie usadziła nas ze znajomymi, ale dobrze wiem że nie zmieściła by 14 osób przy 1

Atomoowka dziękuję za cenne rady u nas roladki z łososia i szpinaku muszą być koniecznie bo kojarzę że większość je lubi a te mini kurczaki to co to takiego?
No i koniecznie muszę dopisać wsuwki i gumki do koszyczka ratunkowego!
Stary 2014-05-13, 20:56   #3319
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
kwadratowy
Stary 2014-05-13, 20:58   #3320
zły jeż
Raczkowanie

Rabbitka
Gratuluję zakupu bielizny na noc poślubną.

Activelifestyle
Ale koszmar. Mnie się jeszcze dotąd nic ślubnego nie śniło. Za mało moja podświadomość w tym chyba siedzi, na razie przejmuje się remontem mieszkania. :P

Kiss12550
Suknia jest boska. Będziesz w niej wyglądać jak miliard dolarów! Gratuluję wytargowania lepszej ceny!

Tysia
Fajny wybór auta.

swiat_katarzyny
Oj, to musi być hardkorowo, jeszcze z tą magisterką… Powodzenia.

Atomoowka
Dzięki za praktyczne spostrzeżenia, na pewno się przyda.

Panna Izabela
Gratuluję zdanego egzaminu!

Pysia
Powodzenia w nauce, na pewno dobrze Ci pójdzie.

Biedna kicia, to długa kuracja będzie. Trzymam za nią kciuki.

Enzunio
Zdrówka, trzymaj się.

Co do koszyczków ratunkowych to nie planowałam ich robić. Jakoś mi to nie przyszło do głowy, ale może faktycznie by takie przygotować. Przezorny zawsze ubezpieczony.

Na weselu będę mieć 3 ciepłe dania (jedno to zupa, drugie danie i deser) i bufet zimny, bufet z deserami, tort. ;P Wesele od 16 do 4. Powinno starczyć (oby).

Co do stroju świadkowej to u mnie też świadkować będzie siostra. Na pewno coś odpowiedniego wybierze, bo ma dobry gust i to ja zawsze ją o zdanie pytam w kwestii ubioru. Nic narzucać nie będę.
Stary 2014-05-13, 21:00   #3321
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Mogę na chwilę odsapnąć więc piszę do Was moje Kochane
dziękuję za dobre słowa

dzisiaj:
- ustalone menu
- ustalone pokoje
- zaproszeni goście na sam ślub
- załatwiona rozmowa z organistą w sprawie chórzystki
- zakup podkoszulka, skarpetek i skórzanego paska dla tż

jutro:
- kupno pończoch i pasa
- pisanie mgrki (tak, tak nie mam wyjścia, muszę oddać poprawiony rozdział...)
- spotkanie z fotografką, załatwienie ramy na zdjęcia
- zaprosić na sam ślub ostatnie dwie osoby
- dokończenie dekoracji na stół przed nami

póki co tyle... istne urwanie głowy...

mysza93
bardzo ładny welon

znów zmykam jeszcze na chwilę moją znajomą zaprosić na ślub bo dopiero z pracy wróciła a jeszcze późno nie jest więc zmykam...
Stary 2014-05-13, 21:02   #3322
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Paula- pokaż bolerko
Suknia wisi u mamy
Jak będę to zrobię foto

Cytat:
DZIEWCZYNY HELP!!!

A nie możesz zrobić w Paint?
Tam bez problemu można zrobić napis na obrazku Tylko później trzeba byłoby pokombinować, żeby idealny wymiar wyszedł
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 21:06   #3323
velika
Winter is coming

Cytat:
chciałabym okrągły, ale na razie ogarniamy, czy się da. Mieszkamy w małym mieście i tu królują torty na osobnych stelażach dzisiaj byliśmy oglądać w cukierni przykładowe i cycki mi opadły, jak zobaczyłam te brzydactwa. Może i takie torty potrafią być ładne, ale u mnie robią paskudne Ale jest nadzieja, pani cukierni się przejęła moją skwaszoną miną i kombinują, jaki mogą zrobić największy okrągły z niewidocznym stelażem
Ogarnęłam menu i mamy obiad, a potem 3 ciepłe kolacje i widzę jeszcze jakiś żurek na śniadanie dla wytrwałych, plus deser, tort, ciasta i stół wiejski. Jak ktoś będzie narzekał, że mało, to wywalę z wesela!
Poza tym byliśmy dziś na spotkaniu z gościem z zespołu i to jest wg mnie najpewniejszy punkt naszego wesela. Cieszę się, że nie kombinowałam i wzięłam najlepszy zespół w okolicy, na pewno dadzą radę

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 21:08   #3324
KaMilka4891
Zadomowienie

Dziękuję dziewczęta za pomoc, szczególnie activelifestyle i zakrecona_kropka

Atomóweczko, Twoje rady są bezcenne, tego właśnie mi brakowało, rad na świeżo po weselu, już wiem na co zwróce uwagę przy ustalaniu menu, u mnie na szczęście nie ma galaretek, a ciasta idą jak szalone, bo są pyszne
Stary 2014-05-13, 21:26   #3325
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Wiecie jakie moja mama ma wymaganie? Ona nie cierpi tych butelek plastikowych na stołach i chce żeby na samym początku na stole była tylko woda i sok w dzbankach, a gazowane napoje dopiero po pierwszej kolacji. Mówi, że taka ładna dekoracja będzie i te cholerne butelki, że ją to tak wkurza
Też miałam takie wymagania! Żadnego plastiku na stołach! Burzy to moim zdaniem wszystko, ale wiadomo... kwestia gustu.
U nas stały: wiadomo zastawa, wino, wódka i woda oraz sok w dzbankach.
Napoje gazowane były dostępne przy stoliku alkoholowym - było tam whisky, więc idealnie się coca-cola wpasowała.

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Uwielbiam Twój podpis

Cytat:
bo u mnie są3ciepłe posiłki: jest główne- zupa+ drugie danie,potem ok 23 gorąca przystawka np strogonow i o 2 druga przystawka npkurczak w sosie teriaki z makaronem ryżowym.
wesele jest do 4/5 rano
Imprezę mieliśmy od 18:00 do 3:00, a posiłki rozkład jazdy jedzeniowej przedstawiał się tak:
18:00 Obiad: zupa i drugie danie
19:00 Tort
21:30 Danie ciepłe
22:30 Lody
1:30 Danie ciepłe

Wszystko było serwowane, czyli każdy dostawał swoją porcję, a nie np. kilka sztuk mięsa na osobę i słyszeliśmy głosy, że niektórzy nawet nie skosztowali zimnej płyty bo.. nie mieli kiedy/nie mieli miejsca. Uważam, że posiłków było wystarczająco.

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wy ingerujecie jakoś w strój świadkowej? Wiem, może głupie pytanie, ale jak zobaczyłam, jaką suknię chce moja, to się z lekka przeraziłam
Ja nie musiałam. Wiedziałam, że ubierze się stosownie - zawsze to robi. Poza tym sporo gadałyśmy o weselu i jak ustaliliśmy z TŻ kolor przewodni, to sama stwierdziła, że.. ooo! to już wiem że będę mieć fioletową sukienkę i taką też kupiła.
My mieliśmy dodatki w ciemniejszym fiolecie, a ona (sukienkę) i świadek (krawat) w jasnym (lila) fiolecie - pięknie się prezentowali.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 21:46   #3326
cashmere
Zakorzenienie

Atomowka super że się odezwałaś nasza świeżo upieczona Żonko! Dzięki za wszelkie uwagi i czekamy na pełną relację!

jestem mamą
Stary 2014-05-13, 22:00   #3327
enzunio
BAN stały

Cytat:
Chyba kwadratowy Ale ręki nie dam uciąć czy taki zamawialiśmy
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:02   #3328
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
okrągły
jutro idę zamówić stelaż, mam nadzieję, że będzie!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:04   #3329
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Dziewczyny chciałam się pochwalić że dzisiaj zupełnie przez przypadek wpadłam do sklepu "ESOTIQ" i kupiłam:

*staniczek cena: 119,90 zł
http://www.esotiq.com/staniki/stanik-esotiq-lato,id-515

*majteczki: 9,99zł
http://www.esotiq.com/majtki/majtki-esotiq-lato,id-476

czyli komplet za: 129,80 zł
Trafiłam na promocję że przy zakupie majteczek do stanika (kompet) jest obniżka 50 zł

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-05-13 o 22:16
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:06   #3330
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Najwyżej pojedziemy na te dni sera i będziemy ludzi dokarmiać serem
No niestety ślub coraz bliżej, moja matka z teściową panikują, to i mi się udziela. Teściowa wczoraj zaczęła jęczeć, że za mało ciast mamy przewidziane (3 kawałki na osobę) i że zamówimy osobno. Po czym usiadła, przeliczyła i wyszło, że jak byśmy zamawiali gdzie indziej, tyle ile jej koleżanka mówiła, to też będą 3 kawałki na osobę
Wzięłam się wczoraj za wstępne rozsadzanie gości i też nie wiem, jak ja to zrobię. Zostały tylko 2 dni na potwierdzenie przybycia i na razie odpadło nam 5 osób, więc niedużo. Z czego dwie to osoby towarzyszące, bo dwie osoby przyjdą bez nikogo.
Ja bym nie przesadzała z ciastem. Ser brzmi ciekawiej ;D

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Vel, spokojnie, ja nigdy nie wyszłam jeszcze z wesela głodna
a ja wyszłam! wszystko było albo niedopieczone albo żylaste... na prawdę słabo. Jednak wierzę, że to był wyjątek.

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
mój TŻ i jego mama znają się na złocie i od lat siedzą w tym interesie to odradzają małych jubilerów, jego siostra nie posłuchała się i kupiła u małego jubilera to teraz minie 2 lata po ślubie a obrączki mają mega porysowane mają klasyzne i my też chceny takie zwykłę, no i chyba wole troche wiecej zaplacic a zeby sie trzymaly
Ja się z tym nie mogę zgodzić. Większość moich znajomych ma obrączki z sieciówek i mają je porysowane. Sama czytałam wiele negatywnych opinii na ich temat i niestety miałam nieprzyjemne epizody z ich wyrobami.

Cytat:

W AK nie było takiej możliwości ?? Dziwne, nam babka tam powiedziała, że można tak zrobić ale i tak wzięliśmy tą samą szerokość.
Tak - gdybyśmy chcieli mieć różne szerokości w wybranych przez nas modelach to musiała by je "rozparować" i tym samym cena by wzrosła. Po za tym mam niemiłe doświadczenie z tym salonem. Czekałam w kolejce 40 minut by się dowiedzieć, ze pani jest bardzo zmęczona bo w ciągu dwóch godzin nie była na przerwie i musimy poczekać 15 minut. Jak wróciła to musiałam decydować pod presją czasu bo za nami było więcej par czekających tak samo długo jak my, a sklep był czynny jeszcze pół godziny. Zesteresowałam się i nic nie kupiłam

velika chyba wiem o jakich tortach mówisz - mi też się nie podobają Lubię takie "w całości" jak załączyłaś, ale moim ideałem jest poniższy:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 796169398ca9c6d526065620bc0c28df.jpg (16,9 KB, 33 załadowań)
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości