Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-15, 11:24   #3571
rabbitka
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
Jestem po fryzurce próbnej bardzo fajnie się w niej czuję
jutro ma też zadzwonić florystka, ma się dowiedzieć czy mają w hurtowni jaskry

do ślubu zostało 17 dni
Bardzo ładna fryzurka!

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Mogę się przyłączyć? podczytuję regularnie od kilku dni a dzis postanowiłam sie odezwać bardzo podoba mi się tytuł wątku
Witam! Piekne inspiracje na bukiet i suknie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Hej!
Nadrabiam ale po łebkach.
Wczoraj zakupiłam buty ślubne i nie żałuję że kupiłam drugą parę, są mega wygodne! Z Tż trochę potańczyliśmy po mieszkaniu i czułam jakbym była bosa

za buty!

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Witam się po chyba 2 tygodniowym milczeniu. Te kilkanaście dni sponsorowane były przez hasła pt. "chaos", "stres" i "wielka niewiadoma". Ta ostatnie mamy jeszcze na tapecie.

Wlasnie ostatnio myslalam, ze Cie dlugo na watku nie bylo, a tu takie przeboje mam nadzieje, ze wszystko uda sie zalatwic i pieniadze nie pojda na marne.. Trzymam
Mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Jestem mega zła na siebie chyba jestem nawet zbyt głupia na zostanie konsultantem
oj Pysia, kazdemu sie moze zdarzyc mysl pozytywnie i powodzenia na 'poprawce'

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dziewuchy spieszę donieść o moim ślubnym śnie, w którym bohaterkami były WSZYSTKIE PM 2014 już nawet śnię o Was po nocach

przygotowywałyśmy się wszystkie razem w małej kucni bo wszystkie śluby byly w tym samym budynku, jeden za drugim jak nadeszła czyjejś kolej to była wywoływana

ja oczywiscie zgubiłam suknię i nie miałam w ogóle zrobionych paznokci, a rabbitka miała niebieską satynową suknię do kolan

nie pamiętam wszystkiego, ale było nas tyle w tej kuchni, że zrobił się niezly bazar

Haha! Dobry sen niebieska satynowa krotka sukienka wstyd mi, wstyd

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
S

No to się wyżaliłam
Madzia nie przejmuj sie u mnie sie raz mamie zdarzylo jak jej powiedzialam o ksiedze gosci ze u mas przeciez nie ma.

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chwalę się Wracam właśnie od gina i z Tżtem zrobiliśmy sobie prezencik ślubny

Ma 5 tygodni więc zalałam go wódką na panieńskim
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Dziś ostatnia zmiana kodu 9 dni!!!

Zaraz bedzie znow relacja

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:24   #3572
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
po prostu nie wierze w to co widze PM po prostu zeeero klasy! Wygląda jak jakas tania dzi**a i tez sie tak zachowuje no masakra jakaś jak ludzie moga sie godzic na takie zabawy w ogóle "masz tu paczke fajek bo goscie mi powiedzieli, ze Ty nie mosz jajek" nie miesci mi sie to w glowie, nie ogarniam
To było tak fascynujące, że obejrzałam do końca-teksty o stojącej fujarze wbiły mnie w podłogę. A z przodu dwie rozradowane dziewuszki, które i tak nie rozumieją o czym mowa

Chociaż najbardziej hitowe to: "chustke za dwa rogi, żebyś dobrze rozkładała nogi" oraz z innego "słoik miodu, żebyś dawała z tyłu i z przodu"
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:25   #3573
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
pierwszej przymiarce i trochę będę zmieniać suknie
buty z akces2 zamówione będę w okolicy 10 czerwca
w następnym tygodniu będziemy ogarniać protokół i USC
Jakieś foto? Sukni? Butów ?

Myśmy już ogarnęli i USC i protokół - niektóre pytania są niezłe Ale jak Proboszcz fajny to i nie ma się czym stresować
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:29   #3574
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Ojej gratulacje!!!!!!

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Dziewczyny ostatnia zmiana kodu 9 DNI

To już tak blisko

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:29   #3575
Lg_ago
Zadomowienie

Lin dzięki za link ! W żcyiu nie widziałam tak obleśnej zabawy i panny młodej Że ludzie uważają to za zabawne

Szczeperka
gratulacje !!

Dotka mamie spokojnie odrosną włosy. To 4 miesiące, więc nie ma co się martwić. Swoją drogą co to za fryzjer Ten, który mam mamę czesać?
U mnie mama też ma krótkie włosy. Aktualnie coś krótszego niż to co Twoja mama miała - piękna długa grzywa i krótszy bok. Wygląda bardzoo młodo I też wszystko pod kątem wesele, bo na co dzień to tak pióra lubi nosić.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:38   #3576
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Dotka mamie spokojnie odrosną włosy. To 4 miesiące, więc nie ma co się martwić. Swoją drogą co to za fryzjer Ten, który mam mamę czesać?
U mnie mama też ma krótkie włosy. Aktualnie coś krótszego niż to co Twoja mama miała - piękna długa grzywa i krótszy bok. Wygląda bardzoo młodo I też wszystko pod kątem wesele, bo na co dzień to tak pióra lubi nosić.
Nieee, czesać ją będzie moja fryzjerka. To jej fryzjer, który ja strzyże i farbuje od lat...
Jest dośc ekhem, specyficzny, ma różne dziwne wizje. Dłuższe włosy on wymyślił, mama była niechętna, ale się zgodziła, okazało się to strzałem w dziesiątkę. Długo zapuszczali, a teraz nagle stwierdzil, ze lepiej będzie TAK, czyli na krótko, a wcale lepiej nie jest, bo mama ma gorszą fryzurę niż nawet przed tymi długimi - góra długa, boki krótkie, jest zła, bo odsłania jej to uszy, a ma minimalnie odstające i chce je zawsze zakrywać.

Ech, no ja nie mam pojęcia, co go napadło
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:43   #3577
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny chwalę się Wracam właśnie od gina i z Tżtem zrobiliśmy sobie prezencik ślubny

Gratuluję!! Zawsze mnie cieszą i wzruszają takie wiadomości!

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
omójbożeomójbożeomójboże. ...
https://www.youtube.com/watch?v=oDSFsYZWBQo

A do tego zachowanie Młodej......

Nie chciałam tego widzieć

Uwaga, MÓJ TŻ miał koszmar ślubny
Śniło mi się, że mieliśmy spisywać protokół przedślubny u naszego proboszcza, a to okropny facet jest, on zaczął mieć jakieś wąty i pretensje i podobno ni stąd ni zowąd wyskoczyła tam moja mama i zaczęła się z nim kłócić
I zadzwonił budzik.

No proszę, mój facet zaczął COŚ przeżywać widzę
Stary 2014-05-15, 11:43   #3578
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Pysia1987 a wracając do pończoch i rajstop, nie obawiasz się jak będzie ze zdejmowaniem tych rajstop ? Bo jak suknia ma gorset mocno osadzony na biodrach to może być problem... U mnie babka w salonie kategorycznie zabroniła rajstop, tylko pończochy, hm...
Zaczne sie obawiać za rok
A tak serio najchetnej poszlabym bez niczego, ale niestety nogi mi sie o siebie ocierają nawet jak schudne te 30kg to to sie nie zmieni

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość

oj Pysia, kazdemu sie moze zdarzyc mysl pozytywnie i powodzenia na 'poprawce'

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
To było tak fascynujące, że obejrzałam do końca-teksty o stojącej fujarze wbiły mnie w podłogę. A z przodu dwie rozradowane dziewuszki, które i tak nie rozumieją o czym mowa

Chociaż najbardziej hitowe to: "chustke za dwa rogi, żebyś dobrze rozkładała nogi" oraz z innego "słoik miodu, żebyś dawała z tyłu i z przodu"
Ja tylko przewijalam, nie bylam w stanie obejrzeć calego serce mnie bolalo

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:45   #3579
Sunrise28
Rozeznanie

Dziewczyny kochane
Był już temat o ilości dań, a ja bym chciała zapytać o menu.
Oczywiście jasnym jest dla mnie, że nie wszystko pamiętacie
Ale chociaż jak byście mogły napisać mniej więcej zimne przystawki na jakie się decydujecie
Stary 2014-05-15, 11:50   #3580
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Jakieś foto? Sukni? Butów ?

Myśmy już ogarnęli i USC i protokół - niektóre pytania są niezłe Ale jak Proboszcz fajny to i nie ma się czym stresować
foto suknie nie mam

buty to te http://www.akces2.com/natalie-obuwie...lstandard.html

będą zrobione z weluru czerwongo obcas 6cm flare pasczki na wzór litery X (jak na zdjęciu)

USC to chyba nic strasznego??

a protokół???
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:51   #3581
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
)

a protokół???
Źle się wyraziłam Ani USC ani protokół nie jest straszne
Stary 2014-05-15, 11:52   #3582
bardorja
Zadomowienie

Cytat:

aaaaaaaaaaaaaa mówiłam!!!!!!!
GRATULACJE

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:58   #3583
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Dziewczyny kochane
Był już temat o ilości dań, a ja bym chciała zapytać o menu.
Oczywiście jasnym jest dla mnie, że nie wszystko pamiętacie
Ale chociaż jak byście mogły napisać mniej więcej zimne przystawki na jakie się decydujecie
To nasze menu, juz dokladnie to ktore wybralismy bo mielismy do wybpru kilka zup i np kilka kolacji

Przywitanie Młodej Pary chlebem i solą oraz lampką wina musującego na toast.

OBIAD :
Zupy :
- rosół z makaronem
Dania główne (3,5 kawalka mięsa na os):
- rolada śląska
- pieczeń wieprzowa duszona w ziołach
- udko z kurczaka macerowane w zalewie czosnkowej
- schab faszerowany śliwką
- kaczka pieczona w jabłkach
- kluski białe
- kluski ciemne
- ziemniaki z wody z koperkiem ( w sezonie młode )
- kapusta czerwona zasmażana z boczkiem
- kapusta biała zasmażana z grzybami
- surówka z marchewki z mandarynką
- surówka z selera z orzechami i rodzynkami
- surówka z czerwonej kapusty z śmietaną i octem winnym

DESER :
- puchar lodowy z owocami, ze świeżą bitą śmietaną i polewą czekoladową
ZIMNA PŁYTA uzupelniana do końca wesela) :
- deska serów ( gouda, rolada wędzona, salami, camembert, sery pleśniowe, radamer, morski, edamski )
- deska wędlin ( baleron, sopocka parzona, salami, sopla wiśniowa, konserwowa, cygańska, mozaikowa z goudą, tyrolska, sucha, indyk z ziołami, kabanosy)
- szynka parmeńska zawijana z melonem
- karczek szpikowany czosnkiem
- schab ze śliwką i morelą
- indyk faszerowany szpinakiem
- pasztet z dziczyzny z sosem kaparowym
- śliwka suszona zawijana w boczku
- tymbaliki z golonka
- roladki szynkowe faszerowane pastą jajeczną
- terrina z wędzonego łososia
- śledziki marynowane w sosie musztardowym z ziarenkami gorczycy
- śledzie na sałatce cebulowo-paprykowej
- sałatka z gruszkami i serem pleśniowym
- sałatka z kurczakiem, grzankami i sosem czosnkowym
- sałatka grecka
- ogórki pikantnym, pomidory
- pieczywo, masło

KOLACJA I :
-- grill (w sezonie) :
- szaszłyki drobiowo-wieprzowe, karczek macerowany w ziołach, pikantne skrzydełka z kurczaka, kiełbasa, krupniok
- ziemniaki pieczone z rozmarynem
- frytki
- mix sałat z sosem ogrodowym
- sos czosnkowy, sos pikantny, musztarda, chrzan, ketchup
- pieczywo

KOLACJA II :
- żurek śląski
- pieczywo

KOLACJA III :
- barszcz z pasztecikiem

Oczywiscie jeszcze po drodze gdzies tort i ciasta będą

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:02   #3584
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję!
Planowaliśmy że w przeciągu roku ciąża będzie i przestaliśmy się zabezpieczać. Zaszłam za pierwszym razem, czyli szybciej
Od początku maja nie tylkam alkoholu i tak zostanie przez najbliższe 1,5 roku
Dziewczyny dzięki za słowa otuchy i przykłady że alkohol to nie znaczy chore dziecko
No to super Mam nadzieję że my też zaskoczymy za I razem

Dotka o matko! To nieźle ją fryzjer załatwił! Mam nadzieję że chociaż trochę odrosną...

Kasiulenkowo gratki za wszystkie postępy co będziesz zmieniała w sukni?
Stary 2014-05-15, 12:12   #3585
Buczorek
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,

Matko Bosko Kochanoooo.. pędzicie jak oszalałe.
My skończyliśmy rozdawać zaproszenia i już pojawiają się pierwsze odmowy i to od takich osób co się nie spodziewałam!
Bliska mi koleżanka, która o naszym ślubie wiedziała już od ponad pół roku, po otrzymaniu zaproszenia stwierdziła, że nie przyjdzie bo "nikogo nie będzie znała"... to nic, że będą osoby, które ZNA, ale mimo wszystko, nie wiedziałam, że na śluby się chodzi nie dla Młodej Pary, a dla znajomych gości :/

Kochane, poszukuje PMki, która zamawiała M&Msy z personalizacją (chwaliła się tutaj na forum, a ja się zachwycałam ) .. albo może wiecie gdzie można takie M&Msy zamówić.. i żeby to nie był ebay bo ceny przesyłek są kosmiczne

Dzięki wielkie gratuluje wszystkim postępów w przygotowaniach
Stary 2014-05-15, 12:15   #3586
Le_lena
Raczkowanie

Cześć laski

Szczeperka - gratuluję

I dziękuję Wam dziewczyny za pochwalenie rzęs - trzepoczę nimi jak szalona póki mam

Dotka - a może włosy mamy teraz będą ładniej i szybko rosły?
Ja mam obecnie tak wstrętną długość włosów (zapuszczam do ślubu), że zastanawiam się czy nie iść podciąć/ wyrównać - może nabiorą rozpędu i będą lepiej rosły...

Dziewczyny - na sali mam sztalugę, a plan rozstawienia stołów chyba chcę zrobić sama - tylko nie wiem skąd wziąć płótno pod tę tablicę.
Zakup takiego cuda pewnie niewiele tańszy niż zakup gotowego rostawienia - więc może wiecie na co w zastępstwie można przypiąc taką tablicę, żeby była stabilna? Koszt gotowej to ok. 200 zł - a tę kwotę wolę przeznaczyć na więcej kwiatów na stole chyba

Buczorek - w okolicach walentynek takie cuda były na grouponie. Może zerknij ?

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-05-15 o 12:16
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:22   #3587
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:

a protokół???
My w USC spędziliśmy może z 10 minut i już wszystko załatwione było. W protokole jest sporo pytań ale nie ma w nim niec trudnego. Nie masz się co martwić

Cytat:
To nasze menu, juz dokladnie to ktore wybralismy bo mielismy do wybpru kilka zup i np kilka kolacji
Brzmi pysznie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Kochane, poszukuje PMki, która zamawiała M&Msy z personalizacją (chwaliła się tutaj na forum, a ja się zachwycałam ) .. albo może wiecie gdzie można takie M&Msy zamówić.. i żeby to nie był ebay bo ceny przesyłek są kosmiczne
Pozwolę sobie odpowiedzieć chociaż ja nie zamawiałam, a jedynie się do tego przymierzałam.
W Polsce zamawia się z tej strony: http://www.mymms.pl/

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość

Dziewczyny - na sali mam sztalugę, a plan rozstawienia stołów chyba chcę zrobić sama - tylko nie wiem skąd wziąć płótno pod tę tablicę.
Zakup takiego cuda pewnie niewiele tańszy niż zakup gotowego rostawienia - więc może wiecie na co w zastępstwie można przypiąc taką tablicę, żeby była stabilna? Koszt gotowej to ok. 200 zł - a tę kwotę wolę przeznaczyć na więcej kwiatów na stole chyba
Zrobiłam plan rozstawienia stołów ze zwykłej tablicy korkowej, którą owinęłam 3 warstwami białej satynowej podszewki kupionej w sklepie z tkaninami (aż trzema bo gdy było mniej prześwitywała).
Koszt tkaniny (2 m) : 24 zł
Koszt tablicy korkowej : 19 zł

Od spodu tablicy materiał przybiłam białymi pineskami i nawet ładnie to wygląda

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:23   #3588
Lg_ago
Zadomowienie

Dotka to jakiś szalony ten fryzjer Niech się mama nie martwi, naprawdę szybko jej włosy urosną. Za tydzień, dwa już będzie miała przysłonięte uszy
Ja nie wiem, ale czasem fryzjerzy lubią odwalić jakąś scenę - całe lata chodzisz i jest ok, a tu nagle robi Ci jakąś masakrę Tak jak mój, podciął mi 15 cm końcówek

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:24   #3589
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć laski

Szczeperka - gratuluję

I dziękuję Wam dziewczyny za pochwalenie rzęs - trzepoczę nimi jak szalona póki mam

Dotka - a może włosy mamy teraz będą ładniej i szybko rosły?
Ja mam obecnie tak wstrętną długość włosów (zapuszczam do ślubu), że zastanawiam się czy nie iść podciąć/ wyrównać - może nabiorą rozpędu i będą lepiej rosły...

Buczorek - w okolicach walentynek takie cuda były na grouponie. Może zerknij ?
A nie możesz zrobić tego rozstawienia po prostu na bristolu?
Szczeperka-gratulacje!
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:25   #3590
madziara889
Zakorzenienie

Wczoraj przy okazji weszłam do jednego sklepu zapytać o zaproszenia. Koszt tego co wybrałam 4,58 za szt + 1,80 personalizacja (płatna za każde zaproszenie) Czyli całkowity koszt jednego zaproszenia 6,38 - zgłupieli.

Mamą staram się nie przejmować ale to trudne. Chciałabym, żeby chociaż trochę się zainteresowała, żebym chociaż raz była ważniejsza od siostry Podejrzewam, że na ślubie i weselu ważniejsze będą dzieci siostry niż my, bo przecież ktoś będzie musiał się nimi zająć
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:25   #3591
Dotka90
Zakorzenienie

Dziewczyny, chciałam Wam zdać relację z odżywki Long4Lashes, rewelacja!

Ostatnio już 4 osoby się mnie pytały, czy mam sztuczne rzęsy!!!

Może uda mi się w najbliższych dniach cyknąć fotę rzęs aktualnych, bo mam fotę z początku stosowania.

Naprawdę bardzo, bardzo polecam. Ja rozważałam przedłużenie rzęs na ślub, a teraz mi to niepotrzebne
Stary 2014-05-15, 12:28   #3592
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Wczoraj przy okazji weszłam do jednego sklepu zapytać o zaproszenia. Koszt tego co wybrałam 4,58 za szt + 1,80 personalizacja (płatna za każde zaproszenie) Czyli całkowity koszt jednego zaproszenia 6,38 - zgłupieli.
A na allegro patrzyłaś ?
Stary 2014-05-15, 12:28   #3593
Buczorek
Raczkowanie

Szczeperka dzięki wielkie! kurcze, orientujesz się może ile wynosi taka średnia wartość zamówienia mm?
i oczywiście gratulacje (dopiero doczytałam )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-15, 12:30   #3594
ilussia
Wtajemniczenie

Moja biżu...Macie też bransoletki? Bo ja sie waham... Mam dosyć bogatą suknią(dodawałam zdj.) i nie wiem czy nie przesadzę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bizuu.jpg (30,2 KB, 34 załadowań)
Stary 2014-05-15, 12:32   #3595
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam Wam zdać relację z odżywki Long4Lashes, rewelacja!

Ostatnio już 4 osoby się mnie pytały, czy mam sztuczne rzęsy!!!

Może uda mi się w najbliższych dniach cyknąć fotę rzęs aktualnych, bo mam fotę z początku stosowania.

Naprawdę bardzo, bardzo polecam. Ja rozważałam przedłużenie rzęs na ślub, a teraz mi to niepotrzebne
A od kiedy jej używasz?? Ja ciaglę się waham nad nią vs przedłużaniem...
Stary 2014-05-15, 12:32   #3596
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Cześć laski

jeżeli mogę podpowiedzieć - pytałam znajomej, która kiedyś bawiła się w takie rzecz - powiedziała, że za grosze w OBI albo w Castoramie wytną Ci płytę jakiej chcesz wielkości, a materiał też za grosze kupisz w sklepie z materiałami, trochę marszczenia, wstążki i wystarczy, bo jak za dużo dekoracji to sam 'plan' w nich się zgubi Powiedziała, że orientacyjny koszt samej płyty + materiału do 'obleczenia' wynosił ją ok 40 zł.
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:34   #3597
Dotka90
Zakorzenienie

ilussia, jakieś 3 m-ce
Stary 2014-05-15, 12:35   #3598
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Szczeperka dzięki wielkie! kurcze, orientujesz się może ile wynosi taka średnia wartość zamówienia mm?
i oczywiście gratulacje (dopiero doczytałam )

Ja zamawialam z mymms tyle ze z UK, wszystko zalezy ile chcesz zamowic, ile masz gosci i jakie pojemniki, na stronie mozesz wszystko obliczyc, maja tam kalkulator taki. My na 70 osob zamowilismy 2 paczki 1.5 kg kazda.

Dziewczyny umowilam sie na probna fryzure i makeup w przyszla niedziedziele fajnie bo przyjedzie do mnie to bede mogla z suknia przymierzyc

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:38   #3599
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
A na allegro patrzyłaś ?
Tak, nawet ostatnio wrzucałam Wam linki.
Tam weszłam tylko, żeby porównać ceny ale nie sądziłam, że są aż tak wysokie.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:41   #3600
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluje
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości