|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() Zgadza się TZ stwierdza, że do dziś mi to zostało ![]() Cytat:
Pysia trzymam mocno kciuki! ![]() Szczeperka moje najszczersze gratulacje!!! EDIT: Cóż za filmik! http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...olina-i-dorian
|
|
#3722 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Cytat:
po prostu nie mam czasu na takie peiordoły,zeby latac kupowac pakowac i ozdabiac koszyczek. ze skrajności w skrajność? bo jak zapomni to niezroganizowany? nie, powiedzialam ze jestem bardzo zorganizowaną osobą i sporadycznie zdarzab mi sie o cyzms zapomniec, bo zycie moje jest za abrdzo poukładne,głównie przez dziecko. oczywiscie rozumiem, ze komus rajstopy moga sie podrzeć itp cóż ja nie noszę rajdtop,zakłądam pończochy i dodatkową parębedemiala chocby dlatego, ze moze zdarzyc sie 'oczko' TŻ stweirdzil ze on wystarczy ze placi za os ponad400zł wiec niech pamietaja o potrzebach swoich sami. ![]() juz mowilam kosyzczki fajny pomysl, ale nie u mnie. Mój hotel ma swoje 'koszyczki ratunkowe' , moze nie ma w nich az tegotyleo co tu sie wymienialo,ale podpaski i tabletki sa na pewno.
|
|
#3723 |
|
BAN stały
|
Pysiu trzymam kciuki za kicię, Ty wiesz jaka ze mnie kociara i uwierz, że przeżywam teraz razem z Tobą
|
|
|
|
#3724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż by nigdy nie kupił sobie butów za 540zł, nawet gdyby zarabiał miliony - taki już jest ja go namawiałam za te 350zł ale się nie zgodził... Za to mi chciał kupić dwie pary ![]() Cytat:
![]() Nie mierzyłam, ze strachu Boję się, że założę, spodoba mi się, kupię - a potem w sierpniu pójdę na przymiarkę sukni i będzie to wyglądało kiepsko. Z drugiej strony - nigdy nie zapamiętałam, co pmka miała na sobie w kościele, zawsze pamiętam tylko wygląd samej sukni... ![]() 3mam za kotkę, chociaż kotów nie lubię, to życzę zdrowia!!!
|
|
#3725 |
|
Raczkowanie
|
Akurat co do hybryd na stopach się nie zgodzę, ale to indywidualna sprawa. Po pierwsze lakier na stopach trzyma się i tak dłużej niż na dłoniach, tam paznokcie rosną dużo wolniej. Problem jest też ze zdjęciem hybrydy, bo nie pomoczysz stopy w acetonie tak jak można to zrobić z dłonią (a raczej samymi paznokciami).
|
|
|
|
#3726 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rewelacyjnie wyglądają ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
wenedka
piękna fryzurka ![]() Cytat:
my odbieramy za tydzień Cytat:
![]() Dziewczynom, którym zostały 3 miesiące do ślubu - gratuluję Ja niedługo spadam na zjazd do Poznania, nie piszcie za dużo!
|
|
#3728 | |
|
Zadomowienie
|
Pożyczyłam sobie Kochana od Ciebie kawałek tego pięknego wierszyka
![]() TysiaBB1989 - ale świetny samochód!!! Atomoowka dzięki za porady i informacje o prezentach i alkoholu ![]() KaMilka4891 dlatego będę miała dwa na wszelki wypadek xD zobaczymy jak wyjdzie te czerwone. Co do ilość koloru to mam tylko buty i halkę, w bukiecie prawdopodobnie będzie tylko wstążka przy rączce, lub nic a reszta biała Wydaje mi się, że chyba nie przesadzę. Zastanawiam się jeszcze nad paznokciami czerwonymi lub ustami. Zobaczę jeszcze.A no i jest jeden plus takiej halki, bardzo konkretny. Tańczymy walca i wydaje mi się, że może halka bez koła będzie wygodniejsza przy "bliskim" tańcu?? karolinuuusia a mi się wydaje, że to po prostu tylko firma. Złoto to złoto jak wszędzie. bardorja ja mam obiad + 3 kolacje + deserdo tego wiejski stół, candy bar, bar alkoholowy Panna Izabela absolutnie nie niech ubierze co chce, dam jej tylko bukiet jak tu dziewczyny pokazywały taki na rękę, jak bransoletka. Cytat:
KaMilka4891 jakiee buty!!?? odważną masz świadkową :P TysiaBB1989 okrągły!! będę miała coś takiego tylko złożony z 3, nie 4. https://dl-web.dropbox.com/get/%C5%9...bIxSY_3cklfxEQWidziałam, gdzieś temat o WINETKACH. Mi się bardzo spodobały te, ale trzeba mieć przeźroczyste talerze ![]() http://www.prettywedding.pl/wp-conte...-Podstawki.jpg dobra doszłam do 113 strony i mam dość xD Dziś idziemy prawdopodobnie rozdać jeszcze 3 zaproszenia (ale nigdy nie wiadomo co TŻtowi wyskoczy). W niedzielę, jedziemy do rodzinki mieszkającej trochę dalej i załatwimy 2 zaproszenia ![]() Dodrukowałam zaproszenia, postanowiłam zaprosić jeszcze dalszą rodzinkę (15osób, które ulokujemy gdzieś w domu potemi u cioci) i moje koleżanki ze studiów, A co!!!!
|
|
#3729 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do zdejmowania, nie trzebamoczyć wystarczy zawinąć każdy panzokcieć w nasączony acetonem płatek i owinąć folią aluminiową. Oczywiscie zalezy jaka firma hybrydy, są różne Polecam CND shellac, sprawdziłam i pracuję tylko na niej od lat, łatwo sieakłada, pięknie i długo się tryzma a co najważniejszezdejmujesię ją w 2 minuty! niektóre hyrbydy trzeba mcozyć w acetonie ok 15minut, a jeszcze inne jak np gelish 20-30minut. starta czasu.
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas względny spokój, bo niemalże wszystko gotowe, poza drobiazgami, ale nie mamy jeszcze zamówionego tortu
W poniedziałek mamy kolejne spotkanie z cukiernią i degustację i mam nadzieję, że odetchnę ze spokojem i zamówię tort.Cytat:
Przyznam szczerze, że zawsze w samochodzie mam wszystko od rajstop, lakieru do włosów, paznokci, igły, nitki, po tabletki, perfumy i kosmetyki do makijażu, ale to taka moja fanaberia ![]() Przepiękne obrączki. Gratulacje ![]() wenedka Świetna organizacja i tyle załatwionych spraw. Piękne biżuteria, fryzura i cudowny bukiet.
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych PMek!!!
wspaniełego wesela
|
|
#3732 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulenkowo, z USC chyba
cornflower_girl, podobają mi się bardzo! |
|
|
|
#3733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pysia1987 to specjanla dedykacja dla Ciebie. Polecam też wszystkim kociarom!!!! ![]() http://news.sky.com/story/1261856/fa...ous-dog-attack Po tym jescze bardziej wzrosła moja miłość do kotów
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Cornflower, oszaleć można z tymi ludźmi, menadżerka jakaś nieodpowiedzialna, jak można dokumenty zgubić?!
Wenedka - urzędniczka geniusz ![]() mojakaren - szwagier TŻta był w zeszłym miesiącu w Kenii, zachwycony ![]() Namisek - pogoda koszmarna, to fakt. Ja jednak w zeszłym roku doszłam do wniosku, że kij z pogodą Byliśmy na weselu znajomych i właśnie było okropnie: zimno, lało jak z cebra, a my... świetnie się bawiliśmy, cala reszta też, młodzi przeszczęśliwi. Naprawdę ta pogoda wcale nie jest końcem świata. Przynajmniej nie będzie zaduchu na sali ![]() Chyba bym wolała 14 stopni, niż 35 i upał, pocisz się jak świnka, a makijaż spływa z twarzy ![]() Pogoda nie jest zależna od nas, jaka będzie, taka będzie. Za to to, jak przeżyjemy ten dzień, jak będziemy się cieszyć, bawić i świętować ten wyjątkowy dzień, zależy tylko od nas! Corn, obrączki na palcach prezentują się lepiej, niż na zdjęciu katalogowym Ewaden, powodzenia, bo widzę, że Ci zdecydowanie potrzebne! Mimi, Ty się czujesz jakbyś pod koniec roku ślub brała? A co ja mam powiedzieć, we wrześniu? ![]() Pysia, trzymam kciuki za kicię! Bardorja, rozumiem, że nie chcesz koszyczków, ale masz mega nieprzyjemne podejście, że 'płacicie za gości ponad 400zł, więc niech sobie sami pamiętają o swoich potrzebach'. I cóż, ja nie uważam, że w DRUGIEJ KOLEJNOŚCI, jestem dla moich gości. Uważam, że oni przychodzą dla mnie, ale ja jestem tam dla nich, by z nimi się cieszyć i bawić, nie ma żadnej kolejności |
|
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Udanego ślubu i wszystkiego co najlepsze jutrzejszym Pmkom! Wczoraj zakupiłam białe pończochy z Gatty i białe majteczki ![]() ![]() A tak w ogóle muszę się pożalić.. wczoraj były imieniny teściowej. Moi rodzice też byli na tej imprezie. No i teściowa trochę wypiła i zaczęły sypać się teksty np. "zabrałaś mi synka". No ręce opadają. A najlepsze że potem urządziła awanturę że jesteśmy niewdzięczni i nie chcemy u nich mieszkać, że ja nie mam pracy i będzie mnie trzeba utrzymywać itp. Jak moja mama się wkurzyła! powiedziała teściówce co myśli, że jesteśmy młodzi i chcemy mieszkać sami i że ona rządzić nami nie będzie. No i rozstaliśmy się w niezbyt miłej atmosferze ehhhh... zwariuję chyba..Dzisiaj wieczorem jedziemy rozdać dwa zaproszenia. Zostanie tylko jeszcze z 7 i koniec
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
S1lc1a Dzięki - akurat hybrydy na stopach polecała koleżanka, które je wykonuje, ale w takim razie przemyślę 10 razy zanim się zdecyduję
![]() Cytat:
![]() W temacie inspiracji - piękne zdjęcia i ślub-nie ślub - zerknijcie tutaj Dotka Wcześniej pisałam - papiery się znalazły - były w teczce na moje nazwisko, a sprawy z hotelem obecnie załatwia TŻ. O ile manadżerka kojarzyła nasze personalia, o tyle właścicielka jeszcze nie. Wszystko sprostowane, a ja się z tego śmieję ![]() Mam 4 mm, TŻ 5mm. Poczatkowo chciałam jak najwęższe, ale za Twoją radą w temacie puchnących łapek, upewniłam się, że lepsze 4mm ![]() marlenqa Faktycznie masakra... Mam nadzieję, że się to rozejdzie po kościach i że teściowa zrozumie. Dziękuję za opinie dotyczące obrączek - najważniejsze, że są wygodne. TŻ miał z tym spory problem ze wzgledu na dużą różnicę między stawem a palcem (chyba nawet będzie nosił ją na lewej dłoni, bo lepiej leży niż na prawej) ![]() namisek1990 adziia13 Pięknej pogody - niech wszystko będzie tak, jak zaplanowałyście
|
|
#3737 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3738 | |||||||
|
Zadomowienie
|
no zajęło mi to trochę, ale prawie uczciwie nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja zamieram być zapłodniona w noc poślubną choćby miało dojść do gwałtu, ale akurat wtedy mi wypadają dni płodne, chrzanić podróż poślubną, której i tak nie mamy wymyślonej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wszystko będzie na pewno dobrze, tzrmam kciuki mocno ![]() Cytat:
bo wtedy kupiłabym klasyczne białe czółenka, bo z różowymi to jest masakra a świadkowa na co dzień ubiera się w beże i brązy ja sama posiadam ok 30 par, a ona nie jest w stanie nawet zliczyć, któregoś razu przyszła do mnie w nowych butach i stwierdziła, że znalazła je w szafie, chyba z pół roku leżały, bo o nich zapomniała WINIETKI takie możesz położyć na talerzach, są mniejsze takie serwetki papierowe i na nich druknąć nazwiska, ale nie wiem jak zareaguje na to drukarka ![]() Cytat:
![]() Dziewczęta, jutro i pojutrze znów mnie będzie, bo robota a w niedziele komunia przyjaciółki córki, więc nie klepcie za dużo wszystkim gratuluję rozdanych zaproszeń, załatwionych spraw, sobotnim PMkom dużo dużo szczęścia, pogody (przesyłam trochę słonka w rejony gdzie pada, bo u mnie w końcu wiosną zaleciało ) no i przepięknego ślubu i weselamuszę mamie kupić prezent na urodziny, bo ma jutro, geniusz zapomniałam, i musze latac dzisiaj
|
|
#3739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I biżu też mi się bardzo podoba jest taka delikatna KAsiulenkowo akt urodzenia to chyba w USC ![]() JA o koszyczkach rtunkowych dowiedziałam się Waszego wątku i ten pomysł mi się baaardzo podoba. Myślę, że rajstopy czy plastry na odciski mogą być zbawienne! Ja jestem np typem zapominalskiej i nie widzę w tym nic złego a Pannę Młodą za postawienie takiego koszyczka i poratowanie ozłociłabym!! cornflower_girl pięne obraczki pysia1987 trzymam kciuki za kotka!! Bardorja wybacz ale Twoje teksty na temat tego kto dla kogo jest na ślubie przyprawiają mnie o ból głowy....
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka Dobry plan, myślę że obejdzie się i bez przemocy
My też nie mamy podróży poślubnej ![]() Adzia Kosztowały 2600 zł. Niestety cena złota podskoczyła przez kryzys na Ukrainie, gdybyśmy zamawiali zimą, byłyby taniej. Ale jak porównuję z klasycznymi, jednokolorowymi obrączkami bez kamieni w sieciówkach, to cenowo wychodzi prawie na to samo.
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
namisek trzymam mocno kciuki za jutrzejszą śliczną pogodę
![]() wenedka śliczna fryzurka ![]() Godzia_13 cena za bukiet, butonierkę, kwiat we włosach... bardzo dobra ![]() ewaden współczuje ![]() poznanianka1990 ane3kaa Loczek_brown Kishlaczkowa aneczka25057 swiat_katarzyny ParisParisienne karolinuuusia kasia1201 antonina_bielska i ja 3 miesiące wow!!! cornflower_girl obrączki gratulację są śliczne i ten odcisk widać że bardzo ładnie zrobiony - profesjonalnie i super że w sprawie hotelu wszystko się wyjaśniło ![]() Panna Izabela gratulację zakupu koszul ![]() Sunrise28 racja - buty w Vistuli 540 zł ale są naprawdę ładne, mój TŻ się do nich przymierza bo mówił że jak je przymierzył to były bardzo wygodne cena troszkę spora no ale może będzie jeszcze jakaś promocja ![]() pysia1987 trzymam mocno kciuki za Twoją kicie ![]() marlenqa22 faktycznie nie miła sytuacja Cie spotkała na tych imieninach ale nie ma się co przejmować, tylko żyć własnym życiem bo wszystkim i tak nie dogodzi więc głowa do góry ps. ja dzisiaj wstałam z katarem do pasa, kaszlem i ...... z napuchniętym kolanem które boli i kuleje jak kaleka obłęd jakiś przykładam lodem może pomoże aaaa i przyszły aniołki dla babć (taki mały upominek na podziękowanie) i nawet wysokie bo 40 cm
|
#3742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc można było je nabyć po 430 zł
|
|
#3743 |
|
Zadomowienie
|
Dekoracje na weselu w stylu rustykalnym
![]() https://www.facebook.com/media/set/?...4620388&type=3
|
#3744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... przepraszam, że zaśmiecam wątek ale.....ATOMOOWKAAAAAAAA gdzie jesteś? Gdzie relacja? Wracaj na nasz wątek szybko!
|
|
|
|
#3746 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=zyo-ZDeYz5I
ALE MEGAAA!!!!
|
#3747 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem w szoku. Mama zapisała mnie na makijaż tak gdzie będę robiła fryzure. Usłyszała że makijażu próbnego nie robią bo jak wyjdzie tak wyjdzie!!! Chyba padne...
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 85 dni.
|
#3748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kombinowałam co zrobić, żeby jakoś zminimalizować białe obrusu na okrągłych stołach - na sali nie zgodzili się na ich brak. A tu widzę patent z położeniem jakiegoś kolorowego obrusu na wierzch - super przełamanie bieli i większe dopasowanie do rustykalnego klimatu Ktoś mi powie, gdzie szukać tego typu materiałów - tanio: szarości, stalowe błękity ![]() I pytanie - czy juta jest gryząca, czy nada się na taki bieżnik?
|
|
|
#3749 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
|
|
#3750 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Ostatnio dawno mnie tu nie było bo wiele się u mnie działo i nie miałam zbyt wiele czasu na forum. Postaram się dziś trochę nadrobić
. A nie było mnie tutaj ponieważ byłam w szpitalu na badaniach hormonalnych, a także mocno poszukuję pracy. Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i czekam na odpowiedź (Trzymajcie kciuki ).Ze spraw ślubnych to poszukuje teraz biustonosza. Przymierzałam w Esotiq rozmiar 65F i 70F i niestety nie do końca na mnie pasują. Tak więc pytanie mam do dziewczyn z Wielkopolski: Gdzie można kupić duży rozmiar biustonosza w miastach: Konin, Września, Gniezno czy Poznań.? Poszukuję także butów, niestety butów w moim rozmiarze jest bardzo mało (noszę rozmiar 35-36 w zależności od buta) i żeby nie był zbyt wysoki korek. Boję się kupić internet ponieważ nieraz rozmiar 35 jest za mały a 36 za duży. Jedyne buty jakie do tej pory znalazłam i dość dobrze na mnie leżały to są dość drogie. W sumie bardzo podobają mi się buty z tego linka http://www.baldowski.pl/pl/czolenka-d00660-1171.p.html . W załączniku daje zdjęcia wyglądu tych butów na żywo i na mojej stopie. I proszę doradźcie mi czy warto za nie zapłacić 369 zł? A i dam też zdjęcie 2 innych par które dziś też przymierzałam a które były w cenach 259 i 289 zł. A może orientujecie się gdzie można kupić buty na niezbyt wysokim korku w rozmiarze 35 w Wielkopolsce? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

najbardziej zorganizowani ludzie zwyczajnie w pośpiechu ZAPOMINAJĄ. bezpodstawnie się unosisz, nikt(tzn. jak widać, większość) nic złego nie widzi w tym, że ktoś czegoś zapomniał a ktoś inny go "poratuje", wręcz przeciwnie, potem jest jeszcze satysfakcja że się komuś uratowało tyłek

za kotkę, chociaż kotów nie lubię, to życzę zdrowia!!!

wszystko będzie na pewno dobrze, tzrmam kciuki mocno 
) no i przepięknego ślubu i wesela

gratulację są śliczne