Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-20, 21:33   #3751
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
To ja się totalnie pogubiłam i nie wiedziałam gdzie Ty w końcu mieszkasz
Cieszę się że twojemu TŻtowi się tak dobrze układa! Fajnie, że spełnia marzenia gratuluję mu Napewno dacie sobie radę! Teraz będzie troszkę trudniej ale później już tylko z górki
To teraz mieszkanie w Lublinie? Macie swoje mieszkanko czy u rodziców? bo w sumie dalej nie wiem Daleko musieliście się przeprowadzać z poprzedniego mieszkania?

A dziękuję ja bluzeczki zamawiałam na www urbancity de ale jest też polska wersja tej strony z końcówką pl.
No za tą siłownie też zła jestem na siebie no ale cóż ja kocham pływać więc basen to najlepsze rozwiązanie rower też mi się podoba
Dziś miałam iść na siłownię ale Kolin rano źle się czuł, miał gorączkę i głowa go bolała to zostaliśmy w domu. Mąż z pracy wróci to pójdziemy na rowery
Dzięki
Tak, w Lublinie mieszkamy wynajmujemy mieszkanie do moich rodziców mamy 50 km do poprzedniego miejsca mamy 120 km (do teściów teraz będziemy jeździć )

Ooo, dzięki za stronę obloookam sobie
Ja muszę powrócić do ćwiczeń, bo już źle się czuję sama ze sobą a wesele w czerwcu
Zdrówka dla Kolinka

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wycieczka udana, ale mega zmęczona jestem, wyjechałam wczoraj o 15, a byłam w Toruniu dzisiaj o 12... więc padam A na 16 zajęcia mam , a na 19 do pracy
Ty to masz łeb nie ma nudy

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heloł ja już po pracy, siedzę z maską na głowie byłam na solce i jestem już fajnie opalona nogi mi wchodzą do dzisiaj taki zapierdziel, że nie było czasu się w du.pe podrapać

Heroine zdjęć raczej nie będzie, bo pewnie nie będę mogła ich udostępniać publicznie, wiąże mnie umowa, ale spytam jeszcze
Taa mam motywację, taką że jem słodycze w pracy kinder bueno, a przed chwilą ptasie mleczko
Jestem przed @, a raczej już jutro powinnam dostać, także wiesz.
Zazdroszczę opalenizny ja jestem białas muszę nabrać kolorków
Pewnie kcal dużo spaliłaś w pracy

Chyba to Monia pytała o zdjęcia i mówiła o motywacji
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 21:37   #3752
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Dopiero teraz znalazłam chwilkę, rano szybciorem do pracy, później drzemka w domku, TŻ przyszedł koło 17 - posiedzieliśmy chwilę i poszliśmy pobiegać ( 1 raz razem ) 6km za mną więc trening zaliczony
Brawo za bieganie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Heroine To mówisz w Toruniu się aklimatyzujesz.Trzymam kciuki,aby wszystko się ułożyło.No i praca w klinice to pewnie dla TŻ-ta niezła gratka,fajnie.Ja w sobotę byłam w górach,musiałam jakoś odreagować ostatni stressss,zmarzłam przeokropnie,a jak na złość jak jechaliśmy do domu to pogoda była cudna no,a dziś patrze,a tu kleszcza mam na stopie
Nieee, w Toruniu to Zooośka urzęduje ja w Lublinie dzięki bardzo w górach jest fajnie i można super wypocząć zazdroszczę Ci, że masz tam domek
Ułaaa, kleszcz? Byłaś u lekarza?
Szkoda, że musieliście oddać kociaka

A gdzie Migotenka się podziewa?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-05-21, 07:55   #3753
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry przy
Stary 2014-05-21, 08:48   #3754
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry przy
Ja tez wypilam jedna mala z mlekiem, ale cicho sza.
Waga stoi na 72 kg.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:59   #3755
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Waga stoi na 72 kg.
Mocną pijesz? Czy tylko dla smaku?
To dobrze jak stoi
Stary 2014-05-21, 09:15   #3756
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Mocną pijesz? Czy tylko dla smaku?
To dobrze jak stoi
Niezbyt mocna i tylko jedna dziennie.
Ja sie ciesze ale TZ marudzi. Uwaza ze powinnam przytyc wiecej. Sa dwie kolezanki z pracy, ktore jak byly w ciazy przybraly do 22-25 kilo, i on chyba mysli, ze to norma.
Zrobilam sobie zdjecia. Mam mokre wlosy ale jakos tak fotogenicznie sie czuje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Selfie.jpg (93,3 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez paulownia
Czas edycji: 2014-05-21 o 09:33
Stary 2014-05-21, 10:05   #3757
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry przy
No hej.Ja też popijam,dopiero wstałam.Masakra jak ja dawno tak długo nie komarzyłam...
aha,w Lublinie już czaję.
Kochana niestety nie mam jeszcze tam domku,tylko rodzice tam mieszkają,no w sumie dom rodzinny.teraz są na emeryturze i prowadzą agroturystykę no wiesz-noclegi itp. no i tam jeździmy.Mamy na oku ziemię do kupna,ale urząd gminy robi problem z określeniem działki i nie wiadomo czy rekreacyjna nie będzie,a za taką to opłaty za grunt są nieziemskie
Paulownia Jaki śliczny brzuszek zdrówka dla Was.Wcale nie prawda z tą wagą,powinnaś się cieszyć.Ja w pierwszej ciąży przybrałam 11kg.i świetnie się czułam,a w drugiej 28kg.i była tragedia,ruszać się nie mogłam,kręgosłup bolał przeokropnie,no i przez przeszło 6 m-cy nie mogłam zejść z wagi.Także tak trzymaj,choć wiadomo ze najwięcej się przybiera w ostatnich 6 tyg.bo organizm magazynuje energie na poród i pierwsze dni karmienia.
Stary 2014-05-21, 10:15   #3758
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia Jaki śliczny brzuszek zdrówka dla Was.Wcale nie prawda z tą wagą,powinnaś się cieszyć.Ja w pierwszej ciąży przybrałam 11kg.i świetnie się czułam,a w drugiej 28kg.i była tragedia,ruszać się nie mogłam,kręgosłup bolał przeokropnie,no i przez przeszło 6 m-cy nie mogłam zejść z wagi.Także tak trzymaj,choć wiadomo ze najwięcej się przybiera w ostatnich 6 tyg.bo organizm magazynuje energie na poród i pierwsze dni karmienia.
Czytalam, ze w 3 trymestrze srednio do 4-6 kg mozna przybrac. Chyba ze woda sie zbiera w organizmie.
Stary 2014-05-21, 16:39   #3759
zooska
Zakorzenienie

Tinekk Jasne ! Wiesz... z chęcią można się wybrać z plecakiem gdzieś na stopa, nawet w Polsce, a szczególnie teraz, bo pogoda cudna !

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Zoooska, hej fajnie, że wycieczka się udała Ty to jesteś światowy człowiek podziwiam za odwagę
E tam, jaka to odwaga, wszystko autokarem

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Waga stoi na 72 kg.
Eeeee nie jest źle, może Ci się uda nie przytyć wcale dużo !

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Jupi, wczorajszy przedmiot zaliczony na 3 !!! Jeden z głowy mniej, jeszcze zostało 6
Pogoda cudowna, aż się chce iść gdzieś nad jeziorko, na basen albo cokolwiek ! Muszę sobie z wrocka sandały przywieźć, bo już tak fajno gorąco się robi

Dzisiaj zjadłam:
śń: mała activia pitna z mueslii
IIśń: razowa bułka z paprykarzem sojowym, warzywami, małe jabłko
obiad: 3 małe gołąbki odgrzewane na parze
podwieczorek: razowa bułka z paprykarzem sojowym, warzywami

będzie jeszcze jabłko z serkiem homogenizowanym i wieśniak z rzodkiewką
I mooooże moooże pojeżdżę trochę na rowerku przed tv ale to zobaczę jak brzuch pozwoli.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 21:25   #3760
tinekk
Zadomowienie

Zosia Ja zawsze chętna uwielbiam takie wypady

Paulownia
tylko się cieszyć, że nie tyjesz moja siostra i mama tyły po 12/13kg więc to tak książkowo w sam raz Pięknie wyglądasz

Dziś tu jakaś cisza :P ja mam wyjazd jutro o 5 rano do Krk trzymajcie kciuki - bardzo ważna sprawa. Dam znać po jeśli szczęście dopisze i wasze kciuki

Idę oglądam " Wiem co jem " uwielbiam ten program

Poza tym muszę się poprawić z jedzeniem, za dużo wpada śmieciowego jedzenia typu lody, ciastka, wafelki, cola itp ZUOOOO

Słodkich snów

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 23:08   #3761
Margot85
Wtajemniczenie

tinekk w takim razie trzymam kciuki

zooska masz rowerek i telewizor w akademiku?
6 przedmiotów do zaliczenia, sporo nauki, powodzenia a piękna pogoda rozprasza

Paulowania elegancki brzuszek

heroine meldunek tymczasowy bez problemu załatwisz (o ile masz normalnego właściciela), 10min w urzędzie i jest
Wesele masz niedługo, to dobry motywator by wrócić na dobre tory nie mogę sie doczekać Twoich meeega długich list z ćwiczeniami

Wpadłam sobie dopisać kolejny trening w podpisie Dziś i bez ćwiczeń człowiek umęczony, jak wracałam z zakupami to czułam jak krople potu spadają mi z nosa a dwie ręce zajęte, piekło na ziemi Ważne, że dotarłam na 4 piętro z zapasem jedzenia, jutro szparagowe szaleństwo, poświecę te 15min na gotowanie
Od kilku dni testuje szczoteczkę soniczną, do zębów oczywiście bo szczoteczka do twarzy to nie moja bajka Cieszę się, że w końcu znalazłam "luźną" kasę bo jestem bardzo zadowolona i moje zęby też
Muszę jutro wyciągnąć letnie obuwie i może za jakąś jedną nową parą sandałków się rozejrzeć
Stary 2014-05-22, 00:18   #3762
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Czytalam, ze w 3 trymestrze srednio do 4-6 kg mozna przybrac. Chyba ze woda sie zbiera w organizmie.
Ja przytyłam 20... Zarówno w pierwszej jak i drugiej ciąży. Do 7 miesiaca nawet brzucha nie miałam a potem sie zaczęło.... :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Nie mam wyjścia, muszę to poogarniać bo bym z głodu umarłam Żeby było fajniej, to o 16 mam zaliczenie przedmiotu, także naaaaajs

Ja mam też problem z boczkami i tą luźną skórą na ramionach, nietoperze mi się robią Jak wrócę do wro na wakacje, to zacznę skakać na skakance, to mi pomagało pamiętam na to.

A ćwiczysz w domu coś w ogóle? Czy ten basen w planach tylko ?
Ehh mi też sie nietoperze robią :-( masakra :-(
W domu robie brzuszki, przysiady i sqady. Czesto rowerem jeżdżę no i dzisiaj przeplynelam 8 długości basenu może od jutra spróbuję skalpel z chodakowska zrobić bo cos tak mnie kusi :-P

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Dzięki
Tak, w Lublinie mieszkamy wynajmujemy mieszkanie do moich rodziców mamy 50 km do poprzedniego miejsca mamy 120 km (do teściów teraz będziemy jeździć )

Ooo, dzięki za stronę obloookam sobie
Ja muszę powrócić do ćwiczeń, bo już źle się czuję sama ze sobą a wesele w czerwcu
Zdrówka dla Kolinka

Chyba to Monia pytała o zdjęcia i mówiła o motywacji
Aaas no teraz to kumam czyli nowe mieszkanko macie? I jak ci sie podoba? Okolica fajna? Sąsiedzi grzeczni?
Ja wzięłam sie wreszcie za siebie bo już patrzeć nie mogłam na ten swój obwisly tłuszcz :-/ ćwiczę codziennie i dużo sie ruszam, dietka wzorowa
Dziekuje :-* Kolinek już zdrowy

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Ja tak na chwilke przed spaniem wstąpiłam do Was :-D
Dziś jeetem wykończona. Od 13 do 19 na basenie z dziećmi byłam na ktory pojechałam rowerem, jakieś 1,5 km mam w jedną strone. Na basenie przeplynelam bez żadnej przerwy w szybkim tempie 8 długości basenu i potem znowu wracałam rowerem do domu. W domku 120 brzuszków (wczoraj było 110 i mam zakwasy) do tego z 30 przysiadow i z 20 sqadów. Nóg nie czuję... Jedynie ból. Ale jestem happy :-D Dietka wzorowa. Do lipca musze ważyć 60 kg, taki mam cel. Mniej nie potrzebuję. Będę walczyć!!
Dziś u mnie było 33 w cieniu... Cała czerwona na buzi jestem i na dekolcie. Reszta brązowa kocham taką pogodę i tak być zjarana haha cieszę sie okropnie że tu mieszkam odkąd tabletek nie biorę czuje sie lepiej, mam lepszy humor i wszystko mi sie chce
Dobra ide spać bo już glupoty piszę :-P. Dobranoc kruszyny :-P. Do jutra!!! :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 08:57   #3763
lolusl
Japońska rzepa

Dzień dobry

Melduję dzień rozpusty wczoraj - organizowałam konferecję,więc sama kupowałam ciasta,słodycze i inne - no jak nie zjeść

Ale od dzisiaj dieta dieta dieta. Jeden dzień nikomu nie zaszkodzi,nie?

No i wczoraj coś mi pierdykło w kolanie znowu, zachciało mi się obcasy założyć,a teraz znow nie będę mogła przez miesiac
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 14:09   #3764
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Czy u Was też taka duchota? nie żebym narzekała no ale nie ma czym oddychać

Cytat:
Zrobilam sobie zdjecia. Mam mokre wlosy ale jakos tak fotogenicznie sie czuje.
Śliczny brzuszek

Cytat:
No hej.Ja też popijam,dopiero wstałam.Masakra jak ja dawno tak długo nie komarzyłam...aha,w Lublinie już czaję.Kochana niestety nie mam jeszcze tam domku,tylko rodzice tam mieszkają,no w sumie dom rodzinny.teraz są na emeryturze i prowadzą agroturystykę no wiesz-noclegi itp. no i tam jeździmy.Mamy na oku ziemię do kupna,ale urząd gminy robi problem z określeniem działki i nie wiadomo czy rekreacyjna nie będzie,a za taką to opłaty za grunt są nieziemskie
Ja wiem, że nie macie swojego w górach, tylko, że rodziców on jest ale to i tak super bo zawsze możesz skorzystać z gościnności rodziców działki teraz to w ogóle są kosmicznie drogie

Cytat:
E tam, jaka to odwaga, wszystko autokarem

Jupi, wczorajszy przedmiot zaliczony na 3 !!! Jeden z głowy mniej, jeszcze zostało 6
Mówiłaś coś o stopie

Brawo

Cytat:
ja mam wyjazd jutro o 5 rano do Krk trzymajcie kciuki - bardzo ważna sprawa. Dam znać po jeśli szczęście dopisze i wasze kciuki
mam nadzieję, że dopisało szczęście
Stary 2014-05-22, 14:17   #3765
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine meldunek tymczasowy bez problemu załatwisz (o ile masz normalnego właściciela), 10min w urzędzie i jest
Wesele masz niedługo, to dobry motywator by wrócić na dobre tory nie mogę sie doczekać Twoich meeega długich list z ćwiczeniami

Wpadłam sobie dopisać kolejny trening w podpisie
A to jest bezpłatne? Wiesz, nie chcę narażać nikogo na dodatkowe koszty...
Ja sama nie mogę się doczekać wypadałoby powrócić za to widzę, że Ty szalejesz

Cytat:
Aaas no teraz to kumam czyli nowe mieszkanko macie? I jak ci sie podoba? Okolica fajna? Sąsiedzi grzeczni?
Ja wzięłam sie wreszcie za siebie bo już patrzeć nie mogłam na ten swój obwisly tłuszcz :-/ ćwiczę codziennie i dużo sie ruszam, dietka wzorowa
Tak, przeprowadziliśmy się do nowego lokum Podoba nam się bardzo okolica super, wszędzie zielono i ogólnie mega cisza i spokój a sąsiadów jeszcze nie znam, ale na razie żadnych hałasów nie słyszałam

Cytat:
Od 13 do 19 na basenie z dziećmi byłam na ktory pojechałam rowerem, jakieś 1,5 km mam w jedną strone. Na basenie przeplynelam bez żadnej przerwy w szybkim tempie 8 długości basenu i potem znowu wracałam rowerem do domu. W domku 120 brzuszków (wczoraj było 110 i mam zakwasy) do tego z 30 przysiadow i z 20 sqadów. Nóg nie czuję... Jedynie ból. Ale jestem happy :-D Dietka wzorowa. Do lipca musze ważyć 60 kg, taki mam cel. Mniej nie potrzebuję. Będę walczyć!!
Brawo za rower, basen i ćwiczenia domowe
Czyli chcesz 6 kg zrzucić? nie za szybko?

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Melduję dzień rozpusty wczoraj - organizowałam konferecję,więc sama kupowałam ciasta,słodycze i inne - no jak nie zjeść

Ale od dzisiaj dieta dieta dieta. Jeden dzień nikomu nie zaszkodzi,nie?

No i wczoraj coś mi pierdykło w kolanie znowu, zachciało mi się obcasy założyć,a teraz znow nie będę mogła przez miesiac
już wracaj na dobre tory

ojej uważaj na kolana
Stary 2014-05-22, 14:27   #3766
tinekk
Zadomowienie

Hej kochane !

Szczęście dopisało i Wasze kciuki pomogły Mój TŻ i dziewczyna mojego brata byli razem po wizy bo lecimy do moich rodziców do stanów na wakacjach ( bilety już kupione niecały rok temu i musieli się jeszcze starać o wizy ) no i dziś dostali. Strasznie się cieszymy bo jednak wiza to kupa kasy i dojazd, urlop itp o to wszystko dużo zachodu, ale starsznie się cieszymy że się udało teraz tylko pakować walizki i w sierpniu lecimy na miesiąc do moich rodziców ( w sumie 7 osób ja z TŻ, brat z dziewczyną i siostra z mężem i córeczką ) nie mogę się doczekać... miesięczny urlop... labaaaaaa na całego

Heroine dzięki za kciuki kochana ale wam fajnie, że macie nowe fajne gniazdko które Wam się podoba. Też bym chciała mieszkać na osiedlu gdzie dużo zieleni i spokoju
Parooooota, duchoooooota u mnie straszna, ale też dziś mówiłam TŻ że nie będę narzekać. Nie chce być zamulakiem który jak zimno narzeka, jak gorąco narzeka cieszyć się trza

Margot
dzięki za kciuki, musiałaś zaciskać mocno bo pomogło

Monia Ty już dawno nie byłaś na takiej typowej dietce, pamiętam że już dawno zaprzestałaś tak się pilnować na tip top, bo dawno osiągnełaś swój cel. Ale jeśli masz się czuć lepiej, to pewnie, to tylko dla samej siebie

Lolusl
ja też mam zamiar pilnowac się z jedzeniem bo wczoraj wpadły 2 lody, wafelek i ciągle jakieś śmieci podgryzam. Basta. Czasem można zjeść nie powiem bo upał i lody i piwko wskazane ale nie codziennie

Ja już laba do końca dnia teraz upał więc na rower gorąco, ale planuję kolo 19 iść pojeździć

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-05-22, 14:31   #3767
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, przeprowadziliśmy się do nowego lokum Podoba nam się bardzo okolica super, wszędzie zielono i ogólnie mega cisza i spokój a sąsiadów jeszcze nie znam, ale na razie żadnych hałasów nie słyszałam

Brawo za rower, basen i ćwiczenia domowe
Czyli chcesz 6 kg zrzucić? nie za szybko?
Oo to super jak taka okolica piękna i cicha teraz bedziesz miała szanse szybciej prace znaleźć bo Lublin to duże miasto

A dziękuję dziś chodzić nie moge :-P mam takie zakwasy w udach :-( schodzenie po schodach jest najgorsze bo boli wtedy jak cholera :-(
Ale co nie za szybko? Że do lipca 6 kg? przeciez to ponad miesiac jest no i jak sie przedłuży do polowy lipca to nic sie nie stanie :-P kiedyś chudlam 5 kg na miesiąc a jak zaczęłam pierwszy raz diete to zgubilam 5 kg przez 2 tygodnie szkoda że teraz to nie jest takie łatwe :-(

Ja na basenie z dzieciakami duchota straszna i niestety słońca brak także dzis nie nie opale :-( wieczorem mają być ponoć burze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-05-22 o 14:32
Stary 2014-05-22, 14:38   #3768
heroine86
Zakorzenienie

Tinekk, ja chyba jasnowidzem powinnam zostać jakoś intuicyjnie pomyślałam o wizach nie konkretnie, ale tak jakoś może dlatego, że moja kuzynka 2 tygodnie temu też była w Krakowie w konsulacie i też załatwiała sobie wizę do Stanów strasznie się cieszę, że się udało super, że zobaczysz rodziców no i do tego cały miesiąc

Dziękuję póki co muszę się zaklimatyzować w nowym miejscu w sumie to już czuję się jak u siebie no i balkon mam duży
No dokładnie wolę duchotę i słońce niż zimno, deszcz i wiatr
Stary 2014-05-22, 14:44   #3769
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Tinekk, ja chyba jasnowidzem powinnam zostać jakoś intuicyjnie pomyślałam o wizach nie konkretnie, ale tak jakoś może dlatego, że moja kuzynka 2 tygodnie temu też była w Krakowie w konsulacie i też załatwiała sobie wizę do Stanów strasznie się cieszę, że się udało super, że zobaczysz rodziców no i do tego cały miesiąc

Dziękuję póki co muszę się zaklimatyzować w nowym miejscu w sumie to już czuję się jak u siebie no i balkon mam duży
Może faktycznie masz coś z jasnowidza dziękuje kochana baaalkon to fajna sprawa, też mam i nieraz girki wystawiałam żeby opalić

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-05-22, 14:55   #3770
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oo to super jak taka okolica piękna i cicha teraz bedziesz miała szanse szybciej prace znaleźć bo Lublin to duże miasto

A dziękuję dziś chodzić nie moge :-P mam takie zakwasy w udach :-( schodzenie po schodach jest najgorsze bo boli wtedy jak cholera :-(
Ale co nie za szybko? Że do lipca 6 kg? przeciez to ponad miesiac jest no i jak sie przedłuży do polowy lipca to nic sie nie stanie :-P kiedyś chudlam 5 kg na miesiąc a jak zaczęłam pierwszy raz diete to zgubilam 5 kg przez 2 tygodnie szkoda że teraz to nie jest takie łatwe :-(

Ja na basenie z dzieciakami duchota straszna i niestety słońca brak także dzis nie nie opale :-( wieczorem mają być ponoć burze
Na to liczę większe miasto, większe możliwości

Haha, jak są zakwasy to dobrze a na zakwasy najlepszy jest wysiłek
Bo na początku zawsze łatwiej leci hmm... chodziło mi właśnie o drugie podejście i to, że nie masz nadwagi Z normalnego pułapu zawsze wolniej schodzi wiem po sobie ale trzymam za Ciebie kciuki

Czasem i w takiej duchocie człowiek się może opalić

Cytat:
Może faktycznie masz coś z jasnowidza dziękuje kochana baaalkon to fajna sprawa, też mam i nieraz girki wystawiałam żeby opalić
No właśnie zamierzam swoje białe parówki wystawić na słońce tylko muszę jakieś siedzisko kupić
Stary 2014-05-22, 17:00   #3771
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane !

Szczęście dopisało i Wasze kciuki pomogły Mój TŻ i dziewczyna mojego brata byli razem po wizy bo lecimy do moich rodziców do stanów na wakacjach ( bilety już kupione niecały rok temu i musieli się jeszcze starać o wizy ) no i dziś dostali. Strasznie się cieszymy bo jednak wiza to kupa kasy i dojazd, urlop itp o to wszystko dużo zachodu, ale starsznie się cieszymy że się udało teraz tylko pakować walizki i w sierpniu lecimy na miesiąc do moich rodziców ( w sumie 7 osób ja z TŻ, brat z dziewczyną i siostra z mężem i córeczką ) nie mogę się doczekać... miesięczny urlop... labaaaaaa na całego

Heroine dzięki za kciuki kochana ale wam fajnie, że macie nowe fajne gniazdko które Wam się podoba. Też bym chciała mieszkać na osiedlu gdzie dużo zieleni i spokoju
Parooooota, duchoooooota u mnie straszna, ale też dziś mówiłam TŻ że nie będę narzekać. Nie chce być zamulakiem który jak zimno narzeka, jak gorąco narzeka cieszyć się trza

Margot
dzięki za kciuki, musiałaś zaciskać mocno bo pomogło
Ale Wam fajnie takie wakacje i to jeszcze miesiąc Super, że z wizami się udało
Cytat:

Monia ja też bym chciała schudnąć z 5kg Teraz to kompletna klapa z dietą pół biedy ze coś tam się ruszam, bo inaczej to bym rosła w oczach. Dzisiaj byłam na zumbie. Od poniedziałku koniec z obżeraniem. Teraz są u nas piastonalia-juwenalia także i tak diety nie dam rady trzymać

U mnie też dzisiaj tak gorąco zaraz idziemy z Tż na piastonalia jest koncert T.Love W ogóle mało co się udzielam, ale muszę się spiąć i prace pisać, bo czas mnie goni.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 18:10   #3772
lolusl
Japońska rzepa

Heroine, gratuluję przeprowadzki Mam nadzieję,że będzie się dobrze mieszkać

Wpadam z przepisem na GENIALNY koktajl

Zmiksowałam nektarynkę,pół pomarańczy z mlekiem tżtowi też smakowało,pychota!
It never fails.
Stary 2014-05-22, 18:38   #3773
monika01011986
Zakorzenienie

Wrzucam wam moje dzisiejsze zdjęcie w całej okazałości.... Rano bylo na czczo 67,3. Bede walczyć! Jak widzicie musze bo moje nogi to masakra :-(

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-22, 18:38   #3774
monika01011986
Zakorzenienie

Oto fotka..

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1400776722488.jpg (36,0 KB, 67 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-22, 21:05   #3775
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Oto fotka..

Chyba nie uzyskasz tutaj opinii w stylu "Ale wieloryb"

Laska z Ciebie
It never fails.
Stary 2014-05-23, 07:22   #3776
tinekk
Zadomowienie

Monia dokładnie tak jak lolusl mówi, laska z Ciebie. Za każdym razem jak widzę Twoje zdjęcia to nie mogę uwierzyć jaki masz brzuch, wygląda jakby był umięśniony, jakbyś sporo nad nim pracowała przeróżnymi ćwiczeniami... kurde tylko pozazdrościć Jeśli przeszkadzają Ci Twoje nogi, to faktycznie postaraj się zrzucić kilka kg jeśli masz sie lepiej czuć. Nie będę Ci mówić, że wyglądasz idealnie i powinnaś nic nie robić, bo to Ty masz czuć się ze sobą dobrze sama wiem że jestem szczupła, ale dążę sobie do jakiegoś tam swojego celu Powodzenia i spinamy dupki

Wstałam rano i wypiłam koktajl białkowy taki schłodzony z lodówki, ale dobre zmykam do pracy i już się cieszę bo week już się zbliża wielkimi krokami miłego dnia dziewuszki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-05-23, 07:38   #3777
monika01011986
Zakorzenienie

Dzieńdoberek :-*
Ja tylko na sekunde bo dzieci ogarniam do szkoły i przedszkola ale chcialam sie podzielić z wami moim szczęściem otóż weszłam przed chwilą na wage i jest 66,6 wczoraj było 67,3 :-D waga spada cieszę sie jak głupia
Dziś bede popoludniu z wami bo deszcz u mnie leje :-( także popiszemy do później :-* buźka :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-23, 08:57   #3778
migotenka
Zadomowienie

Hej Laseczki
Już wróciłam
zniknęłam na chwilę (na tel podczytywałam) bo była u mnie koleżanka 3 dni, później Tż wrócił i jakoś na lapika nie wchodziłam. dietka troche kulała jak kol była chociaż przede wszystkim było dużo za dużo winka za to też było dużo spaceru po szczecinie i nad morzem
w ogóle u mnie upały a ja się opalać nie mogę toż to katorga

Monia widzę że zaczęłaś ładnie dietke trzymać i ćwiczysz trzymam kciuki aby waga leciała
chciaż Laska z Ciebie

Heroine czytam że już się zadomowiłaś w nowym mieszkanku cieszę się jak okolica zielona spokojna to nic więcej nie trzeba hehe
tak w tym roku 4 wesela nas czekają i z włosami największy problem a to ja poproszę zdjęcie Twojej fryzurki jak będziesz szła na wesele a że masz szybciej ode mnie to może coś podpatrzę hehe
sałatka ryżowa taka zwykła,szybko się robi,ryż, szynka z piersi kurczaka, ser żółty, papryka, ogórek, kukurydza zioła prowansalskie muszą być bo dodają tego smaku majonez dałam trochę jogurtu i wsio. a babeczki na formę wykładam ciasto francuskie daję farsz( piersc z kurczaka papryka pieczarki kukurydza,) na to zalewam 3jajka + 200ml jogurtu i posypuję startym żółtym serem i do piekarnika pychotka są hehe

Tinek cieszę się razem z Tobą że wizy załatwione ale bedziesz miała super wakacje

Margot ładnie się cały czas trzymasz mam nadzieję że wkrótce zdjęcie zobaczymy

Like wiedziałyśmy ze swietnie dasz sobie radę z komunią
a kotka szkoda ze musiałaś oddać no ale nic na to sie nie poradzi..

Zosiasuper że wycieczka udana
za zdany egzamin

Lolusl a co masz z kolanami? no i nie ma żartów więc śmigaj do ortopedy

Medzik to kiedy zaczynasz modeleczko?

Edytowane przez migotenka
Czas edycji: 2014-05-23 o 09:00
migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:45   #3779
monika01011986
Zakorzenienie

A ja dziś od 6:30 nie śpię. Mąż rano jak wstawał do pracy to mnie obudził i nie zasnęłam już. O 7:10 i tak musiałam wstać żeby Oskara wysłać do szkoły. Kolina zawiozłam o 9 do przedszkola. Siedzę w domku i czekam do 10:30. Dziś mam wizytę u laryngologa na 10:40. Od 3 miesięcy mam cały czas katar, tylko Otrivin mnie ratuje no ale to na kilka godzin, potem katar wraca i tak od 3 miechów już się meczę zadzwoniłam w środę żeby się umówić na wizytę i dziś mam termin szybko cieszę się bardzo. U mnie deszcz leje :/ okropna pogoda ciepło jest ale brzydko.
Ja mam takie zakwasy że ruszać się nie mogę schodzenie po schodach jest 10 razy gorsze niż wczoraj! Na kibelek nawet usiąść nie mogę!! ból potworny no ale waga spada więc jakoś to przeboleje

A w PL ponoć upały ???? jak tam u was pogoda???????????

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Na to liczę większe miasto, większe możliwości

Haha, jak są zakwasy to dobrze a na zakwasy najlepszy jest wysiłek
Bo na początku zawsze łatwiej leci hmm... chodziło mi właśnie o drugie podejście i to, że nie masz nadwagi Z normalnego pułapu zawsze wolniej schodzi wiem po sobie ale trzymam za Ciebie kciuki
Na pewno coś znajdziesz

Wczoraj czytałam że nie wolno ćwiczyć jak ma się zakwasy bo to jest ponoć lekki stan zapalny i lepiej uważać. Trzeba pić dużo wody i sok z wiśni który działa przeciwzapalnie. Przewertowałam internet bo tak mnie nogi napie...dalają że wyrobic nie mogę szukałam więc ratunku i wszędzie piszą to samo mogę jedynie się porozciągać ale nie ćwiczyć :/

No wiem wiem właśnie :/ ale 66 kg to też nie mało więc powinno troche zlecieć bez problemu. Mam nadzieje że nie będzie cięzko
Dzięki za kciuki

Cytat:

Zazdroszczę balkonu!!!! Ja nie mam tu w DE za to w PL mam duży piękny balkon z którego nie mogę korzystać..
Duchota i słońce najlepsze co może być kocham taką pogode

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-23, 10:09   #3780
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane !

Szczęście dopisało i Wasze kciuki pomogły Mój TŻ i dziewczyna mojego brata byli razem po wizy bo lecimy do moich rodziców do stanów na wakacjach

Monia Ty już dawno nie byłaś na takiej typowej dietce, pamiętam że już dawno zaprzestałaś tak się pilnować na tip top, bo dawno osiągnełaś swój cel. Ale jeśli masz się czuć lepiej, to pewnie, to tylko dla samej siebie
Cieszę się kochana że udało się wizy załatwić będziesz miała piękne wakacje! Tylko pozazdrościć W ogóle dla mnie to głupota te wizy, niby Polska to taki sojusznik USA a wizy musimy mieć :/ Niemcy nie potrzebują żadnych wiz :/ latają na paszport :/ niesprawiedliwe.

No czasami coś tam próbowałam z dietą ale szybko się poddawałam :P teraz mam taką motywację że szok i dopóki nie ujrzę 60 na wadze to nie odpuszczę! Mój cel osiągnęłam w 2012 roku, od tamtej pory mało się pilnowałam no i mam rezultat

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Monia ja też bym chciała schudnąć z 5kg Teraz to kompletna klapa z dietą pół biedy ze coś tam się ruszam, bo inaczej to bym rosła w oczach. Dzisiaj byłam na zumbie. Od poniedziałku koniec z obżeraniem. Teraz są u nas piastonalia-juwenalia także i tak diety nie dam rady trzymać
No mi prawie 7 potrzeba zgubić :/
Dobrze, że się ruszasz to ważne! Nie trzeba przecież jakiś ciężkich ćwiczeń żeby schudnąć, wystarczy umiarkowany ruch do tego zdrowa dieta i powinna waga zlecieć Trzymam Cie za słowo! Od poniedziałku zaczynasz!

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:

Wpadam z przepisem na GENIALNY koktajl

Zmiksowałam nektarynkę,pół pomarańczy z mlekiem tżtowi też smakowało,pychota!
Hmmm faktycznie może być pyszne trzeba spróbować

Cytat:
Chyba nie uzyskasz tutaj opinii w stylu "Ale wieloryb"

Laska z Ciebie
Dziękuję
Wiem, że wieloryb nie jestem ale te uda :/ tragedia :/ na zdjęciu może wyglądają całkiem normalnie ale w rzeczywistości trzęsą się jak galareta i cellulit mi wylazł straszny Muszę zgubić ten tłuszcz i ujędrnić uda koniecznie.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Monia dokładnie tak jak lolusl mówi, laska z Ciebie. Za każdym razem jak widzę Twoje zdjęcia to nie mogę uwierzyć jaki masz brzuch, wygląda jakby był umięśniony, jakbyś sporo nad nim pracowała przeróżnymi ćwiczeniami... kurde tylko pozazdrościć Jeśli przeszkadzają Ci Twoje nogi, to faktycznie postaraj się zrzucić kilka kg jeśli masz sie lepiej czuć. Nie będę Ci mówić, że wyglądasz idealnie i powinnaś nic nie robić, bo to Ty masz czuć się ze sobą dobrze sama wiem że jestem szczupła, ale dążę sobie do jakiegoś tam swojego celu Powodzenia i spinamy dupki

Wstałam rano i wypiłam koktajl białkowy taki schłodzony z lodówki, ale dobre zmykam do pracy i już się cieszę bo week już się zbliża wielkimi krokami miłego dnia dziewuszki
Dziękuję ja z brzuchem nigdy problemu nie miałam bo tam mi się na szczęście tłuszcz nie odkłada, wszystko idzie w dupe i nogi typowa gruszka jestem :/ No i właśnie chcę coś z tym zrobić dlatego znowu dieta i ćwiczenia... Muszę zgubić te 7 kilo bo wiem że to mi z nóg zejdzie, znam już swój organizm. Dziś kupię sobie jakiś balsam antycellulitowy do smarowania żeby ta skóra się ładniejsza zrobiła. Będę też dużo ćwiczyć i mam nadzieje że do lipca moje nogi będą ładniejsze

A co to za koktajl białkowy?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości