Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 2 7,14%
Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! 0 0%
A ja śmiało już raczkuję, mama mnie nie upilnuje 5 17,86%
Chłopaki-Przystojniaki, Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami Pierwszy Dzień Mamy 13 46,43%
Mama znów na zlocik jedzie, zaraz ruszy pierwsze dziecię 0 0%
Coraz większy sobie rosnę, a tu zlocik jest na wiosnę 2 7,14%
Moja mama kocha mnie, a ten czas tak szybko mknie 6 21,43%
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-21, 10:25   #4291
Asiek84
Wtajemniczenie

Dot.: Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
właśnie był u mnie kurier z paczką dla Michasia, z napisem "prezent dla Michasia"
dostał szczeniaczka do nauki raczkowania
nie wiem od kogo
ale mam teraz zagadkę
ale miło

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
I jak zrobiłaś? Na pomidorkach czy koncentracie? Ja gdzieś kiedyś czytałam, że najpierw wprowadzić przecier pomidorowy bo pomidor może uczulić i też tak gotuję dziś A pomidorki mam zamiar wprowadzić latem bo będe miała swoje z działeczki

Jak miło Co to za szczeniaczek? Daj linka

Julek śpi a ja kawkuję. Pogoda piękna, więc jak tylko się obudzi idziemy na spacerek Ale miałam z rana nerwa... Jechalam z malym do sklepu do sasiednej miejscowości. Przejeżdżam przez przejazd kolejowy i coś stuknęło, później drugi raz jakbym w jakąś dziurę wjechała. Wciskam sprzęgło a samochód burczy strasznie, dziwnie chodzi. Myślę sobie - dojadę do sklepu, zaparkuję i zobaczymy co to. Więc powolutku dojechałam. Chcę skręcać na parking a kierownica mi się zablokowała i ledwo skręciłam Zaparkować już nie dałam rady, stanęłam i tyle... Dzwonię do mechanika i mówi ze mam zostawić samochód i dostarczyć mu klucze i dokumenty to potem go sobie sprowadzi. To ja z Julkiem na rękach i z zakupami w siatce jakiś kilometr dylam do mojego brata. Upał jak nie wiem, ręce mi więdna ale doszłam. Po czasie przyjechał do domu i nas odwiózł. Nie chce myśleć co by się stało gdyby samochód się zepsuł minutę wcześniej bo gnałam pustą drogą ze 100km/h I boję się pomyśleć co się zepsuło i ile wyniesie mnie naprawa...
ale pech...
Stary 2014-05-21, 10:26   #4292
teacherka
Zakorzenienie

A u nas niestety głównie ba-ba-ba i apa apa ale czasem zdarzy się i mamamamama A tak poza tym to opowiada i opowiada wydając przeróżne dźwięki
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 10:29   #4293
czaszka_
Zakorzenienie

hejaaa

wspolczuje dziewczyny nocek

Kaska ale jestes obrotna...ja od rana zrobilam tylko sniadanie

Amelka ale super niespodzianka!

a ja dzis pospalam dluzej bo małż rano wzial małą do salonu a ja dosypialam, a teraz pojechał do cioci z Julką na wieś a ja mam chate wolną
planuje mieszkanie cale ogarnac i cos ugotowac porobic prania.....ale poki co siedze na wizazu

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 10:32   #4294
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie mogę spać
Dzieci mi chrapia i zajęły 3/4 łóżka. Ale w sumie i tak obudziłam się sama z siebie a potem będę płakac, że się nie wyspalam
to ja dzisiaj spałam na jednym brzegu tż na jednym a na środku się panienka rozwaliła ze aż miło i smyrała tż

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej

mojemu się tokilka razy zdarzyło, aletopewnie sen bo nie wyglądał by go coś bolało

Misia to dziś!

jejku jak Wy się wysypiacie? ja już sobie nie wyobrażam spać z Mikim, z resztą on od urodzenia śpi u siebie, czasem go brałam jak P. szedł na nockę, albo po karmieniu do nas
ale i on lepiej w swoim łóżeczku, a ja się wyśpię porządnie
gdyby moja się tak często nie budziła i za każdym razem pomagal choćby smoczek to by spała u siebie pomimo ze bym wstawała milion razy ale jak już smoczek nie pomaga i zaczyna się koncert ląduje u nas i niekiedy tysiąc razy musze dac cyca...no niestety mam wadliwy egzemplarz pod wzglęem spania
Stary 2014-05-21, 10:34   #4295
Aaamelkaa
Zakorzenienie

o taki
http://allegro.pl/uciekajacy-piesek-...258468724.html

fajny , bardzoooo się ucieszyliśmy na prezent
teraz tylko zagadka od kogo

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 10:34   #4296
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Niech te ząbki wreszcie wyjdą
Idą cztery górne, naraz... jeden (dwójka) już ładnie przebity, dwa już blisko, bo mega spuchnięte, czwarty mniej.

Nasze nocki od niepamiętnych już czasów to koszmar. Płacz, krzyk, nie pozwala się położyć, budzi się co godzinę...

Ale dziś... nie dość, że już dwie godziny od uśpienia się obudziła na jedzenie to wcześniej zdążyła ze 20 razy płakać przez sen. Rzuca się po łóżeczku, nie może sobie znaleźć pozycji Więc u nas dziś sen 21-23,23-1,1-3:30..... I o 3:30 powitaliśmy dzień....
Jadła 20 minut, zasnęła więc postanowiliśmy ją położyć do łóżeczka, bo ja już nie daję rady na boku. Obudziła się jak była 10cm nad materacem - standard. Próbowaliśmy ją ululać z powrotem przez godzinę. W międzyczasie zmieniliśmy pieluchę (kupa), umyliśmy podłogę (wymioty). Po godzinie stweirdziliśmy, że bierzemy ją do nas, to chociaż plecy wyprostujemy sobie.... Brykała do 5:50! A o 6:20 Tż musiał wstać do pracy... OCzywiście przysnęliśmy i pojechał później. ;/ Wyszedł o 7:04, a o 7:05 włączyła się syrena, nie dawała się uspokoić przez 10 minut...... aż się trzęsła przez ten płacz....

Nie wyrabiam już nerwowo i fizycznie...

Z pozytywów:
Zuzka nauczyła się bawić w a kuku i uwielbia to. Potrafi też robić pierdziochy, podpełza do mojego odkrytego brzucha albo ręki i prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :P

Pełza, ale nie po całym mieszkaniu, chyba mamy nudne wnętrze... Na czworaka buja się już od miesiąca i nic Siadać też nie siada...
biedna Ty po części Cie rozumiem chociaż u nas aż tak tragicznie to nie jest ale na pewno w końcu się skończy!!duuużżżżooo siły
Stary 2014-05-21, 10:38   #4297
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zrobiłam akcję. Nie założyłam Gosi pieluchy. Normalnie zapięłam jej śpioch na napki i sobie wesoło śmiagała po mieszkaniu a potem patrzę czemu na tyłku taka mokra plama...

Cytat:
I jak zrobiłaś? Na pomidorkach czy koncentracie? Ja gdzieś kiedyś czytałam, że najpierw wprowadzić przecier pomidorowy bo pomidor może uczulić i też tak gotuję dziś A pomidorki mam zamiar wprowadzić latem bo będe miała swoje z działeczki

Jak miło Co to za szczeniaczek? Daj linka

Julek śpi a ja kawkuję. Pogoda piękna, więc jak tylko się obudzi idziemy na spacerek Ale miałam z rana nerwa... Jechalam z malym do sklepu do sasiednej miejscowości. Przejeżdżam przez przejazd kolejowy i coś stuknęło, później drugi raz jakbym w jakąś dziurę wjechała. Wciskam sprzęgło a samochód burczy strasznie, dziwnie chodzi. Myślę sobie - dojadę do sklepu, zaparkuję i zobaczymy co to. Więc powolutku dojechałam. Chcę skręcać na parking a kierownica mi się zablokowała i ledwo skręciłam Zaparkować już nie dałam rady, stanęłam i tyle... Dzwonię do mechanika i mówi ze mam zostawić samochód i dostarczyć mu klucze i dokumenty to potem go sobie sprowadzi. To ja z Julkiem na rękach i z zakupami w siatce jakiś kilometr dylam do mojego brata. Upał jak nie wiem, ręce mi więdna ale doszłam. Po czasie przyjechał do domu i nas odwiózł. Nie chce myśleć co by się stało gdyby samochód się zepsuł minutę wcześniej bo gnałam pustą drogą ze 100km/h I boję się pomyśleć co się zepsuło i ile wyniesie mnie naprawa...
no ale pech, ale dobrze ze nic sie wiecej nie stalo

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
o taki
http://allegro.pl/uciekajacy-piesek-...258468724.html

fajny , bardzoooo się ucieszyliśmy na prezent
teraz tylko zagadka od kogo
to Julka kiedys dostala taka uciekajaca biedronke ale ja sie jej boje bo ona wydaje jakies psychodeliczne dzwieki
poza tym niby ucieka a jest taka wolna ze slimak by ją zlapał

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 10:44   #4298
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
dziewczyny czy przychodzi do waszych dzieci pielegniarka srodowiskowa ?
przychodziła jak Lena była malutka nie iwem max do 2 miesiąca chyba życia albo do 3 teraz już nie
Stary 2014-05-21, 10:46   #4299
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość

no ale pech, ale dobrze ze nic sie wiecej nie stalo

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

to Julka kiedys dostala taka uciekajaca biedronke ale ja sie jej boje bo ona wydaje jakies psychodeliczne dzwieki
poza tym niby ucieka a jest taka wolna ze slimak by ją zlapał
piesek ma bardzo przyjemne melodyjki i super szeleszczące uszy
Michas jeszcze nie raczkuje także zabawka trafiona

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-05-21, 10:52   #4300
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
pomyśl, że ja lecę do wawy samolotem na zlot. A tak serio czego się bać w pociągu lepiej niż w busie. Zawsze ktoś Ci z wózkiem pomoże. A TZ niech sam się popuka
heh no racja Ty to w ogole jesteś miszcz heh no ja mam takie lęki że jak się czegoś boje to po prostu latam do wc ze straczką i chyba tam byśmy glownie z Leną spędziły czas...a we Wro bylam kilka razy i to samochodem z sis wiec w ogole nie znam Wrocławia wiec nie wiem jakbym się tam odnalazła... myslalam ze uda mi się sis namówić żeby ze szwagrem pojechali na giełde no ale jadą do Lubina więc dupa zbita :/

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
zjadłam już obiad ze zdenerwowania.
ejjjj luzzz dobrze będzie!

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Witam w pięknym dniu. Od rana mam problem jak Małą na spacer ubrać no ale może jej nie zaszkodzę.

ewcia- gratki dla Sebusia
teacherka- współczuję nocek. Namęczycie się bidulki
misia- kciukasy są

Z tym kiwaniem się- Małgosia kiwała się 3 tygodnie i od razu raczkowała bez pełzania. No może na początku to jakoś do tyłu się poruszała ale potem ruszyła wprzód.

Ja dzisiaj zrobiłam akcję. Nie założyłam Gosi pieluchy. Normalnie zapięłam jej śpioch na napki i sobie wesoło śmiagała po mieszkaniu a potem patrzę czemu na tyłku taka mokra plama...
przepraszam

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
do mnie tż zawsze dzwoni się pytać ile ma
a żeby obliczyć to od wieku mojej mamy odejmuję 30, to mam swój wiek. A jak dodam do tego 1 to mam wiek tż

to chyba pociągiem najlepiej po prostu nie wsiadasz do wagonu z kibolami i nie gadasz z cygankami
Stary 2014-05-21, 10:53   #4301
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
piesek ma bardzo przyjemne melodyjki i super szeleszczące uszy
Michas jeszcze nie raczkuje także zabawka trafiona
a juz wymyslilas kto Wam zrobil taka niespodzianke?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 10:54   #4302
Larysa88
Zakorzenienie

Misia !!

udanego spotkania w Chorzowie !

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
wracam do sprzatania
popoludniu idziemy do tesco zobaczyc te ciuszki f&f
zdaje sie na gust Laryski mam nadzieje cos fajnego kupic
no to udanych zakupów
Stary 2014-05-21, 10:54   #4303
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie był u mnie kurier z paczką dla Michasia, z napisem "prezent dla Michasia"
nie wiem od kogo
ale mam teraz zagadkę
super
Stary 2014-05-21, 10:54   #4304
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie. Była tylko raz.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 11:16   #4305
vea7
Zakorzenienie

Papalinka, podejrzewam, ze w trakcie warsztatów Zobaczymy z czego się urwiemy... a raczej na co pójdziemy

ja-ika, bardzo ładny wynik
Wiesz co, natchnęłaś mnie... może rzeczywiście Jaśko ma dosyć cyca. Ciągnie tylko w nocy/nad ranem albo jak jest meeega śpiący w dzień. Jak jest przytomny tylko butla - fakt, że z moim, ale butla. Może on po prostu się odstawia?

angelikada, może może, Jaśko też drzewa uwielbia

misia mocne

Amelka, jaki cudny

rusałko, pokaż spodenki, bo ja nadal szukam
Aha, potrzebuję dla Żuka długich, lnianych, mega cienkich spodni - istnieje coś takiego w rozmiarze 74/80?

kaska, ja będę świeciła
Szorty albo kieca
I zdecydowanie proponuję na zewnętrzu, bo "wewnętrze" nieciekawe... a na dworze trawka zielona, koce i parasole

cotka, jesteś

Artykuł przeczytany... w sumie to kolejny w ostatnim czasie o tym, ze słoje są be... ale ja tak sobie myślę - mama swój rozum ma, czytać w sumie chyba też umie, więc trzeba wybierać, a nie wszystko odrzucać na dzień dobry

Jaśko wczoraj w długich spodniach i bodziaku z długim się zagotował, wiec popołudniowy spacer odbyliśmy w krótkim rękawku i ogrodniczkach i było bosko
Dzisiaj powtórka z rozrywki - krotki rękaw i śpioszki bez stópek, bo moja stacja meteo w cieniu pokazuje już 22 stopnie
A ja szorty i bezrękawnik... jeah

Aha, weszłam wczoraj do lumpka kupić Żukowi spodenki, a wyszłam z sukienką zieloną

Dobra, dwie strony do nadrobienia, ale syrena się wlączyła... znikam

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 11:24   #4306
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

angelikada
ja nie wiem czym sie stresowac jazda pociagiem?

ostatnio jak bylam w holandii to z tz pracowalismy prze zjakis czas w dwoch odleglych koncach kraju
kiedys postanowilam go odwiedzic, wszlam na wioche i kompletnie nie wiedzialam co dalej
spytalam sie babki ktora spotkalam i wytlumaczyla mi ze do wiekszego miasteczka podjechac autobusem pozniej stamtad metrem do rotterdamu a pozniej z rotterdamu pociagiem z przesiadka
jezyk ang znam ledwo lewdo i dalam rade
uwielbiam takie wyzwania

wiec spinaj poslady i wsiadaj w pociag

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Papalinka, podejrzewam, ze w trakcie warsztatów Zobaczymy z czego się urwiemy... a raczej na co pójdziemy

ja-ika, bardzo ładny wynik
Wiesz co, natchnęłaś mnie... może rzeczywiście Jaśko ma dosyć cyca. Ciągnie tylko w nocy/nad ranem albo jak jest meeega śpiący w dzień. Jak jest przytomny tylko butla - fakt, że z moim, ale butla. Może on po prostu się odstawia?

angelikada, może może, Jaśko też drzewa uwielbia

misia mocne

Amelka, jaki cudny

rusałko, pokaż spodenki, bo ja nadal szukam
Aha, potrzebuję dla Żuka długich, lnianych, mega cienkich spodni - istnieje coś takiego w rozmiarze 74/80?

kaska, ja będę świeciła
Szorty albo kieca
I zdecydowanie proponuję na zewnętrzu, bo "wewnętrze" nieciekawe... a na dworze trawka zielona, koce i parasole

cotka, jesteś

Artykuł przeczytany... w sumie to kolejny w ostatnim czasie o tym, ze słoje są be... ale ja tak sobie myślę - mama swój rozum ma, czytać w sumie chyba też umie, więc trzeba wybierać, a nie wszystko odrzucać na dzień dobry

Jaśko wczoraj w długich spodniach i bodziaku z długim się zagotował, wiec popołudniowy spacer odbyliśmy w krótkim rękawku i ogrodniczkach i było bosko
Dzisiaj powtórka z rozrywki - krotki rękaw i śpioszki bez stópek, bo moja stacja meteo w cieniu pokazuje już 22 stopnie
A ja szorty i bezrękawnik... jeah

Aha, weszłam wczoraj do lumpka kupić Żukowi spodenki, a wyszłam z sukienką zieloną

Dobra, dwie strony do nadrobienia, ale syrena się wlączyła... znikam
vea jutro na 13 mam fryca, moze troche zejsc, a na ktora te warsztaty?
najwyzej dam ci znaka ze jestem na kom i sie ustawimy ok?
odpisalas papalince o ktorej mniej wiecej? bo ja nie mam pojecia jak to bedzie wygladalo czasowo, a ona by z nami na kawke psozla

ale mam dzisiaj zbudynienie...
wlasnie widze ze odpisalas

Aleksander

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2014-05-21 o 11:39
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 11:27   #4307
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a juz wymyslilas kto Wam zrobil taka niespodzianke?
nie
mam kilka typów ale póki co czekam może ktoś zadzwoni zapytać co u nas i się wyda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090960.jpg (60,1 KB, 32 załadowań)

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-05-21 o 11:36
Stary 2014-05-21, 11:32   #4308
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
angelikada
ja nie wiem czym sie stresowac jazda pociagiem?

ostatnio jak bylam w holandii to z tz pracowalismy prze zjakis czas w dwoch odleglych koncach kraju
kiedys postanowilam go odwiedzic, wszlam na wioche i kompletnie nie wiedzialam co dalej
spytalam sie babki ktora spotkalam i wytlumaczyla mi ze do wiekszego miasteczka podjechac autobusem pozniej stamtad metrem do rotterdamu a pozniej z rotterdamu pociagiem z przesiadka
jezyk ang znam ledwo lewdo i dalam rade
uwielbiam takie wyzwania

wiec spinaj poslady i wsiadaj w pociag

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

odpisalas papalince o ktorej mniej wiecej? bo ja nie mam pojecia jak to bedzie wygladalo czasowo, a ona by z nami na kawke psozla
hehe do odważnych świat należy ale chyba nie do mnie
Stary 2014-05-21, 11:48   #4309
pszczoua
Zakorzenienie

Wrocilismy ze spaceru i takie rozkminy mnie naszly. Czy pod krotki rekaw ubieracie jeszcze body? Julek mial pod spodem krotkie body na ramiaczkach i na wierzch krotki rekaw, krotkie spodenki i skarpetki i cala droge zastanawialam sie czy to nie za duzo... Przeciez ja body pod spodem nie mialam
Stary 2014-05-21, 11:50   #4310
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
tak, była 6 razy zaraz po urodzeniu przychodziła z wagą sprawdzać przyrost, sama ją o to prosiłam. Właśnie z NFZu należy się 6 wizyt
Cytat:
nie wiem od kogo
ale mam teraz zagadkę
słodko, ale "ktoś" super prezent Michasiowi zrobił
Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość

Hubi dzisiaj znowu zrobił pobudke o 5, do 6 walał się po łóżku, wypił 210 mm i ok. 6:20 zasnął i spaliśmy do 8:40... po czym przebrałam Go i wsadziła do łóżeczka wrzuciłąm kilka zabawek i poszłam robić śniadanie i szybką kąpiel... wracam do sypialni a moje dziecko zostawione w łóżeczku jest koło naszego łóżka i się dalej przemieszcza... myślałam ze na zawał zejdę, glut mały wyciągnął szczebelki i się wydostał pomimo ochraniacza, całe szczęście razem z kocykiem...
osz to mały kombinator

Emi się chyba wystraszyła odstawienia od piersi i już dziś 3 razy ciągła jak szalona może chciała się napić przez gorąc?
Stary 2014-05-21, 11:54   #4311
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja pamietam ze tz w tym roku konczy 33 lata wtedy odejmuje sobie 7 i wiem ile mam lat

Cześć laseczki

Ponadrabiałam i uciekam z Tż na siłownię.
Mamę gdzieś wcięło z Julią i czekamy

Udanego zlociku życzę!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:25   #4312
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Wrocilismy ze spaceru i takie rozkminy mnie naszly. Czy pod krotki rekaw ubieracie jeszcze body? Julek mial pod spodem krotkie body na ramiaczkach i na wierzch krotki rekaw, krotkie spodenki i skarpetki i cala droge zastanawialam sie czy to nie za duzo... Przeciez ja body pod spodem nie mialam
Moja miała tylko body z krótkim, cienkie legginsy i skarpetki. Była bez czapki i bez opaski
Stary 2014-05-21, 12:28   #4313
doughnut_agg
Zadomowienie

a moja srodowiskowa chciala wprosic sie dzisiaj bo dzwonila ,ale jakos nie mialam ochoty i sie wymigalam, ze nie dam rady
bylam na zakupach, upal, masakra ,ide robic obiad
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 12:28   #4314
misia332
Zakorzenienie

AAAAAAAAAAAAAA !!

wszystko dobrze. Serducho bije jak ta lala Robaczek malutki, wychodzi 6t3d.
Mam tylko jakąś torebkę z krwią obok łóżyska, ale mam sie nie przejmować bo się wchłonie i nie jest połączone z dzidzusiem

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:31   #4315
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Moja miała tylko body z krótkim, cienkie legginsy i skarpetki. Była bez czapki i bez opaski
No wlasnie tak mysle ze go nast razem tak ubiore. Dodatkowa koszulke przeciez zawsze moge ze soba zabrac
Cytat:
AAAAAAAAAAAAAA !!

Mam tylko jakąś torebkę z krwią obok łóżyska, ale mam sie nie przejmować bo się wchłonie i nie jest połączone z dzidzusiem
Super!!! Ale zazdroszcze emocji Kciukam za zdrowa dziewuche
Stary 2014-05-21, 12:31   #4316
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
tak ,ja dzisiaj ubralam body i koszulke. mloda bez czapy, bez opaski i wszyscy sie na nia ogladali. o co chodzi w ogole to ja mam takie rozkminy jak dziecko ubrac, nie ogarniam

Edytowane przez doughnut_agg
Czas edycji: 2014-05-21 o 12:33
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:33   #4317
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
AAAAAAAAAAAAAA !!

no i wyraziłam swoje emocja emotkami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 12:34   #4318
pszczoua
Zakorzenienie

Julek tez czapki nie mial Chcialam mu taka z daszkiem zalozyc ale sie zbuntowal hehe
Stary 2014-05-21, 12:34   #4319
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
tak ,ja dzisiaj ubralam body i koszulke. mloda bez czapy, bez opaski i wszyscy sie na nia ogladali. o co chodzi w ogole to ja mam takie rozkminy jak dziecko ubrac, nie ogarniam
patrzyli, bo wszystkim się pewnie podobała
Stary 2014-05-21, 12:39   #4320
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:

ale mam dzisiaj zbudynienie...
wlasnie widze ze odpisalas
Dziewczyny, ja jutro odpadam jednak, rehabilitantka mi zmieniłą godzinę i będzie przed 14, a póżniej idę do dentysty, także zobaczymy się w sobotę
Cytat:
AAAAAAAAAAAAAA !!

Misia super No to teraz zdrówka dla Ciebie i maluszka i bezproblemowej ciąży

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości