szukam przyjaciół,czuję się samotna :( - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-21, 18:30   #391
86lola
Rotmistrz

Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Ja to w moim malym mieszkanku to juz nie mam miejsca na nic :< zazdraszczam.
My mamy duze, ale za to baaardzo nieustawne. Ze wzgledu na skosy, ogolne rozlokowanie drzwi, okien... mamy dwoje drzwi wejsciowych...

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Czytalyscie ten watek o sexfilmiku?
86lola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 18:38   #392
simsalabim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kandao Pokaż wiadomość
Mój Facet nie lubi, ale ja sama też nie lubie szarżować po sklepach. Kupuję co mam kupić i wychodzę. Czasmii nawet to on mnie ciągnie, żeby zobaczyć coś na innyms toisku czy sklepie. Ale ja po prostu tego nie lubie.

Ja też lubię tutaj zaglądać i się wypowiadać. Chociaż czasami uważam że moje odpowiedzi są z kosmosu, i w ogóle nie dotyczą poprzedniego.

Więc za wszelaki chaos w moich wypowiedziach przepraszam
ja nie lubię zakupów ale tylko w galeriach handlowych, za to w lumpeksie mogę spędzić dużo czasu, aż każdą rzecz z osobna obejrzę

ej mnie się też tak wydaje, zwłaszcza, że zanim ja napiszę odpowiedź do jakiegoś posta to już 10 nowych jest i zupełnie nowy temat

Cytat:
Napisane przez gwiazdka100000 Pokaż wiadomość
Ja próbowałam się wkręcić w kilka watków no ale albo zostałam zignorowana albo traktowana tak, że stwierdziłam, że nie będę się pchac tam, gdzie mnie nie chcą
ja nawet nie próbowałam jak zobaczyłam, że we wszystkich interesujących mnie wątkach pisze garstka osób które się już dobrze znają i są tam od początku a wątek ma dajmy na to już 10 części... też nie lubię się pchać gdzie mnie nie chcą

ledwo się zaczęło ciepło a już mnie dzisiaj komary pogryzły ja nie wiem co jest ze mną nie tak, że te paskudztwa tak do mnie lecą

86lola nie, co za sex filmik?
już znalazłam, bardzo współczuje autorce ale też skoro zdecydowała się na seks w plenerze to trzeba się liczyć z konsekwencjami niestety, różne rzeczy się mogą zdarzyć i różni ludzie trafić Ten kto nagrał ten filmik jest straszną świnią, co do tego nie ma dyskusji, a rodzina i znajomi to też się zachowali świetnie, nie ma co... no a facet to już w ogóle... w końcu to tak samo jego dotyczy jak jej a teraz się od niej odwraca...

Edytowane przez simsalabim
Czas edycji: 2014-05-21 o 18:55
simsalabim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 19:02   #393
86lola
Rotmistrz

Mnie dzis tez juz jakis kopruch ugryzl
Niecierpie wszelakiego robactwa...

Co do lumpkow to w mojej miescinie nie ma

Jest w miescie obok, taki maly. Moze jest wiecej, ale jeszcze sie nie natknelam.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Widze, ze watek juz zamkniety. Zal mi tej dziewczyny... pewnie przezywa koszmar, a w sumie nic takiego zlego nie zrobila, zeby byc tak potepiana. Szkoda, ze pijanych kierowcow tak nie pietnuja
Stary 2014-05-21, 19:15   #394
gwiazdka100000
Raczkowanie

86 LOLA
Niezły kramik Ale jak masz miejsce na to wszystko to zostaw, może ktoś sie na to w koncu skusi Ja za to uwielbiam wyrzucać Ciągle sprzątam i jak uznam, że mi coś nie jest potzrebne to fruu do koszai od razu wynoszę na smietnik, bo moja mama to zbieraczka twierdzi, że jej się wszystko przyda

Mnie jeszcze w tym roku nic nie pogryzło i oby jak najdłużej tak było Jak mnie już coś ugryzie to długo mi się goi i ślady zostają. W ogóle mam taką skórę, że jakakolwiek ranka, skaleczenie i blizny mi zostają :/
gwiazdka100000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 19:17   #395
86lola
Rotmistrz

TALANTEA
Wczoraj ciasto pieklas, TZowi smakowalo?: zarlok:
Stary 2014-05-21, 19:21   #396
simsalabim
Raczkowanie

Cytat:
86 LOLA
Niezły kramik Ale jak masz miejsce na to wszystko to zostaw, może ktoś sie na to w koncu skusi Ja za to uwielbiam wyrzucać Ciągle sprzątam i jak uznam, że mi coś nie jest potzrebne to fruu do koszai od razu wynoszę na smietnik, bo moja mama to zbieraczka twierdzi, że jej się wszystko przyda

Mnie jeszcze w tym roku nic nie pogryzło i oby jak najdłużej tak było Jak mnie już coś ugryzie to długo mi się goi i ślady zostają. W ogóle mam taką skórę, że jakakolwiek ranka, skaleczenie i blizny mi zostają :/
u mnie tak samo, mama by wszystko zostawiała "bo się przyda", a ja bym wyrzucała, najgorsze, że czasem muszę jej przyznać rację, bo się okazuje, że jednak by się przydało a niestety jest już dawno wyrzucone

mnie jak coś ugryzie to strasznie puchnę w tym miejscu, może jestem uczulona? tylko czy można być uczulonym na komary?
Stary 2014-05-21, 19:24   #397
86lola
Rotmistrz

Cytat:
86 LOLA

Tutaj niemozna ot tak wywalac rzeczy na smietnik. Wlasnie to sa wystawki, ze jest kilka dni w roku kiedy mozna sie pozbyc mebli, czy niechcianego sprzetu. Szklo trzeba sobie wyniesc czy wywiezc do odpowiednich kontenerow, tak samo z ubraniami. Sa dni w tygodniu kiedy wystawia sie worki z posegregowanymi smieciami. Osobno opakowania po produktach, smieci organiczne, papier. Butelki plastikowe I puszki po napojach sa na kaucje I oddaje sie je do specjalnych automatow.
Stary 2014-05-21, 19:49   #398
Talantea
Zakorzenienie

TZtwoi ciasto smakowalo. Nie do konca wyszlo, ale i tak poprosil o dokladke

Ja to jestem typem chomika. Wszystko sie kiedys przyda. Ostatnio robilam porzadki. Tzn ostatni miesiac. Pozbylam sie naprawde ogromnej ilosci zbednych kosmetykow, ubran, butów!

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 20:16   #399
86lola
Rotmistrz

Ja tam jakos specjalnie nie chomikuje niczego. To ze te rzeczy trzymamy, to poprostu szkoda ot tak dobrego jakosciowo sprzetu sie pozbywac, tym bardziej jak jest gdzie trzymac. Ciuchow mam malo, butow np.4 pary. Jedynie bielizny mam sporo.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Tak sie was zapytam, jak trafilyscie na wizaz?
Stary 2014-05-21, 20:21   #400
simsalabim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 86lola Pokaż wiadomość

Tak sie was zapytam, jak trafilyscie na wizaz?
szczerze? nie mam pojęcia, nie pamiętam
Stary 2014-05-21, 20:41   #401
kandao
Zadomowienie

Czesc twoich rzeczy przydaja by sie moim znajomym. Dzisiaj im dostarczylam wanienke nosidelko. Jutro moze uda sie lozeczko przetraspprtowac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kandao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 21:06   #402
86lola
Rotmistrz

Cytat:
Czesc twoich rzeczy przydaja by sie moim znajomym. Dzisiaj im dostarczylam wanienke nosidelko. Jutro moze uda sie lozeczko przetraspprtowac

Tez o tym myslalam. Tylko problem zeby to przetransportowac.
Stary 2014-05-21, 21:34   #403
kandao
Zadomowienie

Musiała byś kurierem a to są koszty. Siostra owej znajomej mieszka w Holandii, i mówi że kupi i wyślę. Więc lekko się z nią pożarłam... Bo uważam to za nie ludzkie... Jak ja za 30 zł załatwiłam łóżeczko wanienkę i nosidelko, ona za 40 euro mówiła że kupi łóżeczko.... + wysyłka...

Ale my jesteśmy z dwóch innych światów.. Właściwie nie wiem czemu jej pomagam ( jej siostrze) skoro w technikum się wyzywałyśmy.

Dobrze że siostrę ma w miare na moich falach

Czytałam o tym seks filmiku... dziwna sytuacja jak dla mnie. Nie wiem jak wy ale ja bym nie mogła uprawiać seksu gdzieś w lesie, czy na dworze. Zawsze miałabym ten strach że ktoś nas zobaczy..

Edytowane przez kandao
Czas edycji: 2014-05-21 o 21:37
Stary 2014-05-21, 21:42   #404
stina1983
Raczkowanie

Nie było mnie od rana a tu niezła produkcja wątku, super

Co do gromadzenia ja po latach kupowania jak leci doszłam do etapu w którym mam naprawdę mało rzeczy. Z kosmetyków kupuję tylko to co się kończy a nie tak jak kiedyś z ciuchami już dawno wyhamowalam.

Lubię za to rzeczy do domu, ale rzadko jeżdżę po takich sklepach i to ratuje mój portfel Uwielbiam piękne talerze, kryształy, kieliszki itd.
stina1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 21:52   #405
86lola
Rotmistrz

Cytat:
Musiała byś kurierem a to są koszty. Siostra owej znajomej mieszka w Holandii, i mówi że kupi i wyślę. Więc lekko się z nią pożarłam... Bo uważam to za nie ludzkie... Jak ja za 30 zł załatwiłam łóżeczko wanienkę i nosidelko, ona za 40 euro mówiła że kupi łóżeczko.... + wysyłka...

Ale my jesteśmy z dwóch innych światów.. Właściwie nie wiem czemu jej pomagam ( jej siostrze) skoro w technikum się wyzywałyśmy.

Dobrze że siostrę ma w miare na moich falach

Czytałam o tym seks filmiku... dziwna sytuacja jak dla mnie. Nie wiem jak wy ale ja bym nie mogła uprawiać seksu gdzieś w lesie, czy na dworze. Zawsze miałabym ten strach że ktoś nas zobaczy..
Niewiem ile kurierzy kosztuja, ale np.poslanie paczki poczta to koszt 30euro do 15kg. Czy jakos tak.

Co do sexu w plenerze to sie mi kiedys przydarzylo, ale teraz juz bym sie raczej na to nie porwala.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez stina1983 Pokaż wiadomość
Nie było mnie od rana a tu niezła produkcja wątku, super

Co do gromadzenia ja po latach kupowania jak leci doszłam do etapu w którym mam naprawdę mało rzeczy. Z kosmetyków kupuję tylko to co się kończy a nie tak jak kiedyś z ciuchami już dawno wyhamowalam.

Lubię za to rzeczy do domu, ale rzadko jeżdżę po takich sklepach i to ratuje mój portfel Uwielbiam piękne talerze, kryształy, kieliszki itd.
Ja kolekcjonuje talerze, zastawy. Mam juz dosc sporo. Recznie malowane, z Anglii.
Stary 2014-05-21, 21:56   #406
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Niewiem ile kurierzy kosztuja, ale np.poslanie paczki poczta to koszt 30euro do 15kg. Czy jakos tak.

Co do sexu w plenerze to sie mi kiedys przydarzylo, ale teraz juz bym sie raczej na to nie porwala.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Ja kolekcjonuje talerze, zastawy. Mam juz dosc sporo. Recznie malowane, z Anglii.
Ja uwielbiam, zbierać rzeczy do kuchni, kubki talerze, itd
Ja chyab jestem zbyt wstydliwa, i zawsez miałabym w głowie że ktoś może mnie widziec
Stary 2014-05-21, 21:58   #407
serduszko2013
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pani_Ka19 Pokaż wiadomość
jak to zrobiłaś?
Ja bardzo niezdrowo chudne. Poprostu jak się już za to biorę to drastycznie obniżam ilość kalorii i jakoś leci.

serduszko2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 22:02   #408
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez serduszko2013 Pokaż wiadomość
Ja bardzo niezdrowo chudne. Poprostu jak się już za to biorę to drastycznie obniżam ilość kalorii i jakoś leci.

Ale nic Ci się nie dzieję? Nie czujesz sie osłabiona?
Stary 2014-05-21, 22:19   #409
serduszko2013
Raczkowanie

Raczej nie. Nie zauważyłam. Wiecie co, to jest (o ile jeszcze nie jest) chyba na pograniczu choroby, bo potrafię po jakimś czasie rzucić się na jedzenie a później znowu odchudzam się i tak w kółko od bardzo dawna.

Stary 2014-05-21, 23:07   #410
86lola
Rotmistrz

KANDAO a w jakim wieku maja dziecko I co im tak ogolnie by sie przydalo?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Raczej nie. Nie zauważyłam. Wiecie co, to jest (o ile jeszcze nie jest) chyba na pograniczu choroby, bo potrafię po jakimś czasie rzucić się na jedzenie a później znowu odchudzam się i tak w kółko od bardzo dawna.

A nie umiesz zrobic tak zeby stale jesc mniej wiecej tyle samo? Wiesz, zeby tak sie unormowac, bez glodowek I obzarstwa. Bo takie wachania I popadania w skrajnosci, to moga sie zle odbic na zdrowiu.
Stary 2014-05-21, 23:19   #411
gwiazdka100000
Raczkowanie

SIMSALABIM
Słyszałam, że można mieć uczulenie na komary, w sumie w dzisiejszych czasach można być uczulonym na wszystko.

86LOLA
No i pewnie dzięki temu jest tam porządek, nie to co u nas... Wszędzie smieci...
A na wizaż trafiłam przypadkowo, kiedy dowiedziałam się o zbiorowych zamówieniach butów Oczywiście zadnych butów jeszcze tutaj nie zamówiłam a konto zostało

Pewnie gdybym mieszkała już sama to też bym kupowała pełno drobiazgów do domu, bo uwielbiam wszelkie pierdołki typu kamyczki, świeczniki
gwiazdka100000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 23:40   #412
86lola
Rotmistrz

Cytat:
SIMSALABIM
Słyszałam, że można mieć uczulenie na komary, w sumie w dzisiejszych czasach można być uczulonym na wszystko.

86LOLA
No i pewnie dzięki temu jest tam porządek, nie to co u nas... Wszędzie smieci...
A na wizaż trafiłam przypadkowo, kiedy dowiedziałam się o zbiorowych zamówieniach butów Oczywiście zadnych butów jeszcze tutaj nie zamówiłam a konto zostało

Pewnie gdybym mieszkała już sama to też bym kupowała pełno drobiazgów do domu, bo uwielbiam wszelkie pierdołki typu kamyczki, świeczniki
Czy ja wiem, czy jest porzadek? Wszedzie na ulicach wala sie pelno smieci. Na przystankach jest tragedia jak chodzi o pety I nie tylko tam. Psie kupy na chodnikach to zadna rzadkosc. Dlatego tez mozna za byle co dostac bardzo wysoki mandat. Jest nawet policja smieciowa, czy rowerowa, po ulicach chodzi tzw. Ornung, czyli policja obywatelska.
Stary 2014-05-22, 08:52   #413
serduszko2013
Raczkowanie

Cytat:
KANDAO a w jakim wieku maja dziecko I co im tak ogolnie by sie przydalo?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

A nie umiesz zrobic tak zeby stale jesc mniej wiecej tyle samo? Wiesz, zeby tak sie unormowac, bez glodowek I obzarstwa. Bo takie wachania I popadania w skrajnosci, to moga sie zle odbic na zdrowiu.
Chciałabym, ale trwa to juz naprawdę bardzo dlugo - kilkanaście lat.

Stary 2014-05-22, 09:36   #414
86lola
Rotmistrz

Czesc wszystkim

U mnie dzisiaj noc bez koszmarow
Pogoda za oknem taka sobie, cieplo, duszno, ale bez slonca...
Niezdziwie sie jak bedzie padalo
Na dachu naszego bloko domku chyba chce sie zagniezdzic jakies ptaszysko, bo ciagle gdzies skrobie o dach I spuszcza ciagle wielki grudy mchu I ziemi, ktore osadzaja sie na oknach

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Chciałabym, ale trwa to juz naprawdę bardzo dlugo - kilkanaście lat.

No coz, moze to taka Twoja uroda?
Stary 2014-05-22, 09:46   #415
serduszko2013
Raczkowanie

Po tylu latach można się już przyzwyczaić.

A ja od rana próbuje zarejestrować dziecko na szczepienie na dzisiaj i nikt nie odbiera. Dzwonię już po raz 200-tny Porażka.

Stary 2014-05-22, 10:02   #416
86lola
Rotmistrz

Cytat:
Po tylu latach można się już przyzwyczaić.

A ja od rana próbuje zarejestrować dziecko na szczepienie na dzisiaj i nikt nie odbiera. Dzwonię już po raz 200-tny Porażka.

Typowe, nieraz sie z tym spotkalam, zeby ni w cholere nieszlo sie dodzwonic. A jak juz sie uda to mily inaczej glos owej pani potrafi zepsuc humor na caly dzien. Wrrrr...

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Typowe, nieraz sie z tym spotkalam, zeby ni w cholere nieszlo sie dodzwonic. A jak juz sie uda to mily inaczej glos owej pani potrafi zepsuc humor na caly dzien. Wrrrr...
Tak wogole to ja na szczepienia nigdy dzieci nie rejestrowalam, tylko szlam w godzinach przyjmowania dzieci zdrowych I nie mialam z tego powodu zadnych problemow.
Stary 2014-05-22, 11:18   #417
kandao
Zadomowienie

86lola
Wszystko.... Dziecko ma 3 miesiące.
Śpią na materacu, dziecko do 1 czerwca śpi w wózku, jest mu strasznie nie wygodnie budzi się co godzine, i płaczę.

Nawet kosza na śmieci nie mają, nie wspominając o odkurzaczu czy szczotce...

Na wizaż, nie wiem jak trafiłam... nie pamiętam.
Stary 2014-05-22, 11:45   #418
86lola
Rotmistrz

Cytat:
86lola
Wszystko.... Dziecko ma 3 miesiące.
Śpią na materacu, dziecko do 1 czerwca śpi w wózku, jest mu strasznie nie wygodnie budzi się co godzine, i płaczę.

Nawet kosza na śmieci nie mają, nie wspominając o odkurzaczu czy szczotce...

Na wizaż, nie wiem jak trafiłam... nie pamiętam.
Postaram sie cos pomyslec. Zobacze co mam, co by szlo poslac w zwyklej paczce, zeby to tez bylo sensowne I adekwatne do ceny wysylki. Ale nic im niemow jeszcze, zeby sie nie nastawiali na niewiem jaka pomoc, bo musze tez zmierzyc swoje sily na zamiary.
Stary 2014-05-22, 11:50   #419
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Postaram sie cos pomyslec. Zobacze co mam, co by szlo poslac w zwyklej paczce, zeby to tez bylo sensowne I adekwatne do ceny wysylki. Ale nic im niemow jeszcze, zeby sie nie nastawiali na niewiem jaka pomoc, bo musze tez zmierzyc swoje sily na zamiary.
Rozumiem, i dzięki że tak podeszłaś do sprawy

Ja nigdy im nie mówię jak coś załatwiam, stawiam ich przed faktem dokonanym. Z każdej rzeczy są zadowoleni.

U mnie dzisiaj też noc bez koszmarów, za to aktywny poranek
Stary 2014-05-22, 12:01   #420
86lola
Rotmistrz

Cytat:
Rozumiem, i dzięki że tak podeszłaś do sprawy

Ja nigdy im nie mówię jak coś załatwiam, stawiam ich przed faktem dokonanym. Z każdej rzeczy są zadowoleni.

U mnie dzisiaj też noc bez koszmarów, za to aktywny poranek
Bo niewiem, czy sie chwalilam, ale ja juz na ostatnich nogach do rozwiazania jestem. Wiec jak mi sie dzidzius na swiecie pojawi to niewiem, czy sie uporm z tym zadaniem. A niechce robic z geby wariata, ze cos obiecam, a tu lipa.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości