Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-23, 14:03   #4741
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Dziewczyny!

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Jutro Wasz dzień. Wszystkiego dobrego. Kochajcie się i szanujcie. A jutro bawcie się dobrze!

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 14:09   #4742
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Hej Dziewczyny! Nadrobiłam Was ale zasuwacie z tymi postami

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
a prócz sto lat, jakąś inną piosenkę typu 'cudownych rodziców mam...' puszczacie i tańczycie z rodzicami, czy darujecie to sobie? ;>
O nie, żadne takie Prezenty, podziękowania (tak od serca, spontanicznie), buzi buzi, sto lat i bawimy się dalej

Cytat:
Dziewczyny, tak z innej beczki Czy któraś z Was zdawała FCE?
Tak, w zeszłym roku

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mam pytanko, jak widzicie ten bukiet? Tylko szczerze
Kolor przewodni wesela żółty

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Dzisiaj u nas poszło kolejne zaproszenie. U tak niemiłej pary jeszcze nie byłam.
To był kuzyn Tż u którego byliśmy parę lat temu na weselu. No i Tż stwierdził że mimo że kontaktu z nim brak, trzeba go zaprosić.
On wraz ze swoją żoną ciągle nas pytali czy jesteśmy pewni że chcemy się pobrać bo małżeństwo to nie bajka, oni ciągle się kłócą no i jest gorzej po ślubie niż przed
W końcu nie wytrzymałam i pytam ich o co im chodzi, sami się ochajtali jak ledwo byli po 20stce, natomiast my mamy swoje lata.
Potem zaczęli narzekać jak to oni mało zarabiają ( a mają swoje mieszkanie w dodatku piękne i na ładnym osiedlu).
Następnie zaczęli wypytywać o nasze wesele, ile osób, jaka sala itp.
Jak usłyszeli że zapraszamy 220 osób zaczęli mówić po co nam to, że to tylko jeden wieczór z życia, że u nich było 50 osób i starczyło, że po co taka sala, że są tańsze itp Z tym no że oni robili wesele sami, a nam robią rodzice.
I na końcu stwierdzili że nie wiedzą czy przyjdą, muszę się zastanowić..

Tylko mnie zdenerwowali, co za ludzie!
U nas też była taka sytuacja... Zapraszaliśmy ciocię tż. Oczywiście po tym, jak usłyszała, że mamy wesele na 200 osób, zaczęło się gadanie w stylu "a po co? a kto teraz takie robi? a nie opłaca się, a dajcie sobie spokój". Myślałam, że dostanę wścieklizny...

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile płacicie za próbe fryzury? Włosy do ramion
Dziś byłam i zapłaciłam 30 zł (włosy za łopatki)

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Melduję się po przymiarce!
Niech moja mina mówi sama za siebie
Pięknie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/show_item.php?item=4226710307 chyba znalazłam mój ideał biżuterii ślubnej
Cudna!

Ze spraw ślubnych: rozdawałam wczoraj zapro koleżankom ze studiów. Jedna z nich, z którą jestem chyba najbliżej, nawet nie otworzyła koperty, tylko powiedziała "sorry, ale nie dam rady, bo w tym samym dniu jestem świadkową u...yyy... przyjaciółki z dzieciństwa". Przykro mi się zrobiło, ale przynajmniej teraz zobacze, komu tak naprawdę zależy na tym, żeby być ze mną w tak ważnym dniu.

Byłam dziś na próbnej fryzurze. Wyszła tak, jak chciałam, a będzie jeszcze lepiej, kiedy na właściwym czesaniu fryzjerka założy mi clipy. Umówiłam się z nią w dniu ślubu o 7 rano, bo od 8 do 11 była już zajęta Poniżej zdjęcia fryzury i zrobionych przeze mnie zaproszeń

http://www.sendspace.pl/file/b1caf32de82fba0539ea6fd
http://www.sendspace.pl/file/3d7b98ac381610b3ab7212e
http://www.sendspace.pl/file/1550e5df99adb0b6704b28f

Wszystkim jutrzejszym PMkom życzę cudownego dnia i niezapomnianych przeżyć!

Edytowane przez oluska227887
Czas edycji: 2014-05-23 o 14:14
oluska227887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 14:12   #4743
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie dostałam okresu Dzień przed ślubem - a u mnie początek jest najgorszy bo najbardziej intensywny
współczuję... dlatego ja wezmę coś przed ślubem, na przesunięcie okresu...
Kup sobie w apece hemorigen, koszt ok. 8 zł, może trochę pomoże

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
a co do skladek na panieński to chyba zalezy od liczby osób, bo jak jest więcej dziewczyn to składka jest mniejsza
Ja pewnie do 150zł bylabym sklonna dac, za dobra imoreze przeciez tez sie płaci wstęp do klubu, jakieś drinki, taxi itp
Ja byłam raz na panieńskim i składek zadnych nie bylo tylko bylo powiedziane, ze kazda z nas cos przynosi. To bylo o Pmki w domu i alko zapewniała ona, jej siostry przyniosły tort i bielizne na noc poslubna, jakas kolezanka takie małe peniski do zgniatania w ręcę przyńiosła ja kupilam welon z rogami, dzwonek na seks i bilety na rozne rzeczy (no na zrobienie lodzika )
Zabawa byla dość mocno erotyczna pod względem gazdetów co bardzo mnie zdziwilo bo czekali z tym do slubu a zaznacze, ze mieszkali przed sluben razem ponad rok jak Boga kocham nie wiem jak oni to zrobili
My mieszkamy 3 lata przed ślubem razem i nic , także da się

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Witam się tak w ogóle po tygodniu nieobecności i gorąco za nią przepraszam. Piszę pracę licencjacką, mam okropnego lenia w d...e i muszę znaleźć jakiś cudowny sposób aby w 1,5 miesiąca zżucić co najmniej 5 kg
A praca licencjacka to nie do końca maja? ja tak mam, a jestem w czarnej

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 14:19   #4744
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

A praca licencjacka to nie do końca maja? ja tak mam, a jestem w czarnej
no tak do końca maja powinnam ją mieć
a to 1,5 miesiąca na zrzucenie kg
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 14:22   #4745
nasturcja1308
Rozeznanie

Allofkowa bierz! piękna biżuteria

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Kochane!
życzę Wam pomyślności na nowej drodze życia, zdrowia, szczęścia, pociechy z rodziny, którą od jutra będziecie tworzyć oraz beztroski w życiu codziennym.

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość

Byłam dziś na próbnej fryzurze. Wyszła tak, jak chciałam, a będzie jeszcze lepiej, kiedy na właściwym czesaniu fryzjerka założy mi clipy. Umówiłam się z nią w dniu ślubu o 7 rano, bo od 8 do 11 była już zajęta Poniżej zdjęcia fryzury i zrobionych przeze mnie zaproszeń
fajna fryzurka! zaproszenia boskie!

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 14:27   #4746
cashmere
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny za tyle ciepłych słów!

Activelifestyle prawda!! Kiedy to minęło?!

Wiecie co, jestem w szoku że jestem teraz taka wyluzowana! A co przed chwilą zrobiłam i wcale mnie to nie rusza? Nie miałam winietki dla jednej koleżanki bo spontanicznie wyszło że będzie, więc wzięłam pustą (mieliśmy zapasowe) i że mi się nie chciało bawić wzięłam długopis i wpisałam jej nazwisko Wcześniej by mi się to wydało takim wielkim FO PA

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 14:59   #4747
Buczorek
Raczkowanie

oluska227887
piękna fryzura!! i tyko 30zł o mamoooo ♥
na 26.07 zamawiamy piękną pogodę jak dzisiaj )
Stary 2014-05-23, 15:04   #4748
Kishlaczkowa
Zadomowienie

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Niech ten dzień będzie jedyny i niezapomniany, a wszystko perfekcyjne!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 15:14   #4749
201605100
Konto usunięte

Cytat:
na 26.07 zamawiamy piękną pogodę jak dzisiaj )
ejjjj nie, dzisiaj jest za gorąco, 30 stopni, mejkap nam spłynie
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 15:16   #4750
docik10
Zakorzenienie

Dziś przeczytałam fajny artykuł o dzieciach na weselu i bardzo spodobał mi się tekst. ...
Ps. Tekst wywołuje skrajne emocje. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, przeciwniczki dzieciaczków na weselu proszę opuścić moją wypowiedź

"Nie obawiajcie się więc maluchów na liście weselnych gości, może się zdarzyć, że to właśnie ich uśmiechnięte buźki najpiękniej ozdobią waszą ceremonię."
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 15:25   #4751
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ejjjj nie, dzisiaj jest za gorąco, 30 stopni, mejkap nam spłynie
Zaszpachlujemy się tak, żeby nie spłynął lepsze 30 stopni niż deszcz
Stary 2014-05-23, 15:36   #4752
Lemon_Drop
Zadomowienie

Elrosa WOW! Suknia leży idealnie! wyglądasz w niej bardzo dostojnie i widac że jesteś w niej zakochana

Marlenqa trzymam kciuki za prace!

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie dostałam okresu Dzień przed ślubem - a u mnie początek jest najgorszy bo najbardziej intensywny
OMG! Współczuję.. trzymam kciuki żeby mimo wszystko nie dokuczał ci jutro za bardzo...

Alloffkowa b. ładna bizu!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
U mnie za 2 tygodnie!
O jezu! Już??? muszę się wziąć do roboty!!!

Oluśka fryzurka ogólnie fajna, podoba mi się, chociaż z lewej strony wydaje mi się trochę niestarannie zrobiona. Jak się bardziej postara to powinna wyjść dobrze

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Życzę wam dużo miłości, wzajemnego szacunku oraz abyście zawsze byli dla siebie oparciem!
A jutro idealnego ślubu i wesela!
Stary 2014-05-23, 15:46   #4753
enzunio
BAN stały

Wiosna, współczuję! Ale mam nadzieję, że to nie przyćmi wspaniałości TEGO DNIA!!!!!

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość

Niech moja mina mówi sama za siebie
Tak, mina mówi, że świetnie się w niej czujesz (tak jak i wyglądasz!), przypominasz mi te dziewczyny z Say Yes To The Dress jak już mają na sobie "TĄ WYMARZONĄ"

Cytat:
Cudna!

Ze spraw ślubnych: rozdawałam wczoraj zapro koleżankom ze studiów. Jedna z nich, z którą jestem chyba najbliżej, nawet nie otworzyła koperty, tylko powiedziała "sorry, ale nie dam rady, bo w tym samym dniu jestem świadkową u...yyy... przyjaciółki z dzieciństwa". Przykro mi się zrobiło, ale przynajmniej teraz zobacze, komu tak naprawdę zależy na tym, żeby być ze mną w tak ważnym dniu.

Ekstra fryzurka! Bardzo mi się podoba! Cos takiego chciałam, ale Tż mi marudził... Co nie zmienia faktu, że jestem zwolenniczką takich

Właśnie wesele sprawia, że na niektórych ludzi otwierają nam się oczy i ja też już wiem z kim zrobić ciach-relacja
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 15:51   #4754
domar123
Raczkowanie

Dzień dobry kolejnego pięknego dnia

Już jutro, a może nawet dziś, kolejne śluby

Buczorek Świetne zdjęcia Mój TŻ zdawał CAE

iliy

Alloffkowa My też będziemy beczeć

marlenqa22 Oni po prostu zazdroszczą wam takiego ślubu Wynika z tego, że ich 50cio osobowe wesele nie było ich wymarzonym, natomiast dla mnie 50 osób to luksus i tak będę mieć

Szczeperka Aaaa To juz zaraz

fascinata ja muszę dopiero umówić się na próbną fryzurę

cashmere To już już Niech do Ciebie to dotrze, że zaraz będziesz żoną

wiosnaachtoty Oj panienko Jeszcze tak mogę mówić

namisek1990 super

U nas wszystko w sprawach ślubnych stoi W sumie w tygodniu to nie ma kiedy coś porobić

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

A no i PMką z tego weekendu życzę pięęęknego ślubu i zabójczego dla nóg wesela

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 16:42   #4755
positive rebel
Rozeznanie

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Dziewczyny życzę Wam, aby jutrzejszy dzień był najpiękniejszym dniem waszego życia! Bawcie się dobrze i wróćcie szybko z relacjami
Stary 2014-05-23, 16:46   #4756
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:

http://www.sendspace.pl/file/b1caf32de82fba0539ea6fd
http://www.sendspace.pl/file/3d7b98ac381610b3ab7212e
http://www.sendspace.pl/file/1550e5df99adb0b6704b28f
Przykro, że tak koleżanka zareagowała, no ale co zrobić...

Próbna fryzura śliczna! Włosy nie posklejane, ani nic, super! A zaproszenia urocze
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
O jezu! Już??? muszę się wziąć do roboty!!!
Już! Niestety ja swoją studniówkę spędzę na gorrrącej nauce, ale mam nadzieję, że w okolicach 90-80 DDŚ ruszymy dalej z przygotowaniami

W ogóle być może będę jednak miała panieński Pytanie, kiedy moje przyjaciółki wrócą zza granicy, ale jak dobrze pójdzie, to wrócą w pierwszych dniach września i zdążymy się spotkać przed moim ślubem

Za to jest mi smuuutnooo... bo mam bardzo fajną ekpię w firmie i zależmy mi mocno na integracji z nimi, tym bardziej, że różne akcje często mnie omijają ze względu na studia... bardzo lubię też wyzwania i sport, no i we wrześniu jest tzw. "Legion run" w Krakowie - zbiera się ekipę i razem pokonuje taki mega hardcoreowy tor z przeszkodami, błoto, ściany na które trzeba wejść, doły, liny itp No i mnie to MEGA kręci, szef zbiera ekpię, ale... to jest na tydzień przed moim ślubem! I nie mogę wziąć w tym udziału, żeby się nie poobijać tuż przed ślubem, a już broń boże połamać paznokci

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana
Wszystkiego najlepszego na jutro i każdy kolejny wspólnie z mężami spędzony dzień życia! Mnóstwo szczęścia i uśmiechu nie schodzącego z twarzy!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 17:08   #4757
Sunset89
Rozeznanie

Drogie PM'ki z 24 maja ))
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, żeby jutrzejszy dzień i późniejsze życie z TŻ'tami było spełnieniem Waszych marzeń
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 17:09   #4758
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś przeczytałam fajny artykuł o dzieciach na weselu i bardzo spodobał mi się tekst. ...
Ps. Tekst wywołuje skrajne emocje. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, przeciwniczki dzieciaczków na weselu proszę opuścić moją wypowiedź

"Nie obawiajcie się więc maluchów na liście weselnych gości, może się zdarzyć, że to właśnie ich uśmiechnięte buźki najpiękniej ozdobią waszą ceremonię."
heheh sprawdzsz moja cierpliwosc ??

wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Wszystkiego najpiekniejszego na jutro!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 17:17   #4759
201605100
Konto usunięte

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Niech pogoda dopisze, niech goście dobrze się bawią, a Wam niech nie schodzi uśmiech z twarzy!
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 17:33   #4760
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Jutro Wasz dzień. Wszystkiego dobrego. Kochajcie się i szanujcie. A jutro bawcie się dobrze!
Dołączam do życzeń!! Duzo miłości!!

Wiosnaachtoty współczuję okresu

Tak zachealacie te perły ze pokazalam TZtowi a on mi powiedzial ze kupi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 17:46   #4761
activelifestyle
Rozeznanie

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

oraz wszystkie PM'ki które jutro wychodzą za mąż życzę samych cudownych chwil u boku ukochanego, dużo miłości i spełnienia najskrytszych marzeń. Życzę Wam ponadto wspaniałej pogody zarówno w sercach jak i atmosferycznej oraz wymarzonego ślubu i wspaniałego wesela

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:

Rzeczywiście przykra sytuacja z koleżanką ze studiów
Zaproszenia są mega Fryzurka świetna

cashmere - najważniejsze to nie stracić głowy właśnie Ja też już powoli luzuję, bo tak to przejmowałam się najmniejszymi drobiazgami, a teraz powoli zaczynam dostrzegać, że to przecież MY i nasze TAK w kościele jest najważniejsze, a nie winietki, zaproszenia i inne drobiazgi To wszystko jest ważne, ale warto czasem wyluzować

Cytat:

Może i coś w tym jest

My jutro pędzimy dalej zapraszać Idziemy na grilla do mojej przyjaciółki z dzieciństwa i pewnie na tym zakończymy jutrzejsze zapraszanie Myślami będę z naszymi żonkami
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 18:05   #4762
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
takie małe dziecko siedzi na kolanach z rodzicami
A mi to właśnie przeszkadza.. Mamy taką parę, mają dwoje dzieci, jedno będzie mieć 2,5 roku, drugie niecały rok. I co, ona i on po 1 dziecku na kolanach? Słabo.. Ja chyba poproszę o krzesło dla maluchów, tylko żeby im talerza nie stawiali z jedzeniem i tyle.

marlenqa, ale masakra, kocham takie zniechęcanie

Fascintata - ja za próbną płacę 80zł, za właściwą 150.

Kasia1201, warto w Ewę zainwestować

Aloffkowa, ładna ta biżu

Oluska, fryzura super

Elrosa, widać że się czujesz super w kiecce

Byłam dzisiaj z mamą na poszukiwaniach sukienki na ślub, dla niej, ale nic nie znalazłyśmy... W Quisque była BOSKA kobaltowa sukienka, ale 38 była lekko za obcisła i 40 byłaby idealna, ale 40tki nie ma i już nie będzie, bo akurat w outlecie byłyśmy

Powiem Wam, że mama mnie dzisiaj mega wzruszyła, bo mi powiedziała, że ona JUŻ się denerwuje, kochana

Ustaliłyśmy też, że przed ślubem, śpimy z TŻtem u siebie,a w sobotę rano oboje przyjedziemy do niej i u niej będziemy się ubierać
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 18:23   #4763
velika
Winter is coming

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Życzę wam wspaniałego ślubu, cudownego wesela i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Pogoda wreszcie jest łaskawa dla naszych PMek chociaż jest aż za gorąco
Mi zaraz stuknie miesiąc, a mam ślubnego lenia. W sumie praktycznie wszystko mamy - zostało usadzenie gości, chłopowe ubranie i chyba tyle No i kupić alko, ale tym się teściowie zajmą. Czekam cierpliwie na buty i kolczyki, bo już nic mi nie zostało. Muszę się umówić na przyszły tydzień z dekoratorką i ustalić szczegóły plus ogarnąć dekoracje kościoła, ale nie spędza mi to snu z powiek.
No i mamy samochód za darmo jeden z gości nas podwiezie, a ma jakąś wypasioną furę, tylko nie wiem jaką, bo widziałam ją ze 2 lata temu

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2014-05-23 o 18:25
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 18:42   #4764
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Już! Niestety ja swoją studniówkę spędzę na gorrrącej nauce, ale mam nadzieję, że w okolicach 90-80 DDŚ ruszymy dalej z przygotowaniami

W ogóle być może będę jednak miała panieński Pytanie, kiedy moje przyjaciółki wrócą zza granicy, ale jak dobrze pójdzie, to wrócą w pierwszych dniach września i zdążymy się spotkać przed moim ślubem
No jasne - już bardzo się cieszę, tylko martwi mnie że na ok 3 tygodnie nie będziemy mieli kiedy zapraszać a u was jak idzie?

Super że panieński (może) będzie! ja za 2 tygodnie będę prosiła siostrę o świadkowanie - mam nadzieję że się zgodzi

Co do tej imprezy firmowej: to masz rację, nie ryzykuj przy tego typu rozrywkach bardzo łatwo o kontuzje (nie mowię tylko o paznokciach )

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
A mi to właśnie przeszkadza.. Mamy taką parę, mają dwoje dzieci, jedno będzie mieć 2,5 roku, drugie niecały rok. I co, ona i on po 1 dziecku na kolanach? Słabo.. Ja chyba poproszę o krzesło dla maluchów, tylko żeby im talerza nie stawiali z jedzeniem i tyle.
Ja też bym tam chciała. Mam nadzieję że na sali nie będzie problemu

Vel gratki za wypasioną furę

Namisek!!! Dopiero włączyłam tą piosenkę którą mieliście na I taniec - bomba!

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2014-05-23 o 18:47
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:04   #4765
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Próbna fryzura śliczna! Włosy nie posklejane, ani nic, super! A zaproszenia urocze
Dziękuję
Kiedy przeczytałam o tym hardcorowym biegu z przeszkodami, nie wiedzieć czemu wyobraziłam sobie pannę młodą w sukni ślubnej uciekającą przed próbującym ją dopaść panem młodym Jakaś ślubna fiksacja mi się włącza
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Rzeczywiście przykra sytuacja z koleżanką ze studiów
Zaproszenia są mega Fryzurka świetna
Dziękuję
Sytuacja o tyle przykra, że wiem, że ten ślub przyjaciółki z dzieciństwa to jedna wielka ściema...

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Oluska, fryzura super

Byłam dzisiaj z mamą na poszukiwaniach sukienki na ślub, dla niej, ale nic nie znalazłyśmy... W Quisque była BOSKA kobaltowa sukienka, ale 38 była lekko za obcisła i 40 byłaby idealna, ale 40tki nie ma i już nie będzie, bo akurat w outlecie byłyśmy
Dziękuję
Szkoda, że nie udało Wam się kupić sukienki
Ja mojej mamy ciągle nie mogę wyciągnąć na zakupy
Stary 2014-05-23, 19:34   #4766
cornflower_girl
Zakorzenienie

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Wszystkiego najlepszego dla Was - szczęścia i miłości. Niech ten dzień będzie piękny, tak jak sobie wymarzyłyście

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:38   #4767
Buczorek
Raczkowanie

oluska227887

Miałam bardzo podobną sytuację z koleżanką ze studiów, która była mi naprawdę bardzo bliska. o ślubie wiedziała w styczniu. nic wtedy nie mówiła, że jej nie będzie. nagle, gdy dostała zaproszenia mówi, z taką obojętnością 'ale mnie nie będzie..', na co ja mega ździwona pytam jej 'ale czemu, przecież nic wcześniej nie mówiłaś...'. na co ona, że 'to przecież logiczne, ze bym nie przyjechala. Ja nie będę nikogo znała [co jest jednym, wielkim , nieprzemyślanym kłamstwem, bo będą też inne dziewczyny z roku] to co będę siedziała tam taka niezadowolona?' no zamurowało mnie.. naprawdę... no ale cóż..
Stary 2014-05-23, 19:51   #4768
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:

Fajny a mi się przypomniał ostatni tekst mojej mamy "a kto się zajmie xx (moim bratem) jak Ty będziesz się bawiła na weselu??" bo ja zawsze się nim zajmuję i wszystkie imprezy rodzinne spędza przy mnie i tż i wyglądamy jak rodzice z dzieckiem..

Przyszły dziś zakupki ślubne !!!
- figurka na tort
- torebka ślubna
- taśma do girland balonowych
- tablice rejestracyjne

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 19:57   #4769
gornek
Zakorzenienie

Dziewczyny z jutra, zycze Wam wymarzonego slubu, milosci, szczescia, aby na Nowej Drodze Życia wiodlo Wam sie jeszcze lepiej 😘

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:09   #4770
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Buczorek, jak mawia mój TŻ- czasem baby nie wyczujesz
Trudno, niech żałują, pipy jedne

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości