|
|
#2011 | |||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
eh, nie przejmuj się, ja nawet rozwarcia nie mam, wszystko pozamykane na 3 spusty ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed ciążą miałam 75 D-E,teraz 85D-E. A te z lidla 85C są dobre Są bardzo rozciągliwe te miseczki. Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- A co do czopa to też mi kawałek wylazł. Chyba we wtorek... Nie wiem jakim cudem, skoro mam krążek.Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A krążek powstrzymuje całkiem, wiem że ma zapobiegać skracaniu się szyjki i rozwarciu, ale jak pisałaś że Ci się skróciła to może coś tam przepuszcza?? Nie wiem
|
|
|
|
|
#2014 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja też brzuch pielęgnuję od samego początku. Predyspozycji raczej żadnych nie mam. Siostra po ciąży, jakby nigdy w niej nie była. Mama po dwóch ciążach zero rozstępów. A ja mam cały brzuch pocięty i wszystko wylazło mi dopiero niedawno co.... prawda, ja w pierwszej ciąży wcale nie miałam Co do obwodu brzucha, to widzę, że mój stanął ostatnio w miejscu, mam 105 cm... |
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Ja aż z ciekawości zmierzyłam obwód brzucha. Pierwszy raz bo jakoś jednak wolałam nie wiedzieć i jak nic 113 wychodzi
Anteria, ty masz wizytę teraz w poniedziałek 26 tak ? bo sobie przeglądam pierwszą stronę i widzę że tp masz na 21 czerwca a termin wizyty na 26 czerwca wpisany aż się cofnęłam kilka stron wstecz, patrzę na twojego posta i sobie myślę że przecież 26 wypada w poniedziałek ale w maju w czerwcu już nie
Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2014-05-23 o 14:59 |
|
|
|
#2016 |
|
Zadomowienie
|
No to czyli nie jestem sama z przekroczona setka
![]() ide zaraz do kontroli do rodzinnej lekarki,niech powie czy juz odstawić antybiotyk czy nie.... Co do apetytu to tez mam ostatnio ogromny... Mimo ze ciepło to ciagle bym cos zjadła,nie zebym odczowala głód,po prostu musze cos zjeść i juz! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAaa, ale gorąco
![]() Ledwo chodzę, a tyle rzeczy od rana rozpoczęłam, że teraz jakoś sukcesywnie muszę je dokończyć... Chłodzę się prysznicami i wodą Cieszę się z ilości podkładów poporodowych, bo połóg w takich temperaturach to będzie wyzwanie sylvuniaa84 trzymam kciuki za wizytę, oby była poprawa ![]() Prowansja88 super, że spojenie trzyma No nic, na razie smaruję się ile mogę, i mam nadzieję, że już się więcej ich nie pojawi... Ja też już nie mam w czym wybierać jeśli chodzi o ciuchy, sukienki na tym brzuchu wydają się jakieś krótkie Ale też już nic nie dokupuję, nie ma to sensu A jeżeli chodzi o ubrania do karmienia, to będę się musiała zastanowić, zajrzeć głęboko w szafę, na pewno coś tam się kryje A jak nie, to wyprzedaże też będę okupować Mala_Czarno_Biala Ślicznie wyglądasz rzeczywiście malutki brzuszekKucyk_Truskawkowy trzymam kciuki, żeby synuś się nie pospieszył |
|
|
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
Wody mi odeszły przy czym nie czułam żadnych skurczy i rozwarcie było żadne,bo 1 cm.Zreszta jak mnie podlaczyli pod ktg to tylko jakieś slabe skurczyki wychodziły.Dopiero jak mi podali oksytocyne to poczułam skurcze nawet z nawiązką,bo były ciężkie do wytrzymania...
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46580735]Hej. Kolejny dzień, i znów podły humor Moje dzieci nie mają litości dla matki Dziś podczas zakupów w osiedlowym spożywczaku sprzedawca zapytał mnie, czy w tym roku urodzę ![]() a powiedz mi, czym te moskitiery różnią się od tych z marketów budowlanych?? I jak się je przyczepia do ramy okiennej?? Bo ten rzep też mnie zastanawia... U mnie wyjdzie to drożej napewno, bo muszę je założyć w trzech oknach... mój ma 21 miesięcy, prawie 22.. I też się tego obawiam, ale szczerze mówiąc już teraz nerw nie mam ![]() gratulacje tak, zaczęłaś już 9 miesiąc ![]() puchnięcie nóg - jakaś rada? Urodzić ![]() alergia - no kontakt z alergologiem zdecydowanie byłby najlepszy, tyle że u mnie są takie kolejki, że czeka się po kilka miesięcy.. nocnik - mój ma właśnie taki z muzyczką. Cieszy się jak zrobi siku i ona zaczyna grać, bijemy mu brawo i on sobie też. Ale z tego co widzę on nie kontroluje tego sikania. Nie umie np zrobić na raz, tylko co chwilę tak popuszcza. Więc nie wiem, czy nie poczekać, bo takto będę musiała za nim z nocnikiem cały czas biegać... też boję się rozstania z moim Adasiem.. I po cichu liczę, że będę leżeć te 3 dni, a nie jak ostatnio - tydzień. U mnie jest ta różnica, że on jeszcze nie przeżywa tak rozstań ze mną, przez parę godzin tylko marudzi, a potem zajmuje się zabawą, itd.... To ja będę tęsknić, a jak dojdą jeszcze hormony po porodzie, to będę w tym szpitalu chyba ciągle ryczeć...[/QUOTE] To nasze dzieciaczki są w tym samym wieku To i tak dobrze,ze Twój Adaś cokolwiek robi do nocnika,bo jak pisałam Izie się jeszcze się to nie udało...zreszta ona jeszcze mi nie mówi,ze coś się szykuje.Jak zrobi kupę to po fakcie mi mówi,a z sikanie chyba w ogóle nie zdaje sobie sprawy jeszcze...Jeśli chodzi o pobyt w szpitalu to mnie najbardziej martwi zasypianie małej beze mnie i nocki,bo w ciągu dnia nieraz zostaje z któraś z babć,albo Tztem i jest ok. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- My po spacerku i nawet synuś był dzisiaj łaskawy dla mamy i nie bił mnie po pęcherzu ale u nas bardzo mocno od wczoraj wieje i na jutro zapowiadają juz deszcz.Oby w niedziele pogoda była ładna,bo jedziemy na chrzciny![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2020 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do sikania, to mój jak chodzi właśnie bez pampersa i nagle zrobi na podłogę, to pokazuje i mówi "tu" i idzie sobie dalej (chyba żebym podłogę wytarła ). A co do kup to on naprawdę nie ma problemów ze zrobieniem i robi to w czasie zabawy, że jeszcze nikomu nie udało się zauważyć, że akurat zrobił. Dopiero jak poczujemy smród. Tak to ani nie przykuca, ani nie stęka. .Kiedyś jak go tak bez pampersa puściłam, to zrobił w locie biegnąc i nie zwrócił nawet uwagi
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
Dziękujemy bardzo za kciuki i witamy się już we 2
![]() Moja Księżniczka Adrianna przyszła na świat o 10:10 SN - waży 2690g i ma 52cm. Narazie mi ją zabrali, bo ma trochę obrzeknieta główkę, bo źle się wstawiała do kanału i muszą ją obserwować więc proszę o dalsze trzymanie kciuków żeby wszystko było ok. Ja czuje się super i z chęcią mogłabym jej oddać całą moja siłę... Mimo wszystko muszę wam powiedzieć, że jest najpiękniejsza pod słońcem!! Pozdrawiamy
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylam w Biedronce i Lidlu. W sumie polowa asortymentu juz nie dla nas, ale babki w mlodszych ciazach maja w czym wybierac. W biedronce kupilam tylko waciki i patyczki do uszy bo tego mi brakowalo. W lidlu udalo mi sie dorwac ostatni biustonosz, balam sie ze bede oddawac bo to 80D ale jest dobry. Numeracja lepiej sie nie sugerowac bo to 80 jest jak scisle 75 i miseczki duze. Jak ktorejs uda sie trafic z rozmiarem to polecam bo jakosciowo duzo lepsze niz te bawelniane szmatki w podobnych cenach
![]() Kupilam truskawki na jutrzejszy obiad ![]() Eweden - gratulacje ![]() Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez NecroKitty Czas edycji: 2014-05-23 o 17:41 |
|
|
|
#2023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I kciuki za wizytę odezwij sie po Cytat:
|
|||
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
Eweden Serdecznie gratuluje
!!! Jaka mala z niej kruszynka...i trzymam kciuki,żeby wszystko z malutka było w porządku![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
eweden Witamy Adriannę
W sumie szybko poszło
|
|
|
|
#2027 |
|
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46583318]mój w ogóle nie mówi... To znaczy chyba po chińsku, albo w jakimś innym języku, bo nikt go nie rozumie
Co do sikania, to mój jak chodzi właśnie bez pampersa i nagle zrobi na podłogę, to pokazuje i mówi "tu" i idzie sobie dalej (chyba żebym podłogę wytarła ). A co do kup to on naprawdę nie ma problemów ze zrobieniem i robi to w czasie zabawy, że jeszcze nikomu nie udało się zauważyć, że akurat zrobił. Dopiero jak poczujemy smród. Tak to ani nie przykuca, ani nie stęka. .Kiedyś jak go tak bez pampersa puściłam, to zrobił w locie biegnąc i nie zwrócił nawet uwagi [/QUOTE] Iza jednak się zatrzymuje i patrzy w jeden punkt,albo kuca,ale wtedy juz wole jej nie przeszkadzać Moja tez trochę po chińsku mówi,ale jednak sporo da się zrozumieć ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
![]() Ja tutaj też pogratuluję, chociaż gratulowałam już wszędzie Ale co tam W końcu jestem ciotką pełną gębą Trzymamy razem z Emilką za Was, wszystko na pewno będzie dobrze!!
|
|
|
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
Eweden grtulacje i dlej trzymm kciuki zeby szybko wszystko bylo ok
zdrowka i sil duzo dla Was ![]() Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
|
|
|
#2030 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam Adriannę na świecie ![]() ![]() Dużo sił dla Malutkiej, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze było. Chyba szybko poród przebiegł bo jak o 6 odeszły wody a o 10 Adunia była już na świecie ![]() ![]() Cytat:
![]() i w Lidlu został z tych szarych jeden 80C ale był tak wielki że na pewno za duży by był. W biedronce też tylko te szmacianki a taki jeden już mam. Zostaje mi przeróbka zwykłego. Jejku ale mam podły nastrój dziś. Tak mnie wkurza wszystko że szok. Aż sobie Radlerka 0% kupiłam, wypiłam łapczywie a teraz żałuje bo mogłam go schłodzić. Dziś poczułam że naprawdę jest mi już ciężko i brzuch trochę waży. Sprzątać mi się nie chce, gdzie nie spojrze tam bałagan Berenika możesz dopisać mnie do wizy 2 czerwca godz 20.00
|
|
#2031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe co mi po tej ciąży zostanie |
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno szybko do Ciebie wróci!!! A Ty na razie odpoczywaj
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dzielnej mamie gratuluję (i zazdroszczę) sprawnego i błyskawicznego porodu!!!! Wielkie brawa!!!![]() Byłam na wizycie. Szyjka sie skraca, robi miekka, otworzyła się już na 1 palec. Przepływy itd na USG ok, ale dziecko małe nie będzie. Lekarz szacuje wage tak na 3400-3600. Niby to norma, ale troche sie przestraszyłam. Wyszłam jakaś podłamana, dotarło do mnie, ze to naprawde "już" i ze łatwo nie pójdzie. Modle się, by to jednak była pomyłka i by nie było wieksze!! Przytyłam 11kg, ale tak jak Wam pisałam organizm ostatnimi czasy szaleje za słodkim, wiec na pewno troche wagi dziecka to moja wina, za duzo sobie pozwalalam. Od dziś zero słodkiego. (Poza owocami, bez nich nie przezyje). Jutro jade do mamy, 70km od Wro, wiec obym jeszcze nie rodziła!
|
|
#2034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj złapałam doła jak stąd do wieczności. Cały wieczór przepłakałam. W przychodni spotkałam znajomą parę która chodzi ze mną na sr. I oni wszędzie razem- na szkołe rodzenia, do lekarza nawet do gabinetu, przy porodzie też z nią będzie. Dobiło mnie to bo uświadomiłam sobie że w zasadzie ja wszędzie sama. Mąż nawet na jedej wizycie ze mną nie był, a jak raz ze mną pojechał i czekał w poczekalni to tylko pretensje miał że tyle musi czekać na mnie. Nie mówiąc już o sr. Do porodu też ze mną nie pójdzie. Mówie mu że nie musi być cały czas, w każdej chwili może wyjść, że może być tylko na początku - ale on mówi że może tylko na korytarzu albo w domu czekać. Zmuszać go nie będę - nie chce to nie. Ale nie mam w nim żadnego wsparcia Czuje się kompletnie sama z tym wszystkim. Kiedyś z bólu pleców z łózka nie mogłam się podnieść, płakałam z bólu, prosiłam żeby mi pomasował to powiedział że mu się nie chce i poszedł spać. Mam dosyć, co bym zrobiłą albo nie robiła jest źle. Nawet o kawę potrafi mieć pretensje że mu nie smakuje. Mam już tego dosyć, mówie mu co mnie boli ale do niego nie dociera kompletnie nic. Nie czuje się żebym była przewrażliwiona czy się o wszystko czepiała. Widzę, czytam jak inni faceci się zachowują. To ile ja się przykrości od niego nasłuchałam to tylko ja wiem. Najgorsze jest to że nie mam na niego żadnego wpływu. Ani prośbą, rozmową, goźbą, krzykiem nie da się na niego wpłynąć. Wybaczcie że się znów żale ale nie mam nawet z kim o tym porozmawiać na żywo
Był 13.07.2013 26.10.2013 ![]() Jesteś z nami http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png Edytowane przez __Sylwia__88 Czas edycji: 2014-05-24 o 07:19 |
|
|
|
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46580735] a powiedz mi, czym te moskitiery różnią się od tych z marketów budowlanych?? I jak się je przyczepia do ramy okiennej?? Bo ten rzep też mnie zastanawia... U mnie wyjdzie to drożej napewno, bo muszę je założyć w trzech oknach... [/QUOTE] te moskitiery są na takiej ramie, którą montuje się w ramie okiennej od strony zewnętrznej za pomocą takich haczyków, natomiast te z marketów mają samoprzylepny pasek z wypustkami i moskitierę taką ciętą wciska się w ten przylepiec ![]() cyknę fotę tej moskitiery ![]() koszt takiej kupnej a robionej na zamówienie, to ogromna przepaść, ale taka moskitiera na pewno posłuży na długie lata, tamta się podrze szybko, my co roku kupowac musieliśmy nowe ![]() my kupilismy moskitiery na całe piętro, razem 6 sztuk, to nie pytaj, ile nas to kosztowało ![]() Cytat:
GRATULACJE !!
|
||
|
|
|
#2036 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tym usg to już ostatnio pisałam. Też dostałam parę dni temu mega doła jak się dowiedziałam, że mój "mały" wg pomiarów waży JUŻ 3800. Myślałam, że będzie ważył ok. 3000 i w ogóle, że będzie kompaktowym dzidziusiem. A tu taki klops. Dwa dni mnie trzymało, od tamtego czasu nie jem słodkiego, zdrowo się odżywiam i liczę na błędy lub cud. Ale też z drugiej strony nikt nie zapewni, że ta oszacowana waga to waga naszych pociech. Tego się trzymajmy Cytat:
w każdym razie jeśli chodzi o nasze stosunki partnerskie przez te 9 miesięcy to były i są najgorsze od całego 7-letniego związku nie raz potrafił zrobić mi przykrość, dopiec, a co gorsze nigdy go nie ma wtedy kiedy najbardziej go potrzebowałam. Nie czuje potrzeby rezygnacji z picia alkoholu, gier komputerowych, rzadszego widywania się ze znajomymi. Nie potrafi wczuć się w sytuację, że ja siedzę wiecznie sama, a on robi co chce i jeszcze tego nie docenia. Nakreśliłam Ci w wieeeelkim skrócie swoją sytuację żebyś wiedziała, że nie tylko z Twoim TŻ-em są takie problemy. Liczmy na to, że się otrząsną jak zobaczą Maluszki i, że dzieciaki przysłonią im caaaały świat. Jeśli będzie inaczej to ja nie ręczę za swoje postępowanie ![]() Nie wiem co w facetów wstępuje, wiedząc, że jesteśmy w ciąży zamieniają się nie do poznania. Czytając nie raz o waszych tż-tach wiem, że może być inaczej. Czy ja wybrałam sobie takie bęcwała i teraz mam za swoje czy co ![]() Ja obiecałam sobie, że zniosę wszystko. Dziecko potrzebuje ojca, ale normalnego. Jeśli tylko po narodzinach nic się nie zmieni to na pewno podejmę odpowiednie kroki. Mnie nie potrzebny jest ktoś, kto będzie spędzał czas z każdym byle nie ze mną i co najgorsze nie z dzieckiem. Kto będzie stawiał swoje sprawy ponad wszystko. Wtedy będzie walka
|
||
|
|
|
#2037 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Znowu się przez ten gorąc nie wyspałam, obudziłam się o 6 i myślałam, że wyjdę z siebie
Cytat:
W sumie to taka standardowa waga. Wiadomo, że każda z nas chciałaby żeby dzieciaczek jakoś drastycznie tych 3kg nie przekroczył ale im późniejszy poród tym dziecko większe i nie mamy na to wpływu.Cytat:
Tak czytam jak narzekacie i nie wiem czy to ciąża tak wpływa na facetów? Przecież zwykle jest to świadoma decyzja dwojga ludzi, którzy potrafią zdać sobie sprawę jakie to będzie miało konsekwencje już nawet przez to 9 miesięcy a co dopiero później.
|
||
|
|
|
#2038 |
|
Zadomowienie
|
PROWANSJA najważniejsze że z maleństwem wszystko ok, a ta waga aż tak bardzo się nie przejmuj,bo te pomiary najczęściej nie zgadzają się z rzeczywistością...
SYLWIA,TROPPOSENSIBILE aż brak słów na Waszych Tztow mój też ma dużo wad i często na niego narzekam,bo naprawde moglby zmienic swoje postępowanie w wielu kwestiach i sam z siebie moglby czasami wpasc,żeby cos zrobić ale wiem ze się o mnie troszczy i po swojemu wspiera...i przynajmniej nie jest dla mnie chamski...chociaż na sr w pierwszej ciąży(teraz nie chodze) i na wizyty tez ze mną nie chodzi,ale to ze względu na pracę,bo kończy ok 18 i nie ma co liczyć na wolne...i tak łaskę mu robią,ze dadzą mu wolne jak będę rodziła nie mam pojęcia co wystąpilo w Waszych Tztow??? Może boją się,ze dziecko zajmie ich miejsce??? Faceci mają dziwne mózgi i ciężko ich czasami zrozumieć...tylko obawiam się co to będzie jak dzieciaczki się urodza,bo u nas dużo się popsuło właśnie po narodzinach córki,wcześniej było super...ale narodziny dziecka na każdą parę inaczej działają,wiec życzę Wam,żeby Waszych facetów ten moment "uzdrowil"...Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2039 |
|
Zadomowienie
|
Witam w kolejny nudny dzień
Mam już tego serdecznie dosyć, tym samym dołączam do dziewczyn narzekających na swoich tż ![]() Siedzę całymi dniami i przygotowuję stopniowo dom do przyjścia na świat Emilki, oprócz tego sprzątam i robię obiady, a ten *(^%$^$ nic!! Jakby do hotelu przychodził Myślałam, że te ostatnie miesiące we dwójkę spędzimy jakoś razem, wspólnie, a jedyne co robimy wspólnie to raz na tydzień obejrzymy jakiś film i pojedziemy na sr. Dla mnie to nie jest wspólne spędzanie czasu, bo skupiamy się nie na sobie tylko na tv. Ani spaceru, ani rozmów, no nic zupełnie Czuję, że się od siebie oddalamy, że on nie czuje potrzeby spędzenia ze mną nawet chwili Przecież jak urodzi się dziecko to będzie jeszcze trudniej znaleźć dla siebie czas
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja strasznie bałam się jak mój mąż będzie się w czasie ciąży zachowywał ale zaskoczył mnie bardzo pozytywnie i czasami mam wrażenie że już synuś jest "jego" A że mój chłop wygląda jak wygląda to bardzo zabawnie to brzmi w jego ustach w ogóle taki łagodny się zrobił. I od jakiegoś czasu chodzi ze mną na każdą wizytę mimo że ciężko z jego pracą bo zwykle pracuje od rana do wieczora ale już zapowiedział szefowi że nie ma innej opcji i on musi ze mną chodzić na wizyty I przy porodzie o ile będzie można to będzie i to było w sumie jasne od początku. Dlatego jak czytam o waszych Tż-tach to jest mi strasznie dziwnie i smutno. Bo ja mimo że mój nigdy nie był jakimś romantykiem, nigdy mocno jakoś o mnie nie musiał zabiegać (no może raz) ale ogólnie jest z tych gruboskórnych, a dopiero teraz w trakcie ciąży wiem że na prawdę mogę na nim polegać i rodzina jest dla niego najważniejsza. Ale żeby nie było tak różowo wiadomo też ma swoje wady
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

budza sie co 3h na jedzonko a tak to spia albo leza i sie rozgladaja 
Nie wiem jakim cudem, skoro mam krążek.

Moje dzieci nie mają litości dla matki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tak, zaczęłaś już 9 miesiąc
ale u nas bardzo mocno od wczoraj wieje i na jutro zapowiadają juz deszcz.Oby w niedziele pogoda była ładna,bo jedziemy na chrzciny

poczekam do porodu może urosną 
13.07.2013 
nie raz potrafił zrobić mi przykrość, dopiec, a co gorsze nigdy go nie ma wtedy kiedy najbardziej go potrzebowałam. Nie czuje potrzeby rezygnacji z picia alkoholu, gier komputerowych, rzadszego widywania się ze znajomymi. Nie potrafi wczuć się w sytuację, że ja siedzę wiecznie sama, a on robi co chce i jeszcze tego nie docenia. Nakreśliłam Ci w wieeeelkim skrócie swoją sytuację żebyś wiedziała, że nie tylko z Twoim TŻ-em są takie problemy. Liczmy na to, że się otrząsną jak zobaczą Maluszki i, że dzieciaki przysłonią im caaaały świat. Jeśli będzie inaczej to ja nie ręczę za swoje postępowanie
W sumie to taka standardowa waga. Wiadomo, że każda z nas chciałaby żeby dzieciaczek jakoś drastycznie tych 3kg nie przekroczył ale im późniejszy poród tym dziecko większe i nie mamy na to wpływu.
nie mam pojęcia co wystąpilo w Waszych Tztow??? Może boją się,ze dziecko zajmie ich miejsce??? Faceci mają dziwne mózgi i ciężko ich czasami zrozumieć...tylko obawiam się co to będzie jak dzieciaczki się urodza,bo u nas dużo się popsuło właśnie po narodzinach córki,wcześniej było super...ale narodziny dziecka na każdą parę inaczej działają,wiec życzę Wam,żeby Waszych facetów ten moment "uzdrowil"...
Mam już tego serdecznie dosyć, tym samym dołączam do dziewczyn narzekających na swoich tż