Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-26, 09:46   #3871
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Hej :-*
Ja tylko na sekunde bo idę spać :-P wczoraj późno poszlam spac bo w pracy byłam a dzis wstalam o 8 dzieci wyszykowac do szkoły i przedszkola. Poza tym pogoda brzydka bo ciemno i na burze sie szykuje to tym bardziej chce sie spać. Ale od jutra juz na siłownię wracam :-D
Dzis na wadze 66,0 !!!!!!!! także znowu mały spadek zjadłam owsiankę i leżę już w łóżku..... Popoludniu jak odbiore Kolina to popisze z wami :-* do później :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:38   #3872
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Monia Brawo za spadek Szybko Ci zleci, zobaczysz

Meeedzik Cudne zdjęcie z tej sesji !!!

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Zosia ale świetne zdjęcia ! zazdroszczę, że mogłaś tam być i to widzieć
Wypad na całkowitym spontanie, więc tym bardziej jestem zadowolona że poszłam

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj sukienkę na targu,za 30 zł,bo dostałam dofinansowanie na urodziny,więc trwonię,trwonię Ale wolę kupić wiecej tańszych rzeczy niż jedną droższą,mały sknera Wrzucam w załączniku.
Łaaaaaadna Że też na targu takie fajne ciuchy dostać można :P
ja poluję na sukienkę na wesele, niby mam ale czarną a jestem świadkową to nie wypada :/
Chciałam taką o :
http://allegro.pl/szykowna-sukienka-...232419138.html
czerwoną.
Ale boję się, że jakiś szit będzie, albo niedobra i kasa wyrzucona w błoto :/

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Migotenka Sexi opalenizna xD wyrówna się niedługo... :P

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jak chcecie zobaczyć jaka teraz ze mnie parówka to wrzucam zdjęcie z wczorajszego szkolenia do albumu także walczymy :P
Parówek to Ty na oczy chyba nie widziałaś :/
Jesteś górą szczupła bardzo, tylko dół masz masywny, to wszystko, ze mnie też gruszka i ubolewam
Na Twoje nogi chyba rozciąganie i pilates byłyby najlepsze, one wyszczuplają bardzo

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:47   #3873
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Łaaaaaadna Że też na targu takie fajne ciuchy dostać można :P
ja poluję na sukienkę na wesele, niby mam ale czarną a jestem świadkową to nie wypada :/
Chciałam taką o :
czerwoną.

Parówek to Ty na oczy chyba nie widziałaś :/
Jesteś górą szczupła bardzo, tylko dół masz masywny, to wszystko, ze mnie też gruszka i ubolewam
Na Twoje nogi chyba rozciąganie i pilates byłyby najlepsze, one wyszczuplają bardzo
Ładna ta kiecka tylko ciekawe jak na żywo wygląda pamiętam że na wizażu był taki wątek gdzie dziewczyny pokazywały zdjęcia po zamówieniu w realu może gdzieś znajdziesz

No moje nogi są strasznie masywne żeby mi wyszczuplały musze schudnąć.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:54   #3874
lolusl
Japońska rzepa

U mnie jest mnostwo fajnych kiecek na targu,tam są kilometry stoisk

Także może za tydzień jeszcze po coś się wybiorę,przydałoby się też coś kupić na lipcowe wesele A ta kiecka co Zoska wstawiłaś bardzo ładna

Ja dzisiaj zjadłam loda z truskawek mrożonych, pycha

a co do cery itp, co prawda mam jeszcze bardzo młodą cerę,ale od kilku lat się nie opalam w ogóle już,na całym ciele. Raz,że lubię swoją skórę,bo jest bardzo biała,a dwa że własnie mnie przeraża rak i wszelkie zmarszczki
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:17   #3875
wasulka
Przyczajenie

Czesc dziewczyny ;-)
Dzisiaj na wadze 60,2 takze maly spadek
Menu na dzis
3 wasy z wedlina i jajko sadzone - nie zdazylam sie jeszcze zaopatrzyc sie w chlebek, ale na jutro juz bedzie
kilka plasterkow arbuza i serek wiejski
makaron pelnoziarnisty w sosie bazyliowym
koktajl tuskawkowy z jogurtu naturalnego
wasa z wedlinka
Dzisiaj chyba jyz troche lepiej to zaplanowalam
Milego dnia wszystkim
wasulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 12:14   #3876
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dzis na wadze 66,0 !!!!!!!! także znowu mały spadek zjadłam owsiankę i leżę już w łóżku......
Monia, brawo!!! widzę, że spada sukcesywnie

Cytat:
Chciałam taką o :
czerwoną.
Powiem Ci, że sama chciałam podobną tylko ja jestem boidu.pa i nie zamówię na allegro

Cytat:
U mnie jest mnostwo fajnych kiecek na targu,tam są kilometry stoisk
Gdzie Ty mieszkasz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 12:21   #3877
lolusl
Japońska rzepa

We Wrocławiu
It never fails.
Stary 2014-05-26, 12:28   #3878
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
We Wrocławiu
Daleko trochę :P
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 12:51   #3879
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Lolusl dziękuję na pewno pójdę do Empiku

Tinek nie piekło wysmarowałam się oliwką po kąpieli i później kremem i było ok
a co do tego kremu pod oczy oglądałam ostatnio ten filmik i sie tak zastanawiałam czy na prawdę on taki super hehe

a krem wodny to it's skin używasz?

Paulownia solarium opalanie i własnie przez to mam zmarszczki pod oczami bo ja kiedyś uwielbiałam się opalać i to bez kremu z filtrem na buźce i teraz mam....
Tak dokładnie te it's skin

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja się może źle wyraziłam, bo u mnie nie tyle są straszne zmarszczki, co wory pod oczami i męczę się z nimi całe życie i nic nie pomaga a że solarium szkodzi na buźkę (i nie tylko) to wiem staram się unikać opalania twarzy

Używałam go wory dalej były
On akurat tylko chyba na zmarszczki działa
Pewnie masz cieniusieńką skórę pod oczami i dlatego masz cienie pod oczami. Z tym nie wiem jak sobie poradzić

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Lepiej pozno niz wcale polecam goraco lekture tego bloga:http://kosmostolog.blogspot.dk/

moja skora wyglada lepiej teraz niz 10 lat temu odkad naprawde porzucilam kosmetyki drogeryjne na rzecz aptecznych.
Dzięki za polecenie bloga, zaraz bedę wszystko czytac. Uwielbiam czytać tak pomocne rzeczy

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 14:03   #3880
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
We Wrocławiu
Oooo... moje miasto

Stary 2014-05-26, 14:43   #3881
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Oooo... moje miasto
No popatrz
It never fails.
Stary 2014-05-26, 15:35   #3882
monika01011986
Zakorzenienie

no już jestem
Byłam jeszcze na zakupach z Kolinem, chciałam sobie strój kąpielowy kupić ale w H&M to taka bieda że szok :/ brzydkie te stroje jak cholera.
Kupiłam więc tylko żwirek dla kota i wróciliśmy do domu. Jak mąż przyjedzie z pracy to do Reala jeszcze skoczymy na zakupy spożywcze i musze Presil do prania kupić bo dziś promocja! płyn na 96 prań kosztuje 15,99 euro także trzeba brać!

Coctail - byłam w dwóch drogeriach i nigdzie niema tego żelu antycellulitowego z Nivea. Pytałam się sprzedawczyń ale one w życiu tego na oczy nie widziały dziwne bardzo. Zapytam w aptece jeszcze.

Gotuję zupkę warzywną z 3 udkami z kurczaka będzie na obiad

Cytat:
Super może będzie drugi Lewandowski tudzież Messi
Chciałabym bardzo

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
W Toruniu był Międzynarodowy Festiwal Teatru, na ulicy wszystko pokaz był głównie zainspirowany ogniem, cudo <3! Wkleję wam fotki, bo na serio piękne przedstawienie. Chodziliśmy za artystami, bo to nie było w 1 miejscu.
ale super lubię takie rzeczy oglądać

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Monia i ja dzisiaj loda pożarłam
a w pracy widzę super skoro juz masz tyle nadgodzin
wiesz co Twoja motywacja i mnie dopadła bo jak czytam Twoje posty na temat dietki, to tak samo mówię muszę nie dać dup* i sie trzymać

@wczoraj była masakra ale za to dzisiaj już ok
byliśmy z Tż nad morzem niby miałam się nie opalać i nie chciałam leżałam czytałam książke ale w pewnym momencie ściągnęłam bluzkę i miałam stanik sportowy i ...wrzucę zdjęcie ale proszę się nie śmiać już nigdy nie pojadę bez filtra nawet jak nie będę planowała się opalać. ale buźka dekolt szyja wysmarowane 50

w ogóle Laseczki jakie używacie kremy pod oczy??? bo ja używam od czasu do czasu ale w końcu muszę regularnie stosować bo zmarszczki mam boshe jaka ja stara.... ehh
Cieszę się że "zarażam" odchudzaniem trzymam więc kciuki za Ciebie
Ale się zjarałaś! Szok mam nadzieje że nie piecze?
Ja żadnych kremów nie używam do opalania z filtrem bo ja kocham być opalona na maksa używam tylko olejki wspomagające opalanie
Co do kremu pod oczy to nie używam jak już wcześniej napisałam bo zmarszczek nie mam, ale słyszałam że ten jest świetny : http://www.vichy.pl/produkty-przeciw...tiv/p2916.aspx
Ja używam ogólnie kosmetyki z Vichy i jak dla mnie to najlepsza firma kosmetyczna na świecie. Wszystko mają świetne!

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia faktycznie jak ktoś coś podaruje ( w Twoim przypadku loda ) to nie wypada odmówić. Nieraz własnie przez to ciężko z dietką, ale jeśli raz na ruski rok to nawet się należy :P
I też uważam, że dla Ciebie jest czas łaskawy, że nie masz żadnych zmarszczek, podejrzewam przez to że masz tłustą cerę - i super !!!
No dokładnie, to był prezent więc głupio było odmówić. A dziś na wadze spadek więc lód nie zaszkodził
Ja też myślę że zmarszczek nie mam przez tłustą cerę no ale kurde nie oszukujmy się... skóra dojrzewa do 25 roku życia więc jakim cudem ktoś młodszy może mieć zmarszczki? Nie chcę mi się w to wierzyć
Ja używam od niedawna Vivhy Normadern dla skóry z niedoskonałościami i już widzę efekty. Skóra staje się głodka, matowa, pory są zmniejszone, wszystkie niedoskonałości znikają a kolor robi się wszędzie równomierny. Jestem tym kremem zachwycona tutaj link :
http://www.vichy.pl/artykul/normader...an/a24063.aspx

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Monia Brawo za spadek Szybko Ci zleci, zobaczysz
Dziekuję no mam taką nadzieję cały czas walczę

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Monia, brawo!!! widzę, że spada sukcesywnie
Dziękuję staram się bardzo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-26, 15:40   #3883
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
będę mogła pokazać fotki, pytałam się najprędzej będę je miała 1 czerwca ciekawa jestem co tam powychodziło bo na razie to tylko takie pojedyncze widziałam na aparacie.
No jakby Fotografka zabroniła Ci pokazywać fotki to byłaby dla mnie nienormalna. Przecież Ty jesteś dla niej najlepszą reklamą, ma piękną modelkę i niech wszyscy to zobaczą! Dzięki Tobie ona zyska na popularności i będzie miała więcej klientów

Czekam na więcej fotek!!! nie moge się napatrzeć na tą przy drzewie

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia wysłałam link hehe dobrze masz usprawiedliwione, że nie chciałaś tego loda ja zjadłam dziś fryzki na obiad, na mieście w budce kupiłam, bo głodna jak wilk byłam
Dziękuję za ten link
No nie chciałam, ale że to prezent był to zjadłam
EEeee tam, Tobie nawet kilogram frytek nie zaszkodzi
Gratuluję rocznicy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-05-26 o 15:41
Stary 2014-05-26, 15:40   #3884
Margot85
Wtajemniczenie

heroine nie wiem czy jeszcze potrzebujesz info ale z meldunkiem tymczasowym to jest tak, w Urzędzie Miejskim formalności zajmują ok 10mi, potrzebny jest właściciel, Ty i dowód osobisty, o nic nie pytają (ja z właścicielem ustaliłam wersje o "kuzynce" ale niepotrzebnie) , opłat nie ma żadnych, dla właściciela to też nie problem bo meldunku tymczasowego do spółdzielni itd się nie zgłasza, Urząd też nie informuje spółdzielni więc jak się martwi o wzrost czynszu itd to nie ma potrzeby, dostajesz zaświadczenie o meldunku tymczasowym od ręki.

Tż wrócił do domu i sajgon, niby go tylko 2 tyg nie było a zamieszanie ogromne Upiekłam wczoraj pierś z indyka (na kanapki) ale też zrobiłam 3bita dla Tż i niestety kawałek zjadłam, ale jeden więc tragedii nie ma w sumie tyle, że ani to potrzebne na diecie ani zdrowe ale małżon zaprosił mnie wczoraj na obiad do restauracji to i ja się jakoś odwdzięczyć kulinarnie musiałam
Stary 2014-05-26, 15:48   #3885
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No moje nogi są strasznie masywne żeby mi wyszczuplały musze schudnąć.
Witaj w klubie mamy ten sam problem kochana A w balerinkach to nawet chude nogi wyglądają grubiej :/ sama wiem po sobie i staram się unikać takich butów już. Mam teraz sandałki i mimo że też są płaskie to jakoś lepiej te nogi wyglądają, zaraz Ci fotki wrzucę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-26, 15:49   #3886
monika01011986
Zakorzenienie

O takie w Deichmannie kupiłam

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401112173988.jpg (67,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1401112184334.jpg (65,4 KB, 27 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-26, 16:00   #3887
migotenka
Zadomowienie

Zosia mi też się bardzo sukienka podoba sama też zamówiłam sobie kiecke czarną i na poprawiny na pewno na któreś ją ubiorę hehe.

no wiem że się wyrówna ale mam nauczkę jak się zapomina kremu z filtrem....

Monia widzę że ładnie Ci spada waga ja narazie stoję hehe ale teraz już się trzymam i mam nadzieję że spadnie niedługo

ja też lubię vichy chociaż teraz bardziej mi przypadł avene do gustu póki co. w ogóle lubię apteczne kremy. ten pod oczy wydaje się fajny.
o widzisz a mi znowu ten normaderm nie podpasował w ogóle ale ja go miałam dawno jak tylko wszedł na rynek
no ja mam 25 lat i zmarszczki ale tylko pod oczami innych nie mam

Tinek miałam jego próbkę i dobrze się spisywał i tak się zastanawiam czy kupić ten wodny czy serum flavo c.....

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 16:11   #3888
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Eh.. ja też bym chciała, bo mam flaki a brzuch to w ogóle tragedia no ale nic się samo nie zrobi. Ponoć brzuch ćwiczy się w kuchni... więc muszę na dietę postawić
Otóż to! Ja przecież wcześniej jak się odchudzałam to nic nie ćwiczyłam lub bardzo mało i waga leciała jak głupia tylko dzięki diecie. Także ja jestem zdania że 70% to dieta a 30% ćwiczenia i ogólny ruch.

Cytat:
Przejdzie ja po Shredzie z Jillian miałam przez kilka dni takie zakwasy, że na kiblu siąść nie mogłam no coś strasznego po schodach też ledwo dawałam radę schodzić... TŻ się ze mnie śmiał
hahaha miałam to samo! Ale od wczoraj już jest dobrze zakwasy przeszły na kibel siadałam opierając się o pralkę

Cytat:
Kiedyś się przeprowadzicie wiadomo, że to kosztuje my teraz szukaliśmy tego mieszkania to nas trochę zatelepało, no bo jednak mieszkania w większym mieście sporo droższe (a mniejsze metrażowo). My i tak mało płaciliśmy wcześniej, dosłownie grosze za wynajem, bo to nasza znajoma była... dlatego teraz taki szok. No ale nie chcieliśmy mieszkać u moich rodziców, bo TŻ i tak by musiał dojeżdżać codziennie 100 km w obie strony poza tym uważam, że małżeństwo jednak powinno być na swoim. Jest jeszcze kilka aspektów przeciw, no ale nie będę się rozpisywać :P
No kiedyś tak niestety domek żeby wynając to koszt ok.1000-1500 euro.
Co do mieszkań w większych miastach to tak niestety jest ceny dwa razy większe :/
To że małżeństwo powinno mieszkać samo to ja świetnie rozumiem wiem coś na ten temat wszystkie aspekty przeciw mieszkaniu z rodzicami znam

Cytat:
Biedna... ja też czasem mam takie strupki... wiem, że to boli eh, oby Ci przeszło Kochana
Jedna dziurka od nosa niema już dużych strupków i nie boli nic ale w drugiej jest masakra spray średnio pomaga, mogę oddychać jako tako ale szału niema :/

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Tż wrócił do domu i sajgon, niby go tylko 2 tyg nie było a zamieszanie ogromne Upiekłam wczoraj pierś z indyka (na kanapki) ale też zrobiłam 3bita dla Tż i niestety kawałek zjadłam, ale jeden więc tragedii nie ma w sumie tyle, że ani to potrzebne na diecie ani zdrowe ale małżon zaprosił mnie wczoraj na obiad do restauracji to i ja się jakoś odwdzięczyć kulinarnie musiałam
Ty to masz dobrze z tym TŻ aa jeden kawałek to nic strasznego gorzej jakbyś pół ciasta opierdzieliła
Ooo a jak pieczesz pierś z indyka? Proszę o przepis

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Monia widzę że ładnie Ci spada waga ja narazie stoję hehe ale teraz już się trzymam i mam nadzieję że spadnie niedługo

ja też lubię vichy chociaż teraz bardziej mi przypadł avene do gustu póki co. w ogóle lubię apteczne kremy. ten pod oczy wydaje się fajny.
o widzisz a mi znowu ten normaderm nie podpasował w ogóle ale ja go miałam dawno jak tylko wszedł na rynek
No póki grzecznie jem i trochę się ruszam to waga spada mam nadzieje że tak zostanie
Tobie też zaraz ruszy, nie martw się
Ja się chyba niedługo całkiem przerzucę na wszystko z apteki. Podkład mam z apteki, szampon z apteki, krem też. Coraz więcej rzeczy kupuję już w aptece. Drogo jest ale starczy na długooo więc się opłaca. No i rezultaty widać bo kosmetyki są świetne
Ja póki brałam tabsy to omijałam wszystkie kremy z daleka. miałam idealną cere dzięki tabletkom. Ale jak przestałam je brać to cera znowu mi się świeci, jakaś taka brzydsza się zrobiła więc kupiłam ten normaderm i póki co jestem zadowolona A Tobie czemu nie podpasował?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-26, 16:15   #3889
Like_a_women
Zadomowienie

Hej !
Czytam Was cały czas,ale z pisaniem gorzej.Muszę się zmobilizować
Dietę też cza by było ogarnąć,bo ostatnio zbyt wiele śmieciowego żarcia wpadało.
Meedzik Padałam jak zobaczyłam tą fotkę.Serio wyglądasz ślicznie ta suknia i w ogóle look na bogini
Monia Brawo za spadek,sandałki mi się podbają.Ja musze kupić japonki,najbardziej lubię te z Inblu,ale nie wiem czy w CCC już są
Margot Pierś pieczesz w piekarniku?Jak ją przyprawiasz,bo ja raz upiekłam i się zraziłam,jakaś niedobra była.
Coctail Co Ty gadasz,na pewno nie parówy!Moim zdaniem masz wyrobione nogi ćwiczeniami.
W ogóle założyłam konto na FB,znaczy uaktywniłam.Tylko nie wiem jak Was znaleźć?

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Basiu A co tam u Ciebie?Czemu się nie odzywasz,obiecałaś regularnie pisać... Poszłam na imprezkę i co?Przepadłaś?Buziaczki dla Monisi
Stary 2014-05-26, 16:23   #3890
monika01011986
Zakorzenienie

ale się wkurzyłam dodałam do zupy jogurt naturalny (ale jak woda jeszcze była letnia, żeby się nie zważył) no i po zagotowaniu i dodaniu warzyw jogurt się zważył wygląda obrzydliwie i zupa nie dobra jest odcedziłam warzywa i mieso i tyle... zupy nie bedzie ale mieso z warzywami zjem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-26, 16:26   #3891
Margot85
Wtajemniczenie

monia, Like ja pierś z indyka robię tak (ale zastrzegam, że ja lubię indyka właśnie dlatego, że jest suchy z natury) , wycinam błonki wszelkie itd, obsypuje ze wszystkich stron przyprawami które lubię- pierz czarny mielony, papryka słodka, zioła prowansalskie, tymianek, majeranek, pieprze cytrynowy, czosnek (świeży lub w proszku-jaki akurat mam) , nacieram mieszanką oliwy i octu winnego (ale to tak symbolicznie, łyżka oliwy a nie szklanka) i na noc do lodówki, następnego dnia kładę na mocno rozgrzaną patelnie ale to dosłownie 1min max 2 min żeby zamknąć pory i żeby mięso nie wyschło przy pieczeniu a nie żeby je usmażyć na wiór Następnie do naczynia żaroodpornego nalewam wody, ale tylko lekko na dno (oczywiście jak kto ambitny to można bulion zrobić) i na 20 min do rozgrzanego piekarnika- mam piekarnik z "kropkami" ustawiam na 7, ile to stopni to nie wiema naczynie zamknięte oczywiście. Ja tam lubię indyka i pewnie nie jestem obiektywna bo mi zawsze smakuje
Stary 2014-05-26, 16:28   #3892
Like_a_women
Zadomowienie

Margot Dzięki.Jutro jadę na zakupy to kupię pierś z indyka i też tak zrobię,tylko bez majeranku bo nie lubię doczytałam,pieprz cytrynowy?A cóż to za cudo?

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2014-05-26 o 16:29
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 16:35   #3893
monika01011986
Zakorzenienie

Margot pewnie pyszny ten indyk Ci wychodzi kurde ale ile przypraw, w domu mam tylko sól i pieprz z tego co wymieniłaś

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-26, 16:37   #3894
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Margot Dzięki.Jutro jadę na zakupy to kupię pierś z indyka i też tak zrobię,tylko bez majeranku bo nie lubię doczytałam,pieprz cytrynowy?A cóż to za cudo?
Like trzeba przyprawić tym co się lubi
Pieprz cytrynowy to mieszanka przypraw, ja kupuje z Kamisu, do ryb głównie stosuje a w składzie jest: sól, pieprz czarny, czosnek, cebula, cukier, skórka cytrynowa i kurkuma. Dlatego też soli nie wymieniałam i tak jest w składzie niektórych mieszanek.
Stary 2014-05-26, 16:55   #3895
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Zosia mi też się bardzo sukienka podoba sama też zamówiłam sobie kiecke czarną i na poprawiny na pewno na któreś ją ubiorę hehe.

no wiem że się wyrówna ale mam nauczkę jak się zapomina kremu z filtrem....

Tinek miałam jego próbkę i dobrze się spisywał i tak się zastanawiam czy kupić ten wodny czy serum flavo c.....
Też mi się właśnie skończyć ten z witaminą C i zastanawiam się czy teraz nie wziąć z peptydami, bo ma bardzo dużo pozytywnych opinii zamówię chyba właśnie jego, zobaczę jak się spiszę. A jak coś zawsze mogę wrócić do tego z witaminą C bo u mnie się super sprawdzał czytałam właśnie ostatnio o tym flavo c, też kusił ale zostanę przy it's skin

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 18:03   #3896
monika01011986
Zakorzenienie

Dziewuszki dziś dzień mamy mąż wrócił z pracy i przyniósł mi prezent kwiatki i perfum ale mam kochane dzieci :-D
Jade do Reala, do później :-*

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401120229371.jpg (60,8 KB, 25 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-26, 18:31   #3897
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No popatrz
Ty... to o jakim Ty targu mówisz?! Bo będę we Wrocku za jakiś czas Świebodzki/Zielińskiego?

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Mam od kilku dni tak napęczniały i twardy brzuch, że nie wiem o co chodzi Boli mnie, jest w ogóle dziwny, a wcale nie jem dużo, czy niezdrowo...:/

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dziewuszki dziś dzień mamy mąż wrócił z pracy i przyniósł mi prezent kwiatki i perfum ale mam kochane dzieci :-D
Jade do Reala, do później :-*

Ja kojarzę te perfumy, fajne są Kochany mąż

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

LikeAW Sezon grilli to i trochę "gorszego" jedzonka się trafi ;P Lato przyjdzie, za dzieciakami będziesz biegać, to samo spadnie

Stary 2014-05-26, 18:38   #3898
meeedzik
Zakorzenienie

Dziękuję laseczki moje nawet nie wiecie jak miło mi czytać takie komentarze siedzę i uśmiecham się do lapka

Ja już po pracy jestem, jutro idę na 4 godziny, bo już zmęczona jestem i muszę odpocząć trochę dziś wstałam z bólem głowy, a nie pamiętam kiedy ostatnio mnie głowa bolała. Cały czas na obrotach jestem.

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Like to nie sukienka, to kawałek materiału byłam nim tylko zasłonięta, nawet stanika nie miałam tylko stringi a wyszło jakbym była w sukni ślubnej
Stary 2014-05-26, 19:06   #3899
Like_a_women
Zadomowienie

Zooska No wlasnie w tym problem,bo sezon grillowy się zaczął to dla mnie czas na obzeranie do tego piwko i dieta jest w czarnej a ja jakoś nie umie się oprzeć sensacji z brzuchem wspolczuje,może jakieś ziolka? Meedzik no rzeczywiście wygląda jak suknia.

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2014-05-26 o 19:08
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 19:31   #3900
migotenka
Zadomowienie

Monia no ale czasami te drogeryjne lepsze niż apteczne ale ja też wolę apteczne nie wiem czemu...
a szampony apetczne jakie stosujesz? chociaż ja mam na pół roku, mamuśka mi nawiozła alverde i odpowiadają mi bardzo
wiesz co sama nie wiem już czemu mi nie podpasował ten krem, nie pamiętam ale fajnie ze Tobie odpowiada
a właśnie bo pamiętam jak kupowałaś podkład vichy i jak się sprawuje?

ale super prezent dostałaś ja pamiętam jak mamie laurki robiło się hehe

Margot ale smaka na indyka narobiłaś ja muszę jakoś zrobić taką roladę z piersi indyka, i na zimno do kanapek i na ciepło pychotka, tylko nie wiem jak mój tatuśko robił farsz więc będę musiała o przepis dzwonić

Tinek i teraz jestem w kropce bo nie wiem który kupić hehe
a na długo Ci starcza? z azjatyckiego bazaru zamawiasz?

Zosia oj ale bidulka jesteś z tym brzuchem może porób jakieś badania?

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości