|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Ja po zakupach. Dziewczyny to co przeżyłam w mieście jest nie do opisania. 3 razy bym zemdlała,musiałam wybiegać ze sklepów. Ale kupiłam co miałam kupić
Co tu tak cicho?
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem wykończona;/
|
|
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/dumel-discovery-tr...247733981.html Cytat:
za miejsce w żłobku ![]() a w namiocie się tż chyba podobało ![]() przydałaby mi się taka ![]() misiaeel pytałaś o potrawkę, przepis taki: kalarepę, marchew, pietruszkę i selera zetrzeć na tarce, wsadzić do garnka, zalać wodą,tak żeby przykryła warzywa, gotować aż wszystko będzie miękkie, można dodać inne warzywa (np cukinię), wtedy jak marchew, kalarepa będą na wpół miękkie dodać cukinię, na końcu dołożyć trochę masełka, przyprawy jakie lubicie (my dajemy natkę pietruszki, koperek, lubczyk suszony) ![]() Kubson śpi, ale dzisiejszy dzień (noc zresztą też) był koszmarny, jak nic wychodzą mu zęby (dolne czwórki). W nocy bardzo się meczył, nie mógł spać, budził się z takim płaczem, że serce mi się kroiło dałam Nuforen i jakoś dospaliśmy do rana. A dzień - wiadomo, nie byliśmy na dworku, bo zimno i pogoda dość niepewna :/ więc dodatkowo marud niesamowity. Nie jadł dziś prawie nic, właściwie to wisiał mi tylko przy uu. Biedny tak strasznie się męczył potem to ani likarstwa ani Tantum verde nie pomagał. Padł zaraz po kąpieli z uu w buzi. Ciekawe, ile pośpi
|
||
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi - brawa dla leoska! to jest fantastyczne jak taki maly czlowieczek zaczyna powtarzac slowa
Co Kuba zrobil... ![]() Ida mu zeby no i z tej okazji upatrzyl sobie moje lewe ramie jak ma okazje to gryzie mnie w nie na potege ![]() przewinelam go dzis na noc na przewijaku, podnosze go chcac pociagnac spodnie od pizamy a ten oczywiscie odczynia swoje bezecenstwa na moim ramieniu no i tlumacze mu po raz 95685362478956245784 ze nie wolno bo to mame bardzo boli i takie tam i mu mowie ze jak taki jestes madry to siebie gryz a nie mnie gryziesz... a ten co??? jak sie rzucil na swoja noge, jak sie nie wgryzl to myslalam ze padne. jak maly wampir doslownie!!! ale myslalam ze on tak tylko na zarty ale jak zobaczylam najpierw podkowke a potem lzy jak grochy i RYK to przekonalam sie ze to jednak nie bylo na zarty madre to to? ![]() na szczescie ten bol co prawda jest megasnie megasny ale trwa chwilke. takze poplakal kilka sekund i mu przeszlo.... teraz ma fioletowego siniora i odciski swoich zebow ![]() moze dzieki temu oduczy sie gryzc... |
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
NANCY my mamy ta firankę od Mikołaja. ...Pan Dumelek to ulubiona postać. . Wiecznie fruwa po o pokoju
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, ale suplement brać może
Pstryku Szaja, zrobiłam - w załączeniu dowod, szał był sorry za jakoś zdjęcia i bikini Leosia dodam tylko że potem do wanny wszedł TZ i zaczęli obklejać bo człlach |
|
|
|
#847 |
|
Konto usunięte
|
Ale super wycięłaś!
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46669805]Ale super wycięłaś![/QUOTE]
z foremek rzecz jasna przyznam ,ze miałam niezła frajdę i jaką satysfakcję,że mogę być twórcza i wzbudzałam podziw w oczach innych domowników
|
|
|
|
#850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, dziękuje za informacje odnośnie tego suplementu.
Amelka spi od 19 praktycznie a ja sobie siedze sama, kurcze samotna sie czuje.
|
|
#852 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
siemka
![]() witam się znad leszka z sokiem malinowym i cytryną ![]() dziękuję za kciuki! praca mgr zaakceptowana, kosmetyczne poprawki i w sobotę jadę drukować i po prodpis promotora w przyszłym tygodniu jeszcze załatwię obiegówkę i składam pracę do dziekanatu, jeśli przejdzie przez plagiat to czekam sobie na obronę rzecznie pytania już mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super super super! gratulacje! Cytat:
to tak, zakładam jej majteczki na pampersiaka, żeby a)lepiej wyglądało jak jej się spódniczka zawinie b) jak nasiura żeby spod tej krótkiej kiecki nie było widać go, bo on jednak trochę opada ![]() Jeśli jesteśmy w domu albo u nas na podwórku to nie widzę potrzeby grzania jej tyłeczka w upał dodatkowo ![]() Cytat:
a ja mam problem: Ania zaczęła bić. Dzisiaj. Nie wiem dlaczego, ale normalnie leje mnie po twarzy. Na początku myślałam, że to forma wygłupów, ale mówię jej że mnie to boli, że nie moża bić, udaję że płaczą a ona nic potem siedzę przy kawie a ona podchodzi iz nów mnie chlast. I znów tłmuaczę, proszę,udaję że płaczę no ale nic nie działa mój pierwszy problem wychowawczy chybm, tzn taki w którym nie mam pomysłu co zrobić sfrustrowana napisałam do tża, napisał że to może przez nudę, deszcz bo jednak ostatnio biegała całe dnie po dworze i żebym ją zabrała do jakiejś bawialni. Stwierdziłąm, że może faktycznie, pojechałyśmy fajnie było (pierwszy raz byłyśmy), i mnie nie biła, pomyślałam że minęło i że tżcik to jednak mądry facet. Przyjechałyśmy do domu, wyciągam ją a ta mnie chlast! i od początku historia Macie jakiś pomysł? czemu tak i co ja mam zrobić? Jednego jestem pewna - NIKT jej nie uderzył, raczej mało prawdopodobne, żeby widziała, jak ktoś kogoś bije. No ja nie wiem
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przeczytałam dziś artykuł
http://kobieta.onet.pl/dziecko/nasto...wsciekle/8pbkh i powiem Wam,że mnie zirytował ![]() też mam ochotę czasem ucieć i nie wrocić (tak na chwile ), też jak jadę w delegację i mam lozko tylko do swojej dyspozycji to sobie myślę w końcu się wyśpie ale nigdy bym nie obaliła mitu o matkach polkach bo to znaczy,że zwątpiłabym w samą siebie lub w każdą z Wasdenerwuje mnie,że takie teorie się stawia i ludzie łatwo podłapują takie steroetypy,za chwile wogóle podważą,że my kobiety jesteśmy zdolne by rodzić potomstwo myślicie że rozterki współczesnych matek tak bardzo się różnią od tych co przezywały nasze mamy? babcie? kompletnie nie przemawia do mnie ten artykul i nie zgadzam się z nim,z dupy jest strasznie |
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooooooooo wlasnie miaalam Wam pisać o tym artykule, beznadzieja totalna. Ewulka, zazdroszcze Ci, ja jestem na etapie myślenia nad tematem mojej pracy mgr. Masakros, ile możliwości
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-05-29 o 21:24 |
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#856 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#857 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tż się namiot spodobał ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co kupiłaś? Cytat:
biedny Kubulek Cytat:
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojeeej! a co się dzieje? będziesz kolejna z dobrymi nowinami?
|
|
|
#860 | |
|
Raczkowanie
|
Witam się
Powoli poczytam Was i zorientuję się co tam ciekawego Z nowości to chyba zafasolkowałam )))))))Cytat:
![]() Udało się za pierwszym razem stymulacji !!!! Ja wiem że się udało bo tak samo mnie ciągnie w podbrzuszu jak ostatnio :P Teciowa to tydzień temu już coś przeczuwała ( trzy razy mnie podchodziła : proponowała szampana ale wywinęłam się bom kierowca, zapytała się wprost ale szybko się wywinęłam że sama nie wiem a za trzecim razem ogórki małosolne na obiad dała i się zapytała czy mi smakują hehehehe) test wychodzi bardzo blady więc poszłam na bete. jutro będą wyniki PS proszę daj znać tel. bo mi Krzyś telefon zepsuł i mnóstwo kontaktów pogubiłam plissssssss |
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam jeszcze napisać... otóż, kiedy byłam z Amelką w przychodni na szczepieniu, przyszła babka z 7 tygodniowym dzieckiem, dziecko było ubrane w takiego cieplejszego pajaca, cieplejsza czapka.. plus gruby koc... nie wspomnę o tym, że akurat tego dnia było 30stopni. No ale ok. Baba wzięła to maleństwo na przewijak i tak to bobo położyła, na krawędzi (ona szukala w wózku czegoś)... dziecię machało nóżkami i tak na boki sie bujało itd, ze musiałam zareagować i podleciałam do tego dziecka i przytrzymałam za pampersa (powiedzialam te babie, ze nie moge na to patrzeć, że ono tak blisko krawędzi lezy i wole dmuchac na zimne) . Dziewczyny, wiem ze zwracanie uwagi wkurza itd. ale tu działała moja intuicja, nie darowałabym sobie gdyby to dziecko upadło czy coś a ja nic bym nie zrobiła.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-05-29 o 21:33 |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, ja znowu na smutno
Umiera kolejna bliska osoba, bardzo bardzo dobry przyjaciel moich rodziców.... Rodzice są zdruzgotani..... Trzy miesiace temu w ciagu doby niepsodziewanie zmarła ciocia, teraz nastepna bliska osoba..... Mnie tez strasznie strasznie go żal, taki dobry facet..... Powiedzcie, czemu s☠☠☠☠iele, gwałciciele, mordercy, pedofile chodzą po ziemi az sie rzygac chce a dobrzy ludzie idą do piachu w sile wieku Bartulo dzis jakby lepiej, noc przespal bez jedzenia nawet, pobudka dla róznowagi o 6, ale niedospany, rozparzony, pokimal od 9 do 11. Dzien nawet w dobrym humorze dopiero wieczorem cyrki szły, bo lało cały dzien i zamknieci siedzielismy, no i juz senny, az zaliczył kant biurka i sie upłakał jak nie wiem co.... Padł dopiero po 20. Postaram sie cos nadrobic, ale elokwencją to chyba nie błysne..... |
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia, baardzo mi przykro, bardzo!!!
niestety, ja tez tego nie rozumiem...
|
|
#864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Debrah nie obronisz Małej przed wszystkim. A jak miała ochotę to niech próbuje. jedno będzie bleee a inne cacy . Samo życie. Ale i tak to TY JESTEŚ MAMĄ I MASZ OSTATNIE SŁOWO. |
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Jakajaka
gratulacje!Marsi super wycięłaś! Sylwia przykro mi ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- My dzisiaj podpisaliśmy umowę przedwstępną, mam wszystkie dokumenty (mam nadzieję, że mam) i jutro idę do banku składać wniosek. Także proszę o kciuki. Żeby wsio poszło ok i żebym kredyt dostała |
|
|
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za odpowiedzi na temat jedzenia
ja pieczarki od dawna daje i w zupie i sos, bigos tylko probował- namaczałam chleb i dawałam troche kapusty placków ziemniaczanych sie boje dzien zarłoka! Cytat:
Cytat:
gulasz je, z papryka tez, sos pieczenowy bardzo lubi Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby się udało!
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na 110 .. Na mnie przynajmniej na razie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

dobrze że tylko tyle od dziś zaczyna dietę i będzie brać proszek zasadowy
mały teraz śpi, ale jak się obudzi to ja już się głowię co będziemy robić. Jakby chociaż padać przestało to bym wyszła na jakieś zakupy a tak doopka.
i zastanawiam się czy kupić.
Jest szal!
za miejsce w żłobku 

ale myslalam ze on tak tylko na zarty ale jak zobaczylam najpierw podkowke a potem lzy jak grochy i RYK to przekonalam sie ze to jednak nie bylo na zarty 

b) jak nasiura żeby spod tej krótkiej kiecki nie było widać go, bo on jednak trochę opada 

przykro mi