Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 09:48   #991
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Księga gości dotarła! Właśnie rozpakowuję paczkę!!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 09:48   #992
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

troche offtopowo, ale przedstawiam Wam mojego skarba

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-02, 09:50   #993
aneczka25057
Rozeznanie

Szczeperka piękna relacja Gratulacje

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

czekolada jaki słodziak!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 09:53   #994
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Księga gości dotarła! Właśnie rozpakowuję paczkę!!
Zdjęcia!!!

Czeko ale słodziak zazdroszczę Ci go!

Buczorek nie wiem co gorsze: potwierdzić a nie przyjść czy nie potwierdzić i przyjść. Mi to rozwala cały tydzień bo musze tak dostosowac czas żeby zdążyć ze wszystkim. Ślub w następną sobotę a ja już we wtorek jadę do rodziców więc do weekendu musze mieć wszystko na gotowo. Tam nie będę miała jak wydrukować nawet...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:01   #995
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość

Piękności!!!!!!!!!!!! : love:
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:02   #996
Buczorek
Raczkowanie

czekooczekolada
ojoojjoj jaki słodki miś )))
Stary 2014-06-02, 10:03   #997
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Zdjęcia!!!
Jak wrócę z nią do domu to obfocę, bo mam ze sobą tylko tel i to bez kabla, nie mam czym na kompa zrzucić. Poza tym nie rozpakowałam jej z folii, bo jest dość duża, a nie chcę jej uszkodzić w drodze do domu

Wygląda super i krążki są spore!!
Obiecuje foty wieczorem, albo po poludniu zaraz jak dotrę do domu

czekoo piesek kochany

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:20   #998
Elrosa
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego dla naszych nowych Pań Młodych!

W sobotę widziałam się z głównodowodzącym naszego zespołu i trochę się załamałam. Powiedzmy, że spodziewałam się czegoś trochę innego, proponował mi dużo rzeczy, które mi się bardzo nie podobają (np. błogosławieństwo z akordeonem czy pierwszy taniec z gośćmi w kole), ale na szczęście byli otwarci na negocjacje i nic z tej listy nie będzie. Tylko teraz jeszcze muszę znaleźć piosenkę do grania w czasie krojenia tortu, bo zostaniemy z Bayer Full... całe szczęście sami zapewniali, że nie będzie obleśnych oczepin (ustaliliśmy kilka zabaw, takich bardzo standardowych - test zgodności, gorące krzesła czy naśladowanie choreografii wymyślanej na poczekaniu przez PM - oczywiście już się zaczęłam zastanawiać, co ja biedna sierotka mogę zatańczyć przy ludziach). No i taniec z rodzicami w kółeczku, nie wiem, na co można go zamienić, ale NIENAWIDZĘ TAŃCÓW W KÓŁECZKU! Ratujcie

Wczoraj trochę dla uspokojenia zaczęłam dłubać w papierach i udało mi się skończyć zawieszki - chwaliłam się już w wątku DIY kocham mojego Big Shota

Zrobiłam też w końcu ozdóbkę na tort, miała być na drewienku z przetransferowanym nadrukiem (nadruk przykleja się klejem wikolowym do deski, po dokładnym wyschnięciu ściera się papier wilgotną gąbką, nadruk pozostaje), ale efekt niezbyt mi się podobał (czarny wychodził mi jasnoszary), więc zostało przy poczwórnej warstwie kartonu (dwie z przodu, dwie z tyłu)

W tym tygodniu mam nadzieję zrobić winietki, kupić koszulę dla mojego PM (ma już jedną, ale jest z domieszką czegoś sztucznego i już mu zapowiedziałam, że to na poprawiny - na ślub i wesele chcę mu kupić 100% bawełny, żeby mi się nie zgrzał doszczętnie) i wino - ciągle nie wiem, jakie, po lekturze strony dotrzechdych nie jestem ani trochę mądrzejsza, ustaliłam tylko, że czerwone (pół)wytrawne i białe (pół)słodkie dla mnie i starszych cioć. Chyba, że sobie kupię biały wermut, kocham wermuty

Równo za tydzień ponownie idę zmierzyć kiecę, chyba będzie już gotowa do odbioru

Mój genialny K. wymyślił wczoraj, że on to właściwie jednak chciałby mieć jakieś nalepki na wódkę, może takie z napisem "Weselna" zamiast "Wyborowa"? Już myślałam, że w ogóle takich nie znajdziemy, ale na szczęście są, uff. Na takie jeszcze mogę się zgodzić
Stary 2014-06-02, 10:23   #999
misia880
Zakorzenienie

Elrosa u nas nie będzie tańca w kółeczku Damy kosze ze słodyczami plus storczyki dla mam i poleci piosenka Preludium no i każdy zatańczy ze soba tzn moja mama z moim tata, a tescie razem. Ja oczywiscie z TŻ

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:24   #1000
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ysia, zaczepiłam Cię na fb
Tak?! Już ogarniam Ta nowa szata fejsa to dla mnie czarna magia

Apropo fejsa szeptem tylko powiem, że na profilu enzunia są zdjęcia ślubne. Wyglądała przepięknie

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:30   #1001
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Elrosa u nas nie będzie tańca w kółeczku Damy kosze ze słodyczami plus storczyki dla mam i poleci piosenka Preludium no i każdy zatańczy ze soba tzn moja mama z moim tata, a tescie razem. Ja oczywiscie z TŻ
O, to jest pewien pomysł u nas nie widziałam jeszcze, zazwyczaj jest albo kółeczko, albo w parach: panna młoda ze swoim tatą, pan młody z mamą i mama panny młodej z teściem. Nie powiem, żeby to podobało mi się bardziej od kółeczka. Najchętniej zrezygnowałabym w ogóle z tańczenia przy tym, zamiast tego może byśmy się ściskali i składali życzenia przez całą Sipińską, albo co...
Stary 2014-06-02, 10:30   #1002
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość

Apropo fejsa szeptem tylko powiem, że na profilu enzunia są zdjęcia ślubne. Wyglądała przepięknie
zgadzam się
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:33   #1003
Szczeperka
Wtajemniczenie

Elrosa - piękne zawieszki zrobiłaś. Zdolniacha

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:38   #1004
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
O, to jest pewien pomysł u nas nie widziałam jeszcze, zazwyczaj jest albo kółeczko, albo w parach: panna młoda ze swoim tatą, pan młody z mamą i mama panny młodej z teściem. Nie powiem, żeby to podobało mi się bardziej od kółeczka. Najchętniej zrezygnowałabym w ogóle z tańczenia przy tym, zamiast tego może byśmy się ściskali i składali życzenia przez całą Sipińską, albo co...
no to tez pomysł ale ja bym nie chciała zmuszac taty mojego do tańczenia z moja teściową

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:39   #1005
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

jest boski
Cytat:
Jak wrócę z nią do domu to obfocę, bo mam ze sobą tylko tel i to bez kabla, nie mam czym na kompa zrzucić. Poza tym nie rozpakowałam jej z folii, bo jest dość duża, a nie chcę jej uszkodzić w drodze do domu

czekamy na foty!
Cytat:
Wczoraj trochę dla uspokojenia zaczęłam dłubać w papierach i udało mi się skończyć zawieszki - chwaliłam się już w wątku DIY kocham mojego Big Shota

Zrobiłam też w końcu ozdóbkę na tort, miała być na drewienku z przetransferowanym nadrukiem (nadruk przykleja się klejem wikolowym do deski, po dokładnym wyschnięciu ściera się papier wilgotną gąbką, nadruk pozostaje), ale efekt niezbyt mi się podobał (czarny wychodził mi jasnoszary), więc zostało przy poczwórnej warstwie kartonu (dwie z przodu, dwie z tyłu)

genialne zawieszki i to na tort

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:40   #1006
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:

my podziękowaliśmy przez mikrofon, wyściskaliśmy się, zaśpiewaliśmy sto lat i to było wszystko. Żadnych kółeczek, tańczenia.

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:45   #1007
justynkie
Wtajemniczenie

Elrosa super zawieszki!

Co do podziękowań dla rodziców:
My podziękujemy rodzicom po błogosławieństwie w domu. W trakcie wesela po toaście szampanem weźmiemy mikrofon i przywitamy gości, podziękujemy im za przybycie i podziękujemy oficjalnie rodzicom bez których wesele by się nie odbyło. I poprosimy gości o "sto lat" dla rodziców. I tyle, żadnych wyjść na środek, piosenek i kółeczek.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:50   #1008
21klaudyna
Zadomowienie

Elrosa: Piękne zawieszki i tabliczka na tort. Śliczny wzór- bardzo mi się podoba

Mam pytanie do tych dziewczyn , które złuszczały stopy tymi skarpetkami- też miałyście takie mega suche stopy w trakcie ? Jestem w 8 dniu złuszczania i one są takie suche, że az strach:P

Co do podziękowań. My jak tylko zdążymy to nagramy podziękowanie dla rodziców., wręczymy prezenty i zaśpiewamy im Sto lat a potem zaprosimy wszystkich do tańca
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-06-02 o 10:52
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:04   #1009
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
bez sensu, bez sensu, ja dostałam już rozgrzeszenie kiedyś tam to po co mam się z tego drugi raz spowiadac?

Dziewczyny, kiedy byłyście do pierwszej spowiedzi przedślubnej?

Szczeperka wyglądałaś cudownie!
My już spisaliśmy protokół, dostaliśmy kartki do spowiedzi ale nie mówił ksiądz że to ma być spowiedź z całego życia, na tych karteczkach też nic takiego nie pisze. Tylko, że trzeba powiedzieć że to pierwsza przedślubna. Nam kazał iść około 2 tygodnie od spisania protokołu na pierwszą, a na drugą na mniej więcej 4-2 dni przed ślubem

Cytat:
My wybralismy tort, będzie okrągły choinka 1 na 2, 3 piętra. Chcieliśmy 3 smaki ale pani nam powiedziała że to się nie opłaca bo tego najwyższego piętra spróbuje może z 10 osób więc ostatecznie wzięliśmy dolne piętro inne i te dwa inne.
Dolne będzie owoce leśne: biszkopt z musem jagodowo-porzeczkowo-jeżynowym lekko kwaskowy.
Dwa górne piętra o smaku biscotto: połączenie musu waniliowego i czekoladowego oraz herbatników i wiśni w żelu na spodzie.

Tort będzie pikowany w kolorze ecru coś jak tu:

Z tą różnicą, że pikowany będzie poziom 1 i 3 a perełki kremowe, na każdym poziomie będzie pomarańczowa wstążka, na drugim poziomie (gładkim) będzie wypisane czekoladą J&A, cały tort będzie obsypany brokatem perłowym, a na górze będą kremowe kwiaty żywe. I tort wjedzie z dwoma racami.
Wybór tortu i degustacja trwały 10 min

Wódka zwieziona, kokardy naklejone, kościół załatwiony.
Dostalismy zaproszenie na ślub kuzynki TŻ 30 sierpnia, dziewucha będzie miała identyczną sukienke jak ja! Nie uważam tego za przypadek, pewnie teściowa nakłapała jęzorem na wszystkie strony, tamta obejrzała kieckę i kupiła identyczną

I pokątnie dowiedzieliśmy się że na wesele wybiera się wujek TŻ z trójką dzieci, którzy nie potwierdzili obecności. Było z nimi rozmawiane dzień przed potwierdzeniem i powiedzieli że dadzą znać, nie dali więc uznaliśmy że nie będziemy sie prosić. Później doszły nas słuchy że oni chwalą się w rodzinie że będą u nas. Więc postanowiliśmy ich spytać wprost, i usłyszeliśmy że jeszcze nie wiedzą a ślub za 2 tyg! Ostatecznie umówiliśmy się że mają czas do piątku bo musze zrobić winietki i plan stołów. Ale rozwaliło mnie to, zaproszenie dostali w marcu i od 3 miesięcy zastanawiają się czy przyjść...
Tort piękny!
Ale ta dziewczyna mnie rozłożyła na łopatki. Jak można kupić taką SAMĄ suknię ślubną? Dla mnie jej zachowanie jest koszmarne
A wujek nie lepszy, myśli że najważniejszy pod słońcem i wszyscy w napięciu czekają na jego deklarację czy bedzie?

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Elrosa: Piękne zawieszki i tabliczka na tort. Śliczny wzór- bardzo mi się podoba

Mam pytanie do tych dziewczyn , które złuszczały stopy tymi skarpetkami- też miałyście takie mega suche stopy w trakcie ? Jestem w 8 dniu złuszczania i one są takie suche, że az strach:P

Co do podziękowań. My jak tylko zdążymy to nagramy podziękowanie dla rodziców., wręczymy prezenty i zaśpiewamy im Sto lat a potem zaprosimy wszystkich do tańca
My najprawdopodobniej osobiście podziękujemy rodzicom w domu, a na sali weźmiemy do mikrofonu poprosimy o sto lat dla Rodziców że bez nich nie było by nas tutaj, a później najwyżej piosenkę dla nich, ale każde tańczy sobie, nie będę zmuszała nikogo do kółeczek.

Myślicie, że przy białej sukni ślubnej srebrna biżuteria z kryształkami i perełkami w kolorze wite/ivory (tak jest dokładnie kolor określony), będzie się bardzo odznaczać? I perły będą wyglądały na brudne??

Wiecieco nam szwagierka powiedziała? Że mamy mieć na weslu dużo ciasta i ona później musi jak najwięcej dostać bo MUSI do SWOJEJ firmy zabrać i poczęstować kolegów bo wszyscy czekają... Doprawdy???

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2014-06-02 o 11:05
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:07   #1010
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość

to prawda wyglądała jak prawdziwa księżniczka

Czeko, przesłodki psiak, aż mam ochotę utulić i wycałować
Elrosa, śliczne te zawieszki i ozdóbka na tort! Na prawdę szacun - wygląda meeeega profesjonalnie
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:14   #1011
alloffkowa
Zakorzenienie

justynkie nie przejmuj się że ma taką samą suknię- w końcu Twój slub jest pierwszy i będzie wiadomo kto po kim zmałpował a dwa, napewno nawet nie będzie wyglądać w połowie tak pięknie jak Ty
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:20   #1012
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Jak przebiega spowiedź to zależy dużo od spowiednika, niektórzy zdają dziwne pytania (ile razy, jak często) a z niektórymi można fajnie i rzeczowo porozmawiać
Otóż to
U mnie proboszcz jest lajtowy, zawsze wysłucha, przy cięższym grzechu coś powie na jego temat, ale nie zadaje pytań. Można z nim pogadać jeśli się chce, zapytać o coś. Całkiem inny jest wikary, który nawet przy lekkich grzechach pyta dlaczego się popełniło, ile razy itd. Pod koniec spowiedzi jeszcze trochę pogada na temat tych grzechów, więc trwa to znacznie dłużej niż u proboszcza

Cytat:

My wybralismy tort, będzie okrągły choinka 1 na 2, 3 piętra.
Tort jest mega Piękny i pyszny
Kuzynka TŻ będzie "druga", więc ściągnęła z Ciebie, a nie Ty z niej Nie przejmuj się, może to rzeczywiście był przypadek?
A co do wujka TŻ

Cytat:

Cudo

Cytat:

Czekam z niecierpliwością A mój TŻ z jeszcze większą, bo się napalił na nią i kazał dać znać jak do Ciebie przyjdzie

Cytat:

Wszystko co robiłaś jest przepiękne Zawieszki mega
U nas taniec z rodzicami nie będzie raczej w kółeczku. Bardzo możliwe, że podziękujemy im po pierwszym bloku tanecznym, damy kwiaty, a zaraz później 'wjedzie' tort. Nie wiem dokładnie jak to rozwiązać, żeby rodzicom nie było przykro
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:26   #1013
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Opium
Nic się nie bój spowiedzi. Nie jest źle. My jesteśmy po pierwszej, w piątek idziemy na drugą. To nie jest tak, że musisz się wyspowiadać z całego życia. Jest to spowiedź generalna, przedślubna. Ja wyspowiadałam się ogólnie zaznaczając, że to spowiedź przedślubna, ksiądz zadawał dodatkowe pytania odnośnie całego życia, na które odpowiadałam. Możesz się odnieść do wcześniejszych spraw, które Cię trapią. Trwało to chyba z 30 minut, ale mówił mnóstwo o relacjach małżeńskich, o szacunku, o miłości. Dla mnie było to mega przeżycie. Wyszłam zryczana na maxa i bardzo "lekka"
Wprawdzie spowiadał mnie mój kolega z pracy (uczy u nas religii), ale mój TŻ był u innego księdza i też było dobrze

ad
Czekamy na zdjęcia księgi

justynkie
Piękny tort i jaki pyszny będzie! Sprawę sukni komentowałam wielokrotnie. No nic. Dziewczyna sama strzela sobie samobója

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2014-06-02 o 11:34
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:27   #1014
Sunset89
Rozeznanie

Dziewczyny, muszę się wyżalić, bo szlag mnie trafia
W weekend była u nas mama TŻ, kobieta jest bardzo ok, dogadujemy się dobrze, generalnie nie ma problemów.
Ale w związku z tym, 3 dni pod rząd przyłaziła też jego siostra, bo jak Wam mówiłam już kiedyś, mieszka po drugiej stronie ulicy praktycznie.
I znowu się zaczęło:
Menu do dupy, generalnie nasze koncepcje to wieś śpiewa i tańczy, skandal że ma zaproszenie z osobą towarzyszącą a nie imienne - żeby nie było, TŻ pytał czy pisać jej chłopaka, powiedziała że nie, bo do października różnie może być i że lepiej nie pisać - teraz wielka afera.
Bo jej facet nigdy w życiu nie był na weselu i on ma się tam dobrze bawić, odpaliłam, że sorry ale my nie będziemy robić wesela pod jej faceta i jego dobre samopoczucie.
Akurat tak się składa, że w dzień poprawin ma urodziny i znowu był tekst, że ona oczekuje jakichś specjalnych rzeczy na poprawinach, NO BO W KOŃCU JEDYNA SIOSTRA MŁODEGO MA URODZINY, HELOŁ
Poza tym wprasza mi się na panieński, a to jest ostatnia osoba, którą ja tam chcę widzieć. Głupio mi trochę w stosunku do kuzynek TŻ, bo je lubię i z chęcią bym je zaprosiła, ale wolę już nie prosić nikogo z jego strony żeby nie było pretensji.
Ehhhhh ....

Edytowane przez Sunset89
Czas edycji: 2014-06-02 o 11:28
Stary 2014-06-02, 11:37   #1015
Buczorek
Raczkowanie

Elrosa

piękne zawieszki jesteś bardzo zdolna i musisz mieć cierpliwość hehe

Sunset89
nie przejmuj się tak, przygotowania związane ze ślubem to okres stresujący dla każdego, a przez niektóre osoby nie ma co się dodatkowo nakręcać rób tak abyś to była zadowolona, w koncu to Wasz dzień a nie siostry tż
Stary 2014-06-02, 11:44   #1016
Sunrise28
Rozeznanie

[QUOTE=Sunset89;46712013]Akurat tak się składa, że w dzień poprawin ma urodziny i znowu był tekst, że ona oczekuje jakichś specjalnych rzeczy na poprawinach, NO BO W KOŃCU JEDYNA SIOSTRA MŁODEGO MA URODZINY, HELOŁ
/QUOTE]

Współczuję

Tzn. co? Macie jej tort kupić? Jakich rzeczy oczekuje? Pogadaj z Tż-tem i niech jej wytłumaczy co i jak
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:47   #1017
Sunset89
Rozeznanie

Wiesz, ja się staram ale to jest jedyna osoba, która tak działa mi na nerwy samym tym, że jest że po każdym z nią spotkaniu chodzę jak bomba z opóźnionym zapłonem. I też powiedziałam jej, że to jest nasz dzień a nie jej, to zasunęła jakimś komentarzem ale nawet go już nie pamiętam. Co nie zmienia faktu, że wpienia mnie maksymalnie Z nikim nie ma takich krzywych akcji jak z nią.
TŻ już się tyle nagadał, że teraz macha ręką i już woli przemilczeć, żeby się bardziej nie wkurzać, a mnie jego milczenie z kolei jeszcze bardziej frustruje i robi się trochę błędne koło :P
A jakich rzeczy oczekuje, hmm z tego co się orientuję to publicznych życzeń i td i nie wiem, może prezentów, cholera wie :P Nie dopytywałam, żeby się jeszcze bardziej nie wkurzać :P

Edytowane przez Sunset89
Czas edycji: 2014-06-02 o 11:49
Stary 2014-06-02, 11:59   #1018
Kishlaczkowa
Zadomowienie

czekooczekolada ależ słodziak!!!

Szczeperka cudowna relacja! gratuluję!
PS. czy mogę poprosić o zdjęcie na priv? Nie zdążyłam, jak było umieszczone

Godzia_13 gratuluję Żono! Pięknie wyglądałaś

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:14   #1019
say-hello
Zakorzenienie

czekolada, ale misiek słodki!!! wygłaskaj go ode mnie!

Cytat:

super, cieszę się, że ci się podoba teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, aż moją mi wyślą

dziś latam 3 metry nad ziemią, bo:
- za 2 miesiące ślub!!!
- dziś rano byliśmy na tańcach i instruktor nas tak chwalił zostały nam jeszcze dwa spotkania (teraz co 3 tygodnie) na samo szlifowanie i jakieś krótkie lekcje innych styli, takich bardziej użytkowych, do wykorzystania na weselu
- tż sam z siebie zaczął organizować dja na poprawiny
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:14   #1020
Dotka90
Zakorzenienie

Aniuska, co do koloru krawata TŻ, to moim zdaniem krawat pod kolor sali to słaby wybór

Say-hello, ale Ci fajnie, że byłaś u Enzunia na ślubie!

Kiss, córa będzie mieć śliczną sukienkę!

Ilonus, super że poprawią buty

Paula, powód świadka świetny, nie ma co
Z ciekawości, czemu nie możecie zrobić podziękowań na weselu?

Konkardia witaj
Znam Twoją sukienkę!!! Była jedną z rozważanych przeze mnie do kupienia
Ale ostatecznie jej nie wybralam

Szczeperka, super relacja, filmik świetny
Ślubny fascynator i przyjechanie na krzywy ryj, mnie rozwaliło
I w życiu bym nie powiedziała, że masz 28 lat!

Godzia, gratki, pięknie wyglądałaś!

Mojakaren, u nas też drugie spotkanie rodziców było super, bo pierwsze to porażka

Myboyismine - tak, TŻ widział mnie w sukni, kupowaliśmy razem
To jemu mam się podobać, chciałam żeby sam ocenił mój wybór.
Nie wierzę w bzdurne zabobony, więc nie był to dla nas problem

Justynkie, akcja z sukienką - WTF Kurde, jest tyle sukienek do wyboru na rynku ślubnym, a ona musiała kupić akurat Twoją?

Czeko, ale kochany pulpecik!

Elrosa, u nas nie będzie tańca w kółeczku, po prostu wręczymy prezenty, powiemy parę słów, goście zaśpiewają 100 lat i koniec.
Nie znoszę tańców w kółeczku, więc nie wchodzi to w grę

Do tortu mamy "Sweets for my sweet"
Zawieszki śliczne!

Exist, moim zdaniem biżu będzie ok Przynajmniej Ci się nie zleje z suknią, a pamiętaj, że nie wszystko musi być idealnie dopasowane

Ahaha, szwagierka dobra co to ma być, że ona do swojej firmy ma ciasto brać?

Sunset, ile lat ma siostra TŻta?
Zachowuje się jak rozwydrzona gówniara.
Co do urodzin, zadedykujcie jej 100 lat i nara.

Czy tylko ja wolę rajstopy od pończoch?
Nie lubię pończoch - zsuwa mi się to, uda obcierają, no jakoś nie bardzo to widzę
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości