|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Pstryniu, każde włosy inne są.
Ja bym chciała, aby te drogeryjne odżywki na moje działały, ale niestety, w odczuciu moich włosów są to właśnie szmiry... A ten link, co wkleiłaś, to znam, znam.
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bylo ok. jak se pierdyknelam mega extra wypasiony szmpon "od szwagra" to hery masakra
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja teraz używam dove w sprayu i jestem całkiem zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Może faktycznie włosy nieprzyzwyczajone do bardziej naturalnych składów. Znam osoby, którym skóra głowy daje się we znaki jak zmienia szampon na inny z takiego używanego latami.
|
|
|
#1174 |
|
Lurker ;)
|
Marsi mleczna to ta http://1.bp.blogspot.com/-93xH7a8V7-...403_232639.jpg a arganowa http://4.bp.blogspot.com/-zyon6cdFQS...0/DSC_0002.JPG
Cala co to za spray Poka, ja ostatnio wyprobowalam 2 spraye z jedwabiem- bez szalu. Teraz koncze spray z Avonu z olejkiem arganowym i dalej szukam swojego idealu do poskromienia puszacego sie dolu wlosow :p
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro jesteśmy w temacie szamponów i odżywek. ...które skorzystały z biovaxow i są zadowolone. ..? Ja jestem zadowolona. .a mojej SIS przeszkadza ze się mało pieni...no ale jak jej tłumaczyłam ze to dobrze ze się tak nie pieni to i tak nie bardzo zadowolona..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu Twoje mają inne wymagania, bo są np farbowane (chyba?) i wolą wygładzenie, a moje są naturalne i gładkie z natury, więc wolą inny efekt.
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1178 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no co ty? przecież po Debrah widać, że to trajkotka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -------------------- Dorotka drugą akcję ze spaniem zrobiła dzisiaj |
||||||||
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Szajka, Dorka wymiata
![]() Dziewczyny boję się iść spać zjadłam czeresnie, potem naszła mnie ochota na zsiadle mleko a na koniec TZ przyniosł wędzone swieżutkie szprotki żeby nie było..... czyści nie przerywając snu ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Calawdeszczu widzimy się jakoś w tym tygodniu? wstepnie umówiłam się z Jakaja na koniec tyg że pojdziemy z dzieciakami do kinderplanety a Ty magnolie masz niedaleko... Co Ty na to? Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-06-02 o 21:02 |
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tez wpinialo mnie to ze sie malo pienil ![]() jak mi sie nie pieni szampon to mam odczucia ze nie myja mi sie wlosy musze miec duuuuuuuuuuzo piany ![]() cos mi 'd' szwankuje ostatnio :/ Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-06-02 o 20:57 |
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyżbyś robiła rozeznanie do zamówienia?
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Misia " kuku" to on nam zrobił w samochodzie wczoraj, a był dam rękę uciąć wyłączony. Ale straszne toto czułe
![]() Szaja Dorka niezła aparatka ![]() Marsi to Cię czeka ciekawa noc ![]() Mnie odżywka jak na razie pasi W temacie mowy to u nas tak jak DOrka Szaji Byłam dzisiaj świadkiem potrącenia kobiety na pasach. Wlazła pod autobus. Zawinał ją tyłem spadła na ziemię wstała, łep rozcięty, ja jej daję chusteczki, ona psa chce opatrywać (wlazła z psem na smyczy). No i potem zaczęła już bełkotać. Wezwaliśmy karetkę, a policja za świadków wzięła pasażerów autobusu, którzy właściwie nic nie widzieli |
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Leje. Dla odmiany pada. Młody wyje i jojczy. Dla odmiany jojczy i wyje. Dobijcie mnie
![]() Wieczorne dzien dobry bardzo Napierw sie chwale, znaczy sie- dziecia chwale. Jako, ze słowo deszcz odmieniane przez wszystkie przypadki pojawia sie w ciagu ostatnich dni nagminnie, dziecie wstało dzis z drzemki, poszło do drzwi i triumfalnie stwierdziło: deść
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46721368]
Black, a mnie się zdaje, że u was (i ciebie i małej) co innego w grę weszło jeszcze - rewelacyjny słuch [/QUOTE] A, tak tak, z pewnością. Nigdy nie zapomnę, jak mała mi skakała w brzuchu, gdy coś stuknęło głośno w pobliżu (np rozłupywałam orzechy na wigilię tłuczkiem do mięsa... ), albo ogólnie - jakiś głośny dźwięki (chociażby Łukasz, wiercił otwory na półki). Bardzo reagowała, podskakiwała intensywnie w momencie, gdy zaczynał się dźwięk. Cytat:
Ja zawsze sprawdzam, czy włosy skrzypią - jeśli tak, to umyte.
|
|
|
|
|
#1186 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sikam Bartulo to mój idol |
|
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Bardzo mi miło że tyle gratulacji się posypało
Pierwsza beta 34 a dzisiejsza jeszcze nie wiem odstęp 4 dni. Od dziś ( hahaha Deli odnośnie miłości bezwarunkowej do smoczka) oduczam małego od "niunia" . Tak jak już kiedyś Wam pisałam mały zaczął bardzo się trząść i domagać tak jakby wciągnął się w nałóg?! Ewidentnie jak nie miał smoka koło siebie był niespokojny i dziwnie pobudzony. Stwierdziłam więc że trzeba z tym skończyć. O dziwo popołudniowa drzemka była bezproblemowa bo Krzyś był skatowany podwórkiem tak im później tym gorzej. Apogeum na wieczór i zasypianie. Histerioza i kłótnia z tz. Ale postawiłam na swoim bo wiedziałam że mały potrafi i na prawdę szybko poszło No nie wiem jakie jest wasze zdanie ale mi już osobiście ten nasz przyjaciel bardzo przeszkadzał. Cała ja również dołączam się do zaproszenia. Fajnie by było się poznać. Może i Blogerka by się odważyła?? Nawijko z tym panieńskim to jest multum pomysłów. Wystarczy Abyś opowiedziała jaka jest Młoda ? Co lubi? Sądzę że możemy a bynajmniej ja mogłabym coś podpowiedzieć. Choć reszta Wrocławianek również ma na pewno coś podpowie :P Neti a Ty przeszłaś na dietę i ćwiczysz tak? Widziałam już jakieś efekty ! Brawo! Zazdroszczę determinacji. Obyś wytrwała jak najdłużej. Tyle z frontu osobowickiego Spadam
|
|
|
|
#1189 |
|
Zadomowienie
|
marsi to co nic nie mówisz, mów co to za szampon ! ją chwilowo załagodziłam łzs ale nie mogę powiedzieć, że nie ma problemu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1190 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cudowne!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz juz ostatnia prosta! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
MARSI, na pewno dasz rade SZAJA, nie zacytowało mi- chybabym padła na taki widok ale Dorotka po cichu po cichu swoje robi ![]() IFWKA, ciesze sie, ze wieczór udany DEBRAH, kolejny raz mówie- kocham Cie czytac ILLUSION, brawa za noc i piękne odstawienie!
|
||||||
|
|
|
#1191 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hatbreakers Nigdy zespół nie wygra bo ludzie nie lubią zespołów Cytat:
łał ![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas tak samo W ogóle jestem pod wrażeniem ile Wasze dzieci mówią, bo Zuzka tylko baba, hau hau, brum i to wszystko. A jeszcze mama mówi ale tylko wtedy kiedy czegoś chce a nie może tego dostać to tak zawodzi maaama...... Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w kwestii pienienia się szamponów http://naszezyciebezchemii.blogspot....7-sls.html?m=1
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1194 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze jedno HJE- puknij sie w czółko bo chyba cos zaszwankowało jaka zła matka/wyrodna matka? Ja sie pytam? Najlepsza dla Poli. Amen. Cytat:
a zacałowac to bym go mogła na smierc Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46721368] Dorotka drugą akcję ze spaniem zrobiła dzisiaj ![]() Cytat:
Cytat:
Heloł ELLLMI ![]() SILVER, niezla aparatka z Darii ![]() AGA, Bartulo mówi mama jak go poprosze sam z siebie to DAJ, AM , YHY Co do włosów to ja najbardziej lubie swóje jak od fryzjerki wracam Teraz myje Lorelaem do farbownych, jest ok.
|
|||||
|
|
|
#1195 |
|
Lurker ;)
|
Kolejny slub w rodzinie ktory nas ominie
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
little, a czemu ma Cię ominąć?
jak Cię to pocieszy - ja nawet na swoim nie będę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja wesel nie lubię
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wesela też nie będę miała
szkoda mi kasy ;p
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
http://mistrzowie.org/584473/Riposta
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#1200 |
|
Lurker ;)
|
Charlizz kuzyn slub robi w piatek... Plus brak opieki nad kurduplem, bo moja mama tez idzie :P
Co do slubu- owszem slub chce, cywilke. Bez wesela-strata kasy. Z obiadem dla rodziny. Najchetniej wzielabym slub bez gosci z samymi swiadkami, ale foch mojej mamy bylby przeogromny :P Jedyne co chce z klasyki to sesja slubna Bokeh ![]() Ogladacie " Surowych rodzicow"? Kto wybiera tych ludzi do programu
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

Ja bym chciała, aby te drogeryjne odżywki na moje działały, ale niestety, w odczuciu moich włosów są to właśnie szmiry...
A ten link, co wkleiłaś, to znam, znam.

to hery masakra

Poka, ja ostatnio wyprobowalam 2 spraye z jedwabiem- bez szalu. Teraz koncze spray z Avonu z olejkiem arganowym i dalej szukam swojego idealu do poskromienia puszacego sie dolu wlosow :p

), wiem co u Was, ale nie wyrabiam
jaka zła matka/wyrodna matka? Ja sie pytam? Najlepsza dla Poli. Amen. 
klask i: